Ar yra buvusių praėjusiais metais, kokie atsiliepimai?
o kas tai per stovykla?
Trakuose sodyboje vyks savaitės laiko stovykla. Ten duos maitinimą, vyks užsiėmimai su vaikais, kuriuos ves mokytojai. Turėtų mokyklėlės mokytoja informuoti, pasidomėk
supratau
skamba idomiai tik galvoju ar mes ne per mazi? kokio amziaus vaikuciams ta stovykla? o kai del mokejimo, tai logiska
Tikrai ne per maži
tai nuo keliu metu priima i ta stovyklele? ir ar butinai mes turim lankyt "yamaha" mokyklele, kad patekt i stovykla?
Zuikelee, nuo 4 mėn. priima. o ar būtina lankyti, tai net nežinau.
atsiusk kontakta-pasidomesim
mes irgi lankom sia mokyklele, bet Kaune, idomu ar cia organizuoja stovyklas
www.stovykla.net
Čia YAMAHOS stovyklos saitas, tik kad pavadinimas kitaip suformuluotas Jei kam įdomu, paskaitinėkit QUOTE(aviete5 @ 2008 06 11, 18:47) www.stovykla.net Čia YAMAHOS stovyklos saitas, tik kad pavadinimas kitaip suformuluotas Jei kam įdomu, paskaitinėkit man atrodo, cia kalba apie gitaros stovykla, ane? o sioje temoje mamytes pagrinde kalba apie maziuku stovykla. mokykla ta pati, tik programos skirtingos, del to ir stovyklas organizuoja skirtingos mokytojos QUOTE(olenka @ 2008 06 11, 22:33) man atrodo, cia kalba apie gitaros stovykla, ane? o sioje temoje mamytes pagrinde kalba apie maziuku stovykla. mokykla ta pati, tik programos skirtingos, del to ir stovyklas organizuoja skirtingos mokytojos Na nebūtinai gitaros, nes mano dukra lankė pianiną. Šeip taip ir pagalvojau, kad mamytes apie mažų pupsiukų stovyklas klausė, bet gal kokiai mamai su vyresniu vaiku gal pravers tas tinklalapis
Sveiki, mes irgi lankom YAMAHOS mokyklėlę.Ir jau pirmadienį išvažiuojam į stovyklą prie Platelių ežero.Čia organizuojasi žemaičių krašto yamahiukai.
Dukrai 8 mėn., lankom mokyklėlę nuo 5 mėn. ir labai labai patinka. Manau, kad bus įdomu. Kai grįšim papasakosim įspūdžius>
O ka veikiate maziuku vaikuciu stovyklose?
QUOTE(Atlantida @ 2010 04 30, 23:48) OOO... Idomu, ar butu galima prie ju prisijungt, jei nesi klaipedietis...Jauciu skambintis reikia ir klaust... Tikriausiai reikia pasiskambinti ir issiaiskinti.. Pabandysiu gauti mokytojos telefoniuka.. Girdejau, kad Gargzdu Yamahos mokytoja organizuoja sia stovykla..
Nezinau ar jus esat girdeje, bet Anyksciu rajone vyksta labai gera vaiku ir jaunimo muzikantu stovykla. Mano vaikai jau 4-5 metus vaziuoja
Antri metai važiuosime į Yamahos stovyklą Aerodream. Pradėjome nuo 11 mėnesių (stovyklauti), o mokyklą "lanko" vaikas nuo 3 mėnesių. Stovykloje pernai dienotvarkė buvo: 9 val. pusryčiai, 10:30 val. muzikos pamoka, 12 val. pietūs, 16 val. tautosakos pamoka (kažkas panašaus į liaudies žaidimus su daina ir judesiu), vėliau - dailė (piešimas, lipdymas), 19 val. vakarienė, tada 20 val. lopšinės. Vaikus užmigdom.. ir prasideda tėvelių vakarojimas...
QUOTE(Jasper @ 2010 05 07, 23:05) Antri metai važiuosime į Yamahos stovyklą Aerodream. Pradėjome nuo 11 mėnesių (stovyklauti), o mokyklą "lanko" vaikas nuo 3 mėnesių. Stovykloje pernai dienotvarkė buvo: 9 val. pusryčiai, 10:30 val. muzikos pamoka, 12 val. pietūs, 16 val. tautosakos pamoka (kažkas panašaus į liaudies žaidimus su daina ir judesiu), vėliau - dailė (piešimas, lipdymas), 19 val. vakarienė, tada 20 val. lopšinės. Vaikus užmigdom.. ir prasideda tėvelių vakarojimas... prasau placiau - kur? kada? gal kontaktus kokius zinot? QUOTE(Atlantida @ 2010 05 15, 17:58) prasau placiau - kur? kada? gal kontaktus kokius zinot? Tai, kad jau per vėlai teiraujatės...jau nuo sausio mėnesio prasideda užsirašymai..Ir vietų staigiai nebelieka.. Mes šiemet jau trečius metus važiuosim.. Vyksta muzikos, dailės, tautosakos užsiėmimai..Vakarais šokiai, lopšinės..o tarpuose..kitokie dūkimai...pagrinde vaikų važinėjimas dviračiais aplink visą teritoriją... QUOTE(Jasper @ 2010 05 08, 00:05) Antri metai važiuosime į Yamahos stovyklą Aerodream. Pradėjome nuo 11 mėnesių (stovyklauti), o mokyklą "lanko" vaikas nuo 3 mėnesių. Stovykloje pernai dienotvarkė buvo: 9 val. pusryčiai, 10:30 val. muzikos pamoka, 12 val. pietūs, 16 val. tautosakos pamoka (kažkas panašaus į liaudies žaidimus su daina ir judesiu), vėliau - dailė (piešimas, lipdymas), 19 val. vakarienė, tada 20 val. lopšinės. Vaikus užmigdom.. ir prasideda tėvelių vakarojimas... o gal zinot, ar siemet vyks?
