Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: savaiminio idegio kremas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia!
zanau
Labas vakaras! noriu paklausti ar galima nestumo metu naudoti savaiminio idegio kremus, losjonus ir serveteles?
andzelikab
sveika tiksliai pasakyti negaliu galima ar negalima g.gif tiesi0g ir i s0liariuma galima bet nerek0mendu0jama su savaimini0 idegi0 kremais manau tas pats-pasik0nsultu0k su sav0 gine,bet j0s irgi vis0s turi apie tai asmenine nu0m0ne 4u.gif 4u.gif 4u.gif
vilikaa
QUOTE(andzelikab @ 2008 05 17, 10:46)
sveika tiksliai pasakyti negaliu galima ar negalima g.gif tiesi0g ir i s0liariuma galima bet nerek0mendu0jama su savaimini0 idegi0 kremais manau tas pats-pasik0nsultu0k su sav0 gine,bet j0s irgi vis0s turi apie tai asmenine nu0m0ne 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

o as manau kad galima
MaGre
idegimo kremu sudetyje labai daug chemikalu ir konservantu, kiek as zinau nudoti ju niekas nedraudzia, tik nepamirskim kad per oda visos kenksmingos medziagos ir leliukui gali persiduot mirksiukas.gif as pati soliariumu, idegimo kremu ir rudos odos manjake, uztai dabar graziai naturali vaikstau smile.gif , iskentesiu jau iki nestumo galo, gi ne amzinai cia smile.gif
pukepuke
Del soliariumo tai sutinku kad negalima, bet del kremu, tai manau jei yra noro tai nepakenks mirksiukas.gif
geguzevasaris
Galima, o kodėl gi ne? Chemijos yra visuose kremuose...Aš tik siūlyčiau naudoti geresnės kokybės , kad plius ir padrėkintų ir pamaitintų odą.Tiesa, mano draugė labai gražiai tuos kremus naudodama "įdega"-jokių nenusisekusių dryžių.Sakau kaip tau pavyksta?- ji sako : sumaišau dalį įprasto kremo su savaiminio įdegio kremu.
Jura_j
Uoj gera temele.. biggrin.gif Rugpjuti nusimato svente didele, tai nenoriu atrodyti visai balta.... Gal gi ir nepakenks man tas kremas.. biggrin.gif
eirian
[quote=geguzevasaris,2008 07 10, 16:07]
Galima, o kodėl gi ne? Chemijos yra visuose kremuose...Aš tik siūlyčiau naudoti geresnės kokybės , kad plius ir padrėkintų ir pamaitintų oda

Teisingai, kur gi tos chemijos nera... Jei oda nera jautri, tai tikrai nepakenks tie kremukai...
geguzevasaris
QUOTE(Jura_j @ 2008 07 10, 17:50)
Uoj gera temele..  biggrin.gif  Rugpjuti nusimato svente didele, tai nenoriu atrodyti visai balta.... Gal gi ir nepakenks man tas kremas..  biggrin.gif
*

Jei žadi puoštis baltais rūbais ir bus karšta, tai gali pakenkti tik jiems ax.gif Man tik tas ir nepatinka savaiminio įdegio kremuose- paprakaitavus nutepa liemenėlės ar bliuskutės pažastis, pakraščius
dontstop
Galima naudotis tikrai 4u.gif
Wiltene
as kasdien nenaudoju, nes ir taip jautri visiems kremu kvapams, bet karts nuo karto panaudoju ir tikrai netikiu kenksmingumu cool.gif
Raiduke
as naudojau tai idegio losjona, nemanau kad jis kenkia 4u.gif
rennate
Dar kai nesilaukiau, soliariumuose atsirado kazkoks purskiamas momentinis idegis, berods 60lt. kainavo, kazin kas ten per monai g.gif Nusimato krikstynos, tai dabar galvoju gal koki savaiminio idegio kremuka nusipirkt, bet bijau tu dryziu, kad po to blogiau nebutu blush2.gif Ir prisiminiau apie sia naujiena bigsmile.gif Gal kas bandet ar zinot daugiau???
Jura_j
Geriau pirk kokybiska savaiminio idegio krema, kanuos ne ka maziau, bet isbandytas daiktas ir nereikes nieko bijot. Svarbu teisingai ji naudoti, t.y. padaryti kunui pilinga ir tik tada kremais tepliotis. Beje, gali naudoti maisydama su kuno kremu, bet efektas silpnas, tik garantija, kad jokiu demiu/dryziu nebus smile.gif
mamasuper
Del savaiminio idegio kremu, tai man buvo toks atvejis: siaip pastoviai tepiausi kremu, netgi nebudama dar nescia, veliau pastojau (buvo vasara ir nenorejosi atrodyti "baltai") ir toliau tepiausi (gana brangiais kremais). Prasidejo rodyti geltonos, gausios isskyros nestumo metu. Pradejau pergyventi, kad infkcija, nuejau pas savo gine, padare tepineli - bet ne, jokios infekcijos nebuvo. Nustojau teptis tais savaiminiais kremais ir praejo. Priejau tokios isvados, kad vis delto tikriausiai del tu kremu buvo tokios isskyros g.gif g.gif
Budama jau 20 sav. nescia, buvo sesers vestuves, na uzsimaniau sau APIPURSKIMA dazais (daro Akropolyje). Beskaitydama instrukcija, perskaiciau: PIRMAISIAIS 3 MENESIAIS NEREKOMENDUOJAMA, NES KEICIASI ODOS MELAMINAS!!!!!!!!!
Dabar netgi nezinau, ar gerai dariau, tepdamasi savaiminio idegio kremais nestumo pradzioje verysad.gif
nataliuncik
Mano nuomonė, kad geriau jau pakentėt jau šį laikotarpį, nes vaikelis man atrodo svarbesnis už odos spalvą
braškė-braškė
kasdien tepliotis visa nestuma tai gal ir nelabai gerai smile.gif
bet jei nusimato koia svente, tikrai nieko blogo nenutiks, jei pora karteliu pasitepsit 4u.gif Blogai yra viskas, kas be saiko biggrin.gif
inesa marija
QUOTE(nataliuncik @ 2008 09 18, 22:00)
Mano nuomonė, kad geriau jau pakentėt jau šį laikotarpį, nes vaikelis man atrodo svarbesnis už odos spalvą
*

