Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Similac mišinukai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Pages: 1, 2
S.B.M.
Sveikutes....

Labai domina similac produkcija..... Mums dar tik menuo bet jau neturiu pienuko, tai tenka maitinti misineliai. Siuo metu geriam semper baby semp 1, bet pradejo sauseti odele, taigi manau reikes rinkti misinelius alergiskiems vaikams..... Semper lietuvoje tokiais neprekiauja....
Taigi noreciau suzinoti ar naudojat similac produkcija ir kokia jusu nuomone apie ja 4u.gif
deimi
QUOTE(Akasha @ 2008 05 20, 14:01)
Sveikutes....

Labai domina similac produkcija..... Mums dar tik menuo bet jau neturiu pienuko, tai  tenka maitinti misineliai. Siuo metu geriam semper baby semp 1, bet pradejo sauseti odele, taigi manau reikes rinkti misinelius alergiskiems vaikams..... Semper lietuvoje tokiais neprekiauja....
Taigi noreciau suzinoti ar naudojat similac produkcija ir kokia jusu nuomone apie ja 4u.gif
*

Mes naudojam Similac,bet teko ju keleta rusiu isbandyti,nes nuo sito kuris turi l.daug gelezies viduriukai kietejo.Siaip niekas tau konkreciai nepasakys ar jis tiks tavo maziukui,kadangi visi kleckiukiai skirtingi,taip kad teks patiems isbandyti ir suzinosit ar geras jis jums ar ne mirksiukas.gif
S.B.M.
Aciu uz atsakyma... smile.gif Reikes bandyti....
Lunaforever
Sveikute! As visada naudodavau Novalac, bet internet suzinojau, kad tokio pieno Lietuvoje nera, tada perejau prie Similac ir jokiu bedu nebuvo, bet tau vertetu su gydytoja pasitarti, nes rusiu visokiu yra, tik gydytoja zinos koki similac tau isbandyti. Sekmes...
***zanute***
Mes geriam similac nuo pirmo menesio ir jokiu problemu neturejom thumbup.gif
zebra
Aš similaco pradėjau duot nuo 6,5 mėn.su geležimi.Tai mus išbėrė sausom dėmėm.Dabar NAN 2 hipoalerginį geriam.Tai viskas susitvarkė wub.gif
braskelina
Labas mamytes 4u.gif
Valgem ir mes similaca,bet mus pradejo berti.Taip ir likau nesupratus ar cia nuo to misinuko ar del to,kad as kazka valgydavau kas netikdavo mano mazylei,mat dar ir pati maitindavau.Galiausiai radau internete straipsniu,kad similac gaminamas is genetiskai modifikuotu produktu doh.gif O dar cia forume (tik tiksliai nepamenu kur) viena mamyte gyvenanti JAV pasakojo,kad pas mus ir Amerikoje tie misineliai labai skiriasi verysad.gif Ji rase,kad ten jie zymimi bio zenklu,o pas mus jo nera doh.gif Mamytes jei norite suzinoti apie GMO,isiveskite google "genetiskai modifikuoti produktai" ir labai nustebsite kuo mes maitiname savo kleckiukus doh.gif Taigi po tokios informacijos nutraukiau maitinima similacu.Tiesa,o valge ji labai skaniai unsure.gif
Aurelija_
As turiu viena drauge, kuri savo mergyte similacu maitina. nors mano mergyte 2 sav. vyresne uz jos, bet jos mergyte sveria 3kg daugiau (maniske 9.5, jos 12.5). jinai pati kaltina misinuka, kad tokia storuliuke lotuliukas.gif
S.B.M.
Na as apie GMO irgi straipsneli skaiciau, bet ten buvo parasyta, kad beveik visuose rasta GMO, cia rusu mokslininkai tyre i europa vezamus vaikiskus maisto produktus doh.gif Tai siuo klausimu tikrai labai liudna.....
O pagal amerikieciu tyrimus, tai geriausiai isgyre tik milumil produkcija......
Taigi net neziinau ka daryti....
Pagalvojau apie galimybe virti klijukus, bet pas mano mazyle yra padidinta rizika elergijai, taigi karves pieno tikrai bijau duoti..... ax.gif
Rianka
Mano dukrytė valgo Similac advance 1 nuo gimimo ir iki šiol jokių problemų neturim thumbup.gif
bimkutele
maniskei nepatiko sis misinelis ax.gif
Erkesta
QUOTE(Aurelija_ @ 2008 05 22, 08:49)
As turiu viena drauge, kuri savo mergyte similacu maitina. nors mano mergyte 2 sav. vyresne uz jos, bet jos mergyte sveria 3kg daugiau (maniske 9.5, jos 12.5). jinai pati kaltina misinuka, kad tokia storuliuke lotuliukas.gif
*

