Vilius.V
2008 05 17, 17:16
Sveiki,aš Saulyė  Papasakosiu viską nuo pradžių,kaip susipažino mano tėveliai,kaip aš gimiau ir kaip viskas vyko po to(: (Pasakosiu trumpai,nenoriu ikyrėti) Neslėpsiu,esu netyčiukė.Mano tėveliai kartą nepagalvojo,jog reikia saugotis ir kartą,po vieno baliuko,kuris baigėsi taip,jog tėvelis ir mamytė atsibudo kartu,atsiradau ir aš. Tėveliai nieko nenutuokia išsiskirstė savais keliais. Laikui bėgant mamytė ėmė jaustis nekaip,sunerimusi paskambino tėčiui ir viską išsakė. Tuomet viskas sukosi kosminiu greičiu: vizitas pas daktarus,džiaugsmas,vestuvės. Žinot,viskas vyko per greit. Mama su tėčiu pradėjo pyktis. Mamytė išvyko į užsienį,susirado kitą dėdė.. Grįžus viską papasakojo tėčiui,jis supyko,labai liūdėjo. Bet atleido mamyte,jie likom kartu. Nežinau kas mamytei atsitiko,bet kartą ji pasakė tėčiui,kad tik gimusia mane atiduos jam ir pati išvažiuos į Norvegiją. Galbūt pajutusi visą itampą,visai nelaiku,30 savaitę,gražų lapričio šeštadienį rytą ėmiau belstis į šį pasaulį. Tėveliai visai nesitikėjo,net netūrėjo lovytės ar rubelių man,tik vieną kepurytę ir kojinytes. Gimiau aš greitai,2 val ir aš jau čia. Visada jaučiau šalia esant tėtį,jis vis ramino mamą. Jie labai išsigando kai tik gimusią mane apraizgė laideliais ir paguldė į inkubatorių Ligoninėj man labiausiai nepatiko seselės,jos vis sakydavo mano mamytej,jog ji nėra mama,nes tai jos rūpinasi manim,prižiūri. Tik atėjus tėčiui jos nurimdavo (jis kartą su jomis "švelniai" pasikalbėjo šią tema). Ir štai,po geros savaitėles mane išleidžia namo  Nepatikėsit,kol aš ir mamytė kariavom su seselėm,tėtis nupirko man lovytę,tokį gražų vėžimą ir daug daug rozžinių rūbelių O didžiausia laimė ta,jog mano tėveliai susitaikė ir nebesipyko. Mamytė pasiliko su manimi ir tėčiu,buvome laiminga šeima. Kol vieną dieną neatsitiko nelaimė ir mamytė neiškeliavo į dangų  . Nuo to laiko su manimi kiek gali dažniau būna tėtis,o kitu laiku,ta tetulė,senyva vaikų gydytoja,mano giminaitė. Tiesą sako,laikas gydo žaizdas,tėtis po truputi atsigavo ir atsistojo ant kojų,vis dažniau jis šypsosi ir groja man gitara prieš užmiegant. Jis net nepyksta,kai aš visą naktį verkiu ir jis nemiegojąs eina i paskaitas,į darbą. Esame laimingi,nes turim angeliukų,kuris mus saugo Ačiū,kad išklausėt (Istoriją padėjo užrašyti tėtis)
cytrynka
2008 05 17, 17:57
Graudi istorija, bet svarbiausiai, kad dabar esat laimingi  Stiprybės tėčiui
QUOTE(Ponckutis @ 2008 05 17, 18:16) (Istoriją padėjo užrašyti tėtis) Tyliu... Beprotiškai šaunus tėtis, apsižliumbiau... Būkit patys laimingiausi
Vos asaras sulaikiau. Stiprybes jums auginant vaikucius
Vilius.V
2008 05 18, 10:59
Ačiū
Raganiuke77
2008 05 18, 12:37
Grazi ir labai jaudinati ir graudi istorija.Stiprybes ir dar karta stiprybes jums.Grazu girdeti kad ir teveliai gali savo vaikuciams atstoti abu tevus ir mamyte ir teveli.Bukit laimingi
Blakstiena
2008 05 18, 13:05
grazi,bet labai graudi istorija  svarbu kad esate kartu
Brigitux8
2008 05 18, 16:17
 O Dieve ! na stiprybes jums istorija neispavydetinu tikrai tikiuosi kad laikui begant viskas eisis tik geryn ir geryn sekmes jums kuo nuosirdziausios
Dykuma5
2008 05 18, 17:04
Stiprybės TĖVELIUI užauginti vaikučius Tai tikrai geras tėtis....
