Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šiauliai: l/d "Žibutė"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
pumpura
QUOTE(myliuvasara @ 2008 10 02, 13:01)
labai aciu pumpura aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif
na mes jau ant puodelio darome,tik miegam su pampersu,ir dantukus valomes.
*

lopšelio grupėse dantukų nevalo vaikučiai, tik darželio grupėse ir tai tik skalauja
myliuvasara
aisku aciu labai 4u.gif 4u.gif
pumpura
QUOTE(myliuvasara @ 2008 10 02, 20:56)
aisku aciu labai 4u.gif  4u.gif
*

nėra už ką, kad tik būtų naudinga ax.gif
pumpura
tiesa,dar reikalauja(bent jau ,,Žibutėj")spintelėj turėti šukytes, nesvarbu berniukas ar mergaitė ir dar gali pasirūpint iš anksto plastikine, ar kokia kita prijuoste,jos prireiks dailės darbeliams(čia vaikučiam uždeda kad neapsimozotų rūbelių)
myliuvasara
aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
myliuvasara
norejau paklaust,siandien ejau pro sali ir maciau kad kaikurie maziukai su ciulptukais,tai taip iseina leidzia ?
pumpura
QUOTE(myliuvasara @ 2008 10 09, 17:44)
norejau paklaust,siandien ejau pro sali ir maciau kad kaikurie maziukai su ciulptukais,tai taip iseina leidzia ?
*

tai jei reikia vaikiukui tai ir leidžia mirksiukas.gif
Papildyta:
mačiau mamos neša ir buteliukus jei vaikutis negeria iš puoduko ax.gif
myliuvasara
vaje as kad stengiuos,mazyle prie visko pratint,ir ant puoduko,ir dantukus valyt ir paciai valgyt ir gert,na sekasi neblogai,kad tik toms aukletojoms nebutu daug vargo.na vistiek nepakenks manau ax.gif ax.gif ax.gif

dar norejau paklaust ar ten zaislus perka ar rinkliava koke jama,ar patiems vaikuciams liepia atsinest?
pumpura
QUOTE(myliuvasara @ 2008 10 09, 17:55)
vaje as kad stengiuos,mazyle prie visko pratint,ir ant puoduko,ir dantukus valyt ir paciai valgyt ir gert,na sekasi neblogai,kad tik toms aukletojoms nebutu daug vargo.na vistiek nepakenks manau ax.gif  ax.gif  ax.gif

dar norejau paklaust ar ten zaislus perka ar rinkliava koke jama,ar patiems vaikuciams liepia atsinest?
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif šaunuolė ir aš stengiausi viską mokint kad tik ten nebūtų didelio vargo,nors išėjom labai maži,tačiau nebuvom žiopliausi thumbup.gif
lopšelio grupėj,kai tik atėjom,atsimenu sąraše priemonių,kurias reikia atsinešti,buvo ir žaisliukas (atrodo avinėlio prašė),šiemet prašė knygutę atsinešti,bet tai nėra brangūs ir dideli daiktai.dar kartelį prašė smulkmenėlių: veidroduko,magnetukų ir kt. bet čia jei turi namie nereikalingų ir pan. niekas neprievartauja kad neštum. dar pavasarį nešėmės smėlio žaisliukų ir tiek,kiek galėjom,kiek buvo nereikalingų namie. daug kainuojančių žaislų tikrai neprašo nešt. kiekvieną mėn. yra renkama po 5 lt (nežinau po kiek kitose grupėse,bet kur mes lankėm ir lankom būtent po tiek) ir perkamos kai kurios priemonės,knygutės ar žaisliukai.bent jau lopšio grupėj tai pavasarį supažindindavo su tuo ką pirko už tuos pinigėlius,pateikdavo net čekius,jei kas norėdavo pasižiūrėt cool.gif
myliuvasara
oi pumpura labai aciu tau,ka be taves daryciau,va imk balioneli 4u.gif
pumpura
QUOTE(myliuvasara @ 2008 10 09, 18:18)
oi pumpura labai aciu tau,ka be taves daryciau,va imk balioneli 4u.gif
*

