Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Semper produkcija (tyrelės, mišinukai)
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
ANGELIUKSTE
Vyras visa klp isnarse... rimi, norfa, akropolio ir big maximas tai lemolac nei su ziburiu nera sad.gif rado tik vetrunges iki... 4u.gif
tiikiuosi pades thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
-LiuksE-
Mielos mamytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif pasisakykit dar apie tuos misinukus. Ar galite pasakyti, kad tai is tiesu geras pasirinkimas kudikiukui. Skaiciau , skaiciau tai apie vienus misinukus tai apie kitus, bet priejau nuomones , kad sitie geriausi.
meile_G
Semper tyreles yra OK. Idomu tik tai, kad uzsienyje jos kainuoja 21 euro centa, Lietuvoje 4 Lt. blink.gif
Hopeidea
QUOTE(gucii @ 2011 01 25, 01:03)
Semper tyreles yra OK. Idomu tik tai, kad uzsienyje jos kainuoja 21 euro centa, Lietuvoje 4 Lt.  blink.gif
*

Oho blink.gif Kur čia tokios nerealios kainos?
niurzga123
QUOTE(gucii @ 2011 01 25, 01:03)
Semper tyreles yra OK. Idomu tik tai, kad uzsienyje jos kainuoja 21 euro centa, Lietuvoje 4 Lt.  blink.gif
*

na nezinau kaip cia pas jus, taciau svedijoj (kaip zinom semperi gamina svedai) vaisines tyreles, jogurtai kainuoja 17-21 kr apytiklsiai, tai iseitu vos ne iki 7 lt..norvegijoj kaina ta pati, gal net siek tiek brangesne (zinau nes gyvenam praktiskai ant norv-svedijos sienos) ax.gif tai nzn kokioj saly jus cia taip pigiai gaunat g.gif na nebent mazo kiekio indeliai kokie g.gif

beje mes naudojam semperio uzpilamas koses, vaisines tyreles ir kartais su mesa paruostas. super thumbup.gif ir vaikas geriausiai jas valgo ir nei beria, nei pilvo problemu ner..
misinuko nebandem, nes jau didelis, tai nematau prasmes keist, tuoj jau negers visai gal..
meile_G
Suomijoje Semper po 21 euro centa. Cia tos tyreles, kurios yra nuo 4 men ir kitos, kuriu apie 120-140 ml. Pvz., Lietuvoje Slyvu tokia pati tyrele paprastoje parduotuveje 4 Lt. Taigi, kiek butent si slyvu tyrele kainuoja Svedijoje?
Kitos tyreles, kur ruosiniai su mesa ir pan., kainuoja iki euro.
GudriLapė
sveikos, norėjau paklausti gal kurios vaikutis valgo mišinuką semper Mild Välling? bet ne paruoštą, o milteliais? nes kiek iūrėjau yra užsienyje, ten 5 l gaunasi to mišinio ir kaina 30lt, o pas mus tik paruoštą pardavinėja ir po 3lt, tai kaina dviguba gaunasi sad.gif nelabai randu net iš kur parsisiųsti galima jo būtų.
Hopeidea
QUOTE(GudriLapė @ 2011 01 31, 16:31)
sveikos, norėjau paklausti gal kurios vaikutis valgo mišinuką semper Mild Välling? bet ne paruoštą, o milteliais? nes kiek iūrėjau yra užsienyje, ten 5 l gaunasi to mišinio ir kaina 30lt, o pas mus tik paruoštą pardavinėja ir po 3lt, tai kaina dviguba gaunasi sad.gif nelabai randu net iš kur parsisiųsti galima jo būtų.
*

Pažiūrėkite, ar čia tokie, kaip ieškote? g.gif
[]=2182]http://www.assorti.lt/vaikams/maistas/koses?attr[10][]=2182
_Viktorija_
Gal pasidalinsite kas turi termometrus kurie traukia iki 70C, kaip ruosiate samper misinukus. Mes tai dabar darome taip: Jei reikia 120ml tai 90ml verdancio ir 30ml 23C(kambario temp.), jei 90ml tai 70ml verdancio ir 20ml 23C(kambario temp.)
meile_G
QUOTE(_Viktorija_ @ 2011 02 02, 19:23)
Gal pasidalinsite kas turi termometrus kurie traukia iki 70C, kaip ruosiate samper misinukus. Mes tai dabar darome taip: Jei reikia 120ml tai 90ml verdancio ir 30ml 23C(kambario temp.), jei 90ml tai 70ml verdancio ir 20ml 23C(kambario temp.)
*

