Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Smurkos dieta- II
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2
Smurka
Pirmadienis

8h pusė riekelės juodos duonos su sviestu ir liesos mėsytės ar dešrytės šmotelis, puodelis nesaldintos kavos ar arbatos
14h 140g virtos ar keptos liesos mėsos (tinka jautiena ar vištiena) su nekaloringom daržovėm (avokadus pamirškit), stiklinė sulčių (tinka bet kokios, bet kažkodėl ne pomidorų)
18h 100g baltos mišrainės su puse riekelės juodos duonos, nesaldinta arbata ar kava

Antradienis

8h pusė riekės juodos duonos su sviestu ir sūriu, kava ar arbata
14h 140g virtos ar keptos žuvies su daržovėm, sultys
18h 100g raudonos mišrainės su puse riekelės juodos duonos, nesaldintas gėrimas

Trečiadienis ir šeštadienis - kaip pirmadienis
Ketvirtadienis ir sekmadienis - kaip antradienis

Penktadienis

200g liesos varškės, du dideli obuoliai, du šaukšteliai natūralaus medaus, šeši graikiški riešutai ir 0,5 l pieno ar kefyro. Visą šį davinį suskirstyti į penkias porcijas ir paskirsčius lygiais laiko intervalais suvartoti. VAlgyt pradedam 8, baigiam 18h

Dietos metu - jokio alkoholio, nesaldintų ir negazuotų skysčių gerkit kiek lenda.
Bohema
Smurka, ačiū už dietą.. per savaitę jau numečiau 4 kg... 4u.gif
Smurka
Sveikinu, tik nusiteik tam, kad vėliau svoris kris lėčiau
Bohema
QUOTE(Smurka @ 2005 05 05, 13:23)
Sveikinu, tik nusiteik tam, kad vėliau svoris kris lėčiau
*

Žinau, deja ne pirmą kartą metu.. blush2.gif
vedeja
Smurka, kaip tau sekasi. Tu lygtai sportuoji ir turi specialia dieta? jau nebesismurkini (tipo) smile.gif
Smurka
Nebesismurkinu, treneris neleidžia valgyt susmuštiakų ir mišrainės. O sekasi lyg ir neblogai, buvo svoris beveik dviem kg pakilęs, dabar stabilizavosi, tiksliau, keli šimtai g nukrito. Bet apimtys lyg ir traukiasi. Po mėnesio matuos, tai pažiūrėsim, kaip čia bus
VILMA123
SMURKA , GAL KA SUŽINOJAI APIE 2 ETAPĄ , JAU TOS MIŠRAINĖS UŽKNISO JUODAI .
ZBITKA
QUOTE(Smurka @ 2005 05 05, 12:32)
Pirmadienis

8h pusė riekelės juodos duonos su sviestu ir liesos mėsytės ar dešrytės šmotelis, puodelis nesaldintos kavos ar arbatos
14h 140g virtos ar keptos liesos mėsos (tinka jautiena ar vištiena) su nekaloringom daržovėm (avokadus pamirškit), stiklinė sulčių (tinka bet kokios, bet kažkodėl ne pomidorų)
18h 100g baltos mišrainės su puse riekelės juodos duonos, nesaldinta arbata ar kava

Antradienis

8h pusė riekės juodos duonos su sviestu ir sūriu, kava ar arbata
14h 140g virtos ar keptos žuvies su daržovėm, sultys
18h 100g raudonos mišrainės su puse riekelės juodos duonos, nesaldintas gėrimas

Penktadienis

200g liesos varškės, du dideli obuoliai, du šaukšteliai natūralaus medaus, šeši graikiški riešutai ir 0,5 l pieno ar kefyro. Visą šį davinį suskirstyti į penkias porcijas ir paskirsčius lygiais laiko intervalais suvartoti. VAlgyt pradedam 8, baigiam 18h

Dietos metu - jokio alkoholio, nesaldintų ir negazuotų skysčių gerkit kiek lenda.
*

Man patinka sita diena nes esu mesiaede, ir patinka misraines, gal ir man reikes nuo pirmadienio laikytis
Upsiukas
aham, ir man misraines atsibodo... ax.gif o ir zuvis ir jautiena ir vistiena uzkniso...noriu sriubos nerealiai cry.gif
Dina2
Sveikutes dietininkes,

