Nu mamos! O kodel aukle turi tvarkytis jusu namuose??? Gi ja samdom tam, kad priziuretu jusu vaika. O jeigu samdom namu tvarkytoja, tai jai mokam bent jau po 50lt uz vienkartini namu sutvarkyma. Sakyciau du atskiri dalykai. Suprantu, kad zaisliukus po zaidimo parinkt ir knygutes sudet i vieta, tai nera tvarkymas, bet visa kita yra aiski paslauga uz kuria reikia moketi. Aisku, jeigu samdot aukle ir dar paildomai ji sutinka, uz tuos pacius pinigus patvarkyt namus, tai jau aukles reikalas. Bet reikalauti, tai nelabai sazininga...
Madmuazelle
2008 12 26, 20:08
QUOTE(jurga197733 @ 2008 12 26, 13:12) Labai teisingai parasei, kartais mamos per daug tikisi. As kai darbinau aukle uzsiminiau ar ne pries kartais ji butu padeti man tvarkytis namie? Jokiu budu nestaciau ultimatumo arba -arba, ir kaip gera uztat dabar kai gryztu po darbo ir nesitikiu, bet randu paruosta salotu, islyginti skalbiniai (nors ir neprasiau), tada ir as ir pajuokauju ir per vaiko gimtad vyno atsigeriam ir isleidziu anksciau ir gaunu atgal is aukles su kaupu. Nes principas paprastas ar tu elgiesi kaip su aukle, valdiskai ar elgiesi su ja kaip su seimos nariu.......man aukle tai seimos narys, as jauciu jai pagarba, alga moku laiku, nereikalauju per prievarta tvarkyti namu ar daryti valgyti, visada sakau daryk, man butu gerai, bet jei vaikas leis.......Todel ir gaunu atgal ir siluma ir meile savo vaikui, mano aukle mezga mano vaikui kojnes, megztuka, mums padaro skaniai valgyti, net kate ir paskui ja begioja su bliudeliu maisto......zmogus visada jaucia ar su juo elgiamasi kaip su gyvuliu ar ne..... Tai gerai, jei auklė normali ir žmogiška pasitaikė  nes mes irgi elgėmės su savo auklyte kaip su šeimos nariu - čia nekalbu apie algos mokėjimą laiku - tai labiau sėdėjimas kartu prie kavos puodelio rytais, išleidimas su jos asmeniniais eikalais ir t.t. (nors už tai sulaukiau nemažai priekaištų iš vyro), tačiau atgal man sugrįžo toli gražu ne šiluma ir ne gėris vaikui  taigi, pasikartosiu, galite labai gerai ir maloniai elgstis su aukle, tačiau ji yra visiškai svetimas žmogus ir, jei pati to nenorės, tai jums atgal tos šilumos tikrai nebus  ir kai pagalvoji iš kitos pusės, tai kaip gali žmogus, kuris gauna atlyginimą, jausti kažką daugiau nei dėkingumą, noriu pasakyti, kad turbūt šeimos nario iš auklės niekad ir nepadarysime, nes tai paprasčiausiai neįmanoma...