Kai uzverdi vandeni, iskart ipyli i indeli, palauki 4 minutes ir vanduo jau buna atveses iki 70C. Mes turim toki termometra.
agne500
Sveikos mamytes! 4u.gif

Nesenai ieskojau informacijos apie Semper2, nes man jis neisiplakdavo, nors plakdavau laaabai ilgai. Tai, jei kam dar vis taip nutinka pasirodo esme tame,kad vanduo yra per karstas !!!! smile.gif smile.gif smile.gif

Mum tiko ir semper1 ir semper2 iskarto:)

Ar kas naudojate sios firmos koses, ka dar naudojate?
agotas
Gal galite parasyti, per kiek laiko reikia sunaudoti sepmer 1 arba lemolac atidaryta pakuote?

Aciu
agne500
QUOTE(agotas @ 2011 02 14, 12:56)
Gal galite parasyti, per kiek laiko reikia sunaudoti sepmer 1 arba lemolac atidaryta pakuote? 

Aciu
*

Jei teisingai pamenu tai 4 savaites
pilkoji28
QUOTE(agne500 @ 2011 02 12, 10:34)
Sveikos mamytes! 4u.gif

Nesenai ieskojau informacijos apie Semper2, nes man jis neisiplakdavo, nors plakdavau laaabai ilgai. Tai, jei kam dar vis taip nutinka pasirodo esme tame,kad vanduo yra per karstas !!!!  smile.gif  smile.gif  smile.gif

Mum tiko ir semper1 ir semper2  iskarto:)

Ar kas naudojate sios firmos koses, ka dar naudojate?
*

košes valgo mažius, skonis savotiškas, nesadžios ir sintetika ne taip smirda kaip Milupa. Dar valgo BABY SEMP3.
agne500
QUOTE(pilkoji28 @ 2011 02 15, 18:51)
košes valgo mažius, skonis savotiškas, nesadžios ir sintetika ne taip smirda kaip Milupa. Dar valgo BABY SEMP3.
*

Na mes valgom Topfer eko koses, nera irgi labai saldzios, nzn kokios tos milupa. reik gal sias paragauti smile.gif o kaip su plakimu semp3? nelieka granulyciu, nes man tas semp2 lieka ant buteliuko vistiek nuosedu, arba cia taip turi buti. L.patinka sios firmos misinys tai vistiek naudoju 4u.gif
pilkoji28
QUOTE(agne500 @ 2011 02 17, 09:11)
Na mes valgom Topfer eko koses, nera irgi labai saldzios, nzn kokios tos milupa. reik gal sias paragauti smile.gif o kaip su plakimu semp3? nelieka granulyciu, nes man tas semp2 lieka ant buteliuko vistiek nuosedu, arba cia taip turi buti. L.patinka sios firmos misinys tai vistiek naudoju 4u.gif
*

lieka šiek tiek, TOPFER thumbup.gif
agne500
QUOTE(pilkoji28 @ 2011 02 17, 17:09)
lieka šiek tiek, TOPFER  thumbup.gif
*

nu va tai irgi lieka, o man viena mamyte sake, kad per karstas vanduo, jei lieka smile.gif bet jau nzn ar tuo tikiu bigsmile.gif
aimute
QUOTE(lora25 @ 2005 05 05, 23:35)
Sveikutes, mamukes 4u.gif ! Moraliskai ruosiuos primaitinimui, renku info ir pasimeciau, kurios firmos produkcija yra geriausia leliukui. Juk pasirinkimas, net akys raibsta... doh.gif Aisku, bus matyt, ka jis pamegs, gal pati pigiausia tyrele jam bus skaniausia? g.gif

