ieskau anoniminio psichologo rekomenduokit vilniuje, ieskau skubiai kiek ieskojau paieskoje neradau kontaktu..
aciu viesiems labai..
ieskau anoniminio psichologo rekomenduokit vilniuje, ieskau skubiai kiek ieskojau paieskoje neradau kontaktu..
aciu viesiems labai..
gal kokiuose specialiuose centruose ar globos rūpybos skyriuose. O seniūnijoje nėra? Gal poliklinikoje zino privaciu psichologu kontaktus.
Grybo g. Medicinos diagnostikos centre Privatus gydytojas, klinika, UAB "Aušveja" Verkių g. 29, 12 korp, Vilnius Šeimos sveikata, C. Boimo firma Kauko al. 6, LT-44168 Kaune TAI KOKS MIESTAS ?
ir as zinau pora visai nieko
O ka turi galvoje, sakydama, "anoniminio" psichologo? Nes anonimiskuma ir apsauga to, ka su jais aptarineji, uztikrina visi...
As zinau Vilniaus psichoterapijos ir psichoanalizes centra. www.psychotherapy.lt ten jie ideje terapeutu nuotraukas ir gyvenimo aprasymus, galima pasirinkti, kas prie sirdies. Tik vienintelis minusas, cia brangoka...
jei reiks ir as zinau viena gera psichoterapeute,ji man labai pagelbejo sunkioj situacijoj.Jei reiks kontaktus atsiusiu.Rasykit i az
Sveikos mergaitės,
pamečiau raktą nuo savęs ir gal galite man į až atsiųsti tikrai gero psichogo kontaktus, norėčiau, kad nelabai brangus būtų Gal ką girdėjot apie Ramintą Aleliūnaitę ir Mariją Bagdonienę, jų kontaktus radau JPPC tinklapyje, ar šiaip apie psichologus tam centre, nes ir kainos prieinamos ir man nuo namų netoli. Būčiau labai dėkinga P.S. Vilniuje
pasiziurekit www.psicoterapijoscentras.lt cia butu vilniuje. Ten dirba psichoterapeute Gintaute Malinauskiene,tikrai labai faina ir maloni moteris.Man ji labai pagelbejo pas mane valgymo sutrikimai su panikos atakom,tai tikrai labai pagelbejo
Papildyta: QUOTE(Lisiuk @ 2008 07 01, 09:21) pasiziurekit www.psicoterapijoscentras.lt cia butu vilniuje. Ten dirba psichoterapeute Gintaute Malinauskiene,tikrai labai faina ir maloni moteris.Man ji labai pagelbejo pas mane valgymo sutrikimai su panikos atakom,tai tikrai labai pagelbejo atsiprasau truputi klaidingai parasiau
Ačiū labai
Pabandysiu |