Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: *Megstamiausi ledai*
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4
Padrushkyte
Nepykite, kad atidariau nauja temele blush2.gif tiesiog idomu ka mamytes labiausiai megsta nestuke.gif
alexxandra
O kur paprastas plombyras? arba vaniliniai ledai??
brashke77
ir dar SVEPLU SRIFTU doh.gif doh.gif doh.gif
Karjeriste
pirmenybe teikiu vaisiniams bei serbetams... wub.gif wub.gif
seip patinka vaniliniais... anksciau alpdavau del karameliniu...
o vat sokoladiniu negaliu pakest schmoll.gif
inesasim
geriausia ir skaniausia - tai naminiai 4u.gif

o skonis - tai jau kas po ranka papuola... ir dar nuo sezono priklauso thumbup.gif dabar eilė braškiniams tongue.gif

o jei pirktiniai g.gif tai nemėgstu riebių - tada pirmenybė šerbetams 4u.gif
zebra
Man-karameliniai 4u.gif
VAITSA
man tai karameliniai thumbup.gif
agida
Man tai šebetiniai Junga liezuvis.gif
Nerry
Pistaciniai smile.gif
inetum
o mums patinka kai buna ledams akcijos tai tada valgome ir sokoladinius ir vanilinius ir visus kitus kurie buna nukainuoti ax.gif
akciju ir nuolaidu verge esu doh.gif
Amarkize
Sokoladiniu tai negaliu pakesti doh.gif schmoll.gif
man patynka karamelinai ir braskiniai...nu dar vaisiniai thumbup.gif
Akrila
Labiausiai mėstu baltą plombyrą, antoj vietoj karameliniai su riešutais biggrin.gif
Wild Flower
Visi visi visi... thumbup.gif Svarbu, kad be razinų tongue.gif Na, dar gal šokoladiniai nelabai, ale kai kitokių nėr, tai ir šie puikiai sueina biggrin.gif
cheery
Jogurtiniai arba šolodadiniai wub.gif
Padrushkyte
man tai visi gerai sueina, mano seimynai irgi, bet nelabai megstame slyvinius schmoll.gif 4u.gif
moodring
Priklausomai nuo nuotaikos - renkuosi arba karamelinius arba paprastus vanilinius.
Dar megstu tokie buna su smulkinta kava arba labai labai smulkintu sokoladu, bet grynai sokoladiniai ar kavos tai nelabai man.
Ir dar labai patinka jeigu kapoto traskaus vaflio imaiso ir skysto tirsto sokolado ipila bigsmile.gif wub.gif
Ivairus vaisiniai nelabai, nebent tos "saldytos sultys" kartais skanu.

siaip is lietuvisku pirktiniu megstamiausi tokie legendiniai ingman vega karaliski karameliniai su riesutais wub.gif

o patys patys skaniausia valgyti ledai buvo amerikoj spanguoliniai ledai su grynai sviezia rugscia tirsta uogine wub.gif wub.gif

