Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gimdos nuotrauka
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
gretchene
Ruošiuosi daryti gimdos nuotrauka, pamačiau, kad senoji tema jau seniai uždaryta, todėl atidarau naują 4u.gif

Gal kas žinote, ar svarbu, kurią ciklo dieną ją darytis?
editana
QUOTE(gretchene @ 2008 05 26, 19:12)
Ruošiuosi daryti gimdos nuotrauka, pamačiau, kad senoji tema jau seniai uždaryta, todėl atidarau naują 4u.gif

Gal kas žinote, ar svarbu, kurią ciklo dieną ją darytis?
*

Sveika, siaip stengiasi daryt ciklo pradzioje - nes kartais mergaitem pavyksta nestuke.gif iskart po nuotraukos tongue.gif
gretchene
QUOTE(editana @ 2008 05 26, 20:40)
Sveika, siaip stengiasi daryt ciklo pradzioje - nes kartais mergaitem pavyksta  nestuke.gif iskart po nuotraukos  tongue.gif
*

Acius aciuks.gif
Bacilla
jo,nuotrauka daro pirmoj ciklo pusej. smile.gif as prisiskaiciau apie gimdos nuotrauka kad narkozes merginom daro,o jei ne tai labai skaudda cool.gif is tikruju nera taip.man dare be narkozes,kadangi pirma nuotrauka darant buvo uzspazmave,skystis nepratekejo,tai gal 10sekundziu buvo skausmas didelis,bet tik tiek,po to buvo palaima kai atleido 4u.gif ax.gif siaip del nuotraukos tikrai nepatariu daryt narkozes,nes tikrai nereikalinga thumbup.gif ta nedideli skausma kelias sekundes galima pakenteti,nors aisku jei bus tokiu kuriom nespazmuos t ax.gif ai is vis neturetu buti to skausmo
gretchene
QUOTE(Bacilla @ 2008 05 26, 23:50)
jo,nuotrauka daro pirmoj ciklo pusej. smile.gif as prisiskaiciau apie gimdos nuotrauka kad narkozes merginom daro,o jei ne tai labai skaudda cool.gif is tikruju nera taip.man dare be narkozes,kadangi pirma nuotrauka darant buvo uzspazmave,skystis nepratekejo,tai gal 10sekundziu buvo skausmas didelis,bet tik tiek,po to buvo palaima kai atleido 4u.gif  ax.gif siaip del nuotraukos tikrai nepatariu daryt narkozes,nes tikrai nereikalinga thumbup.gif  ta nedideli skausma kelias sekundes galima pakenteti,nors aisku jei bus tokiu kuriom nespazmuos t ax.gif ai is vis neturetu buti to skausmo
*

O skauda kiek suprantu tai tik kol leidzia kontrastini skysti, ane? g.gif
Bacilla
QUOTE(gretchene @ 2008 05 27, 19:59)
O skauda kiek suprantu tai tik kol leidzia kontrastini skysti, ane? g.gif
*

taip,is pradziu tik maudimas toks kai buna per mm,jei uzspazmuos tai tada kelias sekundes bus didesnis skausmas,bet greit atleidzia smile.gif po to akyse nusvinta 4u.gif bet tu nebijok,neissigask agregatu visu,neuzspazmuos ir bus liux thumbup.gif as tai grybo gatvej dariau,man sesute dar ir kojas gloste,ir pilva smile.gif tai vis maloniau ax.gif
Helė
nedaryčiau aš jokios gimdos nuotraukos. man nuotrauka parodė vieną, laparoskopija kitą. doh.gif bereikalingas tyrimas gavosi. ir kitai forumietei priešingai viską parodė. blush2.gif
atsimenu po nuotraukos džiaugiausi, o po lapar visi džiaugsmai dingo. blush2.gif
Bacilla
QUOTE(Helė @ 2008 05 27, 20:42)
nedaryčiau aš jokios gimdos nuotraukos. man nuotrauka parodė vieną, laparoskopija kitą.  doh.gif bereikalingas tyrimas gavosi. ir kitai forumietei priešingai viską parodė.  blush2.gif
atsimenu po nuotraukos džiaugiausi, o po lapar visi džiaugsmai dingo.  blush2.gif
*

