QUOTE Aš jau antrąkart rašau tokį klausimą- pagal ką skirstomas dalyvių statusas? Arba kur apie tai galim pasiskaityti. kiek supratau kai turi 100 žinučių pereini į kitą lygį, kur galima įeiti į slaptas temas. Tai kodėl aš negaliu? Mane domina kur yra paaiškinimai apie visa tai? pvz kai tu surenki 10 žinučių gali balsuoti, kai turi 100 gali tą ir tą. | i |
| KOMENTARĄ PAPILDĖ SUPERMAMA.LT: |
STATUSAS ir KOMENTARŲ SKAIČIUS:Naujokas: 0 19 (komentarų) Atkaklus dalyvis: 20 99 (komentarų) Patyręs dalyvis: 100 199 (komentarų) Ištikimas dalyvis: 200 399 (komentarų) Senbuvis: 400 999 (komentarų) Ekstra senbuvis: 1000 1599 (komentarų) Super senbuvis: 1600 ir daugiau (komentarų) ---------------------------------------- validating - besiregistruojantis į forumą narys, kuris dar neaktyvavo savo registracijos; el. paštu gautame laiške jis turi paspausti nuorodą: ""Norėdami aktyvuoti savo vartotojo sąskaitą, paprasčiausiai paspauskite ant pateiktos nuorodos:"............................................................................................" ir taps naujoku. s-dalyvis - statusą dalyviui suteikia administratorius (rašyti į až Rustei ar Svajūnei arba adresu forumas@supermama.lt). Turintis šį statusą dalyvis aktyviai kuria temas ir jų tęsinius skyreliuose, kurių temose renkasi daugybė bendraminčių, bendraamžių ir pan. Paprastai tokios temos turi sąrašus, kuriuos s-dalyvis nuolat redaguoja, papildo. Jei dalyvis paprašo administratoriaus suteikti s-statusą, administratorius būtinai patikrins duomenis apie dalyvį ir jo kuriamas temas: ar dalyvis neturi įspėjimų, ar rašo forume lietuviškomis raidėmis, ar jo kuriamose temose iš tiesų yra ką redaguoti (sąrašiukai ir pan.), ar jis tokių temų yra sukūręs daugiau negu keletą. Jei toje temoje jau dalyvauja bent vienas dalyvis-s, tuomet antras nebereikalingas. Moderatorius - Supermama.lt administracijos atrinkti dalyviai, prižiūrintys forumo skyrelius, kad viskas juose veiktų puikiai, forumo dalyviai bendrautų paisydami taisyklių, skatina skyrelio aktyvumą ir naujų (nesikartojančių) temų kūrimą, siūlo naujų idėjų, kad skyrelis taptų patogesnis, tvarkingesnis ar patrauklesnis dalyviams. -------------------------------------------------------------- Parašius 20 komentarų Forume, jau galima: - Balsuoti apklausose ir fotokonkursuose; - Paskelbti temą Skelbimuose (kai kuriose skiltyse); - Susikurti 1 nuotraukų albumą "Galerijoje"; - atsiranda galimybė "Rasti visas nario žinutes" Parašius 100 komentarų Forume, jau galima:- Kai kuriuose skyreliuose prisegti prie komentaro nuotraukų, esančių jūsų kompiuteryje, o ne vien fotoalbumuose internete; - patekti į apsaugotą slaptažodžiu skyrelį "Už miegamojo durų". Papildyta:QUOTE(Ambro @ 2008 11 10, 19:26) Kaip pastebėjau, foto konkursuose leidžiama balsuot surinkus 25 žinutes . Papildyta:QUOTE Kodėl rašant žinutes jų skaičius nedidėja? Kodėl žinutės visai nesiskaičiuoja? Atsakymą rasit temoje Kodėl nesikeičia žinučių skaičius?
Ir vėl ta šimtoji žinutė ...
