tiikiuosi pades
Vyras visa klp isnarse... rimi, norfa, akropolio ir big maximas tai lemolac nei su ziburiu nera
tiikiuosi pades
Mielos mamytes
Semper tyreles yra OK. Idomu tik tai, kad uzsienyje jos kainuoja 21 euro centa, Lietuvoje 4 Lt.
QUOTE(gucii @ 2011 01 25, 01:03) na nezinau kaip cia pas jus, taciau svedijoj (kaip zinom semperi gamina svedai) vaisines tyreles, jogurtai kainuoja 17-21 kr apytiklsiai, tai iseitu vos ne iki 7 lt..norvegijoj kaina ta pati, gal net siek tiek brangesne (zinau nes gyvenam praktiskai ant norv-svedijos sienos) beje mes naudojam semperio uzpilamas koses, vaisines tyreles ir kartais su mesa paruostas. super misinuko nebandem, nes jau didelis, tai nematau prasmes keist, tuoj jau negers visai gal..
Suomijoje Semper po 21 euro centa. Cia tos tyreles, kurios yra nuo 4 men ir kitos, kuriu apie 120-140 ml. Pvz., Lietuvoje Slyvu tokia pati tyrele paprastoje parduotuveje 4 Lt. Taigi, kiek butent si slyvu tyrele kainuoja Svedijoje?
Kitos tyreles, kur ruosiniai su mesa ir pan., kainuoja iki euro.
sveikos, norėjau paklausti gal kurios vaikutis valgo mišinuką semper Mild Välling? bet ne paruoštą, o milteliais? nes kiek iūrėjau yra užsienyje, ten 5 l gaunasi to mišinio ir kaina 30lt, o pas mus tik paruoštą pardavinėja ir po 3lt, tai kaina dviguba gaunasi
QUOTE(GudriLapė @ 2011 01 31, 16:31) sveikos, norėjau paklausti gal kurios vaikutis valgo mišinuką semper Mild Välling? bet ne paruoštą, o milteliais? nes kiek iūrėjau yra užsienyje, ten 5 l gaunasi to mišinio ir kaina 30lt, o pas mus tik paruoštą pardavinėja ir po 3lt, tai kaina dviguba gaunasi Pažiūrėkite, ar čia tokie, kaip ieškote? []=2182]http://www.assorti.lt/vaikams/maistas/koses?attr[10][]=2182
Gal pasidalinsite kas turi termometrus kurie traukia iki 70C, kaip ruosiate samper misinukus. Mes tai dabar darome taip: Jei reikia 120ml tai 90ml verdancio ir 30ml 23C(kambario temp.), jei 90ml tai 70ml verdancio ir 20ml 23C(kambario temp.)
QUOTE(_Viktorija_ @ 2011 02 02, 19:23) Gal pasidalinsite kas turi termometrus kurie traukia iki 70C, kaip ruosiate samper misinukus. Mes tai dabar darome taip: Jei reikia 120ml tai 90ml verdancio ir 30ml 23C(kambario temp.), jei 90ml tai 70ml verdancio ir 20ml 23C(kambario temp.) Kai uzverdi vandeni, iskart ipyli i indeli, palauki 4 minutes ir vanduo jau buna atveses iki 70C. Mes turim toki termometra.
Sveikos mamytes!
Nesenai ieskojau informacijos apie Semper2, nes man jis neisiplakdavo, nors plakdavau laaabai ilgai. Tai, jei kam dar vis taip nutinka pasirodo esme tame,kad vanduo yra per karstas !!!! Mum tiko ir semper1 ir semper2 iskarto:) Ar kas naudojate sios firmos koses, ka dar naudojate?
Gal galite parasyti, per kiek laiko reikia sunaudoti sepmer 1 arba lemolac atidaryta pakuote?
