Gal kas žinote, ar svarbu, kurią ciklo dieną ją darytis?
Ruošiuosi daryti gimdos nuotrauka, pamačiau, kad senoji tema jau seniai uždaryta, todėl atidarau naują
Gal kas žinote, ar svarbu, kurią ciklo dieną ją darytis?
jo,nuotrauka daro pirmoj ciklo pusej.
QUOTE(Bacilla @ 2008 05 26, 23:50) jo,nuotrauka daro pirmoj ciklo pusej. O skauda kiek suprantu tai tik kol leidzia kontrastini skysti, ane? QUOTE(gretchene @ 2008 05 27, 19:59) taip,is pradziu tik maudimas toks kai buna per mm,jei uzspazmuos tai tada kelias sekundes bus didesnis skausmas,bet greit atleidzia
nedaryčiau aš jokios gimdos nuotraukos. man nuotrauka parodė vieną, laparoskopija kitą.
atsimenu po nuotraukos džiaugiausi, o po lapar visi džiaugsmai dingo. QUOTE(Helė @ 2008 05 27, 20:42) nedaryčiau aš jokios gimdos nuotraukos. man nuotrauka parodė vieną, laparoskopija kitą. atsimenu po nuotraukos džiaugiausi, o po lapar visi džiaugsmai dingo. nu girdejau kad darnat nuotrauka rodo nepraeinamus kiausintakius,o per laparoskopija kad praeinami,bet va kad priesingai butu tai negirdejau QUOTE(Bacilla @ 2008 05 27, 21:46) nu girdejau kad darnat nuotrauka rodo nepraeinamus kiausintakius,o per laparoskopija kad praeinami,bet va kad priesingai butu tai negirdejau nenoriu gasdint, bet man parodė priešingai. QUOTE(Bacilla @ 2008 05 26, 23:50) jo,nuotrauka daro pirmoj ciklo pusej. Na taip drąsiai neteik, kad neturėtų būti to skausmo, nes nenoriu nieko gąsdinti, bet aš pirmą kartą gyvenime nualpau nuo skausmo būtent per šią procedūrą
mane irgi galima priskirt prie tokiu atveju
QUOTE(rimute222 @ 2008 05 27, 22:50) mane irgi galima priskirt prie tokiu atveju cia aisku tas skausmas kaip kam,bet skausmo atsiradimo priezastys dvi:1) nepratekami kiausintakiai ir skystis neprateka,tempa; 2) uzspazmuoja ir vel skystis neprateka. jei viskas normaliai tai tas skausmas nedidelis QUOTE(Helė @ 2008 05 27, 22:04) Man irgi panasiai buvo. Gimdos nuotrauka rode, kad abu kiausintakiai pratekami. Po pusantru metu padare laparoskopija, ir se tau- vienas kiausintakis visiskai nepraeinamas, kitas toks pusiau. Nusiminiau juodai. Siemet su gyd. nusprendem pakartot gimdos nuotrauka, nes tokie priestaringi rezultatai. Ir ka gi - antra gimdos nuotrauko parode, kad abu kiausintakiai puikiai prateka. Gyd. sako, kad per laparoskopija matyt uzspazmavo ir del to nepratekejo tas skystis. Taip kad Hele nenusimink. Gal ne viskas taip blogai QUOTE(Bacilla @ 2008 05 28, 07:50) cia aisku tas skausmas kaip kam,bet skausmo atsiradimo priezastys dvi:1) nepratekami kiausintakiai ir skystis neprateka,tempa; 2) uzspazmuoja ir vel skystis neprateka. jei viskas normaliai tai tas skausmas nedidelis Na jei tik pora minučių tai gal ir galima pakentėti, bet kadangi man skaudėjo visą laiką apie 10 min tai turbūt ir neatlaikiau QUOTE(Singerita @ 2008 05 28, 12:04) Na jei tik pora minučių tai gal ir galima pakentėti, bet kadangi man skaudėjo visą laiką apie 10 min tai turbūt ir neatlaikiau Na nezinau, man dare vakar GN, tai skausmas tikrai ne toks, kurio reiketu isigasti.Prisikaicius, kad labai skauda, laukiau, na kada gi prades skaudeti, aisku jausmas neismaloniuju, bet truputi sukaudejo ir nieko, sako atsargiai kelkites, o as laukiu kada man dar stipriau skaudes.Su narkoze tikrai nedaryciau.Na gal man pasiseke, kad gyd. Tvarionaviciene labai profesionaliai tai atlieka. Pas mane ilgas kaklelis, tai galvojau, kad bus skausmingiau. Man parase kiausintakiai spastiski.Gal kas galit pakomentuoti? QUOTE(amir @ 2008 05 28, 11:34) Na nezinau, man dare vakar GN, tai skausmas tikrai ne toks, kurio reiketu isigasti.Prisikaicius, kad labai skauda, laukiau, na kada gi prades skaudeti, aisku jausmas neismaloniuju, bet