erikiuxxx
2010 04 09, 19:58
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 04 09, 19:33) aha, is pradziu nedrasu buvo, bet kai lauke isbandziau bordiurus, nelygius saligatvius ir visas kitas kliutis, kurias kasdien tenka iveikineti, nusiraminau visiskai  Pasidariau sau isvada, kad ta ju "vaiksciojanti" ("klibanti") konstrukcija yra tarsi amortizacija  Ir dabar esu super patenkinta. beje, ar naujai nupirktam SI reikia tepti ratus?  nu jie jau tokie yra  pamenu,kai naudota pardavinejau,tai prikejai ateja,sako oi koks klybantis sakau,jus nueikite i parduotuve pastumdykite,toks pats bus tai tada sugrizo ir nupirko musu
geguzevasaris
2010 04 09, 20:24
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 09, 21:58) pamenu,kai naudota pardavinejau,tai prikejai ateja,sako oi koks klybantis sakau,jus nueikite i parduotuve pastumdykite,toks pats bus tai tada sugrizo ir nupirko musu  ai, del pardavimo tai as nebijau, visada pabreziu minusus, kitaip nemoku  , tai tris vezimus pardaviau be problemu  kadangi Pegpergas dar naujutelaitis, apie pardavima net nemastau, o atejus laikui imsiuos patikrintos taktikos-sakyti tik teisybe, kas nores ims, o jei veliau sugalvos, kad kazkas ne taip, negales manes kaltint, busiu apie tai is anksto ispejus
Ar kas nors turi SI 2010 m. modeliuka? Man kazkaip koju uzklotelis per trumpas  Nepasiekiu knopkiu uzsegti  O jei uzsegu, tai toks jausmas, kad vaikui kojytes truputi sulenkti reikia  Na, jis pas mane aisku ir ne is mazuju, 88 cm...
sidrulka
2010 04 09, 22:17
dėkoju visoms už nuoširdžius patarimus... atleiskit, jei kartosiuosiu su savais klausimais... kažkaip atidžiau perskaitai, kai atsakymas skirtas vien tik tau Pliko p3 labai jau karališkas, bet tai kaina beveik tokia pat kaip ir Maclareno... tai gal tada geriau sumokėti tą patį už tos garsios Maclaren firmos vardą... O SI, tai man tie ratukai nei patinka, nei nepatinka... tokie atrodo besiklaipantys į visas puses... na, gal jie ir praktiški, bet man kažkaip  nepriduoda vaizdo... kažkaip, gal ir per daug stereotipiškai galvoju, bet man atrodo sprotinukas turi būti su tiesiais dvigubais ratukais... na, tai paliaupsinkit man dar labiau tuos ratukus, kad susižavėčiau  o gal ir ,,krūtai" atrodo tas vežimaitis su tokiais ratukais, o ne su tais tradiciniais... man dar patiko, kad šitų vežimėlių didelė medžiagyčių spalvų įvairovė.... ne taip kaip Maclarenai vos kelių spalvų ir tos pačios tik tamsios... o kaip ratukai per duobes? ,,jaučia" ir ,,įkrenta" labai jau į tais duobes ar prašoka kaip niekur nieko? ir dar... kokią spalvą patartumėt rinktis, kad nesimatytų teplionių? aš noriu neutralios ( ne tai, kad mergaitei tai būtinai raudona ar ružava) bet ir nelabai tamsios... gal žalsva ar morkinė..? Papildyta:Ai, tiesa, vieni mačiau su užklotėliais, kiti be... ar čia kaina nuo to skiriasi?ar tik ,,pamiršo" uždėt fotografuojant? turbūt visos nori, kad būtų užklotėlis... o dar čia minėjot, kad siaurokas... tai kažin 3 m paną dar eis į jį įtalpinti? kol kas tai atrodo ne iš stambiųjų- labiau į ūgį... Papildyta:O iš UK eina juos parisisiųsti? kažin kiek susitaupo? aš Maclareną planavau siųstis iš UK... nu, einu dbr palyginsiu šių dviejų vežimaičių privalumus ir trūkumus...
sidrulka
2010 04 09, 23:14
O dar vienas klausimėlis ,,pasistojo"  - nuo kokio vaikučio amžiaus šie vežimėliai tinkami naudoti? aš kažkaip įsivaizduoju, kad gulimoj padėty nuo bet kokio... mūs panelei šiuo metu 3,5 mėn
geguzevasaris
2010 04 09, 23:21
QUOTE(sidrulka @ 2010 04 10, 00:17) .. o kaip ratukai per duobes? ,,jaučia" ir ,,įkrenta" labai jau į tais duobes ar prašoka kaip niekur nieko?
aš važiuoju kiaurai  , man smagūs, neužstringa duobėtam kely... bet gal kitoms kitaip Papildyta:QUOTE(sidrulka @ 2010 04 10, 01:14) O dar vienas klausimėlis ,,pasistojo"  - nuo kokio vaikučio amžiaus šie vežimėliai tinkami naudoti? aš kažkaip įsivaizduoju, kad gulimoj padėty nuo bet kokio... mūs panelei šiuo metu 3,5 mėn na aš tikrai neguldyčiau tokio kleckiuko į SI  , va mano panai- 1,4 m -SI pats tas, aš jį pirkau, kad turėtume transporto priemonę iki parko, žaidimų aikštelės , parduotuvės, kad nešt nereiktų, o nuėjus į svečius lengvai užsinešt vaiką ir vežimą kartu galėčiau  tai man neaktualu kiek ir kaip barška tie ratukai...O va tokiai lėlytei dar norėtųsi daugiau konforto, visgi...
