Gal kurį turite info apie šį darželį...??? Būčiau laaaaabai dėkinga
Brangiosios mamytės!!!
Gal kurį turite info apie šį darželį...??? Būčiau laaaaabai dėkinga sweikos, jo ir man idomu butu apie ji ka nors suzinoti, nes kaip tik nuo rydienos leisiu savo mazaja (2 metukai) i ta darzeli. Tai parasysiu kokia nuomone susidariau, taciau butu idomu jei kas parasytu apie ji is ilgesnes savo patirties;) Seip kai nuejau as uzrasyti savo mergaite, tai kaip ne visur labai keistai pasirode didelis aukletoju mandagumas, direktore labai paprasta ir sauni. tik dabar nezinau kaip reiks atsilyginti kai taip geranoriskai mus prieme.
FORUMO TEMOJE "PASIŪLYKITE DARŽELĮ" AR "PADĖKITE IŠSIRINKTI DARŽELĮ" YRA DIDELIS APRAŠYMAS APIE JĮ SU NUOTRAUKĖLĖMIS
QUOTE(ailona @ 2005 05 10, 09:13) FORUMO TEMOJE "PASIŪLYKITE DARŽELĮ" AR "PADĖKITE IŠSIRINKTI DARŽELĮ" YRA DIDELIS APRAŠYMAS APIE JĮ SU NUOTRAUKĖLĖMIS Kažkaip man labai nesiseka surasti...
Ten lanko mano vaikinas jau ketvirti metai, mes lankyti pradėjom nuo 1 m. ir 3 mėn. , o čia nuoroda su aprašymu Vilniaus miesto l/d. "Žirmūnėliai", Visiems rekomenduoju , aš juo labai patenkinta, sėkmės jums.
QUOTE(ENIGMA @ 2005 05 10, 20:45) Ten lanko mano vaikinas jau ketvirti metai, mes lankyti pradėjom nuo 1 m. ir 3 mėn. , o čia nuoroda su aprašymu Vilniaus miesto l/d. "Žirmūnėliai", Visiems rekomenduoju , aš juo labai patenkinta, sėkmės jums. DIDŽULIS AČIŪ!!!
skambinausi šiandien į šį darželį, šnekėjau su pavaduotoja, tai ji man pasakė, kad vargu ar net pavasarį pavyks pakliūti, nors pagal gyvenamą vietą ji mums priklauso, ko gero teks nešt kyšį
Reikia neskambinti, o paprasciausiai nueiti ir pasikalbeti. labai faina ten direktore, visus labai uzjaucia ir stengiasi kaip imanoma padeti. Aisku uz toki geruma visada reikia atsidekoti...
QUOTE(Ivetaa @ 2005 06 03, 08:09) Reikia neskambinti, o paprasciausiai nueiti ir pasikalbeti. labai faina ten direktore, visus labai uzjaucia ir stengiasi kaip imanoma padeti. Aisku uz toki geruma visada reikia atsidekoti... direktorė atostogauja nu del atsidekojimo, tai cia kiekvienas pagal savo galimybes... , bet manau kaip ir kiekvienam pinigus gauti yra geriau nei kokia nors dovanele, nors tai ir butu 50 lt. Bet cia reiketu ziureti pagal savo kisene, nes kaip ir sakiau direktore tikrai nepasiputus ir labai maloni, todel ji pagal pinigus tikrai nevertins. Bet manau, jei zmogus padare tau paslauga tai reiktu ir sumoketi... O del grupes, taj pas mus irgi sake, kad yra 18, bet tiek yra sarasiniu , ju visu niekada nebuna. paprastai kiekviena diena lanko 13-14 vaiku.
na mamikes, turiu klausimeli...prasymeli...
