Sveikos, mamytės, tėveliai man labai patinka vaikų piešinukai. O ypač tų mažiausių, kurie dar nesuprantam koks pasaulis yra ''teisingas'' (čia suaugusių nuomone  ) Neradau nieko panašaus SM, gal ne visai čia vieta šiai temai, bet gal mieli moderatoriai perkels, kur reikia Taigi, pasidalinkime savo mažųjų kūryba - esu tikra, kad ne viena augina tikrą menininką. Gal ir kokį konkursėlį ar bent parodėlę surengsime Būtų įdomiau, jei parašytume vaikučio amžių, o gal ir paklaustumėte, ką pavaizdavo. Turbūt pamatytume ne tik neregėtų šedevrų, bet ir auksinių minčių paskaitytume... kaip manot? čia mano Martyno, kuriam 3 metukai ''KALNAI'' (taip sakė)  o čia praeitų metų linkėjimai tėvo dienos proga:  atvirutės viršelis tėveliui:  (na, čia mama biški padėjo  )
negi nieks neįamžina savo mažųjų kūrybos?.. juk galima netgi pasidaryti įvairių darbelių vaikų kambariui papuošti - taigi ir pagalvytės, ir ant kokios užuolaidos galima piešinuką uždėti. tik turėkit nuotrauką ir su idėjom į kokią reklamos agentūrą  pati dar nebandžiau, bet seniai turiu šią mintį.
garbana
2008 05 23, 19:44
na, cia ne mano klecko darbas, bet labai smagios keturmetes, kuri svajoja buti princese ir, aciu dievui, kad as jai atrodau kaip princese tai, va, jusu demesiui mano portretas piestas Alberte 4m:

cia tas virsutinis zemiau - jau pagyvenusio dailininko darbas, tad ne i tema
as pritariu Ojurai, kad is vaiku piesiniu milijonus darbu galima padaryt! as kaip tik dabar siuvineju sita princese ant pagalves
galima pasiut zaisliuka, pagalvele, tasyte pagal piesini:

vaaaaaau, kaip fainai... ačiū, garbanėle, už apsilankymą ir be abejo už gražumynų parodymą  šaunūs darbeliai ir puikios mintys  na, kitos mamikės, pirmyn, ir jūs nesidrovėkit, parodykit, ką jūsų kleckai sugeba
ruoniukas
2008 05 23, 22:38
na mes siandien su savo mazium mokemes rutuliuka,linija ir taskiukus piesti,jam taip patiko,vis sake,ka dar...ka dar,mamyte... o siaip daznai lipdom,jis paima teptuka ,maza burbuliuka molio ir teplioja ji,teplioja...
tai prašom to mažylio teplionių parodyti  ruoniuk, šaunu, kad prisijungei. ir darbiukai gražūs, o jau pati autorė iš vis ....
ruoniukas
2008 05 26, 22:02
QUOTE(0jura @ 2008 05 26, 14:48) tai prašom to mažylio teplionių parodyti  ruoniuk, šaunu, kad prisijungei. ir darbiukai gražūs, o jau pati autorė iš vis ....  taip graziai mus pagyrei tai parodysim pora naujesniu darbeliu
sveikos, mamytes, mano Pija bando piest, bet tai nera jos megstamiausia veikla.  na, bet parodyt ir mes radom ka: 1. Cia-as, mama.  2. Cia mudvi ruosemes konkursui "saugus eismas":  ; 3. cia Pija uzsiima saviveikla ir bando susidraugaut su mokyklos lenta:  kai bus nauju sedevru-pasirodysim.
aciu, kad prisijunget, gosiuk. fainuoliai darbeliai, o autores noreciau i marcias - jau toooooooooooooooookia grazuole.. oi, ves bernus is pruota  ei, nufotkink ta Pijos piesta katina (berods ten visa jusu seimyna), kur ant saldytuvo - man jis toks super
Auguste2
2009 01 22, 19:45
Tiesiog super, jie tiek is savo fantazijos pripiesia
tauromama
2009 01 31, 16:59
Mes irgi piesiam su dazais vandeniniais, arba kreidelemis. Dar labai patinka klijuoti lipdukus specialius ant lapo.
