Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: mano žmona - Tobula moteris
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Storm
QUOTE(Juodaakė @ 2010 10 31, 11:07)
Na, gal ji kaip mama ir gera, tačiau gerai pastebėjote, kad pavyzdys vaikams yra nekoks. Mano 4 metukų mergaitė jau pastebi, kada aš pasidažiusi, pastebi gražius nagus ir man sako: mama, kokia tu graži. Man atrodo, reikia būti bent jau susitvarkiusiai, o ne su chalatu ir nesutvarkytais plaukais (o ypač neišplautais ir riebaluotais)...
*

Kažkada per kažkurią rusijos televiziją rodė kaži kokią laidą. Ten berniukas pasimetęs aikštėje. Milicininkas pas jį klausia - kaip atrodo tavo mama? Ir jsi pasakoja, tokia, anokia, nu pati gražiausia. Vėliau parodė surastą mamą. Stora, kreivais dantin, baisiais riebaluotais plaukais... Vaikui mama visada bus gražiausia. Ir nereik čia lia lia, kad už gražius nagučius vaikas labiau mylės.
P.S. Atsiprašau už klaidas, trukdo šviežiai lakuoti nagai spausdinti.
blondinas Nr.250
QUOTE(Juodaakė @ 2010 11 01, 19:24)
džiaugiuosi, kad mano mama niekad nebuvo stora ir apsileidusi.
*

nes priesingu atveju, butu geda su ja pasirodyt draugiu akivaizdoj.
Juodaakė
QUOTE(Storm @ 2010 11 01, 20:46)
Vaikui mama visada bus gražiausia. Ir nereik čia lia lia, kad už gražius nagučius vaikas labiau mylės.
*

O prie ko čia "labiau mylės"? blink.gif Tikrai, mamos, mėgstat ieškot kažko tarp eilučių...
mylimuke
QUOTE(vilnera @ 2010 10 31, 20:41)
Stora ir apsileidus mama-yra negerai? Jus rimtai cia ? O kaip tada su sena,ligota mama? Su visais aplink esanciais zmonemis? Juk vaikas mokosi is visu, ir pavyzdi ima ne vien is mamos, bet gal ir is gatves bomziuko ir is to,kaip mes ziurim i ta gatves bomziuka..
Geras pavyzdys-ne tai, kad diegiame vaikams, jog zmogus-moteris turi but tokia ar anokia, o tai, jog mokytume priimt kiekviena kaip zmogu, neskiriant - storas jis, plonas, su lakuotais nagais ar be makiazo, prisiziurejes ar ne.. Vaikas laimingas augs tik tada,kai zinos, jog visai neprivalo atitikt kokiu tai isvaizdos standartu, kad tas neitakos, kiek jis bus mylimas ir svarbus..
Juk ta mama apkuni gali but ir del ligos, ir del saldumynu pomegio-na ir kas? Apsileidimas velgi-ar nepakanka,kad zmogus butu svarus, ir ar taip jau svarbu tinkamai susukuoti plaukuciai bei laiku padaryta depiliacija?

Papildyta:

Is kur jus zinot,kada esat didesniu pavyzdziu savo vaikui-ar kai nusilakuojat nagus,ar kai kepat kotletus ar bulves skutat? Gal jis pavyzdziu pasiims butent mamos-skutancios bulves-modeli? Ar mamos,tamsoje sekancios pasaka? Kai tu nagu nei ragu nesimato?
Papildyta:

O as vat tokio vyro pasonej nenoreciau... Reikalauja,kad zmona butu -iausia.. O tai kokio velnio jis nevede -iausios? Nereiktu reikalaut tada, daryt is ne -iausios kazkokio kito,geresnio varianto..
Dovanojami isvaizdos gerinimo zaisliukai dar ir kaip gali versti jaustis nepatogiai-kai jie dovanojami ne del to, jog dovanos gavejai patinka ir norima jai suteikt malonuma,parodyt demesi. Kai dovanojami, reikalaujant palaikyt tos -iausios ivaizdi-tada tas gali ir uzgaut,ir zemint.. Na,panasiai-kaip jauciasi moteris,gavus dovanu treniruokli, is zmogaus, kuris jai laiks nuo laiko primena, kad jos formos turetu but siek tiek geresnes, nei yra?
*

