Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nuvarytus arklius nušauna....
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Diedas
Ari, ari kaip koks arklys, naudojasi kiek gali, o kai nepatemsiu daugiau, nejau pakeis mane jaunesniu, grazesniu.Nuvarytus arklius bent nusauna, o kas nusaus mane?
Mimuke
negi save sulygini su/laikai gyvuliu g.gif
vaivos juosta
QUOTE(Diedas @ 2008 05 28, 14:37)
Ari, ari kaip koks arklys, naudojasi kiek gali, o kai nepatemsiu daugiau, nejau pakeis mane jaunesniu, grazesniu.Nuvarytus arklius bent nusauna, o kas nusaus mane?
*

Juk ir mes ne jaunyn. smile.gif Dažytas daiktas, aišku, ilgiau laiko, bet irgi ne amžiams. Aš bent jau norėčiau po nn metų su savo senelioku sėdėti. Ir vis priminsiu jam, kaip ten arė, ten akėjo, ten grėbliavo, ten malkas kirto...... tongue.gif
salvadore
o as galvoju, kad cia labiau moterims tiktu apie tuos arklius... ari ari ir darbe ir namie - o pasiziuri vyro jau nebera salia - isejo........pas jaunesne smile.gif
Mertišė
Na jau vyrai nesiskūskit,kas kažin daugiausiai aria.Kur tik paklausysi daugiausiai moterys visus namo kampus laiko,o ir kas jom už tai,kartais iš nuovargio ir save pamiršta,o jau tada vyrai žvalgosi į kitas,manau kad tikrai moterims daugiau tie žodžiai tinka schmoll.gif
Mili
QUOTE(Diedas @ 2008 05 28, 13:37)
*

jei ari kaip jautis, vakarais būni nusivaręs kaip šuo tai laikas kreiptis pas veterinarą, kad jis patikrintų ar nepavirtai į asilą....
čia šiaip anekdotas, o jei rimtai tai...liūdna tema. Kaip tu manai, Diede, kodėl vyrai Lietuvoje šitaip žudosi?
katuksss
padariau isvada kad Lietuvos vyrai labai islepe, jiems tik dejuot ir dejuot biggrin.gif tai zmona to nedaro tai ano, tai dirbti reikia, tai liepia kojines i vieta pasideti. dirba moterys uz 3 arklius ir nedejuoja...matyt laiaks pradet bigsmile.gif
Mili
QUOTE(katuksss @ 2008 05 28, 16:06)
padariau isvada kad Lietuvos vyrai labai islepe, jiems tik dejuot ir dejuot  biggrin.gif tai zmona to nedaro tai ano, tai dirbti reikia, tai liepia kojines i vieta pasideti. dirba moterys uz 3 arklius ir nedejuoja...matyt laiaks pradet  bigsmile.gif
*

nagi nagi, o aš kaip tik retai išgirstu dejuojantį vyrą - jiems juk net verkti nevalia, kur jau tendejuoti ir galvoti apie savo pastangų įvertinimą senatvėje... o vat moteriškės.... doh.gif
katuksss
QUOTE(Mili @ 2008 05 28, 17:25)
nagi nagi, o aš kaip tik retai išgirstu dejuojantį vyrą - jiems juk net verkti nevalia, kur jau tendejuoti ir galvoti apie savo pastangų įvertinimą senatvėje... o vat moteriškės.... doh.gif
*

apie vyru dejones sprendziu pagal tecio puslapio temas cool.gif
*Capri*
arė arė traktoriukas kol sugeeeeeeeedo motoriukas.... rolleyes.gif
Mili
QUOTE(katuksss @ 2008 05 28, 16:26)
apie vyru dejones sprendziu pagal tecio puslapio temas  cool.gif
*

tada žvilgtelėk paeiliui į visas likusias supermamos temas ir potemės ir paskaičiuok kiek ten yra verksmingų temų, ir kiek dalyvių sriūbauja tenais kartu su temų autorėmis. cool.gif
katuksss
QUOTE(Mili @ 2008 05 28, 17:29)
tada žvilgtelėk paeiliui į visas likusias supermamos temas ir potemės ir paskaičiuok kiek ten yra verksmingų temų, ir kiek dalyvių sriūbauja tenais kartu su temų autorėmis. cool.gif
*

