Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pokyčiai po gimdymo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
vilmuke
sveikos mamos wink.gif ,
sakau gal jau tokia tema ir yra jau bet lyg ir neradau.

esu du kartus gimdziusi, ir po gimdymu atsirado siokiu tokiu organizmo pokyciu ir geru ir blogu, tai noreciau su jumis pasidalinti ir jusu paklausti o kaip pas jus?

iki pirmojo gimdymo turejau labai problematiska veido oda, labai vargino spuogai ir kaip nueidavau pas daktare ir ta man pasakydavo, kad pasigimdysi ir praeis tai ziauriai susinervindavau, vis galvodavau sena tundra neturi ka daugaiu pasakyti mad.gif , bet akurat pasigimdziau ir spuogeliai dingo kaip mat ir iki dabar karts nuo karto tik retkarciai psirodo biggrin.gif . taip pat labai kietedavo viduriai, tiesiog neidavau to reikalo po savaite, o po gimdymo viskas taip pat pasidare o.k.
o va po antrojo gimdymo jau siokiu tokiu negeroviu atsirado sad.gif , praejus kokios dviems savaitems labai pradejo skaudeti desines rankos sanari per riesa, ir kaip pradejo skaudeti taip diena is dienos jau du menesiai ir nepraeina. o kaip kartais skauda tiesiog atsikeliu nakti vaiko pamaitinti tai net negaliu as jos pajudinti nes buna net sustingus tai pakol per skausma neismasazuoju, ir tai paskui vos vaika islaikau blink.gif , pasirodo sanariukas is vietoj isejes ir va tau. tai toki tie dziaugsmai ir tokios bedos po tu gimdymu.
Dove
man su veido oda lygiai taip pat, dar kol kas viskas l.gerai, nors buvo problematiska. smile.gif
Va o blogiausia, kad negaliu energingai sportuot, tik pradedu sokinet ir nebenulaikau slapimo sad.gif bet tikiu, kad susitvarkys
$
QUOTE (Dove @ 2004 02 17, 10:45)
man su veido oda lygiai taip pat, dar kol kas viskas l.gerai, nors buvo problematiska. smile.gif
Va o blogiausia, kad negaliu energingai sportuot, tik pradedu sokinet ir nebenulaikau slapimo sad.gif bet tikiu, kad susitvarkys

reikia treniruoti taip vadinamus tarpvietes raumenis.
atsigulti ant nugaros ir daryti "zirklutes",turbut zinot ta pratima,manau visiem teko per fiz pamokas ta daryti.
ir atsigulus taip pat ant nugaros imituoti dviracio pedalu minima.
dar geriau butu pasirinkti ne tokius intensyvius partimus kaip suoliukai ir pan,gal reiketu pasirinkti kitoki sportavimo buda.
o siaip apie slapimo nelaikyma buvo tokia tema forume http://supermama.com/InvisionBoard/index.p...t=0&#entry80931
bea
arba treniruotis su tais rutuliukais kur uz miegamojo duru aptarti ir ishanalizuoti biggrin.gif laugh.gif
RAMAŠKA
Praėjus maždaug 6 mėn. po gimdymo ir man buvo sanarių skausmai užėję. sad.gif Taip pat dešnės rankos riešo sanarį, jau taip bjauriai skaudėjo, kad vos vaiką galėjau nulaikyti. Panaudojau maisto papildus 1 mėn ir tikrai pasidarė geriau.Gėriau "Chondrosan Complex"Bet jau neskanūs... veeeeeee, tokie bjauriai saldus ir tabletės didžiulės, kad kol sukramtai-pilna burna... dry.gif dry.gif dry.gif Bet kur dingsi, kai tikrai skauda.
vilmuke
QUOTE (RAMASKA @ 2004 02 17, 17:45)
Praėjus maždaug 6 mėn. po gimdymo ir man buvo sanarių skausmai užėję. sad.gif Taip pat dešnės rankos riešo sanarį, jau taip bjauriai skaudėjo, kad vos vaiką galėjau nulaikyti. Panaudojau maisto papildus 1 mėn ir tikrai pasidarė geriau.Gėriau "Chondrosan Complex"Bet jau neskanūs... veeeeeee, tokie bjauriai saldus ir tabletės didžiulės, kad kol sukramtai-pilna burna... dry.gif dry.gif dry.gif Bet kur dingsi, kai tikrai skauda.

