Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Spec. arbata nėščioms
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2
Ugnee
Sveikos
Suzinojau, kad yra speciali arbatėlė nėštukėms. Tai kazkaip tai gundo pabandyti, gal kas jau bandet? Yra HIPP firmos, joje daug naudingų elementų ir pan.
Pasidalinkit patirtim 4u.gif
Sėkmės auginant nestuke.gif
...Dream...
mano uosviene yra vaistininke ir ji man nupirko 6 dezutes HIPP arbateliu nescioms. jau praejo 4 menesiai kaip as jas turiu, bet isgeriau tik puse dezutes blush2.gif man ji nepatinka schmoll.gif
rolana
Nemanau, kad verta mesti pinigus į balą. Man visos tos hipp arbatėlės yra vienodo skonio bei kvapo. Ir tos granulės man tokios sintetinės atrodo. manau, kad žolelių arbata yra daug vertingesnė nėščiajai ir kainuoja daug pigiau nei hipp. O jei reikia naudingų elementų, tai galima gerti vitaminus nėščiosioms arba valgyti vaisius ir daržoves, tai bent natūralūs produktai, o ne sintetinės granulės
Andryte
O man tai labai skani ta Hipp arbatele smile.gif As ja geriu ir geriu smile.gif O del sintetikos - tai nemanau, kad joje yra kas nors labai negero, bent jau vitaminu kokiu yra ideta smile.gif

rolana
Tai niekas nesako, kad vitaminų ten nėra. Bet manau, kad tokiu metu reiktų vartoti kuo natūralesnius produktus.
Mera
Na tikrai ta arbetyte nera labai skani schmoll.gif . Manau teks ismesti.
nikitaL
Aš taip pat ją mačiau vaistinėje,jau norėjau kaip ir pirkti,bet gi pagalvojau,kad vitaminus geriu ir taip,o skonio tos arbatos nežinau,jei gu būtų panaši į tą kur gėriau maitindama,tai man neskanu.O skanios arbatos dabar pilna visur,gali nusipirkt po kelis gramus kokios tik širdis geidžia.Manau,kad nelabai verta ją pirkt,o dėl sinteikos, tai tikri panos jūs negarantuokit,kad jos ten nėra,juk nežinot iš ko ji taip jau pagaminta. doh.gif mirksiukas.gif wub.gif
PUka
fui fui fui wacko.gif kokia ji man neskani, net vyras baisiai susiraukė kia netyčia paragavo tongue.gif
Lepinuosi Skonio ir kvapo arbatėlėmis, labai sveika ir skanu, bei pagimdžius skatina pienuko atsiradimą juoda su pienu, yra pas juos juoda su vyšniom, niam niam biggrin.gif
bet ta sintetinė schmoll.gif
sonatukė
Nemanau,kad ta arbata kažkas blogo,paskaitykit sudėtį,kažkas panašaus kaip vitaminai. Esu nusipirkusi milupa firmos.
Lalantukass
Na,as vartojau ta arbata ir nesciosios ir zindyviu.nemaciau ten nieko blogo.Arbata nesciajai-papildyta dirvinio asiuklio ekstraktu.Su vit.ir mineral.Zindyviu arbata-anyziai,dilgeles,pankolis,kmynai,melisa,oziarutis,ramina,gerina bendra savijauta,virskinima,mazina pilvo putima,salina spazmus,normalizuoja pieno gamyba ir issiskyrima.Tai arbata,mamai,maitinanciai kudiki savo pienu!
Vartojau abi ir tikrai nenusivyliau.Maitinau iki 9men.ir ei 1 karto nebuvo problemu vaikui nei su pilvuku,nei kitokiu....ir as ir vaikas esame gerai nusiteike ir ramus...
O skonis-tai gal kiek ir ypatingas,nera jau l.super.,o kad sintetika-tai ne tiek mes jos privalgome su kitais produktais.As nereklamuoju,bet skaiciau,kad tos arbatos gaminamos is vaisiu ir vaistaz.ekstraktu,be dirbtiniu aromatiniu priedu bei dazanciuju medziagu.
Kiekvieno teise rinktis. biggrin.gif wub.gif
Law
bigsmile.gif uoj kaip įdomu. noriu pabandyti ir aš. gal savijauta pagerės. nes būna bloga visą parą verysad.gif . o beja nuo kurio mėnesio galima vartoti jas? ar tai neribojama?
laiminga_mamyte
QUOTE(lawriencky @ 2006 02 27, 16:11)
bigsmile.gif uoj kaip įdomu. noriu pabandyti ir aš. gal savijauta pagerės. nes būna bloga visą parą  verysad.gif . o beja nuo kurio mėnesio galima vartoti jas? ar tai neribojama?
*