nu girdejau kad darnat nuotrauka rodo nepraeinamus kiausintakius,o per laparoskopija kad praeinami,bet va kad priesingai butu tai negirdejau doh.gif Hele negasdink, man nuotrauka rode praeinamus,dabar laukiu laparoskopijos... schmoll.gif
mykolina
QUOTE(Bacilla @ 2008 05 27, 21:46)
nu girdejau kad darnat nuotrauka rodo nepraeinamus kiausintakius,o per laparoskopija kad praeinami,bet va kad priesingai butu tai negirdejau doh.gif  Hele negasdink, man nuotrauka rode praeinamus,dabar laukiu laparoskopijos... schmoll.gif
*

Pas mane tokia pati situacija drinks_cheers.gif
Bacilla
QUOTE(mykolina @ 2008 05 27, 20:47)
Pas mane tokia pati situacija  drinks_cheers.gif
*

dar labiau bijot pradejau ir nelaukt operacijos schmoll.gif jau ir taip tu bedu pas mane iki kaklo,bet vis tiek tikiuos kad nors kiausintakiai vieninteliai bus tvarkingi unsure.gif
Helė
QUOTE(Bacilla @ 2008 05 27, 21:46)
nu girdejau kad darnat nuotrauka rodo nepraeinamus kiausintakius,o per laparoskopija kad praeinami,bet va kad priesingai butu tai negirdejau doh.gif  Hele negasdink, man nuotrauka rode praeinamus,dabar laukiu laparoskopijos... schmoll.gif
*

nenoriu gasdint, bet man parodė priešingai. verysad.gif šį rytą paleido po lap.
Bacilla
QUOTE(Helė @ 2008 05 27, 21:04)
nenoriu gasdint, bet man parodė priešingai.  verysad.gif šį rytą paleido po lap.
*

hele,ar daugiau viskas pas tave gerai ar dar ka negero rado?
Singerita
QUOTE(Bacilla @ 2008 05 26, 23:50)
jo,nuotrauka daro pirmoj ciklo pusej. smile.gif as prisiskaiciau apie gimdos nuotrauka kad narkozes merginom daro,o jei ne tai labai skaudda cool.gif is tikruju nera taip.man dare be narkozes,kadangi pirma nuotrauka darant buvo uzspazmave,skystis nepratekejo,tai gal 10sekundziu buvo skausmas didelis,bet tik tiek,po to buvo palaima kai atleido 4u.gif  ax.gif siaip del nuotraukos tikrai nepatariu daryt narkozes,nes tikrai nereikalinga thumbup.gif  ta nedideli skausma kelias sekundes galima pakenteti,nors aisku jei bus tokiu kuriom nespazmuos t ax.gif ai is vis neturetu buti to skausmo
*

Na taip drąsiai neteik, kad neturėtų būti to skausmo, nes nenoriu nieko gąsdinti, bet aš pirmą kartą gyvenime nualpau nuo skausmo būtent per šią procedūrą verysad.gif Ir be narkozės jos nei už ką nebekartočiau scare.gif Tik merginos neišsigąskit, aš čia turbūt vienetinis atvejis lotuliukas.gif
edita 1579
mane irgi galima priskirt prie tokiu atveju biggrin.gif irgi sakiau,kad niekada gyvenime,bet praejus trims metams pradejau gydyma Londone ir vel dare gimdos nuotrauka,tai labai bijojau,bet noras turet leliuka buvo didesnis,o ir narkozes cia nesiule,vargu,ar butu ir dave tik liepe neurofeno pora tableciu isgert,nu ir iskenciau,tiesa,cia ja daro siek tiek kitaip ir nebuvo tokia skausminga ax.gif
Bacilla
QUOTE(rimute222 @ 2008 05 27, 22:50)
mane irgi galima priskirt prie tokiu atveju biggrin.gif irgi sakiau,kad niekada gyvenime,bet praejus trims metams pradejau gydyma Londone ir vel dare gimdos nuotrauka,tai labai bijojau,bet noras turet leliuka buvo didesnis,o ir narkozes cia nesiule,vargu,ar butu ir dave tik liepe neurofeno pora tableciu isgert,nu ir iskenciau,tiesa,cia ja daro siek tiek kitaip ir nebuvo tokia skausminga ax.gif
*