sidrulka
2010 04 09, 23:37
O tu nuo kokio amžiaus pradėjai naudoti savo lėlytei šį vežimėlį? kokį naudojot prieš tai? ar čia nuo lopšinio iškart perėjot prie šio? jei gerai pamenu (nes dar taip ir nepalyginau  ...), Maclarenai pritaikyti ir nuo gimimo gulimoj padėtį... na, turint laiko, reikės dar kartelį į viską įsigilinti... tiesą sakant tai ir man dzin, tas barškėjimas... juk išėjus į miestą ir taip bus to triukšmo, tik kad, nereiktų užvirsti ant vežimuko, kaip mano draugė pasakojo (nžn kokį ji turėjo), kai jis ,,įkrenta" į duobę... bet tai kaip suprantu iš jūsų pasakojimų su peg peregais nėra šios problemikės....
erikiuxxx
2010 04 10, 00:55
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 04 09, 23:21) aš važiuoju kiaurai  , man smagūs, neužstringa duobėtam kely... bet gal kitoms kitaip Papildyta:na aš tikrai neguldyčiau tokio kleckiuko į SI  , va mano panai- 1,4 m -SI pats tas, aš jį pirkau, kad turėtume transporto priemonę iki parko, žaidimų aikštelės , parduotuvės, kad nešt nereiktų, o nuėjus į svečius lengvai užsinešt vaiką ir vežimą kartu galėčiau  tai man neaktualu kiek ir kaip barška tie ratukai...O va tokiai lėlytei dar norėtųsi daugiau konforto, visgi...   pritariu  sportinukai geriausiai mazdaug nuo 9-12men
geguzevasaris
2010 04 10, 09:10
QUOTE(sidrulka @ 2010 04 10, 01:37) O tu nuo kokio amžiaus pradėjai naudoti savo lėlytei šį vežimėlį? kokį naudojot prieš tai? ar čia nuo lopšinio iškart perėjot prie šio?
 mes persedom i SI praejusia savaite, taigi- 1,4m Pirmas buvio X-Landeris, daugmaz jis man tiko patiko, bet nusprendziau parduot lopsi, tai zmones nenorejo vien lopsio, o visko. Tokiu budu atsisveikinom su anuo kai mazei buvo 9 men. Tada nusipirkau Loola up (bebeconfort), bet jame matau tik grozi, vziuokle man labai nepatiko, daug reikdavo taikytis prie jos  , nors sedimoji dalis tai tikrai konfortas  Ir jei kalbet apie vaziuokliu "klibejimus", tai Loola irgi sekmingai klibejo i visas puses, ratukai irgi barskejo (nugi kitaip ir buti negali) nuo pat pirkimo dienos, as kaip labai priekabi pareikalavau naujos vaziuokles, man be problemu ja pakeite parduotuvej (uzteko emeilu nusiust nuotraukas kas man nepatinka ir aprasyt, atsiunte nauja , pasiime sena, nieko nekainavo kurjerio paslaugos).ir galiu pasakyt, kad -TAS PATS su nauja, vadinas tokia ju konstrukcija. Taigi, pavazinejau su ta Loola iki pirmo sniego ir padejau i sali, gavau is drauges Mutsy, dziaugiaus kaip vaikas gavus saldaini  Taciau ziema baigesi, Mutsis apie 16 kg sveria, be to prizadejau draugei , kad parduosiu, tai likau be vezimu. Tai va, labai labai dziaugiuos nusipirkus SI, gal tiek nesidziaugciau, jei nebutu su kuom palyginti  X-landeris ir Mutsis-saunuoliai, bet sunkus ir uzima daug vietos, Loola-mano akyse zlugusi vaziuokle, o SI- smagumelis, lengvumas, patogumas, konfortas
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 04 09, 23:21) na aš tikrai neguldyčiau tokio kleckiuko į SI  , va mano panai- 1,4 m -SI pats tas, mes su SI vazinejam nuo 5 men, kai pana pradejo sestis, ir nebenorejo universale i parko medziu lapus ziureti. reikejo viska matyti. QUOTE(sidrulka @ 2010 04 09, 23:37) man tai kaip tik didziausias jo privalumas viengubi ratai. Nu nepatinka man dvigubi. O kai prie juros paziuri kaip tevai kankinas su tais dvigubais vaikus traukdami, tai as kaip gazele pro juos prariedu
geguzevasaris
2010 04 10, 15:13
QUOTE(Loxxy @ 2010 04 10, 16:23) O kai prie juros paziuri kaip tevai kankinas su tais dvigubais vaikus traukdami, tai as kaip gazele pro juos prariedu  tai dar ir prie juros su Pegpergu galima lakstyt? Nu tai cia isvis fainai bus, ar as ne taip suprantu ar cia turi omeny, kai slapiu smeliu pavaziuot, ar per smeli traukt, stumt, na neisivaizduoju, tiesa sakant galvoju, kad atvaziuoji iki smelio, susilankstai, persinesi ir tada vel islankstai ir vaziuoji slapiu smeliu
erikiuxxx
2010 04 10, 20:52