dekui uz patarima, leksiu rytoj pirkti, o tai taip buvai susinervinus kai mamai pasiskundziau kad skauda, tai ji man pasake "viskas, jau cia sanariai visam gyvenimui gydymo nera, vaistu nera", zodziu atsiprasant nuo tirsdesimt metu jau vos ne luose esu mad.gif
kajote
Vienos sustoreja, kitos suploneja... ant saves pajutau, kad sumazejo (suplokstejo) uzpakalis sad.gif Visi dzinsai ir visos kelnes kabo kaip ant kokio kuolo.
As ta bajeri anksciau buvau girdejusi is keliu mamyciu, bet netikejau... o dabar paciai taip nutiko. Idomu, kame priezastis g.gif Nejaugi nebeatgausiu savo riesto uzpakaliuko blink.gif
Gal kas nors is jusu tai patyrete??? Ar ka nors panasaus girdejote???
Fasolka
Kajote.. galiu tik pasakyti, kad mielai tau atiduociau savo puse uzpakalio.. gal net 3 dalys...

Manau tema bus perkelta, cia ne apie uzsieni wink.gif
c-girl
Uzdarys ta temele tikrai wink.gif Reikejo eiti i KAbaka pas ltukra ir plepeti apie tai rolleyes.gif wink.gif Dar viena "vienoda dailylente" laugh.gif O tavo dubce iki gimdymo tai buvo thumbup.gif
bsgess
Kodel ne uzsienio temike? Kajote gi kitokiu lasiniu nenori biggrin.gif Mielai atsiusiu ir savo uzpakaliuko mesytes (be celiulito!), parasyk adresiuka i privatu biggrin.gif
Kristin
QUOTE (baltic*girl @ 2004 10 22, 06:33)
Kodel ne uzsienio temike? Kajote gi kitokiu lasiniu nenori biggrin.gif Mielai atsiusiu ir savo uzpakaliuko mesytes (be celiulito!), parasyk adresiuka i privatu biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
ziburelis
[CODE][FONT=Times][SIZE=7][COLOR=red][I][B]manau ne uzpakaliukas svarbiausias dabar,pries gimdyma turejau ir as nebloga uzpakaliuka,deja dabar jau susitaikiau su ta mintimi ir manau isgyvensiu >>>:) doh.gif
kajote
"Zibureli" as gi ir nesakau, kad tai svarbiausia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_Vikki_
uzpakaliukai uzpakaliukams....

bet man va kita problemike... kaip atsikratyti tu extra 20 poundu?????
grizusi po ligonines per 4 dienikes numeciau 11 poundu... bet va dar tie like 20 neduoda ramybes.
Jei taip greitai kris svoris kaip pirmas 4 dienas - buciau labai patenkinta !!!! clap.gif
kajote
QUOTE (ltukra @ 2004 10 26, 23:40)
uzpakaliukai uzpakaliukams....

bet man va kita problemike... kaip atsikratyti tu extra 20 poundu?????
grizusi po ligonines per 4 dienikes numeciau 11 poundu... bet va dar tie like 20 neduoda ramybes.
Jei taip greitai kris svoris kaip pirmas 4 dienas - buciau labai patenkinta !!!! clap.gif

"Itukra" o tu krutim maitini??? Nes, siaip yra sakoma, kad kalorijas degini maitindama... as tuo tikrai tikiu, nes pati numeciau visa svori, ir dar netgi daugiau biggrin.gif
_Vikki_
QUOTE (kajote @ 2004 10 26, 17:18)

"Ltukra" o tu krutim maitini??? Nes, siaip yra sakoma, kad kalorijas degini maitindama... as tuo tikrai tikiu, nes pati numeciau visa svori, ir dar netgi daugiau biggrin.gif

taip as maitinu krutimi... todel ir paciai nesitiki kad per 4 dienas numeciau 11 poundu... Cia tai bent dieta thumbup.gif
delfinas
QUOTE (ltukra @ 2004 10 26, 18:43)
paciai nesitiki kad per 4 dienas numeciau 11 poundu... Cia tai bent dieta thumbup.gif

