Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Semper produkcija (tyrelės, mišinukai)
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
lora25
Sveikutes, mamukes 4u.gif ! Moraliskai ruosiuos primaitinimui, renku info ir pasimeciau, kurios firmos produkcija yra geriausia leliukui. Juk pasirinkimas, net akys raibsta... doh.gif Aisku, bus matyt, ka jis pamegs, gal pati pigiausia tyrele jam bus skaniausia? g.gif

Turiu knygele apie Semper produkcija, tai labai jau ji man dideli pasitikejima sukele. Atseit visa produkcija ekologiska, gaunama is svedu ukininku, visi produktai tikrinami laboratorijoje, nenaudojama jokiu konservantu ir maistiniu dazu, konservuojama tokiu budu: indelis is pradziu pakaitinamas aukstame slegyje, tada atsaldomas ir t.t.
Gal as tik reklamos auka? Ar jusu mazyliams patinka Semper tyreles, kosytes?
Jurgana
Na, manau atsivertusi kokią nors Hippo ar Nestle knygelę rastum nemažiau įspūdingus aprašymus ax.gif
Bet kokiu atveju, verta pabandyti kelių kompanijų produktus. Mes pradėjom nuo to paties Hippo, bet po poros mėnesių ir galutinai perėjom prie Semperio ir kelių rūšių Nestle tyrelių. Semperio košelės/tyrelės išties turi autentiškus skonius ir kvapus, plius, labai didelė jų įvairovė. O nuo Hippo kvapų tai mane beveik tąsydavo, ragaudavau irgi nenorom, tačiau mažė valgė labai neblogai, ypač daržovių košytes patiems mažiausiems. Tiesa, porasyk bandėm lietuviškas tyreles, tais pora sykių ir pabaigėm schmoll.gif

Ausyte1
Semper produkcija brangesnė (man net pasirodė, kad brangiausia) nei kitos vaikiškos košelės/daržovienės.
Aš esu pirkusi keletą jų daržovių tyrelių, bet kažkodėl mano mažei jos nelabai... Iš viso, aš pastebėjau, kad jai nelabai patinka tos košės, kuriose nėra morkos. Todėl kol kas geriausiai valgom Hipp tyreles (morka+bulvė, bulvė+moliūgas).
Kai pradėsim valgyti su mėsyte, žiūrėsim, kaip ten bus...

O dėl kokybės - manau, kad panašios kokybės ir Hipp, ir Nestle, ir Semper...
Mojo
Mano mažė labai mėgo Semper košes su mėsa. Ir tikrai, lyginant su Hippu, Semper košės yra artimesnės namie virtai košei - ir prieskonių daugiau, ir mėsa reali, o ne tik pavadinime. Hipp košės man atrodė kaip žolė - beskonės. Bet vėl gi - kiekvienas vaikas turi savo skonį.
Tučka
Mano vaikui irgi labai patiko semper produkcija thumbup.gif gerem ir semper misinuka thumbup.gif O labiausiai tai patiko tokia tyrele, kur viskas yra gabaliukais, o ne vientisa mase dabar nebeatsimenu pavadinimo, bet zinau kad nuo 8 menesiu tiktai doh.gif mirksiukas.gif Siaip tai liuks ju produkcija wub.gif
Arnika
Man patinka Semper produkcija, bet kadangi vaikas apetitu nesiskundžia, tai perėjom prie pigesnių firmų biggrin.gif .
Bet perku vaisines tyreles didesniuose indeliuose - jas galima laikyti atidarytas 7 dienas, nors kitų firmų tik 3... smile.gif . Taigi galima drąsiai dėti į košes po truputį, arba kad ir kelių rūšių iškart atsidaryti smile.gif.

