Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mažylis jau namuose
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
dzigite
Kadangi i nestukiu temas jau nebetinkam, jau mamytes su pilvinukais tegu pasidalina savo patirtimi sugryzus is gimdymo namu thumbup.gif
Andren
Sveika, nu man tai kancia buvo buti gimdymo namuose tai namuose labai gerai jauciausiu su maziuku, nebuvo jokiu problemu nors daznai viena budavau, bet viska pasidarydavau ir pamegzti laiko likdavo mirksiukas.gif .Paprasciausia susidariau sau sioki toki grafika ir viskas, juo ir judi smile.gif .Gal mano mazius labai geras buvo, bet pirmos dienos man nebuvo kancia, tik dziaugsmas. Tik vienintele man problemele su abiem vaikais buvo pieno perteklius doh.gif doh.gif , tai prasiau vyro kad pientauki nuvaziuotu nupikti ir kad nesimestu uzdegimas teko, papukus i kopusto labus vyniuoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , cia rimtai.
cavalli
QUOTE(dzigite @ 2008 05 25, 15:18)
Kadangi i nestukiu temas jau nebetinkam, jau mamytes su pilvinukais tegu pasidalina savo patirtimi sugryzus is gimdymo namu  thumbup.gif
*

As dar tinku i nestukiu temas mirksiukas.gif Dar menesiukas ir tada jau galesiu keliaut lauk is nestukiu temu ir jungtis prie jusu su lialium 4u.gif
dzigite
as vos dvi paras istveriau klinikose - lova nepatogi, aplinka - ne namai, tai kadangi viskas gerai buvo, tai 3dieni pagimdziau, o 5dieni po pietu jau namo paleido ... ax.gif ax.gif iskart lengviau pasidare sieloj wub.gif ir pilvinyte jau rankose wub.gif wub.gif
Aryvle
na, tikiuosi kad jau ir as greitai prisijungsiu i jusu sia temele blush2.gif
mylimuke
Jei norit kalbėti apie save, kelkitės į skyrelį "po gimdymo". jei apie vaikučius- čia yra daugybė panašių temų įspūdžiams aptarti.
Kvaki
QUOTE(Andren @ 2008 05 25, 13:59)
Sveika, nu man tai kancia buvo buti gimdymo namuose tai namuose labai gerai jauciausiu su maziuku,
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Aš taip pat legviau atsikvėpiau namie karsta.gif
Namie ir sienos padeda.
Mažylė mano laba jau rankinukė, vis kas nors jai ramybės neduoda, tai dienas leidžiam kartu. soske.gif Kai užeina noras valgom, kai norim - miegam.
Tėtukas atostogas pasiėmė, tai namie labai padeda, su vyresnėliu užsiima,o mudvi pratinamės prie najienų ax.gif
bimkutele
grizusi namo beveik savaite be miego buvau.bijojau,kad ko neatsitiktu blush2.gif vyras siulesi nakti pabudeti prie vaiko,bet man atrode uzmigs ir nepaziures lotuliukas.gif juokinga prisiminus kai as kas 30min. kisdavau pirstus paziureti ar kvepuoja lotuliukas.gif
dzigite
o as radau sprendima, kaip nerima pashalint, kad nepraziopsot kada prabunda mazyle, bunant kituose kambariuose - vaikishka racija pasiskolinau, tai dabar ir prie kompo ramiai galiu sedet, ir radija isijungus tvarkytis virtuvej - racija pradeda zirsti kai tik mazyle prabunda ir knerzeti pradeda thumbup.gif thumbup.gif
su pirmu neturejau tokio daikciuko, o butu pravertes labai..... blush2.gif

nes taip, tai irgi negalejau niekur is kambario trauktis, vis atrodo, kad jau sneka mazoji..... bigsmile.gif
ausrine261
Aciu Dzigite uz nauja temele 4u.gif as taip pat galvoju isigyt racija dabar kai mano vyresnioji namie tai jinai man kai racija labai atsakingai priziuri broliuka siandien mano mazylis labai irzlus tai jau spejau nusivaryt nuo koju pyksta ir nesuprantam ko eisim i lauka gal ten apsiramins
nakvisa
Na uz keliu savaiteliu gal ir mes cia prisijunksim... smile.gif
*Bounty*
sveikos mamytes!
sveikinu dzigite!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mano pupa tai atpilineja ziauriai, jau nebeturiu svariu drabuziu, nors skalbiu kasdien doh.gif . Bet gan rami, tai galvoju gal nieko baisaus rolleyes.gif
ausrine261
o tu ar pati maitini as duodu aptamili mano taip pat atpilineja bet nedaug