MilliVanilli
2009 01 08, 20:56
QUOTE(ramiai @ 2008 12 25, 21:41) Sveikos, skaitinėju forumą, nes planuoju pasisiūlyti į aukles  . Svarstau, ar tikčiau, svarstau - kiek užsiprašyti... Nerūkau, beveik ir neišgeriu  niekad alkoholio... Bet esu, tiesą sakant, priešpensijinė, esu dar priedo ir storoka... neturiu automobilio, tikrai nesugebėčiau paruošti restorano lygio pietų...  Nei viena mamytė, suprantama, taip pat nerūko, niekad jokio šampaniuko po darbo, visos grakščios, greitos, tvarkingos, nuolat filmuojamos ir fotografuojamos savo darbdavio, dauguma - manančios, kad žmogui, kuriam patikimas brangiausias turtas - reikėtų dar užkrauti valymą, virimą, skalbimą, lyginimą, tuo pat metu tas žmogus turėtų ne tik prižiūrėti, bet ir ugdyti Jūsų vaikelį, kai pati motina kažkodėl pasirenka verčiau valdišką darbą, nei savo esminę pareigą. O jei dar tas įtarimas, kad tas valdiškas darbas yra lengviau, nei visa paminėta namų ruoša... Ir dar kuomet išdrįsti, o kažkas sutinka (iš nesusigaudymo ar nevilties) pasiūlyti dirbti po 10 valandų be atostoginių, ir be kitų garantijų už 800 šimtukus - tuomet galima ir "rekomendaciją" kelis metus dirbusiam žmogui parašyti. Jūsų darbdavys jums taip pat neleidžia po darbo elgtis kaip tinkamoms? Piktai aš čia, ar ne?  vo čia tai žinutė,skaičiau kokius penkis kartus  šaunuolė(-is)!
aš nerūkau, nenorėčiau, kad ir auklė rūkytų.
LoretaU
2009 01 29, 10:59
Svarbu, kad prie vaiko nerūkytų
Spiglys777
2009 02 03, 23:38
Kadangi tema apie zalingus iprocius tai... -man nepriimtina rukymas salia vaiko ir musu namuose (mes nerukantys), keiksmazodziai.. -nesitaikstyciau su isgerusia darbo metu (t.y. priziurint vaika) aukle -apie kazkokiu narkotiku vartojima tai pat negali buti kalbos -esu pries musu daigtu "skolinimasi" mums nezinant -netoleruoju knaisiojimosi po spintas, dokumentus, stalcius... ar pan. ne vaiko reikalams skirtus daigtus -nemegstu, kai apie musu seima, namuose esancius daigtus, pirkinius ar numanomas pajamas/planus pasakojama kaimynams, draugams ir t.t. -noriu, kad vaikas butu priziurimas ir auklejamas pagal musu namu tvarka ir musu reikalavimus... teko susidurti su keletu moteru, kurios "geriau zinojo" ko musu vaikui reikia ir patyliukais mokydavo "pagal save"... daug teko kalbetis, tartis, aiskintis. As nepries isklausyti patarmu, pamokymu, nesu pries kitokia nuomone, bet... -nervina nuolatinis velavimas ir melavimas... visiems papuola visko gyvenime, bet tai turi buti su saiku... Tokius "reikalavimus" visada aptariu pirmo pokalbio metu, zinoma, isklausau ir ko nori kita puse, juk teveliai taip pat turi kalnus zalingu iprociu, kurie erzina aukles... dar susiduriau su viena nemalonia savybe - savo nuomones/reikalavimu/pageidavimu neissakymu... pradzioj viskas ok, paskui pasirodo, kad vaje vaje kiek visko netinkamo... stengiuosi, pati elgtis taip, kaip noriu, kad butu elgiamasi su musu seima, nepalikt jokiu "kabliuku" nesusipratimams ar neaiskumams, tik ne visada kita puse pageidauja to paties
~Dark Elf~
2009 02 14, 15:17
QUOTE(LoretaU @ 2009 01 29, 12:59) Svarbu, kad prie vaiko nerūkytų   Savo laisvalaiki galima leiisti belen kaip...bet i darbeli su vaiku reik buti blaivia,nerukanti (prie vaiko darbo metu) keiksmazodziai tfui ...nzn kokia aukle sau tai leistu daryt...aplamai keiktis negrazu.... ir landzioti per spintas...fuuu..NIEKADA. man net nemalonu listi i spinta pampersu...jei paliktu neuztektu...