Tačiau 4 mėn leliukams labai mažas buvo jų pasirinkimas, todėl pradėjom nuo Hipp smile.gif .
nercep
Man irgi reikia po truputi primaitineti savo mazuliuka, tai perku Semper misinuka. Ir perku is karto paruosta, tai mano mazius labai gerai valgo ir jokiu problemu neturim nei del viduriuku nei del pilvuko. Aisku tie paruosti brangoki, bet mes tik viena kart per diena valgom tai perkam sita.
Bet as tai nepasakyciau, kad ju produkcija brangiausia. aisku del koyciu ir tyreliu nezinau, bet misinukai tai tikrai kainuoja panasiai kaip ir visi kiti.
Astule
apie SEMPER galiu pasakyti tik gera. Koses apskritai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tyreles irgi thumbup.gif
pvz. nuo HIPP kosiu su mesa maniskis taip atpylinedavo, kad net baisu buvo. Kai tik neduodu ju, viskas tvarkoje. Gal tik sutapimas... bet produkcija tikrai gera..
Izida
Mes irgi naudojam Semper produkciją ir labai patenkinti. sad.gif
JOVITA A.
Mums irgi patiko Semper tyrelės , o vat mišinuko nebandėm.Mažius labai mėgo slyvų tyrelę thumbup.gif
Kvaxse
4u.gif Sveikutės, mes taip pat geriam Semper mišinėlį, mums jis thumbup.gif . Mažoji gali litrą išgerti tik duok tongue.gif . Bandėm ir kitų (taupumo sumetimais) bet netiko mūsų pilvukui cry.gif
nuria
Sveikutes, su Semper misineliu turejome problemu. Mano mazei taip susuko viduriuos, kad ojojoj cry.gif Tyreliu su mesa nebandem, o vaisiai tai labai noriai valgosi smile.gif Nors gal is ipratimo perku HIPP, kodel nezinau 4u.gif
jurcik
Mano sunelis labai retai tustindavosi sad.gif (buvome labai sunerime), bet, gydytojai patarus, pradejome naudoti Semper Bifidus misinuka (su gerosiomis zarnyno bekterijomis) ir reikalaiukai po truputi eme gereti. Tikrai labai gera produkcija, esame labai patenkinti ir labai noriai valgome!!!!!!!!!! Siuo metu pradejome raguoti darzoviu tyreles ir mazius tustinasi vos ne kas diena tongue.gif
Reddish
QUOTE(jurcik @ 2005 06 16, 15:39)
Mano sunelis labai retai tustindavosi  sad.gif  (buvome labai sunerime), bet, gydytojai patarus, pradejome naudoti Semper Bifidus misinuka (su gerosiomis zarnyno bekterijomis) ir reikalaiukai po truputi eme gereti. Tikrai labai gera produkcija, esame labai patenkinti ir labai noriai valgome!!!!!!!!!! Siuo metu pradejome raguoti darzoviu tyreles ir mazius tustinasi vos ne kas diena  tongue.gif
*

mes irgi daugeli misinuku isbande (tai atlypinejo, tai kietejo viduriukai), pabandem ir Semper Bifido. nezinau ar gerai ar blogai, bet si misinuka geriant diena nakti vaikas pirsciojo. nors aisku gal ir gerai, kad dujos pilvuke neuzsilaike, bet vis tiek manau jam buvo nemalonu... aisku nezinau ar cia tikrai nuo Semper Bifido g.gif , bet duosiu pakeitimui Hipp misinuka.

P.S. Semper slyvu tyrele thumbup.gif maniskis labai megsta...
jurcik
Juk ne visi vaikuciai yra panasus, tad ne viskas visiems ir tinka. Tiesiog mes labai dziaugiames Semper produkcija, pieno misinukus mazylis kuo skaniausiai valgo tongue.gif . Bandem ragauti Similac, bet reakcija buvo nekokia - suneli siek tiek pabere, ilgai nesitustino... g.gif

Kiekviena mama turi atsirinkti, kas jos mazyliui geriausia.

Sekmes besirenkant ir svarbiausia kantrybes, jei nepavyko rasti is pirmo karto.
Bomba
gal kas zinote kur gauti tu Semper Bifidus? aplekiau visas parduotuvbes niekur Bifidus nera sad.gif o maniskis taip sunkiai kakoja, vartojam Hipp1
Vike
O semper nenaudoja modifikuotų produktų ax.gif
coco
Beveik nuo gimimo dukrai duodu Semper misini-neteko nusivilti thumbup.gif .O del tyreliu ir kosiu,tai jos brangokos,renkuosi Hippo.
Rituska
Internete radau, kad SEMPER naudoja genetiškai modigikuotus ingridientus...renkuosi HIPPą
SuperBaba
Semper thumbup.gif ir skanu ir kvepia smile.gif nors mazas valgo ir Hippus, bet jie man smirda smile.gif
Bomba
QUOTE(Rituska @ 2005 07 07, 19:03)
Internete radau, kad SEMPER naudoja genetiškai modigikuotus ingridientus...renkuosi HIPPą
*

mestelek nuoroda g.gif
Rituska
jei rusiškai tiks tai prašom http://www.yarmarka.net/news/news.asp?id=27107&type=news
nors dabar Nestle padavė į teismą, bandys įrodyti , kad nenaudoja

o, dar angliškai
Baby food manufacturers conduct cynical experiments on Russian newborns.