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 04 10, 15:13) tai dar ir prie juros su Pegpergu galima lakstyt? Nu tai cia isvis fainai bus, ar as ne taip suprantu ar cia turi omeny, kai slapiu smeliu pavaziuot, ar per smeli traukt, stumt, na neisivaizduoju, tiesa sakant galvoju, kad atvaziuoji iki smelio, susilankstai, persinesi ir tada vel islankstai ir vaziuoji slapiu smeliu  niu ir man ydomu,kaip SI vaziuoja per pajurio smeli,kazkaip neisivaizduoju,kad vaziuotu
geguzevasaris
2010 04 10, 22:34
na, ko gero, ne taip supratom
erikiuxxx
2010 04 11, 00:40
siandien apaziurejau abu SI,ir 2009 ir 2010 tai galiu pasakyti, 2009 daug daug graziau atrode  tas 2010 buomas kazkoks baisuokliskas,nelabai jo naudos suprantu,plonas,atsikises as tai dar vis mastau del SI, nes turiu dar viena nuziurejus vezima,bet bijau,kad ilgai galvodama,netektu pirkti 2010m,nes isparduos jauciu tuoj tuos 2009m o 2010 kazkaip nenoriu
geguzevasaris
2010 04 11, 09:39
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 11, 02:40) siandien apaziurejau abu SI,ir 2009 ir 2010 tai galiu pasakyti, 2009 daug daug graziau atrode  tas 2010 buomas kazkoks baisuokliskas,nelabai jo naudos suprantu,plonas,atsikises as tai dar vis mastau del SI, nes turiu dar viena nuziurejus vezima,bet bijau,kad ilgai galvodama,netektu pirkti 2010m,nes isparduos jauciu tuoj tuos 2009m o 2010 kazkaip nenoriu  ane? nu tai gerai, ka nusipirkau ta 2009, bet ziuriu jau neber tu nuolaidu ir kainu, kuriom as pirkau
erikiuxxx
2010 04 11, 12:18
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 04 11, 09:39) ane? nu tai gerai, ka nusipirkau ta 2009, bet ziuriu jau neber tu nuolaidu ir kainu, kuriom as pirkau  zinau kur yra nuolaida 2009 ppg,bet nesakysiu kolkas,o tai liko paskutinis  galvoju gal man imti  kaina 599lt,ar gera?
geguzevasaris
2010 04 11, 12:35
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 11, 14:18) zinau kur yra nuolaida 2009 ppg,bet nesakysiu kolkas,o tai liko paskutinis  galvoju gal man imti  kaina 599lt,ar gera? as ir neklausiu, man nebereikia  tik is smalsumo paklausiu-kokia spalvyte? manau, kad gera  , as mokejau 639
erikiuxxx
2010 04 11, 13:59
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 04 11, 12:35) as ir neklausiu, man nebereikia  tik is smalsumo paklausiu-kokia spalvyte? manau, kad gera  , as mokejau 639  zinau,kad nereikia oranzinis vis dar svarstau,noriu labai bugaboo bee,bet jis manai daug patogesnis,vaziavimas geresnis negu SI,bet vaikui geriau manau SI
geguzevasaris
2010 04 11, 17:09
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 11, 15:59) zinau,kad nereikia oranzinis vis dar svarstau,noriu labai bugaboo bee,bet jis manai daug patogesnis,vaziavimas geresnis negu SI,bet vaikui geriau manau SI  oranzinis grazuolis, kaip musu bugaboo bee man irgi labai patiktu, bet...kaina
geguzevasaris
2010 04 11, 19:40
Ar reik sutept ratus , kol nauji? Instrukcijoj parašyta "jeigu reikia, sutepti", ką aš žinau reikia ar nereikia  Pažiūrėjau, net nežinočiau kur ten alyvą pilt
erikiuxxx
2010 04 11, 19:48
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 04 11, 17:09) oranzinis grazuolis, kaip musu bugaboo bee man irgi labai patiktu, bet...kaina  aha fainas  man bugaboo vaziavimu fainesnis,turi viena minusa,kad pakojis nesikiloja ir kaina visu 1000lt skiriasi,bet jaigu pakojis kilotusi,net negalvodama imciau bugaboo tai ir pasimetus, kol galvosiu sakau visus ppg 2009 ispirks QUOTE(geguzevasaris @ 2010 04 11, 19:40) Ar reik sutept ratus , kol nauji? Instrukcijoj parašyta "jeigu reikia, sutepti", ką aš žinau reikia ar nereikia  Pažiūrėjau, net nežinočiau kur ten alyvą pilt  oi net nezinau, jaigu ir reikia,tai alyva turi buti kazkokia spec, jokiais budais ne aliejais .. gal nebutina tepti naujo manau
sidrulka
2010 04 11, 21:50
sveikutės, na,merginos, įkalbėjot  palyginau su Maclarenu, man jis prieš peregiuką net ir ne toks gražus... dar su MB aptarėm viengubų ratukų privalumus- manevringesni, nepristrigs rudenį jokių šapų lapų... o per duobes jie minkštai peršoka?o mes renkamės su buomeliu... jei vaikui nepatiks sėdėti prisegtam diržais, tuomet paprasčiausiai prilaikys buomelis. O jis kažin nusiimamas? nes vėl galvoju, reiks vaiką įkelti iškelti... ir aš nuo jūsų ,,užsikrėčiau" oranžine spalva... o kažin eina juos užsisakyti per tarpininkus iš UK? gal kuri bandėt? kiek pigiau išeina? o Bugaboo, tai man kaip ,,iš kaimo", tai per mandras