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 02 14, 14:17)  Savo laisvalaiki galima leiisti belen kaip...bet i darbeli su vaiku reik buti blaivia,nerukanti (prie vaiko darbo metu) keiksmazodziai tfui ...nzn kokia aukle sau tai leistu daryt...aplamai keiktis negrazu.... ir landzioti per spintas...fuuu..NIEKADA. man net nemalonu listi i spinta pampersu...jei paliktu neuztektu...  jei laisvalaikiu rukai,megsti pasikeikti,tai darbo metu netikiu,kad tai neislistu  (cia ne asmeniskai jums..tik i tema) Juk koks gyvenimo budas,tokie darbo rezultatai,bendravimas,kultura
~Dark Elf~
2009 02 17, 16:39
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 02 15, 00:03) Niekas nesneka ir apie maksimalu keiksmazodziu lietu  juk visi nusikeikia  taip as prie vaiko niekada nerukyciau ir nerukiau ir nerukau..bet kai isenu is vaikiuko namu parukau  jei as rukanti...tai niekuo negaliu padaryt...bet NEGALIU PRIE VAIKO TO DARYT... juk jis ir pazoiuretu,ka ten darai..ir semiasi seip ne taip is aukliu kazko irgi
Gintarėtarė
2010 01 24, 12:24
Susiduriau ir as su dilema. Priemem aukle, man ryt i darba, gyvena ji pas mus dabar. Buvo sakius kad neruko, o pasirodo paruko  Siaip su vaikuciais labai gerai sutaria, bet tas rukymas ismuse is veziu... Butu pasakius, buciau tikrai nepriemus, o dabar nezinau ar vien del to pyktis.
laukine kate
2010 01 24, 14:50
QUOTE(Gintarėtarė @ 2010 01 24, 14:24) Susiduriau ir as su dilema. Priemem aukle, man ryt i darba, gyvena ji pas mus dabar. Buvo sakius kad neruko, o pasirodo paruko  Siaip su vaikuciais labai gerai sutaria, bet tas rukymas ismuse is veziu... Butu pasakius, buciau tikrai nepriemus, o dabar nezinau ar vien del to pyktis.  Manau,kad vien tas faktas,jog pamelavo yra jau didelis minusas...Na,bent aš negalėčiau pasitikėt žmogum,kuris man yra visiškai nepazįstamas ir jau meluoja
Kazanova
2010 01 24, 17:11
QUOTE(laukine kate @ 2010 01 24, 06:50) Manau,kad vien tas faktas,jog pamelavo yra jau didelis minusas...Na,bent aš negalėčiau pasitikėt žmogum,kuris man yra visiškai nepazįstamas ir jau meluoja  Tai tikriausiai kad meluoja jei tik tokie skelbimai tera, o rukanciu merginu siuo metu daugiau nei rukanciu vyru, o darbo reikia.. nauvu tiketis, kad siuo metu nerukanciu daug yra  as ir meciau rukyti tik tada kai apie vaikus avo pradejau galvoti, o kad jauna studente niolikine pati savo noru mestu naivu
laukine kate
2010 01 24, 19:07
QUOTE(Kazanova @ 2010 01 24, 19:11) Tai tikriausiai kad meluoja jei tik tokie skelbimai tera, o rukanciu merginu siuo metu daugiau nei rukanciu vyru, o darbo reikia.. nauvu tiketis, kad siuo metu nerukanciu daug yra  as ir meciau rukyti tik tada kai apie vaikus avo pradejau galvoti, o kad jauna studente niolikine pati savo noru mestu naivu  tegul rūko,bet nemeluoja
sena niekšė
2010 01 25, 17:40