šiemet bent jau lazdynų-karoliniškių (Vilniuje) mokinių stovykla bus. birželio viduryje. bet mes tai nevažiuosim, nes tokiam laike dar nei vanduo įšilę bus, rasa šalta, o ir oras nežinia koks bus, kai dabar vasara pas mus pasistumusi per mėnesį. mano panos pasergančios, tai šiluma mums labai svarbi.
Kaina ne tokia, kad šauna į galvą ir važiuoji namo. mama, tėtis ir 2 vaikai - 1600 lt. Būtų vaikai panašaus amžiaus, galėtum ir vienas tėvas važiuoti. o dabar į skirtingo amžiaus vaikų grupes vienas neprilakstysi, tad reikia ir tėčio. bus alytaus rajone kaimo turizmo sodyboje ant ežero kranto. QUOTE(vikta @ 2011 02 28, 13:37) šiemet bent jau lazdynų-karoliniškių (Vilniuje) mokinių stovykla bus. birželio viduryje. bet mes tai nevažiuosim, nes tokiam laike dar nei vanduo įšilę bus, rasa šalta, o ir oras nežinia koks bus, kai dabar vasara pas mus pasistumusi per mėnesį. mano panos pasergančios, tai šiluma mums labai svarbi. Kaina ne tokia, kad šauna į galvą ir važiuoji namo. mama, tėtis ir 2 vaikai - 1600 lt. Būtų vaikai panašaus amžiaus, galėtum ir vienas tėvas važiuoti. o dabar į skirtingo amžiaus vaikų grupes vienas neprilakstysi, tad reikia ir tėčio. bus alytaus rajone kaimo turizmo sodyboje ant ežero kranto. o kiek laiko uz tokia kaina?? QUOTE(vikta @ 2011 02 28, 12:37) šiemet bent jau lazdynų-karoliniškių (Vilniuje) mokinių stovykla bus. birželio viduryje. bet mes tai nevažiuosim, nes tokiam laike dar nei vanduo įšilę bus, rasa šalta, o ir oras nežinia koks bus, kai dabar vasara pas mus pasistumusi per mėnesį. mano panos pasergančios, tai šiluma mums labai svarbi. Kaina ne tokia, kad šauna į galvą ir važiuoji namo. mama, tėtis ir 2 vaikai - 1600 lt. Būtų vaikai panašaus amžiaus, galėtum ir vienas tėvas važiuoti. o dabar į skirtingo amžiaus vaikų grupes vienas neprilakstysi, tad reikia ir tėčio. bus alytaus rajone kaimo turizmo sodyboje ant ežero kranto. kaina tai truputi tokia gasdinanti,bent mane tik,kad ryt nepamirsciau pasiteirauti savo mokytojos info apie stovykla QUOTE(skyler @ 2011 02 28, 21:32) QUOTE(Rutukas111 @ 2011 03 01, 11:49) kaina tai truputi tokia gasdinanti,bent mane tik,kad ryt nepamirsciau pasiteirauti savo mokytojos info apie stovykla čia už 5 dienas tai va, jei būtum viena mamytė su dviem panašaus amžiaus vaikais, būtų pigiau. o čia jau visą kotedžiuką 4 amsenims reiktų imti
o kas tose stovyklelese vyksta?
manyciau tai, ka mokytojai sugalvoja. Na bent mums kai atsiunte pasiulyma, tai ten daug visokios veiklos pagal amziaus grupes. Pradedant diena muzikos, dailes, tautosakos pamokelemis, baigiant sokiais ir lopsinemis. Jauciu, kad visai idomu butu nuvaziuoti
gal jau kas kokių aktualesnių žinių turi?
sauni stovykla vaikams! perziurejau programa, tai l. patiko http://www.grupinis.lt/lt/vilnius/60-Lt-uz...-kiski-Trakuose
Sveikos Mamytės,
gal yra kokių žinių apie šiemetinę planuojamą stovyklą? |