QUOTE(Astuliukas @ 2006 04 03, 09:38) Aš praeitą savitę užrašiau savo merginą į Montesorį grupę nuo rugsėjo. Iš tikrųjų atėjau labai geru laiku, grupės dar nepradėtos formuoti, todėl gali pasirinkti kur nori. Mamos nelaukit, nes vaikučių tikrai daug mūsų rajone  Mano Švarnas kogero bus su Redita vienoj grupėj Papildyta:QUOTE(kardele @ 2006 05 12, 19:44) sveikos mamytes,nenoriu nieko bloga sakyti,bet mano vieni pazistami lanke si darzeli tai labai buvo nepatenkinti ,jie net pakeite i kita.mums irgi arciau namu sis darzelis,bet mes einam i kita Kaip nelankius galima taip kalbėti???  pirma žinutė pas narį ir tokia? keistoka
o man (vaikui taip pat) sis darzelis labai labai patinka, zinoma, del nuostabiu auklyciu:) .
jolantabal
2006 05 26, 14:45
Mes irgi lankom "Zuikučių" grupę. Ir mums patinka auklėtojos Sandra, Aušra ir Birutė. Tik vat po naujos auklėtojos Sigitos pasirodymo vaikas pradėjo nebenorėt eit į darželį ir lieka su ašarom. Tai tik įrodo, kad mūsų nuolatinės auklėtojos yra labai geros:valio Labai laukiu, kol Aušra sugrįš į darbą. Tai turėtų įvykt, kiek žinau, birželio 1 dieną. Papildyta:QUOTE(armane @ 2006 05 10, 14:11) Sveikos, mes jau antra savaite,kaip į daržą einam, į ,, ZUIKUČIŲ ,, grupe. Gal atsirastų mamyčių iš tos grupes?Kažkaip jau vieniša jaučiuosi, norisi bendravimo, patirties pasidalijimo  Armane, ką norėtumsužinot apie šią grupę? mes jau antrą sezoną pradėjom šioje grupėje. Tiesa, daug sirgom, žiemą visai mažai lankėm, bet dabar gal dažniau lankysim, nes visgi vasara artėja
Armane, tavo vaikis jau , ko gero, pasipraso ant puodo??? Labai nustebau, kad cia nieks nesodins ir visi musu ismokti dalykai sustos  gal as kazka neteisingai suprantu...
QUOTE(Ivetaa @ 2005 06 23, 10:39) nu jei per kelias dienas priima i darzeli, nes man tikrai labai labai reikejo, taj cia ne paslauga???, oseip reiktu rasyti i eile ir t.t.Manau cia jau nuo kiekvieno asmeninio supratimo si savoka skamba.  Man asmeniskai tokia propblema buvo iskilus bet jau dabar nebe, tas malonumas tikrai ne 50Lt kainavo o gerokai daugiau .......lt vat tau ir darzelis per diena  Ne piniguose esme, bet reikalingas darzelis ir tiek......nors ir lankys mano sunus ji tik kaip papuola, bet turiu tureti kur ji nuvesti nes man tai bus butina.....tevai dirbantys ir vaiko tikrai negales ziureti......o aukles nenoriu nes noriu kad vaikas bendrautu su vaikais ir tobuletu.... o darzeliai visi sausakimsi taika daryt tokiu atveju..... pasirinkimas menkas....
Labux Mija+ Nepasipraso mano mazius.Ir mane tas labai sunervino, kad ant puodo nesodina,nes maniau kad darzelyje jis tai ismoks daryti.O kam pasakau kad nesodina jei nemoka, tai visi stebisi,nes kituose darzuose, visus urmu sodina, ir taip vaikai ismoksta ant puodo sedet.
O aš pirmą kart girdžiu, kad nesodina Kiek žinau sodina, jei pasakote auklėtojoms, kad jūs jau mokotės sėdėti ant puodelio. Reikia tik žmoniškai pasikalbėti su auklėtojomis  QUOTE(armane @ 2006 07 02, 21:52) Labux Mija+ Nepasipraso mano mazius.Ir mane tas labai sunervino, kad ant puodo nesodina,nes maniau kad darzelyje jis tai ismoks daryti.O kam pasakau kad nesodina jei nemoka, tai visi stebisi,nes kituose darzuose, visus urmu sodina, ir taip vaikai ismoksta ant puodo sedet. tiesa nemanau, kad auklėtojos turi atlikti tėvų pareigą. Tėvai turi mokinti vaikus ant puodo sėdėti, o ne auklėtojos, labai gerai jūs čia pasiplanavote. Gal tada auklę samdykite normalius pinigus mokėkit ir viską vaikas išmoks be jūsų pagalbos.