user posted image
Kvaki
Mūsų mergina neatpylinįja, bet jau pilvas tai duoda apie save žinot doh.gif
Jau rabkos spėjo paskaust nuo sipimo. Ir vaiko gaila labai verysad.gif
Jau slingą užsisakiau, bandysim su juo gyvent, nes net iki WC negaliu nueit ax.gif
Dziaugsmux
kaip malonu,kad dauguma pilvinukiu vel isijunge cia drinks_cheers.gif Mes vakar atsventem pirmaji menesiuka! Tiksliau mamyte su torto gabaliuku sugriesyjo! blush2.gif ...Man sienos padejo tik pirma savaite,o paskui pradejo ikyreti uosvienes asmenyje...Tai dabar vos tik apsimetau namuose, lekiu i lauka...O ten mano aukseliui nekyla jokiu problemu-miega kaip angelelis!!! biggrin.gif
Dziaugsmux
tiesa,man diena sprogsta ore!laikas eina dar greiciau nei iki gimdymo doh.gif kad tik nepraleisciau mazucio augimo! blink.gif
o del pilvuko, tai ir mus papucia, bet istisai supuoti nereikia...gal padeda tai,kad stengiuosi reguliuoti savo maista, ir dar nesioju po valgio,kad kuo daugiau atsirugtu,nes pritraukia daznai oro...
*Bounty*
Maitinu pati, panesioju, bet vis tiek atpila... verysad.gif ir vel rekia kad alkana. Taip ir zaidziam visa diena... Visi sako kad mano vaikas ramus, bet man link vakaro nervai jau slubuoja, nes tyli tik kai papuka gauna. Tai ir gyvenu su ja ant ranku, tiksliau prie papuko doh.gif
dzigite
atpylineja ir pas mane nedaug, nors taip godziai kemsha, kad kiekvienas valgymas tarsi pirma karta blush2.gif o diena jau ieina i rezima, valgo gal koki 40 min, o paskui 3 valandoms luzhta miegiuko, prabunda, pavalgo ir vel miega...
i vakara tik bendraut pradeda akis atmerkus dideles dideles kaip peledziukes wub.gif
Aryvle
kaip jums gera, jus jau dalijates pirmaisiais rupesteliais, o as vis dar laukiu verysad.gif
mano sarunas tia pamenu iki 2 men visai neatpylinejo, paskui truputuka pradejo, bet pilvelio diegliuku neisvengeme ir mes, tai as jam pilvuka masazuodavau, padedavo geriau nei bet koks espumisan ar kokie kiti lasiukai. as tai turejau nesynes, ne slinga, paprasta, bet nelabai daug ja naudojausi, po teisybei nelabai buvo tokiu progu. bet vat, jei viskas bus pagal plana, siemet varysim su vaikais prie juros bigsmile.gif tai tada nesyne tikrai pravers, nes mane nesyne kur nuo 2 sav kudikiams tinka bigsmile.gif kaip as noriu prie juros rolleyes.gif
ausrine261
sveikutes visos Dziaugsmiuk sveikinu jus su menesiuku 4u.gif mano bernelis visai pasiuto pirmom savaitem istisai miegodavo ir naktim gana ramus budavo o dabar kelinta diena sokdina kaip reikiant diena dar nieko o vakare tai siaubas doh.gif si naktis visai be miego matyt pilviuka diegia ir amzinai alkanas reikes misinuka keist nu bet tikiuosi greit grysim i vezes
Shiraz
sveikos
pagaliau ir as prisedau prie pc. man vis dar sunku apsiprast su maziuku, nors namie jau 4 dienos. saip atrodo viskas tvarkoj, valgo ir miega, praktiskai neverkia. bet man vistiek neramu del kiekvieno zagtelejimo. as vis dar negaliu sedet, tai maitinu atsigulus, tai maziukas uzmiega ir viskas, as jo nenesioju, bet jis ir neatpylineja, nbent kai atsibunda koki sauksciuka.
buvau labai issigandus, kad skystai kaki varo, praktiskai vandenukas, bet sako taip turi but...
o dar paklausiu, gal kam nors atsirado uz ausyciu pulinuku? nes maniskiui tai atsirado, o atrodo ir valom ir maudom. nuejau pas daktare, tai vos neiskoliojo, kad mazdaug vaiko nepriziurim ir sake neguldyt i savo lova, nes ten NESVARU! Pasijutau tai sorry... Ar jus neguldot i lova, kai maitinat?

