Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: mano žmona - Tobula moteris
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
parazitas
g.gif

Kažin ar nieko tokio jeigu aš subtiliais, o kartais ir nelabai blush2.gif, būdais iš žmonos reikalauju, kad ji būtų pati gražiausia, moteriškiausia ir stilingiausia iš visų mano pažįstamų moterų?

supraskit teisingai - valgyt aš ir pats moku pasidaryti, tvarka namuose man nėra gyvybiškai svarbus dalykas, kojinių plauti man taip pat nereikia - galiu pats į skalbimo mašiną įdėti. jeigu savaitgali gaunu kepsnį, tai labai tuo džiaugiuosi kaip bonusu, bet niekada jo nereikalauju. taigi man moteris nėra reikalinga kaip tarnaitė. man tik norisi, kad žmona būtu tokia moteris, į kurią pažiūrėjus svaigtų galva.

ar gali moterį dovanojami kvepalai, papuošalai, drabužiai, kosmetika versti jaustis negerai? ar tobulumo siekis yra patologija?
laureta
tai priklauso nuo moters, kaip ji jausis. juk mes esame skirtingos.
o kas geriau pazista savo moteri, jeigu ne savas vyras.
Pagirtina, kad salia saves nori matyti ne tarnaite, bet moteri.
Paragintoji
QUOTE(parazitas @ 2008 05 19, 15:24)
g.gif
Kažin ar nieko tokio
*

Nieko tokio.

ar tobulumo siekis yra patologija?
*

Dar kitaip tai vadinama perfekcionizmu. Pagydoma. Tik būdai gali būti skausmingi.
coffeeLATTE
jeigu zmona del to nejaucia spaudimo, tai gerai. sita tema paskaicius prisiminiau, kai buvau paaugle, turejau berniuka, kuris nuolat sakydavo kodel tu ne manekene? atseit auksta ir t.t. na va tik biskeli numestum svorio ir i trasa...buvo man grandiozini kompleksa ivares.
JaunasTetis
QUOTE(coffeeLATTE @ 2008 05 19, 15:47)
jeigu zmona del to nejaucia spaudimo, tai gerai. sita tema paskaicius prisiminiau, kai buvau paaugle, turejau berniuka, kuris nuolat sakydavo kodel tu ne manekene? atseit auksta ir t.t. na va tik biskeli numestum svorio ir i trasa...buvo man grandiozini kompleksa ivares.
*

Kompleksus zmogus isivaro pats.
O atsakant i temos klausima, sutinku. Man taip pat norisi kad mano zmona butu tokia del kurios svaigciau
GalBut
Kam tatuiruotės pakanka,kas šunį retos veislės įsigyja,kitam auto kietesnio reikia pasididžiavimui...o matai,Parazitas įsigeidė moters išskirtinės....
laureta
QUOTE(GalBut @ 2008 05 19, 16:02)
o matai,Parazitas įsigeidė moters išskirtinės....
*

lotuliukas.gif
Jolita Mc'r
QUOTE(Paragintoji @ 2008 05 19, 16:46)
Dar kitaip tai vadinama perfekcionizmu. Pagydoma. Tik būdai gali būti skausmingi.
*

thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(JaunasTetis @ 2008 05 19, 17:00)
Kompleksus zmogus isivaro pats.
O atsakant i temos klausima, sutinku. Man taip pat norisi kad mano zmona butu tokia del kurios svaigciau
*

o kur buvo galva, kai emei ja i zmonas???? na, logiska, kad jei vedei tokia, del kurios svaigsta galva, tai tokia ir turi, o jei ne - tada, ponaiti, pats kaltas mirksiukas.gif

Siaip artimo zmogaus isvaizdos imi nepastebeto po poros metu ir tas tobulumas jau susideda ne is dideles krutines ir ilgu koju g.gif
Apus
Mane tai dazniausiai biesina, kai netobulas vyras pradeda geisti tobulos moters........ jei pats liausius tai ir moteris nesivargina lotuliukas.gif Jei zmona netobula, ziurek i mus, mes visos cia tobulos lotuliukas.gif
JaunasTetis
QUOTE(Jolita Mc'r @ 2008 05 19, 17:08)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif
o kur buvo galva, kai emei ja i zmonas???? na, logiska, kad jei vedei tokia, del kurios svaigsta galva, tai tokia ir turi, o jei ne - tada, ponaiti, pats kaltas mirksiukas.gif

Siaip artimo zmogaus isvaizdos imi nepastebeto po poros metu ir tas tobulumas jau susideda ne is dideles krutines ir ilgu koju g.gif
*

