Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ilgasisi gimdymas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Labanca
Sveikos visos!
Na mano istorija gan ilga,bet pasistenksiu neissiplesti.
Taigi pradesiu nuo pastojimo,o pastojau netiketai-netycia . Su teveliu buvome kartu dar labai neilgai,bet nusprendem-laukiam vaikelio.Labai bijojau nes buvo ir nukraujavimu ir skausmu kurie vede link gresiancio persileidimo,bet aciu Dievuj taip neatsitiko.Viskas ivyko taip greit pradejom pyktis su teciu ,prasidejo begaliniai nervai ir baime kad vaikelis ateis anksciau o terminas buvo geguzes 28d.Per visa nestuma nepriaugau nei gramo buvau tokia issekus ir sulysus kad niekas negalejo pasakyti kad as laukiuosi ir stai 33sav. man prasidejo skausmai ir lyg vandenukas pradejo bekti,skambinu i ligonine daktare liepia susideti daiktus ir kuo greiciau vaziuoti i ligonine.Valanda kelio ir mes su teveliu jau ten -verdiktas paruosiamieji saremiai (nors as juos turiu jau nuo26sav) suleidzia stereoidu ir liepia pasilikti parai ligoninej nes norejo stebeti mane.Na ka para praejo mane isleidzia namo tik pries tai padaro scana ir pasako,kad musu maziukas labai mazytis tik 1950g verysad.gif .Na grystam namo valgau kaip uz penkis , bet mano svoris kaip tik pradejo kristi ,nieko gero schmoll.gif Na ir lemtingas pirmadienio rytas man 35 sav.keliuosi is lovos 6 ryto nes reikia vaziuoti i ligonine patikrinimuj ir tik jauciu kad tarp kojyciu taip silta ir slapia pasidare blink.gif na nieko sau galvoju jau nebelaikau ,bet kad tai nesustoja vis bega ir bega srovele,na ka as greit pas gydytoja mane apziuri(po 2 valandu ,nes eiles tai oj oj oj doh.gif )ir issiuncia mane namo sako kad nieko nemato ,nors liepe tik atsigulti ir pakoseti,as susinervinus visa pikta jei sakau jei teks mna siandien sugrysti butinai sugrysiu pas jus pasirodyti nes zinau kad man kazkas netaip,ji mane ramino kad tai tik sokas.NA ka as vaziuoju namo man maudzia pilvuka ir vandeneliai dar bega verysad.gif Ka gryzau namo ta pati rutina gaminu valgyt,tvarkausi ir kaskart lakstau i tualeta keistis pampersiuku . Na ka ateina vakaras ,o man su vakaru ir skausmai kurie kartojasi kas 7 min,bet jie nera tokie stiprus tad as nuraminu save nieko tokio cia tik paruosiamieji tuoj praeis.2 val nakties as jau susirietus guliu negaliu nei pajudeti,keliuosi is lovos ir tada jau lieku visa slapia zemiau bambos,skambinu gydytojai drebanciu balsu bandau paaiskint kas atsitiko,ji man liepia krautis daiktus ir vaziuoti i ligonine (vel )Na ka keliu savo teti ir lekiam,mane greitai ant lovos patikrina ir dabar jau tikrai pasako kad po truputuka bega vandenukai ,guluosi i ligonine ir kol nepagimdysiu niekur is jos nekelsiu kojos nes prasideda letas gimdymas(beje viskas vyksta Airijoje) As i asaras likti nenoriu nei uz ka ,jau rezgu plana kaip pabegti bet gavus raminamuju doze nurimstu unsure.gif Tai va atsiguliau pirmadieni nakti nuo tada ir prasidejo smagumai,man kiekviena diena zadejo kad gimdysiu siandien nes jau prasidejo viskas-kenciau nezmoniskus skausmus 8 dienas ir stai antradienio nakti(nors treciadienio ryta man buvo paskirtas skatinimas) pajauciau kad man kazkas lyg pasmuko pilve ir tada jau prasidejo smagumas skausmas riete taip kad iki wc jau viena nebenueidavau,tad aciu vyruj kuris buvo salia.taip keciau visa treciadienio diena ,nuskausminamuju nedave nes tarpai tarp saremiu buvo per dideli 5 min.20.30h mano vyra issiuncia namo su mintim kad neuzilgo teks gryst.12h nakties as jau kvieciu gydytoja ir maldauju vesti mane i gimdykla-mano maldos isklausytos thumbup.gif Skambinu vyruj jis atvaziuoja.Man jau akyse zalia prasau kokiu nuskausminamuju bet man siulo duju as buvau nusprendus kad ju neimsiu nes prissiklausiau kad nuo ju labai pykina<bet neiskentusi paemiau o tada buvau devintam danguj kokiom 5 min lotuliukas.gif po kiek laiko ju veikimas nustoja,tik pamenu kad nusisnekejau ir dariau gedos vyruj ir is visko kas imanoma juokiausi ,bet neilgai doh.gif lotuliukas.gif va tada jau praejau maldauti epidiuro kuri gavau per 15 min,bet ir vel jei jau sunku ir nesiseka tai taip turi buti iki galo-epidiuras man neveike o ir gavau skatinamuju doze nes buvo tik 2 cm kaklelis atsiveres sad.gif gulejau susirietus ir bandziau kvepuoti kad tik maziukuj viskas gerai butu ir po 2 val kankinimosi pasiprasau buti patikrinta ir ka jus galvojat atomine doze skatinamuju atvere visus 10 cm.Bet kas man tada pasidare ,gydytoja man sako na ka mergaite dar kokia 10-15min ir gimdom,o as jei ne dar anksti as bijau,nenoriu lotuliukas.gif Ji man -bijok nebijok kelio atgal nera,tik pasakyk kada stumt noresi,o as nusisukau i sona ,susirieciau i kamuoliuka ir kenciu .Po kokiu 10 min jauciu toki spaudima nugaroj,subineje ir pilvo apacioj kad sakes,bet tyliu blush2.gif -bijau stumt doh.gif Ir kaip tik tup metu ieina pagrindine akusere i palata.Paziuri i mane ir rekia seselej- ka tu nematai kad ji jau stumt nori,o ta vargse sesute pasimetus sako- tai kad as jai sakiau kad man pasakytu kada nores stumt bet ji man nieko nesake lotuliukas.gif .Na ka as jau paguldyta ant nugaros ,viskas jau ruosiama ir gurdziu liepima stumti,va tada gavau tokios drasos kad per 10 minuciu istumiau savo mazaji coliuka kuris tesvere 2105g.Nemoku apsakyti ka pajauciau kaip ji uzdejo ant krutines ,verkiau kaip niekada,laikiau ji apsikabinus ir negalejau paleisti,negalejau patiketi kad as jau mama.Visi tie skausmai ir baimes isnyko pirma kart isvydus savo mazaji berniuka.beje mes gimem geguzes 7 diena -budami 37 savaiciu.