Graudi istorija Šaunuolis tėvelis, stiprybės jums
Aushrinė
2008 05 19, 07:58
Smagu skaityt tokias istorijas Tik , kad pabaigoj ...  labai graudu pasidarė  Sėkmės
oxikas_777
2008 05 19, 08:58
Vos neapsiverkiau skaitydama. Kad visi vaikučiai turėtų tokius tėvelius... Stiprybės Jums.
QUOTE(Ponckutis @ 2008 05 17, 19:16) Sveiki,aš Saulyė  Papasakosiu viską nuo pradžių,kaip susipažino mano tėveliai,kaip aš gimiau ir kaip viskas vyko po to(: (Pasakosiu trumpai,nenoriu ikyrėti) Neslėpsiu,esu netyčiukė.Mano tėveliai kartą nepagalvojo,jog reikia saugotis ir kartą,po vieno baliuko,kuris baigėsi taip,jog tėvelis ir mamytė atsibudo kartu,atsiradau ir aš. Tėveliai nieko nenutuokia išsiskirstė savais keliais. Laikui bėgant mamytė ėmė jaustis nekaip,sunerimusi paskambino tėčiui ir viską išsakė. Tuomet viskas sukosi kosminiu greičiu: vizitas pas daktarus,džiaugsmas,vestuvės. Žinot,viskas vyko per greit. Mama su tėčiu pradėjo pyktis. Mamytė išvyko į užsienį,susirado kitą dėdė.. Grįžus viską papasakojo tėčiui,jis supyko,labai liūdėjo. Bet atleido mamyte,jie likom kartu. Nežinau kas mamytei atsitiko,bet kartą ji pasakė tėčiui,kad tik gimusia mane atiduos jam ir pati išvažiuos į Norvegiją. Galbūt pajutusi visą itampą,visai nelaiku,30 savaitę,gražų lapričio šeštadienį rytą ėmiau belstis į šį pasaulį. Tėveliai visai nesitikėjo,net netūrėjo lovytės ar rubelių man,tik vieną kepurytę ir kojinytes. Gimiau aš greitai,2 val ir aš jau čia. Visada jaučiau šalia esant tėtį,jis vis ramino mamą. Jie labai išsigando kai tik gimusią mane apraizgė laideliais ir paguldė į inkubatorių Ligoninėj man labiausiai nepatiko seselės,jos vis sakydavo mano mamytej,jog ji nėra mama,nes tai jos rūpinasi manim,prižiūri. Tik atėjus tėčiui jos nurimdavo (jis kartą su jomis "švelniai" pasikalbėjo šią tema). Ir štai,po geros savaitėles mane išleidžia namo  Nepatikėsit,kol aš ir mamytė kariavom su seselėm,tėtis nupirko man lovytę,tokį gražų vėžimą ir daug daug rozžinių rūbelių O didžiausia laimė ta,jog mano tėveliai susitaikė ir nebesipyko. Mamytė pasiliko su manimi ir tėčiu,buvome laiminga šeima. Kol vieną dieną neatsitiko nelaimė ir mamytė neiškeliavo į dangų  . Nuo to laiko su manimi kiek gali dažniau būna tėtis,o kitu laiku,ta tetulė,senyva vaikų gydytoja,mano giminaitė. Tiesą sako,laikas gydo žaizdas,tėtis po truputi atsigavo ir atsistojo ant kojų,vis dažniau jis šypsosi ir groja man gitara prieš užmiegant. Jis net nepyksta,kai aš visą naktį verkiu ir jis nemiegojąs eina i paskaitas,į darbą. Esame laimingi,nes turim angeliukų,kuris mus saugo Ačiū,kad išklausėt (Istoriją padėjo užrašyti tėtis) graudi istorija...bukit laimingi...
gintaryte001
2008 05 19, 12:51
graži ir tuo pačiu labai graudi istorija....stiprybės jums
 sekmes
Josephin
2008 05 28, 17:56
labai uzjauciu Saulyte del mamytes netekties.. linkiu stiprybes teveliui(visdelto yra pasauly geru teciu), tu niekada nebusi vienisas, nes turi net du stebuklelius  daug laimes ir sveikatos jums
dideles jums sekmes auginant savaji angeliuka:) stiprybes. ir dieve dieve maziau tokiu seseliu. lyg jos nebutu mamos !!!!
