Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Auklės žalingi įpročiai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Viskas apie aukles
Pages: 1, 2, 3, 4
Itane
Man baisu butu samdyti tokia aukle su zalingais iprociais blink.gif tai ji ne tai, kad galvotu kaip mano vaikeliu uzsiimti, bet kada ras laisva minute isbegti parukyti ar neduok Dieve, kad dar salia vaikelio sededama gertu blink.gif
Forget
QUOTE(Itane @ 2010 07 09, 11:26)
Man baisu butu samdyti tokia aukle su zalingais iprociais blink.gif tai ji ne tai, kad galvotu kaip mano vaikeliu uzsiimti, bet kada ras laisva minute isbegti parukyti ar neduok Dieve, kad dar salia vaikelio sededama gertu  blink.gif
*

O tai toks vaizdas, kad jeigu jūs geriat per šventes visokias, tai automatiškai ir darbe sėdėdama geriat? g.gif
Germinė
QUOTE(Forget @ 2010 07 09, 10:51)
O tai toks vaizdas, kad jeigu jūs geriat per šventes visokias, tai automatiškai ir darbe sėdėdama geriat?  g.gif
*

drinks_cheers.gif
žalingi įpročiai veidelyje matosi,tokios net nesamdytų niekas
nors,vienoj šeimoj darbinantis buvo sąlyga-neateiti su vakarykščiu kvapu smile.gif Matyt,prieš mane turėjo tokią mirksiukas.gif
Forget
QUOTE(Skiautelė @ 2010 07 09, 11:59)
drinks_cheers.gif 
žalingi įpročiai veidelyje matosi,tokios net nesamdytų niekas
nors,vienoj šeimoj darbinantis buvo sąlyga-neateiti su vakarykščiu kvapu smile.gif Matyt,prieš mane turėjo tokią mirksiukas.gif
*

Kaip ir kiekvienam darbe biggrin.gif Man tai net juokinga skaityti, kai rašo iš vis abstinentės, ir pan biggrin.gif O mamos kaip bigsmile.gif irgi net neragauja alkoholio g.gif
Papildyta:
Ai ir aš tikrai ne auklė biggrin.gif kažkada studentavimo laikais buvau
dasinka
Paskaitinejau sia tema, ir pasidare juokinga, ir kartu graudu...
Kyla klausimas, kokius iprocius apskritai laikome zalingais?
Ar aukle(ji irgi zmogus) neturi teises per sventes isgerti taure vyno(ar siaip kazkokio gerimo). Toks jausmas, kad "supermamos" tu lasu ne neragave blush2.gif
Dar vienas pamastymas: ar nepagavojot, kad aukle yra vienintele profesija, kurioje yra didziausias reikalavimas : jokiu zalingu iprociu!!!
Bet kokiu atveju visi turime vienokiu kitokiu zalingu iprociu: kas neatsispiria saldumynams, kas ,shopingams, kas atsidaves serialu manijai, kas turi priklausomybe nuo kompiuteriniu zaidimu ir t.t....
Zodziu cia parasiau pamastymui... mirksiukas.gif
prie dubysos
O jeigu aukles zalingas iprotis- bulimija?
Forget
QUOTE(mariug @ 2010 07 10, 14:40)
O jeigu aukles zalingas iprotis- bulimija?
*

tai ne žalingas įprotis, o labai rimta liga. Jei manot, ka dgali jums pakenkti gal reikėtų pagalvoti apie kitą žmogų g.gif o gal pasišnekėti su artimaisiais g.gif
prie dubysos
QUOTE(Forget @ 2010 07 10, 14:58)
tai ne žalingas įprotis, o labai rimta liga. Jei manot, ka dgali jums pakenkti gal reikėtų pagalvoti apie kitą žmogų  g.gif  o gal pasišnekėti su artimaisiais  g.gif
*

