Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Semper produkcija (tyrelės, mišinukai)
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
_Ligitukas_
Na man ši produkcija kiek bandžiau patiko, bet va mano chebrytė tik už Milupa g.gif
fishe
man pasirodė semper per daug prieskonių, maniškė labiau mėgsta hipp
belosneska
4u.gif as aisku esu uz tai ,kad mama pati ruostu nors kartais leidziu sau patinginiauti ir ragaujam HIPP o dabar bandysim SEMPER. mirksiukas.gif del druskos sutinku ,kad negerai kad dedama,bet ir krakmolo ryziu visur pilna schmoll.gif mano gydytoja sake,kad gali pusti pilvuka nuo to krakmolo nelabai toleruoja kai kurie kudikiai,todel retai ir valgom tas tyreles,o del kempinliges unsure.gif ar pati gaminsi ar tyrele pirksi niekas neapdraustas nuo to unsure.gif verysad.gif
Nikota
MAnoji pusantro mėnsio valgė vien pirktines košytes..naminių nelabai pripažino...
TAi thumbup.gif thumbup.gif labai patiko Semper kepenėles ir daržovienė su jautiena... bigsmile.gif
Šiaip man atrodo visa semper produkcija nebloga yra...aišku kartais ir Hipp valgo...ypač špinatus biggrin.gif
sandriux
thumbup.gif ypac misinukai
Creed
Mes ir naudojam SEMPER misinukus thumbup.gif thumbup.gif maziui labai patinka,o ir man skanu,beveik nuo paprasto pieno skoniu nesiskiria thumbup.gif
Inute
Nupirkau savo mažylei Semper bulvių ir mėsos košytę, bet jau kokia bjauri doh.gif net žiaugčiot mergaitė pradėjo doh.gif
kastone
Semper tyreles mums thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ypac vaisines skanios thumbup.gif
M.A.M.A
Mano vaikas dar nėra ragavęs pirktinių tyrelių, viską verdu pati. Bet noriu duoti slyvų, nes kartais pakietėja viduriukai. Šviežių normalių slyvų tokiu metų laiku negausi, tad teks pirkti tyrelės, kad ir kaip nesinorėtų. Bet kai paskaitinėjau parduotuvėje tyrelių sudėtį, man ėmė šiauštis plaukai - pasirodo, beveik į visas vaisines tyreles kūdikiams dedama cukraus blink.gif Radau tik dviejų rūšių be cukraus - Semper ir Nestle, bet, kaip tyčia, slyvinių nebuvo unsure.gif Tai teks lakstyti po parduotuves ir ieškoti arba pirkti internetu.

Gal kas nors bandė pirkti Semper produkciją iš čia? Įdomu, per kiek laiko jie pristato g.gif
Nireglina
Iš pirmojo vaiko auginimo patirties galiu pasakyti, kad Semper tyrelės skaniausios iš visų tyrelių. Antram sūnui vienu metu buvo užkietėję viduriai, tad pirkau slyvų tyrelės. Nestle ir Hipp buvo neapsakomai šlykščios, net nesijautė slyvų skonio, o Semper thumbup.gif. Tartum valgytum nuo medžio skintas slyvas.
giedrute25
Jei mes nuo aptamil misinuko viduriuojam kazin ar mum tiktu semper misinukas? ar nuo jo irgi viduriuotumem, jus rasote kai kurios kad pradedavot gert semper kai nuo kitu misinuku kietedavo viduriai, o mums yra atvirksciai g.gif
virguliuke
Mums nepatiko Semper tyrele, pirmakart nuo jos suviduriavo.. o kita kart isveme ja.. schmoll.gif
giedrute25
mum SEMPER misinukas netiktu schmoll.gif nes jis tik nuo 6 men.
*Niki*
QUOTE(Mojo @ 2005 05 07, 14:35)
Mano mažė labai mėgo Semper košes su mėsa. Ir tikrai, lyginant su Hippu, Semper košės yra artimesnės namie virtai košei - ir prieskonių daugiau, ir mėsa reali, o ne tik pavadinime. Hipp košės man atrodė kaip žolė - beskonės. Bet vėl gi - kiekvienas vaikas turi savo skonį.
*