QUOTE(Gintarėtarė @ 2010 01 24, 13:24) Susiduriau ir as su dilema. Priemem aukle, man ryt i darba, gyvena ji pas mus dabar. Buvo sakius kad neruko, o pasirodo paruko  Siaip su vaikuciais labai gerai sutaria, bet tas rukymas ismuse is veziu... Butu pasakius, buciau tikrai nepriemus, o dabar nezinau ar vien del to pyktis.  žinokit daug žmonių, kai ieškosi darbo, pasisako kad nerūko, ypač jei nuo to priklauso ar gaus darbą ar ne. o kaips tas "parūkymas" atrodo? jei nutrukdo ir nesmirda -- nesipykit
I`m witch
2010 01 27, 21:00
jei pati nerukai o aukle ruko smirdes visteik... nezinau jei nera laiko ieskotis kitos tiesiog perspeciau kad prie vaiku jokiu rukymu... jei labai nori darbo sugebes iskenteti... ne stresines situacijos kad nepakentetu
QUOTE(I`m witch @ 2010 01 27, 20:00) jei pati nerukai o aukle ruko smirdes visteik... nezinau jei nera laiko ieskotis kitos tiesiog perspeciau kad prie vaiku jokiu rukymu... jei labai nori darbo sugebes iskenteti... ne stresines situacijos kad nepakentetu  butent kad vistiek jauciasi kvapas ir nuo rubu ir nuo ranku ir nuo pacio zmogaus..smirda tam kas nerukantis..as is tolo uzuodziu rukanti zmogu,kai pati nerukau
kristinukas :)
2010 01 28, 00:52
QUOTE(Gintarėtarė @ 2010 01 24, 13:24) Susiduriau ir as su dilema. Priemem aukle, man ryt i darba, gyvena ji pas mus dabar. Buvo sakius kad neruko, o pasirodo paruko  Siaip su vaikuciais labai gerai sutaria, bet tas rukymas ismuse is veziu... Butu pasakius, buciau tikrai nepriemus, o dabar nezinau ar vien del to pyktis.  dar dirbt zmoniskai nepradejo, o jau apsimelavo  . tai kaip tokiam zmogui patiket vaika priziuret? o gal ir dar ka nors slepia? negaleciau tokia pasitiket ir viskas.
Brown Eyed
2010 01 28, 20:23
Tikrai, daugelis žmonių, kai ieškosi darbo sako, kad nerūko. Nes darbe gi galima ir nerūkyti, o koks skirtumas, kad laisvalaikiu rūkai. Nes pasakymas, kad rūkai, gali suformuoti įvaizdį, kad rūkai be perstojo, ir be cigaretės negali. Man atrodo, kad šiuo atveju, reiktų vertinti, kaip atliekamas darbas, ir nerūkymą darbo metu, nes vien pats įprotis ar pasakymas, kad nerūkau, blogai žmogaus necharakterizuoja
VAIDILUTE~
2010 01 29, 10:30
 +2010 01 28, 00:52--> QUOTE(kristinukas  @ 2010 01 28, 00:52) dar dirbt zmoniskai nepradejo, o jau apsimelavo  . tai kaip tokiam zmogui patiket vaika priziuret? o gal ir dar ka nors slepia? negaleciau tokia pasitiket ir viskas. Rukymas zmogaus asmeninis reikalas, silpnybe o gal ir beda, todel suprantama, kad apie tai dazaniausiai nutylima...jug eidami i pokalbi del darbo nepasakojame, savo asmeniniu rupesciu, ydu ar ligu  , ypac kaip visuomeje yra suformuotas neigiamas rukanciuju ivaizdis, Visu pirma vertinciau darbo kokybe, nerukyma darbo metu.
2010 01 29, 21:59
QUOTE(VAIDILUTE~ @ 2010 01 29, 11:30) Rukymas zmogaus asmeninis reikalas, silpnybe o gal ir beda, todel suprantama, kad apie tai dazaniausiai nutylima...jug eidami i pokalbi del darbo nepasakojame, savo asmeniniu rupesciu, ydu ar ligu  , ypac kaip visuomeje yra suformuotas neigiamas rukanciuju ivaizdis, Visu pirma vertinciau darbo kokybe, nerukyma darbo metu. suprantu, kad tai asmeninis kiekvieno reikalas. bet kalba eina apie pasitikejima. kaip galima pasitiketi zmogum, kuris meluoja? lygiai taip pat ji sakys, kad neruko darbo metu, ir ka, reikes tiketi  ?