Aciu QUOTE(agne500 @ 2011 02 12, 10:34) Sveikos mamytes! Nesenai ieskojau informacijos apie Semper2, nes man jis neisiplakdavo, nors plakdavau laaabai ilgai. Tai, jei kam dar vis taip nutinka pasirodo esme tame,kad vanduo yra per karstas !!!! Mum tiko ir semper1 ir semper2 iskarto:) Ar kas naudojate sios firmos koses, ka dar naudojate? košes valgo mažius, skonis savotiškas, nesadžios ir sintetika ne taip smirda kaip Milupa. Dar valgo BABY SEMP3. QUOTE(pilkoji28 @ 2011 02 15, 18:51) košes valgo mažius, skonis savotiškas, nesadžios ir sintetika ne taip smirda kaip Milupa. Dar valgo BABY SEMP3. Na mes valgom Topfer eko koses, nera irgi labai saldzios, nzn kokios tos milupa. reik gal sias paragauti QUOTE(agne500 @ 2011 02 17, 09:11) Na mes valgom Topfer eko koses, nera irgi labai saldzios, nzn kokios tos milupa. reik gal sias paragauti lieka šiek tiek, TOPFER QUOTE(lora25 @ 2005 05 05, 23:35) Sveikutes, mamukes Gal as tik reklamos auka? Ar jusu mazyliams patinka Semper tyreles, kosytes? mes semper firma atradom nuo misinuku, nes mano mazyliui jokios kitos firmos produkcija netiko (berimai, problemos su viduriukais), o kai atradom Semper Bifidus viskas buvo QUOTE(aimute @ 2011 02 18, 15:57) mes semper firma atradom nuo misinuku, nes mano mazyliui jokios kitos firmos produkcija netiko (berimai, problemos su viduriukais), o kai atradom Semper Bifidus viskas buvo o semp2 nadojot irgi? tai kaip su tuom nuosedom, ar jos turi buti ir viskas cia normalu QUOTE(agne500 @ 2011 02 18, 20:46) naudojom, buvo tos nuosedos, nors bandziau ir karstesniam vandeny tirpint ir tokiam kaip rekomenduoja, negaliu tiksliai pasakyt, bet skaiciau, kad semp 2 taip yra, gal ju paciu puslapyje kur isamiai aprasyta informacija, bijau pameluot
Aha as skaiciau psl ju, tai sako daryti kaip parasyta, o kas gaunasi nekreipti demesio
sveikos, gal kas naudojot fullcorn vallig? tirsta misinuka?as ji ,maiosau su sem[per3..kad sociau mazoji uzkasutu pries nakti....bet su tais dozavimais visai susimaisiau...raso ant pakuotes 1 valg saukstas....as dedu su matavimo sauksteliu is semp3..bet kazkaip suabejojau ar gerai darau..nes jis man tirstas nepasidar:( gal kas maitinate ir glaite patarti?
Sveikos,
Mamytes norejau pasitarti, kaip tik noriu pradeti savo maziukui duoti misinuka, ir nusipirkau Semper misinuka nuo 6 menesiu, tik dabar turiu viena problemele, nelabai suprantu to dozavimo Kaip man ta reikala isspresti? QUOTE(Ingužėlė @ 2011 02 28, 17:58) Sveikos, Mamytes norejau pasitarti, kaip tik noriu pradeti savo maziukui duoti misinuka, ir nusipirkau Semper misinuka nuo 6 menesiu, tik dabar turiu viena problemele, nelabai suprantu to dozavimo Kaip man ta reikala isspresti? laba, labai idomiai cia paraset. pvz pas mane misinukas nuo 4men, tai yra saukstukas speclalus su kuriuo idedi 4-5g misinuko. tai pvz i 180ml ideti reikia 6 saukstelius. Kitaip tariant 30ml - 1 saukstelis (be saukstelio 4-5g miltuku) 60ml - 2 sauksteliai ir t.t... o saukstelis kartonines dezes nugareleje (tarp celofano ir kartono), jei tokia raudona deze turetumete rasti
yra tie misinukai tirsti, kuriuose nera sauksteliu, matuojama valgomais saukstais