Čia ne nuo mišinio priklauso o nuo vaiko ax.gif Dar kai pati maitinau jis man po 1,5 kg per mėn priaugdavo, su Similacu - po kg... Kiekvienas vaikas yra idividualus ir viską įsisavina savaip, jei ji storuliukė tai ir bus storuliukė kokį mišinį bevalgytų biggrin.gif Draugė dukrytę savo pienu maitina, ji jaunesnė už mano sūnelį, bet sveria daugiau 4u.gif

QUOTE(Rianka @ 2008 06 04, 20:15)
Mano dukrytė valgo Similac advance 1 nuo gimimo ir iki šiol jokių problemų neturim  thumbup.gif
*

Mes taip šitą geriam. Pasiūlė seselė, pabandėm, kadangi tiko labai tai daugiau ir nebeiškojau 4u.gif Tik nesuvalgo maniškis daug per kartą, arba mišinys sotus, arba tiek mano kleckui tereikia ax.gif
Dorinda
As savo mazyliui duodu similac advance, nuo pirmu dienu buvo pabere is pradziu ir pilvuka pute, tai perejau prie similac isomil su soja, bet sitas maziukui visai nepatiko schmoll.gif atpilti pradejo ir labai neskaniai valge zymiai maziau pradejo valgyt , ir pilvuko putimai pasidare dar didesni, tai gryzom vel prie similac advance ir dabar jokiu problemu valgom godziai ir daug, pilvuko nepucia, viskas gerai 4u.gif Tik mes gyvenam Jav tai nezinau gal lietuvoj jie skiriasi g.gif
Šypsenėlė24
Nuo 8 mėn geriam Similac su geležim, tai viskas tvarkoj
Liusii
Naudojom Similac, bet vaiko kakiukas nuo jo pasidare juodas kaip degutas, o ir pats misinys ziauriai putojo, tai pakeitem
Soni
Aš savo dukrytę nuo 3 mėn. primaitinu similac advance 1,dabar similac advance 2, tai mus super tiko, iš karto paėmė ir valgė, vyras vieną kart buvo sumaišęs ir nupirkęs similac su geležim, tai irgi visai gerai sugėrė, niekas nesidarė- ir viduriukai tvarkoj buvo, ir neišbėrė thumbup.gif
smelita
mums nuo similako pradejo viduriai kietet.ir maziau jo isgerdavo.gal kad jis kaloringesnis.
zeniania
Nu mes ispradziu gerem Nan 1 is pradziu, lyg tai gerai buvo bet po kurio laiko pradejom atpylinet stipriai, tuomet pabandem Aptamil AR, bet nuo jo siaubingai uzkietejo mazei viduriukai. Ir galiausiai pabandem Similac, jau gal pora men ji geriam, kol kas nusiskundimu nera, bet viena karta per ziopluma nupirkau Similac Advance tai jis nepatiko, labai jau putojo ir vidurius kietino. g.gif
-Sandrita-
bandem bet nepatiko schmoll.gif tad isvis karves pienuka pradejom gerti thumbup.gif
fainulkina
O musiškis nuo Similac advance1 buvo suviduriavęs.. doh.gif Pakeitėm į Aptamil ir viskas kuo puikiausiai thumbup.gif
Tainka
Mano mergytei jis nepatiko, teko ismesti pilna bonke doh.gif
neiruke
o mes nuo 5 men perejam nuo Hipp 2 prie Similac su gelezim. tai valgo skaniai, nu ir kas kad ten buteliukas suplakus uzputoja, cia taip turi buti, va Hipp 2 tai nepatiko nes po valgio buteliuka sunku isplauti buvo, ant tiek jis riebiom sienelem budavo, su Similacu nera jokiu problemu. ir nebere nei vienas misinukas. nu maniskis svorio turintis, tai kaip kazkuri mama pasake, jei bus linkes tukt tai ir nutuks smile.gif blush2.gif
iingaxxx
mes geriam similac advance 1 nuo pirmu dienu ir jokiu problemu nebuvo. dabar perejom prie similac advance 2 gana skaniai geria. o va paprasto similaco negere (vyras netycia buvo nupirkes). visai geras misinukas thumbup.gif
Sjonas
QUOTE(iingaxxx @ 2008 08 28, 20:05)
mes geriam similac advance 1 nuo pirmu dienu ir jokiu problemu nebuvo.