geguzevasaris
2010 04 11, 22:03
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 11, 21:48) tai ir pasimetus, kol galvosiu sakau visus ppg 2009 ispirks o man tai per savaitę viskas susidėliojo, pasimetimas tik iš pradžių buvo. aš irgi blaškiausi tarp Jane Nomad ir Peg perego SI vienu metu net pajutau kaip širdis suspurdėjo  ,kai gatvėj pamačiau tą Jane vežimuką, vos vos nenulėkiau į parduotuvę tą patį vakarą, nes nuo kitos dienos baigėsi nuolaidos  Tai įsivaizduok, kiek reikėjo dėlioti už ir prieš , kad apsispręsčiau Bet nežinau kaip čia pasakyt, jaučiu, jog ne aš viena viską sprendžiu, kažkokia jėga suveda mane su tam tikrom situacijom, tada viskas išaiškėja. Pvz., užkalbinu aš tą mamytę, vežančią Jane vežimuką , viskas, ką ji sako , tik pliusai, bet užteko jai pasakyt, kad "mačiau dar vieną tokį pat" ir viskas, man tarsi orą kas išleido -subliūško visas vaizdinio idealas... Nu ne, tame pačiame rajone, tame pačiame take, trys vienodi ir dar tokie ryškūs ...Nepaminėjau, kad Vaikuty tik vienos spalvos pasiūlymas- rožinė ir žydra, tokios markerių ryškumo (apskambinau visuos miestus visus vaikučius)...Ir permečiau visas mintis ant SI. O paskui, kiek žiūrėjau tuos Jane vežimėlius, nu niekur neradau tokių pigių kainų kaip Vaikuty (540), plius tik vienos spalvos, klausiau-kitokiu neuzsakineja, o skelbimuos visi vezimai maziausiai 1200 lt. Tai isvis kilo itarimas KODEL TAIP?Zodziu, esu labai patenkinta SI  Ir siandien maze iskeliau pavaiksciot, pati vis skersom i ji pasiziuriu, nu is kokio kampo beziuretum-grazumas grazumas Papildyta:QUOTE(sidrulka @ 2010 04 11, 23:50) sveikutės, na,merginos, įkalbėjot  palyginau su Maclarenu, man jis prieš peregiuką net ir ne toks gražus... dar su MB aptarėm viengubų ratukų privalumus- manevringesni, nepristrigs rudenį jokių šapų lapų... o per duobes jie minkštai peršoka?o mes renkamės su buomeliu... jei vaikui nepatiks sėdėti prisegtam diržais, tuomet paprasčiausiai prilaikys buomelis. O jis kažin nusiimamas? nes vėl galvoju, reiks vaiką įkelti iškelti... ir aš nuo jūsų ,,užsikrėčiau" oranžine spalva... o kažin eina juos užsisakyti per tarpininkus iš UK? gal kuri bandėt? kiek pigiau išeina? o Bugaboo, tai man kaip ,,iš kaimo", tai per mandras  na tycia nuejau as tu maklarenu paziuret, kad jau kazkas parase, kad tokie geri ir brangus (nes as isvis pirma karta apie juos isgirdus), tai nepasakyciau, kad jie negrazus  , man patiko... del sokinejimo per duobes, sunku ka pasakyt, juk ir musu vaikuciu svoriai skiriasi, todel neprisiimu atsakomybes "ikalbineti" , as tokiam mazam vaikuciui gal rinkciausi Pliko  , nes vistiek dar daug laiko miega tokie vaikai, noretusi daugiau konforto bet siaip tai idealu butu, patiems kur nors apziuret gyvai ir pajust o pasiduot kitu rekomendacijomis ne visada gerai as kadangi niekur neturejau galimybes apziuret gyvai ir mano pana jau didele, surizikavau...sikart esu patenkinta, bet yra buve situaciju, kai man visiskai nepatiko viesu isgirtas daiktas
erikiuxxx
2010 04 11, 22:10
QUOTE(sidrulka @ 2010 04 11, 21:50) sveikutės, na,merginos, įkalbėjot  palyginau su Maclarenu, man jis prieš peregiuką net ir ne toks gražus... dar su MB aptarėm viengubų ratukų privalumus- manevringesni, nepristrigs rudenį jokių šapų lapų... o per duobes jie minkštai peršoka?o mes renkamės su buomeliu... jei vaikui nepatiks sėdėti prisegtam diržais, tuomet paprasčiausiai prilaikys buomelis. O jis kažin nusiimamas? nes vėl galvoju, reiks vaiką įkelti iškelti... ir aš nuo jūsų ,,užsikrėčiau" oranžine spalva... o kažin eina juos užsisakyti per tarpininkus iš UK? gal kuri bandėt? kiek pigiau išeina? o Bugaboo, tai man kaip ,,iš kaimo", tai per mandras  niu del bugaboo pavarei o del buomelio,ne velnio jis neprilaikys,man jis kazkaip keistai atsikises  vaikas per apacia isslys paprasciausiai