VAIDILUTE~
2010 01 29, 22:32
 +2010 01 29, 21:59--> QUOTE(kristinukas  @ 2010 01 29, 21:59) suprantu, kad tai asmeninis kiekvieno reikalas. bet kalba eina apie pasitikejima. kaip galima pasitiketi zmogum, kuris meluoja? lygiai taip pat ji sakys, kad neruko darbo metu, ir ka, reikes tiketi  ? Pasitikejimas ateina su laiku  Slepimo, kad zmogus ruko negaleciau pavadint melu, tai pakankamai asmeninis klausimas. Rukantis zmogus daznai issivaizduojamas kaip silpnavalis ar kvailys, kenkiantis savo sveikatai, del to rukanciam zmogui labai sunku pasisakyt tiesa
QUOTE(I`m witch @ 2010 01 27, 21:00) jei labai nori darbo sugebes iskenteti... ne stresines situacijos kad nepakentetu o kodel manot, kad ji kentes? Mano kaimyne kazkada samde aukle (irgi ieskojo nerukancios). Kai vandeniu vonia uzliejo, nuejau pas ja (aukle tik su 6 men. kudikiu buvo), isileido i buta, kad apziureciau. Ir ka manot? Vos praverus duris ir jautesi dumu kvapas ir dumai aiskiai matesi. Paskui ji iskart puole virtuves langa atidarinet. Pasakiau kaimynei apie tai. Kaimyne buvo nustebus, sake, kad kai grizta is darbo, tai tikrai dumu nesijaucia, tik aukles kvepalai (!), net nezinojo, kad aukle ruke. O ar buti geriau, jei aukle paliktu vaika ir eitu parukyt i balkona ar laiptine? As to nenoreciau
Germinė
2010 01 31, 18:16
Rūkymas rūkymui nelygus.Aš parūkau prie taurės vyno,bet niekad nesu rūkius nei darbe,nei,tuo labiau,eidama gatve.Cigarečių rankinėj nesinešioju ir tuo stebinu tuos,kurie kažkokia proga matė mane rūkančią. Dabar kaip tik ieškau auklės darbo.Jei sakysiu,kad nerūkau-meluosiu.Pasakysiu,kad tik tam tikrose situacijose-sakys:visos taip sako...
QUOTE(Skiautelė @ 2010 01 31, 18:16) Jei sakysiu,kad nerūkau-meluosiu.Pasakysiu,kad tik tam tikrose situacijose-sakys:visos taip sako... tas tai tiesa
sena niekšė
2010 02 01, 17:55
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 01 27, 22:56)  butent kad vistiek jauciasi kvapas ir nuo rubu ir nuo ranku ir nuo pacio zmogaus..smirda tam kas nerukantis..as is tolo uzuodziu rukanti zmogu,kai pati nerukau  nelygu ką rūkai  o jei taip smirda, šeimininkė būtų iškart užuodus.  +2010 01 29, 22:59--> QUOTE(kristinukas  @ 2010 01 29, 22:59) suprantu, kad tai asmeninis kiekvieno reikalas. bet kalba eina apie pasitikejima. kaip galima pasitiketi zmogum, kuris meluoja? lygiai taip pat ji sakys, kad neruko darbo metu, ir ka, reikes tiketi  ? būtų pasakius tiesą, nebūtų priimta. kokį dar pasitikėjimą reikia pelnyt?
Iš pradžių pasirodys, kad rūko, po to, kad ir išgėrinėja, o po to, kad ir į nosytę kai ko patraukia ir kas čia tokio, moteriškė gi dirbt labai norėjo. Jeigu jau taip norėjo dirbt toje šeimoje, galėjo ir neišsiduot, kad rūko. O jei negali pabūt nerūkius, tai pilna rūkančių žmonių, kuriem dzin rūko jų auklė, ar ne. O su melagėm tai iš viso geriau jokių reikalų neturėt.