Nagi ir as zadu pabandyti ta dieta. Nuo rytojaus 4u.gif . Viskas aisku, tik va kiek tu darzoviu galima suvalgyti ir kokios jos? Ar galima valgyti kokias noriu g.gif
Smurka
Daržoves gali valgyti kokias nori. Tik ne avokadas schmoll.gif
vedeja
Man nuo duonos dideli negerumai su zarnynu. Aš aplamai buvau atpratus valgyt juodą duoną, ko gero, gal ir dėl to. Bet jau nepakenčiama darosi.
Medeina
QUOTE(vedeja @ 2005 05 09, 08:52)
Man nuo duonos dideli negerumai su zarnynu. Aš aplamai buvau atpratus valgyt juodą duoną, ko gero, gal ir dėl to. Bet jau nepakenčiama darosi.
*

O tau skrandį graužia ar neprakakoji blush2.gif ?Kokie ten negerumai doh.gif , nes maistas kaip ir normalus g.gif .Kiek kg numetei per savaitę?(girkis ax.gif , gal atpirks tuos negerumus).
Aleva
Jau savaitė "smurkinuosi".
Kadangi svarstyklės nėra labai tikslios, kiek nukrito sunku pasakyti. Bet virš 3 kg.
Žiauriai norisi sriubos. Ir vaisių. Jogurto. Saldumynų nesinori.
Kaip jums sekasi?
ZBITKA
Bet juoda duona sveikiausia, as taip pat daug metų valgiau baltą, bet jau kuris laikas nebegaliu ziurėti. Perku arba juodą, arba "Sveikuolių riekelę", o kodėl negali sriubos išsivirti? Juk jeigu be grietinės nekaloringa.. g.gif
vedeja
QUOTE(Medeina @ 2005 05 09, 11:28)
O tau skrandį graužia ar neprakakoji blush2.gif ?Kokie ten negerumai doh.gif , nes maistas kaip ir normalus g.gif .Kiek kg numetei per savaitę?(girkis ax.gif , gal atpirks tuos negerumus).
*

Skrandį graužia... Tiesiog visą pilvą raižo. Dar nesigirsiu, nes nelabai turiu ką girtis blush2.gif ax.gif ax.gif Koks kilas nukrito tai tikrai. blush2.gif
Vat man irgi sriubos norisi ir saldumynų, Bet prieš pastaruosius tai dar šiaip taip atsilaikiau. Bet ką čia atsilakiau. Sekmadieni ir šiandien...... blush2.gif blush2.gif
Medeina
QUOTE(vedeja @ 2005 05 09, 16:00)
Skrandį graužia... Tiesiog visą pilvą raižo. Dar nesigirsiu, nes nelabai turiu ką girtis  blush2.gif ax.gif  ax.gif  Koks kilas nukrito tai tikrai. blush2.gif
Vat man irgi sriubos norisi ir saldumynų, Bet prieš pastaruosius tai dar šiaip taip atsilaikiau. Bet ką čia atsilakiau. Sekmadieni ir šiandien......  blush2.gif  blush2.gif
*

Dėl saldumynų:dar niekas nenumirė, kad negavo bulkutės tongue.gif
Labai gaila, kad nuo duonos tokios problemos cry.gif ,gal tu per daug jos suvalgai?Imk plonesnę riekutę, o mėsos ar sūrio storesnį gabalą atsirėžk blush2.gif Arba ta juoda duona tokia super-duper tongue.gif g.gif
Vedeja, nepasiduok 4u.gif Labai tave palaikau 4u.gif et jaučiuosi kalta blush2.gif , kad tave suvedžiojau ir įpainiojau į "Smurkos pinkles" tongue.gif
Grožis reikalauja aukų mirksiukas.gif
Aleva
QUOTE(zbitka10 @ 2005 05 09, 16:13)
Bet juoda duona sveikiausia, as taip pat daug metų valgiau baltą, bet jau kuris laikas nebegaliu ziurėti. Perku arba juodą, arba "Sveikuolių riekelę", o kodėl negali sriubos išsivirti? Juk jeigu be grietinės nekaloringa.. g.gif
*