as orgi taip manau didis.gif
dzestina
as tai visa nestuma naudoju savaiminio idegio serveteles,ir negalvoju cia nieko bloga smile.gif
diva3
Mano gydytoja sako, kad geriau teptis tik nescioms skirtais arba is naturaliu medziagu pagamintais kremais nestumo metu. smile.gif
Zuikis-Puikiss
Galima smile.gif
Sophie
manau kad saikingai galima teptis ir niekas nuo tuo nenumirs, bet aisku sveikiau butu visai ju atsisakyti per nestuma. Kiek skaiciau straipsniu, tai tuose kremuose yra eile chemikalu stiproku tokiu.

As sita nuodeme irgi kartais padarau pati, na per si nestuma jau kokius 3 kartus buvau pasitepus, kai jau visai negalejau i save ziureti.... blush2.gif

Siaip visa kosmetika stengiuosi kuo naturalesne dabar mirksiukas.gif
mylimuke
Tepiau kurį laiką, bet paskui aptingau, labai jau didelius plotus tept reikėjo lotuliukas.gif Nieko neatsitiko ax.gif
varnikė
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 07 11, 21:12)
Jei žadi puoštis baltais rūbais ir bus karšta, tai gali pakenkti tik jiems ax.gif Man tik tas ir nepatinka savaiminio įdegio kremuose- paprakaitavus nutepa liemenėlės  ar bliuskutės pažastis, pakraščius
*

