maniske irgi nuo maziens agurgus labai megsta. valgo ir marinuotus naminius ir sviezius
manajai labai patinka agurkai.
mano megsta agurkelius ,
bet marinuotu raugintu visai nevalgo
Ir maniske,parduotuveje turiu jau isimti is stiklainiuko,jei mato,kad perku(dabar kavoju) ir kalbeti nemoka,bet saukiant gurrrrrrrr-viskas aisku.
bandzaiu duot ,bet nevalge matyt per kieti buvo ar sjp nepatiko
Agurkai patinka, valgom
maniske pati is stiklainio issitraukia marinuota agurka ir valgo
maniske irgi labai agurkus megsta, svieziu tik odele nulupu ir viskas...
mūsų visai nesenai atrastas skanėstas - marinuoti agurkėliai
Marinuoti agurkėliai jau seniai atrastas skanėstas, o visai neseniai pradėjom šviežią agurką ragauti.
sviezia agurka griauzia nuo kokiu 8men,o rauginto esu davus tik paragauti-neisimylejo,marinuotu neduosiu,per daug ten visokio sh....maziuliui tokiam pilveliui
sviezia labai megsta, rauginta ar marinuota labai retai valgo, nuo nuotaikos jo priklauso, cia valgo, cia neisiulysi
marinuotu jau senai valgo, a svezus ti nuo 1,3 pradejo.
Valgom ir zalius ir raugintus
agurkai
Mano sūneliui močiutės marinuoti agurkai yra toks skanėstas, kad reikia paslėpti,nes valgytų,kol visus suvalgytų
anksciau maniskis megdavo raugintus agurkus,nes matydavo kaip tetis valgydavo.o dabar,tete musu isvykes,tai ir agurku vaikui nebereikia
zalius tai labai megstam
O mes žalių nemėgstam, net su rankyte viską iš burnytės išsitraukia, nesvarbu ar vieną duočiau ar su kuo maišyčiau.
agurkai zali mums
Valgo tik šviežius agurkus ir duodu negailėdama, tik skūrą nulupu...
Sviezius, savo darzo agurkus pradejau duoti gal nuo puses metuku ir tarkuotus ir taip odele nulupus i rankyte paduodavau. Kazkur pries trejeta menesiu paragavo ir marinuotu - patiko
Valgo šviežius, be skūrelės agurkus
Sviezius naminius agurkelius kokiu 7 men pradejo valgyt (kaip tik tuomet uzderejo). Dantuku neturejo, tai i maitintuva dejau arba patarkuodavau. O kazkur nuo metu ir rauginta, taip pat namini, paragavo. Pastaruosius laabai megsta, tik daug neduodu, nes suroki.
Sveikos, o maniskis pradejo nebevalgyti darzoviu. Anksciau visko galedavai isiulyti. O dabar ne. Net gaila, kai pats sau darzoviu metas.
mano mažius pamišes dėl agurkų,ir šiaip pastaruoju metu daržoves dauguma valgo
Kai tik atsirado naminiai agurkai, pradejau duoti griauzti
Valgo nuluptus pilna burna
Nevalgo mūsų vaikas agurkų, nemėgsta
Valgo prie mesytes,nulupu smulkiai supjaustau ir su grietine,nebogai kapoja
Valgo skaniai, tik odele nulupiu
Musiske labai megsta, duodu tik agurku viduriukus
sviezius, be odeles labai skaniai valgome
Mano panelyte tai agurkine, galetu valgyti ir valgyti
Labai megsta grauzti agurkus, ir raugintus, ir marinuotus netgi zalius grauzia buna ir su skuryte, kartasi aplupu, o jei nenori, tai skura isspjauna |