Jei paskaitytum dienos meniu - sriubos nerastum. m cry.gif
Vakar viriau šeimynai balandėlius ir rūgštynių sriubą su frikadėlėm. (Aš taip visą tai mėgstu...) Tai tikrai buvo mano valios išbandymas. biggrin.gif
Bohema
Labux, man tai jau įkyrėjo mišrainės ir sumuštiniai...rytoj žadu padaryti pertrauką, išsivirti pusryčiams avižinių dribsnių...paskui arba grįšiu arba imsiuos kitos dietos.. blink.gif
Aleva
Bohema, o kiek tau pavyko numesti "smurkinantis"?
Apie keitimą sumuštinių jogurtu, o mišrainiu - sriubyte, ir aš jau pagalvoju...
Ir vaisių norisi. Žiauriai.
Smurka
Tai jūs ilgai ir neužsisėdėįkit ant tos dietos. man ji patinka tuo, kad priverčia pasitikrinti savo valingumą ir per pakankamai trumpą laiką nukrenta nemažai kg. o paskui ta maisto monotonija žiauriai užknisa. tikrai jau geriau imtis liesų produktų dietos ir valgyt penkis kartus per dieną
Nilka
Sveikutės,

noriu pasigirti, kad Smurkos dieta tikrai efektyvi thumbup.gif jau trečią savaitėlę nesismurkinu ir ką gi svoris neataugo tongue.gif Aišku neėdu visko iš eilės, šiek tiek prisižiūriu, bet valgau viską ką noriu. Kg daugiau nekrenta, bet svarbiausia, kad nors neatauginėja tongue.gif
vedeja
QUOTE(Medeina @ 2005 05 10, 07:50)
Dėl saldumynų:dar niekas nenumirė, kad negavo bulkutės tongue.gif
Labai gaila, kad nuo duonos tokios problemos cry.gif ,gal tu per daug jos suvalgai?Vedeja, nepasiduok 4u.gif Labai tave palaikau 4u.gif et jaučiuosi kalta blush2.gif , kad tave suvedžiojau ir įpainiojau į "Smurkos pinkles" tongue.gif
Grožis reikalauja aukų mirksiukas.gif
*

Aciu Medeina uz moralini palaikyma 4u.gif Ajeru ir mociutes duona valgau. Gal jau atpratau nuo jos, nes jau metai laiko, kaip i savaite koki karta suvalgydavau, o namuose is viso nerasta tongue.gif
Eglė M.
QUOTE(Smurka @ 2005 05 10, 10:57)
Tai jūs ilgai ir neužsisėdėįkit ant tos dietos. man ji patinka tuo, kad priverčia pasitikrinti savo valingumą ir per pakankamai trumpą laiką nukrenta nemažai kg. o paskui ta maisto monotonija žiauriai užknisa.
*

o ar yra kokia dieta nevalingoms g.gif nes man reikia greitai kuo daugiau kilų pamest rolleyes.gif
Medeina
QUOTE(Aleva @ 2005 05 10, 06:53)
*

Nukopinau iš kito forumo dar kartą, iš patikimo žmogaus 4u.gif Tą įvadinę laikytis 3 savaites, o po to:
Po 3 savaičių beveik tas pats: papildomai įvedami nauji pusryčiai-du kepti varškėčiai, ruošti be cukraus, be grietinės, tik užsigerti kava-arbata. Jei atvirai-aš jau ir nebepamenu visos eigos-užrašius pamečiau per kraustymąsi-kada būtent įsiveda ir kokia seka. tai pavardinsiu viską-manau galima prisitaykiti pačioms, rezultatas vistiek bus.
Įsiveda nauja vakarienė: ant trupučio svieto pakeptas smulkiai pjaustytas kopūstas ir morka-4-5-6 valg.šaukštai (norma priklauso nuo kūno svorio-kuo daugiau sveri-tuo daugiau galima). gerti kaip ir kiekvienai vakarienei, duonos kaip visada. Sviesto perteklių nuspausti.
Įsiveda vėliau sriubos. Vieną kartą daržovių sriuba (be bulvių)-200 gr, ir tada antro patiekalo (kaip numatyta pirmom 3 savaitėm)-tik 0,5 porcijos. Kitą kartą jautienos sultinys-tiek pat ir antras patiekalas 0,5. netinka sultiniai ir koncentratų.
Įsiveda prie antro patiekalo bulvės ir ryžiai-vietoj daržovių 1,5 vidutinės bulvės (ir kepta, ir virta tinka) arba ryžiai su trupučiu ketčupo (tiek, kiek daržovių.
Įsiveda dar viena nauja vakarienė: 0,5 saldaus sūrelio (be šokolado, paprastas), du traukučiai (na, dabar tokių nebėra-jaunatvė), arba 7-8 traukučiai zoologiniai (reikia ieškoti kuo pakeisti), gerti-pienas, kefyras.
kai pastebite po keletos mėn. kad svoris jau stovi vietoje-mažinti kieto maisto kiekį 1/8.
Dabar atrodo yra įvairiau, visdėlto tai buvo prieš 14 metų...

