piripiri
2008 08 13, 23:43
TRECIADIENIS
PUSRYCIAI: avizine kose (260) su medum (50), 2 dziov. slyvos (25) 1 javinukas (25) PIETUS: tuno-kaiusiniu-pomidoru-agurku-kukuruzu salotos (300), rieke grudu duonos (135), braskes (80), gervuoges (20) PAVAKARIAI: obuolys (75), 1 javinukas (25) VAKARIENE: 3 bulviniai blynai (450) su grietine (75)
VISO: 1520, 1 val. sporto
piripiri, nu ty dajosh, visiems pavyzdys esi
piripiri, labai geras pavyzdys  man taip neisiena, stengiuosi, bet va prisikepiau as pyrago, tai vakar 2 gabalus suvalgiau, tai 600 kcal, dar razinku ir vos ne visa dienos norma  nors mano pyragai visada sveikuoliski, o razinkos, tai ne saldainiai, bet va kaloriju ten tai pilna. o razinkos tokios skanios, tureglyje pirkau, jos gamintos is vietinius vynuogiu....
Spurgelė
2008 08 14, 14:44
QUOTE(solo @ 2008 08 14, 00:49) piripiri, nu ty dajosh, visiems pavyzdys esi  Permečiau akimis visus valgiaraščius ir aš labai žaviuosi jais  Galėtų užsukti tos merginos čia ,kurios badmiriauja ir pažiūrėti kaip žmogus maitinasi, ir svoris kuo puikiausiai krenta
Šiandieninis: PUSRYČIAI:50gr.ryžių košės su stikline 2.5proc. pieno. PRIEŠPIEČIAI:2 vidutiniai obuoliai. PIETŪS:burokėlių sriuba su trikadelėm. PAVAKARIAI:3 ryžių trapučiai,1 vidutinis pomidoras. VAKARIENĖ:Liesa varškė,2virti kiaušiniai(bet be trynio,nes kieti gavos,o tokių nemėgstu  )
piripiri
2008 08 14, 23:17
QUOTE(solo @ 2008 08 14, 00:49) piripiri, nu ty dajosh, visiems pavyzdys esi QUOTE(COSMO @ 2008 08 14, 15:27) piripiri, labai geras pavyzdys QUOTE(Spurgelė @ 2008 08 14, 15:44) Galėtų užsukti tos merginos čia ,kurios badmiriauja ir pažiūrėti kaip žmogus maitinasi, ir svoris kuo puikiausiai krenta  Aciu visoms, labai malonu girdeti Siandien vel 1 kg nebera  Ir valgiarastis toks "sventinis" - neseniai kepiau avizinius sausainius su dziovintais vaisias, dribsniais ir medum (flapjackus), tai siandien jais ir maitinausi - kaloriju gavosi nemazai, bet sveika KETVIRTADIENIS PUSRYCIAI: dribsniai (150) su pienu (50), 2 aviziniai flapjackai (300) PRIESPIECIAI: 1 flapjackas (150) PIETUS: jautienos ir darzoviu (papriku, zirneliu, pomidoru) troskinys (350), 2 obuoliai (150) PAVAKARIAI: arbuzas (80), migdolu pyragelis (320) VAKARIENE: darzoviu (kalafioru, cukiniju, papriku, zirneliu) karis (200), 1 flapjackas (150) VISO: 1880, 1 val. sporto
piripiri,
o kada tu pradejai svori mesti???