QUOTE(agne500 @ 2011 03 01, 21:54) laba, labai idomiai cia paraset. pvz pas mane misinukas nuo 4men, tai yra saukstukas speclalus su kuriuo idedi 4-5g misinuko. tai pvz i 180ml ideti reikia 6 saukstelius. Kitaip tariant 30ml - 1 saukstelis (be saukstelio 4-5g miltuku) 60ml - 2 sauksteliai ir t.t... o saukstelis kartonines dezes nugareleje (tarp celofano ir kartono), jei tokia raudona deze turetumete rasti Tai va as irgi taip galvojau
jei pirkote tirsta viena is tokiu http://semper.lt/38-tirsti-pieno-misiniai
tai nebus sauksto, rasiau auksciau, kad tiesiog valgomais saukstais matuojama
Super
mums Semper tapo išsigelbėjimu
mažė pradėjo labai atpylinėt, toks vaizdas, kad atpildavo daugiau, nei suvalgydavo (valgydavo NAN). pabandėm duot Aptamil atpylinėjantiems, bet jis toks tirštas, mažė tik palaižydavo ir viskas, sukdavos šalin. tada veian draugė patarė pabandyt BAby semp atpylinėjantiems. nors suvalgo mažiau, nei priklausytų pagal normas, bet atpylinėjimas baigės
Mes valgom Semper slyvų ir mangų tyreles. Slyvos gerokai skiriasi nuo kitų savo skoniu ir konsistencija (pvz. hipp, gerber jaučiasi toks krakmolas ir jos skystos labai), o mango šiaip labai labai
skaičiau temą ieškodama info kaip dar galiu gelbėti savo sūneliui, jam pusantro mėn., kenčiam baisius dieglius dieną ir vakare jie dar sustiprėja labiau, naktis kiek ramesnė dažniausiai.
sulaukę mėnesio jie dar sustiprėjo dabar geriam NAN, mastau gal pabandyt semper, bet nesuprantu kodel ruošima sto mišinio toks sudetingas? tai reik visad iki 70 laipsniu sildyt vandeni?
Su vyresnele vartojom Semper Bifidus misinuka. Maitinau ja 2.5men,bet jau nuo 1men kietejo viduriukai. Si misinuka patare vaiku gastroenterologe. Tikrai gan geras. Bent jau mums su ta rimta viduriuku beda,jis buvo issigelbejimas.
QUOTE(bemsiuke @ 2011 07 04, 20:38) ... dabar geriam NAN, mastau gal pabandyt semper, bet nesuprantu kodel ruošima sto mišinio toks sudetingas? tai reik visad iki 70 laipsniu sildyt vandeni? As pradejau nakciai primaitinti misiniu (6 men kudikis), pabandziau Semper,tiko. O ruosimas kaip visu, tikrai neziuriu temperaturos, kartais i karsta miltelius sudedu ir vesinu, kartais i atvesinta vandeni.
Mums Semoer Bifidus buvo issigelbejimas nuo viduriu uzkietejimo, budavo kas dvi paras kakoja, o kartais ir kas penkias. Sia problema turejom jau nuo 2 menesiu, niekas nepadedavo, ir misinukus keiciau, ir i santariskes nukreipima gavom, prigazdino operacijom baisiom, gerem dufalak (atrodo) irgi ne ka tepadejo. Isskaiciau SM apie si misinuka, tai nutraukiau vaistu davima ir pradejau duoti karta dienoj. Ir galima sakyti viskas sustvarke, kakojam 2-3 kart dienoj, na buna kieciau, reciau, bet dazniausiai normaliai. Kas turit panasiu problemu, tikrai pabandykit, tik jo rekomenduoja duoti ne daugiau kaip 1 karta dienoj.
Sita misinuka,jei rimta beda,reikia vartoti vietoj iprasto misinuko bent keleta men. Jis yra skirtas tiem,kas turi rimtu problemu su viduriukais. Kakojimas kas 2paras tikrai nera beda (nebent jau vaikutis sporytem kakoja) mes ji naudojom nuolat,nes pas mus beda laaaabai rimta,bet be jo turbut butu isvis buvusi tragedija.
Vaikas gėrė šį mišinuką. Tiko. Nuo Bebi neprakakojo, o su šiuo viskas buvo gerai. Bet dukrytė gėrė kartu ir MP.
neprakakojo tai ar kietai kakojo ar retai?
Sveikos, gal kam yra taip buve?menesi naudojau ,,pagerinta'' misinuka nuo atpylinejimu ir jau kelinta para kai paleido viduriukus, o jei vel duociau iprastini semper misinuka ar nebutu blogiau?
