sena pažįstama
2009 10 06, 17:16
QUOTE(turtle @ 2009 10 06, 17:22) tai kad rodos ne apie Similac'a ten kalba buvo?  kiek pamenu, buvo isimti Kinijoje pagaminti misineliai, kuriuose rasta draudziamu medziagu ir nuo kuriu nukentejo nemazai kudikiu  bet i Lietuva kiek zinau jie net nebuvo pateke.... tuo labiau, kad Similac'o bent jau Vilniuje tikrai yra - taip kad speju si informacija nelabai tiksli, nes tokiu atveju tikrai jau parduotuvese nebutu sio maistelio  Prie ko cia Kinija, jei apie similaca eina kalba O misinuku daug "nukentejo":similacas, nestle(rasta topografiniai dazai), aptamilis(rasta kirmeliu). Pasinaudokit paieska http://vilniaus.diena.lt/dienrastis/prieda...-partija-187487http://www.londonozinios.com/a-news-12360
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 10 06, 17:16) Prie ko cia Kinija, jei apie similaca eina kalba O misinuku daug "nukentejo":similacas, nestle(rasta topografiniai dazai), aptamilis(rasta kirmeliu). Pasinaudokit paieska http://vilniaus.diena.lt/dienrastis/prieda...-partija-187487http://www.londonozinios.com/a-news-12360nu bet tai kalba eina tik apie vienos rusies viena partija, kuri buvo isimta is prekybos  tai kam taip rasyti, kad visi Similac misiniai "nuodingi"?
sena pažįstama
2009 10 11, 08:22
QUOTE(turtle @ 2009 10 09, 14:42) tai kam taip rasyti, kad visi Similac misiniai "nuodingi"?  Neuzsiimkit interpretacija Raskit bent viena sakini, kur buciau rasiusi, jog VISI Similacai NUODINGI
***Sandrita***
2009 10 11, 15:58
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 10 06, 18:16) Prie ko cia Kinija, jei apie similaca eina kalba O misinuku daug "nukentejo":similacas, nestle(rasta topografiniai dazai), aptamilis(rasta kirmeliu). Pasinaudokit paieska http://vilniaus.diena.lt/dienrastis/prieda...-partija-187487http://www.londonozinios.com/a-news-12360 o kokio senumo tie straipsniai
(haina)
2009 10 14, 17:18
nerandu nei as similac advance 1, kretingoje  mazyle prie jo priprato ir jis labiausei tiko, nuo visu kitu atpilineja  o seip visur raso tik apie similac advance 2 ir tik viena partija blogu misinuku...kaip suprast???
dreksis
2009 10 14, 18:14
Klaipėdoje "banginio" maximoje yra mačiau
čikibari
2009 10 19, 13:16
šiandien aokropolio maximoje žiūrėjau kad similaco advance pakuotė pasikeitė , o tuo pačiu ir kaina didesnė
kristelt
2009 12 08, 00:24
Mes geriam similac isomil( su soja ) gal kas mate,ar Kaune kur nors yra
Emerencija
2010 02 10, 11:00
QUOTE(neringele.z @ 2009 10 01, 19:26) Nesuprantu, kas atsitiko, kad nė viename prekybos centre nėra mišinukų Similac advance 1 ir Similac paprasto. Gal kas nors ką nors žinote apie tai? Similac keičia sudėtį ir senas pakuotes pakeitė naujos Va čia dar galima įsigyti šio mišinio pigiau, yra visi, ir senos pakuotės ir naujos http://www.biterite.lt/shop/Pieno-misiniai.180
HappyAngel
2010 02 14, 23:21
| ! |
| Mišinukus/tyreles/kt. maisto produktus forume pardavinėti/dovanoti/pirkti draudžiama! |
Dievaite
2010 02 22, 15:28
labukas suneliui 2,5 men. godziai valgo pieniuka, bet retkarciais pritruksta, pasitarus su gydytoja dar duodu ir misinuko similac advanced, bet mazyliui nuo jo iskart paleido viduriukus  daviau kito misiniuko ir viskas susitvarke
dukryte uzaugo gerdama similac advance ir jai puikiai tiko. Suneliui kelis menesius daviau taip pat si misinuka, bet uzkietejo viduriukai, tai pakeitem i kita ir visos bedeles susitvarke
Varliuke1
2010 06 21, 14:04
mes similac valgom nuo kokiu 3men, priestai valgem aptamil'y. bet bisky pilvuka pute ir similac pigesnis. taupyt ant vaiku nera gerai bet kai jau nera tai jau nera. mano nuomone similac tikrai neatsilieka nuo aptamil. bet as perku tik ta kur originalus ant dezuciu uzklijuota lt lipdukai. nes pirkom parduotuvej tai kazko jis ten primaisytas , samtelis dvigubai didesnis ir skonis kitoks. buvau rados vienoj interneto parduotuvej dar tokiu.