neribojama.Geriausia,kai pykina tai pasidaryti tos arbatos ir gerti šaltą,tada gerai nuima pykinimą.O dar geriau pasidaryti tos arbatos ledo kubelių ir čiulpti.
katuksss
O kiek ta arbatyte kainuoja? ir koks skonis? g.gif
laiminga_mamyte
Kaina 9lt su centais.O skonis bent jau millupa,tai toks vaisinės arbatos,plius vitaminai šiek tiek jaučias.Bet man skanu.
Daivapach
o man Hipp arbatele nepatinka, nusipirkau, bet tik 2 kartus geriau, gal dar labai mazas mano nestumas, nes nuo viska mane dar tampo doh.gif
L'amour
Man tai tos arbatos gryna sintetika schmoll.gif schmoll.gif , nemanau, kad jos duoda kokią naudą. Gal vitaminų ir yra įdėta, bet užtat natūralių produktų juose nėra.
laukine
buvau ir as tokia nusipirkus - nu kad bent skani butu schmoll.gif

nea, geriau jau vitaminus gert tongue.gif
Olaiva
QUOTE(Ugnee @ 2005 05 09, 14:53)
Sveikos
Suzinojau, kad yra speciali arbatėlė nėštukėms. Tai kazkaip tai gundo pabandyti, gal kas jau bandet? Yra HIPP firmos, joje daug naudingų elementų ir pan.
Sėkmės auginant  nestuke.gif
*

as nusipirkau tokios arbateles,spec. nestuke.gif ,nu bet man ji kad skani tai nepasirode...vaikishka esu gerusi,tai patiko kazkuri is ju.
pincius
siaip nebandziau,nes maniau, kad tai eilinis reklaminis kabliukas pinigams pasidaryti...geriau valgyti vaisius ir darzoves,dabar ju dar nelabai yra svieziu,bet jau greit bus,tai ir smaguriauk.siuo metu tinka uztad dziovinti vaisiai... ax.gif zodziu patariau lotuliukas.gif tik norejau pasakyt,kad man tai nepatikimai atrodo tokia arbata
Jamuna
yra ne tik granuliuotos HiPP arbatos neščiosioms ir maitinancioms, yra bio-zoleliu arbata.Be cukraus, be aromatiniu medziagu.Sudetyje :pankolis, kmynai, melisa, citrinine verbena is ekologines zemdirbystes ukiu. Manau kad tikrai naturalu. 4u.gif

man tai labai matinka jos skonis, kartais pagardinu ja medumi.
o granuliuotos pirkau, man nelabai patiko schmoll.gif
laiminga_mamyte
Savaime suprantama,kad labai sveika valgyti šviežių vaisių ir daržovių(tik su oranžiniais atsargiai),tačiau nepeikit HIPP arbatos nėščioms jos nepabandžius.Aš jos gėriau.Na,nieko visai jei kalbant apie skonį,visai patiko,nors ir jautės šiek tiek vitaminų skonis.Tačiau man labai patiko jos poveikis.Mane labai pykindavo,o HIPP arbata man buvo išsigelbėjimas.Nuo jos pykinimas apmažėdavo arba visai praeidavo.Kartais aš ją į ledo kubelius sušaldydavau ir kai jau jausdavau kad tuoj tuoj bus šakės ir reiks lėkt į tūliką,tai tik šmaukšt kubelį į burną ir laukiu kol praeis.
Beta
Aš irgi vakar nusipirkau tos arbatėlės Hipp. Skonis visai nieko, o didelės naudos aš iš jos nesitikiu. Man tai tiesiog geras pakaitalas juodai ar žaliai arbatai, nes šiaip arbatą aš mėgstu, o juodos ir žalios stengiuosi dabar daug negert. rolleyes.gif
Smulkmena
Žinau, kad Hipp gamina sultis nėščiosioms. Koncentracija 95%, o paprastose sultyse būna tik apie 25-50%. Prekybos centre neradau...
Ar geriate šias sultis, skanios? g.gif Lyg ir skaičiau, kad nėštumo pabaigoje pradėti gerti reikia ir žindant, bet jei skanios ir vertingos, gal geriau jomis pakeistis tas tetrapakuose? g.gif
Gendre
QUOTE(Smulkmena @ 2006 12 05, 11:43)
Žinau, kad Hipp gamina sultis nėščiosioms. Koncentracija 95%, o paprastose sultyse būna tik apie 25-50%. Prekybos centre neradau...
Ar geriate šias sultis, skanios?  g.gif Lyg ir skaičiau, kad nėštumo pabaigoje pradėti gerti reikia ir žindant, bet jei skanios ir vertingos, gal geriau jomis pakeistis tas tetrapakuose?  g.gif
*

