Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: PEG PEREGO vežimėliai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
erikiuxxx
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 04 09, 19:33)
aha, is pradziu nedrasu buvo, bet kai lauke isbandziau bordiurus, nelygius saligatvius ir visas kitas kliutis, kurias kasdien tenka iveikineti, nusiraminau visiskai thumbup.gif Pasidariau sau isvada, kad ta ju "vaiksciojanti" ("klibanti") konstrukcija yra tarsi amortizacija biggrin.gif Ir dabar esu super patenkinta.

beje, ar naujai nupirktam SI reikia tepti ratus? blush2.gif
*

nu jie jau tokie yra smile.gif
pamenu,kai naudota pardavinejau,tai prikejai ateja,sako oi koks klybantis biggrin.gif
sakau,jus nueikite i parduotuve pastumdykite,toks pats bus
tai tada sugrizo ir nupirko musu biggrin.gif
geguzevasaris
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 09, 21:58)

pamenu,kai naudota pardavinejau,tai prikejai ateja,sako oi koks klybantis  biggrin.gif
sakau,jus nueikite i parduotuve pastumdykite,toks pats bus
tai tada sugrizo ir nupirko musu  biggrin.gif
*

ai, del pardavimo tai as nebijau, visada pabreziu minusus, kitaip nemoku lotuliukas.gif , tai tris vezimus pardaviau be problemu rolleyes.gif kadangi Pegpergas dar naujutelaitis, apie pardavima net nemastau, o atejus laikui imsiuos patikrintos taktikos-sakyti tik teisybe, kas nores ims, o jei veliau sugalvos, kad kazkas ne taip, negales manes kaltint, busiu apie tai is anksto ispejus smile.gif
Ruti
Ar kas nors turi SI 2010 m. modeliuka? Man kazkaip koju uzklotelis per trumpas unsure.gif Nepasiekiu knopkiu uzsegti unsure.gif O jei uzsegu, tai toks jausmas, kad vaikui kojytes truputi sulenkti reikia doh.gif Na, jis pas mane aisku ir ne is mazuju, 88 cm...
sidrulka
dėkoju visoms už nuoširdžius patarimus...
atleiskit, jei kartosiuosiu su savais klausimais... kažkaip atidžiau perskaitai, kai atsakymas skirtas vien tik tau thumbup.gif
Pliko p3 labai jau karališkas, bet tai kaina beveik tokia pat kaip ir Maclareno... tai gal tada geriau sumokėti tą patį už tos garsios Maclaren firmos vardą...
O SI, tai man tie ratukai nei patinka, nei nepatinka... tokie atrodo besiklaipantys į visas puses... na, gal jie ir praktiški, bet man kažkaip schmoll.gif nepriduoda vaizdo... kažkaip, gal ir per daug stereotipiškai galvoju, bet man atrodo sprotinukas turi būti su tiesiais dvigubais ratukais... na, tai paliaupsinkit man dar labiau tuos ratukus, kad susižavėčiau biggrin.gif o gal ir ,,krūtai" atrodo tas vežimaitis su tokiais ratukais, o ne su tais tradiciniais... man dar patiko, kad šitų vežimėlių didelė medžiagyčių spalvų įvairovė.... ne taip kaip Maclarenai vos kelių spalvų ir tos pačios tik tamsios... o kaip ratukai per duobes? ,,jaučia" ir ,,įkrenta" labai jau į tais duobes ar prašoka kaip niekur nieko? ir dar... kokią spalvą patartumėt rinktis, kad nesimatytų teplionių? aš noriu neutralios ( ne tai, kad mergaitei tai būtinai raudona ar ružava) bet ir nelabai tamsios... gal žalsva ar morkinė..?
Papildyta:
Ai, tiesa, vieni mačiau su užklotėliais, kiti be... ar čia kaina nuo to skiriasi?ar tik ,,pamiršo" uždėt fotografuojant? turbūt visos nori, kad būtų užklotėlis... o dar čia minėjot, kad siaurokas... tai kažin 3 m paną dar eis į jį įtalpinti? kol kas tai atrodo ne iš stambiųjų- labiau į ūgį...
Papildyta:
O iš UK eina juos parisisiųsti? kažin kiek susitaupo?
aš Maclareną planavau siųstis iš UK...
nu, einu dbr palyginsiu šių dviejų vežimaičių privalumus ir trūkumus...
sidrulka
O dar vienas klausimėlis ,,pasistojo" lotuliukas.gif - nuo kokio vaikučio amžiaus šie vežimėliai tinkami naudoti? aš kažkaip įsivaizduoju, kad gulimoj padėty nuo bet kokio... mūs panelei šiuo metu 3,5 mėn
geguzevasaris
QUOTE(sidrulka @ 2010 04 10, 00:17)

.. o kaip ratukai per duobes? ,,jaučia" ir ,,įkrenta" labai jau į tais duobes ar prašoka kaip niekur nieko?