Mano MB kaimyne-bulimike,ji aukle savo sesers anukui,tai berniukas( 4 metuku)kuo toliau,tuo labiau perima"babos Stases"iprocius....
dasinka
QUOTE(Forget @ 2010 07 10, 14:58)
tai ne žalingas įprotis, o labai rimta liga. Jei manot, ka dgali jums pakenkti gal reikėtų pagalvoti apie kitą žmogų  g.gif  o gal pasišnekėti su artimaisiais  g.gif
*

Taip, tai yra rimta LIGA, o ne zalingas iprotis.
prie dubysos
QUOTE(rhinos @ 2010 07 10, 15:12)
Taip, tai yra rimta LIGA, o ne zalingas iprotis.
*

tas berniukas jau pamazu tampa bulimiku(pavyzdys traukia)... schmoll.gif
Forget
QUOTE(mariug @ 2010 07 10, 15:19)
*

Kokiu būdu iš pavyzdžio galima tapti bulimiku g.gif g.gif tai labai rimta liga.
ramiai
Ar diagnozę nustatė kaimynai?
dasinka
QUOTE(ramiai @ 2010 07 10, 18:22)
Ar diagnozę nustatė kaimynai?
*

biggrin.gif
JM
QUOTE(Forget @ 2010 07 09, 10:34)
Kaip ir kiekvienam darbe biggrin.gif  Man tai net juokinga skaityti, kai rašo iš vis abstinentės,  ir pan  biggrin.gif  O mamos kaip  bigsmile.gif  irgi net neragauja alkoholio g.gif
Papildyta:
Ai ir aš tikrai ne auklė  biggrin.gif  kažkada studentavimo laikais buvau
*

ragauti alhoholio per sventes ir paprasta diena yra du skirtingi dalykai.Pirmu atveju tai yra darbuotojo asmeninis reikalas antru atveju tai pasekmes darbui(is vakaro vartojant stiprai ar svenciant,ryte pagirios).O tai reiskia darbingumo sumazejimas ir t.t.
Kazkada ziurejau uzsienio laida apie buvusius alhoholikus.Pasisake buve alhholikai,kiekvienas ivardijo kokia zala padare jo zalingas iprotis darbui.Viena is pasisakiusiu buvo aukle.Pasakojo,jog per naktis osdavo klubuose,baruose,o ryte ateidavo i darba priziureti 2-ieju nuostabiu mergaiciu.Pasakojo,jog svarbiausia buvo issilaikyti atrodyti zvaliai,energingai ryte,kol teveliai iseina ir palieka vaikucius...poto jau atsipalaiduoja ir laika praleisdavo ant sofutes,o jei eidavo i lauka,tai zaisdavo "zaidima"kas ilgiau isbus nekalbejes ir vienoje vietoje sededamas unsure.gif Tik kai mete si zalinga iproti suvoke,kad kaip negerai elgesi ir paciai buvo gaila tu mergaiciu,kad su jomis neuzsiimdavo unsure.gif
Toje pacioje laidoje buvo ir apie mama alhoholike,kuri laukdavo kada greiciau gris is darbo vyras ir perims vaikus,tada ji...gerdavo,kol vyras migdydavo vaikus ji spedavo....pasigerti unsure.gif slepdavo tai,bet..... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2010 07 10, 13:58)
Kokiu būdu iš pavyzdžio galima tapti bulimiku  g.gif  g.gif  tai labai rimta liga.
*

