Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dalyvių statusas
Supermamų klubas > Bendras > Dažniausiai užduodami klausimai
Pages: 1, 2, 3
Elzė
Aš jau antrąkart rašau tokį klausimą- pagal ką skirstomas dalyvių statusas? Arba kur apie tai galim pasiskaityti.
kiek supratau kai turi 100 žinučių pereini į kitą lygį, kur galima įeiti į slaptas temas. Tai kodėl aš negaliu?
Mane domina kur yra paaiškinimai apie visa tai? pvz kai tu surenki 10 žinučių gali balsuoti, kai turi 100 gali tą ir tą.

i 
KOMENTARĄ PAPILDĖ SUPERMAMA.LT:

STATUSAS ir KOMENTARŲ SKAIČIUS:
Naujokas: 0 – 19 (komentarų)
Atkaklus dalyvis: 20 – 99 (komentarų)
Patyręs dalyvis: 100 – 199 (komentarų)
Ištikimas dalyvis: 200 – 399 (komentarų)
Senbuvis: 400 – 999 (komentarų)
Ekstra senbuvis: 1000 – 1599 (komentarų)
Super senbuvis: 1600 ir daugiau (komentarų)

----------------------------------------
validating - besiregistruojantis į forumą narys, kuris dar neaktyvavo savo registracijos; el. paštu gautame laiške jis turi paspausti nuorodą: ""Norėdami aktyvuoti savo vartotojo sąskaitą, paprasčiausiai paspauskite ant pateiktos nuorodos:"............................................................................................" ir taps naujoku.

s-dalyvis - statusą dalyviui suteikia administratorius (rašyti į až Rustei ar Svajūnei arba adresu forumas@supermama.lt). Turintis šį statusą dalyvis aktyviai kuria temas ir jų tęsinius skyreliuose, kurių temose renkasi daugybė bendraminčių, bendraamžių ir pan. Paprastai tokios temos turi sąrašus, kuriuos s-dalyvis nuolat redaguoja, papildo.
Jei dalyvis paprašo administratoriaus suteikti s-statusą, administratorius būtinai patikrins duomenis apie dalyvį ir jo kuriamas temas: ar dalyvis neturi įspėjimų, ar rašo forume lietuviškomis raidėmis, ar jo kuriamose temose iš tiesų yra ką redaguoti (sąrašiukai ir pan.), ar jis tokių temų yra sukūręs daugiau negu keletą. Jei toje temoje jau dalyvauja bent vienas dalyvis-s, tuomet antras nebereikalingas.

Moderatorius - Supermama.lt administracijos atrinkti dalyviai, prižiūrintys forumo skyrelius, kad viskas juose veiktų puikiai, forumo dalyviai bendrautų paisydami taisyklių, skatina skyrelio aktyvumą ir naujų (nesikartojančių) temų kūrimą, siūlo naujų idėjų, kad skyrelis taptų patogesnis, tvarkingesnis ar patrauklesnis dalyviams.

--------------------------------------------------------------

Parašius 20 komentarų Forume, jau galima:

- Balsuoti apklausose ir fotokonkursuose;
- Paskelbti temą Skelbimuose (kai kuriose skiltyse);
- Susikurti 1 nuotraukų albumą "Galerijoje";
- atsiranda galimybė "Rasti visas nario žinutes"

Parašius 100 komentarų Forume, jau galima:

- Kai kuriuose skyreliuose prisegti prie komentaro nuotraukų, esančių jūsų kompiuteryje, o ne vien fotoalbumuose internete;
- patekti į apsaugotą slaptažodžiu skyrelį "Už miegamojo durų".

Papildyta:
QUOTE(Ambro @ 2008 11 10, 19:26)
Kaip pastebėjau, foto konkursuose leidžiama balsuot surinkus 25 žinutes .
*

Papildyta:
Kodėl rašant žinutes jų skaičius nedidėja? Kodėl žinutės visai nesiskaičiuoja?

Atsakymą rasit temoje Kodėl nesikeičia žinučių skaičius?
Ambro
Ir vėl ta šimtoji žinutė doh.gif ...

