QUOTE(myliuvasara @ 2008 10 02, 13:01)
lopšelio grupėse dantukų nevalo vaikučiai, tik darželio grupėse ir tai tik skalauja
aisku aciu labai
tiesa,dar reikalauja(bent jau ,,Žibutėj")spintelėj turėti šukytes, nesvarbu berniukas ar mergaitė ir dar gali pasirūpint iš anksto plastikine, ar kokia kita prijuoste,jos prireiks dailės darbeliams(čia vaikučiam uždeda kad neapsimozotų rūbelių)
norejau paklaust,siandien ejau pro sali ir maciau kad kaikurie maziukai su ciulptukais,tai taip iseina leidzia ?
vaje as kad stengiuos,mazyle prie visko pratint,ir ant puoduko,ir dantukus valyt ir paciai valgyt ir gert,na sekasi neblogai,kad tik toms aukletojoms nebutu daug vargo.na vistiek nepakenks manau
dar norejau paklaust ar ten zaislus perka ar rinkliava koke jama,ar patiems vaikuciams liepia atsinest? QUOTE(myliuvasara @ 2008 10 09, 17:55) vaje as kad stengiuos,mazyle prie visko pratint,ir ant puoduko,ir dantukus valyt ir paciai valgyt ir gert,na sekasi neblogai,kad tik toms aukletojoms nebutu daug vargo.na vistiek nepakenks manau dar norejau paklaust ar ten zaislus perka ar rinkliava koke jama,ar patiems vaikuciams liepia atsinest? lopšelio grupėj,kai tik atėjom,atsimenu sąraše priemonių,kurias reikia atsinešti,buvo ir žaisliukas (atrodo avinėlio prašė),šiemet prašė knygutę atsinešti,bet tai nėra brangūs ir dideli daiktai.dar kartelį prašė smulkmenėlių: veidroduko,magnetukų ir kt. bet čia jei turi namie nereikalingų ir pan. niekas neprievartauja kad neštum. dar pavasarį nešėmės smėlio žaisliukų ir tiek,kiek galėjom,kiek buvo nereikalingų namie. daug kainuojančių žaislų tikrai neprašo nešt. kiekvieną mėn. yra renkama po 5 lt (nežinau po kiek kitose grupėse,bet kur mes lankėm ir lankom būtent po tiek) ir perkamos kai kurios priemonės,knygutės ar žaisliukai.bent jau lopšio grupėj tai pavasarį supažindindavo su tuo ką pirko už tuos pinigėlius,pateikdavo net čekius,jei kas norėdavo pasižiūrėt
oi pumpura labai aciu tau,ka be taves daryciau,va imk balioneli
jauciu ce tuoj ta tema uzdarys,mazyle mano dar i darzeli neina,dar skambucio nesulaukiu.o daugiau toks jaumas kad niekas nenori ce pasirasinet ir vedanciu
mes uzsirasem i si darzeli, eisim i ji dar tik po dvieju metu, bet dziugu kad tokie geri atsiliepimai
bet tikrai,nejau nėra daugiau mamyčių vedančių savo vaikučius į šį darželį
Šiandien į šį darželį užregistravau savo mergaitę. Darželis kaip ir dauguma ne iš naujausių, bet puikiai sutvarkytas. Man labai patiko direktorė. Mažąją norėčiau pradėti leisti jau nuo rugsėjo, bet kaži ar pateksim į sąrašus. Užsirašėm į "Strakaliukų" grupę, apžiūrėjom grupę, aktų salę. Mano pliusai šiam darželiui:
- aktyvi direktorė - tvarkingai sutvarkytas vidus - įdomios auklėjimo programos - darželis nėra prie pat gatvės - mažai nusiskundimų internete Mano neigiami pastebėjimai: - darželis įsikūręs tarp ne pačio didžiausio autoriteto gatvių (Ežero ir Žalgirio), o tai reiškia, kad pro šalį šlaistysis "visokie" - darželio aplinkoje norėtųsi daugiau žalumos - darželis dar ne pilnai renovuotas, bet jau planuojama šią vasarą keisti langus. QUOTE(n-e-r-i @ 2008 12 03, 22:33) Mano neigiami pastebėjimai: - darželis įsikūręs tarp ne pačio didžiausio autoriteto gatvių (Ežero ir Žalgirio), o tai reiškia, kad pro šalį šlaistysis "visokie" - darželio aplinkoje norėtųsi daugiau žalumos - darželis dar ne pilnai renovuotas, bet jau planuojama šią vasarą keisti langus. Beveik pro visu darzeliu kiemus slaistosi "Visokie",
Te baltą Kalėdų vakarą Jūsų širdyse suvirpa meilė, sieloje įsiplieskia džiaugsmas....
SU ŠVENTĖM
aciu,rapolas
sveikutes mamytes,na papasakokite kaip sekasi vaikuciams darzelije?sakykite kiek kartu per savaite veda vaikucius i lauka?