Ponaiciu mane vadino pries desimt metu.
Ir sveikinu,jei po n metu su vyru jis tau dar atrodo toks pat, del kurio
svaigai isimylejus.Bet vargu ar tau mane ar ka kita mokyt.
Svajone35
Kitaip sakant reikalinga ne moteris - zmogus, o tik moters isvaizda. O kai pasens ir tos senatves nebedengs nei stilingi drabuziai, nei kvepalai, ieskos jaunesnes manekenes. Kiekviena moteris nori, kad ja myletu tokia, kokia ji yra, o savo zmonai ivarysi nepilnavertiskumo kompleksa, negyvenciau su zmogum, kuris vertina tik moters isvaizda. Manau ne visi vyrai taip masto.
JM
QUOTE(parazitas @ 2008 05 19, 13:24)
g.gif

Kažin ar nieko tokio jeigu aš subtiliais, o kartais ir nelabai  blush2.gif, būdais iš žmonos reikalauju, kad ji būtų pati gražiausia, moteriškiausia ir stilingiausia iš visų mano pažįstamų moterų?

supraskit teisingai - valgyt aš ir pats moku pasidaryti, tvarka namuose man nėra gyvybiškai svarbus dalykas, kojinių plauti man taip pat nereikia - galiu pats į skalbimo mašiną įdėti. jeigu savaitgali gaunu kepsnį, tai labai tuo džiaugiuosi kaip bonusu, bet niekada jo nereikalauju. taigi man moteris nėra reikalinga kaip tarnaitė. man tik norisi, kad žmona būtu tokia moteris, į kurią pažiūrėjus svaigtų galva.

ar gali moterį dovanojami kvepalai, papuošalai, drabužiai, kosmetika versti jaustis negerai? ar tobulumo siekis yra patologija?
*

Tobulai moteriai reikia tobulaus vyro 4u.gif
Graziausiai moteriai reikia graziausio vyro 4u.gif
Stilingiausiai moteriai reikia stilingiausio vyro 4u.gif
Moteriskiausiai moteriai reikia vyriskiausio vyro.

Jei jusu moteris turi toki vyra,tada ji yra tobula,jus tobulas,o jusu seima tobula. 4u.gif
JVana
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 05 19, 16:32)
Tobulai moteriai reikia tobulaus vyro 4u.gif
Graziausiai moteriai reikia graziausio vyro 4u.gif
Stilingiausiai moteriai reikia stilingiausio vyro 4u.gif
Moteriskiausiai moteriai reikia vyriskiausio vyro.
Jei jusu moteris turi toki vyra,tada ji yra tobula,jus tobulas,o jusu seima tobula. 4u.gif
*

mastau.gif

Nugi labai gilios mintys apie pacius paciausius su paciausiomis tobulybemis ir ju atitikimais...

NerLin
g.gif

Kažin ar nieko tokio jeigu aš subtiliais, o kartais ir nelabai  blush2.gif, būdais iš žmonos reikalauju, kad ji būtų pati gražiausia, moteriškiausia ir stilingiausia iš visų mano pažįstamų moterų?

*

Mano nuomone, jūs neteisingai suformulavote temos pavadinimą. Jums reikalingas tik tobulas grožis, nes manau, kad į tobulos moters sąvoką turėtų tilpti daugiau nei išvaizda - drabužiai, kosmetika ir pan. Nors tobulumo apibrėžimo nepavyko rasti (o gal blogai ieškojau g.gif ).

O norėti, kad jūsų žmona būtų graži (nenoriu vartoti termino "tobula", nes kas jums atrodo tobula, ne visada kitam bus tobula) - pagirtina thumbup.gif .
jungle
Betgi vis tik koks paradoksas....kodėl ieškoma tobulybės ten, kur jos nėra ir net neturi būti? Ir ką iš vis tas žodis šiuo atveju turėtų reikti? Po namus vaikščiojančią nudailintą, išblizgintą lėlytę? Idealaus (??)charakterio barbę klapsinčią ilgom blakstienom ir žiūrinčią susižavėjusiu žvilgsniu į savo NE tobulą vyrą? Hm....idomu ir sakyčiau keista....
parazitas
QUOTE(jungle @ 2008 05 19, 22:53)
Betgi vis tik koks paradoksas....kodėl ieškoma tobulybės ten, kur jos nėra ir net neturi būti? Ir ką iš vis tas žodis šiuo atveju turėtų reikti? Po namus vaikščiojančią nudailintą, išblizgintą lėlytę? Idealaus (??)charakterio barbę klapsinčią ilgom blakstienom ir žiūrinčią susižavėjusiu žvilgsniu į savo NE tobulą vyrą? Hm....idomu ir sakyčiau keista....
*

schmoll.gif Kaip visada moterys kalba už vyrus doh.gif

raskite nors vieną žodį apie lėlytę barbę ir blakstienas. aš nerandu. aš visai nenoriu, kad man galva svaigtų nuo to, kad galvą prispaudė silikoniniai papai doh.gif (ir iš kur Jūs moterys tiek stereotipų prisigraibiusios).

