Labas vakaras! noriu paklausti ar galima nestumo metu naudoti savaiminio idegio kremus, losjonus ir serveteles?
sveika tiksliai pasakyti negaliu galima ar negalima
idegimo kremu sudetyje labai daug chemikalu ir konservantu, kiek as zinau nudoti ju niekas nedraudzia, tik nepamirskim kad per oda visos kenksmingos medziagos ir leliukui gali persiduot
Del soliariumo tai sutinku kad negalima, bet del kremu, tai manau jei yra noro tai nepakenks
Galima, o kodėl gi ne? Chemijos yra visuose kremuose...Aš tik siūlyčiau naudoti geresnės kokybės , kad plius ir padrėkintų ir pamaitintų odą.Tiesa, mano draugė labai gražiai tuos kremus naudodama "įdega"-jokių nenusisekusių dryžių.Sakau kaip tau pavyksta?- ji sako : sumaišau dalį įprasto kremo su savaiminio įdegio kremu.
Uoj gera temele..
[quote=geguzevasaris,2008 07 10, 16:07]
Galima, o kodėl gi ne? Chemijos yra visuose kremuose...Aš tik siūlyčiau naudoti geresnės kokybės , kad plius ir padrėkintų ir pamaitintų oda Teisingai, kur gi tos chemijos nera... Jei oda nera jautri, tai tikrai nepakenks tie kremukai... QUOTE(Jura_j @ 2008 07 10, 17:50) Uoj gera temele.. Jei žadi puoštis baltais rūbais ir bus karšta, tai gali pakenkti tik jiems
Galima naudotis tikrai
as kasdien nenaudoju, nes ir taip jautri visiems kremu kvapams, bet karts nuo karto panaudoju ir tikrai netikiu kenksmingumu
as naudojau tai idegio losjona, nemanau kad jis kenkia
Dar kai nesilaukiau, soliariumuose atsirado kazkoks purskiamas momentinis idegis, berods 60lt. kainavo, kazin kas ten per monai
Geriau pirk kokybiska savaiminio idegio krema, kanuos ne ka maziau, bet isbandytas daiktas ir nereikes nieko bijot. Svarbu teisingai ji naudoti, t.y. padaryti kunui pilinga ir tik tada kremais tepliotis. Beje, gali naudoti maisydama su kuno kremu, bet efektas silpnas, tik garantija, kad jokiu demiu/dryziu nebus
Del savaiminio idegio kremu, tai man buvo toks atvejis: siaip pastoviai tepiausi kremu, netgi nebudama dar nescia, veliau pastojau (buvo vasara ir nenorejosi atrodyti "baltai") ir toliau tepiausi (gana brangiais kremais). Prasidejo rodyti geltonos, gausios isskyros nestumo metu. Pradejau pergyventi, kad infkcija, nuejau pas savo gine, padare tepineli - bet ne, jokios infekcijos nebuvo. Nustojau teptis tais savaiminiais kremais ir praejo. Priejau tokios isvados, kad vis delto tikriausiai del tu kremu buvo tokios isskyros
Budama jau 20 sav. nescia, buvo sesers vestuves, na uzsimaniau sau APIPURSKIMA dazais (daro Akropolyje). Beskaitydama instrukcija, perskaiciau: PIRMAISIAIS 3 MENESIAIS NEREKOMENDUOJAMA, NES KEICIASI ODOS MELAMINAS!!!!!!!!! Dabar netgi nezinau, ar gerai dariau, tepdamasi savaiminio idegio kremais nestumo pradzioje
Mano nuomonė, kad geriau jau pakentėt jau šį laikotarpį, nes vaikelis man atrodo svarbesnis už odos spalvą
kasdien tepliotis visa nestuma tai gal ir nelabai gerai
bet jei nusimato koia svente, tikrai nieko blogo nenutiks, jei pora karteliu pasitepsit
as tai visa nestuma naudoju savaiminio idegio serveteles,ir negalvoju cia nieko bloga
Mano gydytoja sako, kad geriau teptis tik nescioms skirtais arba is naturaliu medziagu pagamintais kremais nestumo metu.
Galima
manau kad saikingai galima teptis ir niekas nuo tuo nenumirs, bet aisku sveikiau butu visai ju atsisakyti per nestuma. Kiek skaiciau straipsniu, tai tuose kremuose yra eile chemikalu stiproku tokiu.
As sita nuodeme irgi kartais padarau pati, na per si nestuma jau kokius 3 kartus buvau pasitepus, kai jau visai negalejau i save ziureti.... Siaip visa kosmetika stengiuosi kuo naturalesne dabar
Tepiau kurį laiką, bet paskui aptingau, labai jau didelius plotus tept reikėjo
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 07 11, 21:12) Jei žadi puoštis baltais rūbais ir bus karšta, tai gali pakenkti tik jiems Dabar yra kremu be sieros (dažu) kurie be to kad tepa rubus, dar ir kvapu geru nepasizymi. Jis kiek zinau suaktyvina odos melonacitus ir ji paruduoja, beje islieka panasiai tiek, kiek ir naturalus idegis. Tik nemanau kad nescioms labai gerai, nes istepamas visas kunas, ir organizmas taip gauna labai daug chemijos.