liga rimta ir su galimomis pasekmemis unsure.gif
1.jei esi bulimike ir vemi tai gali uzspringti,o tai reiskia,kad vaikui kiltu gresme pasilikus vienam unsure.gif
2.kol aukle bulimike vemia vaikas irgi gali daryti ka nori,o tai reiskia kad jis nepriziurimas unsure.gif galoi susizeisti,uzsigauti,paimti negalimu daiktu.
3.vaikai labai viska isimena,jaucia,perima..matydami/girdedami toki pavyzdi gali suvokti,kad tai..normalu unsure.gif
prie dubysos
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 07 10, 23:39)
ragauti alhoholio per sventes ir paprasta diena yra du skirtingi dalykai.Pirmu atveju tai yra darbuotojo asmeninis reikalas antru atveju tai pasekmes darbui(is vakaro vartojant stiprai ar svenciant,ryte pagirios).O tai reiskia darbingumo sumazejimas ir t.t.
Kazkada ziurejau uzsienio laida apie buvusius alhoholikus.Pasisake buve alhholikai,kiekvienas ivardijo kokia zala padare jo zalingas iprotis darbui.Viena is pasisakiusiu buvo aukle.Pasakojo,jog per naktis osdavo klubuose,baruose,o ryte ateidavo i darba priziureti 2-ieju nuostabiu mergaiciu.Pasakojo,jog svarbiausia buvo issilaikyti atrodyti zvaliai,energingai ryte,kol teveliai iseina ir palieka vaikucius...poto jau atsipalaiduoja ir laika praleisdavo ant sofutes,o jei eidavo i lauka,tai zaisdavo "zaidima"kas ilgiau isbus nekalbejes ir vienoje vietoje sededamas unsure.gif Tik kai mete si zalinga iproti suvoke,kad kaip negerai elgesi ir paciai buvo gaila tu mergaiciu,kad su jomis neuzsiimdavo unsure.gif
Toje pacioje laidoje buvo ir apie mama alhoholike,kuri laukdavo kada greiciau gris is darbo vyras ir perims vaikus,tada ji...gerdavo,kol vyras migdydavo vaikus ji spedavo....pasigerti unsure.gif slepdavo tai,bet..... unsure.gif
Papildyta:

liga rimta ir su galimomis pasekmemis unsure.gif
1.jei esi bulimike ir vemi tai gali uzspringti,o tai reiskia,kad vaikui kiltu gresme pasilikus vienam unsure.gif
2.kol aukle bulimike vemia vaikas irgi gali daryti ka nori,o tai reiskia kad jis nepriziurimas unsure.gif galoi susizeisti,uzsigauti,paimti negalimu daiktu.
3.vaikai labai viska isimena,jaucia,perima..matydami/girdedami toki pavyzdi gali suvokti,kad tai..normalu unsure.gif
*

Butent vaikas ir taip elgiasi jau,kaip aukle.O ,kad pati ji bulimike- pati to neslepia...
Blueta
QUOTE(mariug @ 2010 07 10, 15:19)
*

Netikiu tokia nesamone schmoll.gif
raketa
Kai aš dirbau aukle prieš keleta metų, dar tada rūkiau, bet tikrai prie prižiūrimo berniuko to nedarydavau, rukydavau tik ten, kur vaikučiui nepaklūtų dūmai, be to ir su jo mamyte sutariau taip gerai, kad net prisimint smagu, abi karts nuo karto parukydavom ar po vyno taurę išgerdavom, manau, kad žalingi įpročiai neturėtų kenkti darbui jeigu auklytė žino kaip ir kada ką galima daryti 4u.gif
ekloga
as tai manau kad aukle labai svarbu vaiko gyvenime. mazas vaikas perima labai daug is salia bunanciu zmoniu, tad norint kad vaikas uzaugtu stipraus charakterio, reikia atitinkama aukle pasirinkti. nes jei aukle bus paliegusi, nervuota ar dirgli, vaikas perims sias savybes. o zalingi iprociai aukles reikalas, bet aisku geriau jau butu be ju, ir kad prie vaiko nerukyti, negertu ir pan.
joanal
QUOTE(Leksa @ 2010 03 27, 23:08)
Rukymas, aisku, kad zmoguas asmeninis reikalas. Tegul sau prie vaiko ruko. Ir nebutinai cigaretas, gali ir zolyte parukyt. Gali ir aluciu uzsigert. O koks kieno reikalas?! Dar tegul i vena ka nors susileidzia - cia gi kiekvieno asmeninis reikalas!
Jei pati megstat parukyt, tai nereiskia, jog kiekviena mama turi toleruoti aukle, kuri ruko prie jos vaiko. O juolab, nuolatini lakstyma parukyt. Gi mama ne uz tai moka, kad aukle kas valanda lektu i balkona ir kokias 10 minuciu ten su cigarete dantyse tupetu.
Kazin is 100 rukanciu ar atsirastu nors dvi, kurios gali visa diena nerukyt, kol vaika priziuri  g.gif O ir kam ten kentet visa diena nerukius, jei mama ir taip nesuzinos, svarbu tik kambari gerai isvedinti.
*