Šiaip jau vaikas sėdasi ant puodo, jokių isterijų, tik jis nepasiprašo, o auklėtojos vistiek nesodina, nes joms perdaug vaikų ir pan. Sako kai pats prašysis tada ir sodinsim. Iš kitos pusės, kada mokinti vaiką sėdėti ant puodo, kai jis praleidžia visą dieną darželyje. Čia turėtų būti bendradarbiavimas šiuo klausimu. Kalbamasi tikrai žmoniškai ir kas 2 savaites nešami šokoladai ir pan. Nežinau kaip dar žmogiškiau kalbėti.
P.S. Tikrai nesu nusistačiusi ,nei prieš auklėtojas, nei prieš darželį, viskas man labai patinka.
ENIGMA, kodėl tu taip aršiai gini šį darželi ir nepriimi kitokių nuomonių apie jį, tik gini visomis išgalėmis, juk kiekviena mama turi savo nuomonę, savo reikalavimus darželiui ir pan. Juk mes visi tokie individualūs. Kažkaip labai jau keista tavo reakcija į priešingą nuomonę, nei tavo.
kardele
2006 07 20, 18:53
QUOTE(ENIGMA @ 2006 05 13, 22:19) Mano Švarnas kogero bus su Redita vienoj grupėj Papildyta:Kaip nelankius galima taip kalbėti???  pirma žinutė pas narį ir tokia? keistoka  visa laika buna pirma zinute,o kas cia jums keista as nelabai supratau,as tik pasakiau tai kaip buvo,ar as jau negaliu savo nuomones pasakyti?
saulute26
2006 08 01, 19:58
sveiki buvom mes siandien darzelyje ir uzsiregistravome kitiem metams. direktores nebuvo, tai prieme pavaduotoja. pasirode labai maloni. paziuresim kaip toliau bus
QUOTE(saulute26 @ 2006 08 01, 20:58) sveiki buvom mes siandien darzelyje ir uzsiregistravome kitiem metams. direktores nebuvo, tai prieme pavaduotoja. pasirode labai maloni. paziuresim kaip toliau bus :) saulute26, tu galvoji vesti i darzeli kai vaikiukui bus metai ar veliau?
QUOTE(armane @ 2006 07 18, 22:00) Šiaip jau vaikas sėdasi ant puodo, jokių isterijų, tik jis nepasiprašo, o auklėtojos vistiek nesodina, nes joms perdaug vaikų ir pan. Sako kai pats prašysis tada ir sodinsim. Iš kitos pusės, kada mokinti vaiką sėdėti ant puodo, kai jis praleidžia visą dieną darželyje. Čia turėtų būti bendradarbiavimas šiuo klausimu. Kalbamasi tikrai žmoniškai ir kas 2 savaites nešami šokoladai ir pan. Nežinau kaip dar žmogiškiau kalbėti. P.S. Tikrai nesu nusistačiusi ,nei prieš auklėtojas, nei prieš darželį, viskas man labai patinka. Sodina visus kartu, žinau, nes su vaiku perėjau per visą tai... Ir jei vaikas nesiprašo pats, tai jos tikrai neprilakstys paskui, ir joki šokoladai čia nepadės. QUOTE(armane @ 2006 07 18, 22:17) ENIGMA, kodėl tu taip aršiai gini šį darželi ir nepriimi kitokių nuomonių apie jį, tik gini visomis išgalėmis, juk kiekviena mama turi savo nuomonę, savo reikalavimus darželiui ir pan. Juk mes visi tokie individualūs. Kažkaip labai jau keista tavo reakcija į priešingą nuomonę, nei tavo.  Ginu nes labai gerai žinau šitą darželį nežinočiau nesakyčiau, tik gaila , kad tėvai atvede į grupę vaiką įsivaizduoja, kad auklėtoja jiems kaip auklė, t.y. tik jų vaikui... QUOTE(kardele @ 2006 07 20, 19:53) visa laika buna pirma zinute,o kas cia jums keista as nelabai supratau,as tik pasakiau tai kaip buvo,ar as jau negaliu savo nuomones pasakyti? O kokia ta nuomonė pačiai ten net nebuvus???