Kai surenki 100 ir daugiau žinučių, gali:

**gauti leidimą į skyrelį "Už miegamojo durų" (slaptažodžio prašyk pas moderatorius)
**kai kuriose temose (faunoj, floroj, skelbimuose) kelti iš savo kompo nuotraukas tiesiai į forumą. Kitu atveju - galima kelti iš interneto (prieš tai patalpinus jame)

Kas dar rūpi? Ir iš vis man įdomu, kai mamos stengiasi vos ne per vieną dieną surinkti tas 100 žinučiu, kad gautų visus leidimus blink.gif Galima juk susirasti sau patinkančią temą, ir ne vieną wink.gif, kur rašytum atsakymus ir nepastebėtum, kaip surenki tas 100 ir daugiau žinučių wink.gif Čia netaikau tau asmeniškai, aš čia bendrai biggrin.gif
Elzė
tai mano klausimas ir buvo- kur aprašyta visa tai? kada jau galima kelti nuotraukas, kada jau galima balsuoti ir t.t.
Nors kaip sakai takai ne man, bet aš tikrai ne per vieną diena surinkau tas žinutes. Ir aplamai aš net nežinojau kad čia kažkas pasikeičia surinkus daugiau žinučių. Tiesiog viena forumietė pastebėjo, kad pas mane jau jų nemažai. O tai kur galima pažiūrėti pačiai? g.gif
Aurute
O aš užsiregistravau savo malonumui, pabendravimui. Manau, kad forumas tam skirtas. Pasirodo čia visi tik žinutes renka ir skaičiuoja. Šiek tiek nusivyliau.
baltavarna
QUOTE(Aurute2 @ 2005 05 09, 19:40)
O aš užsiregistravau savo malonumui, pabendravimui. Manau, kad forumas tam skirtas. Pasirodo čia visi tik žinutes renka ir skaičiuoja. Šiek tiek nusivyliau.
*

Nepergyvenk,Aurute,ne visi žinutes renka... schmoll.gif
Čia gi tikrai ne varžybos,tu pasižvalgyk,daugybė labai įdomių temų... thumbup.gif
virgulia
Oje.Aš iš viso apie jokį surinktų žinučių skaičių ir jų teikiamas privilegijas net nežinojau.Pasirodo,gaudama malonumą dar ir naudos gali gauti.Na dabar tai jau varysiu. thumbup.gif
AsIrTu
O man tai įdomu, kaip kai kurie dalyviai tampa moderatoriais ar kitokias papildomas teises gauna? Na, kad ir po kai kurio laiko galėtų redaguoti jau seniai parašytą žinutę (pvz. kaip visa tai vyksta Vestuvių skyrelyje). Kas nusprendžia, kuriam dalyviui duoti papildomas teises? Čia šiaip įdomu pasidarė smile.gif.
lepune
QUOTE(Vikšrelis @ 2005 05 05, 22:06)
Kai surenki 100 ir daugiau žinučių, gali:

**gauti leidimą į skyrelį "Už miegamojo durų" (slaptažodžio prašyk pas moderatorius);
*

nu va.. gerai kad sužinojau:) visai neseniai suradau skyrelį už miegamojo durų... ir nedrįsau klausti niekieno.. čia toks nerealus malonumas.. eini, vis atrandi kas aktualu, temu begalės, viską aplankyt neįmanoma.. todėl ir kartojasi temos (dabar jau pastebiu).. reiktu kažkokia filtraciją daryti temoms, kaip lietuviškiems domenams thumbup.gif pamatai ar tas žodis užimtas ar ne, jei taip, vadinasi eini į tą temą ir džiaugiesi biggrin.gif tongue.gif
vivaflame
man irgi labai idomu kaip tapti moderatorium, ar ten kokiu jau prisustru s dalyviu?
g.gif
Board
QUOTE(vivaflame @ 2005 06 22, 15:47)
man irgi labai idomu kaip tapti moderatorium, ar ten kokiu jau prisustru s dalyviu?
g.gif
*

Neatsakinėja, nes tas klausimas jau buvo kitoje temoje šiame skyrelyje.
Moderatorius išrenka Supermama, dalyvius-s - tuos kurie gali redaguoti savo žinutes, pavyzdžiui tokie kurie veda įvairius sąrašiukus, taip pat paskiria Supermama, pagal atskiro dalyvio prašymą.
Undzinka
Labas vakaras.
Tai jei teisingai suprantu,jei as dalyvaunu forume,kuriame temos trinamos,tai visad liksiu naujoku???
Board
QUOTE(Undzinka @ 2006 02 23, 22:23)
Labas vakaras.
Tai jei teisingai suprantu,jei as dalyvaunu forume,kuriame temos trinamos,tai visad liksiu naujoku???
*

Ne, jeigu parašėte žinutes į forumą, jos įsiskaičiuoja į bendrą jūsų žinučių skaičių, (keičiasi dalyvio statusas), jeigu jūsų žinutė ištrinama iš forumo, iš jūsų statistikos ji nedingsta.