Gal as tik reklamos auka? Ar jusu mazyliams patinka Semper tyreles, kosytes?
*

mes semper firma atradom nuo misinuku, nes mano mazyliui jokios kitos firmos produkcija netiko (berimai, problemos su viduriukais), o kai atradom Semper Bifidus viskas buvo thumbup.gif dabar naudojam Baby Semp 3 pieno misinuka, kas liecia tyreles tai megstamiausios sios firmos yra dziovintu slyvu ir mango. o su mesyte net nebandem, nes kasdien verdu namie pati 4u.gif
agne500
QUOTE(aimute @ 2011 02 18, 15:57)
mes semper firma atradom nuo misinuku, nes mano mazyliui jokios kitos firmos produkcija netiko (berimai, problemos su viduriukais), o kai atradom Semper Bifidus viskas buvo  thumbup.gif dabar naudojam Baby Semp 3 pieno misinuka, kas liecia tyreles tai megstamiausios sios firmos yra dziovintu slyvu ir mango. o su mesyte net nebandem, nes kasdien verdu namie pati  4u.gif
*

o semp2 nadojot irgi? tai kaip su tuom nuosedom, ar jos turi buti ir viskas cia normalu smile.gif ?
aimute
QUOTE(agne500 @ 2011 02 18, 20:46)
o semp2 nadojot irgi? tai kaip su tuom nuosedom, ar jos turi buti ir viskas cia normalu smile.gif ?
*

naudojom, buvo tos nuosedos, nors bandziau ir karstesniam vandeny tirpint ir tokiam kaip rekomenduoja, negaliu tiksliai pasakyt, bet skaiciau, kad semp 2 taip yra, gal ju paciu puslapyje kur isamiai aprasyta informacija, bijau pameluot blush2.gif
agne500
Aha as skaiciau psl ju, tai sako daryti kaip parasyta, o kas gaunasi nekreipti demesio biggrin.gif o semp3 prie 40temp irgi darosi?
aimute
QUOTE(agne500 @ 2011 02 19, 17:58)
Aha as skaiciau psl ju, tai sako daryti kaip parasyta, o kas gaunasi nekreipti demesio  biggrin.gif o semp3 prie 40temp irgi darosi?
*

taip prie 40 temp, jei lyginant su semp2, tai tirpsta geriau smile.gif
Laurinciux
sveikos, gal kas naudojot fullcorn vallig? tirsta misinuka?as ji ,maiosau su sem[per3..kad sociau mazoji uzkasutu pries nakti....bet su tais dozavimais visai susimaisiau...raso ant pakuotes 1 valg saukstas....as dedu su matavimo sauksteliu is semp3..bet kazkaip suabejojau ar gerai darau..nes jis man tirstas nepasidar:( gal kas maitinate ir glaite patarti?
Ingužėlė
Sveikos,

Mamytes norejau pasitarti, kaip tik noriu pradeti savo maziukui duoti misinuka, ir nusipirkau Semper misinuka nuo 6 menesiu, tik dabar turiu viena problemele, nelabai suprantu to dozavimo blush2.gif . Parasyta 220ml - 4 saukstai misinuko, o dabar tas keturi saukstai tai cia kiek, nes nelabai zinau kokios tirstumo tas misinukas turi gautis? doh.gif Gavau dar dovanu is Bambino toki kauseli misinukui, jis kaip ir atitinka viena gera valgoma sauksta, nes prie tu Semper misinuku, nera prideta jokio kauselio g.gif
Kaip man ta reikala isspresti?
agne500
QUOTE(Ingužėlė @ 2011 02 28, 17:58)
Sveikos,

Mamytes norejau pasitarti, kaip tik noriu pradeti savo maziukui duoti misinuka, ir nusipirkau Semper misinuka nuo 6 menesiu, tik dabar turiu viena problemele, nelabai suprantu to dozavimo  blush2.gif . Parasyta 220ml - 4 saukstai misinuko, o dabar tas keturi saukstai tai cia kiek, nes nelabai zinau kokios tirstumo tas misinukas turi gautis?  doh.gif  Gavau dar dovanu is Bambino toki kauseli misinukui, jis kaip ir atitinka viena gera valgoma sauksta, nes prie tu Semper misinuku, nera prideta jokio kauselio  g.gif 
Kaip man ta reikala isspresti?
*