beje, kaip sekasi valyt bambyte? kada ji mazdaug uzgis?
Kvaki
QUOTE(baggyra55 @ 2008 05 31, 12:30)
sveikos
pagaliau ir as prisedau prie pc. man vis dar sunku apsiprast su maziuku, nors namie jau 4 dienos. saip atrodo viskas tvarkoj, valgo ir miega, praktiskai neverkia. bet man vistiek neramu del kiekvieno zagtelejimo. as vis dar negaliu sedet, tai maitinu atsigulus, tai maziukas uzmiega ir viskas, as jo nenesioju, bet jis ir neatpylineja, nbent kai atsibunda koki sauksciuka.
buvau labai issigandus, kad skystai kaki varo, praktiskai vandenukas, bet sako taip turi but...
o dar paklausiu, gal kam nors atsirado uz ausyciu pulinuku? nes maniskiui tai atsirado, o atrodo ir valom ir maudom. nuejau pas daktare, tai vos neiskoliojo, kad mazdaug vaiko nepriziurim ir sake neguldyt i savo lova, nes ten NESVARU! Pasijutau tai sorry... Ar jus neguldot i lova, kai maitinat?

beje, kaip sekasi valyt bambyte? kada ji mazdaug uzgis?
*

Sveikinimai susitikus su savo mažiuku 4u.gif

Mes su maže tai tik vienoj lovoj miegam blush2.gif kitaip net neišeitų man. Vis neramu kaipi ten jai sekas, o beto greičiau ir lengviau pamaitinti naktį, bei pasupt ar paimt ant rankų, o dar su pilviuku vargstam, tai vis paglostau kai ji inkščia. ax.gif

O ten už ausyčių gal ne pūlinukai, o toksiniai spuogeliai, kurie būna visiems naujagimiams. g.gif Maniškė jau gimė su tokiais, tai gydytojos traukliojo pečiais, bet man nieko nesakė, kad nenormalu.

Bambutė pas mus kažkaip sunkiai gyja, jau dvi savaitės, o ji vis dar šlapiuoja ir kraujuko pasirodo, nors ir valom su spiritu kelis kart dienoj. Bet sesutė patikino, kad visko gali būt, nes mūsiškės stora virkštelė buvo. 4u.gif
Shiraz
QUOTE(Kvaki @ 2008 05 31, 17:40)
Sveikinimai susitikus su savo mažiuku  4u.gif

Mes su maže tai tik vienoj lovoj miegam  blush2.gif kitaip net neišeitų man. Vis neramu kaipi ten jai sekas, o beto greičiau ir lengviau pamaitinti naktį, bei pasupt ar paimt ant rankų, o dar su pilviuku vargstam, tai vis paglostau kai ji inkščia.  ax.gif

O ten už ausyčių gal ne pūlinukai, o toksiniai spuogeliai, kurie būna visiems naujagimiams.  g.gif Maniškė jau gimė su tokiais, tai gydytojos traukliojo pečiais, bet man nieko nesakė, kad nenormalu.

Bambutė pas mus kažkaip sunkiai gyja, jau dvi savaitės, o ji vis dar šlapiuoja ir kraujuko pasirodo, nors ir valom su spiritu kelis kart dienoj. Bet sesutė patikino, kad visko gali būt, nes mūsiškės stora virkštelė buvo.  4u.gif
*