meškutė_Nida
2008 08 15, 15:29
QUOTE(Čikinkira @ 2008 08 14, 21:49) Šiandieninis: PUSRYČIAI: 50gr.ryžių košės su stikline 2.5proc. pieno. Jei tik tiek košės, o ne sausų kruopų- atleisk, bet čia badmečio valgiaraštis
Utiuitiutė
2008 08 15, 16:29
QUOTE(piripiri @ 2008 08 15, 00:17) neseniai kepiau avizinius sausainius su dziovintais vaisias, dribsniais ir medum (flapjackus) Įmesk receptą į receptų temą
meškutė_Nida
2008 08 16, 09:22
Labas rytas Paklaidžiojau, paklaidžiojau- ir grįžtu Vakarykštis: Pusryčiai: kava su pienu (40), 2 virti kiaušiniai (160), 35g ekologiškos duonos (VICI "Inteligentų", 95) Pietūs: vištos blauzdelių šašlykas, sauja ryžių, dubenėlis salotų (nebuvo kaip lakstyt su svarstyklėm, tai viskam daviau 650 kcal  ), 3 skardinės alaus (750 kcal,  ) Vakarienė: 2 finn crispai, aptepti varškės sūreliu su baravykais ("Tartare", 140) VISO: 1835 kcal ŠiandienaPusryčiai: karšti ryžiai su daržovėm (250), kava su pienu (40) Priešpiečiai: stiklinė kefyro (110), 2 trapučiai (60) Pietūs: silkė su daržovėmis (260 kcal), 250g virtų bulvių (210), burokėlių salotos (150) Vakarienė: pomidorų-agurkų salotos su grietine (150), 50g j. duonos (120) VISO: 1350 kcal
ŠIANDIENINIS: PUSRYČIAI:50g(nevirtų kruopų) 4-ių grūdų dribsnių košė. PRIEŠPIEČIAI:1ryžių traputis. PIETŪS:Vištos kulšelė(normali ne baisiai didelė)+morkų ir kopūstų salotos(niam  ) PAVAKARIAI:2ryžių trapučiai,1morka,3pekino kopūsto lapai ir daaug kopusto. VAKARIENĖ:2virti kiaušiniai su pomidoru.
meškutė_Nida
2008 08 17, 15:16
QUOTE(Čikinkira @ 2008 08 17, 14:58) PUSRYČIAI:50g(nevirtų kruopų) 4-ių grūdų dribsnių košė. Ačiū, kad bent tokiu būdu teikeisi atsakyti Tavo ir šiandieniniam valgiaraštyje suskaičiavau, viso labo, 800 Kcal. Tai yra BADAVIMAS Maniškis: Pusryčiai: 8 koldūniukai (180), burokėlių salotos (50), kava su pienu (40) Pietūs: k.r. šoninė (400), virtos bulvės (300), agurkas (20), Vakarienė: pomidorų-picarelos sūrio salotos (230), 50g j. duonos (120) VISO: 1340 kcal
[quote=meškutė_Nida,2008 08 17, 16:16] Ačiū, kad bent tokiu būdu teikeisi atsakyti Tavo ir šiandieniniam valgiaraštyje suskaičiavau, viso labo, 800 Kcal. Tai yra BADAVIMAS Net neysivaizduoju,ką man dar suvalgius  ggal turit minčių?
Utiuitiutė
2008 08 17, 18:12
QUOTE(Čikinkira @ 2008 08 17, 17:01) Net neysivaizduoju,ką man dar suvalgius  ggal turit minčių? Būtų buvę 100 kartų geriau ir skaniau kad ir taip: PUSRYČIAI:50g(nevirtų kruopų) 4-ių grūdų dribsnių košė + šaukštas aviečių uogienėsPRIEŠPIEČIAI: 1 ryžių traputis + obuolys/ kriaušė/ persikasPIETŪS: Vištos kulšelė(normali ne baisiai didelė)+morkų ir kopūstų salotos + 2 virtos bulvėsPAVAKARIAI: 2 ryžių trapučiai,1 morka,3 pekino kopūsto lapai ir daaug kopusto vietoj trapučių- varškės sūrelis/ trinta varškė su dž. vaisiais/ jogurtasVAKARIENĖ:2 virti kiaušiniai su pomidoru vietoj to- 1 kiaušinis, pomidoras+ 5- ių grūdų duona, a.š. majonezo
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 08 17, 19:12) Būtų buvę 100 kartų geriau ir skaniau kad ir taip: PUSRYČIAI:50g(nevirtų kruopų) 4-ių grūdų dribsnių košė + šaukštas aviečių uogienėsPRIEŠPIEČIAI: 1 ryžių traputis + obuolys/ kriaušė/ persikasPIETŪS: Vištos kulšelė(normali ne baisiai didelė)+morkų ir kopūstų salotos + 2 virtos bulvėsPAVAKARIAI: 2 ryžių trapučiai,1 morka,3 pekino kopūsto lapai ir daaug kopusto vietoj trapučių- varškės sūrelis/ trinta varškė su dž. vaisiais/ jogurtasVAKARIENĖ:2 virti kiaušiniai su pomidoru vietoj to- 1 kiaušinis, pomidoras+ 5- ių grūdų duona, a.š. majonezoNuoširdžiai ačiū už suteikta pagalba  Aš visiškai nesigauau su kcal tiesiog stengiuos mažinti porcijas,o kaip matot perdaug numažinu Dar karta labai AČIŪ.