Pati as rukanti,bet jeigu zinau,kad negaliu parukyti tai 11val.dirbdama nerukau.
Ojeigu teveliai patys rukantys ,tai atsiklausiu ar galeciau parukyti kai vaikas miega.
Ir niekados nebuvo problemu.O jeigu as neatsiklausus eiciau parukyti ,kai vaikas miega,tai nezinau kaip reiketu jaustis.
Manau jausmas butu tolygus ,kaip buti apsivogusiai.
Varliene
aš manau,kad svarbiausia yra sąžiningai prisipažinti ir pasakyti jog rūkai wink.gif
o normalus žmogus supras ir kompromisas visada atsiras 4u.gif
Waidilute
QUOTE(Varliene @ 2010 12 28, 23:23)
aš manau,kad svarbiausia yra sąžiningai prisipažinti ir pasakyti jog rūkai wink.gif
o normalus žmogus supras ir kompromisas visada atsiras  4u.gif
*

Pritariu visu 100 thumbup.gif drinks_cheers.gif
Manau normalios aukles ar siaip kazkokios moterys save gerbdamos kitam i veida nikotino nepus, tai yra nerukys. Tik nepagalvokit, kad as nerukanti, as taip pat rukau, bet tik vakarais kaip mazoji uzmiega ir niekas nemato bigsmile.gif bigsmile.gif
prie dubysos
QUOTE(Waidilute @ 2011 01 11, 15:47)
Pritariu visu 100  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Manau normalios aukles ar siaip kazkokios moterys save gerbdamos kitam i veida nikotino nepus, tai yra nerukys. Tik nepagalvokit, kad as nerukanti, as taip pat rukau, bet tik vakarais kaip mazoji uzmiega ir niekas nemato  bigsmile.gif  bigsmile.gif
*

O jei aukles aplinkoje yra rukoma? ax.gif
Skaile
Pokalbyje viena auklė į klausimą apie žalingus įpročius atsakė, kad rūko. Mano pageidavimas buvo paprastas - ne darbo metu elkis kaip nori, o prie mano vaiko - nerūkyk. Ji atsakė, kad jokių problemų, bet jei susinervina, tai jai būtina parūkyti. Na žinote... schmoll.gif
prie dubysos
Is viso absurdas- dirbant pedagogini darba rukyti ir gerti alkoholinius gerimus. smile.gif
knopke*
o dirbant kita darba, tarkim mediko, policininko galima rukyti doh.gif biggrin.gif svrbu, kad medikas apziuros metu neruko, o aukle-savo darbo metu ,kai vaikas miega-jei jai tto reikia-prasau ax.gif
Leksa
QUOTE(MEET @ 2011 03 27, 15:29)
o dirbant kita darba, tarkim mediko, policininko galima rukyti doh.gif  biggrin.gif svrbu, kad medikas apziuros metu neruko, o aukle-savo darbo metu ,kai vaikas miega-jei jai tto reikia-prasau ax.gif
*

Sutinku, kad rukyti gali ir aukle, ir policininkas, ir mokytojas ir t.t. Bet vaiko miego metu - NE!!! O kur aukle ruosiasi rukyti? Istiklintam balkone ar virtuvej, kad visi namai dvoktu? Laiptinej, kad kaimynai skustusi? Esu kategoriskai pries rukancia aukle darbo metu. Del gerimo g.gif Tai negi aukle turi buti abstinente? Nemanau. Kas cia blogo, jei aukle geria SAVO namuose ar SVECIUOSE NE DARBO METU, nes svencia gimtadieni ar kitas sventes? O jei jau tai toks blogis, tai kazin ar visos mamos yra abstinentes, va labai butu idomu suzinot g.gif
Regute131
QUOTE(Leksa @ 2011 03 27, 16:57)
Sutinku, kad rukyti gali ir aukle, ir policininkas, ir mokytojas ir t.t. Bet vaiko miego metu - NE!!! O kur aukle ruosiasi rukyti? Istiklintam balkone ar virtuvej, kad visi namai dvoktu? Laiptinej, kad kaimynai skustusi? Esu kategoriskai pries rukancia aukle darbo metu. Del gerimo  g.gif Tai negi aukle turi buti abstinente? Nemanau. Kas cia blogo, jei aukle geria SAVO namuose ar SVECIUOSE NE DARBO METU, nes svencia gimtadieni ar kitas sventes? O jei jau tai toks blogis, tai kazin ar visos mamos yra abstinentes, va labai butu idomu suzinot  g.gif
*