Mes ir ta pati geriam ir jokiu bedu. Gydytoja sake, kad jis nera toks pasaldintas kaip kiti misiniai, tai ypac aktualu jei neuztenka pienuko ir tenka primaitinti misinuku.
kristi_
gal gali man kas nors paaiskinti kuo skiriasi similac milk ir similac formula... ten sudetis vos ne identiska ax.gif
ir isvis koki geriausia duoti 3,5 men vaikui? rolleyes.gif
gretule44
Mes tap pat valgome Similac advance jau antrus metus ir jokių problemų nebuvo, išskyrus tai kad išgirdau kad jis gaminamas iš modifikuotų produktų. Paskaičiau forume apie tai ir nežinau ką galvoti. Gal mamytės turtite naujų žinių šia tema. Bandžiau pieno duoti negeria, o mišinėlį dar geriam rytas vakaras nors jau esam virš dviejų metų. Reikės kažką galvoti. Mano nuomone kiekvienas vaikelis yra individualus, todėl ir mišinukai nevisiems vienodai tinka, tiesiog reikia atrasti sąvąjį. Košeles kiek atsimenu viriau taip pat iš Maxsimoje pirktų baklažanų, kalafiorų, kai pagalvoji irgi chemiškai gali būti apdoroti, bet tai ką daryti jei pats savo daržo neturi, o ir turguje nežinai kiek trašų pripylė augindami. Žodžiu tokie laikai.
lora2006
Pirmą vaiką auginau su Similac, va šitam išbandėm Hipp, Aptamil (nuo jo žiagčiojo ir klykė, labai nepatiko skonis), tad teko pereiti ir prie Similac. Gal kiek kietina viduriukus, bet duodu truputį obuoliuko ir ištenam, na gal nekasdien, bet kas antrą tai tikrai. smile.gif
agute07
Mums jis tiko, nors iš tikro visus valgo ir nieko...nei pučia, nei kietėja ir pan.Man patinka,nes gerai išsimaišo mirksiukas.gif
gourmandise
Mes SIMILAC'a pirma karta pabandeme pries pora savaiteliu ligonineje - apsirgo musu mazius, gulejom savaite ligonineje, o ten sesutes visuomet atnesdavo misinuko pieneliui padaryti (atnesdavo butent SIMILAC'o), nereikedavo mum patiem is namu nestis pieno misineliu. Smalsumo vedina, paragavau, Similac'o misinuko pienuko, nes norejau palyginti jo skoni su pries tai naudoto aptamil'o skoniu. Similac man pasirode skanesnis- ne toks tirstas, ne toks saldus, lengviau tirpstantis milteliai vandenyje. Dabar visalaik perkame maziui similac'a. Neturejom problemu su aptamilu, neturim problemu nei su similac'u, bet mano asmeniska nuomone, similac'as skanesnis ir labiau primena naturalu mp 4u.gif
*Ilgakojė*
Mums jis netiko schmoll.gif Bet cia aisku individualu,kazkam tinka,kazkam nea...mums kietejo viduriai,pabandziau viena pakuote,pamaciau kad nelabai tinka ir bandziau kitus 4u.gif
Lantaja
Mūsų mažylė labai noriai valgo Similac Advanced, o neseniai pradejom duoti Similac milk, taip pat gerai toleruoja, nei beria, nei pilvuka pučia, svorio priaugam gerai 4u.gif
ausra_j
QUOTE(Akasha @ 2008 05 20, 14:01)
Sveikutes....