truputi sukaudejo ir nieko, sako atsargiai kelkites, o as laukiu kada man dar stipriau skaudes.Su narkoze tikrai nedaryciau.Na gal man pasiseke, kad gyd. Tvarionaviciene labai profesionaliai tai atlieka. Pas mane ilgas kaklelis, tai galvojau, kad bus skausmingiau. Man parase kiausintakiai spastiski.Gal kas galit pakomentuoti? nu man irgi skausmas pakenciamas buvo,gal labiau kelias sekundes,bet jei tektu dar karta daryt tai ir vel tikrai be narkozes QUOTE(Adrija. @ 2008 05 28, 08:25) Man irgi panasiai buvo. Gimdos nuotrauka rode, kad abu kiausintakiai pratekami. Po pusantru metu padare laparoskopija, ir se tau- vienas kiausintakis visiskai nepraeinamas, kitas toks pusiau. Nusiminiau juodai. Siemet su gyd. nusprendem pakartot gimdos nuotrauka, nes tokie priestaringi rezultatai. Ir ka gi - antra gimdos nuotrauko parode, kad abu kiausintakiai puikiai prateka. Gyd. sako, kad per laparoskopija matyt uzspazmavo ir del to nepratekejo tas skystis. Taip kad Hele nenusimink. Gal ne viskas taip blogai o tai gali per lapar užspazmuoti ? žiūrėsim, ką siūlys toliau, tikriausiai iui nebeverta daugiau daryti
labutes, priimkite dar viena naujoke:)
QUOTE(Saule32 @ 2008 05 28, 14:22) labutes, priimkite dar viena naujoke:) Mane is VK siunte su siuntimu i klinikas, tai kainavo tik vaistai 50 lt. O pati procedura tuko apie 10 min.Taciau klinikose su ju sistema teko praleisti nuo 9 iki 12 val.(pradedant registratura ir baigiant atsakymu su nuotrauka) QUOTE(Saule32 @ 2008 05 28, 13:22) labutes, priimkite dar viena naujoke:) Labas
labas rytas, vel nauja diena. Aciu Jums mergaites, gali ir man tekti pasinaudoti ju paslaugomis, bet pirma pasidarysiu visus kitus tyrimus.
QUOTE(Bacilla @ 2008 05 28, 19:45) Labas Aš irgi dariausi Grybo g., bet man kainavo mažiau - 336 lt. O šiaip tai tikrai nėra ko bijoti, tas kelių minučių skausmelis tikrai iškenčiamas Man po GN rodė, kad vienas kiaušintakis sunkiau pratekamas, o po laparoskopijos paaiškėjo, kad abu kuo puikiausiai pratekami
Aš dėl tokios trumpos oreracijėlės nedaryčiau narkozės
Tik po to labai gerti norėjosi. Gerai, kad turėjau smulkių, tai nusipirkau arbatos iš aparato. Pasidalinau su mergina, kuriai po manęs darė nuotrauką, nes ji vargšiukė tik 500 Lt vietoj turėjo QUOTE(SaukiuTave @ 2008 05 29, 13:28) Aš dėl tokios trumpos oreracijėlės nedaryčiau narkozės Tik po to labai gerti norėjosi. Gerai, kad turėjau smulkių, tai nusipirkau arbatos iš aparato. Pasidalinau su mergina, kuriai po manęs darė nuotrauką, nes ji vargšiukė tik 500 Lt vietoj turėjo del troskinimo po sios proceduros kazkaip nepamenu Papildyta: QUOTE(Saule32 @ 2008 05 29, 14:49) as irgi galvojau kol pasidarysiu visus tyrimus tai ir pastosiu,bet kuo daugiau tyrimu dare,tuo labiau i depresija puoliau...kazkaip net nezinau kaip apibudinti ta savijauta,nezinau ar tikiuosi kada but
davė man mano gydytoja siuntimą gimdos nuotraukai daryt, pasakė iš vakaro nevalgyti ir pasidaryti klizmę su Mikrolax
Gal kažką girdėjotė ar žinotė tų miltelių pavadinimą? QUOTE(Soprana @ 2008 05 30, 10:39) davė man mano gydytoja siuntimą gimdos nuotraukai daryt, pasakė iš vakaro nevalgyti ir pasidaryti klizmę su Mikrolax Gal kažką girdėjotė ar žinotė tų miltelių pavadinimą? gimdos nuotraukai tai nereikėjo jokių miltelių, jokios klizmos, valgiau prieš tai. tik laparoskopijai tai reikia. . įdomu čia pas tave
pasakė, kad nuotrauka būtų aiškesnė, reikia, kad žarnynas būtų tuščias. Kiek žinau, Klaipėdos VK rekomenduoja prieš rentgeno nuotraukos darymą išvalyti žarnyna
