stebiuosi kaip mano senis dar nepabėgo.drabužiu turiu lygiai kelias poras džinsu su marškinėliais ir megztiniu,darbe visalaik uniforma ,nematau reikalo papuošalams,vestuvinis žiedas buvo pamestas po vestuviu keli mėn.plaukus dažau kai darbe pareiškia kad klientus baidau.valgyt gaminu kaip mišelino žvaiždės savininke,bardako nepakenčiu iš prigimties,buitinė technika mano vyrui neiveikiama skaitmeninė tvirtovė.kodėl vyrai buna su tokiomis kaip aš? kamuoja bloga nuojauta kad dėl serviso.
QUOTE(Minerva @ 2008 05 27, 12:32) O aš esu tobula moteris savo vyrui - namuose betvarkė, valgyti nedarau, kojines plauna skalbimo mašina, o rūbus lyginamės kiekvienas savo, bet elgiamės kaip kokie įsimylėję prancūzai Tai yra tobula - kai tavo antroji pusė tau yra nerealiai įdomi net ir tada, kai mintinai žinai, kur ir už kiek buvo perkami jo/jos apatiniai rūbai. meluoji...is tikruju yra taip: tu neturi vyro tu turi katina tu skaitai dishovas knygas, ziuri serialus ir verki namuose betvarke valgyti nedarai, nes nera kam QUOTE(blondinas Nr.45 @ 2008 05 27, 22:41) meluoji...is tikruju yra taip: tu neturi vyro tu turi katina tu skaitai dishovas knygas, ziuri serialus ir verki namuose betvarke valgyti nedarai, nes nera kam Vyrą turiu, katę irgi turiu, skaitau mokslinę literatūrą - darbas toks, serialų nežiūriu, namuose betvarkė - apie tai jau rašiau, o valgyti nedarau, nes valgyti daro vyras arba valgome ne namuose. QUOTE(blondinas Nr.45 @ 2008 05 27, 23:47) Turbūt baisesnio vyriško vardo sugalvoti nepavyko, ania? Surimtėkim. Ne vyras aš, blondine suskaičiuotasis, ne vyras - kiekvieną vakarą į veidrodį pasižiūriu ir vyriškų atributų ten nepamatau Bet tema ne apie tai. Kokia būtų tobula žmona pagal blondiną nr. 45? QUOTE(Minerva @ 2008 05 28, 00:15) Įtariu, kad gali būti ir kvaila. Dažnai priešingybės traukia viena kitą. Juokingos mintys skatina juokingas replikas. Žmogus dažniausiai įsižeidžia už tiesą ir įžeidumo turi tiek, kiek yra susireikšminęs: nugi, mane palietė! Kaip išdrįso! O pagiežingi atsakymai duoda naujo peno linksmybėms. Juokimės! Tai ilgina gyvenimą. QUOTE(Paragintoji @ 2008 05 28, 00:47) Juokingos mintys skatina juokingas replikas. Žmogus dažniausiai įsižeidžia už tiesą ir įžeidumo turi tiek, kiek yra susireikšminęs: nugi, mane palietė! Kaip išdrįso! O pagiežingi atsakymai duoda naujo peno linksmybėms. Juokimės! Tai ilgina gyvenimą. O kaip kitaip galima reaguoti į temą "mano žmona - tobula moteris"?
chill!!!