ačiū ačiū,bet nesunku gi parašyt ir pagelbėt mirksiukas.gif
myliuvasara
jauciu ce tuoj ta tema uzdarys,mazyle mano dar i darzeli neina,dar skambucio nesulaukiu.o daugiau toks jaumas kad niekas nenori ce pasirasinet ir vedanciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dange*
mes uzsirasem i si darzeli, eisim i ji dar tik po dvieju metu, bet dziugu kad tokie geri atsiliepimai thumbup.gif smile.gif
pumpura
bet tikrai,nejau nėra daugiau mamyčių vedančių savo vaikučius į šį darželį g.gif
n-e-r-i
Šiandien į šį darželį užregistravau savo mergaitę. Darželis kaip ir dauguma ne iš naujausių, bet puikiai sutvarkytas. Man labai patiko direktorė. Mažąją norėčiau pradėti leisti jau nuo rugsėjo, bet kaži ar pateksim į sąrašus. Užsirašėm į "Strakaliukų" grupę, apžiūrėjom grupę, aktų salę. Mano pliusai šiam darželiui:
- aktyvi direktorė
- tvarkingai sutvarkytas vidus
- įdomios auklėjimo programos
- darželis nėra prie pat gatvės
- mažai nusiskundimų internete blush2.gif

Mano neigiami pastebėjimai:
- darželis įsikūręs tarp ne pačio didžiausio autoriteto gatvių (Ežero ir Žalgirio), o tai reiškia, kad pro šalį šlaistysis "visokie"
- darželio aplinkoje norėtųsi daugiau žalumos
- darželis dar ne pilnai renovuotas, bet jau planuojama šią vasarą keisti langus.

rapolas
QUOTE(n-e-r-i @ 2008 12 03, 22:33)

- darželis įsikūręs tarp ne pačio didžiausio autoriteto gatvių (Ežero ir Žalgirio), o tai reiškia, kad pro šalį šlaistysis "visokie"
- darželis dar ne pilnai renovuotas, bet jau planuojama šią vasarą keisti langus.
*

Beveik pro visu darzeliu kiemus slaistosi "Visokie", rolleyes.gif o darzelio kiemas tikrai grazus, thumbup.gif aisku ziema kur jus rasit ta zaluma, biggrin.gif , darzelis thumbup.gif , trukumu galima rasti visur kaip ir kiekvieme zmoguje, Darzelis thumbup.gif
rapolas
Te baltą Kalėdų vakarą Jūsų širdyse suvirpa meilė, sieloje įsiplieskia džiaugsmas....
SU ŠVENTĖM
4u.gif 4u.gif 4u.gif
myliuvasara
aciu,rapolas 4u.gif ,vius sveikinu su praejusiomis kaledomis ir artejamciais naujaisiais metais newyear.gif newyear.gif newyear.gif
myliuvasara
sveikutes mamytes,na papasakokite kaip sekasi vaikuciams darzelije?sakykite kiek kartu per savaite veda vaikucius i lauka?
bailutyte
QUOTE(n-e-r-i @ 2008 12 03, 20:33)
Šiandien į šį darželį užregistravau savo mergaitę. Darželis kaip ir dauguma ne iš naujausių, bet puikiai sutvarkytas. Man labai patiko direktorė. Mažąją norėčiau pradėti leisti jau nuo rugsėjo, bet kaži ar pateksim į sąrašus. Užsirašėm į "Strakaliukų" grupę, apžiūrėjom grupę, aktų salę. Mano pliusai šiam darželiui:
- aktyvi direktorė
- tvarkingai sutvarkytas vidus
- įdomios auklėjimo programos
- darželis nėra prie pat gatvės
- mažai nusiskundimų internete  blush2.gif