Ne, žinoma, nei auklės abstinentės, nei mamos. Jeigu žmogus visai negeria, tai arba jis ligonis, arba taip jam kas nors. Bet darbo metu, tai jau niekam nevalia gerti. Tuo labiau būnant su mažiuku.
Leksa
QUOTE(Regute131 @ 2011 03 27, 18:27)
1.Ne, žinoma, nei auklės abstinentės, nei mamos.
2.Jeigu žmogus visai negeria, tai arba jis ligonis, arba taip jam kas nors.
3.Bet darbo metu, tai jau niekam nevalia gerti. Tuo labiau būnant su mažiuku.
*

1. Vat butent.
2. Negeriu, nes man NESKANU, nes NEPATINKA, tai ka, as ligone???!!! Ir kaip suprasti "arba taip jam kas nors"? Tipo nenormalus, nes prisiliuobt iki zemes graibymo nemegsta? Nes zmogus gali linksmintis ir be alkoholio? Ir kur gi dingsta ta aukstinama tolerancija...
3.Apie tai net diskusijos neturetu buti. Jokiam darbe niekas neturetu gerti. Tik kazi, kaip tada su kunigais g.gif biggrin.gif
Forget

3.Apie tai net diskusijos neturetu buti. Jokiam darbe niekas neturetu gerti. Tik kazi, kaip tada su kunigais g.gif biggrin.gif
*

[/quote]

O degustatoriai? Someljė? biggrin.gif
Leksa
[quote=Forget,2011 03 27, 19:20]
*

[/quote]
O degustatoriai? Someljė? biggrin.gif
*

[/quote]
kad jie lyg isspjauna, neisgeria g.gif a mazu ir geria g.gif
Va ir radom 2 profesijas, kur oficialiai leidziama (ir privaloma) gerti bigsmile.gif thumbup.gif
F
QUOTE(Regute131 @ 2011 03 27, 19:27)
Jeigu žmogus visai negeria, tai arba jis ligonis, arba taip jam kas nors.
*

Jūs tuo įsitikinus?
Blueta
QUOTE(Regute131 @ 2011 03 27, 19:27)
Jeigu žmogus visai negeria, tai arba jis ligonis, arba taip jam kas nors.

Koks idomus poziuris cool.gif
Iriska
QUOTE(MEET @ 2011 03 27, 16:29)
o dirbant kita darba, tarkim mediko, policininko galima rukyti doh.gif  biggrin.gif svrbu, kad medikas apziuros metu neruko, o aukle-savo darbo metu ,kai vaikas miega-jei jai tto reikia-prasau ax.gif
*

As is tolo jauciu rukanti zmogu ir man nuo jo smirda...o jeigu dar kava uzgeria, tai tas kokteilis mane zudo...

JOKIU rukanciu aukliu...brrrr blink.gif blink.gif
sena niekšė
QUOTE(mariug @ 2011 03 26, 12:06)
Is viso absurdas- dirbant pedagogini darba rukyti ir gerti alkoholinius gerimus. smile.gif
*

o kaip vertinat Tarptautinę Mokytojų Dieną, kai mokytojos sulindusios į savo kambarį brendžiuką traukia? biggrin.gif
JM
QUOTE(Leksa @ 2011 03 27, 18:25)
kad jie lyg isspjauna, neisgeria  g.gif a mazu ir geria  g.gif
Va ir radom 2 profesijas, kur oficialiai leidziama (ir privaloma) gerti  bigsmile.gif  thumbup.gif
*