cia aisku tas skausmas kaip kam,bet skausmo atsiradimo priezastys dvi:1) nepratekami kiausintakiai ir skystis neprateka,tempa; 2) uzspazmuoja ir vel skystis neprateka.
jei viskas normaliai tai tas skausmas nedidelis smile.gif iskesti galima. o jei ir didelis bet jis juk trumpas,kazin ar del dvieju minuciu kurias galima iskenteti reikia tos narkozes.bet aisku kad ne kiekviena patvari skausmui.kas skausmo nepernesa siulau tiesiog pries darant nuotrauka skausminamuju isgerti smile.gif
Adrija.
QUOTE(Helė @ 2008 05 27, 22:04)
nenoriu gasdint, bet man parodė priešingai.  verysad.gif šį rytą paleido po lap.
*

Man irgi panasiai buvo. Gimdos nuotrauka rode, kad abu kiausintakiai pratekami. Po pusantru metu padare laparoskopija, ir se tau- vienas kiausintakis visiskai nepraeinamas, kitas toks pusiau. Nusiminiau juodai. Siemet su gyd. nusprendem pakartot gimdos nuotrauka, nes tokie priestaringi rezultatai. Ir ka gi - antra gimdos nuotrauko parode, kad abu kiausintakiai puikiai prateka. Gyd. sako, kad per laparoskopija matyt uzspazmavo ir del to nepratekejo tas skystis. Taip kad Hele nenusimink. Gal ne viskas taip blogai mirksiukas.gif
Singerita
QUOTE(Bacilla @ 2008 05 28, 07:50)
cia aisku tas skausmas kaip kam,bet skausmo atsiradimo priezastys dvi:1) nepratekami kiausintakiai ir skystis neprateka,tempa; 2) uzspazmuoja ir vel skystis neprateka.
jei viskas normaliai tai tas skausmas nedidelis smile.gif iskesti galima. o jei ir didelis bet jis juk trumpas,kazin ar del dvieju minuciu kurias galima iskenteti reikia tos narkozes.bet aisku kad ne kiekviena patvari skausmui.kas skausmo nepernesa siulau tiesiog pries darant nuotrauka skausminamuju isgerti smile.gif
*

Na jei tik pora minučių tai gal ir galima pakentėti, bet kadangi man skaudėjo visą laiką apie 10 min tai turbūt ir neatlaikiau doh.gif O pratekėti kaip nekeista viskas pratekėjo smile.gif
amir
QUOTE(Singerita @ 2008 05 28, 12:04)
Na jei tik pora minučių tai gal ir galima pakentėti, bet kadangi man skaudėjo visą laiką apie 10 min tai turbūt ir neatlaikiau  doh.gif O pratekėti kaip nekeista viskas pratekėjo  smile.gif
*

Na nezinau, man dare vakar GN, tai skausmas tikrai ne toks, kurio reiketu isigasti.Prisikaicius, kad labai skauda, laukiau, na kada gi prades skaudeti, aisku jausmas neismaloniuju, bet truputi sukaudejo ir nieko, sako atsargiai kelkites, o as laukiu kada man dar stipriau skaudes.Su narkoze tikrai nedaryciau.Na gal man pasiseke, kad gyd. Tvarionaviciene labai profesionaliai tai atlieka.
Pas mane ilgas kaklelis, tai galvojau, kad bus skausmingiau.
Man parase kiausintakiai spastiski.Gal kas galit pakomentuoti?
Bacilla
QUOTE(amir @ 2008 05 28, 11:34)
Na nezinau, man dare vakar GN, tai skausmas tikrai ne toks, kurio reiketu isigasti.Prisikaicius, kad labai skauda, laukiau, na kada gi prades skaudeti, aisku jausmas neismaloniuju, bet truputi sukaudejo ir nieko, sako atsargiai kelkites, o as laukiu kada man dar stipriau skaudes.Su narkoze tikrai nedaryciau.Na gal man pasiseke, kad gyd. Tvarionaviciene labai profesionaliai tai atlieka.
Pas mane ilgas kaklelis, tai galvojau, kad bus skausmingiau.
Man parase kiausintakiai spastiski.Gal kas galit pakomentuoti?
*