Eh, rytoj keliausiu i vaistinę, ir jei ten man nieko nepasiūlys, tai apseisiu be klizmos, tiesiog nevalgysiu. QUOTE(Soprana @ 2008 05 30, 10:39) davė man mano gydytoja siuntimą gimdos nuotraukai daryt, pasakė iš vakaro nevalgyti ir pasidaryti klizmę su Mikrolax Gal kažką girdėjotė ar žinotė tų miltelių pavadinimą? Aha man irgi liepė tą klizmutę pasidaryti. Iš pradžių buvau puolusi į paniką kaip ten reiks ją pasidaryti, nes nei dariusi, nei žinau kaip tai atrodo QUOTE(Saule32 @ 2008 05 28, 14:22) QUOTE(amir @ 2008 05 28, 16:43) Mane is VK siunte su siuntimu i klinikas, tai kainavo tik vaistai 50 lt. O pati procedura tuko apie 10 min.Taciau klinikose su ju sistema teko praleisti nuo 9 iki 12 val.(pradedant registratura ir baigiant atsakymu su nuotrauka) Man irgi panašiai - į ligoninę atvykau su siuntimu iš poliklinikos, nes buvo planuota histeroskopija. Tačiau po echoskopijos iškilo klausimų, kokia vis dėlto ta mano gimdos forma, ir nusprendė prieš operaciją padaryti GN (gimdos nuotrauką) (matėsi, kad nelabai norėjo, net nesupratau, kodėl Apie klizmas išvis girdžiu pirmąsyk. Dabar gulsiuosi laparoskopijai, bet ir tai gydytoja net neužsiminė, o guluosi tai ne iš vakaro, o ryte...
man gimdos nuotrauka darant tai labai skaudejo, buvo silpna iskart po jos ir labai kraujavau kokia valanda. klizmos ar ko panasaus daryt nereikejo. kainavo man tik pats skystis, nes dariausi su siuntimu klinikose
QUOTE(mystique @ 2008 06 08, 20:50) man gimdos nuotrauka darant tai labai skaudejo, buvo silpna iskart po jos ir labai kraujavau kokia valanda. klizmos ar ko panasaus daryt nereikejo. kainavo man tik pats skystis, nes dariausi su siuntimu klinikose Taip, skaudet tai skaudejo Iki šiol nesuprantu, KODĖL po procedūros prasideda tas kraujavimas - ar kad išplečia kaklelį, ar nuo skysčio - NUO KO?
Sveikos merginos,
pasidariau ir as gimdos nuotrauka, procedura buvo tikrai skausminga Dariausi Jurininku ligoninej, sumokejau 195 lt. QUOTE(zvaigzd_leja @ 2008 06 10, 12:13) Sveikos merginos, pasidariau ir as gimdos nuotrauka, procedura buvo tikrai skausminga Dariausi Jurininku ligoninej, sumokejau 195 lt. O pas ka dareisi, jei ne paslaptis? QUOTE(gretchene @ 2008 06 10, 20:07) O pas ka dareisi, jei ne paslaptis? Tuos paprastus į užpakalį tai suleis, nereiks nei prašyti QUOTE(mystique @ 2008 06 08, 19:50) man gimdos nuotrauka darant tai labai skaudejo, buvo silpna iskart po jos ir labai kraujavau kokia valanda. klizmos ar ko panasaus daryt nereikejo. kainavo man tik pats skystis, nes dariausi su siuntimu klinikose Sveikos.Jei del kraujavimo tai man visiskai nebuvo kraujo ne laso,net kai skystis bego lauk QUOTE(Singerita @ 2008 06 10, 20:34) Bet ten kur iskart leidzia i uzpakali, tai kai klausiau sesute sake jog ten kazkokie atpalaiduojamieji, gal kad nesuspazmuotu As zinau tik tiek, kad radiologe buvo Irma Randev, salia buvo sesute Laima, kuri ir vaistukus suleido ir dar viena moteriske buvo, tik nzn kas QUOTE(zvaigzd_leja @ 2008 06 11, 07:00) Bet ten kur iskart leidzia i uzpakali, tai kai klausiau sesute sake jog ten kazkokie atpalaiduojamieji, gal kad nesuspazmuotu As zinau tik tiek, kad radiologe buvo Irma Randev, salia buvo sesute Laima, kuri ir vaistukus suleido ir dar viena moteriske buvo, tik nzn kas Na nežinau man sakė kad ten nuskausminamieji, negi melavo
Man suleido ketanovo pries darant nuotrauka. Nezinau kas padejo, bet tikrai nebuvo tokio skausmo, kad pradeciau alpti. Visada labai skausmingos mmm buna, tai cia palygint mazai skaudejo. Ir dar tik maximum 5 minutes. Dar as pati labai save nuraminau, kad nieko cia baisaus. Nes labai norejau, kad is baimes neuzspazmuotu ir butu tiksli ta nuotrauka. Dar kazkaip giliai kvepavau, kai leido ta kontrasta ir pradejo skaudeti. Gal dar ir nuo gydytojo priklauso. Del manes tai labai stengesi ir jis ir sesele, nes sakiau, kad labai bijau.