Ingucia.
2008 08 18, 10:37
Sveikos  noreciau ir as prisijungti i Jusu gretas
Esu visiška nemokšėlė o noriu gražiai kaip Jūs čia maitintis,tai gal nesupyksit jeigu aš čia atkeliausiu su savo kvailais klausimėliais  ,nes kitaip man nieko neišeis Su kuo galima dar valgyti košę ryte be uogienės ir sviesto?
Ingucia.
2008 08 18, 11:58
QUOTE(Čikinkira @ 2008 08 18, 13:50) Esu visiška nemokšėlė o noriu gražiai kaip Jūs čia maitintis,tai gal nesupyksit jeigu aš čia atkeliausiu su savo kvailais klausimėliais  ,nes kitaip man nieko neišeis Su kuo galima dar valgyti košę ryte be uogienės ir sviesto?  as irgi cia visai nemoksele  o kose as ai vaisiais pagardinu - obuoliais, bananais ( zinau kad kaloringa  ), avietes dejau kol buvo
QUOTE(Čikinkira @ 2008 08 18, 13:50) Su kuo galima dar valgyti košę ryte be uogienės ir sviesto?  su dziovintais vaisiais ar riesutais(as bent taip valgau  ) ar kokiu trintu bananu ,cinamonu
Mercredi
2008 08 18, 12:11
QUOTE(Čikinkira @ 2008 08 18, 12:50) Esu visiška nemokšėlė o noriu gražiai kaip Jūs čia maitintis,tai gal nesupyksit jeigu aš čia atkeliausiu su savo kvailais klausimėliais  ,nes kitaip man nieko neišeis Su kuo galima dar valgyti košę ryte be uogienės ir sviesto?  Džiovintais ar šviežiais vaisiais, jogurtu, arba aš tokią košę verdu, kai maždaug per pusę sudedu avižų dribsnių ir tarkuotų obuolių su cinamonu. Kai viskas išverda būna labai skanu
meškutė_Nida
2008 08 18, 13:27
QUOTE(^Ingucia^ @ 2008 08 18, 10:37) Sveikos  noreciau ir as prisijungti i Jusu gretas  Sveika, ir iškart pradėk nuo vakarykščio valgiaraščio QUOTE(Čikinkira @ 2008 08 18, 11:50) 1. Esu visiška nemokšėlė o noriu gražiai kaip Jūs čia maitintis,tai gal nesupyksit jeigu aš čia atkeliausiu su savo kvailais klausimėliais  ,nes kitaip man nieko neišeis 2. Su kuo galima dar valgyti košę ryte be uogienės ir sviesto?  1. Atleisk, vakar gal ir per smarkiai tave užsipuoliau  Klausimus, žinoma, kad uždavinėk- tikrai atsiras, kas atsako 2. Jei netingiu (tiksliau, jei yra ryte laiko), miksuoju košę su daržovėmis (dažniausiai svogūnas/česnakas, morkos, gali būti tarkuotos bulvės). Apkepinu daržoves ir suverčiu į verdančią košę (morkos skanu į grikius, bulvės- į perlinių kr. košę). Avižinė košė, kaip ir kitoms, man geriausiai "žiūrisi" su vaisiais... Mano šiandiena: Pusryčiai: kava su pienu (40) Priešpiečiai: j.lydekos filė su riešutų padažu, bulvių košė, kopūstų salotos, apgnaibytas vištienos ("Jūratės", ar kaip jie vadinami) kotletas (valgyklos meniu, viskam daviau 700) Pietūs: pieno kokteilis (130), 3 spurgelės (60g, 205 kcal), kava Pavakariai: pomidorų salotos (100) Vakarienė: burokėlių sriuba su frikadelėm (250), 50g j. duonos (120) VISO 1545 kcal Paaiškinsiu, kodėl čia viskas taip susiplakę  Su dukra lakstėm po gydytojus (skirtingose miesto poliklinikose  ), buvo daug vaikščiojimo (pvz., įsėdus ne į tą troleibusą teko pėdint geras 3 stoteles  ), bet galimybė normaliai pavalgyt- minimali....