nu man irgi skausmas pakenciamas buvo,gal labiau kelias sekundes,bet jei tektu dar karta daryt tai ir vel tikrai be narkozes thumbup.gif
Helė
QUOTE(Adrija. @ 2008 05 28, 08:25)
Man irgi panasiai buvo. Gimdos nuotrauka rode, kad abu kiausintakiai pratekami. Po pusantru metu padare laparoskopija, ir se tau- vienas kiausintakis visiskai nepraeinamas, kitas toks pusiau. Nusiminiau juodai. Siemet su gyd. nusprendem pakartot gimdos nuotrauka, nes tokie priestaringi rezultatai. Ir ka gi - antra gimdos nuotrauko parode, kad abu kiausintakiai puikiai prateka. Gyd. sako, kad per laparoskopija matyt uzspazmavo ir del to nepratekejo tas skystis. Taip kad Hele nenusimink. Gal ne viskas taip blogai  mirksiukas.gif
*

o tai gali per lapar užspazmuoti ? g.gif
žiūrėsim, ką siūlys toliau, tikriausiai iui nebeverta daugiau daryti g.gif
Saule32
labutes, priimkite dar viena naujoke:) 4u.gif gal galite pasakyti, kiek kainuoja gimdos nuotrauka ir kiek laiko uzima su ptocrdura?[SIZE=7]
Helė
QUOTE(Saule32 @ 2008 05 28, 14:22)
labutes, priimkite dar viena naujoke:)  4u.gif  gal galite pasakyti, kiek kainuoja gimdos nuotrauka ir kiek laiko uzima su ptocrdura?[SIZE=7]
*

žiūrint kur darysi. as mokėjau 160lt MirV klinikoj pernai blush2.gif uztruko neilgai, gal kokia 15-20 minuciu. be narkozes.
amir
labutes, priimkite dar viena naujoke:)  4u.gif  gal galite pasakyti, kiek kainuoja gimdos nuotrauka ir kiek laiko uzima su ptocrdura?[SIZE=7]
*

Mane is VK siunte su siuntimu i klinikas, tai kainavo tik vaistai 50 lt. O pati procedura tuko apie 10 min.Taciau klinikose su ju sistema teko praleisti nuo 9 iki 12 val.(pradedant registratura ir baigiant atsakymu su nuotrauka)
Bacilla
QUOTE(Saule32 @ 2008 05 28, 13:22)
*

Labas 4u.gif as dariau grybo gatvej,kainavo su nuolaida apie 420lt,viskas truko apie 30 minuciu,pati procedura labai trumpai,max kokios 7 minutes smile.gif ir tai tiek gal netruko,man atrodo as ilgiau pasirasinejau sutikimus nei kad pati procedura truko smile.gif
Saule32
labas rytas, vel nauja diena. Aciu Jums mergaites, gali ir man tekti pasinaudoti ju paslaugomis, bet pirma pasidarysiu visus kitus tyrimus.
Pie
QUOTE(Bacilla @ 2008 05 28, 19:45)
Labas 4u.gif  as dariau grybo gatvej,kainavo su nuolaida apie 420lt,viskas truko apie 30 minuciu,pati procedura labai trumpai,max kokios 7 minutes smile.gif ir tai tiek gal netruko,man atrodo as ilgiau pasirasinejau sutikimus nei kad pati procedura truko smile.gif
*