*

sveika n-e-r-i , ir mes jau daugiau kaip metai laukiam eiles i Strakaliuku grupe drinks_cheers.gif nuo 2009 rugsejo norim pradet lankyt, anksti uzsirasem, nes norejau i si darzeli ax.gif aisku pirmas pliusas - beveik kieme bigsmile.gif po to dar pasidomejau (drauges drauge dirbo ten anksciau gossip.gif ) tai labai graziai apie aukletojas pasnekejo, o ir direktorei negailejo komplimentu. tai nusejau, pakalbejau su direktore ir uzsirasiau. sake i ta grupe 9 eilej buvo, tai dave dideliu vilciu kad pateksim, nes planuoja priimt 20 ar 22. tik va nebelabai atsimenu kuri men liepe ateit sarasu pasiziuret blush2.gif o direktore tai thumbup.gif tikrai pasirode, labai man patiko kad paminejo, jog grieztai labai maista ziuri darzelyje. o del tu ,,kaimynu" ka padarysi, visur ju ir daug... ai, dar po to jau kai uzsirasem truputi buvau supanikavus, sakau gal daug grupeje vaiku is asocialiu seimu bus, bet mama nuramino, sake jei dar zmones vaikus is tokiu seimu i darzelius leidzia tai nera degradave lotuliukas.gif dabar jau laukiam labai rugsejo... wub.gif
myliuvasara
as ir labai laukiu,kada mazyle mano priims,ten mano pazystamos 2 dirba,tai sake pagal metus yra 4 manoji panele bigsmile.gif ,o i kokia grupe tai,as nesirinkau.reiks dar pasiklausinet smulkiau viska g.gif
myliuvasara
niu va,naujienos geros,prieme mano mazyle,jau si men pradesime lankyti bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
bailutyte
QUOTE(myliuvasara @ 2009 01 07, 18:44)
niu va,naujienos geros,prieme mano mazyle,jau si men pradesime lankyti bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
*

tai nedink niekur ir pranesinek viska kas kur ir kaip ten darosi biggrin.gif idomu labai man...
myliuvasara
ok mirksiukas.gif bigsmile.gif drinks_cheers.gif
liepe,atnesti dokumentus:
gyvenamosios vietos deklaracija
gydytojo pazyma
gimimo liudijima (atsviesta)

toliau apziurejau grupe,tokiu kleckiuku pilna ,zandziukais issiputuseis bigsmile.gif ,gan tavarkingai atrodo grupe,tik nebuvo vau...,sake reika drabuzeliu pasikeitimui (jei apsipiltu),seilinuko(kad butu toks neperslampamas),ir tapkyciu(geriau sandaliukai),dar pampersu(jei vaikuciui reiktu).
na va kokia informacija gavau siandien.
Papildyta:
ai dar prasom uzeiti cia http://www.zibute.mir.lt/
pumpura
QUOTE(myliuvasara @ 2009 01 05, 18:34)
sveikutes mamytes,na papasakokite kaip sekasi vaikuciams darzelije?sakykite kiek kartu per savaite veda vaikucius i lauka?
*

Labukas,labai smagu kad pradėsit jau keliaut į darželį 4u.gif o į lauką vaikučius veda jei geras oras kiekvieną dieną iš ryto ir po vakarienės (vasarą,pavasarį,rudenį),žiemą dažniausiai tik iš ryto,o jei blogas oras tai išvis neveda ax.gif
myliuvasara
kam reikes deklaracijos,ji randasi savivaldybeje,iejimas stiklinis pastatas ant kampo,darbo laikas:
pirmad. 13-17 h
antrad. 8-14 h
treciad. 13-19 h
ketvirtad.8-14 h
penktad. 8-12 h