Pritariu! drinks_cheers.gif Mano vyresnėlis iki 9-10 mėn. valgė HIPP,o paskui atradau, kad Semper košės jam labiau patinka, ypatingai su lašiša. thumbup.gif Dar valgė ir Nestle. Tad iš mano pastebėjimų: vaisines tyreles geriau pirkti HIPP, o daržovių ir mėsos ar žuvies - Nestle ir Semper.
Dabar ir mažiukui pamažu pirkinėju. Jam skanu! smile.gif
Milena*
QUOTE(inguteee @ 2008 01 06, 12:30)
mum SEMPER misinukas netiktu  schmoll.gif nes jis tik nuo 6 men.
*

labai gaila kad taip velai atradome Semper produkcija, viskas del akis duminancios (mano nuomone) kitu gamintoju reklamos. Del rimtu sveikatos problemu misinukus valgome nuo 1 men., per ta laika dabar mum jau virs 5 isbandeme kruvas misinuku, nes niekas netiko. Tik 4 men kai jau buvau praradusi vilti rasti mum tinkama vyras atkreipe demesi i apatinese lentynose tunojanti Semperi. Mum tai buvo tikras atradimas. thumbup.gif Pradejau ieskoti apie ju produkcija info internete. Pasirodo jie gamina puiku misinuka atpilinejantiems vaikuciams ir dar jis tinka pilvuko diegliams malsinti (Lemolac). Parduotuvese neradau jo, bet kadangi mus labai sugunde jo aprasymas as jo gavau. bigsmile.gif Valgome ji iki siol ir vargo nematome. 4u.gif
Gal kam musu patirtis pravers, nes as tai labai kankinausi su mazyle kol atradome Semper produkcija. mirksiukas.gif
inguteeeju misinuku tikrai yra kur skirti nuo gimimo, tame tarpe Lemolac. 4u.gif
mst
QUOTE(drakosa @ 2007 06 14, 11:37)
visų pirma tai noriu pasakyti, kad į Hipp tyreles su mėsa tikrai nededama druska (tai knscervantas, o jų ten nėra)-domėjausi Hipp centre (rašiau laiškų krūvą pasiklausimui dėl to ir ano).
*

Ir semper, ir hipp'o kosytese su mesa yra druskos, etiketes parasyta mirksiukas.gif
antrakartmamyte
Ir aš pora kartų nupirkau mažiui Semper košyčių, bet abu kartus kažkodėl žiaugčiojo doh.gif . Na gal dar bandysiu kokia vaisių košytę ir Semper pasiūlyt ax.gif
oksankaa
As zinau, kad slyvu tyrele gerai padeda uzkietejusiems viduriukams biggrin.gif
Pramusa is karto bigsmile.gif
Magnifique
Mes labai mėgstam Semper tyreles.Ir su mėsyte valgom ir vasines.Kai vyresnėlė buvo maždaug 2 metukų,gėrė Semper mišinuką,nes ji labai mėgdavo karvės pieną,bet nuo didesnio jo kiekio ją išberdavo... tai ir pradėjom gert šį mišinuką.Jokių nusiskundimų tikrai neturiu thumbup.gif
silke:)
tikrai sutinku, jog SEMPER tyrelės artimesnės naminėms. Maniškė nieko nenorėjo girdėt apie daržovienes, kol vieną kartą nupirkau SEMPER. Būtent jas kerta su pasimėgavimu. Tik gaila, jog pasirinkimas jų ganėtinai mažas. unsure.gif
rasyte
Maniske taip par nera suzaveta Hipp tyrelemis nei vaisinem,nei darzovinem,o Semper patiko,manau,kad musu mazuliukai irgi turi skoni, o kaip gi kitaip,jei pats atsirenka,kas skanu,o kas nelabai 4u.gif
juodojilu
Man semperio patinka pieno mišiniai. Vyresniajai tik juos ir pirkdavom. Dabar mažiui, kadangi atsisakė mano pieno išbandžiau kelias kitas rūšis, bet vėl grįžau prie Semperio. Ar čia įpratimas, ar man atrodo, kad jo skonis kažkoks natūraliausias, jis man mažiausiai saldus. Labai gera juodųjų slyvų tyrelė, jei viduriai užkietėję- tai ji puikiai padeda. Man tik nelabai patinka tyrelės vyresniems- mano skoniui jose per daug prieskonių.
juodojilu
Gal yra naudojančių tirštus Semper pieno mišinius. Noriu paklaust, ar vaikai noriai geria. Ar jie tikrai sotesni? Kokie jūsų pastebėjimai. Ačiū.
triule
gerdavo normaliai, kaip ir misinuka 4u.gif bet ,aisku, per Y formos soskyte. duodavau jo nakciai, kad sociau butu. manau ,kad sotesnis nei paprastas pienukas. o dabar dar matau Semper e-paruoduveje kaip tik akcija kosytei nuo 6men. idomu kaip su galiojimu g.gif
http://parduotuve.semper.lt/tirsti-pieno-misiniai.html
bet pirkt reikia uz 200lt, kad pristatymas nemokamas butu blink.gif p.s. o is kur pati esi? gal kaip nors susikooperuotume nemokamam pristatymui? bigsmile.gif
juodojilu
QUOTE(triule @ 2008 03 14, 00:30)
gerdavo normaliai, kaip ir misinuka 4u.gif bet ,aisku, per Y formos soskyte. duodavau jo nakciai, kad sociau butu. manau ,kad sotesnis nei paprastas pienukas. o dabar dar matau Semper e-paruoduveje kaip tik akcija kosytei nuo 6men. idomu kaip su galiojimu g.gif
bet pirkt reikia uz 200lt, kad pristatymas nemokamas butu blink.gif p.s. o is kur pati esi?  gal kaip nors susikooperuotume nemokamam pristatymui? bigsmile.gif
*