atsipūskit, nėra čia ko siusti. o man vis tik peršasi išvada, kad nieko blogo nedarau išreikšdamas norą, kad žmoną "neužmigtų", o būtų pasitempusi. Iš tikro man labai patinka jausti, kad ji stengiasi dėl manęs. Reiškia aš jai rūpiu ir ji nori man patikti kaip ir iki santuokos, o ne vadovautis moto "pats pasiėmei, tai pats ir pergyvenk, o aš, maždaug, patinku sau kokia esu, nori - susirask kitą". O be to, aš irgi stengiuosi jai parodyti, kad ji man rūpi ir darau tam tikrus dalykus, kurie ji puikiai žino, kad man nėra prie širdies ar, kurių tuo metu tiesiog nenoriu daryti. o apsileidimo aš deja nesuprantu ir taškas. tiesa, taip sakydamas neturiu jokių pretenzijų keisti kitų žmonių pasaulėžiūrą. visa laimė, kad tai ne bažnyčia o forumas, kur galima pasidalinti nuomonėmis. QUOTE(blondinas Nr.45 @ 2008 05 27, 23:41) meluoji...is tikruju yra taip: tu neturi vyro tu turi katina tu skaitai dishovas knygas, ziuri serialus ir verki namuose betvarke valgyti nedarai, nes nera kam Įtariu, kad blondinas žino tik vieną gyvenimo scenarijų Na ir ką, namai apversti, valgyti darau kai užeina įkvėpimas, vyro marškinių nelyginu, kelnių tuo labiau. Mano vyras lygiai tos pačios nuomonės, kaip šios temos autorius - jeigu jam reikėtų namų darbininkės, tai ir pasisamdytų. Tiek man, tiek jam turi būti įdomu ir smagu gyventi kartu, su kokiu zanūda tikrai negalėčiau gyventi...tai va, ir kibinamės, ir flirtuojam, ir vienas kitą per dantį traukiam, ir visko dar daug...
Aš pati labai mėgstu savimi rūpintis
Labai mėgstu apatinio trikotažo demonstravimą Nesu parduotuvių ir grožio salonų vergas, bet iš mamos ir močiutės paveldėjau nuolatinę savęs priežiūrą Dabar sumaniau truputuką pasilaikyti dietos ir pasportuoti
Šaunuolės,man tokios jūs labai patinkat.Aš galvojau kad tik viena tokia esu nemėgstanti tvarkyti kambarių,lyginti drabužių,gaminti valgio,o pasirodo yra ir daugiau moterų nesančių tvarkos vergėmis.Kartais pasaulį norisi matyti kitomis akimis,daryti kas tau patinka,puoštis,plepėti su draugėmis,o ne tarnauti daiktams ir būti gera,tvarkinga namų šeimininke nuolat besisukiojančia su skudurėliu dulkėms kada visai nebelieka laiko sau
QUOTE(parazitas @ 2008 05 28, 08:50) o man vis tik peršasi išvada, kad nieko blogo nedarau išreikšdamas norą, kad žmoną "neužmigtų", o būtų pasitempusi. nu, o tai kokios problemos? duodat pinigu ir sakot: va, nueik pasidaryk procedura 'atjaunejimas desimcia metu per pusantros valandos', ji sako: gerai, katineli, nueina ir grizta visa pasitempusi pasitempusi ar kitaip? sako: atsiknisk su tais grozio salonais, as knygos simta metu rankoj nelaikiau, noriu susirangyt, atsipalaiduot ir skaityt, skaityt visa vakara, uzp..ai jau su savo amzinu 'lygiuot, ramiai, spinduliuot moteriskuma!'? zodz, nesupratau, prasom isskleisti savo problema placiau... QUOTE(catcher @ 2008 05 28, 14:01) nu, o tai kokios problemos? duodat pinigu ir sakot: va, nueik pasidaryk procedura 'atjaunejimas desimcia metu per pusantros valandos', ji sako: gerai, katineli, nueina ir grizta visa pasitempusi pasitempusi ar kitaip? sako: atsiknisk su tais grozio salonais, as knygos simta metu rankoj nelaikiau, noriu susirangyt, atsipalaiduot ir skaityt, skaityt visa vakara, uzp..ai jau su savo amzinu 'lygiuot, ramiai, spinduliuot moteriskuma!'