butent jie negeria o isspjauna.
Darbo metu bet koks alhoholio vartojimas man nesuprantamas ir nepriimtinas,nesvarbu koki darba dirbi.
O ir po darbo vartoti stipriai alhoholi jei kita diena i darba schmoll.gif
Cia pasiteisinimu negali buti schmoll.gif
prie dubysos
QUOTE(sena niekšė @ 2011 03 28, 19:20)
o kaip vertinat Tarptautinę Mokytojų Dieną, kai mokytojos sulindusios į savo kambarį brendžiuką traukia?  biggrin.gif
*

g.gif
Regute131
QUOTE(Leksa @ 2011 03 27, 19:44)
1. Vat butent.
2. Negeriu, nes man NESKANU, nes NEPATINKA, tai ka, as ligone???!!! Ir kaip suprasti "arba taip jam kas nors"? Tipo nenormalus, nes prisiliuobt iki zemes graibymo nemegsta? Nes zmogus gali linksmintis ir be alkoholio? Ir kur gi dingsta ta aukstinama tolerancija...
3.Apie tai net diskusijos neturetu buti. Jokiam darbe niekas neturetu gerti. Tik kazi, kaip tada su kunigais  g.gif  biggrin.gif
*

Tai Jūs skirkite taip lengvą pašventimą nuo prisiliuobimo iki žemės graibymo. O išgerti retkarčiais tai yra visai sveika.
Kakavos pupelė
QUOTE(Skaile @ 2011 03 10, 13:35)
Pokalbyje viena auklė į klausimą apie žalingus įpročius atsakė, kad rūko. Mano pageidavimas buvo paprastas - ne darbo metu elkis kaip nori, o prie mano vaiko - nerūkyk. Ji atsakė, kad jokių problemų, bet jei susinervina, tai jai būtina parūkyti. Na žinote...  schmoll.gif
*

O jei paruko kitam kambary? Nematau problemu, jeigu dumai vaiko nepasiekia g.gif
Forget
QUOTE(Kakavos pupelė @ 2011 03 29, 13:31)
O jei paruko kitam kambary? Nematau problemu, jeigu dumai vaiko nepasiekia  g.gif
*

Ne nu šiaip jau jei namuose nerūkoma, tai nerūkoma, dar gražiau, kad kitame kambaryje rūkytų blink.gif Po darbo, tegu sau rūko kiek nori.
prie dubysos
QUOTE(Forget @ 2011 03 29, 14:20)
Ne nu šiaip jau jei namuose nerūkoma, tai nerūkoma, dar gražiau, kad kitame kambaryje rūkytų  blink.gif  Po darbo, tegu sau rūko kiek nori.
*

O jei vaikas aukles namuose buna?ir ten ne tik rukoma.... g.gif
Forget
QUOTE(mariug @ 2011 03 30, 10:13)
O jei vaikas aukles namuose buna?ir ten ne tik rukoma.... g.gif
*

tai jei leidžiate savo vaiką į prirūkytos namus ir jums viskas gerai, tai auklei tuo labiau. Čia jau jūsų pasirinkimas. O kas tas "ne tik rūkoma"?
prie dubysos
QUOTE(Forget @ 2011 03 30, 11:45)
tai jei leidžiate savo vaiką į prirūkytos namus ir jums viskas gerai, tai auklei tuo labiau. Čia jau jūsų pasirinkimas. O kas tas "ne tik rūkoma"?
*

Na,isgerinejama alc.gif paprasciausiai,is pradziu tevai gali to nezinoti( MB sesers anuke irgi buvo pas auklyte namuose,tai is pradziu atrode kulturinga aplinka,tvarkingi zmones,o deja....aukles sunus kasdien grizdavo gerokai alc.gif su blevyzgom ir keiksmais,kai tevai isgirdo is 3 mecio vaiko "zodeliu" ,pasake auklei,o toji pasake mazdaug taip,kad jos sunus suauges,ka nori ta daro verysad.gif,aisku,teko keisti aukle).
Forget
QUOTE(mariug @ 2011 03 30, 11:49)
Na,isgerinejama alc.gif
*

