Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Preila
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
FataMorgana
Man patinka pats skambesys... Tai tikrai kažkas švelnaus ir kvepenčio jūra. Norėčiau jo savo mergaitei, bet buvau šiek tiek sukritikuota. Jei yra mergaites vardu Nida, tai kodėl gi negražu kai jos pavadintos Preila? Kokia jūsų nuomonė
*GAILĖ*
iš principo tai, aišku, gali ir toks vardas būti, bet man tai kaip tik skambėjimas nepatinka schmoll.gif . yra ir kitokių panašaus skambesio - Leila, Deina, Meilė, Šeila. kiek atsimenu, ne LT gyvenat. tai gal ir būtų galima taip pavadint, jei jau taip patinka tas skambesys g.gif
com
QUOTE(FataMorgana @ 2007 03 26, 11:47)
Man patinka pats skambesys... Tai tikrai kažkas švelnaus ir kvepenčio jūra. Norėčiau jo savo mergaitei, bet buvau šiek tiek sukritikuota. Jei yra mergaites vardu Nida, tai kodėl gi negražu kai jos pavadintos Preila? Kokia jūsų nuomonė
*

Kad butu kazkas svelnaus ir kvepiancio jura, tai galima ir pavadinti Jura.
Preila keistai skamba, bet kokiu tik vardu nebuna.
zaRAza
Preila man neskamba svelniai ne kiek smile.gif Ir siaip negrazus man vietoves pavadinimas, o juolab vardas schmoll.gif Tiesa, be Nidos dar yra ir Pervalka, ir Juodkrante, ir Smiltyne, ir Neringa biggrin.gif
vyšniux
Visai neskamba schmoll.gif .Jei vardeli norite isrinkti svelnu ir dvelkianti jura tai gal Jūra butu tinkamesnis variantas wink.gif
Limcamca
Man neskamba ir neskambės biggrin.gif bet tik dėl to, kad apskritai nemėgstu tokių vardų kaip: Ąžuolas, Nida, Liepa, ir t.t. ir panaši serija doh.gif schmoll.gif
*GAILĖ*
QUOTE(vyšniux @ 2007 03 26, 12:58)
Visai neskamba schmoll.gif .Jei vardeli norite isrinkti svelnu ir dvelkianti jura tai gal Jūra butu tinkamesnis variantas wink.gif
*

drinks_cheers.gif , o dar galima Smiltė, Jūratė, Neringa, Nerija, Banga.........
Meka Pinavija
Kažkaip man nelabai g.gif
Pangasija
Kodel tuomet negali buti Ignalina, Balbieriskis ar Ukmerge, o juo labiau -- Kaunas? blink.gif juk yra ir Nida, ir Vilnius, ir Neringa.
miestu diskriminacija kazkokia bigsmile.gif
Ieva-Pieva
o man gražu rolleyes.gif prasmę turintis vardas, ne koks a la uabo pavadinimas sudurtinis ar meksikiečių serialo herojės tongue.gif
Meka Pinavija
QUOTE(Dios @ 2007 03 26, 14:16)
Kodel tuomet negali buti Ignalina, Balbieriskis ar Ukmerge, o juo labiau -- Kaunas?  blink.gif  juk yra ir Nida, ir Vilnius, ir Neringa.
miestu diskriminacija kazkokia  bigsmile.gif
*

Prašom nepamiršti ir Klaipėdos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aylin
Man sitam varde atrodo truksta balses g.gif po P. Nezinau, kazkaip keistai skamba. Nesakau, kad negrazu, bet manau, mergaitej prisistatant bus problemu kitiems su klausa g.gif
Ferrari
Man skamba labai gražiai thumbup.gif , bet dukrytės taip nepavadinčiau, kaip sakoma "kažkas čia ne taip"...
muminukas
QUOTE(Ferrari @ 2007 03 26, 15:23)
Man skamba labai gražiai  thumbup.gif  , bet  dukrytės taip nepavadinčiau, kaip sakoma "kažkas čia ne taip"...
*

ne taip yra tai, kad nėra tokios tradicijos mergaites Preilomis vadinti mirksiukas.gif
angliuke
Kazkaip astriai tarias man Preila schmoll.gif Jau geriau Perla 4u.gif
gatinha
QUOTE(vyšniux @ 2007 03 26, 11:58)
*

jura tai vapsie latviu vardas. dauguma latviu pavadinti jurijais, sutrumpintai jura. man tai jau tikrai ne schmoll.gif
o preila visai idomus, tuo labiau uzsienyje gyvenant rolleyes.gif
Elemire
QUOTE(Mekačka @ 2007 03 26, 13:44)
Prašom nepamiršti ir Klaipėdos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