Iš Vilniaus. Bet man nelabai aktualu košytės. Semperio naudoju tik mišinius. Košyte baiginėju ką buvau Milupos prisipirkus, ir jau pamžu pereinam ant Nordic dribsnių. Man labai keistas tirštų mišinių paruošimas. valgomieji šaukštai- bet jui vienas su kaupu pasems, kitas nubrauktą... Nepatinka man toks netikslumas. Vakar pirmą kartą išbandžiau tą kur nuo 6 mėn. gavosi toks tirštokas, o kai buvau nupirkus pabandymui jau paruoštą muišinį, jis buvo gerokai skystesnis.
artita
QUOTE(giedrute25 @ 2008 01 06, 12:30)
*

taigi yra ir patiems mažiausiems mirksiukas.gif kaip tik šiandien nusipirkau...nes jau išbandžiau nemažai mišinių ir nei vieni netinka, tai viduriukai kietėja, tai pučia doh.gif bandysim SEMPER g.gif
smelita
mes naudojam semper bifidus.duodu papildomai du kartus i diena nes skystina vidurius nes mes linke i kieta kakuty.labai esu patenkinta
tanler
QUOTE(triule @ 2008 03 13, 23:30)
bet pirkt reikia uz 200lt, kad pristatymas nemokamas butu blink.gif p.s. o is kur pati esi?  gal kaip nors susikooperuotume nemokamam pristatymui? bigsmile.gif
*

siandien nusipirkau doh.gif Mamos padekit kaip dozojat?100ml 2saukstus milteliu.Parasiau i semper tai atsake kad reikia be kaupo deti kaip jus dedat? Gal kas ml.gali pasakyti kiek?Dicke mano ilgai valge thumbup.gif
smelita
QUOTE(tanler @ 2008 04 13, 22:52)
siandien nusipirkau  doh.gif Mamos padekit kaip dozojat?100ml 2saukstus milteliu.Parasiau i semper tai atsake kad reikia be kaupo deti kaip jus dedat? Gal kas ml.gali pasakyti kiek?Dicke mano ilgai valge thumbup.gif
*

labai paprasta vienas nubrauktas saukstelis ant 30ml.as ipilu kiek reikia vandens y buteliuka ir paskui dedu miltelius.visada reikia nubraukti su peiliu kaupa. sekmes.mums semper labai geras misinukas ir vaikas noriai valgo. thumbup.gif
tanler
tai kad valgomais saukstais ten matoti reikia unsure.gif
Papildyta:
Ir dar reikia ismaisyti saltam vandeni ir paskui pasylditi
smelita
bisky nesuprantu o tai cia ne tie paprasti semper misinukai?kas cia per tirsti nuo kada juos galima duot ir aplamai paaiskinkit man kas cia per dalykas tirsti misinukai? g.gif
tanler
QUOTE(LISTUKE @ 2008 04 14, 19:15)
bisky nesuprantu o tai cia ne tie paprasti semper misinukai?kas cia per tirsti nuo kada juos galima duot ir aplamai paaiskinkit man kas cia per dalykas tirsti misinukai?  g.gif
*