geguzevasaris
2010 04 11, 22:13
as lygiai taip pat lauziau galva del buomelio, nelabai patikejau, kai sake, kad jo nereikia, nu bet tikrai nereikia, absoliuciai as virsutinius dirzus kisu po pzastimis, tai vaika prilaiko per pazastis, kojas ir klyniuka, gali pasilenkt i prieki kazkiek, i sona, atsilost, patogu ir saugu
erikiuxxx
2010 04 11, 22:15
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 04 11, 22:13) as lygiai taip pat lauziau galva del buomelio, nelabai patikejau, kai sake, kad jo nereikia, nu bet tikrai nereikia, absoliuciai as virsutinius dirzus kisu po pzastimis, tai vaika prilaiko per pazastis, kojas ir klyniuka, gali pasilenkt i prieki kazkiek, i sona, atsilost, patogu ir saugu  aha as irgi taip veziodavau ,super man
geguzevasaris
2010 04 11, 22:18
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 12, 00:15) aha as irgi taip veziodavau ,super man  ir netrukdo pasodint, iskelt vaika is vezimo
erikiuxxx
2010 04 11, 22:30
QUOTE(sidrulka @ 2010 04 11, 21:50) sveikutės, na,merginos, įkalbėjot  palyginau su Maclarenu, man jis prieš peregiuką net ir ne toks gražus... dar su MB aptarėm viengubų ratukų privalumus- manevringesni, nepristrigs rudenį jokių šapų lapų... o per duobes jie minkštai peršoka?o mes renkamės su buomeliu... jei vaikui nepatiks sėdėti prisegtam diržais, tuomet paprasčiausiai prilaikys buomelis. O jis kažin nusiimamas? nes vėl galvoju, reiks vaiką įkelti iškelti... ir aš nuo jūsų ,,užsikrėčiau" oranžine spalva... o kažin eina juos užsisakyti per tarpininkus iš UK? gal kuri bandėt? kiek pigiau išeina? o Bugaboo, tai man kaip ,,iš kaimo", tai per mandras  man maclarenas super vezimas  patvaresnis uz ppg bet SI savo ratukais jega
erikiuxxx
2010 04 11, 22:47
sidrulka
2010 04 11, 23:53
nu, atleiskit, man ,,žioplelei"  , bet nerandu aš tame Babycenter psl. peg peregų... gal gali įmesti nuorodą? bet tai dar kiek parsisiuntimas kainuos? nu bet Babymarkete, tai kaina irgi nereali- su buomeliu 773 lt, o jusuvaikui - 699lt... tai čia kažin kodėl taip tos kainos skirias? ir dar pastebėjo jusuvaikui- prie vieno SI nurodyta nuolaida, prie kito- ne... nu bet dzin tie 10 lt... na, o aš vis dar grįžtu prie tų ratukų... kažin man kaimo vietovėj jie pasiteisins? labai jau išvažinėtas ir duobėtas pagrindinis kelias  , kuriuo pagrinde einam pasivaikščioti... nu jei ką, tai sav tutį transformuosim į sėdimuką, o į miestą imsim peregutį... nu bet tai blemba  , ar tiems gamintojams taip jau sunku padaryti tą buomelį kaip nors atsisegamą, atlenkiamą ar kaip nors ,,atsidaromą"... nu būtinai turi ką nors padaryti ,,ne taip"... aš kaip ir norėčiau su tuo buomeliu, bet tai jei reiks kiekvieną kartą išiimėnt, įdėjinėt, tai ir ne politika.... o dar turiu klausimą dėl pakojuko.. jei teisingai įsižiūrėjau, ten kaip ir du atskiri pakojukai, bet jie per vidurį kažkaip sujungti? nu jei sujungti, tai gal ir geriau, nei du atskiri, ant kurių vaikui reikia taikyt padėt kojukes... O tų pakojukų aukštis reguliuojasi? nes pamenu tą bugaboo ,,peikėt" tik dėl to , kad nesireguliuoja pakojuko aukštis... ir dar... čia kai kurios merginos žinau, kad kaip svarbų kriterijų žiūri tai, kad būtų perverčiama rankena, jei vėjas pūstų ar ką, kad vaiką būtų galima vežti kita kryptimi... kaip jums šito ,,navaroto" nebuvimas? netrugdo? kaip sprendžiat vėjo problemą? nu ir man kažkaip, kad vaikas su mama vienas kito nemato... reikia mamai vis ,,u-bėgti vaikučiui už akių"... bet tai kiek ir kt firmų vežimėlių žiūrinėjau, dauguma su tokiom rankenom... perverčiamas mažiau turinčių... ai, o tai dar ilgis... jei mano panelė jau dbr 60 cm ūgio, tai kažin iki 3 metų ,,neperaugs" to 87 cm vežimėlio sėdimos dalies ilgio? nu bet tai... paskui jau kojukes galės pasidėti ant pakojuko... tai čia ne trugdis... o vaikiukas, ypač didesnis, laisvai jaučias tame 51 cm plotyje? kaip žiemą su visais kombinzonais? kažin tilpsim? vai vai vai... ir noris greičiau, ir tie visi belendantys minusiukai ramybės neduoda... nu einu pasižiūrėti dar Pliko, jei sakot, kad mažesniam gerai... na, dar kartą dėkui merginos už visus ,,UŽ" ir ,,Prieš"... vis dar svarstau... aš linkus 9 kartus pamatuot, ir tik 10-ą kirpt