Vilius.V
2008 06 01, 19:39
seseles tai maniau isvarysiu is ligonines  esme tame,kad mes jom kysio nedavem.Kitos mamytes,kurios dave buvo lepinamos kaip reikiant. O jos ir naudojasi proga,mama jautri,vaikas silpnas tai ir gasdina  Kai viena diena atejas pamaciau verkiancia zmona,nebeleidau taip toliau testis  Pirma kart susiduriau su kysio reikalavimu
freimule
2008 06 02, 17:19
Jums paminklą statyti... Toks šaunuolis, tiek ištvėrėt.. Sveikatos Saulytei ir daug stiprybės jums  Būkit laimingi
GudriLapė
2008 06 14, 22:23
sekmes jums
Nuoširdi, tikra ir labai jausminga istorija  Kaip bebūtų graudu, džiaugiuosi tėčio stirpybe, rūpestingumu ir atsidavimu...aukite sveiki, laimingi...
Jurguzia
2008 06 15, 15:24
Tvelis saunuolis!
Liūdna, nuoširdi istorija, su liūdna pabaiga, bet viskas tęsiasi, mažytė augs ir džiugins. Širdelėje liks visada prisiminimai ir randai to, kas galėjo būti, bet nebuvo. Reikia laikytis kiek tik galima, tikėti, jog bus geriau. Šaunuolis tėtis, stiprybės Jums, laimės ir meilės
spyggliukas
2008 06 15, 16:16
va ir nuriedejo man asaryte,susigraudinau...Saunuolis tetukas stiprybes jum abiem
Vilius.V
2008 08 07, 20:59
QUOTE(spyggliukas @ 2008 06 15, 18:16) va ir nuriedejo man asaryte,susigraudinau...Saunuolis tetukas stiprybes jum abiem  Ačiū visoms
braskel
2008 08 07, 21:18
Grazi, liudna ir labai jaudinanti istorija Stiprybes, meiles ir graziu akimirku jums
Erinata
2008 08 07, 21:53
saunuolis tevelis, tokiu dar paieskot reikia  be to labai graziai aprasiai istorija  stiprybes jums
Linutia
2008 08 08, 09:46
Labai jaudinanti istorija stiprybes tokiam shauniam teveliui  daug graziu ir sauletu dienu jums
Sarmine
2008 08 12, 17:56
Laimes tau ir tavo teveliui
Ibi patria, ubi bene!
2008 08 19, 17:14
Grazi istorija,tik gaila kad ir liudna  , sekmes jums
Stiprybes teveliui  O Saulyte visada saugos mamyte is dangaus
Tėvelis
labai graziai papasakota tik gaila kad cia daug liudesio  bukit sveikit
Saunuolis tetis. stiprybes jusu seimai
cia tai tikrai supertetis
ANETELE
2008 10 13, 09:40
Labai grazi istorija,skaiciau kaip pasaka tik gaila kad pabaiga ne tokia kaip pasakose...sekmes teveliui ir mazai mergytei
TimbaLimba
2008 10 13, 10:49
Linkiu tėveliui ir vaikučiams kuo daugiau sveikatos, stiprybės ir laimės gyvenime
sitas gyvenimas tikrai yra ziaurus- ir ne tik ka tik i ji atejusiems, bet ir jame jau ilgokai gyvenantiems... Stiprybes teveliui, kuris padejo savo saulytei taip graziai viska surasyt  , sveikatos ir laimes mazajai sio pasaulio gyventojai  . Po to, kai aplink viskas atrodo tik juoda juoda, anksciau ar veliau seka sviesa...
dvynuke85
2010 10 19, 23:29
tiek daug emociju perskaicius gimdymo istorija dar nejauciau
|
|