Dabar mes namie ir mums 11 dienu nors turejome problemeliu su sveikatele dabar stengiames atsigauti ir bandom isivaziuoti i seimynini gyvenima,kuris mums labai patinka wub.gif smile.gif
Nepykit kad taip issipleciau negalejau trumpiau dar tiek daug emociju.
puuupi
4u.gif Tikrai ilgas gimdymas, bet pabaiga tokia smagi smile.gif net kazkaip susigraudinau ax.gif
Sekmes jums augant!Bukit sveikuciai ir ramuciai! mirksiukas.gif
Labanca
QUOTE(puuupi @ 2008 05 18, 14:40)
4u.gif Tikrai ilgas gimdymas, bet pabaiga tokia smagi  smile.gif net kazkaip susigraudinau  ax.gif
Sekmes jums augant!Bukit sveikuciai ir ramuciai! mirksiukas.gif
*

Aciu Puupi smile.gif
Elenele Raganele
mirksiukas.gif gimdymas nepavydetinas, bet linkiu, kad visi skausmai atsipirktu, kad coliukas augtu sveikas ir padykes kaip visi vaikuciai 4u.gif
Brigitux8
Sveikinam pati gimdziau UK tai zinau kokie tie anglai airiai ir tt i viska pro pirstus ziuri mam nubego vandenys tai namo issiunte sake rytoj atvaziuok
Tinar
oj su tuo stumimu kad prisijuokiau.... lotuliukas.gif bet siaip labai ziauriai ilgas gimdymas buvo, saunuole kad tiek istverei... 4u.gif
Rikute
Dar karteli sveikinu 4u.gif sekmes mamytei ir vaikiukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
gintaryte001
na tu tikra šaunuolė.sveikatytes jums 4u.gif 4u.gif
gedra1978
4u.gif sveikinam....Nors istorija aprasyta ilgoka, taciau skaitant visai neprailgo... doh.gif
Trole
4u.gif
Lotyna
QUOTE(Brigitux8 @ 2008 05 18, 17:10)
Sveikinam pati gimdziau UK tai zinau kokie tie anglai airiai ir tt i viska pro pirstus ziuri mam nubego vandenys tai namo issiunte sake rytoj atvaziuok
*

Taigi va, manes irgi ne uz ilgo malonumas laukia irgi Airijoj .. Kaip bijau, kad irgi neissiustu namo su nubegusiais vandenim, nes megsta jie cia palaikyt be vandenu gimdyves ilgokai doh.gif

O Aironiukui linkiu augt dideliam ir sveikam berniukui 4u.gif
Širdele
taip baisu kai taip ilgai tenka kankintis . gerai ,kad apie stumima su jumoru parasei. Svarbiausiai visi kartu drinks_cheers.gif
siuzi...
saunuole , 4u.gif sekmes jusu seimai 4u.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.