Na, man per pirma savaite po gimdymo nukrito 11 kg, t.y. mazdaug puse nestumo metu padaugejusio svorio. Logiska, todel, kad prie gimusio vaikelio svorio reikia prideti vandenu svori, virksteles svori, placentos svori ir t.t. ir panasiai. Likusieji kg krenta kur kas leciau nei tie per pirmas dienas dry.gif.
Iva
gimdyti isvaziavau sverdama 69kg, is gimdymo namu isejau sverdama apie 63kg, paskui viskas lyg ir neblogai ejosi, kol nepradejau "didinti" pieno kiekio per antra Ivetos gyvenimo menesi, o didinau taip chalva iki negalejimo+kmynu arbata balinta tada tokie metodai buvo tongue.gif ) rezultatas po 2 menesio jau sveriau 68 kg, o i chalva ir balinta arbata iki siol zioireti nei is tolo negaliu, o vyras dar taip stengiesi, po visa miesta vazinejo, kad man tik skanesnes chalvos nupirkti laugh.gif
tai va toliau buvo taip apsiziurejau supykau ant saves ir savo lasiaku, pradejau sportuoti ir po gal kokiu puses metu vel svoris buvo normalus, kaip ir pries nestuma, t.y 56kg smile.gif
tagi as kazkokiu tai pokyciu po nestumo nepajauciau
ragnez
QUOTE (ltukra @ 2004 10 27, 04:43)
QUOTE (kajote @ 2004 10 26, 17:18)

"Ltukra" o tu krutim maitini??? Nes, siaip yra sakoma, kad kalorijas degini maitindama... as tuo tikrai tikiu, nes pati numeciau visa svori, ir dar netgi daugiau  biggrin.gif

taip as maitinu krutimi... todel ir paciai nesitiki kad per 4 dienas numeciau 11 poundu... Cia tai bent dieta thumbup.gif

na, kol kas svorio kritimas mazhai susijes su maitinimu, tiesiog traukiasi gimda (mazheja jos svoris), organizmas atsikrato per neshtuma susikaupusiu skysciu. veliau svoris kris lechiau.
bsgess
QUOTE(kajote @ 2004 10 27, 01:18)
"Itukra" o tu krutim maitini??? Nes, siaip yra sakoma, kad kalorijas degini maitindama... as tuo tikrai tikiu, nes pati numeciau visa svori, ir dar netgi daugiau  biggrin.gif
*

Man pradejo zymiai kristi tik po puses metu, kai pradejau primaitinti. Esu atvirkstinis variantas biggrin.gif
*valdonė*
Man svoris nekrinta, nors ir maitinu jau ketvirtas mėnuo g.gif Bet guodžia tik tai,kad ne per daugiausia jo ir yra.Reiktu kokius 5 kg. numesti doh.gif Tik vat neįsivaizduoju kaip.tas vienas vienintelis gelbėjimo ratas per juosmeny laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Viktute
Sveikos koleges smile.gif Su artejanciom sventem smile.gif Linkiu numesti ten kur reikia ir priaugti ten kur reikia wink.gif
iki nestumo sveriau 53 kg, kai vaiziavau i gimdymo namus sveriau 75, kai grizau - 57 kg (gime dvynukai, todel toks skirtumas). maitinau krutim, apetito nebuvo visai, bet per prievarta kisau i save maista ir kuo riebesni, kad tureciau pieno, nes dviems neuztekdavo. rezultatas - as dabar sveriu 60 kg doh.gif jau 1.5 men. nebemaitinu, bet svoris nekinta. baisu. einu i masazus, kad kazkaip savo formas pakoreguoti, bet jau po menesio bandysiu eiti sportuoti, nes nieko nebus. niekada nesilaikiau dietu ir nenoriu to daryti. maistas man - vienas is gyvenimo teikiamu malonumu. bandysiu tobulinti save per sporta, taip r uzpakaliuka uzauginti galima, jei kam to reikia. riestas uzpakaliukas grazu wink.gif
pergyvenu ne del svorio, o del pilvo ir papu. papus jau nebegrazinsi doh.gif na pilva tikiuosi atstatyti, bet kiek laiko tai uzims g.gif
meskiene
QUOTE(kajote @ 2004 10 22, 05:40)
Vienos sustoreja, kitos suploneja... ant saves pajutau, kad sumazejo (suplokstejo) uzpakalis  sad.gif  Visi dzinsai ir visos kelnes kabo kaip ant kokio kuolo.
As ta bajeri anksciau buvau girdejusi is keliu mamyciu, bet netikejau... o dabar paciai taip nutiko. Idomu, kame priezastis  g.gif  Nejaugi nebeatgausiu savo riesto uzpakaliuko  blink.gif 
Gal kas nors is jusu tai patyrete??? Ar ka nors panasaus girdejote???
*