Labai domina similac produkcija..... Mums dar tik menuo bet jau neturiu pienuko, tai  tenka maitinti misineliai. Siuo metu geriam semper baby semp 1, bet pradejo sauseti odele, taigi manau reikes rinkti misinelius alergiskiems vaikams..... Semper lietuvoje tokiais neprekiauja....
*

Mano mazyle nuo 2 savaiciu gere Similac Advance1 po to 2, o dabar pereisime prie Similac Gain.
Puikus misinukas, jai labai patinka ir jokie viduriai nekieteja. Beje, jame ir gelezies kiekis nemazas, ko mazyliams dazniausiai reikia smile.gif
skruzdeda
Mano sunus su kosemis vagydavo Similac. O paskui suzinojau, kad jie gamina daugeli Similac rusiu is genetiskai modifikuotu produktu. Antram vaikui tikrai neduociau Similac.
lore123
schmoll.gif labai viduriukai kietejia ir abiem nieko gero is jo verysad.gif
Speige
Mano mažę ligoninėje pradėjo maitinti similac, nes aš pati dėl sveikatos problemų negalėjau maitinti krūtimi. Tai labai mažei užkietėjo viduriukai, gryžusi namo nusipirkau semper, kaip ir pirmam vaikeliui- tiko ir šiai. O dėl similac, tai kažkada skaičiau straipsnį, kad ten kažko žalingo yra, tik labai gėda, kad nepamenu ko blush2.gif .
urte484
tai buvo pats pirmas misinukas kuri isbandem,bet nuo jo tik viduriukai uzkietedavo schmoll.gif
lly
turiu nepraimta melyna similac formula indeli ir aptamil comfort. keisciau i malone smulkmenele. teirautis per az. klaipeda
turbo sraige
Turim nepradarytą Similac Advance indelį, gal kam reikia? Atiduosim už kokį šokoladą biggrin.gif Veiksmas Vilniuje 4u.gif
tigriuke
QUOTE(kristi_ @ 2008 09 16, 15:58)
gal gali man kas nors paaiskinti kuo skiriasi similac milk ir similac formula... ten sudetis vos ne identiska  ax.gif
ir isvis koki geriausia duoti 3,5 men vaikui?  rolleyes.gif
*

musu dukrytei tiko tik semper produkcijos misinukas visi kiti ne schmoll.gif
erikared
Sveikos mamutes,

parduodu 4 skarbonkytes misinuko NAN 1 active H.A. mums jis netiko, nors kiti sako kad jis labai geras. taip pat turiu viena Jumbo \Pack'a 2 numeriuka pampuku.
Parduodu pigiau nei parduotuveje, galime deretis. rasykite i AZ
Gyvenu Kaune
dianele
Mes naudojam similac advance misinuka. mums jis tinka ir patinka. Neturim jokiu problemu. smile.gif
lly
QUOTE(lly @ 2009 05 21, 18:11)
turiu nepraimta melyna similac formula indeli ir aptamil comfort. keisciau i malone smulkmenele. teirautis per az. klaipeda
*