man grožis ir tobulumas tai yra spinduliuojantis moteriškumas, elegancija ir geras skonis. to aš ir noriu.

be to, kai aš susipažinau su žmona tai man svaigo galva iš pat pradžių, bet tada mes buvome studentai ir galimybės buvo kitos. dabar manau, kad galima moteriškumą puoselėti kur kas mažiau galvojant apie išlaidas. Aš tik nežinau kaip ją įtikinti, kad save reikia labiau puoselėti ir mažiau galvą sukti dėl biudžeto - dėl to tegul skauda galva man. (beje, galit negalvoti, kad aš aptekęs pinigais gibonas, tikrai ne).

p.s. beje, man reikėjo įdėti daug pastangų, kad prilygčiau savo žmonai, ir vis vien manau, kad dar yra kur dirbti, taigi negalvokit, kad žaidimas vykta į vienus vartus.
Alegorija
g.gif

taigi man moteris nėra reikalinga kaip tarnaitė. man tik norisi, kad žmona būtu tokia moteris, į kurią pažiūrėjus svaigtų galva.

*

Tobulumui Nėra ribų. Kaip sakant, siekdamas maksimalių rezultatų, pasieki geriausio įmanomo varianto, bet...ar Tu nebedievintum savo moters, jei ji pvz., susirgtų, ar pan. (Gyvenime gi visko pasitaiko) mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(coffeeLATTE @ 2008 05 19, 15:47)
turejau berniuka, kuris nuolat sakydavo kodel tu ne manekene? atseit auksta ir t.t. na va tik biskeli numestum svorio ir i trasa...buvo man grandiozini kompleksa ivares.
*

Gal ir aš su tuo pačiu ankstyvoje jaunystėje draugavau doh.gif
Melia
Ach, kad mano vyras, taip galvotu g.gif butu nuostabu.
Nes db lt duoda, bet nesupranta kam reikia viso to...
DAILINIMOSI IR TOBULEJIMO
Brūkšniukas
Atsiprašau, o judviejų dvasinis pasaulis reikia suprasti jau tobulas? ax.gif
braske 8
g.gif

1)Kažin ar nieko tokio jeigu aš subtiliais, o kartais ir nelabai  blush2.gif, būdais iš žmonos reikalauju, kad ji būtų pati gražiausia, moteriškiausia ir stilingiausia iš visų mano pažįstamų moterų?

2)ar gali moterį dovanojami kvepalai, papuošalai, drabužiai, kosmetika versti jaustis negerai? ar tobulumo siekis yra patologija?
*

blink.gif
1)Gal jūs vat taip vat imkit vieną dieną ir nebereikalaukite nieko iš žmonos....
2)O dovanas ir toliau pirkite žmonai , puoškite žmoną ir toliau , tik vis garsiau jai žarstykit komplimentus, o ryte piniginėje palikinėkite šimtus-tiesiog smulkiom išlaidom, vat tada tai pataikysit į dešimtuką , būsit vyras aukso vertės ............................
ir kur tokius daro -dešimt paimsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
laureta
QUOTE(braske 8 @ 2008 05 20, 12:37)
blink.gif
1)Gal jūs vat taip vat imkit vieną dieną ir nebereikalaukite nieko iš žmonos....
2)O dovanas ir toliau pirkite žmonai , puoškite žmoną ir toliau , tik vis garsiau jai žarstykit komplimentus, o ryte piniginėje palikinėkite šimtus-tiesiog  smulkiom išlaidom, vat tada  tai pataikysit į dešimtuką , būsit vyras aukso vertės ............................
ir kur tokius daro -dešimt paimsiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

manau nereiketu ir desimties lotuliukas.gif vieno butu per akis mirksiukas.gif
blondinas Nr.43
QUOTE(parazitas @ 2008 05 19, 12:24)
g.gif

*

sveikinu. Perejai i aukstesni lygi.
Seimai tavo atejo pizdauskas.
Iseitis - kitos bobos paieska.
kliūdžiau
QUOTE(parazitas @ 2008 05 19, 16:24)
g.gif

taigi man moteris nėra reikalinga kaip tarnaitė. man tik norisi, kad žmona būtu tokia moteris, į kurią pažiūrėjus svaigtų galva.

