QUOTE(Ašaka @ 2011 04 16, 21:08)
nieko. čia ne vardas, o tik raidžių kratinys. norint galima pritempti iki visų -ajų (kajų, majų ir papajų) trumpinio.
merginos, jei nemokat priimti kitu nuomones tai isvis neklauskit
as pvz labai dziaugiuosi kad mano tevai man dave paprasta, gan dazna varda, o ne toki kuri pasakius daug kas issiziotu man asmeniskai sis vardas nepatinka QUOTE(jjuratele @ 2011 04 18, 07:23) Bet kokia tu protinga ačiū
Buna zmoniu su fantazija
Toks jausmas,kad trūksta vienos raidės pradžioje...
Man šis vardas visai gražus. Ir jis nėra sugalvotas. Mes planuojam antrą vaikutį, tai retkarčiais pasiknaisau po vardų kalendorius. Mano sąraše yra ir šis vardas. Jis yra vardyne ir reikšmė yra http://www.tevu-darzelis.lt/vaiku-vardai/ajus/ Nustebau jį čia apklausoje pamačius, nes dar nebuvau girdėjus. O dėl skonio kaip sakoma.......
Čia lentelė, kiek LT priregistruota tokiu vardu: Metai Viso Top 2010 8 #240 2009 12 #199 2008 6 #290 QUOTE(Rasuolyte22 @ 2011 04 16, 21:43) Mano berniukas Ajus, ir man sis vardas labai patinka Tikrai,kas kaip nori,tas taip ir pavadina,man slykstu,kai labai drastiskai isreiskia savo nuomones VArdas grazus QUOTE(setute @ 2011 05 08, 09:52) Tikrai,kas kaip nori,tas taip ir pavadina,man slykstu,kai labai drastiskai isreiskia savo nuomones nesitrankykit sau galvos, lietuvaite, nuo to temos aprašyme prierašas 'raškit tik norėdami pagirti antraip trankysimės per galvas' neatsiras
Ajukas labai miela manau:) tariasi graziai
Visiska nesamone
Dukryte pavadinau Aja
Vienas is sio vardo aiskinimu - ozka
Niekaip
nuolat nenugirs ir vadins ar užrašys "Kajus"
Ajus
Papildyta: QUOTE(Noa @ 2008 05 10, 15:34) Nu blyn, nafig užvedinėt temą tokiu vat klausimu? Tema - vaikų vardai. Tu pažįsti vaiką tokiu vardu? Ar vadint ruošiesi? Sugalvojo... Aš va, sugalvojau vardą Bankuchenas. Mano supratimu, visai toks nieko, asociacijos malonios, retas... Ką jūs apie tai manote?
Nu nzn tie vardai issigimsta - raide yra ,raides nera ,kita raide
bet jus man pasakykit is kur traukia tokius vardus zmones?nu baisu.
Siaubas
|