Aš tai net nesvarstyčiau ir ieškočiau kitos auklės, kam rizikuot savo vaiku? g.gif
knopke*
na, bet tas, kuris dirba darzelyje, moykoje, neklausia pries pradedant dirbti, ruko ar ne...tas pats su auke, jei ji nuostabi darbuotoja, bet ruko?na, mano aukle neruko, bet jai ji ir rukytu...nekeisciau vien de to, tik aisku, pasakyciau, kad kambariuose, laiptinese, jokio rukymo, o kai vaikas miega-tegul eina i balona ir daro ka jai reikia, tada nusiplauna rankas ir nematau nieko blogo...aisku, jei eina kas 5 min rukyti...tai jau taip doh.gif bet pati pazystu aukliu, kurios darbo metu neruko, susivaldo..manau, pagirtina, bet ruymas tai ne tragedija...isleisite vaikus i gatve-tuoj pamatys ne tiek..tad jei bijoma, kad vaikui nebutu blogas pavyzdys-man tai ax.gif smile.gif
Keter
aš pati dirbu aukle ir šiaip jau rūkau. Bet ne tada, kai dirbu. nuo kelių valandų nerūkymo dar niekas nemirė.
***LuLu***
Aš taip pat nenorėčiau auklės su žalingais įpročiais, kad ir tokiu kaip rūkymas.
Praline
Nenoreciau rukancios aukles ne uz ka schmoll.gif Uzuodziu rukanti zmogu uz kilometro, ziaurus reikalas, nesamdyciau rukancios schmoll.gif
Leksa
QUOTE(Regute131 @ 2011 03 29, 12:18)
Tai Jūs skirkite taip lengvą pašventimą nuo prisiliuobimo iki žemės graibymo. O išgerti retkarčiais tai yra visai sveika.
*

Skiriu. Tik negeriu nei iki zemes graibymo, nei maziau. Man neskanu, nepatinka, tai kodel anot kai kuriu zmoniu, cia jau su manim kazkas blogai??? Juk jei zmogui kazkoks patiekalas yra neskanus, tai niekas jo nevercia to valgyti, bet va jei negeria alkoholio, tai jau tada apie ji visko galima prisiklausyti.
Beja, o kas nustato, kiek isgerti yra nedaug ir kaip daznai, tai vadinama retkarciais.
FrostyFrosty
Mielos mamos, ar jus pries isidarbinusios savo darbdaviui atsiskaitinejote apie rukyma ir alkoholio kieki savaitgaliais? Kiekviena darboviete turi savo tyaisykles, beabejo darbo vietoje negalima vartoti alkoholio, dirbti apsvaigus irgi negalima, darbovietes dazniausiai turi rukyklas t.y vietas skirtas rukyti,zinoma Jusu namuose tokiu rukyklu nera, todel auklei rukyti namuose atitinkamai negalima.O ka ji daro isejusi namo yra jos asmeninis reikalas ir tai niekaip neturetu Jusu jaudinti manau.Aukliavau penkerius metus ir visada rukiau, nesukele problemu tai nei man, nei vaikams, nei tevams.Nevaiksciojau su cigarete dantyse stumdama vezmeli ar dar kazka, rukiau savo namuose.Dirbdavau ir po 8 ir po 10 ir po 14h kartais....Bedu su 'lomkem' neturedavau, nera kada mastyti apie rukyma kai priziuri kudiki. biggrin.gif paskui dar isskaiciau kazkur , kad parukius rubai sugeria dumus ir tai irgi gali kenkti vaikui, glaudi prie saves,viskas gali persiduoti, nezinau kiek tame yra realios tiesos, bet baimes sau isivariau, todel su darbiniais rubais niekada nerukydavau....Ei, turbut atsakingesne uz tecius buvau? g.gif
Leksa
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 06 28, 01:38)
O ka ji daro isejusi namo yra jos asmeninis reikalas ir tai niekaip neturetu Jusu jaudinti manau.
*

pritariu drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.