aš važiuoju kiaurai biggrin.gif , man smagūs, neužstringa duobėtam kely...
bet gal kitoms kitaip g.gif
Papildyta:
QUOTE(sidrulka @ 2010 04 10, 01:14)
O dar vienas klausimėlis ,,pasistojo" lotuliukas.gif  - nuo kokio vaikučio amžiaus šie vežimėliai tinkami naudoti?  aš kažkaip įsivaizduoju, kad gulimoj padėty nuo bet kokio... mūs panelei šiuo metu 3,5 mėn

na aš tikrai neguldyčiau tokio kleckiuko į SI schmoll.gif , va mano panai- 1,4 m -SI pats tas, aš jį pirkau, kad turėtume transporto priemonę iki parko, žaidimų aikštelės , parduotuvės, kad nešt nereiktų, o nuėjus į svečius lengvai užsinešt vaiką ir vežimą kartu galėčiau biggrin.gif tai man neaktualu kiek ir kaip barška tie ratukai...O va tokiai lėlytei dar norėtųsi daugiau konforto, visgi... mirksiukas.gif
sidrulka
O tu nuo kokio amžiaus pradėjai naudoti savo lėlytei šį vežimėlį? kokį naudojot prieš tai? ar čia nuo lopšinio iškart perėjot prie šio?

jei gerai pamenu (nes dar taip ir nepalyginau doh.gif ...), Maclarenai pritaikyti ir nuo gimimo gulimoj padėtį... na, turint laiko, reikės dar kartelį į viską įsigilinti...

tiesą sakant tai ir man dzin, tas barškėjimas... juk išėjus į miestą ir taip bus to triukšmo, tik kad, nereiktų užvirsti ant vežimuko, kaip mano draugė pasakojo (nžn kokį ji turėjo), kai jis ,,įkrenta" į duobę... bet tai kaip suprantu iš jūsų pasakojimų su peg peregais nėra šios problemikės....
erikiuxxx
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 04 09, 23:21)
aš važiuoju kiaurai  biggrin.gif , man smagūs, neužstringa duobėtam kely...
bet gal kitoms kitaip g.gif
Papildyta:

na aš tikrai neguldyčiau tokio kleckiuko į SI  schmoll.gif , va mano panai- 1,4 m -SI pats tas, aš jį pirkau, kad turėtume transporto priemonę iki parko, žaidimų aikštelės , parduotuvės, kad nešt nereiktų, o nuėjus į svečius lengvai užsinešt vaiką ir vežimą kartu galėčiau biggrin.gif tai man neaktualu kiek  ir kaip barška tie ratukai...O va tokiai lėlytei dar norėtųsi daugiau  konforto, visgi... mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif pritariu smile.gif
sportinukai geriausiai mazdaug nuo 9-12men ax.gif
geguzevasaris
QUOTE(sidrulka @ 2010 04 10, 01:37)
O tu nuo kokio amžiaus pradėjai naudoti savo lėlytei šį vežimėlį? kokį naudojot prieš tai? ar čia nuo lopšinio iškart perėjot prie šio?

biggrin.gif mes persedom i SI praejusia savaite, taigi- 1,4m ax.gif
Pirmas buvio X-Landeris, daugmaz jis man tiko patiko, bet nusprendziau parduot lopsi, tai zmones nenorejo vien lopsio, o visko. Tokiu budu atsisveikinom su anuo kai mazei buvo 9 men. Tada nusipirkau Loola up (bebeconfort), bet jame matau tik grozi, vziuokle man labai nepatiko, daug reikdavo taikytis prie jos doh.gif , nors sedimoji dalis tai tikrai konfortas mirksiukas.gif Ir jei kalbet apie vaziuokliu "klibejimus", tai Loola irgi sekmingai klibejo i visas puses, ratukai irgi barskejo (nugi kitaip ir buti negali) nuo pat pirkimo dienos, as kaip labai priekabi pareikalavau naujos vaziuokles, man be problemu ja pakeite parduotuvej (uzteko emeilu nusiust nuotraukas kas man nepatinka ir aprasyt, atsiunte nauja , pasiime sena, nieko nekainavo kurjerio paslaugos).ir galiu pasakyt, kad -TAS PATS su nauja, vadinas tokia ju konstrukcija. Taigi, pavazinejau su ta Loola iki pirmo sniego ir padejau i sali, gavau is drauges Mutsy, dziaugiaus kaip vaikas gavus saldaini lotuliukas.gif Taciau ziema baigesi, Mutsis apie 16 kg sveria, be to prizadejau draugei , kad parduosiu, tai likau be vezimu.
Tai va, labai labai dziaugiuos nusipirkus SI, gal tiek nesidziaugciau, jei nebutu su kuom palyginti mirksiukas.gif X-landeris ir Mutsis-saunuoliai, bet sunkus ir uzima daug vietos, Loola-mano akyse zlugusi vaziuokle, o SI- smagumelis, lengvumas, patogumas, konfortas thumbup.gif
Loxxy
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 04 09, 23:21)

na aš tikrai neguldyčiau tokio kleckiuko į SI  schmoll.gif , va mano panai- 1,4 m -SI pats tas,
*

mes su SI vazinejam nuo 5 men, kai pana pradejo sestis, ir nebenorejo universale i parko medziu lapus ziureti. reikejo viska matyti.
QUOTE(sidrulka @ 2010 04 09, 23:37)