Jūs man paaiškinkit, o kodėl apsileidęs žmogus turi būti gerai? Nebūtinai mama, gal ir teta, mokytoja, moteris gatvėje. Ir ką jūs vadinat apsileidimu? Nebūtina lakuot nagus, bet jie turi būt švarūs ir tvarkingi, nebūtina kasryt sukti garbanas, bet plaukai neturi būt riebaluoti, nebūtini namie aukštakulniai ir prabangios suknelės, bet kam vaikščioti apdriskusiais treningais? Žinoma, visa tai nei didina, nei mažina mamos meilę vaikui ar vaiko meilę mamai, tačiau formuoja vaiko požiūrį į patį save, savo kūną, kad reikia jį mylėti ir rūpintis (švara, tvarka, sportas, sveikata, mityba ir t.t.), o visa tai įdiegt paprasčiausias kelias yra realus pavyzdys. Ir apie jokius grožio standartus čia net kalbos nėra. Ir tikrai yra skirtumas, ar mama apkūni dėl ligos, ar dėl to, kad tingi rūpintis savo kūnu. Be abejo, labai svarbus pačios mamos požiūris į save - persiduoda vaikams labai daug kas. Jeigu mama bus linkusi kompleksuoti, savęs nemylėti, kad ir kokia ji bebūtų, tai nesunkiai perduos ir vaikui tokį požiūrį.

Dėl treniruoklio biggrin.gif Pats faktas, kad dovanojamas treniruoklis, dar mažai ką sako. Jeigu jūs įsižeistumėte, tai greičiausiai reikštų, kad pati kompleksuojat dėl savo prastos figūros. O vyrą tam tikra prasme būtų galima pagirti, kad palaiko savo moterį metant svorį. Nes dažnas tiesiog nedarytų nieko, neskaitant palyginimų su kai kuriais stambiais gyvūnais. Aišku, svarbu, kad vyras elgtųsi taktiškai ir kad abu sutartumėt, jog jūs gerokai pastorėjot ir nepakenktų numest kelių kg.
vilnera
QUOTE(mylimuke @ 2010 11 02, 12:58)
1.Jūs man paaiškinkit, o kodėl apsileidęs žmogus turi būti gerai? Nebūtinai mama, gal ir teta, mokytoja, moteris gatvėje. Ir ką jūs vadinat apsileidimu? Nebūtina lakuot nagus, bet jie turi būt švarūs ir tvarkingi, nebūtina kasryt sukti garbanas, bet plaukai neturi būt riebaluoti, nebūtini namie aukštakulniai ir prabangios suknelės, bet kam vaikščioti apdriskusiais treningais?
2.Žinoma, visa tai nei didina, nei mažina mamos meilę vaikui ar vaiko meilę mamai, tačiau formuoja vaiko požiūrį į patį save, savo kūną, kad reikia jį mylėti ir rūpintis (švara, tvarka, sportas, sveikata, mityba ir t.t.), o visa tai įdiegt paprasčiausias kelias yra realus pavyzdys. Ir apie jokius grožio standartus čia net kalbos nėra. Ir tikrai yra skirtumas, ar mama apkūni dėl ligos, ar dėl to, kad tingi rūpintis savo kūnu.
3.Be abejo, labai svarbus pačios mamos požiūris į save - persiduoda vaikams labai daug kas. Jeigu mama bus linkusi kompleksuoti, savęs nemylėti, kad ir kokia ji bebūtų, tai nesunkiai perduos ir vaikui tokį požiūrį.

Dėl treniruoklio biggrin.gif  Pats faktas, kad dovanojamas treniruoklis, dar mažai ką sako. Jeigu jūs įsižeistumėte, tai greičiausiai reikštų, kad pati kompleksuojat dėl savo prastos figūros. O vyrą tam tikra prasme būtų galima pagirti, kad palaiko savo moterį metant svorį. Nes dažnas tiesiog nedarytų nieko, neskaitant palyginimų su kai kuriais stambiais gyvūnais. Aišku, svarbu, kad vyras elgtųsi taktiškai ir kad abu sutartumėt, jog jūs gerokai pastorėjot ir nepakenktų numest kelių kg.
*