Aš irgi dariausi Grybo g., bet man kainavo mažiau - 336 lt. g.gif

O šiaip tai tikrai nėra ko bijoti, tas kelių minučių skausmelis tikrai iškenčiamas ax.gif

Man po GN rodė, kad vienas kiaušintakis sunkiau pratekamas, o po laparoskopijos paaiškėjo, kad abu kuo puikiausiai pratekami lotuliukas.gif
SaukiuTave
Aš dėl tokios trumpos oreracijėlės nedaryčiau narkozės schmoll.gif Man truko apie 15 min viskas, ir tikrai skausmą galima iškęsti mirksiukas.gif
Tik po to labai gerti norėjosi. Gerai, kad turėjau smulkių, tai nusipirkau arbatos iš aparato. Pasidalinau su mergina, kuriai po manęs darė nuotrauką, nes ji vargšiukė tik 500 Lt vietoj turėjo doh.gif O gerti tai taip norisi, kad ojojoi smile.gif
Saule32
doh.gif viskas aisku, teks mineralinio prigriebti jeigu ka g.gif , bet tikiuosi kol pasidatysiu visus tyrimus, tai ir pastosiu...smile.gif ax.gif
Bacilla
QUOTE(SaukiuTave @ 2008 05 29, 13:28)
Aš dėl tokios trumpos oreracijėlės nedaryčiau narkozės  schmoll.gif Man truko apie 15 min viskas, ir tikrai skausmą galima iškęsti  mirksiukas.gif
Tik po to labai gerti norėjosi. Gerai, kad turėjau smulkių, tai nusipirkau arbatos iš aparato. Pasidalinau su mergina, kuriai po manęs darė nuotrauką, nes ji vargšiukė tik 500 Lt vietoj turėjo  doh.gif O gerti tai taip norisi, kad ojojoi smile.gif
*

del troskinimo po sios proceduros kazkaip nepamenu g.gif bet va pries procedura tai kas minute laksciau i wc,vis atrode sprogs pusle,cia is jaudulio turbut smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Saule32 @ 2008 05 29, 14:49)
doh.gif viskas aisku, teks mineralinio prigriebti jeigu ka g.gif  , bet tikiuosi kol pasidatysiu visus tyrimus, tai ir pastosiu...smile.gif ax.gif
*

as irgi galvojau kol pasidarysiu visus tyrimus tai ir pastosiu,bet kuo daugiau tyrimu dare,tuo labiau i depresija puoliau...kazkaip net nezinau kaip apibudinti ta savijauta,nezinau ar tikiuosi kada but nestuke.gif ar ne verysad.gif nors aisku labai to noriu ax.gif turiu mazyte vilti,bet ji kazkur toli verysad.gif jei netycia taip gautusi jog patapciau nestuke.gif ,nuo proto nusokciau is laimes turbut doh.gif
Soprana
davė man mano gydytoja siuntimą gimdos nuotraukai daryt, pasakė iš vakaro nevalgyti ir pasidaryti klizmę su Mikrolax blink.gif Nenoriu aš tos klizmės schmoll.gif ir nemoku jos daryt... Girdėjau, kad kitoms merginoms vietoj klizmės siūlo gerti kažkokius miltelius žarnyno valymui...
Gal kažką girdėjotė ar žinotė tų miltelių pavadinimą?
Helė
QUOTE(Soprana @ 2008 05 30, 10:39)
davė man mano gydytoja siuntimą gimdos nuotraukai daryt, pasakė iš vakaro nevalgyti ir pasidaryti klizmę su Mikrolax blink.gif  Nenoriu aš tos klizmės schmoll.gif ir nemoku jos daryt... Girdėjau, kad kitoms merginoms vietoj klizmės siūlo gerti kažkokius miltelius žarnyno valymui...
*