O vat jei dar kaip sakant pasiknaisiot istorijoj, tai ir Mėmelis į vardų kandidatus tinka. lotuliukas.gif

Nors grįžtant prie Preilos - nors ir neįprastai, man gražiai skamba. Jei jau turim Rusnes, Nidas, Jūras-Jūrates, Smiltes, Neringas ir pan., gali būti ir Preilos - jei vardas išpopuliarės, tai ir nebebus keista. Tarkim kad ir vardas Birutė - jei nebūtų įprasta, visi sakytų, "o kas tau byra", bet kad jau pripratę visi, tai ir nekeista.
Gabrieele
QUOTE(angliuke @ 2007 03 26, 15:00)
Kazkaip astriai tarias man Preila  schmoll.gif Jau geriau Perla  4u.gif
*

gal dar marija mersedes? biggrin.gif
Man tai graziai skamba smile.gif tik irgi i seriala labai nesa:D
Elemire
QUOTE(teeny @ 2007 03 26, 15:46)
gal dar marija mersedes? biggrin.gif
Man tai graziai skamba smile.gif  tik irgi i seriala labai nesa:D
*

Lietuviškai galėtų būti Perlė, bet kažkaip ne taip skamba, visgi perlas - vyriškos giminės žodis. Nors turbūt galima būtų padaryti kokią nors Perlėja, Perlina, Perlita ar dar kokią kitą galūnę prikonstruoti. bigsmile.gif
Isila
QUOTE(Elemire @ 2007 03 26, 16:50)
Lietuviškai galėtų būti Perlė, bet kažkaip ne taip skamba, visgi perlas -  vyriškos giminės žodis. Nors turbūt galima būtų padaryti kokią nors Perlėja, Perlina, Perlita ar dar kokią kitą galūnę prikonstruoti.  bigsmile.gif
*

Visi tie skambesiai man panašu į perlines kruopas doh.gif
SANTA
Toks jausmas, kad nebera normaliu vardu ir pradedam vadint vaikus miestu vardais blink.gif .
Margita
Tikrai gražiai skamba thumbup.gif ,aš už retus,gražius vardus.Ir nėra reikalo čia siūlyti Klaipėdas,Mėmelius g.gif .Yra vardas Nomeda,bet saldainiu tikrai niekas nevadina schmoll.gif
Elemire
QUOTE(Isila @ 2007 03 26, 15:53)
Visi tie skambesiai man panašu į perlines kruopas  doh.gif
*

Vat man irgi panašu į tas pačias kruopas. schmoll.gif

QUOTE(supermamytukas @ 2007 03 26, 15:59)
Yra vardas Nomeda,bet saldainiu tikrai niekas nevadina schmoll.gif
*

O mes turėjom šokių grupėj dvi ar tris Nomedas ir vadindavom saldainiais... blush2.gif
Pangasija
QUOTE(supermamytukas @ 2007 03 26, 15:59)
Tikrai gražiai skamba thumbup.gif ,aš už retus,gražius vardus.Ir nėra reikalo čia siūlyti Klaipėdas,Mėmelius g.gif .Yra vardas Nomeda,bet saldainiu tikrai niekas nevadina schmoll.gif
*

vadinkit vaikus nors ir Karmėlavom ar Vieviais jei jum taip gražu lotuliukas.gif tik gal pagalvokit -- ar patys norėtumėt tokius vardus turėt? blink.gif
kamileh
O man patinka mirksiukas.gif tongue.gif
organizatore
QUOTE(FataMorgana @ 2007 03 26, 12:47)
*

ir Pervalka neprastai skamba lotuliukas.gif
Gardi
o man labai gerai skamba bebe.gif thumbup.gif
zinot, kai pilna tokiu issidirbinejimu kaip Upe, Nemunas ir t.t., tai Preila neturetu nieko stebint.
Pazistu Venta, bet niekas jai nesako, kad labiau tiktu Virvycia ir neklausia, ar sesute ne Dubysa.
Mamyte, jai patinka, tai ir pavadinkit. Visada bus skirtingu nuomoniu, manau, kad Lietuvos miestelio pavadinimas perdaytas i varda visvien geriau uz is serialo istraukta Gvadelupa. mirksiukas.gif
Gajux
Nelabai kaip skamba. g.gif
O dėl saldainių - tai čia skirtumas tas, kad moterišku vardu pavadino saldainius, o ne atvirkščiai. Na, juk dar nėra mergaitės vardu Saldainė (o gal kažką praleidau). hihihi.gif Ir baldų komplektus pavadina moteriškais vardais. Bet būtų absurdas, jei įvyktų atvirkščiai. blink.gif
Dangiuks
Niu labai jau čia man keistai??? g.gif
Niutsi
Manau, kad jei yra Nida, galėtų būti ir Preila, tačiau labai atsiprašau, bet skambėsys man tikrai negražus.... schmoll.gif blush2.gif
JANIUKAS
Preila skamba graziai,bet vardas tai schmoll.gif
Taistė
Tikrai grazus vardas! wub.gif Net nebuciau pagalvojus - betgi super thumbup.gif
zuasta
QUOTE(JANIUKAS @ 2007 03 27, 19:31)
Preila skamba graziai,bet vardas tai  schmoll.gif
*

