Sveikos mamos, Reikalingas skubus patarimas, kaip prižiūrėti 2 mėn. vaiko nusausėjusius žandukus. Dabar mano mergaitei ant veidelio tarsi kaukė uždėta. Jau 2 savaites bandau ir ESSEX kremą ir tepalą ir EXCIPIAL tepalą , ir NECESSE aliejų, galiausiai mano kosmetologė pagamino kažkokį kremą bet niekas nepadedą. Gal kam nors jau taip buvo, pasidalinkite savo patirtimi. Ačiū. QUOTE(Redane @ 2005 05 06, 07:20) Sveikos mamos, Reikalingas skubus patarimas, kaip prižiūrėti 2 mėn. vaiko nusausėjusius žandukus. Dabar mano mergaitei ant veidelio tarsi kaukė uždėta. Jau 2 savaites bandau ir ESSEX kremą ir tepalą ir EXCIPIAL tepalą , ir NECESSE aliejų, galiausiai mano kosmetologė pagamino kažkokį kremą bet niekas nepadedą. Gal kam nors jau taip buvo, pasidalinkite savo patirtimi. Ačiū. mums padejo Excipial tepalas, bet gal jos odyte taiop reaguoja i kokius nors maisto produktus? Jei pati maitini, tai reiktu perzvelgti maisto raciona, o jei misinuku, tai i kokias nors jo sudedamasias dalis, gal reiktu ji pakeisti. Siaip man labai gerai pataria mamos telefonas, klausima galima parasyti ir internetu, bet as visada paskambinu: 852300388, gal pabandyk.
Bent jau mano pupai tai tokiu būdu pasireiškė alergija pienui (3.5 mėn kai jau gėrė mišinuką
QUOTE(begemotica @ 2005 05 06, 13:04) Bent jau mano pupai tai tokiu būdu pasireiškė alergija pienui (3.5 mėn kai jau gėrė mišinuką Tai, kad aš pati maitimu ir tų pieno produktų visiai nemėgstu, tik arbatą geriu su pienu. O kas dėl Essex kremų ir tepalų tai jau ne vieną jų bandžiau, visus susipirkau ir veltui. Kuo tik betepu viskas veltui, kažkos užburtas ratas.
mano mažajai padeda JOHNSONS BABY OIL,arbaBEPANTHEN tepalas.o jei niekas nepadeda pabandyk liaudišką būdą:persivirink paprasto aliejaus.kaip tai daryti:isipilk aliejaus į kokį nors švarų buteliuką,tą buteliuką(tik neužsuk)įstatyk į indą su vandeniu ir užkaisk, kai vanduo užvirs išjunk,palauk kol aliejus atvės ir gali tepti.aš taip išsigydžiau paraudimus nuo sauskelnių ir tepiau žiemą veiduką prieš einant į lauką.
Mums vienintelis Sebamed kremukas padejo
Manau, kad cia gali buti alergija.
Musu zandukai sausi nuo alwergijos, todel daktare patare nusipirkti naujai atsiradusi Lipid Balsam Eucerin
Vakar nuykom pas odos gydytoją ir mums atrado dermatitą. Davė tepaliuką CUTIVATE tai po pirmo patepimo matosi pagerėjimas.
Pasirodo negali su vaikų odelę eksperimentuoti... QUOTE(Redane @ 2005 05 07, 12:07) Vakar nuykom pas odos gydytoją ir mums atrado dermatitą. Davė tepaliuką CUTIVATE tai po pirmo patepimo matosi pagerėjimas. Pasirodo negali su vaikų odelę eksperimentuoti... Tikiuosi tau paaiskino, kad tai hormoninis priesalerginis tepalas ir jo negalima vartoti kaip kremo? O nuo ko alergija neistyre? QUOTE(lota @ 2005 05 07, 13:58) Tikiuosi tau paaiskino, kad tai hormoninis priesalerginis tepalas ir jo negalima vartoti kaip kremo? O nuo ko alergija neistyre? Mums liepė 2 dienas tepti ryte ir vakare, po to savaitę vieną kartą dienoj , o kitą savaitę perpus maišyti su vaikišku kremu. Be to sakė kad tai greičiausiai paveldima.
