o man maistas pats tas
Nu o kai numesiu, tai ka daryt, kad neataugtu?
tai ką oras atšilo ir sakot nebereikia smurkintis
Kaira aš numesiu iki kiek man reikia, o paskui derinsiu maistą. jau seniai nebevalgau bulvių, miltinių patiekalų. Ir dar sakiau nuo 18 val nė kasnio Bet gal smurka tau patars daugiau
Tai ka jau nieks nebesismurkina
Nerandu I-osios dalies
Gal galite imesti nuorodele. Noreciau pasiskaityti daugiau kaip sekesi mesti svoriuka ir kokios iskilo problemeles. Aciu QUOTE(Ratatankė @ 2005 03 04, 14:03) Ir kokie rezultatai? Žiūriu - susidomėjusių daug, dėžutės pašto pilnos, prisiminiau, kad turiu programėlę, kuri perskaito skanuotą tekstą ir neištaisiusi klaidų įdedu, nes nėr kada taisyt. 1.Maitintis 3 kartus dienoje Nė vieno atsitiktinio maitinimosi. 3. Nevartoti cukraus. 4.Pusryčiai: 1 stiklinė arbatos arba kavos. 1 sumuštinis su dešra arba sūriu. ( keisti kasdien ) Duonos storis 10-11 mm. Duonos plotas 6*9 cm. Užtepti plonai sviestu ( geriau naminiu) Dešros ir sūrio storis 8- 9 mm. Sūris ne brangesnis, kaip 16 lt. Dešra bet kokia, bet be lašinių. Vieną kartą savaitėje, tą pačią dieną, vietoj sumuštinio du kiaušiniai. Mažai druskos. Pietūs: 1 gabalas geros mėsos arba žuvies ( keisti) Gaminti pagal savo skonį Paruošto patiekalo svoris ne didesnis, kaip 140 gr. Garnyras: 6 valgomi šaukštai žalių daržovių. Ne mažiau 3 rūšių. Galima vartoti bet kokius prieskonius ir žalumynus. Duonos pietums nevalgyti- Per kiekvienus pietus išgerti 220- 230 ml natūralių sulčių. Kiekvieną dieną, bet kuriuo metu, galima išgerti iki 1,25 lt mineralinio vandens (įskaitant arbatą ir kavą, geriamą tarp valgių.) Vakarienė: 6 valgomi šaukštai raudonos arba baltos mišrainės, (keisti) Raudona mišrainė: virtos bulvės Rauginti agurkai virti burokėliai virtos morkos rauginti kopūstai svogūnai Balta mišrainė: virtos bulvės mėsa žirneliai rauginti agurkai kiaušinis Baltai mišrainei 2 arbatiniai š. grietinės arba majonezo. Raudonai mišrainei 2 arb. š. aliejaus. 1 gabalas duonos be sviesto ir truputis žuvies konservų.( 3-4 šprotai arba valgomas šaukštas su kaupu kitokios žuvies. Tik ne vyno padaže. Kiekvieną vakarienę 220- 230ml bet kokio skysčio be cukraus.( pienas, kefyras, sultys, arbata, kava) 5. Kiekvieną savaitę tą pačią dieną: 250 gr. Varškės, 2,5arbatinio š. medaus, 8-9 graikiški riešutai, 2 obuoliai, 0,5 l.pieno arba kefyro. Suvalgyti per 5-6 kartus. QUOTE(mok123 @ 2005 08 25, 22:59) Nerandu I-osios dalies Gal galite imesti nuorodele. Noreciau pasiskaityti daugiau kaip sekesi mesti svoriuka ir kokios iskilo problemeles. Aciu Ir dar pirmas sios temos puslapis
Prasom man durnai paaiskinti ka dedat i darzoves prie mesos pietums, 3 rusiu zalios, tai kiek suprantu galima visas musu lauko darzovytes kapot: agurkai, pomidorai, morkos ir pan. ?