Nuo kada mamytes pradejote leisti vaikuciams piesti,lipdyti?
kai tik išmoko laikyti pieštuką rankytėj
armanlila
2009 04 19, 11:40
Piešėm gan anksti, kai mačiau kad protingai piešia ant popieriaus,et ne ant savęs. O lipdyti pradėjao, kai jau nebekišo visko i burna.
gabrizzze
2009 04 29, 10:15
Sveikutes  gal kam idomu bus, tai yra knygynuose knygos apie vaiku piesinius, pvz zinau kad vaikas piesdamas seima, labai gerai apibudina situacija seimoje. Darzeliuose kiekviena aukletoja per uzsiemimus bent karta praso nupiesti seima... Mano mazoji pusesere nupiese mama didele, sese toliau, o teva kazkur kampe - psichologiskai tai reiskia kad mama dazniausiai buna su mama ir jai skiria daugiausei laiko, tetis kampe maziukas - jo labai daznai nebuna namie... O mergytei tik 5m... tad is vaiku piesiniu labai daug galime suzinoti
taip, iš vaikų piešinių galima daug sužinoti. tik kad maniškis tai nebepiešia  vaikai darželyje jau ir mamas bando vaizduoti, ir taip man gražu tie vaikiški piešinukai.. be išimties, visi. o manasis labiau šachmatais žaidžia.. vis kalbinu, bet ne-a
atene23
2009 07 28, 22:59
Mano mergytes taip pat labai megsta piest,dicke kazkaip jau reciau piesia,o mazoji tai labai.o labiausiai tai apsipiesia pati
Vaidagan
2009 08 26, 10:50
oho koki faini piesineliai, gerai kad issaugojot
Kaip as jums Baltai pavydziu, kad jus jau turite savo turteliu mielus darbelius, paveikslelius piestus jums  As irgi jau laukiu nesulaukiu
O koki neralu dlayka buvo padares mano sefas per kaledas.. Visada pa smus ofise vyksta kaledinsi karnavalas, kur bendradarbiai susirenka su seimomis..su vaiakis ir panasiai.. tai sefas vaikams leido ofise ant baltos sienos piesti su flomasteriais, piestukais..tai koks vaikams dziaugsmas buvo..juk namie neikas tau neleidzia ant sienu peisti o cia kad nori..laisvai.. aisku suauge ir neatsisake tokio malonumo  Ir kibo i draba kartu su vaikais
vau, va čia tai ''šefs''
Dilgynė
2009 09 14, 11:35
QUOTE(Suisse @ 2009 09 10, 16:04) tai sefas vaikams leido ofise ant baltos sienos piesti su flomasteriais, piestukais..tai koks vaikams dziaugsmas buvo..juk namie neikas tau neleidzia ant sienu peisti o cia kad nori..laisvai.. Maniskis, manau, nebutu entuziastingai emesis tokios veiklos. Iki 2 m. mielai piesdavo ant sienos (diiiidziulio popieriaus lapo), o veliau pripazino tik piesima ant gulincio lapo (ant stalo arba grindu). Apie 2.5m buvo kelis menesius visai nustojes piesti. Pirmieji piesiniai buvo "piesiami" maistu, pvz., virtu burokeliu), veliau pirstu dazais.