2010 02 10, 14:43
QUOTE(sena niekšė @ 2010 02 01, 18:55) nelygu ką rūkai  o jei taip smirda, šeimininkė būtų iškart užuodus. būtų pasakius tiesą, nebūtų priimta. kokį dar pasitikėjimą reikia pelnyt? Jeigu mama ieško būtent nerūkančios auklės, tai aišku, kad nepriimtų. Ir susirastų nerūkančią. Jeigu auklė rūko, tai tegul pasieško darbo, kur į tai nekreipiamas dėmesys. O ne meluoti iš pat pirmos dienos.
VAIDILUTE~
2010 03 27, 19:45
Rukimas zmogaus asmeninis reikalas, kazkaip man atrodo 'ribota', ieskot nerukancios aukles.Idomu nuo ko, neskaitant nuolatinio lakstymo parukyt, tokiu budu siekiama apsaugoti vaikuti? Manau, kurkas svarbesne aukles savybe turetu buti pareigingumas, ir kokybiskas darbas.
QUOTE(VAIDILUTE~ @ 2010 03 27, 19:45) Rukimas zmogaus asmeninis reikalas, kazkaip man atrodo 'ribota', ieskot nerukancios aukles.Idomu nuo ko, neskaitant nuolatinio lakstymo parukyt, tokiu budu siekiama apsaugoti vaikuti? Rukymas, aisku, kad zmoguas asmeninis reikalas. Tegul sau prie vaiko ruko. Ir nebutinai cigaretas, gali ir zolyte parukyt. Gali ir aluciu uzsigert. O koks kieno reikalas?! Dar tegul i vena ka nors susileidzia - cia gi kiekvieno asmeninis reikalas! Jei pati megstat parukyt, tai nereiskia, jog kiekviena mama turi toleruoti aukle, kuri ruko prie jos vaiko. O juolab, nuolatini lakstyma parukyt. Gi mama ne uz tai moka, kad aukle kas valanda lektu i balkona ir kokias 10 minuciu ten su cigarete dantyse tupetu. Kazin is 100 rukanciu ar atsirastu nors dvi, kurios gali visa diena nerukyt, kol vaika priziuri  O ir kam ten kentet visa diena nerukius, jei mama ir taip nesuzinos, svarbu tik kambari gerai isvedinti.
medlink
2010 03 29, 13:43
Man tai labai svarbu  Mano namuose ir aplinkoje niekas nerūko, tai kodėl kažkas svetimas kam aš moku pinigus turi rūkyti mano namuose ar prie mano vaiko?  O jau nekalbu apie svaigiuosius gėrimus ar kitus malonumus...
VAIDILUTE~
2010 04 18, 07:39
As taip pat visu 100% uz nerukyma, pati neberukau 3 metus ir kitiems nesiulyciau. Taciau neimanoma nuo to visiskai atsiriboti, nes ruko gydytojai , mokytojai ir t.t. Rukaliai yra neisvengiama visuomenes dalis  Vistik manau, sioje situacijoje reiketu rodyti truputi daugiau tolerancijos. Tikrai ne visi rukantieji yra svaigiuju gerimu ar kitu 'malonumu' megejai.
Lady Dy
2010 04 18, 14:45
Pasakysiu aš iš savo varpinės,teko dirbti 2 šeimose,ten žmonės nerūkantys buvo,aš taip pat nerūkau,prieš atvažiuojant visus savo rūbus iperskalbiau,bet kadangi mano vyras rūko patikėkit,rūbai ilgokai nors nestipriai bet smirdėjo dūmais,tad manau gali būti tik vienareikšmiškas atsakymas tik nerūkanti auklė.O mamyčių reikalas ar jos rūko ar ne,juk darbdaviams neaiškinam ką jie turi daryti ko ne.