Mums irgi labai išsausėję žandukai. Galvoju kad nuo saulės, nes vieną dieną biškį įdegėm. Bet kad nepraeina. Pradėjom tyreles vaisines, gal alergija nuo jų
Nors ne tik žandukai sausi, visas kūnelis papleiskanoja
Redane, jokiu būdu nepamiršk, kad tepaliukai ne išeitis kol neatrasi kas alergizuoja tai užburtas ratas - tik nebetepi ir vel tas pats. O hormoniniai tepaliukai kokie silpni bebūtų visgi turėtų būt tik kraštutiniu atveju.
QUOTE(begemotica @ 2005 05 08, 22:31) Redane, jokiu būdu nepamiršk, kad tepaliukai ne išeitis kol neatrasi kas alergizuoja tai užburtas ratas - tik nebetepi ir vel tas pats. O hormoniniai tepaliukai kokie silpni bebūtų visgi turėtų būt tik kraštutiniu atveju. Cutivate-vienas stipriausiu hormoniniu tepalu, butinai reiketu maisyti su kokiu nors kitu tepaliuku Tikiuosi, berimas praeis, nors jei vaikas alergiskas, gali uztekt ir tavo arbatos su pienu. Bandyk kelias dienas pieno nepilti, gal pamatysi pagerejima
Taigi ir nesakau, kad Cutivate silpnas aš čia taip "protingai" apibendrinau
QUOTE(begemotica @ 2005 05 08, 22:31) Redane, jokiu būdu nepamiršk, kad tepaliukai ne išeitis kol neatrasi kas alergizuoja tai užburtas ratas - tik nebetepi ir vel tas pats. O hormoniniai tepaliukai kokie silpni bebūtų visgi turėtų būt tik kraštutiniu atveju. Paaiškinkit ar dermatitas yra alergija ar tai liga? Kaip galima ištirti tokio amžiaus leliuką ir kur?
Kiek aš apie tai suprantu tai dermatitas yra viena iš alergijos formų, o su tyrimais tai neskubės nė vienas daktaras visų pirma paskirs mamytei hipoalerginę dietą, o vėliau stebėsi įvedinėdama po vieną naują produktą.Aišku jeigu alergija labai stipri tai tyrimus (kraujo) daro ir visai mažiukams, bet deja tikslumo niekas negarantuoja.
[quote=song,2005 05 09, 00:47]
Cutivate-vienas stipriausiu hormoniniu tepalu, butinai reiketu maisyti su kokiu nors kitu tepaliuku niekaip nesuprantu kodėl jį skyrė gydytojas negi nematė, kokio amžiaus vaikas yra. Kam tik pasakau kuo tepu žandukus, visi sako kad negerai ,bet kuo jį pakeisti.
mūsų žandukai taip pat paraudę todėl perskaičiusi žinutes šiek tiek sunerimau ,
QUOTE(lilijal @ 2005 05 12, 01:10) mūsų žandukai taip pat paraudę todėl perskaičiusi žinutes šiek tiek sunerimau , Kuo greičiau apžiūrės odos gydytojas, tuo geriau vaikui. Mums paraudę ir suskeldėję skruostukai buvo kokias dvi savaites, o prižiūrinti gydytoja vis ramino, kad kai sueis 2 mėn. turėtų praeiti, atseit čia pilnėjimo požymiai o dabar po tų dviejų dienų tepimo CUTIVATE vėl gražūs. Daugiau nebetepu, nes sako kad negerai.