gal kas gyvenat Siaures miestely (aisku, kad tokiu turi buti;)) ir vedat vaikuti i ši darzeli? Klausiu, nes pati turiu gimdyti rugpjucio pradzioje ir galvoju, kad gal atsirastu kokia mamyte, kuri man padetu, kiekviena ryta nuvesdama man mano dukryte i darzeli (2 metukai). Aisku uz tam tikra menesini mokesti:) Iveta
Ivetaa Paskelbta 2005 06 03, 20:47
nu del atsidekojimo, tai cia kiekvienas pagal savo galimybes... , bet manau kaip ir kiekvienam pinigus gauti yra geriau nei kokia nors dovanele, nors tai ir butu 50 lt. Bet cia reiketu ziureti pagal savo kisene, nes kaip ir sakiau direktore tikrai nepasiputus ir labai maloni, todel ji pagal pinigus tikrai nevertins. Bet manau, jei zmogus padare tau paslauga tai reiktu ir sumoketi... ruosiuosi ieskoti darzelio savo mazytei, bet atsiprasau jei uzgausiu....tokie komentarai..... paslauga- ja reikia apmoketi, pati dirbu irgi paslaugu sferoje ir dabar jau ir galvoju....galvoju.... galvoju.... nu nevertinsiu pagal pinigus, bet va litas kitas ir as suteiksiu paslaugas, o ka- prie algos gi man irgi nepamaisys....o jei daraso vaika i pilna grupe- su tipo- ne visi kasdien ateina- tai abejoju ar vaikeliui butu geriau. Suprantu kad pinigu niekad nebuna per daug ir net kai reikes maniskei vietos- neabejodama nesiu- nes kaip jau cia bebutu- tai TIESIOG NATURALU PAS MUS nu jei per kelias dienas priima i darzeli, nes man tikrai labai labai reikejo, taj cia ne paslauga???, oseip reiktu rasyti i eile ir t.t. Manau cia jau nuo kiekvieno asmeninio supratimo si savoka skamba.
Sveikos mamytės, ir mes užsirašeme į šįta darželį. Pagal vieta mes ten ne priklausom, ir kai užsirašinejome direktorės nebuvo, tai pavaduotoja pasake kad atseit nieko pažadėt negali, ateikite kita pavasari tada šnekesim. Nors į grupė užrašė. Tai aš taip suprantu kad kai ateisiu pavasari turėčiau nunešt pinigėlių. Tai apšvieskit mane, kokia SUMA nunešt kad tikrai priimtu?
Sweika, Seip as nieko nenesciau, nu nebent koki lauknesiuka maza, bet pinigu nenesciau, nes priims kaip supratau tik po puses metu, o pasake taip tik del to, kad jos nezino kokia bus situacija tuo metu. Jei nesti , taj manau reikejo dabar..., kad jusu vietos niekas neuzimtu;) Seip mano vaikas tokio pat amziaus kaip ir Tavo, jau einam i si darzeli gera menesi, seip esu labai labai patenkinta, labai geros auklytes ir atmosfera vaikui sukurta labai gera, maistas labai geras ir t.t.
dekoju už informacija. Mes tai užsirašeme nuo kito rudens, bet pasake kad jeigu bus vieta, tai reikes pradeti nuo birželio, kad išsaugoti vieta. O dėl pinigelių klausiu dėl to kad mes šitam darželiui nepriklausome. Mes gyvenome Kalvarijų g., bet po metų, dveju planuojame persikelti į žirmunus.
Mes priklausome siam darzeliui ir uzsiraseme pries tris savaites, o norime eiti nuo spalio, tai paskae, kad nieko negarantuoja, nes norinciu labai daug, o uzsirase yra net nescios budamos (kazkokia nesamone), na bet tikiuosi, kad pakliusime, nes nezinau ka daryti reikes. O gal kas zinote jei nunesciau pinigeliu ( na tikrai ne 50lt) direktorei - gal priimtu?