sandravpu
2009 09 28, 00:53
pas mus dabar galvakoju ir daugiakoju laikotarpis Papildyta:QUOTE(gabrizzze @ 2009 04 29, 12:15) Sveikutes  gal kam idomu bus, tai yra knygynuose knygos apie vaiku piesinius, pvz zinau kad vaikas piesdamas seima, labai gerai apibudina situacija seimoje. Darzeliuose kiekviena aukletoja per uzsiemimus bent karta praso nupiesti seima... Mano mazoji pusesere nupiese mama didele, sese toliau, o teva kazkur kampe - psichologiskai tai reiskia kad mama dazniausiai buna su mama ir jai skiria daugiausei laiko, tetis kampe maziukas - jo labai daznai nebuna namie... O mergytei tik 5m... tad is vaiku piesiniu labai daug galime suzinoti  Zinau sita bajeri  ir dar vaiko piesiniuose labai svarbu spalvos Papildyta:darzelyje gal nuo 2,5m. atrado karpyma, iki siol labai patinka, tik nusigyvenom - zirkliu niekaip nenusipekam  karpymui tinka bet koks popierius ir svarbiausia patogios zirkles
light blue
2009 10 18, 14:10
Piešti pradėjom dvejų. Bet pirmiau, nei piešti, pasiūliau aplinkuoti. Duodavau popieriaus padraskyti ir po to suklijuodavom. Patiko ir tiko. Dabar dar nėra trijų, bet žmogų piešia su visomis detalėmis (tik kaklo aiškaus nėra ir rankų pirštų). Nežinau, kaip tai gavosi, bet tas periodas, kuomet turėtų piešti galvakojus pas mus neišaušo, peršokom tiesiai į normalaus žmogaus piešimo stadiją  Dar nupiešia grybą, saulę. Ir viskas su akimis, nosim, ausimis, lūpomis, antakiais, blakstienomis. Kol kas psichologiškai tokių piešinių nenarstau  Bet, bent jau lapo centre dauguma portretų išdėstomi, kas manau yra gerai  Asmenybė pilnavertė  Kadangi meninė sritis vyraujanti, ją ir toliau tobulinsim, po ja slėpsim tai, kas nesigauna  O nesigauna, tiksliau nesinori, skaičiuoti, kažką mechaniškai kartoti, kopijuoti. Reikia pačiai kurti, išmąstyti  Labai mums patinka į tokias knygutes dirbti (o ir išsaugojimui jos  : Trupinėlis, Mažylis (jei gerai pamenu, alma littera leidimo).
te verde
2009 11 02, 17:26
QUOTE(Suisse @ 2009 09 10, 17:04) O koki neralu dlayka buvo padares mano sefas per kaledas.. Visada pa smus ofise vyksta kaledinsi karnavalas, kur bendradarbiai susirenka su seimomis..su vaiakis ir panasiai.. tai sefas vaikams leido ofise ant baltos sienos piesti su flomasteriais, piestukais..tai koks vaikams dziaugsmas buvo..juk namie neikas tau neleidzia ant sienu peisti o cia kad nori..laisvai.. aisku suauge ir neatsisake tokio malonumo  Ir kibo i draba kartu su vaikais  Puiku.  O siena taip ir paliko apipiesta, smagu praeinant zvilgtelt?
zvaigzdulyte777
2009 11 27, 21:16
snieguoliuke_123
2010 02 18, 16:16
kokie grazuciai piesineliai...
simona1222
2010 06 03, 20:36
Žaislų Karalienė
2010 08 01, 15:56
Ir mes miegstam piesti, ypac mama
gaudencija
2010 08 30, 15:29
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2010 08 01, 16:56) Ir mes miegstam piesti, ypac mama  Nesenai knygyne pavarčiau psichologų išleistą knygelę, kaip išsiaiškinti, kokia informacija užkoduota vaiko piešinyje, ir ka ji pasako apie patį vaiką. Gana įdomu: jei vaikas piešia žmonių veidus su didelėmis akimis- jis linkęs stebėti aplinką, jei su ausimis (dažniausiai vaikai piešia veidus be ausų)- jautri klausa, jei su didele pražiota burna, ar dantimis, kurie matomi- tai tas žmogus, kurį vaikas nupiešė, naudoja verbalinę agresiją ...ir taip toliau.
QUOTE(gaudencija @ 2010 08 30, 16:29) Nesenai knygyne pavarčiau psichologų išleistą knygelę, kaip išsiaiškinti, kokia informacija užkoduota vaiko piešinyje, ir ka ji pasako apie patį vaiką. Gana įdomu: jei vaikas piešia žmonių veidus su didelėmis akimis- jis linkęs stebėti aplinką, jei su ausimis (dažniausiai vaikai piešia veidus be ausų)- jautri klausa, jei su didele pražiota burna, ar dantimis, kurie matomi- tai tas žmogus, kurį vaikas nupiešė, naudoja verbalinę agresiją ...ir taip toliau. KAIP VADINASI KNYGELE? LABAI IDOMU
zalizaislai
2010 09 07, 22:10
QUOTE(0jura @ 2010 08 31, 17:52) KAIP VADINASI KNYGELE? LABAI IDOMU Tikrai, butu idomu knygos pavadinima ir autoriu suzinot.
jei su didele pražiota burna, ar dantimis, kurie matomi- tai tas žmogus, kurį vaikas nupiešė, naudoja verbalinę agresiją ...ir taip toliau.
čia apie KEMPINIUKA :DDDD
|
|