Neteko girdeti apie Hipp sultis, bet as dabar nusipirkau maisto papilda hipp ten pagaminta is sulciu ir pripildyta ivairiais vitaminais ir mineralais, per diena reik isgert 20ml, o visa buteliuka 100ml per 14dienu. Pradzioj buvo labai skanios bet dabar skonis siek tiek pasikeite, buvo parasyta, kad taip gali buti. Cai gal tas pats apie ka tu ir girdejai... g.gif
Zuikiosaulute
Yra yra tokios Hipp sultys nestuke.gif Žurnale mačiau reklamą, berods "Tavo vaikas", o gal "Mamos žurnalas". Nepamenu tiksliai g.gif

QUOTE(Gendre @ 2006 12 05, 12:15)
per diena reik isgert 20ml, o visa buteliuka 100ml per 14dienu.
*

Nelabai supratau blink.gif , jei per dieną reikia išgerti 20 ml, o buteliuke 100 ml, vadinasi, turinio neliks po 5 dienų. Kaip tuomet galima 14 dienų gerti 100 ml blink.gif g.gif
Nireglina
Šio nėštumo pradžioje buvau nusipirkusi arbatos nėščiosioms. Nepamenu kokios firmos g.gif Ne Hipp, bet taip pat labai žinomos. Visai neseniai ją pabaigiau (paskutinį nestuke.gif mėnesį), nes skonis šlykštus. Be to kilo abejonių dėl jos naudos- kažkokia labai sinetinė pasirodė.
ingusiaa
man labai skani ta HIPP arbatele nesciosioms thumbup.gif
tik ta sintetika man nelabai patinka, bet geriau nei nieko manau...
r@siukas
Noreciau sieki tiek isikisti ir ''inesti'' aiskumo (nes truputi domejausi), nes cia jau kalbama apie 3 skirtingus Hippp roduktus.
Hipp granuliuota arbatele nesciosioms: viena dezute sugeriau, nes gavau dovanu. Skani,bet man labai jau sintetine pasirode.
Hipp maisto papildas nesciosioms: cia tas kur Gendre minejo, tokie skiedziami milteliai. Jie vartojami vietoj vitaminu (kartu negalima).
Hipp sultys (gerimas) (65 proc.) zindyvems: sultys stikliniuose, sakyciau 0,5 l buteliuose, buna lygtais su folio rugstim ir gelezim, man jos rimciausios atrodo, butinai pabandysiu, kai pagimdysiu.
Dar yra zindyviu granuliuota arbata ir zoleliu arbata.
Osera
labas

as irgi nusipirkau HIPP arbata,bet nu jau kokia man ji neskani schmoll.gif schmoll.gif
be skonio ,nors susidek ir puse puodelio granuliu...
yra dar MILUPA tokia arbata ,bet irgi skonis panasus doh.gif
manau kad neverta ju pirkti ,geriau sultis thumbup.gif
zuikiausia
- O man naturalios arbatos tiesiog is mociutes virtos uogienes ar arbatzoliu su medumi yra pacios tinkamiausios..sintetikos prisiragaujam ir nejausdamos..

-o del jose esanciu vitaminu,manau cia daugiau reklamos, nei naudos... Jei iki nestumo nebuvo vitaminu ar mikroelementu trukumo pozymiu, vadinas organizmas viska ko reikia, kuo puikiausiai pasisavina is maisto...

- Daugelio mamu, gerusiu sintetinius vitaminus nestumo metu, vaikuciai buna alergiski, nes tarp kitu vitaminu ir mineralu ten buna nemazai vaikus alergizuojancios B grupes vitaminu... bet cia kiekvienos mamos pasirinkimas ka valgyt, ka gerti..juk visos norim geriausio savo mazyliams smile.gif
Envuke
QUOTE(zuikiausia @ 2007 04 23, 15:27)
- O man naturalios arbatos tiesiog is mociutes virtos uogienes ar arbatzoliu su medumi yra pacios tinkamiausios..sintetikos prisiragaujam ir nejausdamos..