1.Kodel apsileides zmogus yra blogai? Apsileides-tai koks-kvepiantis ne svara,o tvartu, rankom nepriziuretom? Tai kaip tada su ukininkais? Jie yra blogis? Kuo tas zmogus,kuris save priziuri kitaip,nei mes,yra blogesnis,bei kuo jis kenkia jums ir aplamai-aplinkiniams? (Nekalbu apie ligu nesiotojus ir platintojus,nes daugybe ligu ir ju platinimas nepriklauso nuo apsileidimo..) Aisku,galim sakyt-smirda mums koks salia esantis,bet kiek salia esanciu dvokia,nes kvepalai nepatinka,ar per daug ju uzsivaro?
2.Norit pasakyt,kad visi vaikai perima tas pacias-tevu-vertybes sioje vietoje? Tai kokiu stebuklingu budu visi mes dabar patapom tokiais svariais,kvapniais, issipraususiais, jei kilme visu-valstieciai zemes kurmiai, vingiu jonai ir marcios juodadarbes?
3. kompleksus zmogui ivaro aplinkiniai, ne jis pats gimsta koks tai kompleksuotas, o vat tas musu,salia esanciu,zinojimas,koks zmogus TURI but, ir bandymas ibrukt kitiems ta savo suoprati,kad kitas TURI but toks ir anoks.. Ir jei neduok die neatitinka-taigis vat taip su viskuo ir valgom ta kitoki.. Vat turi jis vaiksciot su tvarkingu treningu-ir viskas. O kodel? Nu paaiskinkit man kas nors,kodel tas treningas negali but kiaurom alkunem ir kleckuotas? Nu kuo jis trukdo kitiems? Man gerai,o vat kitiems-blogai?

Dar del to,kad TURIM but tokiais ir ne kitokiais-juk pavyzdys tame-ir zurnalai,ir televizija,ir spauda.. O kiek juose nemakijaziniu, kiaurom rankovem,suvelta seveliura zmoniu? Pas mus gi tokie brokuojami,mums kisamas vat to pasitempusio,susitvarkiusio,padailinto,pasoliariuminto ir pasportavusio zmogaus modelis..Bet kuo toks zmogus pranasesnis uz kitoki? man atrodo,tik tuo,kad jis daugiau perka tu visu prekiu, kad jis labiau priklausomas nuo prekybcentrio ir tiek. Nes tas kiaurom rankovem-deves treninga,kol ant kupros sudils, o tas-tvarkingasis-per ta pati laikotarpi 5 treningus nusipirks,ir dar lygintuva priedo.
juraga
QUOTE(vilnera @ 2010 11 02, 15:08)
1.Kodel apsileides zmogus yra blogai? Apsileides-tai koks-kvepiantis ne svara,o tvartu, rankom nepriziuretom?
Nu paaiskinkit man kas nors,kodel tas treningas negali but kiaurom alkunem ir kleckuotas?
*

Yra elementarios higienos taisyklės- nešvarios panagės- nehigieniška ir taškas. Kaip ir kleckai ant drabužių.
mylimuke
QUOTE(vilnera @ 2010 11 02, 15:08)
1.Kodel apsileides zmogus yra blogai? Apsileides-tai koks-kvepiantis ne svara,o tvartu, rankom nepriziuretom? Tai kaip tada su ukininkais? Jie yra blogis? Kuo tas zmogus,kuris save priziuri kitaip,nei mes,yra blogesnis,bei kuo jis kenkia jums ir aplamai-aplinkiniams? (Nekalbu apie ligu nesiotojus ir platintojus,nes daugybe ligu ir ju platinimas nepriklauso nuo apsileidimo..) Aisku,galim sakyt-smirda mums koks salia esantis,bet kiek salia esanciu dvokia,nes kvepalai nepatinka,ar per daug ju uzsivaro?
2.Norit pasakyt,kad visi vaikai perima tas pacias-tevu-vertybes sioje vietoje? Tai kokiu stebuklingu budu visi mes dabar patapom tokiais svariais,kvapniais, issipraususiais, jei kilme visu-valstieciai zemes kurmiai, vingiu jonai ir marcios juodadarbes?
3. kompleksus zmogui ivaro aplinkiniai, ne jis pats gimsta koks tai kompleksuotas, o vat tas musu,salia esanciu,zinojimas,koks zmogus TURI but, ir bandymas ibrukt kitiems ta savo suoprati,kad kitas TURI but toks ir anoks.. Ir jei neduok die neatitinka-taigis vat taip su viskuo ir valgom ta kitoki.. Vat turi jis vaiksciot su tvarkingu treningu-ir viskas. O kodel? Nu paaiskinkit man kas nors,kodel tas treningas negali but kiaurom alkunem ir kleckuotas? Nu kuo jis trukdo kitiems? Man gerai,o vat kitiems-blogai?