Mes taip pat naudojom cutivate kremą, bet kūneliui -kai buvo visai prastai, o veiduką tepėm Hidrocortizonu, kiek žinau, šis yra silpniausias iš visų hormoninių
Dieve sventas, mamos, ka jus sau galvojat? Dermatitas yra alergija maistui. hormoniniai tepalai krastutiniu atveju. mano vaikis nuo gimimo toks. dabar zandai grazus, bet vos tik atleidziu vadeles, vel tas pats. taigi ka reikia daryti:
1) rasei kad pati maitini, taigi tau negalima valgyti: karves, ozkos pienas, sojos produktai kvieciai, grikiai, kiausiniai kvieciu produktai: t.y.:makaronai,blynai, bandeles, sausainiai, pyragai, tortai, batonas vistiena, versiena, jautiena,zuvis morkos, pomidorai, juodi serbentai, vysnios, avietes, braskes, zemuoges, citrusiniai, kiviai riesutai,medus, sokoladas, kakava, kava multivitaminai, ypac B grupes, taigi netinka jokie zindyviu vitaminai, sirupines vaistu formos [COLOR=red] [COLOR=red] 2) galima valgyti:[COLOR=green] rugstus pieno produktai, ryziai,mieziai, avizos, rugiai, kukuruzai, juoda duona kiauliena, triusiena, kalakutiena bulves, kopustai, kalafiorai, brokoliai, cukinija, agurkai geltonieji serbentai, melynes, bruknes, obuoliai (ne raudoni), bananai cukrus, aviziniai javainiai (batoneliai) vitaminai A, C, D, Ca, Mg, Zn[COLOR=green] zinau kad antialergine dieta ziauri, bet kol jos laikausi, vaikas sveikas, bet kai suvalgau bent maziausia sausaineli ar riesuta, zandai parausta, pleiskanoja. beje sios dietos tures laikytis ir kudikis, kai pradesi primaitint. 3) indus plauk su spec, indu plovikliu Pvz., as naudoju Frosch. vaika maudyk su tokiom priemonem, kad butu neprikvepintos. drabuzeliai su spec. skalbimo milteliais. slapiu skuduriu kasdien valyk dulkes ir grindis, nes tokoie vaikai jautrus net dulkem. 4) stebuklingasis tepaliukas ELIDEL, jis isvis be hormonu, labai padeda. bet as ir juo nepiknaudziauju, naudoju, tik jei neislaikius ka nors neleistino suvalgau, ir zandukai stipriai pleiskanoja. bet uztai jis brangus 85lt sekmes ir kantrybes. zinau kaip sunku augint alergiska vaika, nes esi ziauriai apribotas, tenka atsisakyti daug malonumu.
Iš principo tai viskas tiesa nors šiaip jau alergija maistui labai individuali pvz mano pupai netinka visos kruopos, obuoliai ir t.t. O dėl Elidelio tai čia tiktų pasakymas stebuklų nebūna jis nors ir be hormonų bet jo sudėtis tai netokia jau nekalta, o amerikonai iš viso ciongą kelia kad jis paskatina infekcijas ir yra pastebėti vėžio atvejai, kiek čia tiesa kiek antireklama ne man spręst bet galų gale tai vaistas visai naujas ir matyt ne veltui skiriamas nuo 2 metų. Aš pati išbandžiau - veikia stebuklingai, bet visgi dėl šventos ramybės šito stebuklo nebenaudoju, bent jau kol padeda kitos priemonės.
Dieve šventas negtalima valgyti visko kas skaniausia
Pradžiai pabandysiu nevalgyti šokolado, pyragų ir kitų miltinių gaminių. O gal alergiją suskelia ne mano mityba, bet skalbimo priemonės kuriomis skalbiu savo rūbus??? Jug vistiek vaiką nešioji ant rankų jis veidu tirnsi į rūbus, padedi ant lovos, kartais kartu naktį miegi.