laba,
labai idomiai cia paraset. pvz pas mane misinukas nuo 4men, tai yra saukstukas speclalus su kuriuo idedi 4-5g misinuko. tai pvz i 180ml ideti reikia 6 saukstelius. Kitaip tariant 30ml - 1 saukstelis (be saukstelio 4-5g miltuku) 60ml - 2 sauksteliai ir t.t... o saukstelis kartonines dezes nugareleje (tarp celofano ir kartono), jei tokia raudona deze turetumete rasti smile.gif
gresa
yra tie misinukai tirsti, kuriuose nera sauksteliu, matuojama valgomais saukstais wink.gif
Ingužėlė
QUOTE(agne500 @ 2011 03 01, 21:54)
laba,
labai idomiai cia paraset. pvz pas mane misinukas nuo 4men, tai yra saukstukas speclalus su kuriuo idedi 4-5g misinuko. tai pvz i 180ml ideti reikia 6 saukstelius. Kitaip tariant 30ml - 1 saukstelis (be saukstelio 4-5g miltuku) 60ml - 2 sauksteliai ir t.t... o saukstelis kartonines dezes nugareleje (tarp celofano ir kartono), jei tokia raudona deze turetumete rasti  smile.gif
*

Tai va as irgi taip galvojau smile.gif bet tas Semper misinukas buvo pirktas Svedijoje, ir pakuote yra maiselis, kuriame nera jokio saukstelio. schmoll.gif gal ji galima kur atskirai cia LT nusipirkti?
gresa
jei pirkote tirsta viena is tokiu http://semper.lt/38-tirsti-pieno-misiniai
tai nebus sauksto, rasiau auksciau, kad tiesiog valgomais saukstais matuojama
dragostėja
Super thumbup.gif
ruzava
mums Semper tapo išsigelbėjimu thumbup.gif

mažė pradėjo labai atpylinėt, toks vaizdas, kad atpildavo daugiau, nei suvalgydavo (valgydavo NAN). pabandėm duot Aptamil atpylinėjantiems, bet jis toks tirštas, mažė tik palaižydavo ir viskas, sukdavos šalin. tada veian draugė patarė pabandyt BAby semp atpylinėjantiems. nors suvalgo mažiau, nei priklausytų pagal normas, bet atpylinėjimas baigės thumbup.gif nubėga dar kartais per smakriuką (matyt, perteklius maistelio), bet tik tiek bėdos thumbup.gif
Soffyyy
Mes valgom Semper slyvų ir mangų tyreles. Slyvos gerokai skiriasi nuo kitų savo skoniu ir konsistencija (pvz. hipp, gerber jaučiasi toks krakmolas ir jos skystos labai), o mango šiaip labai labai wub.gif
bemsiuke
skaičiau temą ieškodama info kaip dar galiu gelbėti savo sūneliui, jam pusantro mėn., kenčiam baisius dieglius dieną ir vakare jie dar sustiprėja labiau, naktis kiek ramesnė dažniausiai.
sulaukę mėnesio jie dar sustiprėjo sad.gif iš kruties pamaitinsti nebeimanoma, kiek pavalgo, pagauna kokį gurkšnį ir prasideda verkimai sad.gif tada jau be šansų pavalgyti, iš buteliuko kažkaip lengviau dar sugirdyti kažkiek to maistelio, tad po biškiuką jau pereinam prie mišinuko, pienuko mažėja, nespėju nusitraukinėt nes sunus ant rankų vos ne pastoviai...
dabar geriam NAN, mastau gal pabandyt semper, bet nesuprantu kodel ruošima sto mišinio toks sudetingas? tai reik visad iki 70 laipsniu sildyt vandeni? g.gif
Nala24
Su vyresnele vartojom Semper Bifidus misinuka. Maitinau ja 2.5men,bet jau nuo 1men kietejo viduriukai. Si misinuka patare vaiku gastroenterologe. Tikrai gan geras. Bent jau mums su ta rimta viduriuku beda,jis buvo issigelbejimas. thumbup.gif
Sjonas
QUOTE(bemsiuke @ 2011 07 04, 20:38)
...
dabar geriam NAN, mastau gal pabandyt semper, bet nesuprantu kodel ruošima sto mišinio toks sudetingas? tai reik visad iki 70 laipsniu sildyt vandeni?  g.gif
*