QUOTE(agava @ 2006 05 12, 15:53) tik va dabar kazkokia nauja yra, tai nelabai vaikui patinka, o ir mums nelabai  . VNZ labai labai fainas darzelis. QUOTE(jolantabal @ 2006 05 26, 14:45) . Tik vat po naujos auklėtojos Sigitos pasirodymo vaikas pradėjo nebenorėt eit į darželį ir lieka su ašarom. Papildyta:Mes ir lankom sia grupe Del pasirodziusios aukletojos, galvojau kad man vaidenasi, mes ir turejom del jos prolemikiu  Ne tik, del vaiko nenoro Tad mamkos, jei ji dar karta pasirodys,ir bus problemu skudziames vedejai, gal tada gausim i grupe normalia auklyte
Mano nuomone, kad vaikuti reikia mokinti ant puoduko jau nuo 7-8 men. ir tada darzeli bus lengviau. Emilyte jau sodinu ant puoduko kas valanda vis prisedam ir palaukiam kolkas dar nieko, bet vyresnioji 8men jau be pampersu buvo. Tad manau reikia mokinti kaip imanoma anksciau
QUOTE(sielo @ 2006 08 05, 14:52) Mes ir lankom sia grupe Del pasirodziusios aukletojos, galvojau kad man vaidenasi, mes ir turejom del jos prolemikiu  Ne tik, del vaiko nenoro Tad mamkos, jei ji dar karta pasirodys,ir bus problemu skudziames vedejai, gal tada gausim i grupe normalia auklyte  Kokių problemų? Čia kalbame apie Zuikučių grupę?Mes ten lankome, bet kai mačiau kitas auklytes, tai galvojau čia vasarai, laikina. Pasidalinkite savo žiniomis, nes man ant nosies gimdymas  ir as tik nuvedu mažiu,o pasiima tėvelis,tai kažkiek informacijos ir negaunu. Papildyta:O gal "Zuikučių" mamytės norėtų artimiausiu laiku susitikti ir paplepėti visom rūpimais klausimais.Smagu būtų susipažinti, vistiek mus jungia bendri interesai.
Svaime suprantama turite burtis ir spresti problemas, bet man atrodo , kad Siga ten tik vasarą buvo  Ten auklėtojos Aušra ir Sandra
Sveikos "Zuikučių" mamytės,
galite nurimti, viskas liks kaip ir buvo, auklėtojos tos pačios, čia tik pavaduoja vasarą. Šiandien kalbėjau su auklėtoja Aušra.
P.S. Tai kaip dėl susitikimo, nejau niekas nenori susipažinti?
saulute26
2006 08 14, 09:37
QUOTE(mamaliukas @ 2006 08 02, 11:20) saulute26, tu galvoji vesti i darzeli kai vaikiukui bus metai ar veliau? sveika mamaliukai, galvojau kai sueis 1,3 m. kaip tik bus nuo rugsejo, bent taip uzrasiau. o kaip bus paziuresim. daugiau tai lems vaikiukas. jeigu turesiu su kuo palikti tai gal ir veliau vesiu, bet greiciausiai teks i darba gristi ir leliukas eis i darzeli. o tu kada galvoji vesti savo pupa?