Dabar yra kremu be sieros (dažu) kurie be to kad tepa rubus, dar ir kvapu geru nepasizymi. Jis kiek zinau suaktyvina odos melonacitus ir ji paruduoja, beje islieka panasiai tiek, kiek ir naturalus idegis. Tik nemanau kad nescioms labai gerai, nes istepamas visas kunas, ir organizmas taip gauna labai daug chemijos.
fresija
taip,ir as manau kad verciau palaukti kol pagimdysi,nes tie idegio kremai juk vistiek isigeria i oda ,as po egle gavau labai geros firmos skaniai kvepianti idegio krema,tepi ir is karto ruduoja,bet naudosiu ji tik po gimdymo,nes kam nuodyt leliukus,jiem gi tai tikrai ne i sveikata manau
Ajms
na daug kur skaiciau kad ydegio kremas nestumo metu tikrai nera gerai.....juk ten hemija.....manau,galima ir palaukti...kol pagimdysi.....juk ir be rudzio lotuliukas.gif
(idegio) visos nestuke.gif yra grazios mirksiukas.gif
Baniukas
QUOTE(fresija @ 2009 03 11, 23:45)
taip,ir as manau kad verciau palaukti kol pagimdysi,nes tie idegio kremai juk vistiek isigeria i oda ,as po egle gavau labai geros firmos skaniai kvepianti idegio krema,tepi ir is karto ruduoja,bet naudosiu ji tik po gimdymo,nes kam nuodyt leliukus,jiem gi tai tikrai ne i sveikata manau
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(spurgiene @ 2009 03 19, 13:43)
na daug kur skaiciau kad ydegio kremas nestumo metu tikrai nera gerai.....juk ten hemija.....manau,galima ir palaukti...kol pagimdysi.....juk ir be rudzio lotuliukas.gif
(idegio) visos  nestuke.gif  yra grazios mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Sakalauskiene
Na man ir nusimato atosotos po 3 savaiciu,sia savaite einu pas daktaryte,paklausiu ka ji mano apie savaininio idegio kremus. g.gif
eglute544
as klausiau, sake gali tepliotis i valias biggrin.gif
zingeidi
sveikos 4u.gif man irgi sis klausimas vis kirbejo galvoje.galima ar ne? visgi dbr vasara, kazkaip norisi vasriskai atrodyt, biski parudavus...gal tikrai nieko blogo jei tepsies karta ar du i sav g.gif eisiu greit pas gine ir viiissskkkaaa suzinosiu biggrin.gif thumbup.gif
Meškašunis
As tepiau AVON krema. Ginikas sake, kad galima, dar internete klausiau keliu ginekologu, irgi sake, kad nieko baisaus. Ir nuo celiulito tepdavau, ir i purvo kauke vyniodavaus, ir nuo striju, na, zodziu, viska tepiau.... smile.gif
matsu
Kažkaip nemanau, kad įdegio kremas labai kenkia. schmoll.gif
Aišku, gi nėra labai sveika, bet kas gi šiais laikais sveika.Nemanau, kad daugiau kenkia, nei "grynas" (miesto teršalų) oras schmoll.gif
Jelenochka
Klausiau ir pas gine ir pas dermotologa, sake galima thumbup.gif nes ta chemija nepatenka i krauja, reiskia ir nepersiduoda vaikeliui mirksiukas.gif
Bukite grazios visada nestuke.gif
Daiva R.
As turiu ta purskiama idegio flakona uz 60lt. gal net 80lt kainuoja g.gif
Truputi jei papurski, tai nieko visai, bet jei daugiau plemai vistiek doh.gif teko nueit su negro veidu i darba... bigsmile.gif Daba laukiuos, tai nelabai naudoju, men manau truputukas nepakenks ax.gif
marytyy
Pirmajį trimestrą geriau vengti įdegio kremų ir saulės, nes keičiasi odos pigmentacija ir jautrumas. nuo antro trimestro galima naudoti drąsiai nestuke.gif
-Alice-
Labai jau veidukas pabales, todel as naudoju "Garnier ambre solaire" purskiama. Savo ginekologei pasakiau sako, aisku, kad galima biggrin.gif
Mystic Sahara
Klausiau savo gydytojos, atsake, kad drasiai galima thumbup.gif Taip kad naudok nebijodama, pati naudoju ir dabar ir per pirma nestuma nestuke.gif
p.s. net ir konsultaciju skyrelyje berods skaiciau, kad gydytoja nedraudzia ax.gif
Citadele
Aš tai labai vengiu tų soliariumų, puikiai suvokiu, jog vėžinės ląstelės ir odos problemos atakuos po dar kokių penkerių ar dešimties metų.
Pradėjau savaiminio įdegio priemones, bet doh.gif tokie baisūs oranžiniai atspalviai su tais Johnson, Dove, Garnier ir pan.
Bandžiau Chanel - kitas reikalas, tik, kad kaina gerokai virš šimtelio gąsdina.
Tada buvau purškiamo įdegio salone - gražu, man patiko, bet vienam kartui 60 lt, ir kelios maudynės ežere (per dvi dienas) ir įdegio nebeliko g.gif

Ir baisiausiai esu patenkinta atradusi įdegio putas. Na negaliu patikėt - iki vakarėlio likus gerai valandai, po vonios išsitepiau - jokių dryžių, įdegis rudas rudas (aš baltos odos).
Siunčiaus iš UK (ten pigiau kainuoja), bet atsiuntimo mokesčiai, rūpesčiai pasiimt, atėjimo eiga ir t.t. - vargina ir erzina.
Draugas (taip pat thumbup.gif pats trinasi, nes fitneso varžybose lipa ant scenos) rekomendavo ir dabar užsisakiau iš čia www.uoga.net - atsiuntė jau už dienos thumbup.gif
kristute*
as naudojau ax.gif
dorblue
jokiais budais netepciau, o kam? oda yra didziulis kvepavimo organas - beje labai svarbus, ir uztepti chemikalu - savo noru, lyg mazai dar ju ir siaip butu, kurie yra greito poveikio, na ne blink.gif
siaip man kurios "pasirudina" tai negraziai, dirbtinai atrodo, juk ne tokioj juostoj gyvenam, kad negrem ar mulatem butumem, aisku tai kiekvienos individualus grozio suvokimas, mano toks
gine sake, o pav. jei paklaustumet zmoniu kurie sveikesni gyv.buda propaguoja, tai atsakymas butu kitoks

nepatingesiu pamastymui percituoti is knygos:

< Oda atlieka daug funkcijų: tarytum plaučiai ji pro mikroskopines poras įkvepia orą, šviesą, vandenį. Kai smulkios poros užimančios didesnę kūno dalį, dėl nežinomų priežasčių užsikemša (pvz., nusideginus, nusidažius, apsivarvinus smala), žmogus netenka sąmonės. Tai rodo, kad oda didžiulis kvėpavimo organas.
Nelyginant inkstai arba kiti šalinimo organai oda prakaito liaukomis iš kraujo pašalina nuodingąsias medžiagas.
Odoje išsidėstę visi nervų galiukai. Vadinasi, tam tikra prasme oda - mūsų smegenys. Joje daugybė venų išsišakojimų, taigi ji - kraujotakos sistema. Oda tiesiogiai susijusi su endokrinine sistema. Be odos neįmanomi jokie gyvybiniai procesai.>
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.