pasiulymas vis dar galioja 4u.gif
ataner27
QUOTE(kristi_ @ 2008 09 16, 15:58)
gal gali man kas nors paaiskinti kuo skiriasi similac milk ir similac formula... ten sudetis vos ne identiska  ax.gif
ir isvis koki geriausia duoti 3,5 men vaikui?  rolleyes.gif
*

man irgi idomu g.gif gal kas zino? nes pirma karta nusipirkau similac advance milk, o si karta pasirodo nusipirkau formula doh.gif na ka pradejome siandien gert g.gif (as maitinu ir Mp ir misinukais)
realax
man similac advance labiau patiko nei tas kitas,net milteliai labiau biresni,na,bet ilgai neteko panaudoti nes pradejo berti doh.gif
ataner27
QUOTE(realax @ 2009 06 25, 00:58)
man similac advance labiau patiko nei tas kitas,net milteliai labiau biresni,na,bet ilgai neteko panaudoti nes pradejo berti  doh.gif
*

mus irgi pradejo berti ir nuo similac advance milk ir nuo similac advance formule doh.gif doh.gif mums tinka hipp su probiotikais bigsmile.gif ir Nan1 thumbup.gif nan1 man labiau patinka, labiau panasus I MP o hipp kazkokia sintetika g.gif
baracuda1
gal turit similac advance formula? nupirkciau jei jums nereikia... ax.gif kaunas 4u.gif
neringele.z
Nesuprantu, kas atsitiko, kad nė viename prekybos centre nėra mišinukų Similac advance 1 ir Similac paprasto. Gal kas nors ką nors žinote apie tai?
sena pažįstama
QUOTE(neringele.z @ 2009 10 01, 20:26)
Nesuprantu, kas atsitiko, kad nė viename prekybos centre nėra mišinukų Similac advance 1 ir Similac paprasto. Gal kas nors ką nors žinote apie tai?
*

Buvo straipsnis apie tai, kad Similaco misiniuose rasta kelissyk virsijancius norma kenksmingu medziagu kiekis, ir duotas isakymas Similaca isimti is prekybos centru. O bet taciau... Straipsnis buvo pavasari, o Similaco, kaip supratau, pasigedot tik dabar? Persasi isvada, kad ta kenksminga neiseme, o issipardave doh.gif
Labai nepergyvenkit, pirkit kita, saugesni, misini, pvz svedu Baby1, Baby2 ar Babysemp 4u.gif Jei jau Similacas tiko, tai sitas tiks dar labiau 4u.gif
Jura_j
Padare prekybcentriai nuolaida kudikiu maistui ir ispardave mirksiukas.gif
Uch kaip gerai, kad maitinau savo pienu... Nes straipsnio tai nemaciau. O paprastuose PC buna svedisku misiniu?? Kazkaip neukliuvo uz akies.. Mazoji Nestle sunkiai valgo.. verysad.gif
turtle
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 10 02, 09:06)
Buvo straipsnis apie tai, kad Similaco misiniuose rasta kelissyk virsijancius norma kenksmingu medziagu kiekis, ir duotas isakymas Similaca isimti is prekybos centru. O bet taciau... Straipsnis buvo pavasari, o Similaco, kaip supratau, pasigedot tik dabar? Persasi isvada, kad ta kenksminga neiseme, o issipardave doh.gif
Labai nepergyvenkit, pirkit kita, saugesni, misini, pvz svedu Baby1, Baby2 ar Babysemp 4u.gif Jei jau Similacas tiko, tai sitas tiks dar labiau 4u.gif
*

tai kad rodos ne apie Similac'a ten kalba buvo? g.gif kiek pamenu, buvo isimti Kinijoje pagaminti misineliai, kuriuose rasta draudziamu medziagu ir nuo kuriu nukentejo nemazai kudikiu unsure.gif bet i Lietuva kiek zinau jie net nebuvo pateke.... tuo labiau, kad Similac'o bent jau Vilniuje tikrai yra - taip kad speju si informacija nelabai tiksli, nes tokiu atveju tikrai jau parduotuvese nebutu sio maistelio cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.