Aciu Italy, nors manes balta misraine nevilioja nevalgau jos nuo neatmenamu laiku
gal galit parasyt kurios smurkinates, is ko ir kaip darote ta balta misraine? kokie rezultatai tu kurios laikosi sitos dietos?
oi, atsiprasau, nepastebejau kad parasyta
QUOTE(zepelinuke @ 2005 08 26, 23:33) gal galit parasyt kurios smurkinates, is ko ir kaip darote ta balta misraine? kokie rezultatai tu kurios laikosi sitos dietos? Rezultatai geri apie juos daugiau cia
Sveikos mergikes, ikisau ir as savo nosiuka pas jus, smagu paskaitineti, as siuo metu laikausi kopustu sriubos dietos siandien trecia diena, zodziu jau padariau siokiu tokiu nukrypimu, nes tikrai neturiu tiek valios valgyti vien tik ta sriubyte, vaisius, darzoves...siandien ryte issiviriau koses (mieziu), na bandysiu laikytis ir toliau, pastebejau tik viena kad i wc lakstau kaip isprotejusi, tustinuosi apie 3 kartus,na jei svorio daug nenukris, tai bent kiek organizma pavalysiu, taip save guodziu...
zodziu saunuoles tos, kurios smurkinates, palaikau moraliskai ir parasysiu dar po 4 dieneliu kaip man sekesi ir parasysiu ar numeciau nors kiek svorio stipriai nesilaikydama grieztos sriubos dietos.
O kaip gaminti raudonąją mišrainę? tai ta pati vadinamoji rusiška?
niu gal ir man reiks pasismurkint o tai visai kaip spurga, kaip pastačius, kaip paritus
QUOTE(sicilija @ 2006 12 08, 23:02) niu gal ir man reiks pasismurkint o tai visai kaip spurga, kaip pastačius, kaip paritus tai gal is kart pradek CHAZANINTIS..... nes Smurka, kaip ir plagiatu uzsiima.... siulau apsilankyt Lieknejam pagal L.Chazana temoje ir liekneti smagiai arba is karto spausti cia.... http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...139834&st=0 QUOTE(elina @ 2006 12 10, 01:49) tai gal is kart pradek CHAZANINTIS..... nes Smurka, kaip ir plagiatu uzsiima.... siulau apsilankyt Lieknejam pagal L.Chazana temoje ir liekneti smagiai arba is karto spausti cia.... http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...139834&st=0 ačiuks ![]() ![]()
nuo pirmadienio pradesiu
per savaite numeciau 2kg
Labutis,
negaliu patiket savo akimis,kad gyvuoja plagiatas.Cia gi grynai L.Chazano dieta.Kokia ji Smurkos. Klausimas Smurkai.Kodel tu sia dieta pavadinai sava?
Beje Luety pati Smurka jau nebesilanko savo temoje nuo 2005.05 jeigu nepastebejot,cia kaip matau tik nezinancios apie Chazano dieta apsilanko,dar noreciau Luety paklaust kokie rezultatai po Chazano dietos,nes pati irgi palandziodavau po ta tema,ir kiek bandziau savarankiskai dietintis.
QUOTE(Luety @ 2008 06 29, 17:03) Labutis, negaliu patiket savo akimis,kad gyvuoja plagiatas.Cia gi grynai L.Chazano dieta.Kokia ji Smurkos. Klausimas Smurkai.Kodel tu sia dieta pavadinai sava? Kai aš kažkurioje temoje prieš kelis metus paskelbiau, kad laikausi šios dietos, labai aiškiai buvau parašiusi, iš kur ją "nukniedijau". Ir dar kelis sėkmingus, mano pačios gyvai matytus pavyzdžius aprašiau. Ir aiškiai rašiau, iš kur jos tą dietą gavo. Tuo metu tik nežinojau gydytojo pavardės. Tai va, kai kurios merginos pradėjo laikytis tos dietos ir vadino tai "smurkinimusi". Tada, merginų paskatinta, sukūriau naują temą ir pavadinau Smurkos dieta. Na, reikėjo paimt į kabutes temos pavadinimą, laurų tikrai dėl šios dietos autorystės nesiruošiu prisiimti. Tiesiog tos, kurios tuokart buvo su manimi, puikiai žino apie ką aš čia, o visoms kitoms paaiškinau tik tiek, kiek sugebėjau paaiškinti.
Noeciau pradeti laikytis dietos,bet abejoju kiek ji veiksminga?
kiek laiko laikomasi sitos dietos ir ar po to svoris nesugryzta dvigubai?
iseinu i kita temele
kaip jums sekasi s ta dieta,ar jau yra nauju pasekimu,destykite
As jau palei savo dieta per savaite _2kg,greit galesiu aprasyti
Atsistojęs prie Šventų Kalėdų medžio
Sniego angelas pravirkdė savo fleitą. Vakare prie laužo naujamečio Jis dainavo apie laimės žvaigždę. Apie tą, kurią širdy nešiojam, Tik jos ieškome kažkur toli. Skrido angelo daina, puošta svajonėm, Kiekvienam linkėdama rast laimę šiam kely
bet tu ir idomi
perskaitai visa tema ir matai ats i visus klausimus
Negi krenta svoris
|