P.S. Nebent tai būtų vien tik SPAM'inės žinutės (vienas žodis, tik šypsenėlės ir pan.), tada administratorė turi galimybę jūsų žinutes perskaičiuoti ir Jūsų statistikoj atsispindės tik žinutės tuo metu esančios forume.
Undzinka
QUOTE(Auges @ 2006 02 24, 09:30)
Ne, jeigu parašėte žinutes į forumą, jos įsiskaičiuoja į bendrą jūsų žinučių skaičių, (keičiasi dalyvio statusas), jeigu jūsų žinutė ištrinama iš forumo, iš jūsų statistikos ji nedingsta.
P.S. Nebent tai būtų vien tik SPAM'inės žinutės (vienas žodis, tik šypsenėlės ir pan.), tada administratorė turi galimybę jūsų žinutes  perskaičiuoti ir Jūsų statistikoj atsispindės tik žinutės tuo metu esančios forume.
*

Na as pagrinde bendrauju nestukiu pasnekesiuose,ten,kiek suprantu nesiskaiciuoja zinutes.Tai taip i liksiu matyt naujokas g.gif Na naujokas,tai naujokas,nematau problemos lotuliukas.gif mirksiukas.gif
troliuke
sveikutes,
norejau jusu paklaust apie zinutes.
as kartais dalyvauju (islandijos lietuvaites) ir zinoma rasau zinutes.
bet pas mane kaip viena zinute matos ,taip ir matos.kaip jos cia daugeja?
nieko nesuprantu g.gif
Papildyta:
Na dabar matau dvi zinutes pas mane ax.gif
bet kaip dalyvauju (islandijos lietuvaites) pokalbiuose,tada man nedaugeja ju blush2.gif
na bet tiek to,juk ne del zinuciu mes cia visos..
gero vakariuko visoms... drinks_cheers.gif
Virdzinija
Pamačiau dar vieną statusą *helpers* blink.gif

Vėl anglų kalba lotuliukas.gif net nebejuokinga, negi lietuvių kalba per prasta atrodo? verysad.gif
Lindra
norėjau paklausti (įdomumo dėlei) nuo kada iš extra tampama super? ax.gif blush2.gif
fukuotukaf
QUOTE(Lindra @ 2006 03 01, 22:56)
norėjau paklausti (įdomumo dėlei) nuo kada iš extra tampama superax.gif blush2.gif
*

Nuo 1600 man atrodo g.gif
Leslie
QUOTE(Aurute @ 2005 05 09, 19:40)
*

Tikrai ne visi cia skaiciuoti ateje g.gif schmoll.gif
Isvis nebutu prasme tada jungtis. As asmeniskai esu labai patenkinta siuo puslapiu, labai daug naudingos informacijos cia radau, ir padejo sie pokalbiai man daug ka istverti ir suprasti, tikiuosi, kad ir as kam nors kazka gero patariau, o kiek zinuciu, ir ar visos isiskaiciuoja - man tikrai nerupi rolleyes.gif
rutuliukass
QUOTE(Ingeliukas @ 2006 03 02, 13:12)
Tikrai ne visi cia skaiciuoti ateje  g.gif  schmoll.gif
Isvis nebutu prasme tada jungtis. As asmeniskai esu labai patenkinta siuo puslapiu, labai daug naudingos informacijos cia radau, ir padejo sie pokalbiai man daug ka istverti ir suprasti, tikiuosi, kad ir as kam nors kazka gero patariau, o kiek zinuciu, ir ar visos isiskaiciuoja - man tikrai nerupi  rolleyes.gif
*

Aš irgi nieko neskaičiuoju.Dažniausiai lankausi SVETIMO SKAUSMO NEBŪNA ,toj temoj radau vieno likimo žmonių,kur galime pasiguosti ir pasidalinti savo skausmu. g.gif
*mamusikas*
Na tikrai įdomu kad bendraujat galima ne tik sužinoti naujo, bet dar ir kažko kito pasiekti. thumbup.gif
tarataika
ax.gif mmm...cia galima dar kazkokiu surinkt zinuciu kieki,bet juk nerasysi nesamoniu i visas temas,kad tik surinktum daugiau..viskam savas laikas drinks_cheers.gif thumbup.gif
Saula*
QUOTE(Auges @ 2005 06 27, 11:30)
dalyvius-s - tuos kurie gali redaguoti savo žinutes, pavyzdžiui tokie kurie veda įvairius sąrašiukus, taip pat paskiria Supermama, pagal atskiro dalyvio prašymą.
*