*

man tai kaip tik didziausias jo privalumas viengubi ratai. Nu nepatinka man dvigubi. O kai prie juros paziuri kaip tevai kankinas su tais dvigubais vaikus traukdami, tai as kaip gazele pro juos prariedu biggrin.gif
geguzevasaris
QUOTE(Loxxy @ 2010 04 10, 16:23)
O kai prie juros paziuri kaip tevai kankinas su tais dvigubais vaikus traukdami, tai as kaip gazele pro juos prariedu  biggrin.gif
*

blink.gif
tai dar ir prie juros su Pegpergu galima lakstyt? Nu tai cia isvis fainai bus, ar as ne taip suprantu g.gif
ar cia turi omeny, kai slapiu smeliu pavaziuot, ar per smeli traukt, stumt, na neisivaizduoju, tiesa sakant biggrin.gif
galvoju, kad atvaziuoji iki smelio, susilankstai, persinesi ir tada vel islankstai ir vaziuoji slapiu smeliu biggrin.gif
erikiuxxx
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 04 10, 15:13)
blink.gif
tai dar ir prie juros su Pegpergu galima lakstyt? Nu tai cia isvis fainai bus, ar as ne taip suprantu g.gif
ar cia turi omeny, kai slapiu smeliu pavaziuot, ar per smeli traukt, stumt, na neisivaizduoju, tiesa sakant biggrin.gif
galvoju, kad atvaziuoji iki smelio, susilankstai, persinesi ir tada vel islankstai ir vaziuoji slapiu smeliu biggrin.gif
*

niu ir man ydomu,kaip SI vaziuoja per pajurio smeli,kazkaip neisivaizduoju,kad vaziuotu blink.gif
geguzevasaris
na, ko gero, ne taip supratom rolleyes.gif
erikiuxxx
siandien apaziurejau abu SI,ir 2009 ir 2010
tai galiu pasakyti, 2009 daug daug graziau atrode bigsmile.gif tas 2010 buomas kazkoks baisuokliskas,nelabai jo naudos suprantu,plonas,atsikises doh.gif
as tai dar vis mastau del SI, nes turiu dar viena nuziurejus vezima,bet bijau,kad ilgai galvodama,netektu pirkti 2010m,nes isparduos jauciu tuoj tuos 2009m doh.gif
o 2010 kazkaip nenoriu ax.gif
geguzevasaris
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 11, 02:40)
siandien apaziurejau abu SI,ir 2009 ir 2010
tai galiu pasakyti, 2009 daug daug graziau atrode  bigsmile.gif tas 2010 buomas kazkoks baisuokliskas,nelabai jo naudos suprantu,plonas,atsikises  doh.gif
as tai dar vis mastau del SI, nes turiu dar viena nuziurejus vezima,bet bijau,kad ilgai galvodama,netektu pirkti 2010m,nes isparduos jauciu tuoj tuos 2009m doh.gif
o 2010 kazkaip nenoriu ax.gif
*

ane? nu tai gerai, ka nusipirkau ta 2009, bet ziuriu jau neber tu nuolaidu ir kainu, kuriom as pirkau g.gif
erikiuxxx
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 04 11, 09:39)
ane? nu tai gerai, ka nusipirkau ta 2009, bet ziuriu jau neber tu nuolaidu ir kainu, kuriom as pirkau g.gif
*

zinau kur yra nuolaida 2009 ppg,bet nesakysiu kolkas,o tai liko paskutinis biggrin.gif galvoju gal man imti rolleyes.gif kaina 599lt,ar gera?
geguzevasaris
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 11, 14:18)
zinau kur yra nuolaida 2009 ppg,bet nesakysiu kolkas,o tai liko paskutinis  biggrin.gif galvoju gal man imti rolleyes.gif  kaina 599lt,ar gera?
*

as ir neklausiu, man nebereikia lotuliukas.gif tik is smalsumo paklausiu-kokia spalvyte? biggrin.gif
manau, kad gera mirksiukas.gif , as mokejau 639 rolleyes.gif
erikiuxxx
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 04 11, 12:35)
as ir neklausiu, man nebereikia lotuliukas.gif tik is smalsumo paklausiu-kokia spalvyte? biggrin.gif
manau, kad gera mirksiukas.gif , as mokejau 639 rolleyes.gif
*

zinau,kad nereikia biggrin.gif
oranzinis ax.gif

vis dar svarstau,noriu labai bugaboo bee,bet jis manai daug patogesnis,vaziavimas geresnis negu SI,bet vaikui geriau manau SI mastau.gif
geguzevasaris
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 11, 15:59)
zinau,kad nereikia  biggrin.gif
oranzinis  ax.gif

vis dar svarstau,noriu labai bugaboo bee,bet jis manai daug patogesnis,vaziavimas geresnis negu SI,bet vaikui geriau manau SI  mastau.gif
*

oranzinis grazuolis, kaip musu biggrin.gif
bugaboo bee man irgi labai patiktu, bet...kaina biggrin.gif
geguzevasaris
Ar reik sutept ratus , kol nauji? Instrukcijoj parašyta "jeigu reikia, sutepti", ką aš žinau reikia ar nereikia g.gif Pažiūrėjau, net nežinočiau kur ten alyvą pilt smile.gif
erikiuxxx
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 04 11, 17:09)
oranzinis grazuolis, kaip musu biggrin.gif
bugaboo bee man irgi labai patiktu, bet...kaina  biggrin.gif
*

aha fainas smile.gif man bugaboo vaziavimu fainesnis,turi viena minusa,kad pakojis nesikiloja verysad.gif verysad.gif
ir kaina visu 1000lt skiriasi,bet jaigu pakojis kilotusi,net negalvodama imciau bugaboo sad.gif
tai ir pasimetus, kol galvosiu sakau visus ppg 2009 ispirks doh.gif
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 04 11, 19:40)
Ar reik sutept ratus , kol nauji? Instrukcijoj parašyta "jeigu reikia, sutepti", ką aš žinau reikia ar nereikia g.gif Pažiūrėjau, net nežinočiau kur ten alyvą pilt smile.gif
*