Ta pati problema ir man!!! Kaip atgauti ta riesta uzpakaliuka!? Kaip "sustorinti" uzpakaliuka, patarkite! blink.gif
gutė*
Sveikutes, ech tos bedos... Nezinau gal kam buvo, baisiai plaukai pradejo slinkti po 3 menesiu ir labai siurksti ranku oda pasidare. user posted image
Čili
QUOTE(gutė* @ 2005 02 20, 13:45)
Sveikutes, ech tos bedos... Nezinau gal kam buvo, baisiai plaukai pradejo slinkti po 3 menesiu ir labai siurksti ranku oda pasidare. user posted image
*

man buvo doh.gif liko 5 plaukai ant galvos cry.gif nu bet gal butu visai nelike,jei ne tabletytes ax.gif dovanu gavau "Perfectil" vitaminu, kaina apie 35lt kazkur...nu bet poveikis jau po poros savaiciu pastebimas-labai sutvirtejo nagai,plaukai sustiprejo, o buvo dienu kai bijojau net sepeti i plaukus ikist-pilna sauja iskrisdavo blink.gif nu dabar atsigavus jauciuosi,rekomenduociau visoms pagerti kursa "Perfectil" thumbup.gif
toto
Sveikos,
Mano plaukiukai irgi totaliai isretejo po gimdymo, budavo perbraukiu ranka ir ne maziau desimties iskart saujoj lieka ir taip kol praktiskai svieciantys plotai atsiardo verysad.gif . Emiausi visokiu priemoniu, tiek geriamu, tiek tepamu.Slinkt pamazu nustojo,dabar po dvieju metu jau priauge tuose ploteliuose nauju plauku. zodziu, atsistate,bet per du metus ir dideli strioka.
tagi tikekites geriausio. O gal isslinke tokie veslus garbanoti uzaugs... smile.gif
s.saulute
QUOTE(Chilli @ 2005 02 20, 16:47)
man buvo doh.gif liko 5 plaukai ant galvos cry.gif nu bet gal butu visai nelike,jei ne tabletytes ax.gif dovanu gavau "Perfectil" vitaminu, kaina apie 35lt kazkur...nu bet poveikis jau po poros savaiciu pastebimas-labai sutvirtejo nagai,plaukai sustiprejo, o buvo dienu kai bijojau net sepeti i plaukus ikist-pilna sauja iskrisdavo blink.gif nu dabar atsigavus jauciuosi,rekomenduociau visoms pagerti kursa "Perfectil" thumbup.gif
*

butinai reiks pabandyti, o tai mergaitei jau beveik 7 men.o plaukai man vistiek slenka sad.gif naudojau ir as kazkoki brangu seruma nuo slinkimo, tai kol naudojau maziau slinko, o va pasibaigus ir vel pradeda doh.gif
Vike
na, o man labai susilpnėjo nagai, minkšti pasidarė sad.gif
o kas dėl svorio tai man dar kabo 6kg, norėtųsi bent iki vasaros jais atsikratyti, akd tilpčiau į senus rūbus.
rolana
Pasidarė šiurkšti rankų oda ir pasidarė begalo jautrūs dantys. Kolkas viskas. tikiuosi daugiau niekas nekankins
jovka
Man po gimdymo labai issausejo veido oda ir plaukai, o va nagai tai pradejo augt kaip ant mieliu smile.gif
Varene
Pliusai:
1. Turiu nuostabu suneli, mano dziaugsmelis jis
2. -11kg, o kadangi ugis 1,60m nesiekia, tai is storokos tapau liekna, kai kas sako kad net liesa unsure.gif
Minusai:
1. Be galo daug ginekologiniu problemu, kokiu anksciau neturejau, vargina amzini grybeliai ir dar velniai zino kas, tiesiog zaizdos atsiranda is niekur neminetinoj vietoj, tyrimai kol kas nieko neradom dabar vel pasidariau doh.gif (o man visada sake, kad po gimdymo visos ankstesnes mano problemos susitvarkys - turejau nenuspejama cikla, kai menesiniu ir 3,5men nebudavo, joo sitas susitvarke).
2. Kaip daug kas skundziasi, taip ir mano vyras - kad nera uzpakalio sad.gif
3. Gyvenime neturejau spuogu, o dabar doh.gif