gimdos nuotraukai tai nereikėjo jokių miltelių, jokios klizmos, valgiau prieš tai. tik laparoskopijai tai reikia.
. įdomu čia pas tave g.gif
Soprana
pasakė, kad nuotrauka būtų aiškesnė, reikia, kad žarnynas būtų tuščias. Kiek žinau, Klaipėdos VK rekomenduoja prieš rentgeno nuotraukos darymą išvalyti žarnyna g.gif
Eh, rytoj keliausiu i vaistinę, ir jei ten man nieko nepasiūlys, tai apseisiu be klizmos, tiesiog nevalgysiu.
Singerita
QUOTE(Soprana @ 2008 05 30, 10:39)
davė man mano gydytoja siuntimą gimdos nuotraukai daryt, pasakė iš vakaro nevalgyti ir pasidaryti klizmę su Mikrolax blink.gif  Nenoriu aš tos klizmės schmoll.gif ir nemoku jos daryt... Girdėjau, kad kitoms merginoms vietoj klizmės siūlo gerti kažkokius miltelius žarnyno valymui...
*

Aha man irgi liepė tą klizmutę pasidaryti. Iš pradžių buvau puolusi į paniką kaip ten reiks ją pasidaryti, nes nei dariusi, nei žinau kaip tai atrodo lotuliukas.gif Bet ten tokia mažytė tubelė, nieko sudėtingo nėra tokia kaip tikra klizma biggrin.gif Daryk be baimės, nieko ten tokio mirksiukas.gif
Niridė
gal galite pasakyti, kiek kainuoja gimdos nuotrauka ir kiek laiko uzima su ptocrdura?[SIZE=7]
*

QUOTE(amir @ 2008 05 28, 16:43)
Mane is VK siunte su siuntimu i klinikas, tai kainavo tik vaistai 50 lt. O pati procedura tuko apie 10 min.Taciau klinikose su ju sistema teko praleisti nuo 9 iki 12 val.(pradedant registratura ir baigiant atsakymu su nuotrauka)
*

Man irgi panašiai - į ligoninę atvykau su siuntimu iš poliklinikos, nes buvo planuota histeroskopija. Tačiau po echoskopijos iškilo klausimų, kokia vis dėlto ta mano gimdos forma, ir nusprendė prieš operaciją padaryti GN (gimdos nuotrauką) (matėsi, kad nelabai norėjo, net nesupratau, kodėl g.gif Ar dėl laiko sąnaudų, ar kad laukta kyšiuko g.gif ). Priš GN suleido vaistukų į sėdynę blush2.gif , kad nespazmuotų, "smegenis atleistų" biggrin.gif Taigi pati procedūra nekainavo nieko. Iškart po jos perspėjo, kad gali suktis galva, bet taip neatsitiko - parėjau ne tik į palatą kitam aukšte, bet ir namo (po visko).
Apie klizmas išvis girdžiu pirmąsyk. Dabar gulsiuosi laparoskopijai, bet ir tai gydytoja net neužsiminė, o guluosi tai ne iš vakaro, o ryte... g.gif Tai kada jie mane puls klizmuoti - pries operaciją? unsure.gif
mystique
man gimdos nuotrauka darant tai labai skaudejo, buvo silpna iskart po jos ir labai kraujavau kokia valanda. klizmos ar ko panasaus daryt nereikejo. kainavo man tik pats skystis, nes dariausi su siuntimu klinikose
Niridė
QUOTE(mystique @ 2008 06 08, 20:50)
man gimdos nuotrauka darant tai labai skaudejo, buvo silpna iskart po jos ir labai kraujavau kokia valanda. klizmos ar ko panasaus daryt nereikejo. kainavo man tik pats skystis, nes dariausi su siuntimu klinikose
*