oi net nezinau, jaigu ir reikia,tai alyva turi buti kazkokia spec, jokiais budais ne aliejais .. gal nebutina tepti naujo manau unsure.gif
sidrulka
sveikutės,

na,merginos, įkalbėjot thumbup.gif palyginau su Maclarenu, man jis prieš peregiuką net ir ne toks gražus... dar su MB aptarėm viengubų ratukų privalumus- manevringesni, nepristrigs rudenį jokių šapų lapų...
o per duobes jie minkštai peršoka?
o mes renkamės su buomeliu... jei vaikui nepatiks sėdėti prisegtam diržais, tuomet paprasčiausiai prilaikys buomelis. O jis kažin nusiimamas? nes vėl galvoju, reiks vaiką įkelti iškelti...
ir aš nuo jūsų ,,užsikrėčiau" oranžine spalva...

o kažin eina juos užsisakyti per tarpininkus iš UK? gal kuri bandėt? kiek pigiau išeina?

o Bugaboo, tai man kaip ,,iš kaimo", tai per mandras lotuliukas.gif
geguzevasaris
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 11, 21:48)
tai ir pasimetus, kol galvosiu sakau visus ppg 2009 ispirks  doh.gif

o man tai per savaitę viskas susidėliojo, pasimetimas tik iš pradžių buvo.
aš irgi blaškiausi tarp Jane Nomad ir Peg perego SI lotuliukas.gif

vienu metu net pajutau kaip širdis suspurdėjo lotuliukas.gif ,kai gatvėj pamačiau tą Jane vežimuką, vos vos nenulėkiau į parduotuvę tą patį vakarą, nes nuo kitos dienos baigėsi nuolaidos smile.gif Tai įsivaizduok, kiek reikėjo dėlioti už ir prieš , kad apsispręsčiau smile.gif

Bet nežinau kaip čia pasakyt, jaučiu, jog ne aš viena viską sprendžiu, kažkokia jėga suveda mane su tam tikrom situacijom, tada viskas išaiškėja.
Pvz., užkalbinu aš tą mamytę, vežančią Jane vežimuką , viskas, ką ji sako , tik pliusai, bet užteko jai pasakyt, kad "mačiau dar vieną tokį pat" ir viskas, man tarsi orą kas išleido unsure.gif -subliūško visas vaizdinio idealas... Nu ne, tame pačiame rajone, tame pačiame take, trys vienodi ir dar tokie ryškūs doh.gif ...Nepaminėjau, kad Vaikuty tik vienos spalvos pasiūlymas- rožinė ir žydra, tokios markerių ryškumo doh.gif (apskambinau visuos miestus visus vaikučius)...Ir permečiau visas mintis ant SI.
O paskui, kiek žiūrėjau tuos Jane vežimėlius, nu niekur neradau tokių pigių kainų kaip Vaikuty (540), plius tik vienos spalvos, klausiau-kitokiu neuzsakineja, o skelbimuos visi vezimai maziausiai 1200 lt. Tai isvis kilo itarimas KODEL TAIP?

Zodziu, esu labai patenkinta SI rolleyes.gif Ir siandien maze iskeliau pavaiksciot, pati vis skersom i ji pasiziuriu, nu is kokio kampo beziuretum-grazumas grazumas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sidrulka @ 2010 04 11, 23:50)
sveikutės,

na,merginos, įkalbėjot  thumbup.gif palyginau su Maclarenu, man jis prieš peregiuką net ir ne toks gražus... dar su MB aptarėm viengubų ratukų privalumus- manevringesni, nepristrigs rudenį jokių šapų lapų...
o mes renkamės su buomeliu... jei vaikui nepatiks sėdėti prisegtam diržais, tuomet paprasčiausiai prilaikys buomelis. O jis kažin nusiimamas? nes vėl galvoju, reiks vaiką įkelti iškelti...

o kažin eina juos užsisakyti per tarpininkus iš UK? gal kuri bandėt? kiek pigiau išeina?
*

na tycia nuejau as tu maklarenu paziuret, kad jau kazkas parase, kad tokie geri ir brangus (nes as isvis pirma karta apie juos isgirdus), tai nepasakyciau, kad jie negrazus biggrin.gif , man patiko...
del sokinejimo per duobes, sunku ka pasakyt, juk ir musu vaikuciu svoriai skiriasi, todel neprisiimu atsakomybes "ikalbineti" , as tokiam mazam vaikuciui gal rinkciausi Pliko g.gif , nes vistiek dar daug laiko miega tokie vaikai, noretusi daugiau konforto g.gif
bet siaip tai idealu butu, patiems kur nors apziuret gyvai ir pajust

o pasiduot kitu rekomendacijomis ne visada gerai g.gif
as kadangi niekur neturejau galimybes apziuret gyvai ir mano pana jau didele, surizikavau...sikart esu patenkinta, bet yra buve situaciju, kai man visiskai nepatiko viesu isgirtas daiktas mirksiukas.gif
erikiuxxx
QUOTE(sidrulka @ 2010 04 11, 21:50)
sveikutės,

na,merginos, įkalbėjot  thumbup.gif palyginau su Maclarenu, man jis prieš peregiuką net ir ne toks gražus... dar su MB aptarėm viengubų ratukų privalumus- manevringesni, nepristrigs rudenį jokių šapų lapų...