Sveikos mamytes
reikia jusu pagalbos laukiu jusu patarimu!!!aciukas is anksto seip mes irgi naujokai Vilniuje, gyvenam keletas menesiuku;) turejom ta pacia problemele del tu darzeliu... mums pasiseke, nes nuejom i pirma pasitaikiusi "Zirmuneliu" ir cia labai patiko ir aukletojos nuostabios ir aplika sukurta liux... seip uzrasyti pries kiek laiko net nezinau, zinau, kad mamos labai anksti uzrasineja vaikus ir taj garantiju neduoda, kad priims. Reikia eiti paprasciausiai ir bandyti kalbetis:) o seip pagal rajona kuris darzelis priklauso reikia pirmiausiai bandyti ir eiti i ta, nes pirmenybe teikiama tada bus... SEKMES
O sita darzeliai dirba tokiu metu?ten nuejus rasiu ka nors?
pasimetus ryskiai ash
seip jie dirba tik gali atostogauti kai kurios aukletojos ir direktore:)
uz darzeli kiek reikia moketi tiksliai pasakyti negaliu, man atrodo, kad vidutiniskai i diena iseina apie 5 Lt, bet manau tikrai verta tuo labiau, kad sitam darzeli labai geras maistas.
Sveikos, kaip manote, ar dar yra šansų pateks į šį darželį nuo šio rudens??? Dievulis taip davė, kad po mėnesio tapsiu Vilniete (gal), o kur lėlytę savo padėt, neįsivaizduoju
manau reikia eiti i vieta ir kalbetis, nes seip nei telefonu nei kaip kitaip tik akis i aki galima kazka isspresti.
SEKMES
[COLOR=red]
QUOTE(ENIGMA @ 2005 07 25, 11:49) [/COLOR]MAN ĮDOMU - MES UŽ DARŽELĮ MOKAME PO 75 LT PER MĖNESĮ (BE JOKIŲ LENGVATŲ) TIK SĄLYGA TA KAD KAINA NEPRIKLAUSO NUO TO KIEK DIENŲ VAIKAS LANKO - TIESIOG MOKAME UŽ VISĄ MĖNESĮ KAI PABANDŽIAU UŽRAŠYTI Į PARUOŠIAMĄJĄ GRUPĘ "ŽIRMUNĖLIAI" SAKO 120LT - "KAIP VISUR" BET DABAR MES MOKAME NE KAIP VISUR KODĖL TAIP YRA?
Gal kas galite pasakyti pagal kokias programas yra dirbama siame darzelyje?
sveiki
na savo dukryte i si darzeli as vedu nuo rugsejo 1 dienos. Kai atsikraustem i vilniu liepos pabaigoje, tai mane visi pagasdino kad iki kitu metu galiu tik pasvajoti apie priemima i bet koki darzeli, bet nuejau i si (jis prie mano namu), tai pakalbejom su labai malonia direktore, uzrase ji mus i bendra eile ir turbut kaip ir visiems vilciu daug nedave... atejom rugpjucio pabaigoje ir pasake kad esam priimti sekmes!
Sveikos, labai ilgai nerašote apie šį darželį. Kokia ten aplinka? Ar geros aukletojos? Gal kas planuojate neužilgo jį lankiti?
QUOTE(ailona @ 2005 08 02, 11:37) [COLOR=red][/COLOR] MAN ĮDOMU - MES UŽ DARŽELĮ MOKAME PO 75 LT PER MĖNESĮ (BE JOKIŲ LENGVATŲ) TIK SĄLYGA TA KAD KAINA NEPRIKLAUSO NUO TO KIEK DIENŲ VAIKAS LANKO - TIESIOG MOKAME UŽ VISĄ MĖNESĮ KAI PABANDŽIAU UŽRAŠYTI Į PARUOŠIAMĄJĄ GRUPĘ "ŽIRMUNĖLIAI" SAKO 120LT - "KAIP VISUR" BET DABAR MES MOKAME NE KAIP VISUR KODĖL TAIP YRA? Darzelyje "Zirmuneliai" tiek mokate? Ka kalbejote del mokescio, kad tik tiek mokat?
Viena grupė dirba pagal Montesorį.
O kazin jei norint kad vaikas darzeli lankytu nuo rugsejo, tai kada jau reikia pranesti darzeliui? Jau koki geguze ar vasara?
Kazin i grupe kur dirba pagal Montesori sunku patekti?
Ar žinote, kad M. Montesori savo ugdymo sistemą sukūrė ir taikė protiškai atsilikusiems vaikams? Aš tai labai nesižaviu Montesori sistema, bet ir neteigiu, kad minėta grupė dirba prastai.