? zodz, nesupratau, prasom isskleisti savo problema placiau... sorry už off-topicą. čia pas jus paraše ištrauka iš ,,Rolfas giriose", ar ką? o į temą, tai kaip fainai kad yra forumas ir galima tiek baitų praleisti ginčijantis kai pagrindas vis tiek yra vienas - kiekvienam savo. QUOTE(benedikta @ 2008 05 28, 11:21) Na ir ką, namai apversti, valgyti darau kai užeina įkvėpimas, vyro marškinių nelyginu, kelnių tuo labiau. Mano vyras lygiai tos pačios nuomonės, kaip šios temos autorius - jeigu jam reikėtų namų darbininkės, tai ir pasisamdytų. Tiek man, tiek jam turi būti įdomu ir smagu gyventi kartu, su kokiu zanūda tikrai negalėčiau gyventi...tai va, ir kibinamės, ir flirtuojam, ir vienas kitą per dantį traukiam, ir visko dar daug... jau isivaizduoju: eina du, meiliai apsikabine, flirtuojantys, smirdintys ir susiglamze bomzai..ir traukia vienas kita per vieninteli likusi danti... Papildyta: QUOTE(Mertišė @ 2008 05 28, 13:39) Šaunuolės,man tokios jūs labai patinkat.Aš galvojau kad tik viena tokia esu nemėgstanti tvarkyti kambarių,lyginti drabužių,gaminti valgio,o pasirodo yra ir daugiau moterų nesančių tvarkos vergėmis.Kartais pasaulį norisi matyti kitomis akimis,daryti kas tau patinka,puoštis,plepėti su draugėmis,o ne tarnauti daiktams ir būti gera,tvarkinga namų šeimininke nuolat besisukiojančia su skudurėliu dulkėms kada visai nebelieka laiko sau valio. Dabar as irgi sisiosiu nepakeles dangcio... ir pasikes nenuvalysiu unitazo.... Nebusiu ir as svaros vergu QUOTE(blondinas Nr.45 @ 2008 05 28, 23:14) jau isivaizduoju: eina du, meiliai apsikabine, flirtuojantys, smirdintys ir susiglamze bomzai..ir traukia vienas kita per vieninteli likusi danti... Papildyta: valio. Oj tik nereikia pagal save spręsti Dabar as irgi sisiosiu nepakeles dangcio... ir pasikes nenuvalysiu unitazo.... Nebusiu ir as svaros vergu Čia tai išvis nesupratau, tamsta PATS iki šiol sisiodavote? Ir netgi pavalydavote po savęs PATS? Kokie super pasiekimai, koks tvarkingumas, bo gi žinote, kiti tai viską po savęs palieka ir dar subinę pavalyt paprašo... QUOTE(Jolita Mc'r @ 2008 05 19, 16:08) o kur buvo galva, kai emei ja i zmonas???? na, logiska, kad jei vedei tokia, del kurios svaigsta galva, tai tokia ir turi, o jei ne - tada, ponaiti, pats kaltas Siaip artimo zmogaus isvaizdos imi nepastebeto po poros metu ir tas tobulumas jau susideda ne is dideles krutines ir ilgu koju Atsiprašau - bet išvaizda pastebima visada. Ir po poros metų. Bet va po poros metų kažkaip pasikeičia viskas ir patys žmonės dažnai pradeda nebesirūpinti savimi taip, kaip eidami į pirmąjį ar dešimtąjį pasimatymą. Man Parazito noras visai gražus. Tik nelygu, kaip tai žmonai pateikiama. Jei nebumba, kad va priaugai kilogramą, arba "jetau, kokie antakiai neišpešioti" ir smulkmeniškai nesikabinėjama - tai manau viskas gerai Aš ir tokio norėčiau, kuris manytų, kad moters pirma pareiga, gerai atrodyti prie vyro, o ne pagaminta vakarienė ir išblizginti namai
O pas mus namuose kaip ir viskas subalansuota.. Abu prisiziurim (man jis pats patraukliausias vyras
Kazkaip net tokiu klausimu nekyla. Manau, kad jei vyras is manes reikalautu kasdien atrodyti kaip gyvenanciai ant podiumo butu problema, nes as tokios grudamos prievartos atrodyti graziai paprasciausiai netoleruociau. Kaip vyrai nenori buti isnaudojami finansine prasme, taip normali moteris nenori, kad vyras su ja butu TIK del jos isvaizdos. Asmeniskai nesuprasciau, jei man vyras sakytu "eik geriau nusilakuok nagus, nei puodus isplauk.." As pati spresiu kada man lakuotis, o kada ne. Be to, mano manymu, jei vyras nuolat akcentuoja moters grozi ar priekabiauja prie jos isvaizdos, tai moteriai ivarys kompleksa ir sues santykius. Su saule negyvensim, o ir grozis reliatyvus. Galima buti labai graziam ir 80 metu, tik protingas zmogus tai matys.. O tiems, kurie vaikosi Playboy plastikiniu etalonu, tai "vidurio amziaus krizes" prabus visa gyvenima.. Regis, autorius ir bus antruoju variantu.
o aš tai parazito norėčiau paklausti kodėl jis taip nori puošti žmoną? Kokia jam iš to nauda?Čia rimtai...