*

Ojej, kokie menki tavo poreikiai. Tik tiek , kad būtų graži? Tai tu išties neišrankus. Brandesnės asmenybės nori šali asavęs matyti dvasiškai stiprų, savimi pasitikintį, išsilavinusį, tobulinantį savo profesiją žmogų.
Papildyta:
QUOTE(parazitas @ 2008 05 20, 10:58)
p.s. beje, man reikėjo įdėti daug pastangų, kad prilygčiau savo žmonai, ir vis vien manau, kad dar yra kur dirbti, taigi negalvokit, kad žaidimas vykta į vienus vartus.
*

Ar labai nustebtum, jei sužinotum, kad visų pirma, tavo erekcija jai per silpna?
krize
Kazkokias nesamones pezat. Kas cia tokio, jei zmogus nori matyti savo zmona pasigrazinusia, pasitempusia ir dar jausti kitu vyru pavydzius zvilgsnius praeinant? Visi juk stengiames, kad sutuoktinis salia butu -iausias. Tipo, jei jau susituoke, tai ar susivelus ir nesiprausus, ar su naminiu chalatu vis tiek niekur nepasidesi, brangus vyreli. Turbut nei viena is skeptikiu neperkat vyrui nauju marskiniu, kvepalu, ar kosmetikos... Jei perkat, tai nieko nuostabaus, kad vyras savo zmonai daro ta pati. As, pavyzdziui, noriu buti ne tik geidziamiausia moterimi savo vyrui, bet ir pavyzdziu savo dukrai ugdant jos estetini supratima. O tetis turi buti pavyzdziu gero vyro. Ir cia kalba eina ne apie moralinius dalykus, o apie estetika. Jei jau gyveni su savo vyru ar zmona, reiskia vidiniai dalykai isspresti.
Melia
QUOTE(krize @ 2008 05 21, 10:43)
Kazkokias nesamones pezat. Kas cia tokio, jei zmogus nori matyti savo zmona pasigrazinusia, pasitempusia ir dar jausti kitu vyru pavydzius zvilgsnius praeinant? Visi juk stengiames, kad sutuoktinis salia butu -iausias. Tipo, jei jau susituoke, tai ar susivelus ir nesiprausus, ar su naminiu chalatu vis tiek niekur nepasidesi, brangus vyreli. Turbut nei viena is skeptikiu neperkat vyrui nauju marskiniu, kvepalu, ar kosmetikos... Jei perkat, tai nieko nuostabaus, kad vyras savo zmonai daro ta pati. As, pavyzdziui, noriu buti ne tik geidziamiausia moterimi savo vyrui, bet ir pavyzdziu savo dukrai ugdant jos estetini supratima. O tetis turi buti pavyzdziu gero vyro. Ir cia kalba eina ne apie moralinius dalykus, o apie estetika. Jei jau gyveni su savo vyru ar zmona, reiskia vidiniai dalykai isspresti.
*

Saunuole, patinka man moterys kurios nepriklauso '' nutampytu treningu bataljonui, tipo lb dvasiskai atsivertusiu''.
krize
QUOTE(Victoria Beckham @ 2008 05 21, 11:00)
'' nutampytu treningu bataljonui, tipo lb dvasiskai atsivertusiu''.
*

lotuliukas.gif cia geras...
Alegorija
QUOTE(Victoria Beckham @ 2008 05 21, 12:00)
Saunuole, patinka man moterys kurios nepriklauso '' nutampytu treningu bataljonui, tipo lb dvasiskai atsivertusiu''.
*

Kam tie kraštutinumai? tongue.gif
Melia
QUOTE(Alegorija @ 2008 05 21, 17:05)
Kam tie kraštutinumai?  tongue.gif
*

Nes jau pykina, kartais nuo tuo dvasinio fasado, ir ''patogiu skarmalu'' isvaizdos.
Ai isvis cia vyru forumas, norejau tik karta liezuvi ikisti, o gavosi...
jungle
QUOTE(Victoria Beckham @ 2008 05 21, 16:26)
Nes jau pykina, kartais nuo tuo dvasinio fasado, ir ''patogiu skarmalu'' isvaizdos.
Ai isvis cia vyru forumas, norejau tik karta liezuvi ikisti, o gavosi...
*