antoniss
2010 08 07, 06:11
QUOTE(Varliuke1 @ 2010 06 21, 15:04) mes similac valgom nuo kokiu 3men, priestai valgem aptamil'y. bet bisky pilvuka pute ir similac pigesnis. taupyt ant vaiku nera gerai bet kai jau nera tai jau nera. mano nuomone similac tikrai neatsilieka nuo aptamil. bet as perku tik ta kur originalus ant dezuciu uzklijuota lt lipdukai. nes pirkom parduotuvej tai kazko jis ten primaisytas , samtelis dvigubai didesnis ir skonis kitoks. buvau rados vienoj interneto parduotuvej dar tokiu.  Mes ir naudojam similac nuo 10 men, kol kas viskas ok. O del tu klijuociu i lipduku tai net nezinojau, reiks atkrepti demesi, aciu uz info Varliuke1
perlitap
2010 09 12, 20:27
mes similac advance ha valgom nuo pat gimimo nes mums reikia kad butu be laktozes, tai sis minsinukas yra be laktozes ir suoper mums tinka
auryte2
2010 09 17, 22:09
mes nuo Aptamil prie similac perejom ir iki kol baigem isvis gert misinuka viskas buvo:super
astule5
2011 03 18, 18:28
sveiki, mes bandeme gerti similac misinuka, isbandeme net du, similac paprasta ir similas advance su omega-3. taciau nei vienas, nei kitas mums netiko, neprigijo. mazyle kazkaip nenoriai ji valgydavo, todel pakeiteme i kita mulupos milumil
kregždutė
2011 03 22, 14:20
Mmano panelės valgo Similac advance su omega. Viskas puikiai  Ir mano bernai abu valgė Similacus.
inkognita_
2011 04 07, 09:38
Mes valgom Similac Advance bet abiem leliukam kakuciai zali... net nezinau ar cia normalu ar misinukas netinka?
ekamile
2011 04 19, 11:21
Mes pabandem Similac advance, nes tuo metu neradom Hipp 2 misinio, kuri visada gerem, tai.....nors zuikis su malonumu geria Similac ir jokiu neigiamu dalyku nepastebejau, taciau man nepatinka kad misinukas taip smarkiai putoja. kaip koks sampunas, nors as tik keleta kartu pakraciau buteliuka.Su Hipp to niekada nebudavo. Nenaudosim Similaco.
HappyAngel
2011 05 12, 09:39
| ! |
| Mielos mamos, nebežinau kelintą kartą kartoju, kad forume mišinukus/košeles/tyreles ir pan. pardavinėti/dovanoti draudžiama! Kadangi į perspėjimus nereaguojate, skelbimų autorėms bus skiriami draudimai rašyti. |
alinadok
2011 05 12, 12:18
Mes dažnai maitinam vaika su Similac ir labai patenkinti. O tuos putos tikrai netrukdo niekam. Tik nepastebejau skirtumo tarp Similac ir Similac Advance
Moi_Lolita
2011 05 12, 22:22
Mes isbandeme daug misinuku ir problemu turejome nemazai, kol pabandeme similac 1, vat tada viskas susitvarke, ir viduriukai normalus ir tustinames kasdien ir alergijso baigesi mums, viskas super...