QUOTE(saulute26 @ 2006 08 14, 10:37) sveika mamaliukai, galvojau kai sueis 1,3 m. kaip tik bus nuo rugsejo, bent taip uzrasiau. o kaip bus paziuresim. daugiau tai lems vaikiukas. jeigu turesiu su kuo palikti tai gal ir veliau vesiu, bet greiciausiai teks i darba gristi ir leliukas eis i darzeli. o tu kada galvoji vesti savo pupa? As neturiu mamos, kad paziuretu, o atiduoti darzely man sirdis plysta. Ieskosiu aukle o kur ja gera rasti labai bijau paliksti svetimam zmogui. Dabar pupai greit 7 menesiai gal ka sugalvosiu iki metuku bet bus vasario menuo tikra ziema darzely ligos. Esu pasimetus ir kuo toliau tuo baisiau. Paziuresiu ka pasiulys darbdavys kai grysiu atgal i darba planuoju ateit pakalbet kol dar nera vaikui metai, paziuresiu gal net atgal neateisiu. Neprapulk rasyk
saulute26
2006 08 16, 11:44
QUOTE(mamaliukas @ 2006 08 15, 21:16) As neturiu mamos, kad paziuretu, o atiduoti darzely man sirdis plysta. Ieskosiu aukle o kur ja gera rasti labai bijau paliksti svetimam zmogui. Dabar pupai greit 7 menesiai gal ka sugalvosiu iki metuku bet bus vasario menuo tikra ziema darzely ligos. Esu pasimetus ir kuo toliau tuo baisiau. Paziuresiu ka pasiulys darbdavys kai grysiu atgal i darba planuoju ateit pakalbet kol dar nera vaikui metai, paziuresiu gal net atgal neateisiu. Neprapulk rasyk  o vyro tevai? maniskiai dirba, vyro siauliuose gyvena, tai gal brolis pades, jo darbo grafikas laisvesnis. bet irgi paziuresiu ka darbdaviai pasiulys, jei alga bus tokia pat tai neapsimoka, nes auklei sumokesiu visa alga o del darzelio tai labai daug nuo aukletojos priklauso, mano bendradarbe maergyte leido `1,1 metuku ir ji niekad nesirgo. bet pas juos grupei 8 vaikai ir tai ne visi buna. o kaip vyresnioji, ar ji padeda?
QUOTE(armane @ 2006 08 08, 18:12) Kokių problemų? Čia kalbame apie Zuikučių grupę? tai as pilnai suprantu kad, Siga buvo laikinai. Bet aciu tokiu laikinumu Na kad ji bjauroka bobelka tai faktas.. keli vaikuciai ibego i rubine, kai as savo pupa pasiiminejau is lopsio, tai ji grubiai (na puikiai gi matos) partempe juos i grupe Mano panele prie savu aukletoju nei karto nebuvo i kelnes pridarius ir ka prie pakaitines pridare Galimetu sakyt nieko tokio- pasitaiko, ka as ir pamaniau  . Kita diena ziuriu atslubuoja mano vaikas, pamate mane, net apsiverke. Pasirodo blogai basute apauta..puse pirstuku neimauti Dar kai paprasiau kazkokius virskinimo vaistukus 1 kart suduot, pareiske, kad ji ne sesele
QUOTE(saulute26 @ 2006 08 16, 12:44) o vyro tevai? maniskiai dirba, vyro siauliuose gyvena, tai gal brolis pades, jo darbo grafikas laisvesnis. bet irgi paziuresiu ka darbdaviai pasiulys, jei alga bus tokia pat tai neapsimoka, nes auklei sumokesiu visa alga o del darzelio tai labai daug nuo aukletojos priklauso, mano bendradarbe maergyte leido `1,1 metuku ir ji niekad nesirgo. bet pas juos grupei 8 vaikai ir tai ne visi buna. o kaip vyresnioji, ar ji padeda? Vyro tėvai išsiskyrę ir gyvena kitam mieste tikrai be šansų, kad pažiūrėtų. Vyresnioji pažaidžia kai nori bet šiap aš jos niekada nevarau ir nepriverčiu, juk gimdžiau ne tam, kad ji būtų aukle  Kalbėjau su kitom mamytėm sakė pats geriausias darželis Pasaka, ar ka žinot apie jį?
saulute26
2006 08 18, 11:48
Sveikute, cia tas darzelis kur pagal voldorfo metodika mokina? man ji nelabai priimtina, nes as jau su maziliu kalbu keleta kalbu( per diena su aplinkiniais ir artimais gaunasi 3 kalbos), o jie mazyliu kalbu nemokina, prailgina vaikyste ir zaidzia jie mediniais zaislais (cia kiek skaiciau ir kiek girdejau kalbant, gali aisku buti netikslu). tai tokie zaislai liuks  tik kad tik jie butu pas mazyli nenoreciau. man labiau prie sirdies montesori metodika arba tradicine. o jums? smagu kad vyresniajai dukrytei neuzkrauni, nes ir musu su broliu tarpas nemazas, o tevai megdavo man uzkrauti, tai nueik is darzelio paimt, tai jei eini pas drauge ar i kiema tai butinai broli paimk ir t.t.  tai kartais nesmagu budavo. bet musus name tokios mes tris buvom, tai kazkaip susitaikeme.
