Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Saulytės gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Vilius.V
Sveiki,aš Saulyėsmile.gif Papasakosiu viską nuo pradžių,kaip susipažino mano tėveliai,kaip aš gimiau ir kaip viskas vyko po to(:
(Pasakosiu trumpai,nenoriu ikyrėti)

Neslėpsiu,esu netyčiukė.Mano tėveliai kartą nepagalvojo,jog reikia saugotis ir kartą,po vieno baliuko,kuris baigėsi taip,jog tėvelis ir mamytė atsibudo kartu,atsiradau ir aš.

Tėveliai nieko nenutuokia išsiskirstė savais keliais. Laikui bėgant mamytė ėmė jaustis nekaip,sunerimusi paskambino tėčiui ir viską išsakė. Tuomet viskas sukosi kosminiu greičiu: vizitas pas daktarus,džiaugsmas,vestuvės. Žinot,viskas vyko per greit. Mama su tėčiu pradėjo pyktis. Mamytė išvyko į užsienį,susirado kitą dėdė.. Grįžus viską papasakojo tėčiui,jis supyko,labai liūdėjo. Bet atleido mamyte,jie likom kartu. Nežinau kas mamytei atsitiko,bet kartą ji pasakė tėčiui,kad tik gimusia mane atiduos jam ir pati išvažiuos į Norvegiją.

Galbūt pajutusi visą itampą,visai nelaiku,30 savaitę,gražų lapričio šeštadienį rytą ėmiau belstis į šį pasaulį. Tėveliai visai nesitikėjo,net netūrėjo lovytės ar rubelių man,tik vieną kepurytę ir kojinytes. Gimiau aš greitai,2 val ir aš jau čia. Visada jaučiau šalia esant tėtį,jis vis ramino mamą. Jie labai išsigando kai tik gimusią mane apraizgė laideliais ir paguldė į inkubatorių unsure.gif

Ligoninėj man labiausiai nepatiko seselės,jos vis sakydavo mano mamytej,jog ji nėra mama,nes tai jos rūpinasi manim,prižiūri. Tik atėjus tėčiui jos nurimdavo (jis kartą su jomis "švelniai" pasikalbėjo šią tema). Ir štai,po geros savaitėles mane išleidžia namo wub.gif Nepatikėsit,kol aš ir mamytė kariavom su seselėm,tėtis nupirko man lovytę,tokį gražų vėžimą ir daug daug rozžinių rūbelių wub.gif

O didžiausia laimė ta,jog mano tėveliai susitaikė ir nebesipyko. Mamytė pasiliko su manimi ir tėčiu,buvome laiminga šeima.

Kol vieną dieną neatsitiko nelaimė ir mamytė neiškeliavo į dangų verysad.gif . Nuo to laiko su manimi kiek gali dažniau būna tėtis,o kitu laiku,ta tetulė,senyva vaikų gydytoja,mano giminaitė. Tiesą sako,laikas gydo žaizdas,tėtis po truputi atsigavo ir atsistojo ant kojų,vis dažniau jis šypsosi ir groja man gitara prieš užmiegant. Jis net nepyksta,kai aš visą naktį verkiu ir jis nemiegojąs eina i paskaitas,į darbą.

Esame laimingi,nes turim angeliukų,kuris mus saugo 4u.gif
Ačiū,kad išklausėt 4u.gif
(Istoriją padėjo užrašyti tėtis)
cytrynka
Graudi istorija, bet svarbiausiai, kad dabar esat laimingi smile.gif Stiprybės tėčiui 4u.gif
Joliee
QUOTE(Ponckutis @ 2008 05 17, 18:16)

*

Tyliu... Beprotiškai šaunus tėtis, apsižliumbiau... cray.gif
Būkit patys laimingiausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Katrix
Vos asaras sulaikiau. Stiprybes jums auginant vaikucius 4u.gif
Vilius.V
Ačiū ax.gif
Raganiuke77
Grazi ir labai jaudinati ir graudi istorija.Stiprybes ir dar karta stiprybes jums.Grazu girdeti kad ir teveliai gali savo vaikuciams atstoti abu tevus ir mamyte ir teveli.Bukit laimingi 4u.gif
Blakstiena
grazi,bet labai graudi istorija verysad.gif svarbu kad esate kartu wub.gif
Brigitux8
verysad.gif O Dieve ! na stiprybes jums istorija neispavydetinu tikrai tikiuosi kad laikui begant viskas eisis tik geryn ir geryn sekmes jums kuo nuosirdziausios
Dykuma5
Stiprybės TĖVELIUI užauginti vaikučius 4u.gif
Tai tikrai geras tėtis.... wub.gif
NaiLi
Graudi istorija unsure.gif
Šaunuolis tėvelis, stiprybės jums 4u.gif wub.gif
Aushrinė
Smagu skaityt tokias istorijas wub.gif
Tik , kad pabaigoj ... cry.gif labai graudu pasidarė cry.gif

