Nepykite, kad atidariau nauja temele
O kur paprastas plombyras? arba vaniliniai ledai??
ir dar SVEPLU SRIFTU
pirmenybe teikiu vaisiniams bei serbetams...
seip patinka vaniliniais... anksciau alpdavau del karameliniu... o vat sokoladiniu negaliu pakest
geriausia ir skaniausia - tai naminiai
o skonis - tai jau kas po ranka papuola... ir dar nuo sezono priklauso o jei pirktiniai
Man-karameliniai
man tai karameliniai
Man tai šebetiniai Junga
Pistaciniai
o mums patinka kai buna ledams akcijos tai tada valgome ir sokoladinius ir vanilinius ir visus kitus kurie buna nukainuoti
akciju ir nuolaidu verge esu
Sokoladiniu tai negaliu pakesti
man patynka karamelinai ir braskiniai...nu dar vaisiniai
Labiausiai mėstu baltą plombyrą, antoj vietoj karameliniai su riešutais
Visi visi visi...
Jogurtiniai arba šolodadiniai
man tai visi gerai sueina, mano seimynai irgi, bet nelabai megstame slyvinius
Priklausomai nuo nuotaikos - renkuosi arba karamelinius arba paprastus vanilinius.
Dar megstu tokie buna su smulkinta kava arba labai labai smulkintu sokoladu, bet grynai sokoladiniai ar kavos tai nelabai man. Ir dar labai patinka jeigu kapoto traskaus vaflio imaiso ir skysto tirsto sokolado ipila Ivairus vaisiniai nelabai, nebent tos "saldytos sultys" kartais skanu. siaip is lietuvisku pirktiniu megstamiausi tokie legendiniai ingman vega karaliski karameliniai su riesutais o patys patys skaniausia valgyti ledai buvo amerikoj spanguoliniai ledai su grynai sviezia rugscia tirsta uogine Pati rasau ir save erzinu..nu ir prirasiau
Labiausiai mėgstu " Sopranų " ledus, nes tenai tikrai labai didelis pasirinkimas. Ypač su visokiausiiais vaisiais ir plakta grietinėle.
Mano megstamiausi ledai is Mc'donalds'o su karamele
O dar paprastas plombyras
Šiuo metu užsikabliavau už Baltosios varnelės Kavos skonio su kažkokiais traškučiais. Norisi būtent tų. Anksčiau mėgstamiausi buvo ingman vega Baltija.
man vaisiniai labai patinka
as uz serbetinius
man visai skanu DADU visu rusiu ledai tik kazkaip slyviniai nelabai
O man patinka tas tikrasis riebus ir be galo skanus grietininis plombyras, tik dėja jį pakeitė vanilinis ir nelabai jau galima jo gauti
Saldytos sultys , arba "Malaga" cia kiausininiai ledai su razinom rome
Vaisiniai
Patys paciausi-Super Viva karameliniai-sokoladiniai su riesutais
dadu su klevu sirupu ir graik. riesutais.
visi is automato, rafaello is kazkurios akropolio ledaines baisiausi - sokoladiniai su cili
Dabar patys mėgstamiausi ledai - šokoladiniai vafliniame puodelyje ir dar geriau su šokolado gabaliukais
Patys pačiausi ledai - plombyras, vanilinis grietininis ir kuo riebesni
plombyras po dvidešimt kapeikų,čia iš vaikystės,patys skaniausi
vaikystėje tai plombyras ant pagaliuko, aplietas šokoladu, o dabar - naminiai
O as megstu braskinius
man skaniausi pistacijų ledai (galeti). O iš soprano tai varškiniai su džiovintų vaisių gabaliukais
Ledus labai labai mėgstu
Valgau visus, išskyrus riebius - plombyrą, šokoladinius Labiausiai patinka Viva ir kiti šerbetai, taip pat Dadu serbentiniai bei melioniniai. Taip pat labai skanūs Viva su žirneliais arbe žele.
man skaniausi
karameliniai arba sokoladiniai arba vaniliniai kartias vaisiniai
As labai megsti Viva ledus niam-niam,na da du patinka
Papildyta: Labai megstu Viva ledus,na ir Da du patinka,niam-niam
Mylimiausi mano ledai - vaniliniai. Dar mielai valgau kiaušininius
Nieko nėra geriau už klasikinį plombyrą
man tai junga, viva ir da daug kitu
Gurmanu sokoladiniai su sokolado gabaliukais
"Soprano"
Na, o jei is parduotuves - "Ingman" visi. As irgi neseniai atradau "Baltosios varneles" Kivinius
Su ledais pas mus didelė problema. Nežinau gal aš jau jų atsivalgiau, bet kažkokius beskonius dabar gamina... Vieninteliai dar man valgomi Dadu plombyras, ir nebrangūs, ir tokie aromatingi... Naminių ledų dar nesu ragavus, nežinau kas čia per velnias...
Man skaniausi vaniliniai su kokiu nors ydaru ''ice dream'' arba ''dadu''
O as nemekstu jokiu isskyrus "Pagunda",jais dar galima atsigaivinti kai karsta buna
man pagal nuotaiką,kartais šerbeto norisi,o kartais pačių paprasčiausių baltosios varnelės ledų-plombyro, o šiaip dar iš jų 'kiviniai'- jie man visad skanūs ir švieži
Man irgi nuo nuotaikos priklauso
Labiausiai megstu is parduotuviniu karamelinius SuperViva, bet ju parduotuvese kaip ir nebera, radau tik Senukuose. O ne is parduotuviniu labiausiai megstu Soprano visko skonio
man tai skaniausi metiniai arba dar kartais anyziniai, tik nezinau, ar tokiu Lietuvoje yra.. o jei yra, gal kas zino, kur galima tokiu aptikti
|