Man patinka pats skambesys... Tai tikrai kažkas švelnaus ir kvepenčio jūra. Norėčiau jo savo mergaitei, bet buvau šiek tiek sukritikuota. Jei yra mergaites vardu Nida, tai kodėl gi negražu kai jos pavadintos Preila? Kokia jūsų nuomonė
iš principo tai, aišku, gali ir toks vardas būti, bet man tai kaip tik skambėjimas nepatinka
QUOTE(FataMorgana @ 2007 03 26, 11:47) Man patinka pats skambesys... Tai tikrai kažkas švelnaus ir kvepenčio jūra. Norėčiau jo savo mergaitei, bet buvau šiek tiek sukritikuota. Jei yra mergaites vardu Nida, tai kodėl gi negražu kai jos pavadintos Preila? Kokia jūsų nuomonė Kad butu kazkas svelnaus ir kvepiancio jura, tai galima ir pavadinti Jura. Preila keistai skamba, bet kokiu tik vardu nebuna.
Preila man neskamba svelniai ne kiek
Visai neskamba
Man neskamba ir neskambės
Kažkaip man nelabai
Kodel tuomet negali buti Ignalina, Balbieriskis ar Ukmerge, o juo labiau -- Kaunas?
miestu diskriminacija kazkokia
o man gražu
Man sitam varde atrodo truksta balses
Man skamba labai gražiai
Kazkaip astriai tarias man Preila
QUOTE(vyšniux @ 2007 03 26, 11:58) Visai neskamba jura tai vapsie latviu vardas. dauguma latviu pavadinti jurijais, sutrumpintai jura. man tai jau tikrai ne o preila visai idomus, tuo labiau uzsienyje gyvenant QUOTE(Mekačka @ 2007 03 26, 13:44) O vat jei dar kaip sakant pasiknaisiot istorijoj, tai ir Mėmelis į vardų kandidatus tinka. Nors grįžtant prie Preilos - nors ir neįprastai, man gražiai skamba. Jei jau turim Rusnes, Nidas, Jūras-Jūrates, Smiltes, Neringas ir pan., gali būti ir Preilos - jei vardas išpopuliarės, tai ir nebebus keista. Tarkim kad ir vardas Birutė - jei nebūtų įprasta, visi sakytų, "o kas tau byra", bet kad jau pripratę visi, tai ir nekeista. QUOTE(teeny @ 2007 03 26, 15:46) Lietuviškai galėtų būti Perlė, bet kažkaip ne taip skamba, visgi perlas - vyriškos giminės žodis. Nors turbūt galima būtų padaryti kokią nors Perlėja, Perlina, Perlita ar dar kokią kitą galūnę prikonstruoti.
Toks jausmas, kad nebera normaliu vardu ir pradedam vadint vaikus miestu vardais
Tikrai gražiai skamba
QUOTE(supermamytukas @ 2007 03 26, 15:59) Tikrai gražiai skamba vadinkit vaikus nors ir Karmėlavom ar Vieviais jei jum taip gražu
O man patinka
QUOTE(FataMorgana @ 2007 03 26, 12:47) Man patinka pats skambesys... Tai tikrai kažkas švelnaus ir kvepenčio jūra. Norėčiau jo savo mergaitei, bet buvau šiek tiek sukritikuota. Jei yra mergaites vardu Nida, tai kodėl gi negražu kai jos pavadintos Preila? Kokia jūsų nuomonė ir Pervalka neprastai skamba
o man labai gerai skamba
zinot, kai pilna tokiu issidirbinejimu kaip Upe, Nemunas ir t.t., tai Preila neturetu nieko stebint. Pazistu Venta, bet niekas jai nesako, kad labiau tiktu Virvycia ir neklausia, ar sesute ne Dubysa. Mamyte, jai patinka, tai ir pavadinkit. Visada bus skirtingu nuomoniu, manau, kad Lietuvos miestelio pavadinimas perdaytas i varda visvien geriau uz is serialo istraukta Gvadelupa.
Nelabai kaip skamba.
O dėl saldainių - tai čia skirtumas tas, kad moterišku vardu pavadino saldainius, o ne atvirkščiai. Na, juk dar nėra mergaitės vardu Saldainė (o gal kažką praleidau).
Niu labai jau čia man keistai???
Manau, kad jei yra Nida, galėtų būti ir Preila, tačiau labai atsiprašau, bet skambėsys man tikrai negražus....
Preila skamba graziai,bet vardas tai
Tikrai grazus vardas!
Man Juodkrante labiau patinka :lotuliukas
QUOTE(Langučiai @ 2007 03 26, 22:49) o man labai gerai skamba zinot, kai pilna tokiu issidirbinejimu kaip Upe, Nemunas ir t.t., tai Preila neturetu nieko stebint. Pazistu Venta, bet niekas jai nesako, kad labiau tiktu Virvycia ir neklausia, ar sesute ne Dubysa. Mamyte, jai patinka, tai ir pavadinkit. Visada bus skirtingu nuomoniu, manau, kad Lietuvos miestelio pavadinimas perdaytas i varda visvien geriau uz is serialo istraukta Gvadelupa. O kodėl Upė ar Nenumas yra išsidirbinėjimas? QUOTE(gatinha @ 2007 03 26, 14:28) jura tai vapsie latviu vardas. dauguma latviu pavadinti jurijais, sutrumpintai jura. man tai jau tikrai ne o preila visai idomus, tuo labiau uzsienyje gyvenant Na, nezinau ar uzsienyje gyvenant vardas Preila butu labai dekingas...
Preila man asocijuojasi su vaikystes prisiminimais (ten atostogaudavom kiekvienais metais)labai grazus miestelis,bat nemanau kad jusu mergyte butu patenkinta tokiu vardu
net nezinau... nedeciau
Na nezinau.. zods tai grazus- bet vardas
(juodkrante, smiltyne, Pervalka, berniukams - Kaunas, vilnius, panevezys ) )
o boze, kaip negrazu. kaip kokia seila
Na nežinau... Nida kaip Nida, bet Preila. Nors man ir Nida nelabai.
Man labai gražus vardas
MAN VISAI NEBLOGAI SKAMBA
O man gražu
Man nepatiko. Net istart sunku
Na keistokas vardukas. Tačiau nesakyčiau, kad jis negražus.
QUOTE(Isila @ 2007 03 31, 21:10) Teisingai, geriau nedėti, bet pavadinti galima viena iš dažniausiai pasitaikančių klaidų |