Nepulkit iš karto į paniką dėl tų draudžiamų produktų - geriausia būtų kuo greičiau į alergologijos centrą ir išsitirti - kas būtent sukelia alergiją. Gal tas išvardintas sąrašas žymiai sutrumpėtų. O kai tiksliai žinosit - nuo ko konkrečiai beria, ir pačioms bus ramiau. Taigi neeksperimentuokit, juk tai jūsų kūdikiai, o ne bandomi triušiukai.
Turejau ir as vienu metu tokia problema - tragiskai raudoni zandukai (prilieti ranka, oi, kaip jie dega) ir pilveli ir rankutes raudonomis dememis ismuse. Ir kaip tik tuo metu buvome pradeje darzoves valgyti, tai ir bandziau ``atspeti`` kuris skanestas galejo sitaip smarkai mus nubausti. Rytojaus diena turejome eiti pas sesele patikrinimui (ir dziaugiausi - duos opatarimu, ir bijojau - isbars, kokia bloga mama esu). O seselei uzteko viena zvilgsni mestelti i vaika ir pasakyti - egzema. Gavome patarimu - netepti vaiko jokiais kvepianciais losijonais, o tiktai alyvu aliejumi. Ir mums padejo!!!! Pabandykite, mamytes, patariu is visos sirdies!!! Kai raudonumas praejo, vel po truputeli perejau prie kvepianciu leliukiniu kremuku, bet jeigu ka negero pamatau - ves griebiuosi uz aliejaus.
Pas mus tokia problema dabar yra.kai nuejom pas gydytoja tai pasake kad nuo maistelio gali buti(pati nemaitinu)Sake kad bandytume misineli su HA raidemis.po truputeli isnyksta tas isberimas,bet dar sake kad gali buti ir nuo to kad per siltai klojam tai dabar net nezinau.nuo ko tiksliau.nes ir neklojam mes jo daug
Aš tai manau, kad tokie vaikučio žandukai reiškia alergiją. Manau reiktų kuo greičiau kreiptis pas pediatrą, kad išrašytų siuntimą pas alergologą. Tikrai negalima gydyti viskuo, ką turi namie ar ką pataria draugės- kiekvienam gydymas yra individualus. Mums irgi panašiai buvo, tai pediatrė rekomendavo ir Essex kremą, ir Balmandol aliejų ir dar daug visokių, kol alergologas nepaskyrė specialaus tepaliuko gydymui ir paskui kremo kasdienei odos priežiūrai. Ačiū dievui, dabar jau viskas susitvarkė ir stengiamės, kad dar kartą nepasikartotų (vengiam vitamino A).
Vaikam iki 1 metu retai daro tuos tyrimus(kam alergiski) nes iki vieneriu metu daugumos tyrimu rezultatai buna vienodi, visi dazniausiai buna alergiski mano anksciau isvardintiems produktams, todel nera didelio reikalo badyt ta vaika, o neskubet primaitint ji visokiais produktais ir laikytis antialergines dietos. ta dieta ne tokia ir ziauri, kai pripranti viskas ok, o pieno tikrai nepamazes, gali nebijoti, svarbu kad per diena 2.5litro skysciu isgertum.
meno vaikiui kai suejo 1men, jam kazkas uzplauke - pradejo nemiegoti po 6-5paras is eiles, ta prasme nei diena, nei nakti, net prie papo 5min nepasnausdavo. o vyrui sesija buvo, tai as beveik viena su juo ir terliodavausi. tai kai jis kokia 5para uzmigdavo, pavyzdziui koki sestadieni, as tik tada prisimindavau kad valgiau paskutini kart pirmadieni,taip kad as per ta visa menesi gal tik 5 kartus pavalgiau, o pieno buvo per akis, iki 6 men vien tik savo pienuku ismaitinau. as per ta menesi 8kg numeciau. taip kad del pieno nesibaimink. o suejus metams ir vaikui augant alergija mazeja ir tas sarasas ko negalima valgyt tikrai sutrumpes taip kad dar karta sekmes ir stiprybes mamos o del elidelio as ir taip sakiau, kad nepiknaudziauju, patepu tik kai reikia, bet kad as nieko neleistino nevalgau, tai mum ir nereikia, paskutini kart pries menesi tepiau, nes buvo mano gimtadienis ir suvalgiau torto
MANO MAŽIUKO ŽANDUKAI TAIP PAT SUSKELDĖJĘ
Paziurejau vaistinei yra 3 kremai essex kremai ir dar losjonas.Tai kuriuo tept veiksmingiau?Gal zinot kas.