Neisivaizduoju mergaites tokiu vardu schmoll.gif
R&D
Man Juodkrante labiau patinka :lotuliukas
Isila
QUOTE(Langučiai @ 2007 03 26, 22:49)
o man labai gerai skamba bebe.gif  thumbup.gif
zinot, kai pilna tokiu issidirbinejimu kaip Upe, Nemunas ir t.t., tai Preila neturetu nieko stebint.
Pazistu Venta, bet niekas jai nesako, kad labiau tiktu Virvycia ir neklausia, ar sesute ne Dubysa.
Mamyte, jai patinka, tai ir pavadinkit. Visada bus skirtingu nuomoniu, manau, kad Lietuvos miestelio pavadinimas perdaytas i varda visvien geriau uz is serialo istraukta Gvadelupa. mirksiukas.gif
*

O kodėl Upė ar Nenumas yra išsidirbinėjimas? blink.gif
Europiete
QUOTE(gatinha @ 2007 03 26, 14:28)
jura tai vapsie latviu vardas. dauguma latviu pavadinti jurijais, sutrumpintai jura. man tai jau tikrai ne schmoll.gif
o preila visai idomus, tuo labiau uzsienyje gyvenant rolleyes.gif

Na, nezinau ar uzsienyje gyvenant vardas Preila butu labai dekingas... mirksiukas.gif Mano irgi labai lietuviskas vardas, tai tikrai 'ne pyragai' uzsienyje su tokiu vardu, o dar pridejus ilga lietuviska pavarde... doh.gif
dovillee
Preila man asocijuojasi su vaikystes prisiminimais (ten atostogaudavom kiekvienais metais)labai grazus miestelis,bat nemanau kad jusu mergyte butu patenkinta tokiu vardu g.gif
Laava
net nezinau... nedeciau schmoll.gif
astaxa
Na nezinau.. zods tai grazus- bet vardas g.gif
(juodkrante, smiltyne, Pervalka, berniukams - Kaunas, vilnius, panevezys ) )
helena
o boze, kaip negrazu. kaip kokia seila biggrin.gif
Pliukšt
Na nežinau... Nida kaip Nida, bet Preila. Nors man ir Nida nelabai.
Isila
QUOTE(Laava @ 2007 03 31, 15:52)
net nezinau... nedeciau  schmoll.gif
*

Teisingai, geriau nedėti, bet pavdinti galima mirksiukas.gif
Kėja
Man labai gražus vardas ax.gif Toks mielas, šiltas, vasariškas 4u.gif
joločka
MAN VISAI NEBLOGAI SKAMBA g.gif thumbup.gif
Gulia
QUOTE(zaRAza @ 2007 03 26, 11:50)
Preila man neskamba svelniai ne kiek smile.gif Ir siaip negrazus man vietoves pavadinimas, o juolab vardas schmoll.gif Tiesa, be Nidos dar yra ir Pervalka, ir Juodkrante, ir Smiltyne, ir Neringa biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif
Nida girdejau-gal dar nieko,bet visi kiti schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Elisha
O man gražu smile.gif
ZINIUONE
Man nepatiko. Net istart sunku smile.gif
Kribuk
Na keistokas vardukas. Tačiau nesakyčiau, kad jis negražus. smile.gif Jei tau patinka, tai tada vadink ir nekreipk dėmesio į kritiką, visiem neįtiksi.
Cikadelė
QUOTE(Isila @ 2007 03 31, 21:10)
Teisingai, geriau nedėti, bet pavadinti galima  mirksiukas.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif

viena iš dažniausiai pasitaikančių klaidų mirksiukas.gif
Elemire
QUOTE(ZINIUONE @ 2007 04 02, 01:51)
Man nepatiko. Net istart sunku smile.gif
*

o tai kas čia jau tokio sunkaus, juk trumpas paprastas žodis... blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.