Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: mišrios grupės darželyje
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai
sonatėlė
ka manot apie misrias grupes darzelyje? ar pasiteisina? juk daznai didesni vaikai nenori zaisti su maziukais, juos atstumia... bendraamziu grupeje buna vos keli...suprantu kad yra teigiamu pusiu misriose grupese, didesni rupinasi mazesniais (nors...ir tai turbut tik vienas kitas) maziukai mokosi is didziuju, bet kai maziuku didesni nepriima ar jiems atstumimo jausmas nesivystys? ka manot?
grazina37
QUOTE(sonatėlė @ 2008 05 15, 08:06)
ka manot apie misrias grupes darzelyje? ar pasiteisina? juk daznai didesni vaikai nenori zaisti su maziukais, juos atstumia...  bendraamziu grupeje buna vos keli...suprantu kad yra teigiamu pusiu misriose grupese, didesni rupinasi mazesniais (nors...ir tai turbut tik vienas kitas) maziukai mokosi is didziuju, bet kai maziuku didesni nepriima ar jiems atstumimo jausmas nesivystys?  ka manot?
*

zinoma nieko gero ,didieji visko primokina mazius ,o mazei neleidzia dickiams mokintis verysad.gif
Danielle
Mano mergytę perkėlė iš lopšelio grupės į logopedinę, tai ten yra visokių vaikų. Nors maniškė mažiausia smile.gif . Didelių minusų kol kas nepastebiu, gal tik puoduko neturėjo pradžioje doh.gif . O šiaip didesni vaikai ją žiūri, globoja rolleyes.gif
olė
QUOTE(Danielle @ 2008 05 15, 12:28)
Mano mergytę perkėlė iš lopšelio grupės į logopedinę, tai ten yra visokių vaikų. Nors maniškė mažiausia smile.gif . Didelių minusų kol kas nepastebiu, gal tik puoduko neturėjo pradžioje doh.gif . O šiaip didesni vaikai ją žiūri, globoja rolleyes.gif
*

pasiteisina,kai sesutės ar broliukai kartu lanko
norita

Nieko gero. Mano dičkis lankė mišrią, tai kol mažas buvo skundėsi kad didesni žaist kartu nepriima, o kai paaugo skundėsi kad mažiai trukdo biggrin.gif Ir auklėtoja sakydavo, kad kurie didesni, savarankiškesni tai jiems ir dėmesio mažiau skiriu, nes mažiukų grupėj buvo daugiaiu doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.