Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ajus
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4
Chanelle
Dabar daug tokiu kaip: Kajus, Tajus, Ajus...
Visi po viena raide pakeicia arba, kaip siuo atveju, nuima biggrin.gif
Mėlyna♥
man tai schmoll.gif
*Liepa18*
Na man tai toks keistokas... g.gif

http://www.vaikis.com/index.php?page=144
l'eau
nei šis nei tas. visi tie kajai, majai ir popajai negražu, o šis dar ir kažkoks nebaigtas schmoll.gif
Giorgita
idomiai vardas. Bet kaip saukti ajau... g.gif
RitaRazi
Kam kurti tai, ko ir taip yra apsciai??? g.gif Jauk kad vardo neisirinktum is esamu..
O jeigu ir sugalvojai, tai tavo kurinys negrazus schmoll.gif
Gal geriau koki vardyna pavartyk, jei leliuko laukiesi 4u.gif
vaic2007
o man ir labai grazus vardas Ajus. mes zadam savo berniukui toki duot kai gims ir nemanau, kad cia ne vardas, o raidziu kratinys ar panasiai. schmoll.gif
emigrante
QUOTE(vaic2007 @ 2009 03 10, 21:04)
o man ir labai grazus vardas Ajus. mes zadam savo berniukui toki duot kai gims ir nemanau, kad cia ne vardas, o raidziu kratinys ar panasiai.  schmoll.gif
*

Nepykit, bet man laba nepatinka kai vaikuciams duoda vardeliu pagal mada. Viskas prasidejo nuo Kajaus, paskui pasipyle. Kajus, MAjus, Tajus, Ajus... doh.gif
ciuke
QUOTE(emigrante @ 2009 03 10, 21:47)
Viskas prasidejo nuo Kajaus, paskui pasipyle. Kajus, MAjus, Tajus, Ajus...  doh.gif
*

drinks_cheers.gif labai taikliai
babause
Na man tai tikrai nepatinka, rimtai atrodo, kad vienos raidės trūksta. doh.gif
Duokit tam vakuiciui paprastesnį vardą, nes po to tyčiosis mokykloj ir galėsit guost tada tongue.gif
chili_chocolate
schmoll.gif negražu schmoll.gif

Perskaičius pirmiausiai į galva šovė mintis - Kajus , tik va kur "K" raidė pasimetė g.gif biggrin.gif .
Suprantama, kad norisi jog vaikelio vardas būtų retesnis, bet..gal paieškokite kokį kitą variantą smile.gif
milabra
QUOTE(Giorgita @ 2009 03 10, 00:27)
idomiai vardas. Bet kaip saukti ajau... g.gif
*

Kai mano mergaitė mažutė ant puoduko sėdėdavo, aš jai šaukdavau - A jau? bigsmile.gif
Casual
QUOTE(Bountyyy @ 2008 05 10, 15:10)
Kažkaip ėmiau ir sugalvojau tokį vardą  blush2.gif
*

kad kazkaip sugalvojot - matosi...
bet va kodel nusprendet kad cia - vardas? g.gif
Žanetyte
man nelabai, kazkaip atrodo kaip nenugirstas Kajus ax.gif
muorkyte
QUOTE(Bountyyy @ 2008 05 10, 16:10)
Kažkaip ėmiau ir sugalvojau tokį vardą  blush2.gif nu man jis visai nieko skamba, pakankamai vyriškai, trumpas ir retas...tiksliau tokio viai nėra jokiose vardų reikšmėse  lotuliukas.gif  Ka jus manote? 4u.gif
*

keistai mazybiskai skamba biggrin.gif ajeli ajuti blush2.gif
Isila
Neišbaigtas schmoll.gif tok bereikšmis atrodo, lyg sušveplavimas
Gretuteka
QUOTE(Žanetyte @ 2009 03 10, 23:17)
man nelabai, kazkaip atrodo kaip nenugirstas Kajus ax.gif
*