Sėkmės 4u.gif
oxikas_777
grzi bet kartu ir graudi istorija.. verysad.gif Na bet aukit sveikuciai ir diduciai 4u.gif o tokiam nuostabiam teciui daug balioniu.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Junda
Vos neapsiverkiau skaitydama. Kad visi vaikučiai turėtų tokius tėvelius... Stiprybės Jums.
Tinar
QUOTE(Ponckutis @ 2008 05 17, 19:16)
Sveiki,aš Saulyėsmile.gif Papasakosiu viską nuo pradžių,kaip susipažino mano tėveliai,kaip aš gimiau ir kaip viskas vyko po to(:
(Pasakosiu trumpai,nenoriu ikyrėti)

Neslėpsiu,esu netyčiukė.Mano tėveliai kartą nepagalvojo,jog reikia saugotis ir kartą,po vieno baliuko,kuris baigėsi taip,jog tėvelis ir mamytė atsibudo kartu,atsiradau ir aš.

Tėveliai nieko nenutuokia išsiskirstė savais keliais. Laikui bėgant mamytė ėmė jaustis nekaip,sunerimusi paskambino tėčiui ir viską išsakė. Tuomet viskas sukosi kosminiu greičiu: vizitas pas daktarus,džiaugsmas,vestuvės. Žinot,viskas vyko per greit. Mama su tėčiu pradėjo pyktis. Mamytė išvyko į užsienį,susirado kitą dėdė.. Grįžus viską papasakojo tėčiui,jis supyko,labai liūdėjo. Bet atleido mamyte,jie likom kartu. Nežinau kas mamytei atsitiko,bet kartą ji pasakė tėčiui,kad tik gimusia mane atiduos jam ir pati išvažiuos į Norvegiją.

Galbūt pajutusi visą itampą,visai nelaiku,30 savaitę,gražų lapričio šeštadienį rytą ėmiau belstis į šį pasaulį. Tėveliai visai nesitikėjo,net netūrėjo lovytės ar rubelių man,tik vieną kepurytę ir kojinytes. Gimiau aš greitai,2 val ir aš jau čia. Visada jaučiau šalia esant tėtį,jis vis ramino mamą. Jie labai išsigando kai tik gimusią mane apraizgė laideliais ir paguldė į inkubatorių unsure.gif

Ligoninėj man labiausiai nepatiko seselės,jos vis sakydavo mano mamytej,jog ji nėra mama,nes tai jos rūpinasi manim,prižiūri. Tik atėjus tėčiui jos nurimdavo (jis kartą su jomis "švelniai" pasikalbėjo šią tema). Ir štai,po geros savaitėles mane išleidžia namo wub.gif  Nepatikėsit,kol aš ir mamytė kariavom su seselėm,tėtis nupirko man lovytę,tokį gražų vėžimą ir daug daug rozžinių rūbelių wub.gif

O didžiausia laimė ta,jog mano tėveliai susitaikė ir nebesipyko. Mamytė pasiliko su manimi ir tėčiu,buvome laiminga šeima.
Kol vieną dieną neatsitiko nelaimė ir mamytė neiškeliavo į dangų verysad.gif . Nuo to laiko su manimi kiek gali dažniau būna tėtis,o kitu laiku,ta tetulė,senyva vaikų gydytoja,mano giminaitė. Tiesą sako,laikas gydo žaizdas,tėtis po truputi atsigavo ir atsistojo ant kojų,vis dažniau jis šypsosi ir groja man gitara prieš užmiegant. Jis net nepyksta,kai aš visą naktį verkiu ir jis nemiegojąs eina i paskaitas,į darbą.