Scientists tested samples of the most popular brands of baby foods sold in Russian supermarkets. Results turned out to be absolutely shocking: 70% of samples contained genetically modified organisms (GMO). Some of the dairy and vegetable mixes were fully made of GMO!

Almost every package contains the phrase "Contains no artificial preservatives." Ecologists however decided to test several most popular baby foods of Russian and foreign manufacturers in order to see whether they contained any percentage of genetically modified organisms. It turned out they all did.

"According to the new resolution of the head sanitary inspector, any product containing more than 0,9% of GMO has to be labeled accordingly," says geneticist Alexander Baranov. "Some mixes were 100% genetically modified. We can simply cripple our kids."

Generally, GM-components were found in foreign products manufactured by Nestle, Semper, Valio and others.
neraska
Siaubas. Kaip neturi sąžinės nuodyti kūdikių??? gun_bandana.gif gun_bandana.gif aggressive.gif Kas žino, kaip gali tai atsiliepti mūsų vaikams- mūsų angeliukams, kuriems visos mamos trokšta tik geriausio. Nejau, nėra tarp tų gamintojų mamų? Mes valgome Nestle mišinuką. Ką daryt? Daugiau jokių košių, tyrelių, sulčių iš Semper ir Nestle.
Erika_v
aj kazkokia propoganda, nesamone tas tekstas. duodu seiniausiai ir nieko ....eikit jau eikit.
Izida
QUOTE(Giga* @ 2005 06 27, 12:34)
gal kas zinote kur gauti tu Semper Bifidus? aplekiau visas parduotuvbes niekur Bifidus nera sad.gif o maniskis taip sunkiai kakoja, vartojam Hipp1
*

Semper Bifidus mačiau EURO VAISTINEJE
Izida
HIPP tyrele neturi nei kvapo nei skonio, o SEMPER aš ir pati galiu valgyti. Vaikas tai valgo viska. Tiesa Lietuvoje SEMPER produkcija brangoka. Man vyras veža iš Švedijos, tai tyreles litu pigiau išeina.
Rode
o mano mažei kažkodėl netiko g.gif
cristute
pirkdavau semper skystą mišinuką (nu ne miltelius), bet dabar neberandu, gal kas žinot kur kaune galima nusipirkt? Hiper maximoj nebėra sad.gif
lengvute
aš fanatė Semper košių milteliuose, o stiklainiukuose tyrelėmis nesu patenkinta schmoll.gif Stiklainiukuose ir brangu, o košės be cukraus, tačiau nuo vaisių saikingai saldžios, jos visos su pieno mišiniu, tad nereikia jo pirkt atskirai, didelės pakuotės, užtat atrodo, kad brangu, o iš tiesų nėra.
plonyte_linija
Mums Semper Bifidus padėjo thumbup.gif , kai nekakodavom savaitėmis verysad.gif
mucka
Mano sūnelis nėra išrankus maistui, valgo ir namines ir pirktines košeles ir tyreles. Bet va, Semper produkcija mums schmoll.gif schmoll.gif pirmą kartą pabandėm abrikosų tyrelės - sučiaupė lūpytes ir neįkiši schmoll.gif schmoll.gif , o prieš kelias dienas jau net neatsimenu kokios Semper tyrelės daviau - viską išvėmė iškart suvalgęs verysad.gif Nežinau ar čia sutapimai, ar tiesiog netinka šita produkcija.
Hermion@
O mes labai skaniai valgom Semper pienišką avižinę košę su obuoliais.
Paranormali
QUOTE(Erika_v @ 2005 07 25, 15:47)
aj kazkokia propoganda, nesamone tas tekstas. duodu seiniausiai ir nieko ....eikit jau eikit.
*