o kaip tie spuogeliai atrodo? g.gif
trr
negaliu patiketi kaip laikas bega. bigsmile.gif mano vaikiui dar nera metu, o as jau labai daug pamirsau doh.gif rolleyes.gif pvz jau dabar mane stebina taip keistai atrodo pirmuju rubeliu mazumas, filmuoti kadrai, kai prisimenu kaip jis dar tik mokesi (žaibiškai pamažu biggrin.gif ) judeti ir bendrauti, kaip jis neįsivaizduojamai greitai išaugdavo rūbelius doh.gif (nu per nakt atrodo doh.gif ). jau dabar viskas atrodo taip senai buvo, kad neįtikėtina. prieš kelias dienas sveciuose buvo dvieju menesiu kudikis, o žiurejau į jį lyg naujoke, net paimt prisibijočiau doh.gif
tad megaukites kiekviena diena, net kai joje atrodo vyksta chaosas, mazyliai isaugs ne nespesit mirkteleti. linkiu sekmes 4u.gif
dzigite
QUOTE(baggyra55 @ 2008 05 31, 19:25)
o kaip tie spuogeliai atrodo? g.gif
*

baltom virsunelem, kurios nenusivalo pabraukus.... bet pacios praeina po keleto dienu...

bet jeigu gavai velniu, tai greiciausiai ten jau buvo susirinke balti nesvarumai supuliave.... ypac gali buti pazastyse, nuo per silto klojimo ar rengimo... mane ispejo skrupulingai valyti visas vietas (nepamirshtant paausiu), kad NESUPULIUOTU g.gif

jeigu maudant neprieini prie tu vietu, tai nors slapia servetele ar vata, suvilgyta vandenuku nuvalyt reikia, kad ir sunku doh.gif
Shiraz
man prirase kazkokio ruzavo tepalo spiritiniu pagrindu, vyras nuvaziavo pirkt o jam vaistinej jo nedave, sake nesamone tokiam mazam vaikui nudegins, tai ir suprask kad nori kas teisus... tai dave vandens pagrindu ta pati tirpala, tepu kasdien po kelis kartus bet nenyksta jie uz tos ausytes, baisu man darosi verysad.gif
o ir taip an veiduko lyg kazkokie berimai atsiraso maziukai balti ir an pilvuko keli yra. galvoju gal kitai gydytojai reiktu parodyt g.gif
bijau kad koks auksinis stafilokokas nebutu doh.gif
Papildyta:
o kas kiek laiko jus maudot savo mazylius?
ar tepat po maudyniu kokiais kremukais? jei taip, kokiais?
mamyciuke22
snd grizau namucio su leliuke...oj sunku kaip.... galima as cia prie jusu prisijungsiu
dzigite
QUOTE(mamyciuke20 @ 2008 06 02, 20:04)
snd grizau namucio su leliuke...oj sunku kaip.... galima as cia prie jusu prisijungsiu
*

sveikinam thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
pailsek dabar ir kai turesi laiko prisijunk pasidalinti ispudziais wub.gif
Kvaki
QUOTE(baggyra55 @ 2008 06 01, 12:58)

o kas kiek laiko jus maudot savo mazylius?
ar tepat po maudyniu kokiais kremukais? jei taip, kokiais?
*

Idomiai čia jums su tuo tepaliuku mastau.gif

Mes maudom maždag kas antrą dieną. Daktarė sakė, kad reikia kasdien, bet man perdaug vargo, nes ir vyresnėlis būtinai užsinori maudytis, tai ir prie jo reikia būti ir mažę tvarkyti karsta.gif
Beje mes maudom didelėj vonioj, tai mažutei labai patinka glėti atsigulus ant vandenuko, aš galvytę prilaikau,o ji sau plūduriuoja rankas ir kojas išskėtus thumbup.gif

Kol kas jokiais kremukais netepam ir net muilo nenaudoju ax.gif Bet aliejuko jau nusipirkau, nes labai jau visa odelė jos pleiskanoja.