Pritariu Jums 4u.gif tikrai kaip nenugirstas Kajus smile.gif kai paklaus koks jusu vaiko vardas ir pasakysite Ajus, tikrai seks klausimas koks vardas, Kajus?!
Silvy
Sinsilai,suniui ar ziurkenui toks vardas gal ir nieko,nu bet vaikui doh.gif doh.gif
dincek2006
Nepatinka schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
gresa
mes ir galvojom det si varda. visiem juk patik negali, as negaliu patiket kaip tevai deda vardus kaip dileta ir pan. bet siaip labiau noretusi lietuvisko grazaus vardo, kajus skamba graziau, bet va kad dabar tas kajus ant bangos, per daug daznas..
juraga
neeeee schmoll.gif
@@vandeniuke@@
Neisbaigtas... prasosi K raides... Kajus thumbup.gif
Murrr
QUOTE(emigrante @ 2009 03 10, 21:47)
Nepykit, bet man laba nepatinka kai vaikuciams duoda vardeliu pagal mada. Viskas prasidejo nuo Kajaus, paskui pasipyle. Kajus, MAjus, Tajus, Ajus...  doh.gif
*

Tuoj liks tik Jus,vietoj Ajus.Jei jau po raide mazeja doh.gif doh.gif As savo vaiko taip nepavadinciau schmoll.gif
Tropic
O man visai gražus 4u.gif
*Citra*
Negirdetas,bet visai neblogai skamba
jjuratele
Mano sunaus-sviesaus grazaus berniuko vardas Ajus. Ir labai mums grazus vardas. wub.gif wub.gif wub.gif
Nieko sau
Labai nepatinka doh.gif .
deluxe
Man visai nieko blush2.gif
akiv

Mano pazistama dave varda suniu Ajus.Is pradziu man buvo keistas vardas,negirdetas,bet dabar jau pripratau. smile.gif
nerista
Kazkoks be pradzios,tik pabaiga... schmoll.gif
areida
neisbaigtas
g.gif
arbatine_saldainine
Pazistamas suniui toki varda dave.(jei kalaite - Aja) Jis regis ir sunu vardyne yra. Jei jau tokiais nesamoningais vardais vadinsim zmones, tai nenustebkim, kad jusu sunaus ar dukters vardu gatvej kazkas kvies savo augintini. Negaliu uzmirst Bertos - mielos bokseres ir merginos, su kuria teko susipazinti kursuose. kazkaip truputi net sokiravo blush2.gif
euforbija
"pakankamai vyriškai"

su vyriskumu sis vardas neturi nieko bendra, nera nei skambesio nei svorio.
su mada - tikrai taip!
busite su sunum labai madingi uzplauke ant ROJU, KAJU, MAJU, LEJU, MEJU, TEJU bangos!
tai va ir klausimas tada - buti is tikruju kokiems - vyriskiems ar madingiems??!!! g.gif
gresa
idomu visi sitie zinovai kaip savo vaikus vadina bigsmile.gif bigsmile.gif kas nustate kad Ajus suniskas \vardas? o kas cia blogai? kazkas Jona, Petra kazkada isgalvojo, o tai kuom jie uz Aju geresni? as pati esu uz lietuviskus, sventus vardus, bet nereikia perdetai kist savo nuomones. daug galima sia tema disakutuot, pati nepritariu tevam vadinantiem savo vaikus dzastinom ar kailais, bet pykt ir kaip sakoma sudais drabstyt nereikia kiekvieno pasirinkusio jum nepatinkanti varda smile.gif
Papildyta:
QUOTE(euforbija @ 2009 08 03, 15:25)
"pakankamai vyriškai"

su vyriskumu sis vardas neturi nieko bendra, nera nei skambesio nei svorio.
su mada - tikrai taip!
busite su sunum labai madingi uzplauke ant ROJU, KAJU, MAJU, LEJU, MEJU, TEJU bangos!
tai va ir klausimas tada - buti is tikruju kokiems - vyriskiems ar madingiems??!!!  g.gif
*

o kuom blogas vardas Kajus? normalus sventas vardas...duokit pavyzdiu kurie jusu manymu vardai vyriski ir nemadingi? man tik idomu wink.gif nes juk kiekvieno ausiai skamba skirtingai
http://www.viskaskrikstynoms.lt/sventi-vardai
l'eau
QUOTE(gresa @ 2009 08 05, 01:39)
*kazkas Jona, Petra kazkada isgalvojo
**o tai kuom jie uz Aju geresni?
***nereikia perdetai kist savo nuomones.i[/url]
*