Kai surenki 100 ir daugiau žinučių, gali:
**gauti leidimą į skyrelį "Už miegamojo durų" (slaptažodžio prašyk pas moderatorius) **kai kuriose temose (faunoj, floroj, skelbimuose) kelti iš savo kompo nuotraukas tiesiai į forumą. Kitu atveju - galima kelti iš interneto (prieš tai patalpinus jame)
Kas dar rūpi? Ir iš vis man įdomu, kai mamos stengiasi vos ne per vieną dieną surinkti tas 100 žinučiu, kad gautų visus leidimus Galima juk susirasti sau patinkančią temą, ir ne vieną , kur rašytum atsakymus ir nepastebėtum, kaip surenki tas 100 ir daugiau žinučių Čia netaikau tau asmeniškai, aš čia bendrai 
tai mano klausimas ir buvo- kur aprašyta visa tai? kada jau galima kelti nuotraukas, kada jau galima balsuoti ir t.t. Nors kaip sakai takai ne man, bet aš tikrai ne per vieną diena surinkau tas žinutes. Ir aplamai aš net nežinojau kad čia kažkas pasikeičia surinkus daugiau žinučių. Tiesiog viena forumietė pastebėjo, kad pas mane jau jų nemažai. O tai kur galima pažiūrėti pačiai?
O aš užsiregistravau savo malonumui, pabendravimui. Manau, kad forumas tam skirtas. Pasirodo čia visi tik žinutes renka ir skaičiuoja. Šiek tiek nusivyliau.
baltavarna
2005 05 09, 19:59
QUOTE(Aurute2 @ 2005 05 09, 19:40) O aš užsiregistravau savo malonumui, pabendravimui. Manau, kad forumas tam skirtas. Pasirodo čia visi tik žinutes renka ir skaičiuoja. Šiek tiek nusivyliau. Nepergyvenk,Aurute,ne visi žinutes renka...  Čia gi tikrai ne varžybos,tu pasižvalgyk,daugybė labai įdomių temų...
virgulia
2005 05 19, 16:19
Oje.Aš iš viso apie jokį surinktų žinučių skaičių ir jų teikiamas privilegijas net nežinojau.Pasirodo,gaudama malonumą dar ir naudos gali gauti.Na dabar tai jau varysiu.
O man tai įdomu, kaip kai kurie dalyviai tampa moderatoriais ar kitokias papildomas teises gauna? Na, kad ir po kai kurio laiko galėtų redaguoti jau seniai parašytą žinutę (pvz. kaip visa tai vyksta Vestuvių skyrelyje). Kas nusprendžia, kuriam dalyviui duoti papildomas teises? Čia šiaip įdomu pasidarė  .
QUOTE(Vikšrelis @ 2005 05 05, 22:06) Kai surenki 100 ir daugiau žinučių, gali: **gauti leidimą į skyrelį "Už miegamojo durų" (slaptažodžio prašyk pas moderatorius); nu va.. gerai kad sužinojau:) visai neseniai suradau skyrelį už miegamojo durų... ir nedrįsau klausti niekieno.. čia toks nerealus malonumas.. eini, vis atrandi kas aktualu, temu begalės, viską aplankyt neįmanoma.. todėl ir kartojasi temos (dabar jau pastebiu).. reiktu kažkokia filtraciją daryti temoms, kaip lietuviškiems domenams  pamatai ar tas žodis užimtas ar ne, jei taip, vadinasi eini į tą temą ir džiaugiesi
vivaflame
2005 06 22, 14:47
man irgi labai idomu kaip tapti moderatorium, ar ten kokiu jau prisustru s dalyviu?
QUOTE(vivaflame @ 2005 06 22, 15:47) man irgi labai idomu kaip tapti moderatorium, ar ten kokiu jau prisustru s dalyviu?  Neatsakinėja, nes tas klausimas jau buvo kitoje temoje šiame skyrelyje. Moderatorius išrenka Supermama, dalyvius-s - tuos kurie gali redaguoti savo žinutes, pavyzdžiui tokie kurie veda įvairius sąrašiukus, taip pat paskiria Supermama, pagal atskiro dalyvio prašymą.
Undzinka
2006 02 23, 22:23
Labas vakaras. Tai jei teisingai suprantu,jei as dalyvaunu forume,kuriame temos trinamos,tai visad liksiu naujoku???