QUOTE(Violetukas @ 2005 05 19, 20:50) Nepulkit iš karto į paniką dėl tų draudžiamų produktų - geriausia būtų kuo greičiau į alergologijos centrą ir išsitirti - kas būtent sukelia alergiją. Gal tas išvardintas sąrašas žymiai sutrumpėtų. O kai tiksliai žinosit - nuo ko konkrečiai beria, ir pačioms bus ramiau. Taigi neeksperimentuokit, juk tai jūsų kūdikiai, o ne bandomi triušiukai. Pritariu pritariu
Mano sūnelis irgi alergiškas maistui (mano pienui)
Gajka - tavo valia turbūt geležinė, jei ilgą laiką laikaisi tos dietos QUOTE(Gajka @ 2005 05 17, 17:04) 2) galima valgyti:[COLOR=green] rugstus pieno produktai, ryziai,mieziai, avizos, rugiai, kukuruzai, juoda duona kiauliena, triusiena, kalakutiena bulves, kopustai, kalafiorai, brokoliai, cukinija, agurkai geltonieji serbentai, melynes, bruknes, obuoliai (ne raudoni), bananai cukrus, aviziniai javainiai (batoneliai) vitaminai A, C, D, Ca, Mg, Zn[COLOR=green] O nuo rūgščių produktų maniškį irgi beria
Savo mergytes odele seku nuolat, nes mano gyvenima oda eda nuo 1men, t.y. 31 metus. Pati maitinau tik 1,5men. (1 is priezasciu- nei vieno mano odos sveiko lopinelio). Pradejus maitinti milumil misinuku, veideli isverte raudonom demem. laukiau savaite, gal pripras, tada pakeiciau i aptamil ir visos bedos dingo. Beje, visiskai nenaudojau kvapnaus aliejaus, tik nuvirinta saulegrazu, o dabar jokio. Dabar nuo saules kartais skruostai pasauseja, tai patepu excipial lipolosjonu, kuri sekmingai ir pati naudoju. 200ml kainuoja 20litu. Gal nuskambes keistai, muilo nenaudoju irgi, tik kai labai susitersia uzpakaliukas. Balmandol alieju esu bandzius pati-baisiai isbere ( gydytojas 1karta mate toki atveji). Labai didelis alergenas yra morkos, todel ruosdamos tyreles bukit atidzios. Vengiu ir sulciu, duodu retai. o alergologai atspeja tik 30 proc. alergenu.
Mes ka tik su sunum apturejom panashia situacija.. Maitinau savo pienu tik 1 men., jau nuo 3 savaites teko primaitinti mishinuku. Pradejon nuo Nan 1 - viskas buvo ok. Paskui kazhkas blin paprotino, kad HiPP geriau, tai pradejau duoti HiPP Pre, skirta primaitinimui. Nieko. Na, kadangi nieko nenutiko, baigus maitinti savo pienu emiau duoti HiPP 1 mishini ir tada viskas prasidejo. Ish pradziu keli spuogeliai, o viena ryta atsikele vaikas su kauke ant veido, visas veidas karshtas, raudonas, grubus ir t.t. Net ausu kausheliai pleiskanojo..