QUOTE(Izida @ 2005 07 28, 23:01)
*

g.gif Na mano Skirmantas uzaugo su SEMPERiu ir likau labai juo patenkinta 4u.gif
martyna_mx
Žinot tie straipsniaiaoei visokius neaiškius dalykus dažnai būna konkurentų užsakymai,kad sukompromituoti firmą, nereikia viskuo taip aklai tikėti. Aš šiap pradėjau nuo Hippo primatinti, bet vėliau atradau Semper, man labai patiko, ir vaikui tiko, esu tikrai labai patenkinta. O jau ten kokio Mažas tyrelės tai eikit sau, su cukrum...fe Kaip jie bjaurybės tokiems mažuliukams jau cukrų įdeda..... g.gif
*Lina*
mano dukrytė skaniai valgo semper produktus,jai labai patinka avižų košė su obuoliais ir košytė Ūkininko kepsnys biggrin.gif
Soni
mes tik keletą tyrelių bandėm, visai nieko, tik brangoka
ausriuke
mes irgi valgom semper koses ir misinukus thumbup.gif ir labai patenkinta,viska isbandem ir liko prie semper thumbup.gif misinukai ne per saldus koses taip pat jega thumbup.gif nuo aptamil saldumo net atpylinejo,kiti tiesiog neskanus o situs valgo gerai ir jokiu problemu neturim su pilvuku smile.gif geriausia semper thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
** Svaja**
mes ir naudojam Semper misineli thumbup.gif , viduriukai normalus , neatpylineja ir valgo noriai.Naudojom pries tai NAN -nekakakodavo arba kakodavo zaliai blink.gif , Semper sutvarke reikaliukus thumbup.gif
svelni
Visalaik duodavau Hipp'o tyreles (tiek vaisines, tiek mesines), bet ziuriu, kad vaikas nelabai valgyt jas pradejo, matyt pabodo tas pats per ta pati schmoll.gif tai pabandziau Semper smile.gif pirma karta valge tik spejau kisti lotuliukas.gif siaip jos tikrai daug naturalesnio skonio nei Hipp'o.Tik gal vienintele mesine tyrele kuri astroka tai "ukininko kepsnys" nuo 8 men. man asmeniskai ji labai jau astri schmoll.gif
kashara
man pati geriausia produkcija thumbup.gif pries hippa nusistacius juodai.pati newalgyciau tu tyriu kaip galima waikui duot.atidarai o jos taip smirda.musu suo ju net newalge o jis neisrankus.
manau semper kaina atitinka kokybe thumbup.gif
jolax
Mes taip pat pradejome savo ,,kieta maista" nuo Hipp'o, taciau labai jau menkas ju pasirinkimas. Po truputi po truputi pereiname prie Semper.Man patinka, kad ivairesnis koseliu su mesa (zuvimi, nors dar nebandem) pasirinkimas. Siandien bandysiu duoti kepeneles is Semper produkcijos. Tikiuosi nenuvils. mirksiukas.gif
DaliaG
Aš tai prieš kelias savaites nupirkau Semper Bifidus mišinuką, darau su juo košes, tai labai patinka smile.gif , ir pati kartais gurkšteliu blush2.gif
SIEMENS
QUOTE(Izida @ 2005 07 28, 22:01)
*

Yra Semper firmine parduotuve Šiauries miestelyje, priešais Darbo birza.
^lauryte^
mes tik savaite kaip valgom morkiene , bet mums hipp daug naturalesnis skonis , nei semper - nezinau kaip kitos tyreles , bet morkiene tai schmoll.gif doh.gif
hondera
Mum Semper skanios tik saldžios tyrės pvz mangų,juodųjų slyvų,o daržovių labai jau tirštos schmoll.gif
banginiukas
QUOTE(Mojo @ 2005 05 07, 16:35)
Mano mažė labai mėgo Semper košes su mėsa. Ir tikrai, lyginant su Hippu, Semper košės yra artimesnės namie virtai košei - ir prieskonių daugiau, ir mėsa reali, o ne tik pavadinime. Hipp košės man atrodė kaip žolė - beskonės. Bet vėl gi - kiekvienas vaikas turi savo skonį.
*

va ir mano mazei labiausiai semper patinka, nes jos primena namini maista drinks_cheers.gif o del kainos, tai tikrai taip, jos bragesnes ax.gif
Artulia
Klausykit, as cia gal nelabai i tema, bet vis kamuoja abejones, tad noriu jusu paklaust. Mano mazei irgi labai patinka Semper, Hippo neperku, nes i Hipp tyreles su mesa dedama druska (o as esu skaicius, kad iki metu vaikuciams nereikia valgyje det druskos). Perku Semper tyreles su mesa (su jautiena), ir vis neatsikratau minciu: O kas, jei jose jautiena, uzkresta kempinlige? unsure.gif blush2.gif
Raminu save, kad cia juk vaiku tyreles, viskas sveika, ekologiska ir t.t. Bet visgi siek tiek neramu, nes prisimenu, kad pirmosios zinios apie kempinlige uzsikretusius gyvulius pasigirdo is Skandinavijos saliu g.gif Ka jus manot apie tai?
drakosa
QUOTE(Gytr @ 2007 02 17, 00:26)
Klausykit, as cia gal nelabai i tema, bet vis kamuoja abejones, tad noriu jusu paklaust. Mano mazei irgi labai patinka Semper, Hippo neperku, nes i Hipp tyreles su mesa dedama druska (o as esu skaicius, kad iki metu vaikuciams nereikia valgyje det druskos). Perku Semper tyreles su mesa (su jautiena), ir vis neatsikratau minciu: O kas, jei jose jautiena, uzkresta kempinlige?  unsure.gif  blush2.gif 
Raminu save, kad cia juk vaiku tyreles, viskas sveika, ekologiska ir t.t. Bet visgi siek tiek neramu, nes prisimenu, kad pirmosios zinios apie kempinlige uzsikretusius gyvulius pasigirdo is Skandinavijos saliu g.gif  Ka jus manot apie tai?
*