QUOTE(JaunasTetis @ 2008 05 29, 16:08) Prie džinsų ar kelnių priderinta elegantiška palaidinė bei bateliai (ne kedai), švarūs blizgantys plėvesuojantys plaukai, ir pan., manau, sukuria žavios moters ir dar mamytės Man sijonai - kančia, nesijaučiu gerai su jais, tad, stengiuosi atrodyti moteriškai kitais būdais QUOTE(JVana @ 2008 05 29, 14:22) O pas mus namuose kaip ir viskas subalansuota.. Abu prisiziurim (man jis pats patraukliausias vyras Kazkaip net tokiu klausimu nekyla. Manau, kad jei vyras is manes reikalautu kasdien atrodyti kaip gyvenanciai ant podiumo butu problema, nes as tokios grudamos prievartos atrodyti graziai paprasciausiai netoleruociau. Kaip vyrai nenori buti isnaudojami finansine prasme, taip normali moteris nenori, kad vyras su ja butu TIK del jos isvaizdos. Asmeniskai nesuprasciau, jei man vyras sakytu "eik geriau nusilakuok nagus, nei puodus isplauk.." As pati spresiu kada man lakuotis, o kada ne. Be to, mano manymu, jei vyras nuolat akcentuoja moters grozi ar priekabiauja prie jos isvaizdos, tai moteriai ivarys kompleksa ir sues santykius. Su saule negyvensim, o ir grozis reliatyvus. Galima buti labai graziam ir 80 metu, tik protingas zmogus tai matys.. O tiems, kurie vaikosi Playboy plastikiniu etalonu, tai "vidurio amziaus krizes" prabus visa gyvenima.. Regis, autorius ir bus antruoju variantu. šiaip tai kartais neblogai būtų pasiskaityti visus atsakymus QUOTE(Mili @ 2008 05 29, 15:39) o aš tai parazito norėčiau paklausti kodėl jis taip nori puošti žmoną? Kokia jam iš to nauda?Čia rimtai... o kokia nauda iš pražydusios alyvos, arba saulėtekio, arba deimanto? čia irgi rimtai. p.s. o be to man patinka didžiuotis savo žmona
Na tai tegu žiūri, normalus vyras visda pastebi ir pasižvalgo į dailias moteris, kaip ir normali moteris negali nepastebėti patrauklaus vyriškio. Tik "nužiūrėjimo" technikos skirtingos
QUOTE(NERA @ 2008 05 26, 16:42) O kur parašyta, kad tobulumas yra rūbuose, kosmetikoje ir maisto daryme??? Juk pats žodis tobulumas yra sąlyginė savoka ir kiekvienaas tą tobulumą matuojame "savu" matu. Tau tai yra išorinis "fasadas", kitam tai gali būti vidinė kultūra, trečiam užteks pokalbio , šokio ir pan. Tiesiog mes esam linkę viską vertinti neigiamai-nepadarei, neatrodei, neatnešei ir t.t. vis ne- ir ne-. O juk galima viską pradėti nuo teigiamo, šiandien puikiai atrodei, pasakei, padarei ir vietoje eilinio barnio ar rūškano žvilgsnio išvysite šypseną ir liks tikimybė, kad tai bus pakartota. Protingai čia kalbate, NERA QUOTE(parazitas @ 2008 05 30, 09:10) o kokia nauda iš pražydusios alyvos, arba saulėtekio, arba deimanto? čia irgi rimtai. p.s. o be to man patinka didžiuotis savo žmona tai jinai tau kaip papuošalas? suprask tesingai - nieko blogo jei nori kad žmona gražintųsi, blogis ir problema gali būti tame, kodėl tu to nori. QUOTE(Alegorija @ 2008 05 30, 10:37) Kodėl žmonėms patinka save apgaudinėti? Juk jis taip sako iš mandagumo, kaip ir bet koks išauklėtas (arba apsukrus) vyras. Aplinkui yra daug gražių moterų, labai daug. Būti viena "iausia" iš principo neįmanoma. QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 05 30, 11:13) Kodėl žmonėms patinka save apgaudinėti? Juk jis taip sako iš mandagumo, kaip ir bet koks išauklėtas (arba apsukrus) vyras. Aplinkui yra daug gražių moterų, labai daug. Būti viena "iausia" iš principo neįmanoma. O aš ir esu -iausia. P.S. - O jis ir nesako "iausia", nes tai jau automatiškai reikštų lyginimą su kitomis, tad skambėtų mažumėle nekorektiškai.