QUOTE(meškutė_Nida @ 2008 08 18, 14:27) Sveika, ir iškart pradėk nuo vakarykščio valgiaraščio 1. Atleisk, vakar gal ir per smarkiai tave užsipuoliau  Klausimus, žinoma, kad uždavinėk- tikrai atsiras, kas atsako 2. Jei netingiu (tiksliau, jei yra ryte laiko), miksuoju košę su daržovėmis (dažniausiai svogūnas/česnakas, morkos, gali būti tarkuotos bulvės). Apkepinu daržoves ir suverčiu į verdančią košę (morkos skanu į grikius, bulvės- į perlinių kr. košę). Avižinė košė, kaip ir kitoms, man geriausiai "žiūrisi" su vaisiais... Mano šiandiena: Pusryčiai: kava su pienu (40) Priešpiečiai: j.lydekos filė su riešutų padažu, bulvių košė, kopūstų salotos, apgnaibytas vištienos ("Jūratės", ar kaip jie vadinami) kotletas (valgyklos meniu, viskam daviau 700) Pietūs: pieno kokteilis (130), 3 spurgelės (60g, 205 kcal), kava Pavakariai: pomidorų salotos (100) Vakarienė: burokėlių sriuba su frikadelėm (250), 50g j. duonos (120) VISO 1545 kcal Paaiškinsiu, kodėl čia viskas taip susiplakę  Su dukra lakstėm po gydytojus (skirtingose miesto poliklinikose  ), buvo daug vaikščiojimo (pvz., įsėdus ne į tą troleibusą teko pėdint geras 3 stoteles  ), bet galimybė normaliai pavalgyt- minimali.... Ačiū  man labai padėjo tas "užsipuolimas" ,labai džiugu,kad atsiranda tokių žmogučių ,kurie netingi  ir pasako,kad blogai,o dar geriau ,kad ir kas netaip. Žinoma,norisi man greitų rezultatų lieknėjime,o kai daugiau pavalgau manau,kad sustorėsiu  ,bet vakar po Jūsų postų  pagalvojau,kad tikrai aš nesimaitinsiu taip visada  ,tai geriau valgysiu daugiau,bet tuo pačiu ir po truputi trauksiuos. Beja,Jūs rašykit rašykit savo valgiaraščius  ,nes nuo šiandien aš po vieną vogtelsiu(žinoma ,Jums leidus  ),nes kaip matot pačiai neišeina, reikia iš kažkur imti pavyzdį,o vėliau,gal ir pati pramoksiu.
Utiuitiutė
2008 08 18, 16:58
PUSRYČIAI: kava 3 in 1 (90), riestainis (200) PRIEŠPIEČIAI: kriaušė (60) PIETŪS: balandėliai su vynuogių lapais, bulvių košė, daržvės (400) PAVAKARIAI: apelsinų sultys (100), varškės sūrelis (140) VAKARIENĖ: koldūnai su mėsa (350), grietinė (50) NAKTIPIEČIAI: gabalėlis pelėsinio brie sūrio (100)
Iš viso: 1400
PUSRYČIAI:50gr(nevirtų kruopų) grikių dribsnių košė+stikl.pieno. PRIEŠPIEČIAI:įvairių grūdų ryžių traputis,obuolys. PIETŪS: nedidelė vištos kulšelė+2bulvės+daaug salotų(pomidorai,pekino kopūsto lapai,agurkai) PAVAKARIAI:120gr.liesos varškės+įtarkuotas obuolys,6 migdolo riešutai. VAKARIENĖ:virtas kiaušinis+pomidoras+5-ių grūdų duona. Labai stengiuos taisytis iš beviltiško valgymo,gal dabar šiandienos valgiaraštis bent kiek geresnis  (prašau,ko trūksta,ko per daug rėžkit  )?