visų pirma tai noriu pasakyti, kad į Hipp tyreles su mėsa tikrai nededama druska (tai knscervantas, o jų ten nėra)-domėjausi Hipp centre (rašiau laiškų krūvą pasiklausimui dėl to ir ano).
Visų antra tai vaikų mityba yra griežčiau kontroliuojama nei suaugusiųjų ir prieš patenkant į bonkutes, ta tyrelė iš visų galų yra tikrinama, taip pat ir produktai, kurie naudojami tai tyrelei pagaminti. Todėl nesusirkim paranoja, nes tada kai pradedi galvoti, tai ir oras blogas, vaikui kenkia, tai įkiškim vaiką į vakuumą ir jis ten gyvens be mikrobų ir kitų blogybių... biggrin.gif

O apie semper, tai mes tyrelių nevalgom (šiaip ir nebandėm), bet grūdų košės tikrai labai skanios ir mes jas valgom, net akys linksta.. biggrin.gif
Artulia
QUOTE(drakosa @ 2007 06 14, 09:37)
1. visų pirma tai noriu pasakyti, kad į Hipp tyreles su mėsa tikrai nededama druska (tai knscervantas, o jų ten nėra)-domėjausi Hipp centre (rašiau laiškų krūvą pasiklausimui dėl to ir ano).
2. Visų antra tai vaikų mityba yra griežčiau kontroliuojama nei suaugusiųjų ir prieš patenkant į bonkutes, ta tyrelė iš visų galų yra tikrinama, taip pat ir produktai, kurie naudojami tai tyrelei pagaminti. Todėl nesusirkim paranoja, nes tada kai pradedi galvoti, tai ir oras blogas, vaikui kenkia, tai įkiškim vaiką į vakuumą ir jis ten gyvens be mikrobų ir kitų blogybių... biggrin.gif

*

1. Paimk parduotuvej bet kuria Hipp mesiska ar zuvies tyrele, ir paskaityk sudeti mirksiukas.gif Ten lietuviskom raidem yra parasyta, kad sudetyje yra joduotos druskos mirksiukas.gif O ir paragavus jauciasi, kad i tyrele deta druskos. Taigi, nezinau, kokiais klausimais domejais Hipp centre, bet del druskos nebuvimo jie sumelavo nono.gif
Hipp tyrelese yra dedama joduotos druskos

2. Na, paranoja as nesergu, bet kaip ir kiekviena mama, savo vaikui linkiu visko, kas geriausia. Ir jei as negaliu pakeisti ozono skyles dydzio ar atmosferos uzterstumo, tai bent jau galiu pasirupinti, kad siais laikais, kai beveik nera produktu be konservantu ir visokio kitokio E, mano vaikas valgytu kiek galima sveikesni maista. Tai yra normalus mano poziuris. Ir nereikia cia visai ne i tema ironizuoti apie vakuumus ir pan. mirksiukas.gif

Beje, tyreliu ir as dabar nebeperku, nes mano mergyte jau didele ir pradejo valgyt musu maista - ir su trupuciu prieskoniniu zoleliu, ir su minimaliu kiekiu druskytes (tikrai maziau nei Hipp tyrelej mirksiukas.gif ). Ir pati jauciuosi geriau duodama vaikui savo gaminta maista nei anksciau, kai labai daznai duodavau pirktines tyreles blush2.gif
blusė
man ta semper produkcija pasirode keistoka biggrin.gif tyreles nuo su mazu skaiciuku o tokiais gabaliukais kad vaikas ziaugciot pradeda blink.gif o misinukas- t.y. pieno pakaitalas ar kaip jis ten uzvadintas buvo tai turi but verdamas, o susiguzuoja kazkaip ir neispasakyto skonio neskanumo lotuliukas.gif
bet jei kazkam patinka tai tik dziaugiuos uz jus 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.