piet. pertrauk. 12-12:45 h
myliuvasara
laba diena,na stai mes jau nuo pirmadienio pradejome pratintis prie darzelio aplinkos assa.gif Einasi normalei,po valandele pabuvome pusantros,paskui jau pasigenda mamytes,siandien radau verkiancia rolleyes.gif ,bet nieko apsipras pomazu.pirmadieni spejo nuskriaust pora vaikuciu,nemoka dalintis dar ax.gif,na...ismoks.siandien buvo vaikuciai saleje,labai smagei laika leidzia,soka dainuoja,barskina tarskina su akmeneliais ir buteliaias plastmasiniais pripiltais kazkotai,vaidinima ziuri bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ,zodziu smagu vaikuciams ten sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif
Dunja
norejau leisti vaika i si darzeli, bet kai privaziavau ir pamaciau aplinka, net i vidu neuzejau schmoll.gif patvoriai pilni siuksliu, svirkstu(neduokdie koks ir darzelio teritorijoj pasitaikytu) , priesais taip vadinamas piratnamis (kai pagalvojau, kad ziema teks tamsoje bristi iki darzelio...), beje, tik sustojus prie darzelio, pro to barako langus pradejo skristi visoks slamstas, siuksles ir t.t. nu ir kvartalas. unsure.gif
myliuvasara
na jo buna ten prie to piratnamio,bet vaikai nevaiksto po piratnamio kiema,vaiksto darzelio teritorijoje ir ten siuksliu nesimeto,nebent uz tvoros,manes tai nestebina nes as pati siame rajone augusi,o siuksliu ir pijoku tai visame mieste vaiksto ir yra 4u.gif .kiekvieno zmogaus teise rinktis,man cia patogu ir arti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
rapolas
QUOTE(Dunja @ 2009 01 21, 00:50)
norejau leisti vaika i si darzeli, bet kai privaziavau ir pamaciau aplinka, net i vidu neuzejau  schmoll.gif  patvoriai pilni siuksliu, svirkstu(neduokdie koks ir darzelio teritorijoj pasitaikytu) , priesais taip vadinamas piratnamis (kai pagalvojau, kad ziema teks tamsoje bristi iki darzelio...), beje, tik sustojus prie darzelio, pro to barako langus pradejo skristi visoks slamstas, siuksles ir t.t. nu ir kvartalas.  unsure.gif
*

Manau apsirikote kad neleidziate, bigsmile.gif na aisku jums svarbu kas uz tvoros, o ne kas darzelyje, g.gif darzelis super thumbup.gif ir aplinka labai grazi, labai priziurima, thumbup.gif vaikai ugdomi thumbup.gif valdzia thumbup.gif ir i darzelio kiema vaziuojama ne pro piratnami jusu vadinama , schmoll.gif o nuo sodros puse, smile.gif aisku renkasi visi kas kam patinka
Vytaucike
[quote=rapolas,2009 01 21, 19:02]
Manau apsirikote kad neleidziate, bigsmile.gif na aisku jums svarbu kas uz tvoros, o ne kas darzelyje, g.gif darzelis super thumbup.gif ir aplinka labai grazi, labai priziurima, thumbup.gif vaikai ugdomi thumbup.gif valdzia thumbup.gif ir i darzelio kiema vaziuojama ne pro piratnami jusu vadinama , schmoll.gif o nuo sodros puse, smile.gif aisku renkasi visi kas kam patinka
*

idomu is kur jau jus zinot kokia ta valdzia? g.gif eilinis zmogus tik vedantis vaika i darzeli niekad nesuzinos tiesos, tai gali pamatyt tik dirbdamas ten, nes trumpi pabendravimai su teveliais neparodo tikros tiesos, na nebent jus ten dirbat ir sau reklama darot lotuliukas.gif o tai akivaizdziai matosi is pasisisakymu, senokai stebiu sia temele,ir toks ispudis kad pagrinde tik du pasnekovai nuolat cia bendrauja ir nuolat aukstina sia istaiga, itarimas iskart kyla g.gif tad teveliai neapsigaukit mirksiukas.gif

P.S. neteigiu kad darzelis blogas, bet nelabai grazu tokiu budu save reklamuot schmoll.gif
rapolas
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 01 21, 21:31)
[
*

idomu is kur jau jus zinot kokia ta valdzia? g.gif eilinis zmogus tik vedantis vaika i darzeli niekad nesuzinos tiesos, tai gali pamatyt tik dirbdamas ten, nes trumpi pabendravimai su teveliais neparodo tikros tiesos, na nebent jus ten dirbat ir sau reklama darot  lotuliukas.gif o tai akivaizdziai matosi is pasisisakymu, senokai stebiu sia temele,ir toks ispudis kad pagrinde tik du pasnekovai nuolat cia bendrauja ir nuolat aukstina sia istaiga, itarimas iskart kyla  g.gif tad teveliai neapsigaukit  mirksiukas.gif