Mamyčiuke, žinoma junkis 4u.gif , jei tik moderatoriai mūsų iš čia neišmes ax.gif
mamyciuke22
QUOTE(dzigite @ 2008 06 02, 21:20)
sveikinam  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
pailsek dabar ir kai turesi laiko prisijunk pasidalinti ispudziais wub.gif
*

labas labas...na va laikomes su mazyle neblogai,valgom miegam valgom miegam ir taip visa diena ....
Aryvle
sveikutes.
as dar neturiu kuom pasigirti... nors terminas buvo birzelio 1 d, as vis dar nesubyrejau, o tikejausi iki termino nedatempti, nes pirma pagimdziau 11 dienu anksciau termino...
uztai dabar mano "vyresnelis" serga. angina pasigavom, tai man jau trys naktis bemieges... jauciuosi issunkta, tai galvoju gal ir gerai kad as dar nestuke.gif
rytoj man pas daktara, ziuresim ka jis pasakys ax.gif
dzigite
QUOTE(Aryvle @ 2008 06 03, 15:27)
sveikutes.
as dar neturiu kuom pasigirti... nors terminas buvo birzelio 1 d, as vis dar nesubyrejau, o tikejausi iki termino nedatempti, nes pirma pagimdziau 11 dienu anksciau termino...
uztai dabar mano "vyresnelis" serga. angina pasigavom, tai man jau trys naktis bemieges... jauciuosi issunkta, tai galvoju gal ir gerai kad as dar  nestuke.gif 
rytoj man pas daktara, ziuresim ka jis pasakys ax.gif
*

verysad.gif nieko, kantrybes dideliausios, o jei shiandien pas gine eini, paprastai jau arba sian arba ryt greiciausiai turesi dziaugsma, nes po kakleklio apziuros, seisminiai procesai pradeda savo veikla, net jeigu jos ir nebuvo visai.....man ta pacia diena apziurejo ryte 9,00 val. o 16,00 val jau turejau mazyle ant ranku wub.gif
Aryvle
sveikutes.atejau atraportuoti kaip per daktaru maratona mums sekesi. zodziu ilga istorija, esme tokia. mano vyresneli saruna norejo guldyt i ligonine, bet issiprasem dar pas LOR konsultacijai. teko listi man naglai kaip tankui be eiles, nes sarunas ne nuotaikelej... lor pasake kad gultis i lig nebutina, israse kitu vaistu, sako kaip ir ant ausytes uzdegimas nori kibti. parveziau tada as saruna namo, tada pati pas ginekologa variau. apziurejo apmatavo ir dave siuntima i lig matuoti toniuku leliukui. ten nuejau ir is tolo girdziu kaip rekia blink.gif gimdo kazkas biggrin.gif daktare faina dirbo, pazejo ant kedes, sako nu ruosiasi gimdymo takai... sakau nu kad jau laikas gi blink.gif sake jei nepagimdysiu iki penktadienio, tai penktadieni is ryto i ligonine su visais cemodanais jau ax.gif tai va, pamatavo toniukus, viskas ok thumbup.gif
pamirsau pasigirti, po triju bemiegiu naktu, sianakt saruniukas su savo baisiaja angina leido man pamiegoti netgi 2 kartus po 3 val thumbup.gif jauciuosi jau i zmogu panasi rolleyes.gif
dzigite
saunuole tu 4u.gif taip ir toliau, tik jau 5dieni be Saruno pas gine varyk tongue.gif
tegu MB pagloboja blush2.gif
Shiraz
gal zinot ka daryt, nuo pampersu kirksniukai sunta, siek tiek net lupasi, tepu sudokremu, bet nepadeda verysad.gif
ir bambte kazko krajuoja, nors galvojau, kad jau uzgijo g.gif
dzigite
surdokremas sausina odele, todel nelabai tinka schmoll.gif
o bambuko pats vidurys dar pas mano mazyle gyvas, nors jau 3 savaites - nusilupa shasiukas ir vel ish naujo dedasi....
Aryvle
baggyra55, siulau bepanten tepaliuka pabandyti - thumbup.gif dalykas, nors mums ir sudokremas gerai buvo. o tu uzpakaliuka vaikiukui prausi ar valai servetelem? gal serveteles netinka? arba mums budavo nuo kazkuriu serveteliu lieka "dregna", tai as su sausu skudureliu pavalydavau, kad neliktu dregmes, ir tada budavo gerai.
isvis patarciau tokiems maziukams plauti uzpakaliukus su vandenuku ir vaikisku lietuvisku muilu, maziau problemu tada su uzpakaliuko odele smile.gif
trr
QUOTE(Aryvle @ 2008 06 04, 20:25)
baggyra55, siulau bepanten tepaliuka pabandyti -  thumbup.gif  dalykas, nors mums ir sudokremas gerai buvo. o tu uzpakaliuka vaikiukui prausi ar valai servetelem? gal serveteles netinka? arba mums budavo nuo kazkuriu serveteliu lieka "dregna", tai as su sausu skudureliu pavalydavau, kad neliktu dregmes, ir tada budavo gerai.
isvis patarciau tokiems maziukams plauti uzpakaliukus su vandenuku ir vaikisku lietuvisku muilu, maziau problemu tada su uzpakaliuko odele smile.gif
*