QUOTE(saulute26 @ 2006 08 18, 12:48) Sveikute, cia tas darzelis kur pagal voldorfo metodika mokina? man ji nelabai priimtina, nes as jau su maziliu kalbu keleta kalbu( per diena su aplinkiniais ir artimais gaunasi 3 kalbos), o jie mazyliu kalbu nemokina, prailgina vaikyste ir zaidzia jie mediniais zaislais (cia kiek skaiciau ir kiek girdejau kalbant, gali aisku buti netikslu). tai tokie zaislai liuks  tik kad tik jie butu pas mazyli nenoreciau. man labiau prie sirdies montesori metodika arba tradicine. o jums? smagu kad vyresniajai dukrytei neuzkrauni, nes ir musu su broliu tarpas nemazas, o tevai megdavo man uzkrauti, tai nueik is darzelio paimt, tai jei eini pas drauge ar i kiema tai butinai broli paimk ir t.t.  tai kartais nesmagu budavo. bet musus name tokios mes tris buvom, tai kazkaip susitaikeme.  Labas, as ieskojau darzeli , kad butu netoli namu, tiesa del metodinio destymo nelabai kreipiau demesio. Dabar susimasciau ar yra kur Zirmunuose koks kitas darzelis kur kita metodika. O, gal tu zinai?
Sveiki.
Nuo rugsejo6d. ir mano mazius zada patapti zirmunelio aukletiniu. Jam 1,9men. Zadu leisti puse dienos...mus prieme i vyresne nei maziausiu grupe..gal forume yra mamyciu, kuriu vaikuciai lanko ta grupe?..butu idomu isgirsti apie aukletojas, atmosfera, vaikucius, tradicijas ir kt.
saulute26
2006 08 20, 15:31
QUOTE(mamaliukas @ 2006 08 19, 14:57) Labas, as ieskojau darzeli , kad butu netoli namu, tiesa del metodinio destymo nelabai kreipiau demesio. Dabar susimasciau ar yra kur Zirmunuose koks kitas darzelis kur kita metodika. O, gal tu zinai?  sveikute, kiek zinau pas lietuvos darzeliuose populiariausios kokios 4 metodikos. dar yra mi ties darzelis (netoli vaiku namu). kai buvau sitam darzeli vedeja pasake, kad yra skirtingos grupes, bet tik nuo 3 metuku, o iki tol visiem bendra Leituvos programa o i darba tikriausiai nepavyks gristi, tai tikriausiai teks dar su mazyliu pabuti namuose arba ieskoti kito darbelio.  p.s. ziuriu mes vieno zenklo
Labas, Minties darželis kur šalia sporto mokyklos šalia kelio?, jei tas tai ten atrodo neigaliu darželis...
saulute26
2006 08 21, 13:35
QUOTE(mamaliukas @ 2006 08 21, 09:21) Labas, Minties darželis kur šalia sporto mokyklos šalia kelio?, jei tas tai ten atrodo neigaliu darželis... sveika, ten netoli yra lenku mokykla ir vaiku namai. vienoj gatves pusei yra neigaliu darzelis, o kitoj paprastas. ten vede savo mazyli mano kirpeja, tai liko patenkinta. beje vede i paprasta grupe. mums tai arciausiai zirmuneliai, o jums kuris? o nebandet eiti pasizvalgyti po darzeli?
QUOTE(saulute26 @ 2006 08 21, 14:35) sveika, ten netoli yra lenku mokykla ir vaiku namai. vienoj gatves pusei yra neigaliu darzelis, o kitoj paprastas. ten vede savo mazyli mano kirpeja, tai liko patenkinta. beje vede i paprasta grupe. mums tai arciausiai zirmuneliai, o jums kuris? o nebandet eiti pasizvalgyti po darzeli? Mums visai salia zirmuneliai, tai gal susitinkam ir nuvarom su vezimais pasizvalgyti?
saulute26
2006 08 22, 08:20
QUOTE(mamaliukas @ 2006 08 22, 07:42) Mums visai salia zirmuneliai, tai gal susitinkam ir nuvarom su vezimais pasizvalgyti? sveikute, galim kuria diena. parasyk i az, tada susitarsim kur ir kada susitinkam.