P.S. neteigiu kad darzelis blogas, bet nelabai grazu tokiu budu save reklamuot  schmoll.gif
*

Galiu pilnai rasyti ka noriu, g.gif nes lanke du vaikai thumbup.gif ir dabar tenka daznokai uzeiti, kadangi sese veda, smile.gif o kas ka nori aisku gali ir kalbet, g.gif o del aukstinimo istaigos jusu asmenine nuomone, thumbup.gif o ka jus pavydite, bigsmile.gif kad kalbama gerai, kas jums neleidzia rasyti ka norit, ir labai gaila kad galvojate jog reklamuojamas darzelis, smile.gif tiesio isakoma nuomone, o jusu reikalas ka norite ta ir galvokite ,jei jums nepatinka tai neikite i ta puslapi
myliuvasara
mano net kelios pazystamos dirba siame darzelyje,ir tikrai pasakytu kad geriau nevesk,o direktore labai grieztai viska ziuri,kad butu sutvarkyta ir sterilu ir tvarka gerai prilaiko,joke ce reklama,cia juk tema apie zibute o ne aplamai apie darzelius 4u.gif nevedes vaiko i si darzeli nesuzinosi,tas teisybe.
pritariu irapolas,kuo daugiau ten lakausi tuo daugiau patenkinta esu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vytaucike
QUOTE(rapolas @ 2009 01 21, 20:30)
Galiu pilnai rasyti ka noriu,  g.gif nes lanke du vaikai  thumbup.gif ir dabar tenka daznokai uzeiti, kadangi sese veda, smile.gif  o kas ka nori aisku gali ir kalbet, g.gif  o del aukstinimo istaigos jusu asmenine nuomone, thumbup.gif  o ka jus pavydite,  bigsmile.gif kad kalbama gerai, kas jums neleidzia rasyti ka norit, ir labai gaila kad galvojate jog reklamuojamas darzelis, smile.gif  tiesio isakoma nuomone, o jusu reikalas ka norite ta ir galvokite ,jei jums nepatinka tai neikite i ta puslapi
*

tiesiog juokinga kai tema nuolat atnaujinama nereiksmingom zinutem, kad tik butu pirma tarp temu, kai tevams paraso tai ko tikrai eilinis tevelis negali zinot apie sia istaiga, man negaila, liaupsinkit, suprantu kad neprestizineje vietoje jis stovi, reikia reklamos, betgi teveliai tikisi realios informacijos unsure.gif
myliuvasara
o idomu ar apie visus darzelius ce zinot viska,kai tik privaziuojat aplinka lotuliukas.gif ,nepatinka nevesk,vesk kitur,ner ce ko peikt. o laupsinsim kiek noresim nes ce tema apie zibutes darzeli,jei nevedi ten ir nebeliaupsink pati,tema nesenai uzvesta tai ir nezino daug kas apie tai,o ir darzelis nedidelis kaip kiti.
tai va mamytes rinkites kurios vedate vaikucius i si darzeli,paplepesim pasitarsim 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vytaucike
QUOTE(myliuvasara @ 2009 01 21, 21:04)
o idomu ar apie visus darzelius ce zinot viska,kai tik privaziuojat aplinka lotuliukas.gif ,nepatinka nevesk,vesk kitur,ner ce ko peikt. o laupsinsim kiek noresim nes ce tema apie zibutes darzeli,jei nevedi ten ir nebeliaupsink pati,tema nesenai uzvesta tai ir nezino daug kas apie tai,o ir darzelis nedidelis kaip kiti.
tai va mamytes rinkites kurios vedate vaikucius i si darzeli,paplepesim pasitarsim  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