Manau kažką pritaikysit g.gif , nes panašu, kad Smurka nepasirūpins jumis tongue.gif
Aleva
Jo, Smurka dingo. biggrin.gif
Gaila tik, kad sriubytės po 3 savaičių įsiveda, o man norėtūsi greičiau. tongue.gif
Jei žiauriai užknis - įvesiu anksčiau. Gerai, kad nebėra kas baudžia. mirksiukas.gif
vedeja
QUOTE(Aleva @ 2005 05 10, 10:53)
Jo, Smurka dingo.  biggrin.gif
Gerai, kad nebėra kas baudžia.  mirksiukas.gif
*

Blogai, kai nėra kas baudžia, taip ir nuo grandinės nutrūkt galima smile.gif Gerai, kad aš dar prieš Medieną turiu atsikaityt. Vis šiokia tokia paguoda ir stimulas nepasiduot 4u.gif ax.gif
Bohema
QUOTE(Aleva @ 2005 05 10, 08:53)
*

numečiau 5 kg per nepilnas 2 savaites. tiesa griešinau savaitgalį, gėriau vyno... blush2.gif
Medeina
QUOTE(vedeja @ 2005 05 10, 08:58)
Gerai, kad aš dar prieš Medieną turiu atsikaityt. Vis šiokia tokia paguoda ir stimulas nepasiduot  4u.gif  ax.gif
*

duosiu aš tau MEDIENA tongue.gif tongue.gif tongue.gif , o gal persivadint g.gif ,neblogai skamba tongue.gif
vedeja
QUOTE(Medeina @ 2005 05 10, 11:48)
duosiu aš tau MEDIENA tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif , o gal persivadint g.gif ,neblogai skamba tongue.gif
*

Oi, sory MEDEINA, doh.gif doh.gif
Mari
Na gerai, o ką savaitgalį valgom wink.gif ??? Aš čia rimtai klausiu. Nu neisikertu aš... : cry.gif
Aleva
smile.gif
Pampuškiukas
Ale Smurka galėtų bent nosį įkišti čia, kad morališkai palaikytų panas biggrin.gif
a tai jos kaip našlaitės biggrin.gif
Eglė M.
Smurka dabar svorį meta pagal kitą lieknėjimo planą rolleyes.gif
Mari
Ot gi tundra aš... Ačiū, Aleva
Smurka
Įkišu aš čia nosį kaskart, vos tik pamatau naują komentarą. Ir paskaičiusi kelis, galiu padaryt vieną pastabą: arba laikotės dietos taip, kaipparašyta, arba nesilaikot iš viso
Aleva
Jo.. Alkani žmonės dažnai būna pikti. mirksiukas.gif
Griežti, norėjau pasakyti. biggrin.gif
Laikomės, laikomės... Gal ką, Smurka, žinai apie antrą dalį. Pašefuok mus. Gerai?
Lune
o kiek laiko reikia laikytis pirmos dalies g.gif
vedeja
QUOTE(Lune @ 2005 05 17, 14:28)
o kiek laiko reikia laikytis pirmos dalies g.gif
*

3 savaites
Lune
mėčiausi mėčiausi tai "minus 10 kg", tai atkinsono dieta ir nusprendžiau galutinai sustoti čia 4u.gif nes man turi būti tiksliai parašyta kas valgyti, o ne pačiai fantazuoti schmoll.gif