QUOTE(Undzinka @ 2006 02 23, 22:23) Labas vakaras. Tai jei teisingai suprantu,jei as dalyvaunu forume,kuriame temos trinamos,tai visad liksiu naujoku??? Ne, jeigu parašėte žinutes į forumą, jos įsiskaičiuoja į bendrą jūsų žinučių skaičių, (keičiasi dalyvio statusas), jeigu jūsų žinutė ištrinama iš forumo, iš jūsų statistikos ji nedingsta. P.S. Nebent tai būtų vien tik SPAM'inės žinutės (vienas žodis, tik šypsenėlės ir pan.), tada administratorė turi galimybę jūsų žinutes perskaičiuoti ir Jūsų statistikoj atsispindės tik žinutės tuo metu esančios forume.
Undzinka
2006 02 24, 12:42
QUOTE(Auges @ 2006 02 24, 09:30) Ne, jeigu parašėte žinutes į forumą, jos įsiskaičiuoja į bendrą jūsų žinučių skaičių, (keičiasi dalyvio statusas), jeigu jūsų žinutė ištrinama iš forumo, iš jūsų statistikos ji nedingsta. P.S. Nebent tai būtų vien tik SPAM'inės žinutės (vienas žodis, tik šypsenėlės ir pan.), tada administratorė turi galimybę jūsų žinutes perskaičiuoti ir Jūsų statistikoj atsispindės tik žinutės tuo metu esančios forume. Na as pagrinde bendrauju nestukiu pasnekesiuose,ten,kiek suprantu nesiskaiciuoja zinutes.Tai taip i liksiu matyt naujokas  Na naujokas,tai naujokas,nematau problemos
troliuke
2006 02 25, 20:37
sveikutes, norejau jusu paklaust apie zinutes. as kartais dalyvauju (islandijos lietuvaites) ir zinoma rasau zinutes. bet pas mane kaip viena zinute matos ,taip ir matos.kaip jos cia daugeja? nieko nesuprantu Papildyta:Na dabar matau dvi zinutes pas mane bet kaip dalyvauju (islandijos lietuvaites) pokalbiuose,tada man nedaugeja ju na bet tiek to,juk ne del zinuciu mes cia visos.. gero vakariuko visoms...
Virdzinija
2006 03 01, 02:20
Pamačiau dar vieną statusą *helpers* Vėl anglų kalba  net nebejuokinga, negi lietuvių kalba per prasta atrodo?
norėjau paklausti (įdomumo dėlei) nuo kada iš extra tampama super?
fukuotukaf
2006 03 01, 23:14
QUOTE(Lindra @ 2006 03 01, 22:56) norėjau paklausti (įdomumo dėlei) nuo kada iš extra tampama super?  Nuo 1600 man atrodo
QUOTE(Aurute @ 2005 05 09, 19:40) O aš užsiregistravau savo malonumui, pabendravimui. Manau, kad forumas tam skirtas. Pasirodo čia visi tik žinutes renka ir skaičiuoja. Šiek tiek nusivyliau. Tikrai ne visi cia skaiciuoti ateje Isvis nebutu prasme tada jungtis. As asmeniskai esu labai patenkinta siuo puslapiu, labai daug naudingos informacijos cia radau, ir padejo sie pokalbiai man daug ka istverti ir suprasti, tikiuosi, kad ir as kam nors kazka gero patariau, o kiek zinuciu, ir ar visos isiskaiciuoja - man tikrai nerupi
rutuliukass
2006 04 23, 22:40
QUOTE(Ingeliukas @ 2006 03 02, 13:12) Tikrai ne visi cia skaiciuoti ateje Isvis nebutu prasme tada jungtis. As asmeniskai esu labai patenkinta siuo puslapiu, labai daug naudingos informacijos cia radau, ir padejo sie pokalbiai man daug ka istverti ir suprasti, tikiuosi, kad ir as kam nors kazka gero patariau, o kiek zinuciu, ir ar visos isiskaiciuoja - man tikrai nerupi  Aš irgi nieko neskaičiuoju.Dažniausiai lankausi SVETIMO SKAUSMO NEBŪNA ,toj temoj radau vieno likimo žmonių,kur galime pasiguosti ir pasidalinti savo skausmu.