As pradejau nakciai primaitinti misiniu (6 men kudikis), pabandziau Semper,tiko. O ruosimas kaip visu, tikrai neziuriu temperaturos, kartais i karsta miltelius sudedu ir vesinu, kartais i atvesinta vandeni.
Blizzge
Mums Semoer Bifidus buvo issigelbejimas nuo viduriu uzkietejimo, budavo kas dvi paras kakoja, o kartais ir kas penkias. Sia problema turejom jau nuo 2 menesiu, niekas nepadedavo, ir misinukus keiciau, ir i santariskes nukreipima gavom, prigazdino operacijom baisiom, gerem dufalak (atrodo) irgi ne ka tepadejo. Isskaiciau SM apie si misinuka, tai nutraukiau vaistu davima ir pradejau duoti karta dienoj. Ir galima sakyti viskas sustvarke, kakojam 2-3 kart dienoj, na buna kieciau, reciau, bet dazniausiai normaliai. Kas turit panasiu problemu, tikrai pabandykit, tik jo rekomenduoja duoti ne daugiau kaip 1 karta dienoj.
Nala24
Sita misinuka,jei rimta beda,reikia vartoti vietoj iprasto misinuko bent keleta men. Jis yra skirtas tiem,kas turi rimtu problemu su viduriukais. Kakojimas kas 2paras tikrai nera beda (nebent jau vaikutis sporytem kakoja) mes ji naudojom nuolat,nes pas mus beda laaaabai rimta,bet be jo turbut butu isvis buvusi tragedija.
zmonaite
Vaikas gėrė šį mišinuką. Tiko. Nuo Bebi neprakakojo, o su šiuo viskas buvo gerai. Bet dukrytė gėrė kartu ir MP.
bemsiuke
neprakakojo tai ar kietai kakojo ar retai?
zmonaite
QUOTE(bemsiuke @ 2011 07 09, 17:14)
neprakakojo tai ar kietai kakojo ar retai?
*

Buvo per kieta, kad padarytų. Tuo metu, kai pradėjo gerti Bebi buvo metas, kai pūtė pilvą siaubingai, tai nuo to dar ir užkietėjo labai. Po Bebi ėmus gerti Semper tokių neprakakojimų neliko.
Vitalija J.
Sveikos, gal kam yra taip buve?menesi naudojau ,,pagerinta'' misinuka nuo atpylinejimu ir jau kelinta para kai paleido viduriukus, o jei vel duociau iprastini semper misinuka ar nebutu blogiau? g.gif
zara**
Nuo NAN perejom prie Semper thumbup.gif esu labai patenkinta pakeitusi,nes NAN negere visiskai ir klyke,matesi vaikas nori valgyt,bet nevalgao,jauciu buvo neskanus misinukas,o va Semperi geria kuo geriausiai thumbup.gif
daniele123
QUOTE(bemsiuke @ 2011 07 04, 19:38)
skaičiau temą ieškodama info kaip dar galiu gelbėti savo sūneliui, jam pusantro mėn., kenčiam baisius dieglius dieną ir vakare jie dar sustiprėja labiau, naktis kiek ramesnė dažniausiai.
sulaukę mėnesio jie dar sustiprėjo sad.gif iš kruties pamaitinsti nebeimanoma, kiek pavalgo, pagauna kokį gurkšnį ir prasideda verkimai sad.gif tada jau be šansų pavalgyti, iš buteliuko kažkaip lengviau dar sugirdyti kažkiek to maistelio, tad po biškiuką jau pereinam prie mišinuko, pienuko mažėja, nespėju nusitraukinėt nes sunus ant rankų vos ne pastoviai...
dabar geriam NAN, mastau gal pabandyt semper, bet nesuprantu kodel ruošima sto mišinio toks sudetingas? tai reik visad iki 70 laipsniu sildyt vandeni?  g.gif
*

