Sveikutes mergaites,papasakosiu ir as savo 4 leliaus gimima,nors ma buvo atliktas cezario pjuvis,bet vistiek noriu pasidalint tuo dziauksmu.Vyras labai norejo sunaus,ilgai manes prase,bet as kazkaip vis delsiau,bet pasaulis taip suredytas,kad vaikai daznai ateina tada kada ju visai neplanuoji ir nelauki.Kai tik suzinojau kad laukiuosi kiek isigandau,nes nesitikejau,bet labai greitai su tuo susitaikiau ir emiau laukti savo stebuklelio,beto isitikinus buvau kad tai berniukas kurio taip trosko vyras.Nestumas buvo pusetinas,teko ir bilioteni pabut,labai tirpo rankos,kilo spaudimas,bet zinojau kad kai gims lelyte visa tai baiksis.Ma buvo nuspresta daryt cezary,nes mano lelkos dideli gimsta tai kad nebutu bedos,kuria turejau pries tai su abiem dukrom,buvo suplanuotas is anksto cezaris.Saziningai as jo visai nenorejau,juk tai operacija o ne gimdymas,esu gana stambi,tai delto dar buvo problemike,kai reikes tuos lasinukus susiut.Nu atejo paskirta diena balanzio 25,pries devynes ryte,atsiguliau ant ratuku,ir mane isveze i operacine,ziurejau i lubas ir galvojau,kad baisiai bijau,kad nebenoriu operacijos,kad noriu pati gimdyt,bet neistariau ne zodzio,tik dairiaus aplinkui kas dedas.Operacinej visi dirbo savo darbus,viena atsistojus lauke leliuko,daktare ma aki mirktelejo,anesteziologas bande ivest ma kateteri,tik sunkiai rado vena,tai vis tranke ma per ranka kad vena isoktu,kita tepe ma pilva su spiritu ir su jodu,o as is siaubo tik visa drebejau ir galvojau,ar da ilgai.Tada ma ant nosies uzdejo kauke ir iskeliavau i sapnu karalyste.Atsibudau jau lifte,kai veze i palata,verkiau ir verkiau,kodel net nezinau,gal cia taip narkoze veike,norejau paklaust,kas gime,ar nuojauta manes neapgavo,bet labai skaudejo gerkle ir neistariau ne zodzio.Nezinau kiek da prasnaudziau,bet atejo daktare ir pasake kad turiu berniuka,paprasiau kad ma ji atnestu,kai pamaciau ve verkt pradejau,toks grazutis mazutis buvo mano suniukas,4250gr ir 52cm,pabuciavau i kakta savo angeleli ir ji isnese,nes vis da buvau paveikta narkozes,tai jo nepaliko.Sendien mum jau 3sav augam greitai ir esam laimingi ir sveiki,dziaugiuos kad ji turiu ir del nieko nesigailiu,Edvinukas ma nusisypsojo antra para,tai atpirko visus mano skausmus iskestus po cezrio,ne kiekviena diena pamatai kai tavo mazas kudikelis tau padovanoja zavinga sypsenele,visoms linkiu kad ir jusu kudikelai jums sypsotusi
labai grąži istorija
saunuole mamyte keturi vaikuciai , kaip smagu
sveikinam
labai graži istorija
SuperMAMA
Smagu skaityti laimingas istorijas o si tikrai tokia ir yra
turit net 4 vaikučius, turėtų būti linksma
tikra supermama
|