*mamusikas*
2006 04 26, 22:01
Na tikrai įdomu kad bendraujat galima ne tik sužinoti naujo, bet dar ir kažko kito pasiekti.
tarataika
2006 04 28, 17:25
QUOTE(Auges @ 2005 06 27, 11:30) dalyvius-s - tuos kurie gali redaguoti savo žinutes, pavyzdžiui tokie kurie veda įvairius sąrašiukus, taip pat paskiria Supermama, pagal atskiro dalyvio prašymą. nepaskiria  prašau, prašau, o atsakymo taip ior nesulaukiu
va va, neveltui naujoke esu..tik dabar suzinojau,kad surinkus kazkiek zinuciu galima gauti kita statusa  .. bet man swarbiausia yra sis tinklalapis, nes esu naujai iskepta mamyte ir daznai nerimaujanti del savo maziuko  - o cia labai smagu pasiskaityneti, ir pastebeti kad ne viena tokia esu  ..ir zinoma nusiraminti ir kazka nuraminti savo atsakymais
O asisvis cia nesusigaudau,zinutes dar rinkt ,kam taip viska apsunkint
Surinkus tam tikrus kiekius žinučių įgyjama tam tikrų privilegijų, kaip žinutės redagavimas ilgesnį laiką, prisegamų nuotraukų kiekis.
O man idomu kokiuose skyreliuose galima kelti nuotraukas tiesiai is kompo,neikelus ju i koki nors internetini albuma? Ir kiek zinuciu reikia but surinkus,kad galetume tai padaryti?
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2006 08 23, 19:18) O man idomu kokiuose skyreliuose galima kelti nuotraukas tiesiai is kompo,neikelus ju i koki nors internetini albuma? Ir kiek zinuciu reikia but surinkus,kad galetume tai padaryti?  Pasiskaityk šią temą
Delusion
2006 08 30, 16:20
Norėjau redaguoti neštukių sąrašiuką, dabar bent jau kaimynų, tačiau supermama neatsakė nei į vieną mano žinutę, kodėl? Suprantu, kad ji labia užimtas žmogus, bet ką man galvot? Kodėl kiti tik paprašo ir iškart gauna, o aš ir po 6 prašymų negavau jokio atsakymo
SuperTruper
2006 09 15, 21:09
Paaiskinkit man, tundrai, ka reiskia nario grupe Validating?
Virdzinija
2006 09 16, 01:26
QUOTE(Delusion @ 2006 08 30, 16:20) Norėjau redaguoti neštukių sąrašiuką, dabar bent jau kaimynų, tačiau supermama neatsakė nei į vieną mano žinutę, kodėl? Suprantu, kad ji labia užimtas žmogus, bet ką man galvot? Kodėl kiti tik paprašo ir iškart gauna, o aš ir po 6 prašymų negavau jokio atsakymo Nesijaudink, ne tau vienai neatsako  kažkadavadovybei parašiau į a.ž. apie autorinių teisių pažeidimą renkant medžiagą iš forumo ir kurpiant straipsnelius (su savais pagražinimais) spaudai, bet jokio jokio ats. nesulaukiau
akvilyte
2006 09 16, 07:04
QUOTE(SuperTruper @ 2006 09 15, 22:09) ka reiskia nario grupe Validating? kai žmogus prisiregistruoja jis gauna i paštą nuorodą ant kurios paspaudęs jis yra patvirtinamas.. kol nepatvirtina tol jis yra validating berods taip
Perkelkit, kur priklauso šitas kl, nes neradau tokios temos... man įdomu ta statistika kai pasižiūri ir rašo aktyviausias... ten ir ten.. tai ar į ją neįeina visi bendraminčių pokalbiai, kaimynų? nes pvz asmeniškai ten daugiausiai šneku, o rodo visai kitur, tai paliko įdomu
QUOTE(grange @ 2007 05 02, 11:41) man įdomu ta statistika kai pasižiūri ir rašo aktyviausias... ten ir ten.. tai ar į ją neįeina visi bendraminčių pokalbiai, kaimynų? nes pvz asmeniškai ten daugiausiai šneku, o rodo visai kitur, tai paliko įdomu  Neskaičiuoja skyreliuose:
Štai mes kokie Skelbimų lenta (visi skyreliai) Konkursai Sveikinimai Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos - Mamų susitikimai, Bendraamžių kampelis, Mamos užsienyje, Kaimynai :], Bendraminčiai. Nėštumo planavimas - Planuojančių pašnekesiai
QUOTE(Ambrozija @ 2007 05 02, 12:43) Neskaičiuoja skyreliuose:
ai... tai čia tas pats kaip ir su žinutėm, tai ir į tą statistiką neįeina.... nu aišku dabar jau.