Vienzo tikejausi geriau...
Nivea
QUOTE(rolana @ 2005 02 28, 16:41)
Pasidarė šiurkšti rankų oda ir pasidarė begalo jautrūs dantys. Kolkas viskas. tikiuosi daugiau niekas nekankins
*

Man irgi šitos problemos, tik oda ne tik rankų sausa, bet viso kūno - alkūnės šiurkščios, kulnai baisūs doh.gif . bet su šitom bėdom, dar galiu kovot, bet va padidėjęs plaukuotumas, tai nerimą kelia. Nėštumo metu atsirado plaukų tokiose vietose, kur anksčiau nebuvo. Pvz. užpakalinėj šlaunų pusėj doh.gif Kol kas nieko nedarau, nes bijau pradėt šalint, kad paskui neprisidaryčiau bėdos ir turėsiu tokioj bjaurioj vietoj pastoviai depiliout. Gal kam buvo panašiai? kaip sprendėt šia problemą?
žvarba
0 pas mus tokia durna situacija, svoris dabar kaip ir prieš nėštumą- 50kg, bet visai nebeliko užpakalio, o liemuo pastorėjo keliais cm... Nu man tai visai nepatinka schmoll.gif Atrodau tiesiog juokingai- žiauriai didelė krūtinė užmauta ant pagaliuko verysad.gif Plaukai dar neslenka, bet ant pilvo tiek plaukelių priaugę po nėštumo, ar jie kada nors nukris?? Ir pilvas baisiai rudas.. dar pastebėjau, jog atsirado naujų apgamų... unsure.gif Vienintelis geras pokytis mano gyvenime po nestuke.gif yra mano 2.gif
ingridukas
IKi gimdymo turejau problema su uzkietejusiais viduriais.Kaku eidavau karta i savaite su didziausiais skausmais.O dabar einu kasdien ax.gif Nagai plaukai gerai auga,kuno oda labai grazi pasidare,tik veido oda eme sauset.Na kas cia dar,aaa su atmintim prastai blush2.gif Jau astuoni metai kovoju su genekologinem ligom.Pienlige,grybeliais,nuolatiniais uzdegimais..Gyditojai ir namiskiai sake -pagimdysi ir baigsis visos bedos.DEJE,kaip puole mane tie brudai,taip ir puola schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
NoAngel
Pas mane ypatingai susitvarkė, viduriai ir svoris(ant stalo palikau(po cezario) 17 kg, nors per nėštumą priaugus buvau tik 7kg thumbup.gif ), nu o per daug persitvarkė atmintis, išvis kažkur ji man dingo... verysad.gif aaa dar susitvarkė mityba,visą gyvenimą jukgi buvau saldumynų maniakė, o dabar fsio jiems thumbup.gif ...Plaukams buvo viskas tvarkoj, kol pati po gimdymo praėjus 2 mėn sugalvojau atsibalinti(buvau brunetė ir užsimaniau per vieną kartą tapti blondinė), tai skalavimo metu vonioj palikau gal kokius 4 kuokštus (nuslinko), o kur dar kiekvieną dieną po puse šepečio blink.gif ...Na bet dabar jau po truputį pradeda jie ataugt doh.gif Tai tą bėdikę pati pasidariau, nes po gimdymo norėjau būti GRAŽI LABAI biggrin.gif , tai ja ir tapau biggrin.gif...
eros
Nors numeciau visa priaugta svori, bet figura tapo ne tokia kokia buvo pries tai, pilvuko oda suminkstejo, papukai sumazejo ....
meriva
Pokyčiai po gimdymo:
žiauriai išslinkę plaukai
nebeliko užpakaliuko
pilvukas suglebęs, nors svoris dabar mažesnis nei prieš nėštumą
kiri111
Na man tai plaukai siaubingai slenka doh.gif ir vitaminus gerius ir ivaires plaukam skirtas priemones naudoju, bet niekas nepadeda. doh.gif Tuoj nupliksiu, ziema arteja-salciai, reiks peruka kaip bobutei nesioti. doh.gif doh.gif doh.gif
areta
Man uzpakaliukas super atrodo,noreciau kad toks ir liktu,kojos papilnejo,buvau tik kaulai ir skura verysad.gif Plaukai tokie kaip pries nestuma.Tik striju atsirado daug ir giliu verysad.gif Bet tikiuos iki kitos vasaros issinaikinti bigsmile.gif Ir pilvukas biski didokas,bet mankstyte padarysiu,lanka pasuksiu,atsilenkimus padarysiu,kal sumazes biggrin.gif
kiri111
QUOTE(areta @ 2006 09 13, 21:52)
Man uzpakaliukas super atrodo,noreciau kad toks ir liktu,kojos papilnejo,buvau tik kaulai ir skura verysad.gif Plaukai tokie kaip pries nestuma.Tik striju atsirado daug ir giliu verysad.gif Bet tikiuos iki kitos vasaros issinaikinti  bigsmile.gif Ir pilvukas biski didokas,bet mankstyte padarysiu,lanka pasuksiu,atsilenkimus padarysiu,kal sumazes biggrin.gif
*