taip,ir as manau kad verciau palaukti kol pagimdysi,nes tie idegio kremai juk vistiek isigeria i oda ,as po egle gavau labai geros firmos skaniai kvepianti idegio krema,tepi ir is karto ruduoja,bet naudosiu ji tik po gimdymo,nes kam nuodyt leliukus,jiem gi tai tikrai ne i sveikata manau
na daug kur skaiciau kad ydegio kremas nestumo metu tikrai nera gerai.....juk ten hemija.....manau,galima ir palaukti...kol pagimdysi.....juk ir be rudzio
(idegio) visos QUOTE(fresija @ 2009 03 11, 23:45) taip,ir as manau kad verciau palaukti kol pagimdysi,nes tie idegio kremai juk vistiek isigeria i oda ,as po egle gavau labai geros firmos skaniai kvepianti idegio krema,tepi ir is karto ruduoja,bet naudosiu ji tik po gimdymo,nes kam nuodyt leliukus,jiem gi tai tikrai ne i sveikata manau QUOTE(spurgiene @ 2009 03 19, 13:43) na daug kur skaiciau kad ydegio kremas nestumo metu tikrai nera gerai.....juk ten hemija.....manau,galima ir palaukti...kol pagimdysi.....juk ir be rudzio (idegio) visos
Na man ir nusimato atosotos po 3 savaiciu,sia savaite einu pas daktaryte,paklausiu ka ji mano apie savaininio idegio kremus.
as klausiau, sake gali tepliotis i valias
sveikos
As tepiau AVON krema. Ginikas sake, kad galima, dar internete klausiau keliu ginekologu, irgi sake, kad nieko baisaus. Ir nuo celiulito tepdavau, ir i purvo kauke vyniodavaus, ir nuo striju, na, zodziu, viska tepiau....
Kažkaip nemanau, kad įdegio kremas labai kenkia.
Aišku, gi nėra labai sveika, bet kas gi šiais laikais sveika.Nemanau, kad daugiau kenkia, nei "grynas" (miesto teršalų) oras
Klausiau ir pas gine ir pas dermotologa, sake galima
Bukite grazios visada
As turiu ta purskiama idegio flakona uz 60lt. gal net 80lt kainuoja
Truputi jei papurski, tai nieko visai, bet jei daugiau plemai vistiek
Pirmajį trimestrą geriau vengti įdegio kremų ir saulės, nes keičiasi odos pigmentacija ir jautrumas. nuo antro trimestro galima naudoti drąsiai
Labai jau veidukas pabales, todel as naudoju "Garnier ambre solaire" purskiama. Savo ginekologei pasakiau sako, aisku, kad galima
Klausiau savo gydytojos, atsake, kad drasiai galima
p.s. net ir konsultaciju skyrelyje berods skaiciau, kad gydytoja nedraudzia
Aš tai labai vengiu tų soliariumų, puikiai suvokiu, jog vėžinės ląstelės ir odos problemos atakuos po dar kokių penkerių ar dešimties metų.
Pradėjau savaiminio įdegio priemones, bet Bandžiau Chanel - kitas reikalas, tik, kad kaina gerokai virš šimtelio gąsdina. Tada buvau purškiamo įdegio salone - gražu, man patiko, bet vienam kartui 60 lt, ir kelios maudynės ežere (per dvi dienas) ir įdegio nebeliko Ir baisiausiai esu patenkinta atradusi įdegio putas. Na negaliu patikėt - iki vakarėlio likus gerai valandai, po vonios išsitepiau - jokių dryžių, įdegis rudas rudas (aš baltos odos). Siunčiaus iš UK (ten pigiau kainuoja), bet atsiuntimo mokesčiai, rūpesčiai pasiimt, atėjimo eiga ir t.t. - vargina ir erzina. Draugas (taip pat
as naudojau
jokiais budais netepciau, o kam? oda yra didziulis kvepavimo organas - beje labai svarbus, ir uztepti chemikalu - savo noru, lyg mazai dar ju ir siaip butu, kurie yra greito poveikio, na ne
siaip man kurios "pasirudina" tai negraziai, dirbtinai atrodo, juk ne tokioj juostoj gyvenam, kad negrem ar mulatem butumem, aisku tai kiekvienos individualus grozio suvokimas, mano toks gine sake, o pav. jei paklaustumet zmoniu kurie sveikesni gyv.buda propaguoja, tai atsakymas butu kitoks nepatingesiu pamastymui percituoti is knygos: < Oda atlieka daug funkcijų: tarytum plaučiai ji pro mikroskopines poras įkvepia orą, šviesą, vandenį. Kai smulkios poros užimančios didesnę kūno dalį, dėl nežinomų priežasčių užsikemša (pvz., nusideginus, nusidažius, apsivarvinus smala), žmogus netenka sąmonės. Tai rodo, kad oda didžiulis kvėpavimo organas. Nelyginant inkstai arba kiti šalinimo organai oda prakaito liaukomis iš kraujo pašalina nuodingąsias medžiagas. Odoje išsidėstę visi nervų galiukai. Vadinasi, tam tikra prasme oda - mūsų smegenys. Joje daugybė venų išsišakojimų, taigi ji - kraujotakos sistema. Oda tiesiogiai susijusi su endokrinine sistema. Be odos neįmanomi jokie gyvybiniai procesai.> |