siaip as nepeikiau sio darzelio nei vienu zodziu, tiesiog pareiskiau nusistebejima ir itarima del anksciau minetu priezasciu, beje, visos grupes ir aukletojos skirtingos tad tikrai taip uztikrintai neagituociau teveliu butinai rinktis sy darzeli, jei jums patinka vienoje grupeje, tai nebutinai taip puiku gali buti kitoje smile.gif
myliuvasara
tai as ir nesakau kad kitoje gerai,teisingai pasakyta, neteigiu kad ir kitose gerai,nes nzn,bet jei butu blogai tai teveliai nevestu savo vaikuciu.
rapolas
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 01 21, 22:53)
tiesiog juokinga kai tema nuolat atnaujinama nereiksmingom zinutem, kad tik butu pirma tarp temu, kai tevams paraso tai ko tikrai eilinis tevelis negali zinot apie sia istaiga, man negaila, liaupsinkit, suprantu kad neprestizineje vietoje jis stovi, reikia reklamos, betgi teveliai tikisi realios informacijos  unsure.gif
*

Taigi jus pati ir uzvedet ta tema lotuliukas.gif su nereiksmingom zinutem biggrin.gif o ne kas kitas smile.gif kai vesit 3 vaikus ne pametinukus i darzeli, idomu ar nieko nezinosit smile.gif
Pritariu drinks_cheers.gif myliuvasara reikia laiko o ne stebejimo is salies ir jei jus darzelio sio nelankot ko rasot cia doh.gif

P.s Man butu labai idomu suzinoti koks darzelis siauliuose stovi prestizinej vietoj
Papildyta:

tai va mamytes rinkites kurios vedate vaikucius i si darzeli,paplepesim pasitarsim 4u.gif 4u.gif 4u.gif
*

[/quote]
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
myliuvasara
siandien dienele praejo neblogai,aukletoja skambino pries pietukus jau mamytes reikejo,na po truputi priprasime flirt.gif
rapolas,oho jus tris vaikelius vedate i si darzeli,ar gerai supratau? 4u.gif
rapolas
QUOTE(myliuvasara @ 2009 01 22, 22:50)
siandien dienele praejo neblogai,aukletoja skambino pries pietukus jau mamytes reikejo,na po truputi priprasime flirt.gif
rapolas,oho jus tris vaikelius vedate i si darzeli,ar gerai supratau? 4u.gif
*

ne mano jau nebeeina, ejo 2 , smile.gif jau mokykloje, smile.gif bet sese veda dar ir daznai nueinu pasiimti thumbup.gif
myliuvasara
sakyk rapolas,o pas kokias aukletojas ejo tavo vaikai?
rapolas
QUOTE(myliuvasara @ 2009 01 30, 18:07)
sakyk rapolas,o pas kokias aukletojas ejo tavo vaikai?
*

Lanke Kodelciuku grupe, o aukletojos buvo Rima ir Violeta thumbup.gif bet, zinau ,kad Rima dabar dirba pavaduotoja, o Violeta logopede, buvo tikrai geros auklėtojos thumbup.gif Sese veda i krikscioniska grupe
EGLaite
QUOTE(Dunja @ 2009 01 20, 22:50)
norejau leisti vaika i si darzeli, bet kai privaziavau ir pamaciau aplinka, net i vidu neuzejau  schmoll.gif  patvoriai pilni siuksliu, svirkstu(neduokdie koks ir darzelio teritorijoj pasitaikytu) , priesais taip vadinamas piratnamis (kai pagalvojau, kad ziema teks tamsoje bristi iki darzelio...), beje, tik sustojus prie darzelio, pro to barako langus pradejo skristi visoks slamstas, siuksles ir t.t. nu ir kvartalas.  unsure.gif
*