Esame laimingi,nes turim angeliukų,kuris mus saugo 4u.gif
      Ačiū,kad išklausėt 4u.gif
*

graudi istorija...bukit laimingi... 4u.gif
gintaryte001
graži ir tuo pačiu labai graudi istorija....stiprybės jums 4u.gif wub.gif
virve
4u.gif sekmes
Josephin
labai uzjauciu Saulyte del mamytes netekties..
linkiu stiprybes teveliui(visdelto yra pasauly geru teciu), tu niekada nebusi vienisas, nes turi net du stebuklelius wub.gif daug laimes ir sveikatos jums wub.gif
LOONA_
dideles jums sekmes auginant savaji angeliuka:) stiprybes. ir dieve dieve maziau tokiu seseliu. lyg jos nebutu mamos !!!!
Vilius.V
seseles tai maniau isvarysiu is ligonines doh.gif esme tame,kad mes jom kysio nedavem.Kitos mamytes,kurios dave buvo lepinamos kaip reikiant. O jos ir naudojasi proga,mama jautri,vaikas silpnas tai ir gasdina doh.gif Kai viena diena atejas pamaciau verkiancia zmona,nebeleidau taip toliau testis smile.gif Pirma kart susiduriau su kysio reikalavimu g.gif
freimule
Jums paminklą statyti... Toks šaunuolis, tiek ištvėrėt.. Sveikatos Saulytei ir daug stiprybės jums 4u.gif Būkit laimingi 4u.gif
GudriLapė
sekmes jums 4u.gif
ingere
Nuoširdi, tikra ir labai jausminga istorija wub.gif Kaip bebūtų graudu, džiaugiuosi tėčio stirpybe, rūpestingumu ir atsidavimu...aukite sveiki, laimingi... wub.gif
Jurguzia
Tvelis saunuolis! 4u.gif
Flirta
Liūdna, nuoširdi istorija, su liūdna pabaiga, bet viskas tęsiasi, mažytė augs ir džiugins. Širdelėje liks visada prisiminimai ir randai to, kas galėjo būti, bet nebuvo. Reikia laikytis kiek tik galima, tikėti, jog bus geriau.
Šaunuolis tėtis, stiprybės Jums, laimės ir meilės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
spyggliukas
va ir nuriedejo man asaryte,susigraudinau...Saunuolis tetukas stiprybes jum abiem 4u.gif
Vilius.V
QUOTE(spyggliukas @ 2008 06 15, 18:16)
va ir nuriedejo man asaryte,susigraudinau...Saunuolis tetukas stiprybes jum abiem  4u.gif
*

Ačiū visoms 4u.gif wink.gif
braskel
Grazi, liudna ir labai jaudinanti istorija 4u.gif
Stiprybes, meiles ir graziu akimirku jums 4u.gif
Erinata
saunuolis tevelis, tokiu dar paieskot reikia 4u.gif be to labai graziai aprasiai istorija 4u.gif stiprybes jums
Linutia
Labai jaudinanti istorija cray.gif
stiprybes tokiam shauniam teveliui 4u.gif 4u.gif daug graziu ir sauletu dienu jums 4u.gif
Sarmine
Laimes tau ir tavo teveliui wub.gif 4u.gif
Ibi patria, ubi bene!
Grazi istorija,tik gaila kad ir liudna verysad.gif , sekmes jums 4u.gif
rence*
Stiprybes teveliui 4u.gif O Saulyte visada saugos mamyte is dangaus verysad.gif
Veitė
Tėvelis wub.gif
Edeva
labai graziai papasakota tik gaila kad cia daug liudesio verysad.gif bukit sveikit 4u.gif
mejja
Saunuolis tetis. stiprybes jusu seimai 4u.gif
Miglee
cia tai tikrai supertetis 4u.gif
ANETELE
Labai grazi istorija,skaiciau kaip pasaka tik gaila kad pabaiga ne tokia kaip pasakose...sekmes teveliui ir mazai mergytei 4u.gif
TimbaLimba
Linkiu tėveliui ir vaikučiams kuo daugiau sveikatos, stiprybės ir laimės gyvenime 4u.gif
domina
sitas gyvenimas tikrai yra ziaurus- ir ne tik ka tik i ji atejusiems, bet ir jame jau ilgokai gyvenantiems... Stiprybes teveliui, kuris padejo savo saulytei taip graziai viska surasyt 4u.gif , sveikatos ir laimes mazajai sio pasaulio gyventojai wub.gif . Po to, kai aplink viskas atrodo tik juoda juoda, anksciau ar veliau seka sviesa...
Aist_e
Tokiam teciui uz meile, atsidavima, ir rupesti paminkla pastatyt! pagarba didziausia, sekmes gyvenime, aukit sviki ir grazus! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Lotyna
4u.gif 4u.gif 4u.gif
dvynuke85
tiek daug emociju perskaicius gimdymo istorija dar nejauciau wub.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.