Nuo NAN perejom prie Semper
QUOTE(bemsiuke @ 2011 07 04, 19:38) skaičiau temą ieškodama info kaip dar galiu gelbėti savo sūneliui, jam pusantro mėn., kenčiam baisius dieglius dieną ir vakare jie dar sustiprėja labiau, naktis kiek ramesnė dažniausiai. sulaukę mėnesio jie dar sustiprėjo dabar geriam NAN, mastau gal pabandyt semper, bet nesuprantu kodel ruošima sto mišinio toks sudetingas? tai reik visad iki 70 laipsniu sildyt vandeni? man tas 70 laipsn. ir sukele toki susimastyma. kodel tokia auksta temp?juk kitus misinukus reikia 40 l.temp.,ir priduria kad kitaip zus gerosios bakterijos. as nusipirkau viena pakuote semper lemolac ir bifidus. tai paberdavo zandukus, nesmarkiai, bet man jau neramu buvo. uztat ramus budavo, neatpilinedavo. tai del berimo nupirkau aptamil elergy care, bet jo negere, kartus kazkoks. dabar stovi pilnas. galvoju, gal atiduoti kokiai mamytei,gaila kad stoves ir ismest reikes. o del zanduku, paraude buvo nuo semperio,,,,,,,ar dar kam bere nuo jo?
Mes bandėm SEMPER mišinuka (skyrė gastroenterologė dėl pilvuko), mano vaikas po valgio visa mišinuka atpylinėdavo
QUOTE(daniele123 @ 2011 11 01, 18:08) man tas 70 laipsn. ir sukele toki susimastyma. kodel tokia auksta temp?juk kitus misinukus reikia 40 l.temp.,ir priduria kad kitaip zus gerosios bakterijos. as nusipirkau viena pakuote semper lemolac ir bifidus. tai paberdavo zandukus, nesmarkiai, bet man jau neramu buvo. uztat ramus budavo, neatpilinedavo. tai del berimo nupirkau aptamil elergy care, bet jo negere, kartus kazkoks. dabar stovi pilnas. galvoju, gal atiduoti kokiai mamytei,gaila kad stoves ir ismest reikes. o del zanduku, paraude buvo nuo semperio,,,,,,,ar dar kam bere nuo jo? Man lygiai taip pat. Mano mazajam nuo Semper Bifidus irgi pabere zanduka, tokia rausva demele atsirado, ji tokia sausa, siurksti. Masciau nuo ko cia jam taip atsirado... Pasirodo ne mums vieniems cia taip. As mastau, kad Semper Bifidus naudosiu, bet duosiu tik 2 kartus dienoje (del viduriuku jam jis labai labai tinka), o NAN H.A. bifidus duosiu per kitus maitinimus. Kazin, taip galima Mes NAN H.A. gereme anksciau, bet viduriukai buvo uzkieteje, todel perejome prie Semper Bifidus.
Sveikos mamytės. Mano mažylis taip pat valgo Semper mišinukus (Semper 1 ir Bifidus dėl viduriukų).
Kadangi atpylinėjam, tai buvau nupirkusi Lemolac, tačiau sužinojau, jog jis nelabai tinka, kai yra polinkis viduriukams kietėti. Taigi turiu pilną dėžutę (minus du maitinimai po 120 ml) šio mišinuko... jeigu esat kuri nors Kaunietė ir vartojant šį mišinuką arba norėtumėte išmėginti, rašykit į AŽ. Mielai atiduosim, nes kitu atveju keliaus į šiukšliadėžę..
Sveikos mamytes, turiu klausima, man ruosiant Semper misnuka 1 su gerosiom bacilom ir nuo atpylinejimo - jis putuoja
Pabandyk buteliuka ne purtyti, o sukti pagal laikrodzio rodykle
QUOTE(Sanapaulija @ 2012 04 24, 13:30) Sveikos mamytes, turiu klausima, man ruosiant Semper misnuka 1 su gerosiom bacilom ir nuo atpylinejimo - jis putuoja
Mums Semper produkcija labai tinka
|