*

niu del bugaboo pavarei lotuliukas.gif

o del buomelio,ne velnio jis neprilaikys,man jis kazkaip keistai atsikises blink.gif vaikas per apacia isslys paprasciausiai mirksiukas.gif
geguzevasaris
as lygiai taip pat lauziau galva del buomelio, nelabai patikejau, kai sake, kad jo nereikia, nu bet tikrai nereikia, absoliuciai lotuliukas.gif
as virsutinius dirzus kisu po pzastimis, tai vaika prilaiko per pazastis, kojas ir klyniuka, gali pasilenkt i prieki kazkiek, i sona, atsilost, patogu ir saugu thumbup.gif
erikiuxxx
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 04 11, 22:13)
as lygiai taip pat lauziau galva del buomelio, nelabai patikejau, kai sake, kad jo nereikia, nu bet tikrai nereikia, absoliuciai  lotuliukas.gif
as virsutinius dirzus kisu po pzastimis, tai vaika prilaiko per pazastis, kojas ir klyniuka, gali pasilenkt i prieki kazkiek, i sona, atsilost, patogu ir saugu thumbup.gif
*

aha as irgi taip veziodavau ,super man biggrin.gif
geguzevasaris
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 12, 00:15)
aha as irgi taip veziodavau ,super man  biggrin.gif

ir netrukdo pasodint, iskelt vaika is vezimo thumbup.gif
erikiuxxx
QUOTE(sidrulka @ 2010 04 11, 21:50)
sveikutės,

*

man maclarenas super vezimas smile.gif patvaresnis uz ppg

bet SI savo ratukais jega biggrin.gif
erikiuxxx
niu ka, laimejau aukciona bugaboo bee clap.gif ploja.gif yahoo.gif
dabar lauksiu savo vezimuko rolleyes.gif tiek svarstyta,tiek galvota rolleyes.gif tikiuosi nesigailesiu blush2.gif

o jai kam reikia,tai peg perego SI oranzinis 2009, babycenter tik 599lt,bet liko paskutinis bigsmile.gif wub.gif
sidrulka
nu, atleiskit, man ,,žioplelei" doh.gif , bet nerandu aš tame Babycenter psl. peg peregų... gal gali įmesti nuorodą? bet tai dar kiek parsisiuntimas kainuos?
nu bet Babymarkete, tai kaina irgi nereali- su buomeliu 773 lt, o jusuvaikui - 699lt... tai čia kažin kodėl taip tos kainos skirias? ir dar pastebėjo jusuvaikui- prie vieno SI nurodyta nuolaida, prie kito- ne... nu bet dzin tie 10 lt...

na, o aš vis dar grįžtu prie tų ratukų... kažin man kaimo vietovėj jie pasiteisins? labai jau išvažinėtas ir duobėtas pagrindinis kelias doh.gif , kuriuo pagrinde einam pasivaikščioti... nu jei ką, tai sav tutį transformuosim į sėdimuką, o į miestą imsim peregutį...

nu bet tai blemba doh.gif , ar tiems gamintojams taip jau sunku padaryti tą buomelį kaip nors atsisegamą, atlenkiamą ar kaip nors ,,atsidaromą"... nu būtinai turi ką nors padaryti ,,ne taip"... aš kaip ir norėčiau su tuo buomeliu, bet tai jei reiks kiekvieną kartą išiimėnt, įdėjinėt, tai ir ne politika....

o dar turiu klausimą dėl pakojuko.. jei teisingai įsižiūrėjau, ten kaip ir du atskiri pakojukai, bet jie per vidurį kažkaip sujungti? nu jei sujungti, tai gal ir geriau, nei du atskiri, ant kurių vaikui reikia taikyt padėt kojukes... O tų pakojukų aukštis reguliuojasi? nes pamenu tą bugaboo ,,peikėt" tik dėl to , kad nesireguliuoja pakojuko aukštis...

ir dar... čia kai kurios merginos žinau, kad kaip svarbų kriterijų žiūri tai, kad būtų perverčiama rankena, jei vėjas pūstų ar ką, kad vaiką būtų galima vežti kita kryptimi... kaip jums šito ,,navaroto" nebuvimas? netrugdo? kaip sprendžiat vėjo problemą? nu ir man kažkaip, kad vaikas su mama vienas kito nemato... reikia mamai vis ,,u-bėgti vaikučiui už akių"...
bet tai kiek ir kt firmų vežimėlių žiūrinėjau, dauguma su tokiom rankenom... perverčiamas mažiau turinčių...

ai, o tai dar ilgis... jei mano panelė jau dbr 60 cm ūgio, tai kažin iki 3 metų ,,neperaugs" to 87 cm vežimėlio sėdimos dalies ilgio? nu bet tai... paskui jau kojukes galės pasidėti ant pakojuko... tai čia ne trugdis...

o vaikiukas, ypač didesnis, laisvai jaučias tame 51 cm plotyje? kaip žiemą su visais kombinzonais? kažin tilpsim?

vai vai vai... ir noris greičiau, ir tie visi belendantys minusiukai ramybės neduoda... doh.gif

nu einu pasižiūrėti dar Pliko, jei sakot, kad mažesniam gerai...

na, dar kartą dėkui merginos už visus ,,UŽ" ir ,,Prieš"... vis dar svarstau... aš linkus 9 kartus pamatuot, ir tik 10-ą kirpt smile.gif
sidrulka
Nu jo, Pliko p3, mažesniam vaikučiui komfortiškesnis, minkštesnis ir tas buomelis su navarotais, ir ratai gal geriau atlaikytų mūsų kaimiškas duobes, bet kad jis ir sunkesnis dėl tų visų savo patogumų... o man teks jį tąsytis į mikrių... tai vienoj renkoj 8,5 kg, kitoj ir tiek pat ar dar daugiau doh.gif ... nu dar kol kas tiek nesveriam, bet ateis toks laikas neužilgo... o dar + tašikė su pirkiniais... nu nieko , mamikė užsiaugins raumenukus lotuliukas.gif

Oi doh.gif , niekaip neapsisprendžiu, ko žiūrėt mažės ar savo pačios patogumo...