-o del jose esanciu vitaminu,manau cia daugiau reklamos, nei naudos... Jei iki nestumo nebuvo vitaminu ar mikroelementu trukumo pozymiu, vadinas organizmas viska ko reikia, kuo puikiausiai pasisavina is maisto...

- Daugelio mamu, gerusiu sintetinius vitaminus nestumo metu, vaikuciai buna alergiski, nes tarp kitu vitaminu ir mineralu ten buna nemazai vaikus alergizuojancios B grupes vitaminu... bet cia kiekvienos mamos pasirinkimas ka valgyt, ka gerti..juk visos norim geriausio savo mazyliams smile.gif
*

pritariu 100 procentu, jog sveikiausia ir naturaliausia yra gerti mociuciu arbatas is arbatzoliu, uogieniu. man labai patinka ax.gif mano kaimyne is zoleliu daro pasakiskas arbatas niekaip man neiseina, bet pas ja kai isgeriu tai taip gera pasidaro nuo tu arbateliu thumbup.gif turbut reikia su meile jas daryt g.gif
bella78
HIPP arbata tai daugiau nepirksiu niekad, nu jau baisiai neskani ir neaisku ka ten is tikruju gero gauni ja begeriant doh.gif
Lex
Tai jau tikrai smile.gif
HIPP arbata nesciosioms man panasi i tikra chemija: ir skonis dar priedo slykstus blink.gif
Jau geriau naturalias arbateles pagert - naudos turbut daugiau gaunas smile.gif
Renatulis
QUOTE(PUka @ 2006 01 28, 18:48)
fui fui fui  wacko.gif kokia ji man neskani, net vyras baisiai susiraukė kia netyčia paragavo  tongue.gif
Lepinuosi Skonio ir kvapo arbatėlėmis, labai sveika ir skanu, bei pagimdžius skatina pienuko atsiradimą juoda su pienu, yra pas juos juoda su vyšniom, niam niam  biggrin.gif
bet ta sintetinė  schmoll.gif
*

dar ten yra raudona su pankoliu-skatina pienuko gamybą "winter....."
ir kofeino nėra. tai maitinančioms pats tas plempti ją visą parą.

Fox_lady
Paskaičiau šią temutę ir pasidžiaugiau, kad nepirkau šios arbatos. Aš tai nepirkau todėl, kad pagalvojau, jog ir taip geriu vitaminus nėščiosioms, tai bijojau vitaminų perdozuoti. O arbatą žindyvėms tai tikriausiai gersiu kokią nors...
Mamyte :)
HIPP sultys labai skanios, bent man jos tikrai pasirode naturalesnes nei cido ar kitos... ir remuo nevargina nuo HIPP sulciu.... o del arbateliu, tai tos granules tokia sintetika... Yra naturaliu zoleliu Hipp arbata, manau geriau ji... o del poveikio -tai patariu paragauti meskauogiu arbateles, jos parduodamos vaistinese, tik reikia gerti nestiprias - skatina inkstu veikla, valo juos, ir normalizuoja skysciu kieki organizme... Tik nepamirskit vandenuko getri!
Jei bedos su skrandziu, virskinimu, kamuoja sleikstulys - paragaukit pankoliu vaisiu arbateles, bet ne is hipp ar kitu firmu, o paprasta is vaistines. Mane ji labai gelbejo pirmais nestumo menesiais...

fortuneafilius
Ir as buvau susidomejus ta reklamuojama Hipp arbata nestukems, bet gerai, kad pasiskaiciau SM mamyciu komentarus: nieko ten gero nera, gryna sintetika. schmoll.gif
Boruzele***
Sveikos 4u.gif as irgi buvau bandziusi Hipp arbata nesciom. Man visai nieko, skani tokia smile.gif bet baigiau viena indeli ir daugiau kazkaip nepirkau, nes vaistinese nebuvo, o kitur tingejau vaziuoti pirkti blush2.gif ax.gif
virdzexx
as manau visos tos arbatos ir panasus dalykai nestukems yra tik prasimanymas.
geriau paimkit naturalia arbata ir gekit, o ne visokias isreklamuotas sintetikas, kurios geros tik reklamose, o realiai gali pridaryti daugiau zalos nei gerumo smile.gif
Eliandra
[quote=Ugnee,2005 05 09, 13:53]
Sveikos
Sėkmės auginant nestuke.gif
*