Žemuogėlė
2006 08 22, 15:08
Sveikos mamytės. Mano mažoji lanko zuikučių grupę jau 10 mėn., viskas labai patiko ir vaikas ėjo labai noriai į darželį, bet vat jau gal kokias 2 savaites isteriškai verkia ir nenori eiti. Labai bijau, kad ją ten skriaudžia. Velnias žino kas ta nauja auklėtoja. Tik vienas dalykas džiugina, kad ji laikinai, bet baisu, kad neliktų mažajai kokios traumos, kad visą laiką nenorės eiti i darželį.
QUOTE(Žemuogėlė @ 2006 08 22, 16:08) Sveikos mamytės. Mano mažoji lanko zuikučių grupę jau 10 mėn., viskas labai patiko ir vaikas ėjo labai noriai į darželį, bet vat jau gal kokias 2 savaites isteriškai verkia ir nenori eiti. Labai bijau, kad ją ten skriaudžia. Velnias žino kas ta nauja auklėtoja. Tik vienas dalykas džiugina, kad ji laikinai, bet baisu, kad neliktų mažajai kokios traumos, kad visą laiką nenorės eiti i darželį. Nepatingek ir nueik i darzeli pakalbek su aukletoja, pasakyk tipo pastebejau, kad mano pupa labai nerami zinau, kad jums sunku tiek daug vaiku, tad nesupykit jei pamo pupa rodo oziukus ir pan. Gudriai ir suzinosi kokia ta aukletoja kaip ji kalba ir ka ji isvis mano apie lialius ir tuo paciu "pameilinsi ja", ziurek gal kitaip ziures tavo vaika. Gal ir nera malonu taip meilikauti bet ka tik nepadarysi savo vaiko labui. As del savo vaiku viska galiu padaryti net nusilenkti priesui. Linkiu sekmes.
Žemuogėlė
2006 08 23, 08:49
Siandien mazulka vel labai verke eidama i darzeli, bet liktais pasisake, kad toks berniukas ja musa ir ji nenori kad jis butu. Tai tikiuosi, kad tai ir yra tikroji priezastis. Pasakiau aukletojai, tai ji pasake, kad tikrai tas berniukas megsta pasimusti, tai pazadejo labiau stebeti ji, kad jis neskriaustu mano mazulkos
Astuliukas
2006 09 04, 13:45
Mes šiandien pirmą kartą buvome darželyje. Lankysim Montesori grupę. Viskas  Jokiu ašarų, pykčių. Sakė labai patiko. Nepatiko tik bliaunantys vaikai (taip pati sakė  ) . Čia vaikai kuriuos ir mamos atvedė pirmą kartą. Klausiu tai kuo tau jie nepatiko. Sako bliauna ir klausia kur tėtė, kur mama  Bet pietų miegelio grįžome namo, tikiuosi rytoj viskas bus dar geriau. O kaip Jums mamytės sekėsi darželyje?
Sveikos, visos įpuolusios į darbus, rūpestėlius Mano mažius - viščiukų grupėje..ir, atrodo, toje grupėje dirba "išgirtoji" Sigutė  ..o gal ką galit papasakoti apie auklėtoją Astą?
labai malonu buvo pasiskaityti ispudzius apie zuikuciu grupe. Mes irgi lankem sia grupe, bet nuo rugsejo mus pervede i darzeli 'drugeliu' grupe. Abu su vyru labai nepatenkinti misria grupe - musu vaikui 2,8 m., o ten ir penkiameciu pilna. Neisivaizduoju koks ugdymas ten gali vykti - kai vaiku 25, visi skirtingo amziaus, ir 3 aukletojos
jolantabal
2006 09 13, 09:35
QUOTE(divaa @ 2006 08 20, 14:05) Sveiki. Nuo rugsejo6d. ir mano mazius zada patapti zirmunelio aukletiniu. Jam 1,9men. Zadu leisti puse dienos...mus prieme i vyresne nei maziausiu grupe..gal forume yra mamyciu, kuriu vaikuciai lanko ta grupe?..butu idomu isgirsti apie aukletojas, atmosfera, vaikucius, tradicijas ir kt. O kaip ta grupė vadinasi, nes vyresniųjų grupių yra ne viena? Mes nuo rugsėjo einam į "Spalvelių" grupę  Gal yra mamyčių iš čia?