Taip, skaudet tai skaudejo unsure.gif , gerai,kad nors neilgai ten "kankino". O kraujavau tai visą dieną kaip reikiant, kitą dieną - šiek tiek. Nepasakyčiau,kad būtų labai troškinę po visko.
Iki šiol nesuprantu, KODĖL po procedūros prasideda tas kraujavimas - ar kad išplečia kaklelį, ar nuo skysčio - NUO KO? g.gif
zvaigzd_leja
Sveikos merginos,
pasidariau ir as gimdos nuotrauka, procedura buvo tikrai skausminga sad.gif , tikiuosi daugiau to nebreiks istvert, nekraujavau, tik siek tiek kol skystis visas istekejo su trupuciu kraujo ir tiek.
Dariausi Jurininku ligoninej, sumokejau 195 lt.
gretchene
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2008 06 10, 12:13)
Sveikos merginos,
pasidariau ir as gimdos nuotrauka, procedura buvo tikrai skausminga  sad.gif , tikiuosi daugiau to nebreiks istvert, nekraujavau, tik siek tiek kol skystis visas istekejo su trupuciu kraujo ir tiek.
Dariausi Jurininku ligoninej, sumokejau 195 lt.
*

O pas ka dareisi, jei ne paslaptis? ax.gif Mane ko gero irgi ten pat sius blush2.gif O tau jokiu nuskausminanciu neleido? Man patare, kad paprasyciau bent paprastu nuskausminamu i uzpakali, tik bijau, kad neatsakytu unsure.gif
Singerita
QUOTE(gretchene @ 2008 06 10, 20:07)
O pas ka dareisi, jei ne paslaptis? ax.gif Mane ko gero irgi ten pat sius blush2.gif O tau jokiu nuskausminanciu neleido? Man patare, kad paprasyciau bent paprastu nuskausminamu i uzpakali, tik bijau, kad neatsakytu unsure.gif
*

Tuos paprastus į užpakalį tai suleis, nereiks nei prašyti biggrin.gif Nes aš irgi jūrininkuose dariau
gretchene
QUOTE(Singerita @ 2008 06 10, 20:34)
Tuos paprastus į užpakalį tai suleis, nereiks nei prašyti  biggrin.gif  Nes aš irgi jūrininkuose dariau
*

Tai nors tiek nuraminai karsta.gif Kazin ar jie nors kiek padeda, jeigu cia daugumai taip skaudejo g.gif
Bacilla
QUOTE(mystique @ 2008 06 08, 19:50)
*

Sveikos.Jei del kraujavimo tai man visiskai nebuvo kraujo ne laso,net kai skystis bego lauk g.gif smile.gif cia turbut kaip kam g.gif
zvaigzd_leja
Tuos paprastus į užpakalį tai suleis, nereiks nei prašyti  biggrin.gif  Nes aš irgi jūrininkuose dariau
*

Bet ten kur iskart leidzia i uzpakali, tai kai klausiau sesute sake jog ten kazkokie atpalaiduojamieji, gal kad nesuspazmuotu g.gif
As zinau tik tiek, kad radiologe buvo Irma Randev, salia buvo sesute Laima, kuri ir vaistukus suleido ir dar viena moteriske buvo, tik nzn kas g.gif
Singerita
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2008 06 11, 07:00)
Bet ten kur iskart leidzia i uzpakali, tai kai klausiau sesute sake jog ten kazkokie atpalaiduojamieji, gal kad nesuspazmuotu  g.gif
As zinau tik tiek, kad radiologe buvo Irma Randev, salia buvo sesute Laima, kuri ir vaistukus suleido ir dar viena moteriske buvo, tik nzn kas  g.gif
*

Na nežinau man sakė kad ten nuskausminamieji, negi melavo lotuliukas.gif Gal jie kartu ir nuo skausmo ir atpalaidavimui g.gif Kad ir kas ten būtų buvę, man iš jų naudos jokios nebuvo schmoll.gif
zvaigzd_leja
QUOTE(Singerita @ 2008 06 11, 08:11)
Na nežinau man sakė kad ten nuskausminamieji, negi melavo  lotuliukas.gif  Gal jie kartu ir nuo skausmo ir atpalaidavimui  g.gif  Kad ir kas ten būtų buvę, man iš jų naudos jokios nebuvo  schmoll.gif
*