meškutė_Nida
2008 08 19, 15:07
QUOTE(Čikinkira @ 2008 08 19, 14:46) Labai stengiuos taisytis iš beviltiško valgymo,gal dabar šiandienos valgiaraštis bent kiek geresnis  (prašau,ko trūksta,ko per daug rėžkit  )? Labai gražus valgiaraštis, Čikinkira (kartojuosi ) O užvis smagiausia- kad atsižvelgi į pastabas O tu svorį meti ar tik stengiesi išlaikyti stabilų? Sportuoji ar nelabai? Mano šiandiena: Pusryčiai: lietinis su grybais ir neaiškiu padažu (bistro meniu, todėl duodu 400), kava, 150g apelsinų sulčių (80) Priešpiečiai: 150g snieginių krabų lazdelės (120) Pietūs: a la plovas (su jaut. faršu ir daug cukinijos, 400), pomidorų salotos (60) Pavakariai: kava su pienu (40) Vakarienė: burokėlių sriuba su frikadelėm (250), 50g kvietinės duonos (115) VISO: 1465 kcal
QUOTE(meškutė_Nida @ 2008 08 19, 16:07) Labai gražus valgiaraštis, Čikinkira (kartojuosi ) O užvis smagiausia- kad atsižvelgi į pastabas O tu svorį meti ar tik stengiesi išlaikyti stabilų? Sportuoji ar nelabai? Ačiū,va čia jūsų pagalba mano valgiaraštis šiandieninis gražus Svori tai po biški noriu mesti,o sportuoti tai nelabai besportuoju  (bėgiojau tris savaites rytais,bet va šia diena sėdžiu su kojos trauma tai niekaip nebeišeina  )
Utiuitiutė
2008 08 19, 16:45
QUOTE(Čikinkira @ 2008 08 19, 15:46) gal dabar šiandienos valgiaraštis bent kiek geresnis Valgiaraštis gražus, bet... vos ne toks pat, kaip ir praėjusią dieną- ar taip monotoniškai žadi maitintis visą gyvenimą? Pirmas ir vienintelis patarimas- nebijok maisto. Kol bijosi, tol nenukris nei gramelis. PUSRYČIAI: kava 3 in 1 (90), vaisių duona (200) PRIEŠPIEČIAI: persikas (60) PIETŪS: cepelinas su mėsa spirgučių- grietinės padažu (400) PAVAKARIAI: žagarėliai (100), apelsinų sultys (100) VAKARIENĖ: kotletas (300), kopūstų salotos (70), duona (100) NAKTIPIEČIAI: šokoladinis saldainis (80) Iš viso: 1500
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 08 19, 17:45) Valgiaraštis gražus, bet... vos ne toks pat, kaip ir praėjusią dieną- ar taip monotoniškai žadi maitintis visą gyvenimą? Pirmas ir vienintelis patarimas- nebijok maisto. Kol bijosi, tol nenukris nei gramelis. [b][/b]Tai aš norėju pamėgint pasimaitint pagalt Jūsu panele  Ciocia Polia valgiaraštį ir pažiūrėt ,kaip jis man. Gal patartumėte ,ką vakarienei galėčiau sukrimst?  Esu visiška nemokšėlė,net nežinau ką valgyt.
QUOTE(Čikinkira @ 2008 08 19, 19:05) Gal patartumėte ,ką vakarienei galėčiau sukrimst?  Esu visiška nemokšėlė,net nežinau ką valgyt.   Mergina, valgyk tai, ką nori. Nedrausk sau. Suvalgyk vaisių, vištienos, žuvies, išsivirk kiaušinį, pasidaryk salotų, galų gale ir sumuštinis nepakenks. Pasiskaityk valgiaraščio temų (ankstesnių taip pat) ir rasi puikių pavydžių ne tik vakarienės.
Utiuitiutė
2008 08 19, 19:49
QUOTE(Čikinkira @ 2008 08 19, 20:05) Tai aš norėju pamėgint pasimaitint pagalt Jūsu panele  Ciocia Polia valgiaraštį ir pažiūrėt ,kaip jis man. Viskas gerai. Omeny turėjau ne priedus, kuriuos prirašiau kaip pavyzdį, o tai, kad vakar kaip pagrindinis maistukas buvo košė- ir šiandien tas pats, vakar kulšelė- ir šiandien tas pats. Jei rytoj maistas bus kitoks- tadu viskas akėj
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 08 19, 20:49) Viskas gerai. Omeny turėjau ne priedus, kuriuos prirašiau kaip pavyzdį, o tai, kad vakar kaip pagrindinis maistukas buvo košė- ir šiandien tas pats, vakar kulšelė- ir šiandien tas pats. Jei rytoj maistas bus kitoks- tadu viskas akėj  O užkandziai gali buti tokie pat? O dėl košės aš kitaip ryto niekada nepradedu,tik keičiu košių rūšis,o tai blogai?