Taigi nuo šiandien smurkinuosi thumbup.gif O su ta dieta man atsitiko taip, kad pažįstama atfaksavo sąrašiuką kaip numesti svorį, nes ji pasirodo pati pas Latvį vaikšto ir metus laikosi thumbup.gif numetė jau 33 kg thumbup.gif nu jos viršsvoris buvo nerealus doh.gif

Laukiu laukiu pietų tongue.gif
Lune
einu dabaigti paskaitinėti pirmą dublį ax.gif

o jau su alkoholiu bus sunkoka g.gif schmoll.gif
Lune
tai kaip čia niekas nesismurkina g.gif
*Violeta*
Visos snaudžia tokiu oru tongue.gif
kregzde
Sveikos 4u.gif , kaip sekasi smurkintis? Aš šiek tiek smurkinausi iki 2.gif , tai galiu pasakyti, kad kiek numečiau, tiek ir dabar yra. Geras dietos būdas nestuke.gif , meti svori... pradžioje, o tada bum kokie 20 kg smile.gif

Stiprybės, merginos Jums drinks_cheers.gif
Lune
nu va vieną dieną baigiau 4u.gif ir visai nesu alkana ax.gif
ryt vakarienę valgysiu mašinoj biggrin.gif nes kitaip nespėju
linan
QUOTE(Lune @ 2005 05 18, 11:45)

O su ta dieta man atsitiko taip, kad pažįstama atfaksavo sąrašiuką kaip numesti svorį, nes ji pasirodo pati pas Latvį vaikšto ir metus laikosi thumbup.gif  numetė jau 33 kg thumbup.gif  nu jos viršsvoris buvo nerealus doh.gif

*

Vat aš irgi kartas nuo karto įkišu nosį į šį skyrelį tongue.gif Pradedant laikytis šios dietos būtų įdomu sužinoti konkrečiau apie antrąjį etapą, nes pirmas trunka 3 sav., o kas paskui? Gal tavo pažįstama ką nors galėtų pasakyti, nemanau, kad ji metus laiko prie pirmojo etapo sėdi g.gif Turbūt visoms smurkininkėms būtų įdomu sužinoti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Lune
QUOTE(linan @ 2005 05 19, 09:06)
Vat aš irgi kartas nuo karto įkišu nosį į šį skyrelį  tongue.gif Pradedant laikytis šios dietos būtų įdomu sužinoti konkrečiau apie antrąjį etapą, nes pirmas trunka 3 sav., o kas paskui? Gal tavo pažįstama ką nors galėtų pasakyti, nemanau, kad ji metus laiko prie pirmojo etapo sėdi  g.gif Turbūt visoms smurkininkėms būtų įdomu sužinoti  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

tai kad ji visad laikosi to pačio ir jai nėra jokio antrojo etapo g.gif tik sakė kai numesiu kiek reikia, liepė atvažiuoti ir paaiškins kaip toliau valgyt kad neataugtų.

Bet čia būtų geriausiai paskaityti pirmą dalį šios dietos 4u.gif aš vis skaitau tik nedabaigiu
Smurka
Mano pažįstamos to pirmojo etapo tikrai laikėsi ilgiau negu tris savaites ri net ilgiau, nei du mėnesius
lepune
o smurka kiek laiko smurkinosi, kad numetė 6 kg? g.gif g.gif
kol ją paviliojo trenerio griežta ranka? doh.gif
man per griežta doh.gif tokis vaizdelis, kad aš be jogurtų, košių rytinių neišgyvenčiau.. o va visos tos mišrainytės- porą kart į metus galiu suvalgyt, per didžiasias šventes.. neapsimoka man pas ta latvį varyt.. aš kaip ir Mediena (ups, medeina) negaliu savų dietų atsisakyt.. bet čia linksmai moteriškės gyvena.. tai vis paskaitau, įkišu nosį..
stiprybės jums... ir nesvajokit apie antra etapą, nes jo tiesiog nėra cry.gif
vedeja
QUOTE(lepune @ 2005 05 19, 17:03)
stiprybės jums... ir nesvajokit apie antra etapą, nes jo tiesiog nėra cry.gif
*

Stiprybes tos ir truksta. kaip nera antro etapo?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.