Na man ši produkcija kiek bandžiau patiko, bet va mano chebrytė tik už Milupa
man pasirodė semper per daug prieskonių, maniškė labiau mėgsta hipp
MAnoji pusantro mėnsio valgė vien pirktines košytes..naminių nelabai pripažino...
TAi Šiaip man atrodo visa semper produkcija nebloga yra...aišku kartais ir Hipp valgo...ypač špinatus
Mes ir naudojam SEMPER misinukus
Nupirkau savo mažylei Semper bulvių ir mėsos košytę, bet jau kokia bjauri
Semper tyreles mums
Mano vaikas dar nėra ragavęs pirktinių tyrelių, viską verdu pati. Bet noriu duoti slyvų, nes kartais pakietėja viduriukai. Šviežių normalių slyvų tokiu metų laiku negausi, tad teks pirkti tyrelės, kad ir kaip nesinorėtų. Bet kai paskaitinėjau parduotuvėje tyrelių sudėtį, man ėmė šiauštis plaukai - pasirodo, beveik į visas vaisines tyreles kūdikiams dedama cukraus
Gal kas nors bandė pirkti Semper produkciją iš čia? Įdomu, per kiek laiko jie pristato
Iš pirmojo vaiko auginimo patirties galiu pasakyti, kad Semper tyrelės skaniausios iš visų tyrelių. Antram sūnui vienu metu buvo užkietėję viduriai, tad pirkau slyvų tyrelės. Nestle ir Hipp buvo neapsakomai šlykščios, net nesijautė slyvų skonio, o Semper
Jei mes nuo aptamil misinuko viduriuojam kazin ar mum tiktu semper misinukas? ar nuo jo irgi viduriuotumem, jus rasote kai kurios kad pradedavot gert semper kai nuo kitu misinuku kietedavo viduriai, o mums yra atvirksciai
Mums nepatiko Semper tyrele, pirmakart nuo jos suviduriavo.. o kita kart isveme ja..
mum SEMPER misinukas netiktu
QUOTE(Mojo @ 2005 05 07, 14:35) Mano mažė labai mėgo Semper košes su mėsa. Ir tikrai, lyginant su Hippu, Semper košės yra artimesnės namie virtai košei - ir prieskonių daugiau, ir mėsa reali, o ne tik pavadinime. Hipp košės man atrodė kaip žolė - beskonės. Bet vėl gi - kiekvienas vaikas turi savo skonį. Pritariu! Dabar ir mažiukui pamažu pirkinėju. Jam skanu! QUOTE(inguteee @ 2008 01 06, 12:30) labai gaila kad taip velai atradome Semper produkcija, viskas del akis duminancios (mano nuomone) kitu gamintoju reklamos. Del rimtu sveikatos problemu misinukus valgome nuo 1 men., per ta laika dabar mum jau virs 5 isbandeme kruvas misinuku, nes niekas netiko. Tik 4 men kai jau buvau praradusi vilti rasti mum tinkama vyras atkreipe demesi i apatinese lentynose tunojanti Semperi. Mum tai buvo tikras atradimas. Gal kam musu patirtis pravers, nes as tai labai kankinausi su mazyle kol atradome Semper produkcija. inguteeeju misinuku tikrai yra kur skirti nuo gimimo, tame tarpe Lemolac.
Ir aš pora kartų nupirkau mažiui Semper košyčių, bet abu kartus kažkodėl žiaugčiojo
As zinau, kad slyvu tyrele gerai padeda uzkietejusiems viduriukams
Pramusa is karto
Mes labai mėgstam Semper tyreles.Ir su mėsyte valgom ir vasines.Kai vyresnėlė buvo maždaug 2 metukų,gėrė Semper mišinuką,nes ji labai mėgdavo karvės pieną,bet nuo didesnio jo kiekio ją išberdavo... tai ir pradėjom gert šį mišinuką.Jokių nusiskundimų tikrai neturiu
tikrai sutinku, jog SEMPER tyrelės artimesnės naminėms. Maniškė nieko nenorėjo girdėt apie daržovienes, kol vieną kartą nupirkau SEMPER. Būtent jas kerta su pasimėgavimu. Tik gaila, jog pasirinkimas jų ganėtinai mažas.