Nulekiau pas gydytoja, liepe pradziai pakeisti mishini ir, rodos, pataike. Ir dar 3 dienas patepti Cutivate sumaisytu su Essex tepalu. Grizhom prie Nan 1 mishinio.. Situacija taisesi tiesiog akyse - essex tepalu, paciu riebiausiu tepiau kelis kartus per diena, viena ish ju - sumaishyta su lashu Cutivate. Ish viso tris dienas maishiau Cutivate. Po to pamachiau, kad veidukas susitvarke ir nebetepiau toliau. Dabar tikimes, kad tuo musu beda ir baigesi.. sekmes ir Jums QUOTE(sayonara @ 2005 07 05, 17:15) Mes ka tik su sunum apturejom panashia situacija.. Maitinau savo pienu tik 1 men., jau nuo 3 savaites teko primaitinti mishinuku. Pradejon nuo Nan 1 - viskas buvo ok. Paskui kazhkas blin paprotino, kad HiPP geriau, tai pradejau duoti HiPP Pre, skirta primaitinimui. Nieko. Na, kadangi nieko nenutiko, baigus maitinti savo pienu emiau duoti HiPP 1 mishini ir tada viskas prasidejo. Ish pradziu keli spuogeliai, o viena ryta atsikele vaikas su kauke ant veido, visas veidas karshtas, raudonas, grubus ir t.t. Net ausu kausheliai pleiskanojo.. Nulekiau pas gydytoja, liepe pradziai pakeisti mishini ir, rodos, pataike. Ir dar 3 dienas patepti Cutivate sumaisytu su Essex tepalu. Grizhom prie Nan 1 mishinio.. Situacija taisesi tiesiog akyse - essex tepalu, paciu riebiausiu tepiau kelis kartus per diena, viena ish ju - sumaishyta su lashu Cutivate. Ish viso tris dienas maishiau Cutivate. Po to pamachiau, kad veidukas susitvarke ir nebetepiau toliau. Dabar tikimes, kad tuo musu beda ir baigesi.. sekmes ir Jums Duok dieve kad jusų bėdos baigtusi. Mums buvo ta pati problema, tai dabar kas karta vis išbėrimai kartojasi, o nuolat Cutivate jug negalima tepti. Manau kad reiks pradėti laikytis duos griežtos dietos. Gal kas žinote ar Cutibaza kremas yra toks pat kaip Cutivate? Gal jį galima naudoti ilgesnį laiką gydant išbėrimus?
Dukrytę beria nuo 2 sav. o maitinu tik savo pienu. Bėrimai dingo, kai pradėju laikytis hipoalerginės dietos: nevalgiau kviečių produktų, kiaušinių, žuvies, visokių saldumynų, citrusinių vaisių, pieno, varškės. Nuo 3 mėn. po truputį bandau jau kviečių prod., bet jei vėl užrausta žandukai - tik hipoalerginė dieta. Suskeldėjusius ir paraudusius žandukus pradžioje kelias dienas tepiau specialiu dermatologės pagamintu tepaliuku su labai mažu kiekiu hormonų. Negalima mažiems kūdikiams tepti grynais hormoniniais tepalais (Advantanu, Cutivatu). O šiaip dermatologė mums išrašė nehormoninį, labai gerą tepalą Vitella. Nuo Essexo, Excipialio odelė parausdavo.