Sirvita
2011 07 10, 12:30
mano pirmagymiui tai buvo laaabai blogai nuo similako 5 men maitinau MP ir teko pradeti primaitinti rekomenduotu daktares similaku - pasekme tokia kad vaikui isbere galva ir kalkla, akyse pradejo tinti galva, buvo labai baisu, bijojau kad uzdus. Skubiai vaziavom antialerginiu vaistu. Ir kas juokingiauisa, kad daktarei pasakius kas nuo simalako beria ji toliau i ligos istorija rase, kad "mama vaika maitina similako misineliu"
daivute22
2011 07 11, 11:55
aš manau,kad čia kiekvienam vaikui skirtingai, juk mišinukų gausybė ir pritaikyti savo vaikui gali kiekvienas, mums Hipp pvz netiko, nes nuo jo pradėjom viduriuoti, taip,kad negali pasakyti kas tavo vaikui geriausia, ne visada iš pirmo karto gali pataikyti
alinadok
2011 07 19, 13:00
Mes maitinom vaika Similac iki 6 menesiu ir labai patenkinti, tuo lab kad ir gydytoja sake jog jis yra geriausias vaikams. Tiesa karta bandziau Hipp- visiskas sudas  O dabar maitina Bellakt kosem ir misinuku
riešutėlis
2011 10 31, 20:12
QUOTE(inkognita_ @ 2011 04 07, 10:38) Mes valgom Similac Advance bet abiem leliukam kakuciai zali... net nezinau ar cia normalu ar misinukas netinka? labutis, mano dičkė užaudo gerdama similac (tą paprastą nr.1 ir 2 - advance su omega tada nebuvo), vidurinėlis irgi su similac auga -pradžioje similac advance 1, paskui 2, dabar similac gain, viska labai , o va mažiausiam kažko similac advance 1 netinka - irgi toks žalias kakutis ir tuštinasi retai(kas 3 ar 4 dieną), nors viduriukai neužkietėję, padaro košelę... sakiau gydytojai bet ji sako jei neužkietėję tai nieko tokio, o man neramu - juk sunku organizmui kai tiek dienų nesituštini...o dar spalva, ir kas keisčiausia kvapas tai toks kaip kad jau valgytų visokį maistą  . Pabandžiau pakeisti į Hipp su probiotikais, tai vieną pakuotę išgėrė rodos nieko - kakoti kasdien pradėjo, bet dabar matau kad jau kaip ir paleido viduriukus, mažius raitosi- matyt pilvelį pučia  o ir kakiukas geltonas, bet man kažkokia ale rūgštimi trenkia... įtariu kad ir vėl reikės keisti, bet į kokį  gal kas patartumėte
laimingiausiamama
2011 11 07, 21:12
Vyresnėlė užaugo ant similac mišinuko, ir mažylis dabar geria taip pat similac, kol kas jokių problemų neturime
QUOTE(daivute22 @ 2011 07 11, 12:55) aš manau,kad čia kiekvienam vaikui skirtingai, juk mišinukų gausybė ir pritaikyti savo vaikui gali kiekvienas, mums Hipp pvz netiko, nes nuo jo pradėjom viduriuoti, taip,kad negali pasakyti kas tavo vaikui geriausia, ne visada iš pirmo karto gali pataikyti  pritariu nuomonei,kad kiekvienam vaikui skirtingai. mes isbandeme daug misinuku, ir similac, ir nan, ir hipp ir kitus, siuo metu visgi stabtelejome ties aptamil1
sandrimix
2012 02 08, 16:31
Nusipirkome ir mes siandien similac paprasta, o tada atejau cia i foruma, visokiu nuomoniu  , bet pabandysime. Iki tol gereme semper nuo 5 men.
Orintukas26
2012 02 14, 14:54
Similac 1 mums buvo ir yra geriausias. Jokios elergijos, jokiu problemu del tustinimosi. Labai sotus, vaikas pavalges visada budavo labai ramus, ilgai miegodavo pietu miegelio.
ingrida1979
2012 03 25, 16:22
Bandem aptamil vėmė, semper vėl vėmė  trecias buvo similak kuris mums tiko.
Aš duodu savo pupai Similac'ą, iš pradžių bandžiau Nan bet jin jo negėrė, o vat Similac'ą jin geria noriai ir jokių bėdų mums nėra Sūnus gerė Aptamilą AR nes baisiai atpylinėdavo
|
|