Zodziu jei esi Super senbuvis tai tobulet kaip ir nera kur Hm,laikas susimastyt apie tapima moderatore
oksankaa
2007 07 20, 17:35
O kada as jau nebebusiu naujoke Nes greit bus, kai cia bendrauju metai laiko, o kaip naujoke, taip naujoke
QUOTE(oksankaa @ 2007 07 20, 18:35) O kada as jau nebebusiu naujoke Nes greit bus, kai cia bendrauju metai laiko, o kaip naujoke, taip naujoke  Bendraukite ne tik bendraamžiuose ir kituose skyreliuose kur neskaičiuojamos žinutės, o visame forume dalyvaukite temose kur yra skaičiuojamos žinutės.
MIKIENĖ
2007 07 20, 19:00
QUOTE(oksankaa @ 2007 07 20, 18:35) O kada as jau nebebusiu naujoke Nes greit bus, kai cia bendrauju metai laiko, o kaip naujoke, taip naujoke  Surink 20 žinučių ir būsi ATKAKLUS DALYVIS
melisyte
2007 07 22, 16:08
Ach, štai kaip, net nežinojau kad ir čia reikia lipti karjeros laiptais. Niekada net nepagalvojau, kad čia bendraujama dėl dalyvio statuso SUPERMAMŲ forume.
QUOTE(melisyte @ 2007 07 22, 17:08) Ach, štai kaip, net nežinojau kad ir čia reikia lipti karjeros laiptais. Niekada net nepagalvojau, kad čia bendraujama dėl dalyvio statuso SUPERMAMŲ forume.  Supermamos forume bendrauja labai įvairūs žmonės, galbūt ir čia yra "karjeristų"
rudenine
2007 07 25, 07:17
O ką reiškia prie dalyvio statusas Validating ??  ta prasme, vertimą aš žinau, bet žinau, kad tas narys anskčiau dalyvavo forume, o dabar jau du mėn prie jo toks statusas? tai jo nebėra ar kaip?
Jeigu tai senbūvis, reiškia jis keitė savo el.paštą ir nepatvirtino savo keitimo (gal negavo laiško el.paštu)
QUOTE(Auges @ 2007 10 20, 23:00) Jeigu tai senbūvis, reiškia jis keitė savo el.paštą ir nepatvirtino savo keitimo (gal negavo laiško el.paštu) Aišku. na šiaip ne senbūvis, 188 žinutės tik. Tiesiog buvo įdomu, nes reiškėsi aktyviai o daugiau staiga dingo, bet ir neišsiregistravus
Tai matyt taip ir buvo, kad nsuprendė pakeisti el.paštą
lialikutis
2007 10 23, 14:13
pameciau viena mamyte su kuria susirasinejau pries metus, kai ja suradau, jos nicka, tai parasyta -nickas- (na neminesiu cia nicko tikrojo) ir kai bandau paziureti kada ji paskutini karta lankesi raso unregistered. ka tai reiskia? aciu
Žodis unregistered reiškia neregistruota, tai reiškia kad ji yra išsiregistravusi iš mūsų forumo.
QUOTE(shaita @ 2007 10 23, 13:42) Aciu uz paaiskinima, bandysiu ir as paveiksleli uzsideti  Kol sujungiau temas, Auges ir atsakė Ot operatyvumas
Jadziūnė
2008 02 17, 20:03
Vat nesuprantu ko čia visi draskosi dėl žinučių skaičiaus, kiba galvojate, kad žinučių skaičius=mėnesinis atlyginimas O vat man iškilo toks klausimas - moderatoriai tiek dirba, o jiems ar sumoka kas?  Ar tik iš kyšių kas kaip sukasi (juokauju)
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 02 17, 20:03) Vat nesuprantu ko čia visi draskosi dėl žinučių skaičiaus, kiba galvojate, kad žinučių skaičius=mėnesinis atlyginimas O vat man iškilo toks klausimas - moderatoriai tiek dirba, o jiems ar sumoka kas?  Ar tik iš kyšių kas kaip sukasi (juokauju)  tik juokais ir sukasi
|
|