QUOTE(n-e-r-i @ 2008 12 03, 20:33) Šiandien į šį darželį užregistravau savo mergaitę. Darželis kaip ir dauguma ne iš naujausių, bet puikiai sutvarkytas. Man labai patiko direktorė. Mažąją norėčiau pradėti leisti jau nuo rugsėjo, bet kaži ar pateksim į sąrašus. Užsirašėm į "Strakaliukų" grupę, apžiūrėjom grupę, aktų salę. Mano pliusai šiam darželiui: - aktyvi direktorė - tvarkingai sutvarkytas vidus - įdomios auklėjimo programos - darželis nėra prie pat gatvės - mažai nusiskundimų internete Mano neigiami pastebėjimai: - darželis įsikūręs tarp ne pačio didžiausio autoriteto gatvių (Ežero ir Žalgirio), o tai reiškia, kad pro šalį šlaistysis "visokie" - darželio aplinkoje norėtųsi daugiau žalumos - darželis dar ne pilnai renovuotas, bet jau planuojama šią vasarą keisti langus. sveika n-e-r-i , ir mes jau daugiau kaip metai laukiam eiles i Strakaliuku grupe
as ir labai laukiu,kada mazyle mano priims,ten mano pazystamos 2 dirba,tai sake pagal metus yra 4 manoji panele
niu va,naujienos geros,prieme mano mazyle,jau si men pradesime lankyti
ok
liepe,atnesti dokumentus: gyvenamosios vietos deklaracija gydytojo pazyma gimimo liudijima (atsviesta) toliau apziurejau grupe,tokiu kleckiuku pilna ,zandziukais issiputuseis na va kokia informacija gavau siandien. Papildyta: ai dar prasom uzeiti cia http://www.zibute.mir.lt/ QUOTE(myliuvasara @ 2009 01 05, 18:34) sveikutes mamytes,na papasakokite kaip sekasi vaikuciams darzelije?sakykite kiek kartu per savaite veda vaikucius i lauka? Labukas,labai smagu kad pradėsit jau keliaut į darželį
kam reikes deklaracijos,ji randasi savivaldybeje,iejimas stiklinis pastatas ant kampo,darbo laikas:
pirmad. 13-17 h antrad. 8-14 h treciad. 13-19 h ketvirtad.8-14 h penktad. 8-12 h piet. pertrauk. 12-12:45 h
laba diena,na stai mes jau nuo pirmadienio pradejome pratintis prie darzelio aplinkos
norejau leisti vaika i si darzeli, bet kai privaziavau ir pamaciau aplinka, net i vidu neuzejau
na jo buna ten prie to piratnamio,bet vaikai nevaiksto po piratnamio kiema,vaiksto darzelio teritorijoje ir ten siuksliu nesimeto,nebent uz tvoros,manes tai nestebina nes as pati siame rajone augusi,o siuksliu ir pijoku tai visame mieste vaiksto ir yra
QUOTE(Dunja @ 2009 01 21, 00:50) norejau leisti vaika i si darzeli, bet kai privaziavau ir pamaciau aplinka, net i vidu neuzejau Manau apsirikote kad neleidziate,
[quote=rapolas,2009 01 21, 19:02]
Manau apsirikote kad neleidziate, idomu is kur jau jus zinot kokia ta valdzia? P.S. neteigiu kad darzelis blogas, bet nelabai grazu tokiu budu save reklamuot QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 01 21, 21:31) [ idomu is kur jau jus zinot kokia ta valdzia? P.S. neteigiu kad darzelis blogas, bet nelabai grazu tokiu budu save reklamuot Galiu pilnai rasyti ka noriu,
mano net kelios pazystamos dirba siame darzelyje,ir tikrai pasakytu kad geriau nevesk,o direktore labai grieztai viska ziuri,kad butu sutvarkyta ir sterilu ir tvarka gerai prilaiko,joke ce reklama,cia juk tema apie zibute o ne aplamai apie darzelius
pritariu irapolas,kuo daugiau ten lakausi tuo daugiau patenkinta esu QUOTE(rapolas @ 2009 01 21, 20:30) Galiu pilnai rasyti ka noriu, tiesiog juokinga kai tema nuolat atnaujinama nereiksmingom zinutem, kad tik butu pirma tarp temu, kai tevams paraso tai ko tikrai eilinis tevelis negali zinot apie sia istaiga, man negaila, liaupsinkit, suprantu kad neprestizineje vietoje jis stovi, reikia reklamos, betgi teveliai tikisi realios informacijos
o idomu ar apie visus darzelius ce zinot viska,kai tik privaziuojat aplinka
tai va mamytes rinkites kurios vedate vaikucius i si darzeli,paplepesim pasitarsim QUOTE(myliuvasara @ 2009 01 21, 21:04) o idomu ar apie visus darzelius ce zinot viska,kai tik privaziuojat aplinka tai va mamytes rinkites kurios vedate vaikucius i si darzeli,paplepesim pasitarsim siaip as nepeikiau sio darzelio nei vienu zodziu, tiesiog pareiskiau nusistebejima ir itarima del anksciau minetu priezasciu, beje, visos grupes ir aukletojos skirtingos tad tikrai taip uztikrintai neagituociau teveliu butinai rinktis sy darzeli, jei jums patinka vienoje grupeje, tai nebutinai taip puiku gali buti kitoje
tai as ir nesakau kad kitoje gerai,teisingai pasakyta, neteigiu kad ir kitose gerai,nes nzn,bet jei butu blogai tai teveliai nevestu savo vaikuciu.