o nepykina nuo blizgutinio fasado ir "špakliaus " kg ant veiduko?? mane tai dažnooookai-tik nepykina , o juokina smile.gif Vieniems atrodo, kad patogus rūbas yra skarmalas, kitiems--kad kasdieną avimos "špilkos" ir juokingi "miniakai" yra mažų mažiausiai supratimo ir skonio stoka. Tai kame tas aukso vidurys? aa? ogi , matyt, tolerancijoje.....
-Neužmirštuolė-
Kaip supratau, temos autorius kalba ne tik apie isorini grozi, bet ir apie elgsena, laikysena, spinduliuojanti moteriskuma, kuris ir yra tas KAZKAS viduje.
Jei kalbetume apie isorini grozi, drabuzius, veideli, tai manau, kad tai yra labai trapus dalykas. Taip, yra labai graziu zmoniu, mes jais zavimes, gal ir mumis kazkas zavisi, atrodo, kad grozis yra musu turtas, musu stiprioji puse, bet .... viena diena BUM! Ivyksta avarija, per kuria man subjauroja veida, kuris iki tol buvo mano pasididziavimas, arba suluosina mano kuna, kuriuo taip grozejosi vyrai. Ir jei tai buvo viskas ka as turejau, jei tai buvo mano gyvenimo esme - as jos netekau.
Tobulybe - kai isore dera su vidumi, kai isorinis grozis dera su vidiniu, kai musu kalba, elgesys, eisena plaukia isvien.
Juk buna, kad uztenka isgirsti keleta grazaus zmogaus zodziu ir jis mums tampa nebemielas.
Linkiu temos autoriui tureti ta, ko jis troksta, bet neperlenkti lazdos.
Sidharta
Na teko man turėti žmogų šalia, kuriam tikrai šalia reikėjo gražios ir protingos panelės (jei perskaitys gal labai nepyks biggrin.gif ). Na žinot bėgant laikui pradėjau kompleksuoti, kad aš ne rudų akių, kad mano gymis ne pats tamsiausias, kad liemuo ne toks kaip iš žurnalo viršelių, kad oda ne tokia lygi, kad ir spuogas koks kartais pasirodo, kad ir strijas turiu.... nu ir t.t... Juk kiekviena normali moteris NORI būti tobula savo vyrui!!! Tikrai nereikia jai to nuolat tiesiogiai priminti, kad man patinka Eva Longoria su tona makiažo (o vat jau be jo dievulėliau kaip nenorėčiau šalia tokios).
Tikrai nereikia jai sakyti, kad noriu tobulos žmonos. Geriau sakyk, kad tu man ESI TOBULA, pati gražiausia, protingiausia wink.gif Manau, kad temos autorius nekalba apie peroksidinę Pamelą Anderson. Kalba apie MOTERIŠKĄ MOTERĮ!!! Ne apie moterį vyrą!!! Dovanok tu jai kiek tik gali. Lankykit kartu sporto klubą, eik kartu su ja po parduotuves ir taip tarp kitko parodyk kokį drabužėlį, kuris labai tau patiktų. Girk drabužius ar derinius, kurie tau ypač patinka ir pamatysi pradės ji rengtis taip kaip nori, atrodys taip kaip nori, bet ŠIUKŠTU niekada nesakyk, kad kažkas pas ją NETOBULA. Nes tikrai tai taps manija, jos gyvenimą apkartins tas noras būti tobulai ir žinoti, kad ji tokia nėra... 4u.gif
benedikta
QUOTE(parazitas @ 2008 05 20, 10:58)
schmoll.gif Kaip visada moterys kalba už vyrus  doh.gif

raskite nors vieną žodį apie lėlytę barbę ir blakstienas. aš nerandu. aš visai nenoriu, kad man galva svaigtų nuo to, kad galvą prispaudė silikoniniai papai  doh.gif (ir iš kur Jūs moterys tiek stereotipų prisigraibiusios).

man grožis ir tobulumas tai yra spinduliuojantis moteriškumas, elegancija ir geras skonis. to aš ir noriu.

be to, kai aš susipažinau su žmona tai man svaigo galva iš pat pradžių, bet tada mes buvome studentai ir galimybės buvo kitos. dabar manau, kad galima moteriškumą puoselėti kur kas mažiau galvojant apie išlaidas. Aš tik nežinau kaip ją įtikinti, kad save reikia labiau puoselėti ir mažiau galvą sukti dėl biudžeto - dėl to tegul skauda galva man. (beje, galit negalvoti, kad aš aptekęs pinigais gibonas, tikrai ne).