vaje, na as tokiam maziui muilo dar nerekomenduočiau schmoll.gif , ten gi tokia jautri odele wub.gif užtenka per kiekviena pampersu keitima gerai nuplauti paprastu vandenuku ir padaryti oro vonią, tiesiog palaikyti nuoguti gulinti, kad visiškai odelė išdžiūtų. servetėles naudodavau tik nakti. 4u.gif
Shiraz
stengiuosi visada praust, bet naudojam ir serveteles pampers sensitive g.gif
sudokrema rekomendavo gydytoja, bet matau bepantena reiks isbandyt g.gif
dzigite
svarbiausia nepalikt slapiu rauksliuku, leist kad nudziutu arba nusausint priesh pampersa dedant, tada kremuku nereiks.. thumbup.gif
Aryvle
QUOTE(dzigite @ 2008 06 05, 06:54)
svarbiausia nepalikt slapiu rauksliuku, leist kad nudziutu arba nusausint priesh pampersa dedant, tada kremuku nereiks..  thumbup.gif
*

cia tai teisybe. o as muila naudodavau kai uzpakaliukas imdavo rausti, arba slapiuoti pradedavo, mums padejo. ir zinoma kad oro vonios labai gerai, ypac kai dabar vasara ir silta, tai tik nuogu uzpakaliuku ir buti thumbup.gif
Kvaki
QUOTE(trr @ 2008 06 04, 21:09)
vaje, na as tokiam maziui muilo dar nerekomenduočiau  schmoll.gif , ten gi tokia jautri odele  wub.gif  užtenka per kiekviena pampersu keitima gerai nuplauti paprastu vandenuku ir padaryti oro vonią, tiesiog palaikyti nuoguti gulinti, kad visiškai odelė išdžiūtų. servetėles naudodavau tik nakti.  4u.gif
*

Tai negi bus vargšas vaikas su geltonu užpakaliu blink.gif Gi tas geltonas kakutis labai sunkiai nusiplauna nuo gyvaplaukių.
Aš maudau be muilo, bet jau užpakalį tai tikai su muilu plaunam.
Dar ligoninėj sesulės muilindavo, nes sunku nuplaut vuenu vandeniu.

O mes su pieninėm kovojam ax.gif Užsidegė ir dar neatsistatė unsure.gif
Dziaugsmux
Sveikutes! siandien manes paklause kiek laiko mazyliui...tai net susimeciau-atrodo daug, nes tiek visko ivyksta, bet kartu ir lyg vakar ji pamaciau ir vis negaliu atsiziureti...Nu zodziu tokia makalyne! O laiko jau nemazai(beveik pusantro men!!)ir pokyciu daug...Musu aukselis keiciasi kiekviena diena, kasdien isaugam po sliauztini, pradejom "plikti", ismokom "skaudziai" verkti pries tai saldziu sypsniu atsiprasydami mamos(stai kokie paradoksai)...
O is problemu sunkiausia mamytei butu ansktyvas rytas(nuo 6val ner ramybes),o jam nuolatiniai veiduko isberimai...Jau baigiu galva isuzti su klausimu ar galiu ta valgyti ar ne! doh.gif Issiaiskinau,kad mano burbuliukas sokolado nemegejas...o gaila schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Kvaki @ 2008 06 05, 08:16)