nepaskiria verysad.gif prašau, prašau, o atsakymo taip ior nesulaukiu verysad.gif doh.gif
awiux
va va, neveltui naujoke esu..tik dabar suzinojau,kad surinkus kazkiek zinuciu galima gauti kita statusa ax.gif ..
bet man swarbiausia yra sis tinklalapis, nes esu naujai iskepta mamyte ir daznai nerimaujanti del savo maziuko doh.gif - o cia labai smagu pasiskaityneti, ir pastebeti kad ne viena tokia esu ax.gif ..ir zinoma nusiraminti ir kazka nuraminti savo atsakymais 4u.gif
ereeka
O asisvis cia nesusigaudau,zinutes dar rinkt ,kam taip viska apsunkint g.gif
ENIGMA
Surinkus tam tikrus kiekius žinučių įgyjama tam tikrų privilegijų, kaip žinutės redagavimas ilgesnį laiką, prisegamų nuotraukų kiekis.
kavute
O man idomu kokiuose skyreliuose galima kelti nuotraukas tiesiai is kompo,neikelus ju i koki nors internetini albuma? Ir kiek zinuciu reikia but surinkus,kad galetume tai padaryti? ax.gif
Ambro
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2006 08 23, 19:18)
O man idomu kokiuose skyreliuose galima kelti nuotraukas tiesiai is kompo,neikelus ju i koki nors internetini albuma? Ir kiek zinuciu reikia but surinkus,kad galetume tai padaryti?  ax.gif
*

Pasiskaityk šią temą wink.gif
Delusion
Norėjau redaguoti neštukių sąrašiuką, dabar bent jau kaimynų, tačiau supermama neatsakė nei į vieną mano žinutę, kodėl? Suprantu, kad ji labia užimtas žmogus, bet ką man galvot? Kodėl kiti tik paprašo ir iškart gauna, o aš ir po 6 prašymų negavau jokio atsakymo verysad.gif
SuperTruper
Paaiskinkit man, tundrai, ka reiskia nario grupe Validating? ax.gif blush2.gif
Virdzinija
QUOTE(Delusion @ 2006 08 30, 16:20)
Norėjau redaguoti neštukių sąrašiuką, dabar bent jau kaimynų, tačiau supermama neatsakė nei į vieną mano žinutę, kodėl? Suprantu, kad ji labia užimtas žmogus, bet ką man galvot? Kodėl kiti tik paprašo ir iškart gauna, o aš ir po 6 prašymų negavau jokio atsakymo  verysad.gif
*

Nesijaudink, ne tau vienai neatsako mirksiukas.gif kažkadavadovybei parašiau į a.ž. apie autorinių teisių pažeidimą renkant medžiagą iš forumo ir kurpiant straipsnelius (su savais pagražinimais) spaudai, bet jokio jokio ats. nesulaukiau schmoll.gif
akvilyte
QUOTE(SuperTruper @ 2006 09 15, 22:09)
ka reiskia nario grupe Validating?
*

kai žmogus prisiregistruoja jis gauna i paštą nuorodą ant kurios paspaudęs jis yra patvirtinamas.. kol nepatvirtina tol jis yra validating 4u.gif

berods taip rolleyes.gif
grange
Perkelkit, kur priklauso šitas kl, nes neradau tokios temos... blush2.gif
man įdomu ta statistika kai pasižiūri ir rašo aktyviausias... ten ir ten..
tai ar į ją neįeina visi bendraminčių pokalbiai, kaimynų?
nes pvz asmeniškai ten daugiausiai šneku, o rodo visai kitur, tai paliko įdomu g.gif
Ambro
QUOTE(grange @ 2007 05 02, 11:41)
man įdomu ta statistika kai pasižiūri ir rašo aktyviausias... ten ir ten..
tai ar į ją neįeina visi bendraminčių pokalbiai, kaimynų?
nes pvz asmeniškai ten daugiausiai šneku, o rodo visai kitur, tai paliko įdomu  g.gif
*

Neskaičiuoja skyreliuose:

Štai mes kokie
Skelbimų lenta
(visi skyreliai)
Konkursai
Sveikinimai
Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos
- Mamų susitikimai, Bendraamžių kampelis, Mamos užsienyje, Kaimynai :], Bendraminčiai.
Nėštumo planavimas - Planuojančių pašnekesiai
grange
QUOTE(Ambrozija @ 2007 05 02, 12:43)
Neskaičiuoja skyreliuose:

ai... tai čia tas pats kaip ir su žinutėm, tai ir į tą statistiką neįeina.... nu aišku dabar jau. 4u.gif
Malena
Zodziu jei esi Super senbuvis tai tobulet kaip ir nera kur unsure.gif
Hm,laikas susimastyt apie tapima moderatore biggrin.gif
oksankaa
O kada as jau nebebusiu naujoke cray.gif
Nes greit bus, kai cia bendrauju metai laiko, o kaip naujoke, taip naujoke lotuliukas.gif
ENIGMA
QUOTE(oksankaa @ 2007 07 20, 18:35)
O kada as jau nebebusiu naujoke  cray.gif
Nes greit bus, kai cia bendrauju metai laiko, o kaip naujoke, taip naujoke  lotuliukas.gif
*