Astuliukas
2006 09 13, 10:22
QUOTE(INAAR @ 2006 09 12, 16:27) Neisivaizduoju koks ugdymas ten gali vykti - kai vaiku 25, visi skirtingo amziaus, ir 3 aukletojos Del skirtingo amziaus viskas ok jei geros aukletojos. vyresni mokinasi tam tikru dalyku ir maziu, o maziai is dideliu. Bet vat kad dideles grupes, tai man ir  Vakar pravaziuodama maciau visa viena grupe susedusia i smelio deze - skruzdelynas  Kaip ten jie zaidzia ir koks demesys aukletoju jiems tai  vis del to per dideles tokios grupes. Bet cia ne darzeliu kalte, as manau, musu svietimui nusispjauti, juk nieko jie gero nedaro.
rusnemi
2006 09 26, 14:47
QUOTE(divaa @ 2006 09 06, 09:47) Sveikos, visos įpuolusios į darbus, rūpestėlius Mano mažius - viščiukų grupėje..ir, atrodo, toje grupėje dirba "išgirtoji" Sigutė  ..o gal ką galit papasakoti apie auklėtoją Astą? Sveikos, mes lankom "Saulučių" grupę, nors ir mišri, bet manau vaikui geriau. Prieš tai lankėm "Viščiukų". Aš nežinau, kodėl tom mamom pasirodė kad Siga bloga auklėtoja  . Mano dukrytei ji labiau patiko, kiekvieną dieną auklėtoja sugalvodavo vaikam užsiėmimų. Vaikai labai daug piešdavo, klijuodavo įvairius karpinius aišku su auklėtojos pagalba. Sigute šiuo metu tesia studijas pedagogineme universitete kiek žinau, tai ji turi labai daug minčių kaip mažius užimti  . Kita auklėtoja Asta, ji daug tilesnė, ramesnė, bet ji ne taip greit sukasi. Kiek žinau ji su vaikais mažiau užsiima, bet prižiūrėt tai gerai prižiūri. Šeimininkutė ir  . Mes buvom patenkintos. p.c. gal kas papasakos apie "Saulučių" grupę
jolantabal
2006 09 26, 15:47
QUOTE(INAAR @ 2006 09 13, 15:11) O Jūsiškė irgi į darželį jau eina? Pagal amžių atrodo irgi dar trejų metukų nėra? O kaip auklėtojos naujoje grupėje? Į darželį einam nuo 1,3 m. Didelių problemų dėl nenorėjimo neturėjom, tik labai sirgo praeitą žiemą, tai dažniau namie su aukle buvo, nei į darželį ėjo  Naujoj grupėj auklėtojos tikrai neblogos, bent jau iš atsiliepimų sprendžiant. Su tėvais nelabai bendrauja (bent jau ne tiek kiek man norėtųsi), bet kaip specialistė pagrindinė auklėtoja yra tikrai gera, moka užsiimti su vaikais, supranta vaikų psichologiją, yra dalyvavusi kažkokiose programose su atsilikusiais vaikais, ištisai stažuojasi, kelia kvalifikaciją ir t.t.
QUOTE(rusnemi @ 2006 09 26, 15:47) Sveikos, mes lankom "Saulučių" grupę, nors ir mišri, bet manau vaikui geriau. Prieš tai lankėm "Viščiukų". Aš nežinau, kodėl tom mamom pasirodė kad Siga bloga auklėtoja  . Mano dukrytei ji labiau patiko, kiekvieną dieną auklėtoja sugalvodavo vaikam užsiėmimų. Vaikai labai daug piešdavo, klijuodavo įvairius karpinius aišku su auklėtojos pagalba. Sigute šiuo metu tesia studijas pedagogineme universitete kiek žinau, tai ji turi labai daug minčių kaip mažius užimti  . Kita auklėtoja Asta, ji daug tilesnė, ramesnė, bet ji ne taip greit sukasi. Kiek žinau ji su vaikais mažiau užsiima, bet prižiūrėt tai gerai prižiūri. Šeimininkutė ir  . Mes buvom patenkintos. p.c. gal kas papasakos apie "Saulučių" grupę Aš taip pat nesuprantu, kodėl Siga buvo prie blogų auklėtojų...gal tik dėl to, kad vaikai iš kitos grupės buvo pratę prie savosios...Teisinga auklėtoja  ..ne per daug lialialia, bet užima vaikus, kai reikia pabūna ir "už mamą"..ir šęimininkėlė toje grupėje  ..Nojus dar verkia atsisveikindamas, bet vėliau būna be ašarėlių (tiesa, pietų miegelio dar nemiegojo)...