piripiri
2008 08 19, 23:05
Cosmo, pradejau mesti pries kokius tris su puse menesio  jau tiksliai ir nepamenu CP, as nedristu savo receptu mesti, man atrodo, kad tik man skanu, o kitiems nepatiktu Cincikira, uzkandziai gali buti panasus, bet geriau (ir paciai idomiau), jei skirtingi. Pavyzdziui, viena diena priespieciams bananas, kita - pora obuoliu, pavakariams - kartais pora trapuciu, kartais dziovintu vaisiu, riesutu, sureli ar dar ko. Kose stenkis valgyti skirtingas, bet nieko blogo, jei rytais tik koses megsti - bet pietums ir vakarienei stenkis kuo ivairesni maista valgyti (kartais mesa, kartais darzoves, zuvi, sriuba, troskini, varske, apkepus, ryzius, makaronus, bulves) - kad organizmas gautu visu maisto medziagu. Zinau, kad buna dienu, kai kartojasi patiekalai, bet to neisvengsi, bet kai tik gali, keisk valgiarasti. Jei vakar valgei vistiena su ryziais, siandien pribaik ta vistiena su darzovem, ir tt. Toliau rasau savo valgiarascius ANTRADIENIS PUSRYCIAI: avizine kose (270) su dziovintom slyvom (30) ir medum (50) PRIESPIECIAI: sausainis (85), cappuccino (100) PIETUS: pupeliu-pomidoru troskinys (200) su rugine bandele (135), bananas (100) kivis (40) PAVAKARIAI: melynes (30), arbuzas (80) VAKARIENE: vistienos - darzoviu karis (400) VISO: 1520
QUOTE(piripiri @ 2008 08 19, 14:05) Cosmo, pradejau mesti pries kokius tris su puse menesio  jau tiksliai ir nepamenu labai smagu, kad pavyko taip greitai numesti
Šiandieninis: Pusryčiai:Avižinė košė+a.š uogienės Priešpiečiai:130gr.jogurtas,5 vienetai migdolo riešutų Pietūs:Ryžiai su daržovėm Pavakariai:Obuolys,2 morkos Vakarienė:Lietinis su varške+a.š grietinės
Utiuitiutė
2008 08 20, 17:19
QUOTE(Čikinkira @ 2008 08 20, 16:27) Šiandieninis:
Nagi tikrai gražu. Pagal mano paskaičiavimą kaip ir trūktų dar kiek kalorijų- jei būtum prie ryžių pietums suvalgiusi žuvies, vištienos ar šiaip mėsytės, būtų iš vis čiki piki Mano šiandiena:Pusryčiai: kava 3 in 1 (90), vaisių duona su varške (200) Priešpiečiai: kriaušė (60) Pietūs: žuvis, grikiai, burokėlių salotos (450) Pavakariai: 3 keptos krablazdės (210) Vakarienė: kumpio- sūrio salotos (300), apelsinų sultys (100) Naktipiečiai: pelėsinis brie su gr.riešutais (100) Iš viso: 1510
piripiri
2008 08 20, 23:34
TRECIADIENIS
PUSRYCIAI: 3 grudu kose (270) su medum (50), cinamonu ir dziovintom slyvom (30) PRIESPIECIAI: obuolys (75) PIETUS: lieso farso-lesiu-darzoviu troskinys (450) PAVAKARIAI: kapucino (100) VAKARIENE: spageciai su krevetem ir parmezanu (600), gab. keksiuko (150)
VISO: 1725, 1 val.sporto
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 08 20, 18:19) Nagi tikrai gražu. Pagal mano paskaičiavimą kaip ir trūktų dar kiek kalorijų- jei būtum prie ryžių pietums suvalgiusi žuvies, vištienos ar šiaip mėsytės, būtų iš vis čiki piki [b][/b]Ačiū,butinai atsižvelgsiu y jūsų pastebėjimus.