Bendraukite ne tik bendraamžiuose ir kituose skyreliuose kur neskaičiuojamos žinutės, o visame forume dalyvaukite temose kur yra skaičiuojamos žinutės. smile.gif
MIKIENĖ
QUOTE(oksankaa @ 2007 07 20, 18:35)
O kada as jau nebebusiu naujoke  cray.gif
Nes greit bus, kai cia bendrauju metai laiko, o kaip naujoke, taip naujoke  lotuliukas.gif
*

Surink 20 žinučių ir būsi ATKAKLUS DALYVIS 4u.gif lotuliukas.gif
melisyte
Ach, štai kaip, net nežinojau kad ir čia reikia lipti karjeros laiptais. Niekada net nepagalvojau, kad čia bendraujama dėl dalyvio statuso SUPERMAMŲ forume.
Board
QUOTE(melisyte @ 2007 07 22, 17:08)
Ach, štai kaip, net nežinojau kad ir čia reikia lipti karjeros laiptais. Niekada net nepagalvojau, kad čia bendraujama dėl dalyvio statuso SUPERMAMŲ forume.
*

biggrin.gif Supermamos forume bendrauja labai įvairūs žmonės, galbūt ir čia yra "karjeristų" biggrin.gif
rudenine
as ilga laika esu "naujoke" ir man visai tas netrukdo thumbup.gif bendrauju kur noriu, o del zinuciu rinkimo net nesuku sau galvos tongue.gif pasirodo tikrai, yra internetiniu karjerisciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
grange
O ką reiškia prie dalyvio statusas Validating ?? g.gif

ta prasme, vertimą aš žinau, bet žinau, kad tas narys anskčiau dalyvavo forume, o dabar jau du mėn prie jo toks statusas? tai jo nebėra ar kaip?
Board
Jeigu tai senbūvis, reiškia jis keitė savo el.paštą ir nepatvirtino savo keitimo (gal negavo laiško el.paštu)
grange
QUOTE(Auges @ 2007 10 20, 23:00)
Jeigu tai senbūvis, reiškia jis keitė savo el.paštą ir nepatvirtino savo keitimo (gal negavo laiško el.paštu)
*

Aišku.
na šiaip ne senbūvis, 188 žinutės tik.
Tiesiog buvo įdomu, nes reiškėsi aktyviai o daugiau staiga dingo, bet ir neišsiregistravus 4u.gif
Board
Tai matyt taip ir buvo, kad nsuprendė pakeisti el.paštą
lialikutis
pameciau viena mamyte su kuria susirasinejau pries metus, kai ja suradau, jos nicka, tai parasyta -nickas- (na neminesiu cia nicko tikrojo) ir kai bandau paziureti kada ji paskutini karta lankesi raso unregistered. ka tai reiskia? aciu
Board
Žodis unregistered reiškia neregistruota, tai reiškia kad ji yra išsiregistravusi iš mūsų forumo.
Ambro
QUOTE(shaita @ 2007 10 23, 13:42)
Aciu uz paaiskinima, bandysiu ir as paveiksleli uzsideti  smile.gif
*

Kol sujungiau temas, Auges ir atsakė thumbup.gif Ot operatyvumas biggrin.gif
Jadziūnė
Vat nesuprantu ko čia visi draskosi dėl žinučių skaičiaus, kiba galvojate, kad žinučių skaičius=mėnesinis atlyginimas lotuliukas.gif doh.gif

O vat man iškilo toks klausimas - moderatoriai tiek dirba, o jiems ar sumoka kas? unsure.gif Ar tik iš kyšių kas kaip sukasi (juokauju) biggrin.gif
Board
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 02 17, 20:03)
Vat nesuprantu ko čia visi draskosi dėl žinučių skaičiaus, kiba galvojate, kad žinučių skaičius=mėnesinis atlyginimas  lotuliukas.gif  doh.gif

O vat man iškilo toks klausimas - moderatoriai tiek dirba, o jiems ar sumoka kas?  unsure.gif Ar tik iš kyšių kas kaip sukasi (juokauju)  biggrin.gif
*

tik juokais ir sukasi hihihi.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.