Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: metai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai
airute
ar butina vaika uzrasyti i eile darzely,nuo gimimo,jei vesiu nuo 2 metu
dzhina
as tai uzrasiau abu kai tik gime, nes cia pas mus Pilaiteje problemos su darzeliu doh.gif
ernoja
QUOTE(airute @ 2008 05 12, 16:04)
*

Žiūrint, kur gyveni. Jei neužrašysi, gali ir nepatekti.
kvazi
BUTINA uzrasyti kuo anksciau, bent jau Vilniuje, bet ir kt. miestuose su darzeliais problema. as uzrasinejau savaja kai jai buvo tik 3 menesiai, tai man buvo pasakyta, kur jus buvote anksciau.....vaikas gime likus kelioms dienoms iki nauju metu, ir tais metais gimusiu vaiku sarasai jau buvo perpildyti, kadangi uzrasineja pagal gimimo metus, tai i kitu metu grupe musu neuzrasinejo. siaip jei tikrai planuojate vesti nuo 2 metu, tai uzrasykite kuo anksciau, ne po metu.
Sidabrinė
QUOTE(airute @ 2008 05 12, 16:04)
*

Priklauso nuo vietos kur gyvenat.Pvz as dukriuka uzrasiau sausio pradzioje,sausio 28 jau keliavo i lopseli smile.gif
Vilsen
kuo anksciau tuo geriau ir didesne tikimybe papulti 4u.gif
linarija
Aš užrašiau 10 mėn. Ir nuo 2 m. į eilę nepapuolėme lotuliukas.gif
JulieTa
cia priklauso nuo darzelio ir beabejo - vedejos doh.gif
Raganiuke_G
QUOTE(linarija @ 2008 05 28, 15:37)
Aš užrašiau 10 mėn. Ir nuo 2 m. į eilę nepapuolėme  lotuliukas.gif
*

Jusu prasyma vis tiek privalo priimti.
linarija
tai priėmė priėmė. bet tokią tvarką vedėja išaiskino, kad net juokas ima lotuliukas.gif Nuėjau aš pasižiūrėt kaip eilė juda ir ar priims mus nuo š.m. rugsėjo. Nepatekome ir pagal ją nepateksime net ir 2009 m. nes tada ji priims, kieno prašymai buvo 2009 m., o kadangi mūsų 2008 m. taip ir paliksime be nieko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aprile
QUOTE(linarija @ 2008 05 30, 16:02)
tai priėmė priėmė. bet tokią tvarką vedėja išaiskino, kad net juokas ima  lotuliukas.gif  Nuėjau aš pasižiūrėt kaip eilė juda ir ar priims mus nuo š.m. rugsėjo. Nepatekome ir pagal ją nepateksime net ir 2009 m. nes tada ji priims, kieno prašymai buvo 2009 m., o kadangi mūsų 2008 m. taip ir paliksime be nieko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Tikrai anekdotai doh.gif aš ir esu truputi suglumusi ax.gif nuo gimimo sūnaus nerašiau į darželį tiesiog žinojau, kad be tryjų metukų jo tikrai neleisiu darželin. Daug kas mane kvailina, kaip jūs papūlsite juk tokios eilės doh.gif Ir suprask, kad nori, skaitaus apie vieną apie kitą darželį mamytės sako, kad jau sekančią savaitę vaikučiai kulniuoja darželin, ir dar to naujo įstatymo neįkertu Kaune priimto blush2.gif
Zuikis-Puikiss
Tikrai reiketu uzrasyti kuo anksciau
gobsiukas
kai gime antras ir uzrasiau abu tik surasiau skirtingus metus kuriuos lankysimir papuolem kaip norejom i viena bandziau uzsirasyti bet man ten pasake kad vaikus pas mus raso tik pastojusios nes kitaip galima eiles nesulaukti doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.