*

Manau, kad puikiai suprantu, apie ką kalbama smile.gif
Moterys pradėjusios gyventi kartu su vyru beveik automatiškai pradeda dėmesį skirti namų ruošai, lizdo sukimui, vyro ir vaikų globai ir t.t. Nebelieka santykių lengvumo, flirto, to gražaus žaidimo, kuris būna santykių pradžioje..
blondinas Nr.44
QUOTE(benedikta @ 2008 05 22, 10:21)
Manau, kad puikiai suprantu, apie ką kalbama smile.gif
Moterys pradėjusios gyventi kartu su vyru beveik automatiškai pradeda dėmesį skirti namų ruošai, lizdo sukimui, vyro ir vaikų globai ir t.t. Nebelieka santykių lengvumo, flirto, to gražaus žaidimo, kuris būna santykių pradžioje..
*

flirtas reikalingas seimai sukurti. Cia kaip starteris automobiliui.
Lilli
tobulu nera!

o tų, kurios "už" patogius treningus noreciau paklausti - o ar pacioms patinka treninguotas, nesiskutes vyras?

manau, kad moteris tam ir yra moteris, kad atrodytu graziai. nebutinai po namus su makiazo kauke, "spilkom" ir "miniaku" turi vaikscioti, bet turi buti tvarkingos ir apskritai islaikyti siokia tokia paslapti. siaip ir su treningu galima atrodyti graziai. ziurint kaip tu visa tai pateiksi.
benedikta
QUOTE(blondinas Nr.44 @ 2008 05 26, 07:48)
flirtas reikalingas seimai sukurti. Cia kaip starteris automobiliui.
*

nesutinku schmoll.gif flirtas yra kaip tepalas automobiliui smile.gif Šeima yra pirmiausia VYRAS ir MOTERIS, o ne teeeeetuuukas ir maaaamyyyte...Remiantis Lietuvos Statistikos departamento duomenimis susirasti partnerį niekų darbas palyginus su pastangomis jį išlaikyti ...
O tos pastangos turi būti abipusės...Flirtas sušildo santykius ir suteikia džiaugsmo. Gražu žiūrėti į prancūzus, pietaujančios kavinėje poros degančiomis akimis žiūri vienas į kitą, bendraudami liečia vienas kitą, nesvarbu ar niolikiniai, ar amziu baigiantys nugyventi senoliai...tipiškas lietuviškas variantas - diedas parkritęs ant stalo srebia barščius, niūriu žvilgsniu žvelgdamas sau į bliūdą (kartais į padavėjos užpakalį), moteriškė tyliai kramsnoja salotos lapelį arba rūpinasi vaikais...

GalBut
QUOTE(benedikta @ 2008 05 26, 11:01)
Gražu žiūrėti į prancūzus, pietaujančios kavinėje poros degančiomis akimis žiūri vienas į kitą, bendraudami liečia vienas kitą, nesvarbu ar niolikiniai, ar amziu baigiantys nugyventi senoliai...

Meilužiai...patvirkę tie prancūzai...net nesislepia...ne tai kaip mes...
benedikta
QUOTE(GalBut @ 2008 05 26, 15:12)
Meilužiai...patvirkę tie prancūzai...net nesislepia...ne tai kaip mes...
*

O tai kas trukdo ištvirkauti biggrin.gif su savo antra puse?
NERA
Kiekviena moteris bus tobula, jei jai kas nors tą pasakys. Ilgai kartojant, kad va tu ten pasitemk, va čia dar gali daugiau pasiekti , va pažiūrėk, kokia spalva turėtų būti ir t.t. gali privesti prie visiško nusivylimo savimi. Kodėl mes linkę parodyti tai, kad yra blogai, vietoje to, kad pabrėžtume privalumus? Juk kiekviena turi kažką tokio...-žvilgsnis, šypsena, eisena, rankos mostas- kas užburia, traukia ir hipnotizuoja. Ieškok to, kas tave traukia arba "veža", o ne trūkumų ir pats nustebsi, kad turiu tokią tobulą žmoną.
Paragintoji
QUOTE(benedikta @ 2008 05 26, 14:38)
O tai kas trukdo ištvirkauti  biggrin.gif su savo antra puse?
*

Labai vykęs GalBut postas smile.gif . Juk gerai žinoma, jog būtent prancūzai beveik oficialiai turi žmoną ir meilužių. Ir moterys taip pat. Net ne vieną. Gal dėlto ir dvasia ten sklando ypatinga. Visi nuolat įsimylėję..

Dievinu Paryžių, jo architektūrą ir jo dvasią. Bet čia nelabai į temą... smile.gif Man dzin jų meilės istorijos, bet dvasia ten ypatinga. Neseniai buvau Pitery. Nu, super, bet... Surūgę žmonių veidai... jaunimas besispjaudantis ir besikeikiantis. Kažkada Petras įkūrė... architektūra įstabi. Bet dvasios ten labai pasigedau... Ką padarysi, kažkur pusė miesto ten gyvena komunaliniuose butuose. Jaunimo mentalitetas pribloškiantis... nerūkančių, negeriančių alaus visur, kur tik beeisi - ten maža temačiau. Nu gal man taip nepasisekė...