Paziurek cia 4u.gif
another
QUOTE(Heart @ 2007 12 31, 13:02)
Gal kas nors bandė pirkti Semper produkciją iš čia? Įdomu, per kiek laiko jie pristato  g.gif
*

Aš skambinau paklausti, tai sakė, kad pristato per porą dienų, bet kai užsakiau, paskambino ir paklausė ar tiktų, jei kitą dieną atvežtų thumbup.gif Labai patogu, nes atveža į namus, nereikia ieškoti, nes ne visose parduotuvėse jų yra doh.gif O dar rūšimis išskirstyta doh.gif

QUOTE(giedrute25 @ 2008 01 06, 12:30)
*

Yra net kelios rūšys nuo gimimo 4u.gif Mano sūnelis Semper geria nuo mėnesiuko, gaila, kad iškart nuo jo nepradėjome, nebūtų vaikas kankinęsis su diegliukais, kurie aplankė geriant Hipp'ą doh.gif
Tigriukė@
Man Sempero tyrelės labai patinka,bet mano mažiukas dar nemoka kramtyti ,o kai pastebėjau jos susmulkintos stambesniai gabaliukais.Tai kol kas palauksiu,todėl kad valgidamas mėsos tyrelės mažiukas vos nepaspringo.
triule
QUOTE(Ksėna @ 2008 04 25, 22:42)
Man Sempero tyrelės labai patinka,bet mano mažiukas dar nemoka kramtyti ,o kai pastebėjau jos susmulkintos stambesniai gabaliukais.Tai kol kas palauksiu,todėl kad valgidamas mėsos tyrelės mažiukas vos nepaspringo.
*

aha, as vis pratindavau prie kosyciu su Hipp, o snd daviau Semper (su mesyte)- tai nelabai patenkinta buvo, tokie gabaleliai jauciasi ax.gif bet man tai ji skaniau atrodo, nei ta hipp`o pliurze biggrin.gif o tirsto Semper misinio (nuo 6men) tai kazkodel nenorejo visai unsure.gif man tai jis keistai turi but gaminamas- i salta vandeni, po to pasildai, gal neskaniai gaunasi g.gif as pripratus viska daryt i silta-karsta vandeni, po to atsaldyt. taip turetu geriau istirpt g.gif
gedrule
o as taip ir pripratinau valgyti didesniais gabaliukais maista, vienintelis semper nuo 8men taip nesumala maisto kudikiui, tai sakau reikia ir man pratinti is pradziu buvo kosmaras doh.gif bet po menesio jau ziuriu is mano lekstes makaronus gvelbia ir kisa i burnyte thumbup.gif tai va dabar nebereikia nieko malti ar sumalti tik su sakute pertrinu kad butu smulkiau ir viskas o mum 9,5men., bigsmile.gif
klara
QUOTE(gedrule @ 2008 04 29, 14:59)
o as taip ir pripratinau valgyti didesniais gabaliukais maista, vienintelis semper  nuo 8men taip nesumala maisto kudikiui, tai sakau reikia ir man pratinti is pradziu buvo kosmaras doh.gif  bet po menesio jau ziuriu is mano lekstes makaronus gvelbia ir kisa i burnyte thumbup.gif  tai va dabar nebereikia nieko malti ar sumalti tik su sakute pertrinu kad butu smulkiau ir viskas o mum 9,5men., bigsmile.gif
*