QUOTE(Dyna @ 2005 07 06, 11:22) Dukrytę beria nuo 2 sav. o maitinu tik savo pienu. Bėrimai dingo, kai pradėju laikytis hipoalerginės dietos: nevalgiau kviečių produktų, kiaušinių, žuvies, visokių saldumynų, citrusinių vaisių, pieno, varškės. Nuo 3 mėn. po truputį bandau jau kviečių prod., bet jei vėl užrausta žandukai - tik hipoalerginė dieta. Suskeldėjusius ir paraudusius žandukus pradžioje kelias dienas tepiau specialiu dermatologės pagamintu tepaliuku su labai mažu kiekiu hormonų. Negalima mažiems kūdikiams tepti grynais hormoniniais tepalais (Advantanu, Cutivatu). O šiaip dermatologė mums išrašė nehormoninį, labai gerą tepalą Vitella. Nuo Essexo, Excipialio odelė parausdavo. O tas tepalas Vitella laisvai pardavinėjamas vaistinėse? kokia jo kaina? nusipirkčiau ir aš pabandyti QUOTE(Redane @ 2005 07 06, 09:48) Gal kas žinote ar Cutibaza kremas yra toks pat kaip Cutivate? Gal jį galima naudoti ilgesnį laiką gydant išbėrimus? gal cia ir antibijotikas, nes cutivate tai antibijotinis tepaliukas, o ka gydytoja sako?tu jos pasiklausk, man atrodo bus aiskiausia. maniskiui tai kai sausedavo odyte, budavo tokia serpetota, tai patepdavau savo kremu, nu ten ir kudikiu kremas nes mano oda kitokio nepripazista, BUBCHEN firmos "Kinder kosmetik creme". Nu mum tai labai geras,
redane, siulau tau nueiti poliklinikoje pas alergologe ir susirinkti info. hipoalergines dietos BUTINA laikytis, nes kitaip alergija tik dides ir vis daugiau produktu prades alergizuoti. jokie kremai ir tepaliukai neishgelbes, jeigu vaikas ir toliau gaus alerizuojanti produkta. geriau keleta menesiu sveikai pasimaitinti ir stebeti rezultatus - berimams aprimus galima bus pradeti po truputi vel ivedineti "draudzhiamus" produktus.
iki metu alergologiniai tyrimai yra netikslus, nes kudikio oda jautri.
Aš dabar supratau nuo ko dukrelei žandai vis paberti
tikiuosi mamai atsisakius smaližiauti pagerės reiklai. QUOTE(Redane @ 2005 07 06, 10:48) Gal kas žinote ar Cutibaza kremas yra toks pat kaip Cutivate? Gal jį galima naudoti ilgesnį laiką gydant išbėrimus? Cutibaza ir Cutivate kremai ne vienodi.Cutivate jau rimtas hormoninis tepalas.O Cutibaza as naudoju,patepu mergytei rankytes,žandukus.Man jis labai patinka,toks lengvas,gerai susigeria,odelė lieka švelni.
Mano sunelis dabar yra silpnai(mazais mazais raudonais spuogeliais,net ne spuogeliais o taskiukais..) isbertas.speju,kad nuo grudu tyreles,nes vakar pirma karta ja ragavom,o ir valge ja labai nenoriai..pati maitinu,taciau nevalgau nieko neiprasto.isberimas mums pirmas kartas-ar reiktu imtis kazkokiu priemoniu?tepti kremu?nuvesti pas gydytoja?
aciu uz patarimus
Nusprendziau pasidalinti zanduku grazinimo patirtimi
Mums israse Vitella (extra atvejams) ir Eucerin kremuka su 5proc slapalo (kasdienai). Na kol kas tikrai dziaugiames pagrazejusiais zandukais QUOTE(vizustep @ 2007 09 18, 15:47) Ji mus isbare uz tai, kad naudojam Advantan - pasirodo, tai labai stiprus hormoninis vaistas, kuri galima tepti per savaite maximum viena diena. To nebuvo parasyta informacijos lapely, ir daktere nepasake Mums israse Vitella (extra atvejams) ir Eucerin kremuka su 5proc slapalo (kasdienai). Na kol kas tikrai dziaugiames pagrazejusiais zandukais Nu sakes Smagu,kad pasitaise
Mano mergytei labai dažnai šerpetodavo žandukai - paprasti kremukai nepadėdavo, net Balmandol aliejukas neveikdavo. Viskas pagerėjo nuo Sebamed kremuko spec. veidukui. tepu visada, prieš einant į laukutį.
mes irgi turim sia problema
|