piripiri
2008 08 21, 22:55
KETVIRTADIENIS
PUSRYCIAI: avizine kose (270) su cinamonu ir medum (50), bananas (100) PRIESPIECIAI: obuolys (75) PIETUS: spageciai su krevetem, pomidorais, brokoliais, parmezanu (400), kapucino (100) PAVAKARIAI: pita su lydytu suriu ir agurku (230), ananasas (100) VAKARIENE: brokoliu sriuba (140) su 2 kukuruzu paploteliais (260), saukstelis riesutu sviesto (100)
VISO: 1725
meškutė_Nida
2008 08 22, 14:34
Mano šiandiena Pusryčiai: kava su pienu (40), grikių košė su sviestu (250), stiklinė pieno (110) Priešpiečiai: kava, stiklinė morso (trintų vaisių kokteilis, 150), pora saujų saldaus popcorno (taikau aklai į kcal, net neįsivaizduoju, kiek ten gali būti gramų...200) Pietūs: raug. kopūstų sriuba (80), 2 kiaulienos/kalakutienos kotletai (450), 200g liesų burokėlių/žirnelių salotų (100) Vakarienė: indelis grūdėtos varškės su agurkais, krapais ir česnaku (260) VISO: 1640
Šiandieninis:Pusryčiai:Avižinė košė + a.š uogienės Priešpiečiai:Obuolys,5 migdolai. Pietūs:10 mažyčių kiaulienos kumpio gabaliukų(keptų aliejuje)+3 mažos virtos bulvytės+salotos(pomidorai,agurkai,pekino kopūstai,stikl.kefyro) Pavakariai:120gr.liesos varškės+įtarkuotas obuolys,įvairių grūdų traputis Vakarienė:Sumuštinis(juodos duonos riekė+margarinas  +agurkas) Ar nepermažai visko?  Kas,turit lično laiko ir netingit,peržiūrėkit ir parašykit kas blogai,man labai reikia mokytis Liksiu begalo dėkinga
Melody:)
2008 08 22, 19:37
QUOTE(Čikinkira @ 2008 08 22, 18:30) Šiandieninis:Pusryčiai:Avižinė košė + a.š uogienės Priešpiečiai:Obuolys,5 migdolai. Pietūs:10 mažyčių kiaulienos kumpio gabaliukų(keptų aliejuje)+3 mažos virtos bulvytės+salotos(pomidorai,agurkai,pekino kopūstai,stikl.kefyro) Pavakariai:120gr.liesos varškės+įtarkuotas obuolys,įvairių grūdų traputis Vakarienė:Sumuštinis(juodos duonos riekė+margarinas  +agurkas) Ar nepermažai visko?  Kas,turit lično laiko ir netingit,peržiūrėkit ir parašykit kas blogai,man labai reikia mokytis Liksiu begalo dėkinga  manyciau pavakarius su vakariene galejai apkeisti vietomis  liesas baltymas daugiau vakarienei tinka,nei angliavandeniai,o ir kieki varskes galejai imti didesni 200gr
Utiuitiutė
2008 08 22, 21:04
Aš būčiau į vakarienę perkėlusi tik varškę. O šiaip tai man gražu ir kcal. priskaičiuoju pakankamai, kad svoris pamažu kristų. Šaunuolė, Čikinkira  Ir ypač už tai, kad ne šiaip įmeti valgiaraštį, o reaguoji į pastabas ir mokaisi - mėgstam mes, senkos, papamokslaut čia, uj, kaip mėgstam Jei taip ir toliau- tikiu, kad tikrai pasieksi savo tikslą
piripiri
2008 08 22, 23:09
PENKTADIENIS
PUSRYCIAI: 1 virtas kiausinis (90), rieke duonos (120) su avokadu (100), 2 kiviai (80) PRIESPIECIAI: bananas (100) PIETUS: varske (280), trinta su bananu (100), ananasu (50), medum ir cinamonu (100), kapucino (100) PAVAKARIAI: nat. sojos jogurtas (150) su dzemu (50), ananasas (70) VAKARIENE: vistienos krutinele (200), darzoviu salotos (160), 1/2 kukuruzo burbuoles (100)
VISO: 1850
meškutė_Nida
2008 08 23, 17:08
Šiandieninis Pusryčiai: kava su pienu (40) Priešpiečiai: jogurtinis desertas (170), kava Pietūs: voveraičių sriuba (170), 60g naminės duonos (145), čenachas (400) Pavakariai: Aktivia jogurtas (130) Vakarienė: pomidorų salotos su aliejum (150), daniška bandelė (180) VISO: 1385 kcal
piripiri
2008 08 23, 22:38
SESTADIENIS