Maniske taip par nera suzaveta Hipp tyrelemis nei vaisinem,nei darzovinem,o Semper patiko,manau,kad musu mazuliukai irgi turi skoni, o kaip gi kitaip,jei pats atsirenka,kas skanu,o kas nelabai
Man semperio patinka pieno mišiniai. Vyresniajai tik juos ir pirkdavom. Dabar mažiui, kadangi atsisakė mano pieno išbandžiau kelias kitas rūšis, bet vėl grįžau prie Semperio. Ar čia įpratimas, ar man atrodo, kad jo skonis kažkoks natūraliausias, jis man mažiausiai saldus. Labai gera juodųjų slyvų tyrelė, jei viduriai užkietėję- tai ji puikiai padeda. Man tik nelabai patinka tyrelės vyresniems- mano skoniui jose per daug prieskonių.
Gal yra naudojančių tirštus Semper pieno mišinius. Noriu paklaust, ar vaikai noriai geria. Ar jie tikrai sotesni? Kokie jūsų pastebėjimai. Ačiū.
gerdavo normaliai, kaip ir misinuka
http://parduotuve.semper.lt/tirsti-pieno-misiniai.html bet pirkt reikia uz 200lt, kad pristatymas nemokamas butu QUOTE(triule @ 2008 03 14, 00:30) gerdavo normaliai, kaip ir misinuka http://parduotuve.semper.lt/tirsti-pieno-misiniai.html bet pirkt reikia uz 200lt, kad pristatymas nemokamas butu Iš Vilniaus. Bet man nelabai aktualu košytės. Semperio naudoju tik mišinius. Košyte baiginėju ką buvau Milupos prisipirkus, ir jau pamžu pereinam ant Nordic dribsnių. Man labai keistas tirštų mišinių paruošimas. valgomieji šaukštai- bet jui vienas su kaupu pasems, kitas nubrauktą... Nepatinka man toks netikslumas. Vakar pirmą kartą išbandžiau tą kur nuo 6 mėn. gavosi toks tirštokas, o kai buvau nupirkus pabandymui jau paruoštą muišinį, jis buvo gerokai skystesnis.
mes naudojam semper bifidus.duodu papildomai du kartus i diena nes skystina vidurius nes mes linke i kieta kakuty.labai esu patenkinta
QUOTE(triule @ 2008 03 13, 23:30) gerdavo normaliai, kaip ir misinuka http://parduotuve.semper.lt/tirsti-pieno-misiniai.html bet pirkt reikia uz 200lt, kad pristatymas nemokamas butu siandien nusipirkau QUOTE(tanler @ 2008 04 13, 22:52) siandien nusipirkau labai paprasta vienas nubrauktas saukstelis ant 30ml.as ipilu kiek reikia vandens y buteliuka ir paskui dedu miltelius.visada reikia nubraukti su peiliu kaupa. sekmes.mums semper labai geras misinukas ir vaikas noriai valgo.
tai kad valgomais saukstais ten matoti reikia
Papildyta: Ir dar reikia ismaisyti saltam vandeni ir paskui pasylditi
bisky nesuprantu o tai cia ne tie paprasti semper misinukai?kas cia per tirsti nuo kada juos galima duot ir aplamai paaiskinkit man kas cia per dalykas tirsti misinukai?
QUOTE(LISTUKE @ 2008 04 14, 19:15) bisky nesuprantu o tai cia ne tie paprasti semper misinukai?kas cia per tirsti nuo kada juos galima duot ir aplamai paaiskinkit man kas cia per dalykas tirsti misinukai? Paziurek cia QUOTE(Heart @ 2007 12 31, 13:02) Aš skambinau paklausti, tai sakė, kad pristato per porą dienų, bet kai užsakiau, paskambino ir paklausė ar tiktų, jei kitą dieną atvežtų QUOTE(giedrute25 @ 2008 01 06, 12:30) Yra net kelios rūšys nuo gimimo
Man Sempero tyrelės labai patinka,bet mano mažiukas dar nemoka kramtyti ,o kai pastebėjau jos susmulkintos stambesniai gabaliukais.Tai kol kas palauksiu,todėl kad valgidamas mėsos tyrelės mažiukas vos nepaspringo.