blink.gif nu zinokit man jusu pasisakymas apie darzelio teritoija labai nustebino. Lankom si darzeli jau antrus metus ir ne karto neteko matyt darzelio teritorijoj jokiu svirkstu, siuksliu ir t.t., kaip tik viskas labai tvarkinga ir grazu smile.gif ir prie ko cia tie piratnamiai, juk vaikas buna darzelio teritorijoj, o ne piratnamiu kieme doh.gif
mes labai patenkinti siuo darzeliu thumbup.gif
myliuvasara
jetau siandien mums nelaime atsitiko,mano mazyle,ibreze i veideli berniukui bet taip stiprei,gan gilokai verysad.gif verysad.gif verysad.gif nepasidalino zaisliuko.kalta tai as vakar vaika ismaudziau ir nenukirpau naguciu mega_shok.gif umn.gif jetau kaip gaila to berniuko,zandukas raudonas verysad.gif
bailutyte
gal kurios nors mamytes zino kaip ir kas daros strakaliuku grupej? kokios aukletojos ir pan?
myliuvasara
mes einam i strakaliuku grupe,aukletojos jei gerai suskaitau yra Regina Misiene ir Irena Radaviciene,kiek teko bendrauti,geros svelnios ,uzsiima su vaikuciais,labai grazei mandagei bendrauja,nieko blogo pasakyti negaliu 4u.gif
jei kas konkreciau domintu klauskite 4u.gif
bailutyte
QUOTE(myliuvasara @ 2009 02 02, 22:00)
mes einam i strakaliuku grupe,aukletojos jei gerai suskaitau yra Regina Misiene ir Irena Radaviciene,kiek teko bendrauti,geros svelnios ,uzsiima su vaikuciais,labai grazei mandagei bendrauja,nieko blogo pasakyti negaliu 4u.gif
jei kas konkreciau domintu klauskite 4u.gif
*

o kaip gerai kad atsiliepet, noriu dar paprasyt paslaugos, gal galit paklausti aukletoju kada bus zinoma kurie vaikai priimti 2009m nauju mokslo metu sezonui? ten sake sarasus pakabins, bet nebeatsimenu kada liepe ateit pasiziuret.... doh.gif buciau labai dekinga ax.gif
aalm
Na as asmeniskai nesu iki galo patenkinta šiuo darželiu...direktore ten reikli, griežta, viskas tvarkoj. Savo vaikuti vedu i maziausiu grupe, pradejau vesti nuo 1 metu ir 8 men. Na taip, aukletojos nera prastos, malonios, patenkinta as ugdomaja veikla, bet as asmeniskai nesusisneku su aukletojom...kadangi vaikutis atejo i puodeli nemokedamas daryt, tai daznai rasdavau puse dienos ar ilgiau nekeistas sauskelnes, po truputi sodina ant puodelio, jau karts nuo karto dabar padaro. Nemokejo gert is puodelio, prasiau, kad prilaikytu, kai geria, nes uzsipila viska ant saves, arba piltu tik ant dugno, vos, vos, kad ir i burna kazkas patektu, ne vien ant drabuziu, tvirtino, kad taip ir daro, taciau ne velnio taip nedare, ipila tiek, kiek ir visiems, ir parsinesu kruva svariu, bet slapiu nuo kompoto rubu. Kai dar ko paprasai irgi negirdi, paskui nemalonu prasinet darkart, o tada viskas "nueina" iki direktores...nemalonu...cia tik trupinelis to, kuo as esu nepatenkinta. Nesikabineju as siaip....del malonumo, tik noriu, kad vaikas butu priziuretas...nemalonu ir man ir aukletojoms, bet as pykstu, kai mano menkuti prasyma jos IGNORUOJA...
myliuvasara
aalm,suprantu teve,na as savo mazyle mokinau pati kad gertu is puodelio,todel ji jau mokejo nuejusi,tai su tuo nesusiduriau,keista kad taip vyksta.o ar ilgai jus taip parsinesinejate rubu kruvas?na jos tikrai turetu pasistengti sia problema isspresti g.gif g.gif g.gif nes vaikelis didziaja dienos dali praleidzia darzelyle,todel manau jums neperdaugiausia laiko lieka pamokinti gerti grazei is puodelio. sakykite o i kokia grupe einate,pati maziausia tai strakaliuku lygtais jei neklystu?

P.S dar maciau grupeje vaikelis vienas geria is tokio specialaus buteliuko,kaip puodelis ,leidzia atsinesti .
myliuvasara
bailutyte dar nera sarasiuku sudarytu,prades tik pavasari.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.