Dar del to,kad TURIM but tokiais ir ne kitokiais-juk pavyzdys tame-ir zurnalai,ir televizija,ir spauda.. O kiek juose nemakijaziniu, kiaurom rankovem,suvelta seveliura zmoniu? Pas mus gi tokie brokuojami,mums kisamas vat to pasitempusio,susitvarkiusio,padailinto,pasoliariuminto ir pasportavusio zmogaus modelis..Bet kuo toks zmogus pranasesnis uz kitoki? man atrodo,tik tuo,kad jis daugiau perka tu visu prekiu, kad jis labiau priklausomas nuo prekybcentrio ir tiek. Nes tas kiaurom rankovem-deves treninga,kol ant kupros sudils, o tas-tvarkingasis-per ta pati laikotarpi 5 treningus nusipirks,ir dar lygintuva priedo.
*

Labai gerą pavyzdį užkabinot. Tie patys veikėjai iš Žemaitės "Marčios". Nuo širdies pasakykit, kurie mieliau jums atrodo - ar Katrė, kuri net ir savo vyro jovale sugebėjo tvarkingai gyvent, ar Jonas su savo tėvais? Tas pats kaimas, tas pats "ūkis". Tik, sakykit, iš kur gi Jonukas išmoko tokios "tvarkos ir švaros", jei ne iš savo tėvų, kurie irgi buvo tokie pat murziai ir tinginiai?
Ir, prieš burnodama, atidžiau skaitykit kitų postus, nes panašu, kad to nė nepadarėt, kai rašiau, jog neturiu omeny aklo madų vaikymosi ir standartų laikymosi. Elementarūs ir visiems suprantami dalykai niekada nebuvo madų vaikymasis, nes galiojo visada. Jei jau jums grožis nerūpi, tai bent sveikata gal svarbu? Jeigu "nieko tokio" tukti nuo saldumynų turint jiems silpnybę, tai apie sveikatą ar pagalvojat šioj vietoj? Gink dieve, nekalbu apie 90/60/90, bet anoks čia gėris per kančias ir dažnai skausmus daryt kasdienius veiksmus. Žinoma, kitiems į tai nusispjauti, bet juk savim rūpinamės dėl savęs pirmiausia, o ne dėl kitų. O sakykit, jūs ir į gatvę, į darbą einat apzulintom rankovėm ir riebalų dėmėm papuoštais drabužiais? O kad jūsų vaikai eina į mokyklą/darželį murzinom kelnėm ar neplauta burna, irgi nieko nenormalaus nematot? Arba kad paauglė dukra nebetelpa į sveiko svorio normas - tai tolerancijos išraiška, o į sveikatą nusispjaut?
Nebūtina susirgti pirkimo liga ir tapti buku vartotoju, tai visiškai nesusiję su tuo, apie ką mes čia kalbam. Galit pirkt visiškai nereklamuojamą šampūną, bet išsiplaut galvą ne kartą į savaitę, o dažniau. Galit nepirkt nieko iš populiarių prekybcentrių su blizgančiais vardais ant drabužių - pilna jų ir kitur, galiausiai net ir secondhand'uose galima rast nenutrintų, tvarkingai atrodančių treningų. Bet bet koks kraštutinumas dažnai rodo poroto trūkumą ir vartotojišką mąstyseną.
vilnera
QUOTE(mylimuke @ 2010 11 02, 15:50)
Žinoma, kitiems į tai nusispjauti, bet juk savim rūpinamės dėl savęs pirmiausia, o ne dėl kitų.
*

O tas vat mano apsileidimo linksniavimas - rodo,kad jums i tai nusispjaut ir jus paliekat man paciai rupintis tuo, kaip as atrodau, kokia mano sveikata, svoris?