O mes su pieninėm kovojam  ax.gif Užsidegė ir dar neatsistatė  unsure.gif
*

...turejau ir as ta dziaugsma! atsistaciau per pora dienu...jau daugiau to nesinori pakartot schmoll.gif ..Padejo masazas(ypac maitinant), kompresiukai, gausybe arbatu temperaturai musti ir kuo daznesnis zindymas...Laikykis Kvaki!
Aryvle
nu ka mamytes, turiu pasakyti tam kartui iki.jau rytoj varau i ligonine gultis jau. na dar turiu vilties kad sianakt gal gimdysiu, bet turbut kad ne. teks gultis paguleti, o tada bus matyti, kada jau daktarai paskirs man pasimatyma su mano 2.gif

na kai bus naujienu, pranesiu, iki sunglasses2.gif
mabi
Tai negi bus vargšas vaikas su geltonu užpakaliu Gi tas geltonas kakutis labai sunkiai nusiplauna nuo gyvaplaukių

tai vaika reikia nuplauta palaikyti, o ne apsikakojusi. o del soskolado - tai nejau dar ligonineje nesake, kad jo tai tikrai negalima? as pati pradejau tik po kokiu 3men ragauti.
Kvaki
QUOTE(mabi @ 2008 06 05, 19:48)
del soskolado - tai nejau dar ligonineje nesake, kad jo tai tikrai negalima? as pati pradejau tik po kokiu 3men ragauti.
*

Gi nebūtinai visiems turi alergizuoti nuo šokolado schmoll.gif Negi dabar "dėl viso pikto" turi atsisakyt bet kokių alergzuojančių produktų g.gif

Man nei su pirmu, nei su antru nieko nedraudė valgyt, kaip tik pabrėže, kad reikia visko po truputį, o jei pamatai, kad kas negerai - tada sekti.

Beje, šiandien išbandėm slingą. Super patiko thumbup.gif Mažoji miegojo sau laiminga, o kai išalko - be problemų pasimaitinom ant suoliko thumbup.gif
trr
nu kakis jei nenusiplauna tai reiškia jau gerai pridžiovintas prie tu gyvaplaukiu, gal reikia dazniau keisti pampersa biggrin.gif (ir kas per gyvaplaukiai, mes tokiu neturim schmoll.gif g.gif ). na maniškis skystai varydavo (kol nepradejau primaitinti) tai viskas greitai ir puikiai nusiplaudavo be muilo. 4u.gif
o šokoladas tai tikrai vienas iš labiausiai alergizuojančiu produktų. šitai ir tarybiniais laikais žinota.
Aryvle, tebūnie tau lengvo ir greito gimdymo 4u.gif sekmes ir lauksim naujienu 4u.gif
dzigite
QUOTE(Kvaki @ 2008 06 05, 22:06)

Beje, šiandien išbandėm slingą. Super patiko  thumbup.gif Mažoji miegojo sau laiminga, o kai išalko - be problemų pasimaitinom ant suoliko  thumbup.gif
*

Ar patogu su juo vaiksciot? nuotraukose taip kazhkaip jie atrodo sunkus tokie, o be to mazhe mano jau 1kg priaugo, tai nzn ar pirktis nebandzius...
su kengura kazhkaip yra kad tinka tuomet, jau kai galvyte tvirciau laiko, o slinge to laukt nereikia visai....
Papildyta:
QUOTE(Aryvle @ 2008 06 05, 20:12)
nu ka mamytes, turiu pasakyti tam kartui iki.jau rytoj varau i ligonine gultis jau. na dar turiu vilties kad sianakt gal gimdysiu, bet turbut kad ne. teks gultis paguleti, o tada bus matyti, kada jau daktarai paskirs man pasimatyma su mano 2.gif

na kai bus naujienu, pranesiu, iki  sunglasses2.gif
*

lauksim dar vieno mamuko su pilviniuku ant ranku.... nebijok svarbiausia ir lengvo gimdymo wub.gif
Kvaki
QUOTE(dzigite @ 2008 06 06, 07:41)
Ar patogu su juo vaiksciot? nuotraukose taip kazhkaip jie atrodo sunkus tokie, o be to mazhe mano jau 1kg priaugo, tai nzn ar pirktis nebandzius...
su kengura kazhkaip yra kad tinka tuomet, jau kai galvyte tvirciau laiko, o slinge to laukt nereikia visai....
*

Reik priprast. ax.gif
Man iškarto pavyko patogiai mažę įsidėt, o MB niekaip nepavyksta tongue.gif
Pats slingas nėra sunkus, bet ilgiau pavaikščiojus tai jaučias jau svoris rolleyes.gif
Shiraz
kiek laiko bunat lauke su vezimu per diena?
ir kas kiek laiko vaikucius maudot?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.