QUOTE(Singerita @ 2008 06 10, 20:34) Blin Jums leido kazkokius nuskausminamus? Dariausi KMUK, pas gydytoja Stankeviciu. Paklause ar vaidinsiu ponia su pudeliu ar galiu pakentet. Sake, tie nuskausminamieji tik toms, kurios vos ne depiliacija su narkoze darosi. Pagalvojau, kad tikrai neskaudes... Nieko man neleido, jokiu vaistu. Pagulde ant stalo, ilido su savo aparatais ir pradejo tuos skyscius leist. Kai pamate, kad man jau akyse tamsu darosi nuo skausmo, pasake, kad gal per greit leidzia... Tikiuosi gyvenime daugiau nebeteks man tokiu proceduru iskentet... Beje, nuotraukoj - dvirage gimda, pertvara, kiausintakiai pratekami, bet is ankstesniu apziuru - nevyksta ovuliacija + policistines kiausides. Naturaliai pastot - 0 sansu QUOTE(waterly @ 2008 06 11, 11:05) Blin Jums leido kazkokius nuskausminamus? Dariausi KMUK, pas gydytoja Stankeviciu. Paklause ar vaidinsiu ponia su pudeliu ar galiu pakentet. Sake, tie nuskausminamieji tik toms, kurios vos ne depiliacija su narkoze darosi. Pagalvojau, kad tikrai neskaudes... Nieko man neleido, jokiu vaistu. Pagulde ant stalo, ilido su savo aparatais ir pradejo tuos skyscius leist. Kai pamate, kad man jau akyse tamsu darosi nuo skausmo, pasake, kad gal per greit leidzia... Tikiuosi gyvenime daugiau nebeteks man tokiu proceduru iskentet... Beje, nuotraukoj - dvirage gimda, pertvara, kiausintakiai pratekami, bet is ankstesniu apziuru - nevyksta ovuliacija + policistines kiausides. Naturaliai pastot - 0 sansu Na košmaras, čia taip su žmonėm nesiskaito
Jurininkuose leidzia gimdosi kakleli atpalaiduojancius vaistukus
QUOTE(waterly @ 2008 06 11, 12:05) Blin Jums leido kazkokius nuskausminamus? Dariausi KMUK, pas gydytoja Stankeviciu. Paklause ar vaidinsiu ponia su pudeliu ar galiu pakentet. Sake, tie nuskausminamieji tik toms, kurios vos ne depiliacija su narkoze darosi. Pagalvojau, kad tikrai neskaudes... Nieko man neleido, jokiu vaistu. Pagulde ant stalo, ilido su savo aparatais ir pradejo tuos skyscius leist. Kai pamate, kad man jau akyse tamsu darosi nuo skausmo, pasake, kad gal per greit leidzia... Tikiuosi gyvenime daugiau nebeteks man tokiu proceduru iskentet... Beje, nuotraukoj - dvirage gimda, pertvara, kiausintakiai pratekami, bet is ankstesniu apziuru - nevyksta ovuliacija + policistines kiausides. Naturaliai pastot - 0 sansu eik tu sau... o nespejo nes naturaliai pastojai??? ir sake 0 sansu????????? nu geras, stebuklai vyksta |