mes einam pirmi metai, bet as kol kas nelabai patenkita nu bet i susirinkima nemanau, kad reikia nestis pinigeliu, kai jau pasakys kokios sumos tada ir mokesim kas menesi mes lankem visciuku grupe, tej ten labai buvo ciotka ir rinko po 10 Lt kas men.
Astuliukas
2006 10 05, 11:09
Sėdėjau sisirinkimę salėja ir galvojau gal ir jūs ten esate tik aš Jūsų nepažįstu Na ir kokie Jūsų įspūdžiai po susirinkimo? Džiugu kad pagaliau bus sutvarkyta lauko aplinka, nes šiuo metu esantis vaizdelis skurdokas ne tas žodis.
jolantabal
2006 10 05, 11:31
QUOTE(Astuliukas @ 2006 10 05, 11:09) Sėdėjau sisirinkimę salėja ir galvojau gal ir jūs ten esate tik aš Jūsų nepažįstu Na ir kokie Jūsų įspūdžiai po susirinkimo? Džiugu kad pagaliau bus sutvarkyta lauko aplinka, nes šiuo metu esantis vaizdelis skurdokas ne tas žodis. Buvau ir aš tame susirinkime  Planai atnaujinti aikšteles ir mane nudžiugino, nes kiek nueinu pasiimti vaiko, kai jie būna lauke, tiek vaikai sėdi ant suoliuko arba vaikšto aplink auklėtojas neturėdami daugiau ką veikt  Ir šiaip susirinkimas gana įdomus ir informatyvus
Viskas ir man patiko, planai, informacija ir t.t. tik zeuriai ilgas, mano maziukas neatlaike viso
Astuliukas
2006 10 18, 12:29
Ar Jūsų vaikus fotkino vakar darželyje? Maniškę nufotkino sporto salėje, dar tokai liūdna foto gavosi ir dabar už dvi tokias pat nuotraukas (viena didesnė kita mažesnė) nori 20lt  Ta prasme nei klausė, nei sakė, paėmė nufotkino ir dar 20lt  Man tai nepatiko visai  tokie bajeriai
Augustė
2006 10 18, 13:10
Man vakar aukletoja minejo, kad fotografavo vaikus ir kad galesim pasirinkt nuotraukas. Galvojau, noresim, imsim, noresim, ne. Nesuprantu, kokia cia gali buti prievarta, jei mes tu nuotrauku neuzsakinejom. O ka, butinai dabar reikia pirkti? Butu didziausia nesamone
jolantabal
2006 10 18, 13:57
QUOTE(Astuliukas @ 2006 10 18, 12:29) Ar Jūsų vaikus fotkino vakar darželyje? Maniškę nufotkino sporto salėje, dar tokai liūdna foto gavosi ir dabar už dvi tokias pat nuotraukas (viena didesnė kita mažesnė) nori 20lt  Ta prasme nei klausė, nei sakė, paėmė nufotkino ir dar 20lt  Man tai nepatiko visai  tokie bajeriai  Tikrai neprivaloma pirkti tų nuotraukų  Man sakė, kad nufotkino, bet jei nenorit, galit neimt. Aš, aišku, paėmiau  Tarp kitko, maniškė irgi liūdna nuotraukoj, nors namie tik išsitraukus fotiką šypsena būna paruošta fotografavimui  Matyt, ten jai baisu buvo, gerai dar kad neverkė
Astuliukas
2006 10 19, 13:47
QUOTE(jolantabal @ 2006 10 18, 14:57) Aš, aišku, paėmiau Aš ir paėmiau, galėjo tik iš anksto perspėti, būčiau gražiau aprengusi  Iklijavau i jos albuma, gavosi foto 3 metu proga O kaip pas mus darželyje su šildymu, įjungtas ar dar ne Man norėtusi kad daugiau į lauką eitų vaikai, oras nėra toks jau blogas
|
|