man tas 70 laipsn. ir sukele toki susimastyma. kodel tokia auksta temp?juk kitus misinukus reikia 40 l.temp.,ir priduria kad kitaip zus gerosios bakterijos. as nusipirkau viena pakuote semper lemolac ir bifidus. tai paberdavo zandukus, nesmarkiai, bet man jau neramu buvo. uztat ramus budavo, neatpilinedavo. tai del berimo nupirkau aptamil elergy care, bet jo negere, kartus kazkoks. dabar stovi pilnas. galvoju, gal atiduoti kokiai mamytei,gaila kad stoves ir ismest reikes. o del zanduku, paraude buvo nuo semperio,,,,,,,ar dar kam bere nuo jo?
ZyznMoja
Mes bandėm SEMPER mišinuka (skyrė gastroenterologė dėl pilvuko), mano vaikas po valgio visa mišinuka atpylinėdavo verysad.gif .
Mergyte_82
QUOTE(daniele123 @ 2011 11 01, 18:08)
man tas 70 laipsn. ir sukele toki susimastyma. kodel tokia auksta temp?juk kitus misinukus reikia 40 l.temp.,ir priduria kad kitaip  zus gerosios bakterijos. as nusipirkau viena pakuote semper lemolac ir bifidus. tai paberdavo zandukus, nesmarkiai, bet man jau neramu buvo. uztat ramus budavo, neatpilinedavo. tai del berimo nupirkau aptamil elergy care, bet jo negere, kartus kazkoks. dabar stovi pilnas. galvoju, gal atiduoti kokiai mamytei,gaila kad stoves ir ismest reikes. o del zanduku, paraude buvo nuo semperio,,,,,,,ar dar kam bere nuo jo?
*

Man lygiai taip pat. Mano mazajam nuo Semper Bifidus irgi pabere zanduka, tokia rausva demele atsirado, ji tokia sausa, siurksti. Masciau nuo ko cia jam taip atsirado... Pasirodo ne mums vieniems cia taip.

As mastau, kad Semper Bifidus naudosiu, bet duosiu tik 2 kartus dienoje (del viduriuku jam jis labai labai tinka), o NAN H.A. bifidus duosiu per kitus maitinimus. Kazin, taip galima g.gif
Mes NAN H.A. gereme anksciau, bet viduriukai buvo uzkieteje, todel perejome prie Semper Bifidus.
poo pa:)*
Sveikos mamytės. Mano mažylis taip pat valgo Semper mišinukus (Semper 1 ir Bifidus dėl viduriukų).
Kadangi atpylinėjam, tai buvau nupirkusi Lemolac, tačiau sužinojau, jog jis nelabai tinka, kai yra polinkis viduriukams kietėti. Taigi turiu pilną dėžutę (minus du maitinimai po 120 ml) šio mišinuko... jeigu esat kuri nors Kaunietė ir vartojant šį mišinuką arba norėtumėte išmėginti, rašykit į AŽ. Mielai atiduosim, nes kitu atveju keliaus į šiukšliadėžę..
Sanapaulija
Sveikos mamytes, turiu klausima, man ruosiant Semper misnuka 1 su gerosiom bacilom ir nuo atpylinejimo - jis putuoja g.gif pasidaro lyg kiausinio baltymas koks plakiamas? Ar jums taip irgi yra/ ar tai normalu. Man iki siol neteko su misinukais susidurti. gal del to kad zemesnei temperaturoj ji paruosiu is karto tinkama vartojimui? doh.gif BEt jei 70 laipsniu ipilsi amen visom bakterijom...
Tic-Tac
Pabandyk buteliuka ne purtyti, o sukti pagal laikrodzio rodykle smile.gif

QUOTE(Sanapaulija @ 2012 04 24, 13:30)
Sveikos mamytes, turiu klausima, man ruosiant Semper misnuka 1 su gerosiom bacilom ir nuo atpylinejimo - jis putuoja g.gif pasidaro lyg kiausinio baltymas koks plakiamas? Ar jums taip irgi yra/ ar tai normalu. Man iki siol neteko su misinukais susidurti. gal del to kad zemesnei temperaturoj ji paruosiu is karto tinkama vartojimui?  doh.gif BEt jei 70 laipsniu ipilsi amen visom bakterijom...
*

lassie172
Mums Semper produkcija labai tinka smile.gif ir skonis labai geras
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.