Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip Armandukas pasauli pamate
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
klajune7
O as gimdziau ne Lietuvoj,tai ir bijojau biskuti,nes girdejau kad nieko gero cia ta medicina unsure.gif . Siaip visa nestuma pravaiksciuojau labai gerai,net ne pikino mane. Tik tuziukas augo ir viskas, kuri su kiekviena diena myledavau vis daugiau wub.gif . Paskutines 2 savaites jau jauciau kad tai turi ivykti, o cia vis baliai kazkokie, tai gimtadieniai,tai dar kas tai ir bijojau kad prisigers visi ir net nebus kam mane nuvezti, matyt cia suprantat, jei skausmu nera, tai greitoji nevaziuos,turesi su taksi ar dar kaip g.gif , bent jau man taip sake.
Nu taip ir mazdaug ir ivyko,vienos drauges gimtadienis buvo,nuejom miego velai,o is ryto visiems i darba. Tik pratempiau iki ryto. Buvau viena namie, ir pum kazkas ivyko,nei skausmas nei ka, tik biski vandenukas pradejo begti biggrin.gif . As i ligonine paskambinau,sakau ka mad daryti,ar as gimdau, ji sake - taip jums prasidejo, bet jei skausmu nera,nieks nevaziuos. O pinigu taksi grynuju namie nera. As vyrui paskambinau, tas is darbo atlieke, maciau pro langa kaip jis bega vargsas namo, zmona gelbet biggrin.gif .
Nuvaziavom i ligonine, mane paziurejo, sako 3 cm pasiliekat cia.O visi kaip jausdami pradejo man kazkodel zinutes rasynet, skambinti. Mes kaip i kursus su vyru ejom,ten kasetes rode,kaip lengvai gymdyti, as ir nebijojau labai. O man kaip prasidejo skausmai, dujas imu nepadeda, tik apsvaigusi guliu rolleyes.gif .
I vonia nuvede, nepadeda rekauju kaip nenormali ir lietuviskai ir rusiskai ir angliskai tongue.gif . Taip prasikankinau 14 val. Kai pagaliau pasake viskas gimdysit. Aciu Dievui pagalvojau,pagaliau. Tai dar valanda istumti negalejau. Vyras visa laika 15 val,saliaa buvo. Prisiziurejo biggrin.gif . Poto sake vargsos jus mamos,ka praeinant.
O svarbiausia mums sake mergaite bus, o i pasauli islindo mazulis musu sunelis. Vyras pirmas pamate ir kaip pradejo saukti: mazyte sako cia berniukas. O isisepes buvo, man net juokas paeme biggrin.gif . Zinot kaip vyrams pirmas sunus mirksiukas.gif .
O dar cia jei viskas po gymdimo tvarkoj po 8-10 val, gali namo vaziuoti. Taip ir man buvo, sulaukiau iki ryto daktaro,kuris patikrino viska ir 2 val dienos buvau su visa ssavo seima namie.
Vot tokia istorija mano gymdimo.Aisku daug kam tas pats buvo,bet kiekvienai ta diena yra nuostabi,nes pagaliau po 9 men gali apkambinti savo vaikuti.
Tafi
Sauni istorija, taip netiketai ne mergyte, o berniukas, sveikinimai jums didziausi, o ypatingai musu bendravardziui 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Leita
QUOTE(klajune7 @ 2005 05 10, 15:56)
Vyras visa laika 15 val,saliaa buvo. Prisiziurejo  biggrin.gif . Poto sake vargsos jus mamos,ka praeinant.

grazi istorija thumbup.gif
o vyras daba supras, kad 2.gif atejimas neapsiriboja smileysex.gif blush2.gif
Latia
Ech, pas mane nestumas irgi labai lengvas. Tikiuosi taciau, kad neprireiks taip ilgai kankintis gimdant kaip tau rolleyes.gif Bet visos kancios manau yra niekas, svarbiausiai, kad kudikelis sveikas gyvas gimtu... Sekmes jusu seimynelei.
kriziukė
Isivaizduoju kokia staigmena buvo, kai gime sunus thumbup.gif Aukit dideli, sveiki ir grazus!Vyras saunuolis, kad tiek istempe tongue.gif
klajune7
Aciu labai visiems uz gerus palinkejimus. Latia nepergyvenk viskas bus gerai,tikrai nebutinai,kad tik valandu gal ir tu kankinsis. Kaip sake man mama plauk grindis ant keturiu biggrin.gif , tipo visoks sportavimas padeda palengvinti gimdima, o ka as mama klausisiu blush2.gif , as tik su svabra doh.gif .
klajune7
QUOTE(Staarm @ 2005 05 10, 19:01)
Sauni istorija, taip netiketai ne mergyte, o berniukas, sveikinimai jums didziausi, o ypatingai musu bendravardziui 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Nu o jei butu mergaite, tikriausiai butu Armanda biggrin.gif , tikrai faina kad sunus bendra varda turi 4u.gif . Irgi noreciau parodyti nuotrauka jo,jis taip pat su kosiumu ten, bet negaliu ideti, gal per didelis formatas, mazinti nemoku verysad.gif
alex
Sauni istorija smile.gif
uytr
tikrai sauni nestuke.gif
funnygirl-
grazi istorija 4u.gif
Meskiukas
istorija thumbup.gif
daluzenik
Tu tikra saunuole, tiek prasikankinai.
Bet nesupratau tunejaugi nekaltai pameluot negalejai, kad tau skauda?
Nejaugi nestuke.gif budama negali sau truputi privilegiju issirasyt mirksiukas.gif
Nemanau, kad jie ten gali pasakyt skauda tau ar ne.
Bet kodel dazniausiai uzsieny taip kankina tas moteriskes? g.gif
Pusbrolio zmona gimde 19val doh.gif Ir dar daug kitu girdejau, kad sunkiai ir ilgai
Sveikinu su dukrytes gimimu, kuri staiga tapo Armanduku thumbup.gif
evilish
wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.