sidrulka
2010 04 12, 00:31
Nu jo, Pliko p3, mažesniam vaikučiui komfortiškesnis, minkštesnis ir tas buomelis su navarotais, ir ratai gal geriau atlaikytų mūsų kaimiškas duobes, bet kad jis ir sunkesnis dėl tų visų savo patogumų... o man teks jį tąsytis į mikrių... tai vienoj renkoj 8,5 kg, kitoj ir tiek pat ar dar daugiau  ... nu dar kol kas tiek nesveriam, bet ateis toks laikas neužilgo... o dar + tašikė su pirkiniais... nu nieko , mamikė užsiaugins raumenukus Oi  , niekaip neapsisprendžiu, ko žiūrėt mažės ar savo pačios patogumo... Dievuliau, aš dbr renkuos, svarstau, o atsimenu savo puskė vežimuką- toks džinsinukas, raudonu buomeliu, per vidury perskirtas irgi džinsine juostele... ratukai man berods 1-gubi... anksčiau gal kitokių tų vežimukų ir nebuvo... kaip gerai, kai reikėjo rinktis tik iš vieno nu, einu miegoti- gal susapnuosiu kurį
erikiuxxx
2010 04 12, 01:01
QUOTE(sidrulka @ 2010 04 11, 23:53) nu, atleiskit, man ,,žioplelei"  , bet nerandu aš tame Babycenter psl. peg peregų... gal gali įmesti nuorodą? bet tai dar kiek parsisiuntimas kainuos? nu bet Babymarkete, tai kaina irgi nereali- su buomeliu 773 lt, o jusuvaikui - 699lt... tai čia kažin kodėl taip tos kainos skirias? ir dar pastebėjo jusuvaikui- prie vieno SI nurodyta nuolaida, prie kito- ne... nu bet dzin tie 10 lt... na, o aš vis dar grįžtu prie tų ratukų... kažin man kaimo vietovėj jie pasiteisins? labai jau išvažinėtas ir duobėtas pagrindinis kelias  , kuriuo pagrinde einam pasivaikščioti... nu jei ką, tai sav tutį transformuosim į sėdimuką, o į miestą imsim peregutį... nu bet tai blemba  , ar tiems gamintojams taip jau sunku padaryti tą buomelį kaip nors atsisegamą, atlenkiamą ar kaip nors ,,atsidaromą"... nu būtinai turi ką nors padaryti ,,ne taip"... aš kaip ir norėčiau su tuo buomeliu, bet tai jei reiks kiekvieną kartą išiimėnt, įdėjinėt, tai ir ne politika.... o dar turiu klausimą dėl pakojuko.. jei teisingai įsižiūrėjau, ten kaip ir du atskiri pakojukai, bet jie per vidurį kažkaip sujungti? nu jei sujungti, tai gal ir geriau, nei du atskiri, ant kurių vaikui reikia taikyt padėt kojukes... O tų pakojukų aukštis reguliuojasi? nes pamenu tą bugaboo ,,peikėt" tik dėl to , kad nesireguliuoja pakojuko aukštis... ir dar... čia kai kurios merginos žinau, kad kaip svarbų kriterijų žiūri tai, kad būtų perverčiama rankena, jei vėjas pūstų ar ką, kad vaiką būtų galima vežti kita kryptimi... kaip jums šito ,,navaroto" nebuvimas? netrugdo? kaip sprendžiat vėjo problemą? nu ir man kažkaip, kad vaikas su mama vienas kito nemato... reikia mamai vis ,,u-bėgti vaikučiui už akių"... bet tai kiek ir kt firmų vežimėlių žiūrinėjau, dauguma su tokiom rankenom... perverčiamas mažiau turinčių... ai, o tai dar ilgis... jei mano panelė jau dbr 60 cm ūgio, tai kažin iki 3 metų ,,neperaugs" to 87 cm vežimėlio sėdimos dalies ilgio? nu bet tai... paskui jau kojukes galės pasidėti ant pakojuko... tai čia ne trugdis... o vaikiukas, ypač didesnis, laisvai jaučias tame 51 cm plotyje? kaip žiemą su visais kombinzonais? kažin tilpsim? vai vai vai... ir noris greičiau, ir tie visi belendantys minusiukai ramybės neduoda... nu einu pasižiūrėti dar Pliko, jei sakot, kad mažesniam gerai... na, dar kartą dėkui merginos už visus ,,UŽ" ir ,,Prieš"... vis dar svarstau... aš linkus 9 kartus pamatuot, ir tik 10-ą kirpt  o jau klausimu babycenter yra vilniuje ir klaipedoi, jus geriau jiem paskambinkite,bet manau jie siuntimais neuzsiima o kas del ratuku,mazi ratai yra mazi. , o viengubu ratu vaziavimas malonesnis negu tu dvigubu  buomelis SI, nusiima  susilanksto irgi su juo pakojis reguliuojasi, o ta plasmase jau nebe  , permetama rankena tokiam vezimui neimanoma  jaigu vezima naudosite,i miesta ir t.t ,kam ta permetama rankena jum,kuri tik sudarys papildomo svorio  gulimos padeties ilgis, na cia jau nuo vaiko priklauso  iki 2metu tilpti turetu  veliau jai ir tos kojos pakabes,nieko jau baisaus  vaikas gi jau dydelis plotis Si vezimo tikrai geras