striju tai tikrai neisnaikinsi schmoll.gif , nebent plastine operacija darytum. schmoll.gif
Ikulia
Na ka, as tai savo pokyciais visiskai patenkinta smile.gif tik plaukai slenka, bet taip man buvo po visu ankstesniu gimdymu.
nedidute poniute
na dabar kai praėjo 2 mėn, tai ir man po truputį pradeda slinkti plaukai,laukiu kada klubai grįš į vietą, tad po truputį pasportuoju fitness3.gif
soske
man taj neslenka plaukai, nagai luzineja kajp ir visada, uzpakalis irgi yra kajp buves, tik pilvas minkstesnis ir liemuo platesnis, ale jau sportuoju biggrin.gif
Jurgitele25
Oj kokia skaudi tema......Po gimdymo:20kg virsaus,sutrukes ziaurei pilvas,labai issiputus krutine nes dar maitinu(bet primeskit kaip ji atrodys nustojus maitinti),cezario randas,slenkantys plaukai,trupantys dantys(trupuciuka)nemigo naktys ir t.t.Bet dukryte NUOSTABI 4u.gif ax.gif thumbup.gif
silvuks
nu ka- striju kruva verysad.gif verysad.gif verysad.gif ir pilvelis i vieta negrista doh.gif
astaxa
QUOTE(meriva @ 2006 09 13, 09:19)

nebeliko užpakaliuko
pilvukas suglebęs, nors svoris dabar mažesnis nei prieš nėštumą
*

ax.gif tas pats..
iliuminati
na pokyciai :
turiu valgyt norss nenoriu, nes zinau kad reikia maitint maziu;
pilvukas nesusitraukes iki galo kad butu plokscias, bet tai pataisoma smile.gif;
ant krutines atsirado striju;
laauraa
Kilogramų perteklius nekankina - sveriu mažiausiai nei kada nors. Pilvas vietoje - nenutysęs.Viskas gerai, išskyrus bėdas su krūtine: nutyso ir daug styjų ant krūtinės nuo maitinimo atsirado... blush2.gif
Britvute
Gimdymo dovaneles(be sunelio biggrin.gif ):
- issitiesine plaukai(buvo garbanoti)
-taipogi slenkantys;
-suminkstejes uzpakaliukas
-skaudantys sanariai(isvalgo visa Ca) doh.gif
-+3kg ax.gif
Kerroly
Labai tikiuosi, kad as ne viena tokia. ax.gif

Idomiausia, kad iki nestumo buvau labai savo kunu patenkinta, nestumo metu tesiog svaigau, wub.gif kaip graziai sau atrodziau. O dabar tai doh.gif Bet tas gedijimasis tai daugiau intymaus plano blush2.gif Negaliu pries vyra nusirengus vaiksciot, nesmagu. Dar tas randas po operacijos, tikrai drasos neprideda. Bet man ir pries sese ar mama su lemenuku nesmagu kazkaip. O vyras kai netycia i vonia uzejo, as maudziausi tai net pajutau kaip raudonuoju blush2.gif

Beje, svorio priaugau tik 10 kg, kuriu sekmingai neliko po dveju savaiciu.
Is kur atsirado sis kompleksas, ar praeis? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.