Sorry už ne į temą. Čia tas Paryžius kaltas... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2008 05 26, 14:45)
Kiekviena moteris bus tobula, jei jai kas nors tą pasakys.
*

Vajė vajė koks žodynas. Tobula... Kur jau čia... Aš tai girdėjau, kad tik Dievas yra tobulas... O čia... nu, aš suprantu, kad į temą. Ale kaip žmonės žarstosi tom tobulybėm...

Jergau, visai aš netobula. Ot, savaitgalį buvau su chalatu ir visai nesidažius. Ir dar valgyt nedariau. Kažkada perskaičiau vienam referate - Tikslas: "tobulai atlikti darbą". Nu prikibau iš kart...

Mertišė
Papraščiausiai nepersistenkim su tuo tobulumu,būkim pačios savimi,patikim sau,patiksim tada ir kitiems.Darykim kas sau ir kitiems būtų malonu,būkime nuoširdžios,daugiau šypsokimės,elkimės su savo vyrais taip kaip norėtumėm kad elgtusi su mumis.Pamatysit,kad gyvenimas taps malonesnis thumbup.gif
NERA
QUOTE(Paragintoji @ 2008 05 26, 14:03)
Jergau, visai aš netobula. Ot, savaitgalį buvau su chalatu ir visai nesidažius. Ir dar valgyt nedariau.
*

O kur parašyta, kad tobulumas yra rūbuose, kosmetikoje ir maisto daryme???
Juk pats žodis tobulumas yra sąlyginė savoka ir kiekvienaas tą tobulumą matuojame "savu" matu. Tau tai yra išorinis "fasadas", kitam tai gali būti vidinė kultūra, trečiam užteks pokalbio , šokio ir pan. Tiesiog mes esam linkę viską vertinti neigiamai-nepadarei, neatrodei, neatnešei ir t.t. vis ne- ir ne-. O juk galima viską pradėti nuo teigiamo, šiandien puikiai atrodei, pasakei, padarei ir vietoje eilinio barnio ar rūškano žvilgsnio išvysite šypseną ir liks tikimybė, kad tai bus pakartota.
Paragintoji
QUOTE(NERA @ 2008 05 26, 16:42)
O kur parašyta, kad tobulumas yra rūbuose, kosmetikoje ir maisto daryme???
Juk pats žodis tobulumas yra sąlyginė savoka ir kiekvienaas tą tobulumą matuojame "savu" matu. Tau tai yra išorinis "fasadas", kitam tai gali būti vidinė kultūra, trečiam užteks pokalbio , šokio ir pan. Tiesiog mes esam linkę viską vertinti neigiamai-nepadarei, neatrodei, neatnešei ir t.t. vis ne- ir ne-. O juk galima viską pradėti nuo teigiamo, šiandien puikiai atrodei, pasakei, padarei ir vietoje  eilinio barnio ar rūškano žvilgsnio išvysite šypseną ir liks tikimybė, kad tai bus pakartota.
*

Lygiai taip ir darau. Tik be tobulumo siekio. Rūškaną veidą nebeatmenu kada turėjau smile.gif Išorinis fasadas man yra beveik nulis (nesakysiu, kad visiškas nulis, nes sąvokų neabsoliutinu). Tobulumą galima matuoti? Nežinau... Tobulas ir yra tobulas. Kokie čia dar matavimai.. Tobulas - būtent ir yra be galimybės keistis...

Nieko asmeniška, NERA 4u.gif
NERA
QUOTE(Paragintoji @ 2008 05 26, 16:06)
Tobulas - būtent ir yra be galimybės keistis...
*

O kaip tuomet su posakiu-tobulybei ribų nėra? Juk realiai nesikeičiantis žmogus greitai nusibostų.
Minerva
O aš esu tobula moteris savo vyrui - namuose betvarkė, valgyti nedarau, kojines plauna skalbimo mašina, o rūbus lyginamės kiekvienas savo, bet elgiamės kaip kokie įsimylėję prancūzai laugh.gif Spontaniškas valgymas mėgstamose ir naujai atrandamose kavinėse, naktiniai pasivažinėjimai po miestą geriant visai skanią Statoil kavą, flirtavimas ir žibančios akys - visai smagu net ir gyvenant kartu jau/dar tik penkerius metus. Tiesa, dar be galo įdomu pusę nakties kalbėtis apie globalines problemas, pristatinėti savo kolekcijų ir pomėgių eksponatus, etc. Pinigų taupyti nemokame, bet gyvename įdomiai laugh.gif