PUSRYCIAI: morku sultys su aliejum (120); 1 virtas kiausinis (90), ruda bandele (230) su suriu (40) ir pomidoru (20) PRIESPIECIAI: bananas (100), sok.saldainis (80) PIETUS: nat.sojos jogurtas (65) su ipjaustytu bananu (100), riesutais ir dziovintais vaisiais (225) ir medum (50), doritos cipsai (100) PAVAKARIAI: kriause (90) VAKARIENE: rudi spageciai (220) su brokoliais, cukinijom, pomidorais (100)
VISO: 1620, 1 val. sporto
meškutė_Nida
2008 08 24, 11:54
Sveikos Pusryčiai: kava su pienu (40), 2 sumuštiniai iš 50g j.duonos, 65g virtos kiaulės širdies, 10g garstyčių, 70g virtos morkos (335) Priešpiečiai: 300g gervuogių (125), 100g nat.jogurto (65) Pietūs: 200g keptos višt. krūtinėlės (250), 150g virtų bulvių (130), kopūstų salotų (100), pomidorų salotų (60) Vakarienė: voveraičių sriuba (170), 50g naminės duonos (120) VISO: 1395 kcal Nuo rytojaus išeinu į 2 savaičių 1200 kcal "plaukiojimą"
Bransha
2008 08 24, 12:00
QUOTE(meškutė_Nida @ 2008 08 24, 12:54) Sveikos VISO: 1395 kcal Nuo rytojaus išeinu į 2 savaičių 1200 kcal "plaukiojimą"  Mergaites, o jums po tu dvieju savaiciu svoris negrizta, numestas per ta laika? Man grizo, nors atrodo neslamsciau po to, 1400, +/- per diena. Nors va, pagal skaiciuokles, norint numesti svori, man per para reikia apie 1300kcal, tai kazkas cia ne taip..  padekit susigaudyti? Gal man daryti ne 1200, o 1000kcal per diena dvieju savaiciu susiverzima ir tada po 1300-1400 kasdien..
meškutė_Nida
2008 08 24, 12:05
QUOTE(Bransha @ 2008 08 24, 12:00) Gal man daryti ne 1200, o 1000kcal per diena dvieju savaiciu susiverzima ir tada po 1300-1400 kasdien..  Koks tavo ūgis? Šiaip man nukritęs svoris ir laikėsi ilgesnį laiką, tik kad paskui vėl ėmiau nedovanotinai daug valgyti, tai ir užlipo atgal
piripiri
2008 08 24, 12:17
QUOTE(meškutė_Nida @ 2008 08 24, 12:54) Nuo rytojaus išeinu į 2 savaičių 1200 kcal "plaukiojimą"  O nepaprasciau butu kasdien po kokias 1500 suvartot?  Bijau, kad busi alkana po tu dvieju savaiciu, ir noresi labiau nei visada save palepinti QUOTE(Bransha @ 2008 08 24, 13:00) Mergaites, o jums po tu dvieju savaiciu svoris negrizta, numestas per ta laika? Man grizo, nors atrodo neslamsciau po to, 1400, +/- per diena. Nors va, pagal skaiciuokles, norint numesti svori, man per para reikia apie 1300kcal, tai kazkas cia ne taip..  padekit susigaudyti? Gal man daryti ne 1200, o 1000kcal per diena dvieju savaiciu susiverzima ir tada po 1300-1400 kasdien..  As niekada nebandziau, man 1200 atrodo per mazai. As dabar valgau po 1600-1700, nesijauciu alkana, ir svoris krenta. Tik nebandyk numazinti iki 1000  Tie 1300 - tam, kad svoris kristu gana greitai, bet gali valgyti po daugiau, svoris kris leciau, bet nesijausi is saves ka nors atimanti. Esme - gauti maziau kaloriju, nei isnaudoji, nebutina kasdien sudaryti 500 ir daugiau kaloriju trukuma, galima ir maziau. Juk niekur neskubam, cia visam gyvenimui, o visa laika valgyti 1000-1300 man atrodo nelabai realu. Daznai tos, kur savaite badauja, savaitgali nutruksta ir susigrazina atgal visas kalorijas... Bet cia tik mano patarimai, kurie veikia man..
meškutė_Nida
2008 08 24, 12:53
QUOTE(piripiri @ 2008 08 24, 12:17) O nepaprasciau butu kasdien po kokias 1500 suvartot?  Bijau, kad busi alkana po tu dvieju savaiciu, ir noresi labiau nei visada save palepinti Oi ne, man pavojingesnės iškrovos dienos, o per tas 1200 kcal maratoną aš susikaupiu  Juolab, kad baigiasi atostogos, baigiasi ir akcija "Šaldytuvas atidarytas 24 val. per parą" Po to, žinoma, grįšiu prie 1400-1500 kcal
|
|