Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: padidėjęs testosterono kiekis kraujyje
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
deive
kur reikėtų kreiptis padidėjus testosterono kiekiui kraujyje (mano atveju 3,79 nmol/l; norma 0,2- 2,9)? Pas endokrinologą ar ginekologą? kokie gydymo metodai taikomi? gal yra kas susidūrę su šia problema, būtų gerai, kad pasidalintumėte patirtimi.
T.P.Keberiokst
QUOTE(deive @ 2008 05 14, 18:06)
kur reikėtų kreiptis padidėjus testosterono kiekiui kraujyje (mano atveju 3,79 nmol/l; norma 0,2- 2,9)? Pas endokrinologą ar ginekologą? kokie gydymo metodai taikomi? gal yra kas susidūrę su šia problema, būtų gerai, kad pasidalintumėte patirtimi.
*

pas endokrinologa arba pas nevaisingumo spec jei planuoji nestuma.pas mane dvigubai virsijo,virs 5 buvo.numuse su dexamethoson.o tu kuriam mieste ir kaip kiti hormonai?
deive
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2008 05 14, 23:37)
pas endokrinologa arba pas nevaisingumo spec jei planuoji nestuma.pas mane dvigubai virsijo,virs 5 buvo.numuse su dexamethoson.o tu kuriam mieste ir kaip kiti hormonai?
*

vilniuje. skydliaukės harmonai tvarkoje, kitų lytinių netyrė. kiek žinau šitas medikamentas įtakoja svorio augimą, tiesa?
T.P.Keberiokst
QUOTE(deive @ 2008 05 15, 07:57)
vilniuje. skydliaukės harmonai tvarkoje, kitų lytinių netyrė. kiek žinau šitas medikamentas įtakoja svorio augimą, tiesa?
*

Siek tiek gal ir itakoja.Ziurint kokiom dozem gert,as geriu po puse tabl 1 kart dienoj,gydytojas sake juokingos cia dozes del svorio augimo.Kelis kilus priaugau,bet as ir siaip linkusi pilneti,suletejusi skydliaukes veikla ir del testosterono pertekliaus tas pilnejimas pilvo srity. doh.gif Ant manes tie kilai kilai labai pasimate.Kovoju su tuo ir ragais ir nagais.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.