Tai yra tobula - kai tavo antroji pusė tau yra nerealiai įdomi net ir tada, kai mintinai žinai, kur ir už kiek buvo perkami jo/jos apatiniai rūbai.
benedikta
QUOTE(Minerva @ 2008 05 27, 13:32)
O aš esu tobula moteris savo vyrui - namuose betvarkė, valgyti nedarau, kojines plauna skalbimo mašina, o rūbus lyginamės kiekvienas savo, bet elgiamės kaip kokie įsimylėję prancūzai laugh.gif Spontaniškas valgymas mėgstamose ir naujai atrandamose kavinėse, naktiniai pasivažinėjimai po miestą geriant visai skanią Statoil kavą, flirtavimas ir žibančios akys - visai smagu net ir gyvenant kartu jau/dar tik penkerius metus. Tiesa, dar be galo įdomu pusę nakties kalbėtis apie globalines problemas, pristatinėti savo kolekcijų ir pomėgių eksponatus, etc. Pinigų taupyti nemokame, bet gyvename įdomiai laugh.gif

Tai yra tobula - kai tavo antroji pusė tau yra nerealiai įdomi net ir tada, kai mintinai žinai, kur ir už kiek buvo perkami jo/jos apatiniai rūbai.
*

Pritariu Minervai, ir nebūtinai visi dabar turi natimis lakstyti po miestą Statoil'o kavos, tačiau šiek tiek spontaniškumo, žaismingumo dar niekam nepakenke. Reikia puoselėti santykius smile.gif
Paragintoji
QUOTE(NERA @ 2008 05 27, 08:17)
O kaip tuomet su posakiu-tobulybei ribų nėra? Juk realiai nesikeičiantis žmogus  greitai nusibostų.
*

Tai ir negali būti sąvokos "tobulas".
Minerva
QUOTE(benedikta @ 2008 05 27, 13:36)
Pritariu Minervai, ir nebūtinai visi dabar turi natimis lakstyti po miestą Statoil'o kavos, tačiau šiek tiek spontaniškumo, žaismingumo dar niekam nepakenke. Reikia puoselėti santykius smile.gif
*

Reikia. Aišku, lengva kalbėti, kai mano šeimoje vienintelė atžala yra katė, bet prieš apsigyvendami kartu su vyru aptarėme vienas kito poreikius - ko reikia, kad būtų gera gyventi kartu. Stengiamės abu - investuojame vienas į kitą laiką, pastangas ir finansus (jis moka už mano kvepalus, aš - už jo fotoaparatą biggrin.gif), bet neužgožiame vienas kito asmeninių poreikių. Nežinau, kaip būtų atžalai atsiradus, bet kol kas įdomu - nebejauni, nebeliekni, pražilę ir spindinčiomis akimis smile.gif
***Žaltvykslė
Hmm,kaip pažiūrėjus... g.gif
jei tiesmukiškai suprasti autorių,man kažko peršasi mintis,kad arba jam tiesiog pasibaigė rožinis periodas,(kas natūralu) ,ir jis bergždžiai nori atgauti pirmykštį gaivų žavėjimąsi savo žmona,tą vadinamą akių blizgesį,kuris NEIŠVENGIAMAI su laiku blėsta, arba jo žmona truputį apsileido ir nebeskiria sau dėmesio,tiek,kiek skirdavo..
jei tai pirmesnis variantas,tai belieka patarti autoriui nusileisti ant žemės,nes taip turi būti ir reikia žavesio ieškoti žmogaus viduje. cool.gif
Na,o jei antras variantas-vyras perka žmonai kvepalus,parėdus,o ta iš džinsų ir kedų mėnesiais neišlenda,nors anksčiau buvo kitaip-tuomet čia jau signalas žmonai,save prisižiūrėti būtina,tuo labiau,kad yra iš ko.Aš-už prisižiūrinčias moteris 4u.gif ,(kalba ne apie kilogramus špakliaus).
NERA
QUOTE(Paragintoji @ 2008 05 27, 12:42)
Tai ir negali būti sąvokos "tobulas".
*

Manau gali, tiesiog tu ieškai tobulybei pabaigos, o mano nuomone ji negali būti išbaigta.
Kartais tobulybė yra kasdieniškuose dalykuose atrasti perliukai biggrin.gif
Paragintoji
QUOTE(NERA @ 2008 05 27, 15:54)
Manau gali, tiesiog tu ieškai tobulybei pabaigos, o mano nuomone ji negali būti išbaigta.
Kartais tobulybė yra kasdieniškuose dalykuose atrasti perliukai biggrin.gif
*

Aš jos neieškau, todėl nesakau - tobulas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.