man taip pat is ju jokios naudos schmoll.gif
mykolina
Man suleido ketanovo pries darant nuotrauka. Nezinau kas padejo, bet tikrai nebuvo tokio skausmo, kad pradeciau alpti. Visada labai skausmingos mmm buna, tai cia palygint mazai skaudejo. Ir dar tik maximum 5 minutes. Dar as pati labai save nuraminau, kad nieko cia baisaus. Nes labai norejau, kad is baimes neuzspazmuotu ir butu tiksli ta nuotrauka. Dar kazkaip giliai kvepavau, kai leido ta kontrasta ir pradejo skaudeti. Gal dar ir nuo gydytojo priklauso. Del manes tai labai stengesi ir jis ir sesele, nes sakiau, kad labai bijau.
waterly
*

Blin Jums leido kazkokius nuskausminamus? Dariausi KMUK, pas gydytoja Stankeviciu. Paklause ar vaidinsiu ponia su pudeliu ar galiu pakentet. Sake, tie nuskausminamieji tik toms, kurios vos ne depiliacija su narkoze darosi. Pagalvojau, kad tikrai neskaudes... Nieko man neleido, jokiu vaistu. Pagulde ant stalo, ilido su savo aparatais ir pradejo tuos skyscius leist. Kai pamate, kad man jau akyse tamsu darosi nuo skausmo, pasake, kad gal per greit leidzia... Tikiuosi gyvenime daugiau nebeteks man tokiu proceduru iskentet... Beje, nuotraukoj - dvirage gimda, pertvara, kiausintakiai pratekami, bet is ankstesniu apziuru - nevyksta ovuliacija + policistines kiausides. Naturaliai pastot - 0 sansu smile.gif Ruosesi daryt laparoskopija, bet nespejo zaraza biggrin.gif
Singerita
QUOTE(waterly @ 2008 06 11, 11:05)
Blin Jums leido kazkokius nuskausminamus? Dariausi KMUK, pas gydytoja Stankeviciu. Paklause ar vaidinsiu ponia su pudeliu ar galiu pakentet. Sake, tie nuskausminamieji tik toms, kurios vos ne depiliacija su narkoze darosi. Pagalvojau, kad tikrai neskaudes... Nieko man neleido, jokiu vaistu. Pagulde ant stalo, ilido su savo aparatais ir pradejo tuos skyscius leist. Kai pamate, kad man jau akyse tamsu darosi nuo skausmo, pasake, kad gal per greit leidzia... Tikiuosi gyvenime daugiau nebeteks man tokiu proceduru iskentet... Beje, nuotraukoj - dvirage gimda, pertvara, kiausintakiai pratekami, bet is ankstesniu apziuru - nevyksta ovuliacija + policistines kiausides. Naturaliai pastot - 0 sansu smile.gif Ruosesi daryt laparoskopija, bet nespejo zaraza biggrin.gif
*

Na košmaras, čia taip su žmonėm nesiskaito doh.gif Man suleido, niekas net neklausė noriu ar nenoriu, dar to betrūko kad klaustų ar aš ponia su pudeliu vaidinsiu doh.gif Ir pačią procedūrą labai švelniai atlikinėjo, supratingos gydytojos pasitaikė wub.gif
Babulka
Jurininkuose leidzia gimdosi kakleli atpalaiduojancius vaistukus smile.gif Kai jis atpalaiduojamas - gal kazkiek ir sumazina skausma. Jei man vel reiketu darytis gimdos nuotrauka - butinai pries kokia valanda isgerciau ketanovo tablietka. O gal net ir susileisciau, jei is kur nors gauciau smile.gif
zvaigzd_leja
QUOTE(waterly @ 2008 06 11, 11:05)
Naturaliai pastot - 0 sansu smile.gif Ruosesi daryt laparoskopija, bet nespejo zaraza biggrin.gif
*

pasiseke, kad laparoskopijos nebedare thumbup.gif
valdusia
QUOTE(waterly @ 2008 06 11, 12:05)
*

eik tu sau... o nespejo nes naturaliai pastojai??? ir sake 0 sansu????????? nu geras, stebuklai vyksta thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.