QUOTE(VAIDILUTE~ @ 2010 04 18, 07:39) As taip pat visu 100% uz nerukyma, pati neberukau 3 metus ir kitiems nesiulyciau. Taciau neimanoma nuo to visiskai atsiriboti, nes ruko gydytojai , mokytojai ir t.t. Rukaliai yra neisvengiama visuomenes dalis Vistik manau, sioje situacijoje reiketu rodyti truputi daugiau tolerancijos. Tikrai ne visi rukantieji yra svaigiuju gerimu ar kitu 'malonumu' megejai. Kurioje situacijoje? Ka konkreciai turite mintyje? Kad rukancia aukle reikia toleruoti, ar ka? NETOLERUOCIAU! Ir nelyginkit gydytoju ir mokytoju su auklem, kurias mamos samdo. Abejoju ar mokytoja klasej ruko, o aukle kur? Laiptinej? Balkone? Ir dar jai uz tai pinigus moket
Germinė
2010 04 18, 15:47
QUOTE(Skiautelė @ 2010 01 31, 18:16) Rūkymas rūkymui nelygus.Aš parūkau prie taurės vyno,bet niekad nesu rūkius nei darbe,nei,tuo labiau,eidama gatve.Cigarečių rankinėj nesinešioju ir tuo stebinu tuos,kurie kažkokia proga matė mane rūkančią. Dabar kaip tik ieškau auklės darbo.Jei sakysiu,kad nerūkau-meluosiu.Pasakysiu,kad tik tam tikrose situacijose-sakys:visos taip sako... Taip ir nepatarėt man,ką sakyti darbdaviams?
QUOTE(Skiautelė @ 2010 04 18, 15:47) Taip ir nepatarėt man,ką sakyti darbdaviams? Jei nesiruosiat pas mama rukyt net ir prie taures vyno, tai sakykit, kad nerukot! Nes jei man pasakytumet, kad rukot tik kartais, nepatikeciau ir nepriimciau  Juolab jei cigareciu nesinesiojat. Nes jei pasakysit, kad nerukot, o cigareciu pakelis iskris is rankinuko, tai  aukle melage.
QUOTE(Lady Dy @ 2010 04 18, 13:45) Pasakysiu aš iš savo varpinės,teko dirbti 2 šeimose,ten žmonės nerūkantys buvo,aš taip pat nerūkau,prieš atvažiuojant visus savo rūbus iperskalbiau,bet kadangi mano vyras rūko patikėkit,rūbai ilgokai nors nestipriai bet smirdėjo dūmais,tad manau gali būti tik vienareikšmiškas atsakymas tik nerūkanti auklė.O mamyčių reikalas ar jos rūko ar ne,juk darbdaviams neaiškinam ką jie turi daryti ko ne. rubai smirda nebent jusu vyras ruko namie,tada uzjaciu jus esate pasyvi rukale  Bet jei kitas artimas zmogus ruko lauke,balkone tai nei rubai,nei plaukai niekas neprasmirs
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 04 18, 16:11) rubai smirda nebent jusu vyras ruko namie,tada uzjaciu jus esate pasyvi rukale  Bet jei kitas artimas zmogus ruko lauke,balkone tai nei rubai,nei plaukai niekas neprasmirs  bet tai pasyviai rukalei kenkia labiau, nei paciam rukanciam
QUOTE(Leksa @ 2010 04 18, 15:33) bet tai pasyviai rukalei kenkia labiau, nei paciam rukanciam  deja bet taip
Jurgitele22
2010 04 19, 07:40
QUOTE(Skiautelė @ 2010 01 31, 19:16) Rūkymas rūkymui nelygus.Aš parūkau prie taurės vyno,bet niekad nesu rūkius nei darbe,nei,tuo labiau,eidama gatve.Cigarečių rankinėj nesinešioju ir tuo stebinu tuos,kurie kažkokia proga matė mane rūkančią. Dabar kaip tik ieškau auklės darbo.Jei sakysiu,kad nerūkau-meluosiu.Pasakysiu,kad tik tam tikrose situacijose-sakys:visos taip sako... as tik uz tiesa geriau karti tiesa nei saldus melas nes melas turi savybe islysti ,o tada jau tikrai nieko gero
Germinė
2010 04 19, 08:13
QUOTE(tinneorama @ 2010 04 19, 07:40) as tik uz tiesa geriau karti tiesa nei saldus melas nes melas turi savybe islysti ,o tada jau tikrai nieko gero  kažin,ar čia karti tiesa-namie nerūkoma,pati nedvokiu dūmais,o tos kelios cigaretės per mėnesį kenkia tik man...