Dievuliau, aš dbr renkuos, svarstau, o atsimenu savo puskė vežimuką- toks džinsinukas, raudonu buomeliu, per vidury perskirtas irgi džinsine juostele... ratukai man berods 1-gubi... anksčiau gal kitokių tų vežimukų ir nebuvo... kaip gerai, kai reikėjo rinktis tik iš vieno thumbup.gif

nu, einu miegoti- gal susapnuosiu kurį lotuliukas.gif
erikiuxxx
QUOTE(sidrulka @ 2010 04 11, 23:53)
nu, atleiskit, man ,,žioplelei"  doh.gif , bet nerandu aš tame Babycenter psl. peg peregų... gal gali įmesti nuorodą? bet tai dar kiek parsisiuntimas kainuos?
nu bet Babymarkete, tai kaina irgi nereali- su buomeliu 773 lt, o  jusuvaikui - 699lt... tai čia kažin kodėl taip tos kainos skirias? ir dar pastebėjo jusuvaikui- prie vieno SI nurodyta nuolaida, prie kito- ne... nu bet dzin tie 10 lt...

na, o aš vis dar grįžtu prie tų ratukų... kažin man kaimo vietovėj jie pasiteisins? labai jau išvažinėtas ir duobėtas pagrindinis kelias doh.gif , kuriuo pagrinde einam pasivaikščioti... nu jei ką, tai sav tutį transformuosim į sėdimuką, o į miestą imsim peregutį...

nu bet  tai blemba  doh.gif , ar tiems gamintojams taip jau sunku padaryti tą buomelį kaip nors atsisegamą, atlenkiamą ar kaip nors ,,atsidaromą"... nu būtinai turi ką nors padaryti ,,ne taip"... aš kaip ir norėčiau su tuo buomeliu, bet tai jei reiks kiekvieną kartą išiimėnt, įdėjinėt, tai ir ne politika....

o dar turiu klausimą dėl pakojuko.. jei teisingai įsižiūrėjau, ten kaip ir du atskiri pakojukai, bet jie per vidurį kažkaip sujungti? nu jei sujungti, tai gal ir geriau, nei du atskiri, ant kurių vaikui reikia taikyt padėt kojukes... O tų pakojukų aukštis reguliuojasi? nes pamenu tą bugaboo ,,peikėt" tik dėl to , kad nesireguliuoja pakojuko aukštis...

ir dar... čia kai kurios merginos žinau, kad kaip svarbų kriterijų žiūri tai, kad būtų perverčiama rankena, jei vėjas pūstų ar ką, kad vaiką būtų galima vežti kita kryptimi... kaip jums šito ,,navaroto" nebuvimas? netrugdo? kaip sprendžiat vėjo problemą?  nu ir man kažkaip, kad vaikas su mama vienas kito nemato... reikia mamai vis ,,u-bėgti vaikučiui už akių"...
bet tai kiek ir kt firmų vežimėlių žiūrinėjau, dauguma su tokiom rankenom... perverčiamas mažiau turinčių...

ai, o tai dar ilgis... jei mano panelė jau dbr 60 cm ūgio, tai kažin iki 3 metų ,,neperaugs" to 87 cm vežimėlio sėdimos dalies ilgio? nu bet tai... paskui jau kojukes galės pasidėti ant pakojuko...  tai čia ne trugdis...

o vaikiukas, ypač didesnis,  laisvai jaučias tame 51 cm plotyje? kaip žiemą su visais kombinzonais? kažin tilpsim?

vai vai vai... ir noris greičiau, ir tie visi belendantys minusiukai ramybės neduoda... doh.gif

nu einu pasižiūrėti dar Pliko, jei sakot, kad mažesniam gerai...

na, dar kartą dėkui merginos už visus ,,UŽ" ir ,,Prieš"...  vis dar svarstau... aš linkus 9 kartus pamatuot, ir tik 10-ą kirpt smile.gif
*

o jau klausimu biggrin.gif

babycenter yra vilniuje ir klaipedoi, jus geriau jiem paskambinkite,bet manau jie siuntimais neuzsiima 4u.gif

o kas del ratuku,mazi ratai yra mazi. , o viengubu ratu vaziavimas malonesnis negu tu dvigubu smile.gif

buomelis SI, nusiima smile.gif susilanksto irgi su juo 4u.gif

pakojis reguliuojasi, o ta plasmase jau nebe smile.gif,

permetama rankena tokiam vezimui neimanoma smile.gif jaigu vezima naudosite,i miesta ir t.t ,kam ta permetama rankena jum,kuri tik sudarys papildomo svorio smile.gif

gulimos padeties ilgis, na cia jau nuo vaiko priklauso smile.gif iki 2metu tilpti turetu smile.gif veliau jai ir tos kojos pakabes,nieko jau baisaus smile.gif vaikas gi jau dydelis

plotis Si vezimo tikrai geras smile.gif
erikiuxxx
QUOTE(sidrulka @ 2010 04 12, 00:31)
Nu jo, Pliko p3, mažesniam vaikučiui komfortiškesnis, minkštesnis ir tas buomelis su navarotais, ir ratai  gal geriau  atlaikytų mūsų kaimiškas duobes, bet kad jis ir sunkesnis dėl tų visų savo patogumų... o man teks jį tąsytis į mikrių... tai vienoj renkoj 8,5 kg, kitoj ir tiek pat ar dar daugiau doh.gif ... nu dar kol kas tiek nesveriam, bet ateis toks laikas neužilgo... o dar + tašikė su pirkiniais... nu nieko , mamikė užsiaugins raumenukus lotuliukas.gif