QUOTE(Astuliukas @ 2006 03 02, 12:40) O kazin jei norint kad vaikas darzeli lankytu nuo rugsejo, tai kada jau reikia pranesti darzeliui? Jau koki geguze ar vasara? Kazin i grupe kur dirba pagal Montesori sunku patekti? Siūlau eiti dabar ir kalbėtis Papildyta: QUOTE(mamyčiukas @ 2006 03 02, 12:57) Ar žinote, kad M. Montesori savo ugdymo sistemą sukūrė ir taikė protiškai atsilikusiems vaikams? Aš tai labai nesižaviu Montesori sistema, bet ir neteigiu, kad minėta grupė dirba prastai. O toliau ar domėjotės šia sistema Nes vėliau kai buvo pasiekta su tais vaikais labai gerų rezultatų, pabandė pritaikyti šią ugdymo sistemą sveikiems vaikams ir rezultatai taip pat buvo labai geri, tad pirmiau pasidomėkite giliau šia sistema, o grupė ištiesų dirba puikiai ir auklėtojos labai geros - Stasė ir Sonata. QUOTE(ENIGMA @ 2006 03 02, 17:11) Siūlau eiti dabar ir kalbėtis Reikes nueiti pasidometi, nes i si darzeli mes uzsiraseme kai vaikutis buvo puses metuku o kad perpildytas tai tikiu, toks rajonas pasoneje isaugo
Labux,
Mielos mamytes mano meskiukas uzrasytas i sio darzelio lopseli nuo siu metu rugsejo. Gal kas lankot? Ir galite kazka papasakoti apie aukles ir seimyninkele lopselio grupese apie bendra atmosfera ir sergamuma? Ar veda lopselinukus i lauka ir t.t???? Is anksto dekoju atsakiusioms P.S. Galima ir i a.z.
AUUUUUUUUUU...
Negi cia nera Zirmuneliu lopselinuku mamychiu QUOTE(Mija V @ 2006 03 06, 17:49) Labux, Mielos mamytes mano meskiukas uzrasytas i sio darzelio lopseli nuo siu metu rugsejo. Gal kas lankot? Ir galite kazka papasakoti apie aukles ir seimyninkele lopselio grupese apie bendra atmosfera ir sergamuma? Ar veda lopselinukus i lauka ir t.t???? Is anksto dekoju atsakiusioms P.S. Galima ir i a.z.
Lankom, bet ne lošelį
Jei papulsite pas Sandrą ir Aušrą tai sveikinu, šeimininkės vardo nepamenu Antra grupė - sunku man kalbėti apie ją nes nelabai žinau QUOTE(ENIGMA @ 2006 03 10, 13:13) Lankom, bet ne lošelį Jei papulsite pas Sandrą ir Aušrą tai sveikinu, šeimininkės vardo nepamenu Antra grupė - sunku man kalbėti apie ją nes nelabai žinau Enigma, tu kalbi apie Lopselio ar darzelio aukletojas???
Aš praeitą savitę užrašiau savo merginą į Montesorį grupę nuo rugsėjo. Iš tikrųjų atėjau labai geru laiku, grupės dar nepradėtos formuoti, todėl gali pasirinkti kur nori. Mamos nelaukit, nes vaikučių tikrai daug mūsų rajone
Sveikos,
mes jau antra savaite,kaip į daržą einam, į ,, ZUIKUČIŲ ,, grupe. Gal atsirastų mamyčių iš tos grupes?Kažkaip jau vieniša jaučiuosi, norisi bendravimo, patirties pasidalijimo QUOTE(armane @ 2006 05 10, 14:11) Sveikos, mes jau antra savaite,kaip į daržą einam, į ,, ZUIKUČIŲ ,, grupe. Gal atsirastų mamyčių iš tos grupes?Kažkaip jau vieniša jaučiuosi, norisi bendravimo, patirties pasidalijimo mes jau kaip 2men einame i sia grupe. VNZ labai labai fainas darzelis.
sveikos mamytes,nenoriu nieko bloga sakyti,bet mano vieni pazistami lanke si darzeli tai labai buvo nepatenkinti ,jie net pakeite i kita.mums irgi arciau namu sis darzelis,bet mes einam i kita
|