taip, moterų simpatingų yra daug, bet...
kiekvienam vyrui sava moteris yra -iausia (mylinčiam vyrui QUOTE(cookiller @ 2008 05 30, 14:03) kiekvienam vyrui sava moteris yra -iausia (mylinčiam vyrui Pikčiausia, bjauriausia, kvailiausia, etc.. QUOTE(Alegorija @ 2008 05 30, 10:37) O jūs žinote, ką jis žino. Šaunu. Man irgi patinka sapnuoti... Papildyta: QUOTE(benedikta @ 2008 05 30, 10:12) Na tai tegu žiūri, normalus vyras visda pastebi ir pasižvalgo į dailias moteris, kaip ir normali moteris negali nepastebėti patrauklaus vyriškio. Tik "nužiūrėjimo" technikos skirtingos Viskas gerai, tik kam tas žodis "normalus"? Patrauklus - jau pakankamai aiškus apibūdinimas.
Va,šiandien gavau komplimentą iš savo seno draugelio,kad darausi jam graži ir pavadino seksova.Pažįstu jį kaip nuluptą - jei sako,vadinasi nemeluoja. Galvoju,ką ten jis tokio pamatė,- nutrinti džinsai,megztukas iš skuduryno,na plaukai neseniai dažyti,jokio makiažo,manikiūro. Tikra šmėkla tobulumo mėgėjams.O vat kažkam patinka,ir viskas.Kartais ir maišą uždėjus žmogus bus gražus,jei akyse yra ugnelės.
QUOTE(Naktine @ 2008 05 31, 15:10) Va,šiandien gavau komplimentą iš savo seno draugelio,kad darausi jam graži ir pavadino seksova.Pažįstu jį kaip nuluptą - jei sako,vadinasi nemeluoja. Galvoju,ką ten jis tokio pamatė,- nutrinti džinsai,megztukas iš skuduryno,na plaukai neseniai dažyti,jokio makiažo,manikiūro. Tikra šmėkla tobulumo mėgėjams.O vat kažkam patinka,ir viskas.Kartais ir maišą uždėjus žmogus bus gražus,jei akyse yra ugnelės. Mums vyrų nesuprast
labai paprasta
QUOTE(Naktine @ 2008 05 31, 15:10) Va,šiandien gavau komplimentą iš savo seno draugelio,kad darausi jam graži ir pavadino seksova.Pažįstu jį kaip nuluptą - jei sako,vadinasi nemeluoja. Galvoju,ką ten jis tokio pamatė,- nutrinti džinsai,megztukas iš skuduryno,na plaukai neseniai dažyti,jokio makiažo,manikiūro. Tikra šmėkla tobulumo mėgėjams.O vat kažkam patinka,ir viskas.Kartais ir maišą uždėjus žmogus bus gražus,jei akyse yra ugnelės. kiek draugelis buvo isgeres? bobos grozis tiesiogiai proporcingas alkoholio kiekiui vyro kraujyje.
Draugelis iš vis abstinentas.Ir nerūko,narkotikų taip pat nevartoja,jei netyčia kiltų toks klausimas.Dar kokios nors informacijos trūksta? O gal Blondinui iš vis moterys nepatinka,kad be alkoholio negali jų privalumų įvertinti?
Jei norit kandžiotis,galim,tik nepasprinkit
jeckus kas čia do pykčiai...
QUOTE(Naktine @ 2008 06 02, 09:34) Draugelis iš vis abstinentas.Ir nerūko,narkotikų taip pat nevartoja,jei netyčia kiltų toks klausimas.Dar kokios nors informacijos trūksta? O gal Blondinui iš vis moterys nepatinka,kad be alkoholio negali jų privalumų įvertinti? Jei norit kandžiotis,galim,tik nepasprinkit Naktine, nesinervink taip |