QUOTE(Ksėna @ 2008 04 25, 22:42) Man Sempero tyrelės labai patinka,bet mano mažiukas dar nemoka kramtyti ,o kai pastebėjau jos susmulkintos stambesniai gabaliukais.Tai kol kas palauksiu,todėl kad valgidamas mėsos tyrelės mažiukas vos nepaspringo. aha, as vis pratindavau prie kosyciu su Hipp, o snd daviau Semper (su mesyte)- tai nelabai patenkinta buvo, tokie gabaleliai jauciasi
o as taip ir pripratinau valgyti didesniais gabaliukais maista, vienintelis semper nuo 8men taip nesumala maisto kudikiui, tai sakau reikia ir man pratinti is pradziu buvo kosmaras
QUOTE(gedrule @ 2008 04 29, 14:59) o as taip ir pripratinau valgyti didesniais gabaliukais maista, vienintelis semper nuo 8men taip nesumala maisto kudikiui, tai sakau reikia ir man pratinti is pradziu buvo kosmaras Mes taip pat nuo dveju men.,valgem semper misineli manau kad jie tikrai gaminami Svedijoje,p ne kazkur Lenkijoje....
Mano mažiukui tai nepatiko daržovių košė su jautiena,indelyje atrodė neblogai,bet kai išpylėm į lėkštutę,tuos gabaliukus dar tryniau šakute. Ir ar man tik pasirodė, kad druskytės nėra visai,o vat kažkoks aštrumas jaučiasi....
musu maziukas labai atpylineja, isbandem visokiausius misinukus...o siandien buvo pirma diena kai isbandem semper lemolac (atpylinejantiems), ir ka jus manot...Vaikas visa diena veme po valgio
o mums semper patiko,bent jau man paciai neteip smirda kaip hipp
Papildyta: QUOTE(Know'how @ 2008 05 06, 22:33) musu maziukas labai atpylineja, isbandem visokiausius misinukus...o siandien buvo pirma diena kai isbandem semper lemolac (atpylinejantiems), ir ka jus manot...Vaikas visa diena veme po valgio Mano mazylis ir atpylineja nuo gimimo,ir daktarai nereaguoja stipriai nes svoris auga.O valgom mae Nan1H.A,kadangi esame alergiski.Pabandykit atpylinejantiems vaikams misinuka AptamilR.A
O mes labai megstame semper ryziu kose su obuoliu ir mango. o jus dar kokiu matet pirkt?
QUOTE(Migdole @ 2008 05 08, 19:46) As radau tik Vilniuje, Akropolio maximoj, kur vaikiskos koses, sukrauta pacioj auksciausioj lentynoj. eikit su teciu, kuris galetu pasiekti. nes as taip aukstai nepasiekiu. ai, tai cia uzpilamos? as pagalvojau, kad indeliuose, o jos su gabaliukais ar be? maniske visas darzovines su mesa su gabaliukais labai skaniai valgo is indeliu , nes kramto maista nuo 7 men... na jau po menesiuko prie bendro stalo pratinsim.
ne, ji uzpilama pieniska, skirta nuo 5men. tai jums jau gal ir per velu. nors gal ir valgytu. bet ji be gabaliuku. mums 7men, tai mes valgom
QUOTE(Migdole @ 2008 05 08, 18:00) seniau budavo dar avizine, bet dbr jau ziuriu kazkokia nauja vaisiu atsirado nuo 8men, bet jokioj parduotuvej nemaciau http://parduotuve.semper.lt/koses.html ir siaip Semper kazkaip ne visur yra pasipyle semper produkcijos nauja linija... maximoje pilna naujienu.... is indeliu ryziai su vaisiais... kalakutiena su makaronais ir pan... cia gabaliukais turiu omeny ir nuo 8 men..
parduotuvese kai ziuri, tai atrodo jokio pasirinkimo.. kai cia paskaitai ar i ju puslapi ilendi - atrodo visko pilna...
visa menesi daviau semper bifidus(visus maitinimus) savo mazei ir nei karto pati nepasitustimo(tik su klizmutem)
Radau ir as tu Semper naujienu.. Fainos tos kosytes stikliniuose indeliuose.. Ryziu su vaisiais (6 men) ir avizu su vaisiais (8 men), ten dar jos su jogurtu truputi.. Galima valgyti ir saltas ir siltas.
Labai patogu kai keliauji kur ar siaip kur truputi isvaziuoji ir gali suveluoti pietu.. |