* taaip.. didžiausios nesąmonės pasakomos rimtu veidu biggrin.gif
** tuo, kad ajus - bereikšmis išgalvotas vardas, o anie - ne rolleyes.gif
*** taip ir darykit mirksiukas.gif
gresa
QUOTE(l'eau @ 2009 08 05, 10:00)
* taaip.. didžiausios nesąmonės pasakomos rimtu veidu biggrin.gif
** tuo, kad ajus - bereikšmis išgalvotas vardas, o anie - ne rolleyes.gif
*** taip ir darykit mirksiukas.gif
*

tai anuos vardus ir kazkas isgalvojo tik daug ankscviau nei aju, isgalvojo ir reiksme, galim ir ajui reiksme isgalvot. galima pasakyt -grazu ar ne, bet kam pult ir zmones vadint neispruseliais vien del vardo, aiksu nekalbus apie esamas isimtis....
galima gincytis iki nukritimo, bet manau kiekvieno asmeninis reikalas kaip vadint savo vaika, aisku proto ribose.
l'eau
QUOTE(gresa @ 2009 08 05, 15:15)
tai anuos vardus ir kazkas isgalvojo tik daug ankscviau nei aju, isgalvojo ir reiksme, galim ir ajui reiksme isgalvot.

taaaaaip.. didžiausios nesąmonės pasakomos rimtu veidu hihihi.gif

o kad nebereikėtų to sakyti rimtu veidų - nei šie vardai, nei juolab jų reikšmė nėra išgalvoti. tai seni lotyniški žodžiai, virtę vardais. galima ajui išgalvot, bet tai taip ir liks bereikšmiu išgalvotu vardu.
mėnulis
QUOTE(gresa @ 2009 08 05, 15:15)
tai anuos vardus ir kazkas isgalvojo tik daug ankscviau nei aju, isgalvojo ir reiksme, galim ir ajui reiksme isgalvot. galima pasakyt -grazu ar ne, bet kam pult ir zmones vadint neispruseliais vien del vardo, aiksu nekalbus apie esamas isimtis....
galima gincytis iki nukritimo, bet manau kiekvieno asmeninis reikalas kaip vadint savo vaika, aisku proto ribose.
*

Prašom, galit sugalvot. Parašykit mokslinį straipsnį šia tema, pasirūpinkit, kad vardas būtų įtrauktas į vardynus. kad žmonės, studijuodami mokslinę literatūrą, galėtų sužinoti apie šio vardo kilmę ir reikšmę.
Susidaro toks įspūdis, kad žmonės baigę universtitetus, studijavę filologiją, yra nieko neišmanantys apie vardus, o va mamytė, sugalvojusi, kad žodis gali būti vardu, yra neginčyjamai teisi.
Pasakykit jūs man, kodėl galvojate, kad Ajus yra vardas? Pagrįskite, įrodykite.