Pati rasau ir save erzinu..nu ir prirasiau biggrin.gif
aruncikas
Labiausiai mėgstu " Sopranų " ledus, nes tenai tikrai labai didelis pasirinkimas. Ypač su visokiausiiais vaisiais ir plakta grietinėle. thumbup.gif O jeigu konkrečiai, tai mėtiniai, paskui alavijų. O jeigu jau prasideda " lomkės " , tada jau tinka viskas, kas saldu ir salta.
ingeborge
Mano megstamiausi ledai is Mc'donalds'o su karamele first.gif Niam, niam, niam
O dar paprastas plombyras thumbup.gif
crocus
Šiuo metu užsikabliavau už Baltosios varnelės Kavos skonio su kažkokiais traškučiais. Norisi būtent tų. Anksčiau mėgstamiausi buvo ingman vega Baltija.
londonas
man vaisiniai labai patinka smile.gif
vilma-saule
as uz serbetinius thumbup.gif ir skanu ir figurai mazai kenkia biggrin.gif
Padrushkyte
man visai skanu DADU visu rusiu ledai tik kazkaip slyviniai nelabai 4u.gif
Ggggreta
O man patinka tas tikrasis riebus ir be galo skanus grietininis plombyras, tik dėja jį pakeitė vanilinis ir nelabai jau galima jo gauti schmoll.gif
Aasimah
Saldytos sultys , arba "Malaga" cia kiausininiai ledai su razinom rome smile.gif wub.gif
indre*
Vaisiniai thumbup.gif
Afterglow
Patys paciausi-Super Viva karameliniai-sokoladiniai su riesutais wub.gif
panienka
dadu su klevu sirupu ir graik. riesutais.
visi is automato, rafaello is kazkurios akropolio ledaines smile.gif
baisiausi - sokoladiniai su cili sad.gif padaviau savo jaunikaiciui, kad uz kazkokios tvoros pakavotu..
Linucia
Dabar patys mėgstamiausi ledai - šokoladiniai vafliniame puodelyje ir dar geriau su šokolado gabaliukais wub.gif wub.gif wub.gif
Ggggreta
Patys pačiausi ledai - plombyras, vanilinis grietininis ir kuo riebesni thumbup.gif
marytexxx
plombyras po dvidešimt kapeikų,čia iš vaikystės,patys skaniausi
editamm
vaikystėje tai plombyras ant pagaliuko, aplietas šokoladu, o dabar - naminiai biggrin.gif thumbup.gif
RasaD
O as megstu braskinius wub.gif Braskinius aplietus karstu sokoladu 4u.gif wub.gif
gera52
man skaniausi pistacijų ledai (galeti). O iš soprano tai varškiniai su džiovintų vaisių gabaliukais bigsmile.gif
Dykuma5
Ledus labai labai mėgstu
Valgau visus, išskyrus riebius - plombyrą, šokoladinius
Labiausiai patinka Viva ir kiti šerbetai, taip pat Dadu serbentiniai bei melioniniai.
Taip pat labai skanūs Viva su žirneliais arbe žele.
kristinka
man skaniausi bigsmile.gif paprastas DA-DU blombyras thumbup.gif
Wilkutea
karameliniai arba sokoladiniai arba vaniliniai kartias vaisiniai blush2.gif
*Voverytė*
As labai megsti Viva ledus niam-niam,na da du patinka smile.gif
Papildyta:
Labai megstu Viva ledus,na ir Da du patinka,niam-niam essen.gif
Daina
Mylimiausi mano ledai - vaniliniai. Dar mielai valgau kiaušininius biggrin.gif O šią vasarą atradau kivinį plombyrą thumbup.gif už jį ir balsas, nes laaabai skanu wub.gif
Sophi
Nieko nėra geriau už klasikinį plombyrą ax.gif
Tropikana
QUOTE(Sophi @ 2008 06 22, 21:05)
Nieko nėra geriau už klasikinį plombyrą ax.gif
*

Plombyras wub.gif
Padrushkyte
man tai junga, viva ir da daug kitu 4u.gif
lapute33
Gurmanu sokoladiniai su sokolado gabaliukais wub.gif
Braškinė123
"Soprano" wub.gif wub.gif wub.gif
Na, o jei is parduotuves - "Ingman" visi. As irgi neseniai atradau "Baltosios varneles" Kivinius thumbup.gif .
Keith
Su ledais pas mus didelė problema. Nežinau gal aš jau jų atsivalgiau, bet kažkokius beskonius dabar gamina... Vieninteliai dar man valgomi Dadu plombyras, ir nebrangūs, ir tokie aromatingi... Naminių ledų dar nesu ragavus, nežinau kas čia per velnias... smile.gif
tali3
Man skaniausi vaniliniai su kokiu nors ydaru ''ice dream'' arba ''dadu'' essen.gif
@adrij@
O as nemekstu jokiu isskyrus "Pagunda",jais dar galima atsigaivinti kai karsta buna thumbup.gif
awiux

man pagal nuotaiką,kartais šerbeto norisi,o kartais pačių paprasčiausių baltosios varnelės ledų-plombyro, o šiaip dar iš jų 'kiviniai'- jie man visad skanūs ir švieži 4u.gif
dlambliukas
Man irgi nuo nuotaikos priklauso lotuliukas.gif pamatau ir tada jau nusprendžiu, kokių noriu mirksiukas.gif
Andraja
Labiausiai megstu is parduotuviniu karamelinius SuperViva, bet ju parduotuvese kaip ir nebera, radau tik Senukuose. O ne is parduotuviniu labiausiai megstu Soprano visko skonio thumbup.gif
rutaWhite
man tai skaniausi metiniai arba dar kartais anyziniai, tik nezinau, ar tokiu Lietuvoje yra.. o jei yra, gal kas zino, kur galima tokiu aptikti blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.