Oi doh.gif , niekaip neapsisprendžiu, ko žiūrėt mažės ar savo pačios patogumo...

Dievuliau, aš dbr renkuos, svarstau, o atsimenu savo puskė vežimuką- toks džinsinukas, raudonu buomeliu, per vidury perskirtas irgi džinsine juostele... ratukai man berods 1-gubi... anksčiau gal kitokių tų vežimukų ir nebuvo... kaip gerai, kai reikėjo rinktis tik iš vieno thumbup.gif

nu, einu miegoti- gal susapnuosiu kurį lotuliukas.gif
*

o jus zadat savo universalu vezima pasilikti?
jai TAIP:
tai as pliko tikrai nepirkciau,kam ju dar vienas sunkus vezimas? g.gif

jaigu zadat universalo atsikratyti,tada imciau pliko

bet visvien,kaip ten bebutu SI vezimas, kurkas fainesnis,lengvesnis, ratai superiniai, naujas modelis, stilingas, netoks griozdas kaip pliko mirksiukas.gif
geguzevasaris
QUOTE(sidrulka @ 2010 04 12, 02:31)

Jei tavo situacija tokia, kaip sakai , gal ziurek savo patogumo, nes maze tuoj tuoj ir bus nebe maze, lengvas vezimas turi dideli pranasuma g.gif

As vis dar neagliu atsidziaugti savo pirkiniu wub.gif

beje, maciau siandien gyvai ta maklarena, nugis kietai atrodo thumbup.gif , ko nebuc pasakius is fotkiu
erikiuxxx
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 04 12, 17:28)

beje, maciau siandien gyvai ta maklarena, nugis kietai atrodo thumbup.gif , ko nebuc pasakius is fotkiu
*

aha kietai cool.gif
Ruti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 12, 01:01)
buomelis SI, nusiima smile.gif susilanksto irgi su juo  4u.gif
*

jau gera menesi vazinejam su SI, bet kad buomelis nusiima dar neissiaiskinau doh.gif galvojau, kad jis ten tik pasiilgina ir nelabai supratau, kam to reikia blush2.gif Aciu, kad apsvietet 4u.gif biggrin.gif
erikiuxxx
QUOTE(Ruti @ 2010 04 12, 18:58)
jau gera menesi vazinejam su SI, bet kad buomelis nusiima dar neissiaiskinau  doh.gif  galvojau, kad jis ten tik pasiilgina ir nelabai supratau, kam to reikia  blush2.gif  Aciu, kad apsvietet  4u.gif  biggrin.gif
*

niu as nenuiminejau,bet manau,kaip daugeliu vezimu,sonuose matot kur buomelis baigesi,yra pilkas apskritimas, ji paspaudus turetu buomelis issimti smile.gif
abiej ose pusese reikia spausti greiciausiai g.gif pabandykit,ydomu ar tikrai taip ax.gif

user posted image
liepa79
norejau paklausti, kur perkat tuos vezimukus, kalbu apie peg perego si, ar tik www.jusuvaikui.lt ar dar kur galima rasti g.gif , o 2009 modelis, kaip suprantu neturi gulimos padeties, tik 2010 su buomeliu turi g.gif , o uzklota galima atskirai nusipirkti, o gal buna akciju jiems , ar verta laukti blush2.gif
Xuligane_23
http://az.atn.lt/straipsnis/38868/maclaren...vaikams-pirstus blink.gif
merginos, o nuo kada jau nebeguldete savo mazyliu i lopsini vezima? maniske zinoma dar tikrai nesedi, bet jau daznokai pradejo niurgzti lopsyje, kai einame pasivaikscioti, itariu, gal jai tiesiog nuobodu.. smile.gif)
pukiota
QUOTE(liepa79 @ 2010 04 12, 21:57)
norejau paklausti, kur perkat tuos vezimukus, kalbu apie peg perego si, ar tik www.jusuvaikui.lt ar dar kur galima rasti  g.gif , o 2009 modelis, kaip suprantu neturi gulimos padeties, tik 2010 su buomeliu turi  g.gif , o uzklota galima atskirai nusipirkti, o gal buna akciju jiems , ar verta laukti  blush2.gif
*