P.S. aš nesu filologė.

l'eau
QUOTE(mėnulis @ 2009 08 05, 16:18)
Pasakykit jūs man, kodėl galvojate, kad Ajus yra vardas? Pagrįskite, įrodykite.

iš tiesų pastaruoju metu manoma kad bet koks žodis ar raidžių kratinys kuriuo pavadinamas vaikas tampa vardu smile.gif
Gilded Butterfly
Mano drauge norejo suneli pavadinti Ajus arba Kajus, man asmeniskai Kajus labiau patinka 4u.gif
neriuxxx
nei sis , nei tas schmoll.gif vat Kajus jau kazkuo traukia...
negara
http://lt.wikipedia.org/wiki/Ajus

Ajus (rus. Ай, baškir. Әй) – upė Rusijoje, Čeliabinsko srityje ir Baškortostane; Ufos kairysis intakas. Prasideda Kliukvenojos pelkėje Pietų Urale. Aukštupyje teka į šiaurės vakarus, už Zlatousto suka į vakarus ir vingiuoja per kalnus. Žemupyje teka Ufos plynaukšte, šiaurės vakarų kryptimi. Įteka į Ufą 392 km nuo jos žiočių. Užšalusi nuo gruodžio pradžios iki gegužės pradžios. Didžiausi intakai: Kusa, Did. Arša, Kigis, Did. Ikas (dešinieji), Did. Satka, Lemazai, Meleksas (kairieji).
Ende
QUOTE(negara @ 2009 08 07, 11:45)
http://lt.wikipedia.org/wiki/Ajus   

Ajus (rus. Ай, baškir. Әй) – upė Rusijoje, Čeliabinsko srityje ir Baškortostane; Ufos kairysis intakas. Prasideda Kliukvenojos pelkėje Pietų Urale. Aukštupyje teka į šiaurės vakarus, už Zlatousto suka į vakarus ir vingiuoja per kalnus. Žemupyje teka Ufos plynaukšte, šiaurės vakarų kryptimi. Įteka į Ufą 392 km nuo jos žiočių. Užšalusi nuo gruodžio pradžios iki gegužės pradžios. Didžiausi intakai: Kusa, Did. Arša, Kigis, Did. Ikas (dešinieji), Did. Satka, Lemazai, Meleksas (kairieji).
*

Vat tau ir bereiksmis vardas... drinks_cheers.gif Zodziu kratinys...
Rubuile27
O man visai nieko sis vardas. Dabar visokiu nesamoningu prigalvoja, sitas nors skamba graziai
Site
Ajus gražu, o dar gražiau man Aja wub.gif
*Anila*
QUOTE(Site @ 2009 08 09, 23:50)
Ajus gražu, o dar gražiau man Aja  wub.gif
*

thumbup.gif man irgi grazus vardas Ajus,Aja irgi super cool.gif wub.gif
Renaciukasxxx
Nu mamytes, nebukit tokios kategoriskos ir gerbkit kitu nuomone. Jeigu kazkam grazus vardas Ajus, tai pirmyn. Mes au vyru rinkdami vaikui varda prisiklausem visko, bet neklausem nei tevu, nei mociuciu, nei kaimynu nuomones. smile.gif
doubles
Kadangi temos pavadinime klausiama kaip vardas, tai pasakysiu, kad man tai nesamoningas doh.gif Ko tik neprisigalvoja mamos doh.gif
eling
Manau, painiosis ateity šnekamojoje kalboje cool.gif
vaic2007
nepykit visos pasisakiusios, bet skaičiau šia tema ir siutas paėmė mad.gif mes sūnų pavadinom Ajumi, dažniausiai vadiname Ajuku, ir visi pagiria, kad labai gražus vardas. Niekas neperklausia ar Kajus, ar Majus ir t.t Šis vardas jau senas, mano uošvienės kaimynė, kuri yra jos metų vardu Aja. Man šis vardas gražesnis už daugelį kitų kaip: Grantas, Kailas ar net yra tokių tėvu kurie deda vaikui vardą Gėjus, čia jau visiškas vaiko pažeminimas, o Ajus yra gražus ir trumpas vardas, dar naujas, gal todėl ir keistas, bet nereikia čia taip su purvais sumaišyt, kad čia ne vardas ir kad labiau tinka šuniui nei vaikui. Manau jūs truputi persistenget bekritikuodamos. schmoll.gif Mano sūnui šis vardas labai tinka ir tikrai nebūčiau dėjusi kito.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.