QUOTE(Skiautelė @ 2010 04 19, 08:13) kažin,ar čia karti tiesa-namie nerūkoma,pati nedvokiu dūmais,o tos kelios cigaretės per mėnesį kenkia tik man...  Jei rukot tik namuose, ne kavinese, ne gatveje, tai niekas ir nesuzinos, kad rukot.
Germinė
2010 04 19, 10:20
QUOTE(Leksa @ 2010 04 19, 09:09) Jei rukot tik namuose, ne kavinese, ne gatveje, tai niekas ir nesuzinos, kad rukot. na, tikrai nesugalvočiau nieko baisiau,nei einant gatve parūkyt tiesiog jausčiausi kaip paauglė,meluodama,kad niekad nebandžiau.O jei tėvams tai svarbiausia,ką gi...
laukine kate
2010 04 19, 14:33
Tiesą sakant,mane erzina šitos temos pavadfinimas Kodėl nėra temos,apie labai blogus įpročius vaikų tėvų?..Prie žalingų įpročių priskirčiau ir atsakomybės primetimą auklei,bei '''atminties praradimą'''... Ši tema kazkaip keistai skamba,bent man... Visi turi žalingų įpročių  Tik viskas priklauso nuo to,kaip ir kur mėgaujasi tais įpročiais
VAIDILUTE~
2010 04 19, 16:55
QUOTE(laukine kate @ 2010 04 19, 14:33) Kodėl nėra temos,apie labai blogus įpročius vaikų tėvų?..Prie žalingų įpročių priskirčiau ir atsakomybės primetimą auklei,bei '''atminties praradimą'''... Ši tema kazkaip keistai skamba,bent man... Visi turi žalingų įpročių  Tik viskas priklauso nuo to,kaip ir kur mėgaujasi tais įpročiais Sutinku...
Chenelle
2010 04 23, 10:20
QUOTE(laukine kate @ 2010 04 19, 15:33) Visi turi žalingų įpročių  Tik viskas priklauso nuo to,kaip ir kur mėgaujasi tais įpročiais O as nesutinku
due drops
2010 05 16, 01:13
Aukle grieztai negerianti ir nevartojanti.Rukymas tam skirtose patalpose
Germinė
2010 05 16, 07:56
QUOTE(laukine kate @ 2010 04 19, 14:33) Tiesą sakant,mane erzina šitos temos pavadfinimas Kodėl nėra temos,apie labai blogus įpročius vaikų tėvų?..Prie žalingų įpročių priskirčiau ir atsakomybės primetimą auklei,bei '''atminties praradimą'''... Ši tema kazkaip keistai skamba,bent man... Visi turi žalingų įpročių  Tik viskas priklauso nuo to,kaip ir kur mėgaujasi tais įpročiais Sukūriau tokią temą,bet atsiliepimų.... "Šeimininkų nuodėmių klausyklėlė" gal užeisit?
Nida liepa
2010 06 27, 09:53
Geriau be zalingu rast
negaleciau pakesti rukancios is vis geriau, kad butu be jokiu zalingu iprociu
|
|