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 01 21, 22:53) tiesiog juokinga kai tema nuolat atnaujinama nereiksmingom zinutem, kad tik butu pirma tarp temu, kai tevams paraso tai ko tikrai eilinis tevelis negali zinot apie sia istaiga, man negaila, liaupsinkit, suprantu kad neprestizineje vietoje jis stovi, reikia reklamos, betgi teveliai tikisi realios informacijos Taigi jus pati ir uzvedet ta tema Pritariu P.s Man butu labai idomu suzinoti koks darzelis siauliuose stovi prestizinej vietoj Papildyta: tai va mamytes rinkites kurios vedate vaikucius i si darzeli,paplepesim pasitarsim [/quote]
siandien dienele praejo neblogai,aukletoja skambino pries pietukus jau mamytes reikejo,na po truputi priprasime
rapolas,oho jus tris vaikelius vedate i si darzeli,ar gerai supratau? QUOTE(myliuvasara @ 2009 01 22, 22:50) siandien dienele praejo neblogai,aukletoja skambino pries pietukus jau mamytes reikejo,na po truputi priprasime rapolas,oho jus tris vaikelius vedate i si darzeli,ar gerai supratau? ne mano jau nebeeina, ejo 2 ,
sakyk rapolas,o pas kokias aukletojas ejo tavo vaikai?
QUOTE(Dunja @ 2009 01 20, 22:50) norejau leisti vaika i si darzeli, bet kai privaziavau ir pamaciau aplinka, net i vidu neuzejau mes labai patenkinti siuo darzeliu
jetau siandien mums nelaime atsitiko,mano mazyle,ibreze i veideli berniukui bet taip stiprei,gan gilokai
gal kurios nors mamytes zino kaip ir kas daros strakaliuku grupej? kokios aukletojos ir pan?
mes einam i strakaliuku grupe,aukletojos jei gerai suskaitau yra Regina Misiene ir Irena Radaviciene,kiek teko bendrauti,geros svelnios ,uzsiima su vaikuciais,labai grazei mandagei bendrauja,nieko blogo pasakyti negaliu
jei kas konkreciau domintu klauskite QUOTE(myliuvasara @ 2009 02 02, 22:00) mes einam i strakaliuku grupe,aukletojos jei gerai suskaitau yra Regina Misiene ir Irena Radaviciene,kiek teko bendrauti,geros svelnios ,uzsiima su vaikuciais,labai grazei mandagei bendrauja,nieko blogo pasakyti negaliu jei kas konkreciau domintu klauskite o kaip gerai kad atsiliepet, noriu dar paprasyt paslaugos, gal galit paklausti aukletoju kada bus zinoma kurie vaikai priimti 2009m nauju mokslo metu sezonui? ten sake sarasus pakabins, bet nebeatsimenu kada liepe ateit pasiziuret....
Na as asmeniskai nesu iki galo patenkinta šiuo darželiu...direktore ten reikli, griežta, viskas tvarkoj. Savo vaikuti vedu i maziausiu grupe, pradejau vesti nuo 1 metu ir 8 men. Na taip, aukletojos nera prastos, malonios, patenkinta as ugdomaja veikla, bet as asmeniskai nesusisneku su aukletojom...kadangi vaikutis atejo i puodeli nemokedamas daryt, tai daznai rasdavau puse dienos ar ilgiau nekeistas sauskelnes, po truputi sodina ant puodelio, jau karts nuo karto dabar padaro. Nemokejo gert is puodelio, prasiau, kad prilaikytu, kai geria, nes uzsipila viska ant saves, arba piltu tik ant dugno, vos, vos, kad ir i burna kazkas patektu, ne vien ant drabuziu, tvirtino, kad taip ir daro, taciau ne velnio taip nedare, ipila tiek, kiek ir visiems, ir parsinesu kruva svariu, bet slapiu nuo kompoto rubu. Kai dar ko paprasai irgi negirdi, paskui nemalonu prasinet darkart, o tada viskas "nueina" iki direktores...nemalonu...cia tik trupinelis to, kuo as esu nepatenkinta. Nesikabineju as siaip....del malonumo, tik noriu, kad vaikas butu priziuretas...nemalonu ir man ir aukletojoms, bet as pykstu, kai mano menkuti prasyma jos IGNORUOJA...
aalm,suprantu teve,na as savo mazyle mokinau pati kad gertu is puodelio,todel ji jau mokejo nuejusi,tai su tuo nesusiduriau,keista kad taip vyksta.o ar ilgai jus taip parsinesinejate rubu kruvas?na jos tikrai turetu pasistengti sia problema isspresti
P.S dar maciau grupeje vaikelis vienas geria is tokio specialaus buteliuko,kaip puodelis ,leidzia atsinesti .
bailutyte dar nera sarasiuku sudarytu,prades tik pavasari.
|