erikiuxxx
2010 04 12, 01:49
QUOTE(sidrulka @ 2010 04 12, 00:31) Nu jo, Pliko p3, mažesniam vaikučiui komfortiškesnis, minkštesnis ir tas buomelis su navarotais, ir ratai gal geriau atlaikytų mūsų kaimiškas duobes, bet kad jis ir sunkesnis dėl tų visų savo patogumų... o man teks jį tąsytis į mikrių... tai vienoj renkoj 8,5 kg, kitoj ir tiek pat ar dar daugiau  ... nu dar kol kas tiek nesveriam, bet ateis toks laikas neužilgo... o dar + tašikė su pirkiniais... nu nieko , mamikė užsiaugins raumenukus Oi  , niekaip neapsisprendžiu, ko žiūrėt mažės ar savo pačios patogumo... Dievuliau, aš dbr renkuos, svarstau, o atsimenu savo puskė vežimuką- toks džinsinukas, raudonu buomeliu, per vidury perskirtas irgi džinsine juostele... ratukai man berods 1-gubi... anksčiau gal kitokių tų vežimukų ir nebuvo... kaip gerai, kai reikėjo rinktis tik iš vieno nu, einu miegoti- gal susapnuosiu kurį  o jus zadat savo universalu vezima pasilikti? jai TAIP: tai as pliko tikrai nepirkciau,kam ju dar vienas sunkus vezimas? jaigu zadat universalo atsikratyti,tada imciau pliko bet visvien,kaip ten bebutu SI vezimas, kurkas fainesnis,lengvesnis, ratai superiniai, naujas modelis, stilingas, netoks griozdas kaip pliko
geguzevasaris
2010 04 12, 17:28
QUOTE(sidrulka @ 2010 04 12, 02:31) Oi  , niekaip neapsisprendžiu, ko žiūrėt mažės ar savo pačios patogumo... Jei tavo situacija tokia, kaip sakai , gal ziurek savo patogumo, nes maze tuoj tuoj ir bus nebe maze, lengvas vezimas turi dideli pranasuma As vis dar neagliu atsidziaugti savo pirkiniu beje, maciau siandien gyvai ta maklarena, nugis kietai atrodo  , ko nebuc pasakius is fotkiu
erikiuxxx
2010 04 12, 17:42
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 04 12, 17:28) beje, maciau siandien gyvai ta maklarena, nugis kietai atrodo  , ko nebuc pasakius is fotkiu aha kietai
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 12, 01:01) buomelis SI, nusiima  susilanksto irgi su juo jau gera menesi vazinejam su SI, bet kad buomelis nusiima dar neissiaiskinau  galvojau, kad jis ten tik pasiilgina ir nelabai supratau, kam to reikia  Aciu, kad apsvietet
erikiuxxx
2010 04 12, 19:17
QUOTE(Ruti @ 2010 04 12, 18:58) jau gera menesi vazinejam su SI, bet kad buomelis nusiima dar neissiaiskinau  galvojau, kad jis ten tik pasiilgina ir nelabai supratau, kam to reikia  Aciu, kad apsvietet  niu as nenuiminejau,bet manau,kaip daugeliu vezimu,sonuose matot kur buomelis baigesi,yra pilkas apskritimas, ji paspaudus turetu buomelis issimti  abiej ose pusese reikia spausti greiciausiai  pabandykit,ydomu ar tikrai taip
liepa79
2010 04 12, 20:57
norejau paklausti, kur perkat tuos vezimukus, kalbu apie peg perego si, ar tik www.jusuvaikui.lt ar dar kur galima rasti  , o 2009 modelis, kaip suprantu neturi gulimos padeties, tik 2010 su buomeliu turi  , o uzklota galima atskirai nusipirkti, o gal buna akciju jiems , ar verta laukti
Xuligane_23
2010 04 12, 21:07
http://az.atn.lt/straipsnis/38868/maclaren...vaikams-pirstus  merginos, o nuo kada jau nebeguldete savo mazyliu i lopsini vezima? maniske zinoma dar tikrai nesedi, bet jau daznokai pradejo niurgzti lopsyje, kai einame pasivaikscioti, itariu, gal jai tiesiog nuobodu..  )
pukiota
2010 04 12, 21:09
QUOTE(liepa79 @ 2010 04 12, 21:57) norejau paklausti, kur perkat tuos vezimukus, kalbu apie peg perego si, ar tik www.jusuvaikui.lt ar dar kur galima rasti  , o 2009 modelis, kaip suprantu neturi gulimos padeties, tik 2010 su buomeliu turi  , o uzklota galima atskirai nusipirkti, o gal buna akciju jiems , ar verta laukti  Mes pirkome www.jususvaikui.lt. kaip tik akcija buvo pries velykas. Pirkom 2009 modeliuka su uzklotuku. Rasti tai gal ir galima tik cia pigiausia, Kotrynoj gal apie 800 Lt. kainuoja. Esu dar maciusi skelbiu .lt pardavinejo uz 499, tik spalvyte juoda. Del gulimos padeties, tai ten kiek atsilenkia mums pilnai uztenka miegojimui, pasidaro beveik gulima. As labai patenkinta situo vezimu