[/q

Kadangi esu neščia tai galėčiau paklausti kaip ta arbata vadinasi mirksiukas.gif
Snieguole :)
Man atrodo, kad vis tiek daug geriau įvairių žolelių arbatas pakaitalioti. smile.gif
agnytulis
Sveikos.
Noriu ir aš pasidalinti savo patirtimi. Kai pradėjau gerti Hipp Natal arbatėlę (granulėse), visi man daryti kraujo ir šlapimo tyrimai buvo idealūs. Daktarytė net stebjosi, kaip taip gali būti smile.gif Tada, baigusi gerti vieną indelį, nebepirkau ir maniau, kad užteks ir taip vitaminų, kuriuos geriu ir vaisių. Bet atėjo tyrimų rezultatai ir jie jau buvo prastesni. Net nežinau, ar tai sutapimas ar ne, bet aš ir dar nusipirkau tos arbatėlės ir geriu ją, nors ir nėra labai skani. Tai tieks iš mano pusės. Sėkmės biggrin.gif
Tekantisaule
Ir as ta arbatele ismeginau. Bet kad ji man nelabai skani... viena karteli atsigeriau ir dabar stovi spinteleje pilnas indelis. biggrin.gif
Rytinė pašvaistė
Gerčiau aš tą arbatą, kad ir kokio skonio ji bebūtų, jei tik ji man padėtų nuo pykinimo. Rytais jau taip negera būna, ir nežinau ko griebtis, kad būtų geriau. Ir pykina iki vidurienio, tad darbe išbūti tą laiką irgi be galo sunku.
Sakykit, ar ji tikrai gali padėti nuo pykinimo? Tuomet aš ją tikrai nusipirkčiau. Man pakaktų rytais išgerti jos, kad lengviau tą pusdienį ištverčiau ir tiek.
Tekantisaule
QUOTE(LABUSKA @ 2009 07 06, 11:35)
Gerčiau aš tą arbatą, kad ir kokio skonio ji bebūtų, jei tik ji man padėtų nuo pykinimo. Rytais jau taip negera būna, ir nežinau ko griebtis, kad būtų geriau. Ir pykina iki vidurienio, tad darbe išbūti tą laiką irgi be galo sunku.
Sakykit, ar ji tikrai gali padėti nuo pykinimo? Tuomet aš ją tikrai nusipirkčiau. Man pakaktų rytais išgerti jos, kad lengviau tą pusdienį ištverčiau ir tiek.
*

Nezinau, bet man ji tai tikrai nepadejo nuo pykinimo. O pykino siaubingai... doh.gif Netgi nuo to jos kvapo dar labiau suimdavo sleikstulys. rolleyes.gif
Siaip kiek man gine sake, tai geriausia, siaip kokia silpna arbatele su citrina gerti ir trupuciu medaus, tai po gi, tinka ir imbieras prie arbatos. Pamegink, gal tau pades. mirksiukas.gif
JN
smile.gif+2009 05 10, 19:44-->
QUOTE(Snieguole smile.gif @ 2009 05 10, 19:44)
Man atrodo, kad vis tiek daug geriau įvairių žolelių arbatas pakaitalioti.  smile.gif
*

aŠ pasidomėjusi susidariau tokią nuomonę, kad didesnė dalis vaistažolių nėštukėms KENKIA. Taip kad atsargiai su tom žolelėm....
butybe
Sveikutes, ka tik atradau kas man dabar labai skanu! Uzsipilu namie dziovintu obuoliuku. Ir arbatyte skani ir patys obuoliukai ismirke skanus. Ir labai virskinimui padeda. Man dabar III trimestras, mazylis skrandi spaudzia, tai rugstys kyla, tai nevirskina, tai bendrai pykina. Labai dziaugiuosi atradus bent viena veiksminga dalyka. Pabandykit, gal kam irgi pades.
Mystic Sahara
As geriau ta arbatele HIPP nestumo metu, man jinai labai gerai numalsindavo troskuli, be to buvo gera alternatyva kavai ir juodai ar zaliai arbatai, nes jos nerekomenduojamos 4u.gif
Po gimdymo geriau maitinancioms arbatele HiPP - taipogi labai patiko smile.gif
RAngel_
As tai pries visokias specialias arbatas nesciosiom, tik pinigu melzimas smile.gif manau geriausios yra arbatzoliu, taip pat puikiausia arbatele iseina ir is uogieniu tongue.gif
angeliukas44
Nu as tai HIPP niekur nemaciau arbatos nestukems, tik maitinancioms g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.