Nagainee
QUOTE(mylimuke @ 2010 10 13, 17:31)

Aš irgi ne visada viską spėju smile.gif  Tuomet daug ką darau miego sąskaita... Bet nagai nulakuoti ir uogienės užkonservuotos!  tongue.gif
*

Ir nuo miego trukumo pajuode paakiai...gilejancios rauksles...

Uogieniu mamos duoda, arba nueinu i Maxima ir nusiperku.
mylimuke
QUOTE(vilnera @ 2010 11 02, 16:12)
O tas vat mano apsileidimo linksniavimas - rodo,kad jums i tai nusispjaut ir jus paliekat man paciai rupintis tuo, kaip as atrodau, kokia mano sveikata, svoris?
*

Nesusireikšminkit, apie apsileidimą kalbu apskritai, o ne tik jūsų. Žinoma, man nei šilta, nei šalta nuo to, kaip gyvenat jūs ar kaimynas iš 24 buto, bet žodžio laisvė šioj šaly berods dar nepanaikinta. Man svarbu tik tai, kaip gyvena man artimi ir brangūs žmonės.

QUOTE(Nagainee @ 2010 11 07, 02:16)
Ir nuo miego trukumo pajuode paakiai...gilejancios rauksles...

Uogieniu mamos duoda, arba nueinu i Maxima ir nusiperku.
*

Paakiai pajuosta tik per sesijas - tai normalu, manau biggrin.gif Šiaip laisvesniu laikotarpiu stengiuosi atsigriebti, išsimiegoti, pailsėti. ax.gif
Sky Cloud
"mano žmona - Tobula moteris, ar blogai tokios norėti"?

Tikrai nėra blogai norėti, bet dar kartą pagalvok ar tikrai ji jau tokia tobula? mirksiukas.gif bigsmile.gif
Deja_Vu*
"mano zmona - tobula moteris, ar blogai tokios noreti? "

o kas iena i savoka tobula moteris? biggrin.gif
tobutu zmoniu nera, kaip bebutu gaila... tongue.gif
o noreti galima ir i menuli nuskristi lotuliukas.gif

kalbant, kaip skaiciau cia, apie apsileidima, neprisiziurejima, tai cia kiekvienam savo, kaip kas suvokia,kaip kam yra iskiepyta auklejime, aplinkoje, kurioje gyvena,tam kam nesukuoti nuo ryto iki vakaro plaukai ar nevalyti dantys ar tu paciu rubu devejimas vos ne po savaite yra normalu, tikrai neisaiskinsi, kad tai jau apsileidimas ir tiek biggrin.gif
tarp kitko miestiecio ir kaimiecio palyginimams turetu buti visai kita tema, nes sitie du zmones skiriasi is principo.

jurgitulisb
QUOTE(laureta @ 2008 05 19, 16:34)
tai priklauso nuo moters, kaip ji jausis. juk mes esame skirtingos.
o kas geriau pazista savo moteri, jeigu ne savas vyras.
Pagirtina, kad salia saves nori matyti ne tarnaite, bet moteri.
*

drinks_cheers.gif
Eliandra
Jei paprašytum vyrų nupasakoti, kokia yra TOBULA ŽMONA, tikrai neišgirstume vienodų nuomonių. Vienas įsivaizduotų tobulų kūno formų, aukštą, liekną, kur reikia- padailintą plastine chirurgija; kitas- natūralaus grožio, ramaus charakterio, besirūpinančia tik namais, o ne pasibėgiojimais; dar kitas nekreips dėmesio į išvaizdą, jam svarbiausia- mokėjimas bendrauti, nuotykių ieškojimas kartu. Žodžiu, kiekvienas vyras turi vaizduotėje savo susikurtą idealą. Kartais tokią moterį sutinka gyvenime, kartais - ne. Ir visai tobulumas nepriklauso nuo to, ar tu spėji užkonservuot uogienių, ar tu esi karjeros aukštumose, ar tu sergi, ar sustorėjai, ar nagai nulakuoti 4u.gif

O tvarkingumas ir švara būtini visiems, kad aplinkiniai nesibaidytų biggrin.gif
Lizdeika
Kiekvienas, turbūt, trokšta idealios žmonos. Ar ji tokia bus - daug priklauso ir nuo vyro:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.