Mes pirkome www.jususvaikui.lt. kaip tik akcija buvo pries velykas. Pirkom 2009 modeliuka su uzklotuku. Rasti tai gal ir galima tik cia pigiausia, Kotrynoj gal apie 800 Lt. kainuoja. Esu dar maciusi skelbiu .lt pardavinejo uz 499, tik spalvyte juoda.
Del gulimos padeties, tai ten kiek atsilenkia mums pilnai uztenka miegojimui, pasidaro beveik gulima.
As labai patenkinta situo vezimu wub.gif thumbup.gif
gitulia
Kaip nusiima Si buomelis:

http://forum.materinstvo.ru/index.php?show...1858&st=560
Oska
SI buomelį norint nuimt ne tuos pilkus apskritimus reikia spaust, o tokius mažulyčius "mygtukus" po tomis juodomis buomelio įmovomis ir patraukt buomelį į save. Tuos pilkus apskritimus paspaudus tik buomelio aukštis reguliuojasi 4u.gif

user posted image

Nuotraikoje tų mygtukų nesimato, bet jie maždaug ten, kur rodyklė smile.gif
Egliene77
[quote=Xuligane_23,2010 04 12, 22:07]
mieloji, Maclaren'ieciu temoj yra aiskiai aprasytas sitas straipsnis, kodel jie atsauke ir t.t. tik negasdinkim kitu doh.gif
Xuligane_23
[quote=Egliene77,2010 04 12, 21:19]
[quote=Xuligane_23,2010 04 12, 22:07]
mieloji, Maclaren'ieciu temoj yra aiskiai aprasytas sitas straipsnis, kodel jie atsauke ir t.t. tik negasdinkim kitu doh.gif
*

[/quote]

nu ok, as tik dabar perskaiciau, nes bandau supranti, ko labiau reikia peg perego si ar mineto varianto smile.gif) atsiprasau uz pasenusias zinias smile.gif
geguzevasaris
QUOTE(pukiota @ 2010 04 12, 23:09)

Del gulimos padeties, tai ten kiek atsilenkia mums pilnai uztenka miegojimui, pasidaro beveik gulima.
As labai patenkinta situo vezimu  wub.gif  thumbup.gif

mum irgi uztenka visisnkai mirksiukas.gif
su visa kita sutinku biggrin.gif
erikiuxxx
pirma karta girdziu,kad 2009 ir 2010 skiriasi gulejimo padetys blink.gif Jus cia rimtai?
Oska
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 12, 22:55)
pirma karta girdziu,kad 2009 ir 2010 skiriasi gulejimo padetys  blink.gif  Jus cia rimtai?
*

blink.gif nemanau, kad skiriasi, kiek žinau tiek 2009 tiek 2010 gulsčiausia padėtis yra beveik gulima.
geguzevasaris
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 12, 23:55)
pirma karta girdziu,kad 2009 ir 2010 skiriasi gulejimo padetys  blink.gif  Jus cia rimtai?
*

as tai nemacius , negaliu lygint , tik is aprasymo siek tiek skiriasi:
2010modeliukas:

Nugarėle atlenkiama trijose padėtyse.
Yra gulima padėtis.

2009 modeliukas:

Nugarėlė atlenkiama 3 padėtyse.

rolleyes.gif
musiskis 09 m, kiek issitiesia, pilnai pakanka mirksiukas.gif
sidrulka
Na gi dėkui merginos, kad padėjot taip operatyviai apsispręsti SI modeliukui 4u.gif
susiskmabinau su jusuvaiko atstove ir dar išsamiai paaiškino, kas kaip...
vat vat ir mane tie užklotėliai sudomino, nes pvz.: man gražus tas čia jūsų įkeltose nuotraukose raudonas vežimėlis, bet jis toj parduotuvėj yra tik be užklotėlio... sakė, norint su užklotėliu būtent tokios spalvos, reikia užsisakyti iš anksto ir tektų palaukti keletą sav...
o dėl buomelio, tai ir ta pardavėja man patarė, kad jis ,,nieko gero"- sakė daug mamyčių nenori to buomelio ir taip pat sakė, jog jis sunkiai nusiima... tai kad palyginau kainas- už tą buomelį išeina 30 lt...

tai va, dbr belieka laukti, kol mūsų tatukas važiuos Alytaus link ir gal ten vietoj apžiūrės ir nupirks, nereiks nei siųstis... aš jau čia įsivaizdavau, kad tokia firma tai tikrai Vilniuj ar Kaune įsikūrus, o čia pasirodo Alytuj thumbup.gif

Kainos tai ko gero čia pirgiausios, nes bent jau aš dar buvau užtikus Babymarkete, tik nepamenu kiek, bet tikrai brangiau, o per skelbiu lt tai buvau radaus tik to pačio jusuvaikui naujų vežimėlių reklamą...

dar kartą dėkui mergytės... jei dar kas bus neiaškus, vėl klausiu... na ir manau, tikrai dar užeisiu pasigirti ir pasidžiaugti pas jus, kai įsigysim šią transporto priemonę...

na va va, dar prisiminiau vieną klausimą... kokią spalvą rekomenduotumėt, kad būtų nelabai tamsi, nes žiūriu tie pagrindiniai vežimėliai kuriuos turi, būtent ir yra tamsūs.. man gražiausias tas raudonas, tik kad tas jo vidus gan šviesokas, ar jis teplus? labai matos visokie vaikučio paterliojimai? Na, MB pataria tą oranžinį- sako iš tolo matysis, kaip kelininkai, ar einant per gatvę ar kur kitus švies - nereiks nei atšvaitų....
O kaip ir kuom skalbiasi ta medžiagytė? ten ji kaip nors išsisega, ar reikia trinti ant pačio vežimo?
Oska
Žiūrinėju gitulia užrodytą forumą apie Peg Perego SI, ir negaliu atsistebėt - na ir išradingumas kai kurių blink.gif

http://forum.materinstvo.ru/index.php?show...1858&st=240
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.