gitulia
2010 04 12, 21:11
SI buomelį norint nuimt ne tuos pilkus apskritimus reikia spaust, o tokius mažulyčius "mygtukus" po tomis juodomis buomelio įmovomis ir patraukt buomelį į save. Tuos pilkus apskritimus paspaudus tik buomelio aukštis reguliuojasi  Nuotraikoje tų mygtukų nesimato, bet jie maždaug ten, kur rodyklė
Egliene77
2010 04 12, 21:19
[quote=Xuligane_23,2010 04 12, 22:07] http://az.atn.lt/straipsnis/38868/maclaren...vaikams-pirstus  mieloji, Maclaren'ieciu temoj yra aiskiai aprasytas sitas straipsnis, kodel jie atsauke ir t.t. tik negasdinkim kitu
Xuligane_23
2010 04 12, 21:23
[quote=Egliene77,2010 04 12, 21:19] [quote=Xuligane_23,2010 04 12, 22:07] http://az.atn.lt/straipsnis/38868/maclaren...vaikams-pirstus  mieloji, Maclaren'ieciu temoj yra aiskiai aprasytas sitas straipsnis, kodel jie atsauke ir t.t. tik negasdinkim kitu  [/quote] nu ok, as tik dabar perskaiciau, nes bandau supranti, ko labiau reikia peg perego si ar mineto varianto  ) atsiprasau uz pasenusias zinias
geguzevasaris
2010 04 12, 21:36
QUOTE(pukiota @ 2010 04 12, 23:09) Del gulimos padeties, tai ten kiek atsilenkia mums pilnai uztenka miegojimui, pasidaro beveik gulima. As labai patenkinta situo vezimu  mum irgi uztenka visisnkai su visa kita sutinku
erikiuxxx
2010 04 12, 21:55
pirma karta girdziu,kad 2009 ir 2010 skiriasi gulejimo padetys  Jus cia rimtai?
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 12, 22:55) pirma karta girdziu,kad 2009 ir 2010 skiriasi gulejimo padetys  Jus cia rimtai?  nemanau, kad skiriasi, kiek žinau tiek 2009 tiek 2010 gulsčiausia padėtis yra beveik gulima.
geguzevasaris
2010 04 12, 22:04
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 12, 23:55) pirma karta girdziu,kad 2009 ir 2010 skiriasi gulejimo padetys  Jus cia rimtai? as tai nemacius , negaliu lygint , tik is aprasymo siek tiek skiriasi: 2010modeliukas: Nugarėle atlenkiama trijose padėtyse. Yra gulima padėtis.2009 modeliukas: Nugarėlė atlenkiama 3 padėtyse. musiskis 09 m, kiek issitiesia, pilnai pakanka
sidrulka
2010 04 12, 22:07
Na gi dėkui merginos, kad padėjot taip operatyviai apsispręsti SI modeliukui susiskmabinau su jusuvaiko atstove ir dar išsamiai paaiškino, kas kaip... vat vat ir mane tie užklotėliai sudomino, nes pvz.: man gražus tas čia jūsų įkeltose nuotraukose raudonas vežimėlis, bet jis toj parduotuvėj yra tik be užklotėlio... sakė, norint su užklotėliu būtent tokios spalvos, reikia užsisakyti iš anksto ir tektų palaukti keletą sav... o dėl buomelio, tai ir ta pardavėja man patarė, kad jis ,,nieko gero"- sakė daug mamyčių nenori to buomelio ir taip pat sakė, jog jis sunkiai nusiima... tai kad palyginau kainas- už tą buomelį išeina 30 lt... tai va, dbr belieka laukti, kol mūsų tatukas važiuos Alytaus link ir gal ten vietoj apžiūrės ir nupirks, nereiks nei siųstis... aš jau čia įsivaizdavau, kad tokia firma tai tikrai Vilniuj ar Kaune įsikūrus, o čia pasirodo Alytuj Kainos tai ko gero čia pirgiausios, nes bent jau aš dar buvau užtikus Babymarkete, tik nepamenu kiek, bet tikrai brangiau, o per skelbiu lt tai buvau radaus tik to pačio jusuvaikui naujų vežimėlių reklamą... dar kartą dėkui mergytės... jei dar kas bus neiaškus, vėl klausiu... na ir manau, tikrai dar užeisiu pasigirti ir pasidžiaugti pas jus, kai įsigysim šią transporto priemonę... na va va, dar prisiminiau vieną klausimą... kokią spalvą rekomenduotumėt, kad būtų nelabai tamsi, nes žiūriu tie pagrindiniai vežimėliai kuriuos turi, būtent ir yra tamsūs.. man gražiausias tas raudonas, tik kad tas jo vidus gan šviesokas, ar jis teplus? labai matos visokie vaikučio paterliojimai? Na, MB pataria tą oranžinį- sako iš tolo matysis, kaip kelininkai, ar einant per gatvę ar kur kitus švies - nereiks nei atšvaitų.... O kaip ir kuom skalbiasi ta medžiagytė? ten ji kaip nors išsisega, ar reikia trinti ant pačio vežimo?
Žiūrinėju gitulia užrodytą forumą apie Peg Perego SI, ir negaliu atsistebėt - na ir išradingumas kai kurių http://forum.materinstvo.ru/index.php?show...1858&st=240
|
|