Mes taip pat nuo dveju men.,valgem semper misineli thumbup.gif ,labai tiko ir patiko,dabar jau ir koses kertam thumbup.gif
manau kad jie tikrai gaminami Svedijoje,p ne kazkur Lenkijoje....
Breira
Mano mažiukui tai nepatiko daržovių košė su jautiena,indelyje atrodė neblogai,bet kai išpylėm į lėkštutę,tuos gabaliukus dar tryniau šakute. Ir ar man tik pasirodė, kad druskytės nėra visai,o vat kažkoks aštrumas jaučiasi.... g.gif
Akvilia
musu maziukas labai atpylineja, isbandem visokiausius misinukus...o siandien buvo pirma diena kai isbandem semper lemolac (atpylinejantiems), ir ka jus manot...Vaikas visa diena veme po valgio verysad.gif verysad.gif Tai nebeduosiu tikrai verysad.gif Matyt maniskiui tikrai netinka, nors gydytojas tikrai labai isgyre ta misini,gal ir geresne jo sudetis,bet jei netinka tai netinka schmoll.gif
lelka
o mums semper patiko,bent jau man paciai neteip smirda kaip hipp biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Know'how @ 2008 05 06, 22:33)
musu maziukas labai atpylineja, isbandem visokiausius misinukus...o siandien buvo pirma diena kai isbandem semper lemolac (atpylinejantiems), ir ka jus manot...Vaikas visa diena veme po valgio  verysad.gif  verysad.gif  Tai nebeduosiu tikrai  verysad.gif Matyt maniskiui tikrai netinka, nors gydytojas tikrai labai isgyre ta misini,gal ir geresne jo sudetis,bet jei netinka tai netinka  schmoll.gif
*

Mano mazylis ir atpylineja nuo gimimo,ir daktarai nereaguoja stipriai nes svoris auga.O valgom mae Nan1H.A,kadangi esame alergiski.Pabandykit atpylinejantiems vaikams misinuka AptamilR.A mirksiukas.gif
Migdole
O mes labai megstame semper ryziu kose su obuoliu ir mango. o jus dar kokiu matet pirkt?
GAJANA
QUOTE(Migdole @ 2008 05 08, 18:00)
O mes labai megstame semper ryziu kose su obuoliu ir mango. o jus dar kokiu matet pirkt?
*

o kur tokiu perkat? nepastebejau kazkaip, maniske labai megsta semperines koses.
Migdole
QUOTE(GAJANA @ 2008 05 08, 18:59)
o kur tokiu perkat? nepastebejau kazkaip, maniske labai megsta semperines koses.
*

As radau tik Vilniuje, Akropolio maximoj, kur vaikiskos koses, sukrauta pacioj auksciausioj lentynoj. eikit su teciu, kuris galetu pasiekti. nes as taip aukstai nepasiekiu.
GAJANA
QUOTE(Migdole @ 2008 05 08, 19:46)
As radau tik Vilniuje, Akropolio maximoj, kur vaikiskos koses, sukrauta pacioj auksciausioj lentynoj. eikit su teciu, kuris galetu pasiekti. nes as taip aukstai nepasiekiu.
*

ai, tai cia uzpilamos? as pagalvojau, kad indeliuose, o jos su gabaliukais ar be? maniske visas darzovines su mesa su gabaliukais labai skaniai valgo is indeliu , nes kramto maista nuo 7 men... na jau po menesiuko prie bendro stalo pratinsim.
Migdole
ne, ji uzpilama pieniska, skirta nuo 5men. tai jums jau gal ir per velu. nors gal ir valgytu. bet ji be gabaliuku. mums 7men, tai mes valgom smile.gif
triule
QUOTE(Migdole @ 2008 05 08, 18:00)
*

seniau budavo dar avizine, bet dbr jau schmoll.gif
ziuriu kazkokia nauja vaisiu atsirado nuo 8men, bet jokioj parduotuvej nemaciau http://parduotuve.semper.lt/koses.html
ir siaip Semper kazkaip ne visur yra verysad.gif
GAJANA

pasipyle semper produkcijos nauja linija... maximoje pilna naujienu.... is indeliu ryziai su vaisiais... kalakutiena su makaronais ir pan... cia gabaliukais turiu omeny ir nuo 8 men..
TJolke
parduotuvese kai ziuri, tai atrodo jokio pasirinkimo.. kai cia paskaitai ar i ju puslapi ilendi - atrodo visko pilna... g.gif
bimkutele
visa menesi daviau semper bifidus(visus maitinimus) savo mazei ir nei karto pati nepasitustimo(tik su klizmutem) schmoll.gif
TJolke
Radau ir as tu Semper naujienu.. Fainos tos kosytes stikliniuose indeliuose.. Ryziu su vaisiais (6 men) ir avizu su vaisiais (8 men), ten dar jos su jogurtu truputi.. Galima valgyti ir saltas ir siltas.
Labai patogu kai keliauji kur ar siaip kur truputi isvaziuoji ir gali suveluoti pietu.. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.