Nu taip ir mazdaug ir ivyko,vienos drauges gimtadienis buvo,nuejom miego velai,o is ryto visiems i darba. Tik pratempiau iki ryto. Buvau viena namie, ir pum kazkas ivyko,nei skausmas nei ka, tik biski vandenukas pradejo begti
Nuvaziavom i ligonine, mane paziurejo, sako 3 cm pasiliekat cia.O visi kaip jausdami pradejo man kazkodel zinutes rasynet, skambinti. Mes kaip i kursus su vyru ejom,ten kasetes rode,kaip lengvai gymdyti, as ir nebijojau labai. O man kaip prasidejo skausmai, dujas imu nepadeda, tik apsvaigusi guliu
I vonia nuvede, nepadeda rekauju kaip nenormali ir lietuviskai ir rusiskai ir angliskai
O svarbiausia mums sake mergaite bus, o i pasauli islindo mazulis musu sunelis. Vyras pirmas pamate ir kaip pradejo saukti: mazyte sako cia berniukas. O isisepes buvo, man net juokas paeme
O dar cia jei viskas po gymdimo tvarkoj po 8-10 val, gali namo vaziuoti. Taip ir man buvo, sulaukiau iki ryto daktaro,kuris patikrino viska ir 2 val dienos buvau su visa ssavo seima namie.
Vot tokia istorija mano gymdimo.Aisku daug kam tas pats buvo,bet kiekvienai ta diena yra nuostabi,nes pagaliau po 9 men gali apkambinti savo vaikuti.