gal jus ir teisi, juk cia moteru dauguma g.gif ale ir vyrai neatsilieka lotuliukas.gif
***Žaltvykslė
Visko būna-ir nuvarytus vyrus nušauna,ir nuvarytas moteriškes-taip pat,čia jau priklauso nuo šeimos stiprumo,požiūrio į partnerį.
O čia autorius ,manau,norėjo pasidejuoti,kad labai jau daug dirba,ir jaučiasi neįvertintas ir tiek..
blondinas Nr.45
QUOTE(katuksss @ 2008 05 28, 17:06)
padariau isvada kad Lietuvos vyrai labai islepe, jiems tik dejuot ir dejuot  biggrin.gif tai zmona to nedaro tai ano, tai dirbti reikia, tai liepia kojines i vieta pasideti. dirba moterys uz 3 arklius ir nedejuoja...matyt laiaks pradet  bigsmile.gif
*

isvada apie vyrus gali daryt kai permiegi su 100 vyru .Ir dar druskos ten kazkiek reikia pavalgyt..su kiekvienu
ing

Lepūnėliai jie mūsų.
javascript:emoticon(':)')
smilie
Dziaugsmukas
QUOTE(Mili @ 2008 05 28, 17:29)
*

Jau geriau sriubauti supermamos temose bei potemese,negu kavinej ar dar kazkur prie degtines butelio rolleyes.gif
katuksss
QUOTE(blondinas Nr.45 @ 2008 05 28, 22:28)
isvada apie vyrus gali daryt kai permiegi su 100 vyru .Ir dar druskos ten kazkiek reikia pavalgyt..su kiekvienu
*

tai kad kai permiegi ji nesiskundzia, dejuoja kai nepermiegi lotuliukas.gif
*zvaigzde*
Uz tai moteriskes gajesnes uz vyrus, kad ir paverkia, ir padejuoja - emociju nekaupia savyje. Taip lengviau isgyventi siame rusciame vyru pasaulyje. Todel ir sako, kad moterys gajos kaip gyvates lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Kazkaip uzsienyje zmones labiau rupinasi savo psichologiniu stabilumu. Nejaucia nepatogumo nueiti pas psichologa, pasisneketi apie savo problemas. Juk gyvenimo tempas dabar toks paseles, tai nenuostabu, kad kartais jauti, kad stogas pradeda vaziuoti. Ir dvasios ramumo ir stabilumo pritruksta. O musiskiai vyrai nelinke apie save sneketis, kol nepasidaro visai blogai - tada jau nei begti, nei rekti doh.gif Tuomet kencia visi - ir jie patys, ir zmona, ir vaikai. Liudna, kai taip buna. Tai tegu tie issineka nors cia, forume. Gal jiems bus lengviau 4u.gif
-->BLOOONDINKA<--
*

pilnai tiketina kad nenusaus o paprasciausiai ismes uz duru. kazkaip negalvojau kad taip moterys elgiasi, bet... giminaite santuokoj isgyveno kelerius metus, kai vyras nupirko buta, apstate, apremontavo nupirko jai masina, ir kai zmogus pradejo maziau uzdirbt tai laisva ranka nunese skyrybu dokumentus ir isvaro ji unsure.gif
Minerva
Ari, ari kaip koks arklys, naudojasi kiek gali, o kai nepatemsiu daugiau, nejau pakeis mane jaunesniu, grazesniu.
*

Jeigu pakeis jaunesniu ir gražesniu, reiškia, tik tiek ir buvai reikalingas. Nesuk sau galvos egzistenciniais klausimais - ir be jų gyvenimas įdomus.
rosenka
Uzjauciu temos dalyvi, matyt, juodas dryzis gyvenime uzejo blush2.gif O gal pabandykit pasikalbeti su savo antra puse.... nes tokios mintys ne i gera. Santuoka ne maudynes meduje, o sunkius triusas vardan kito ir saves. Jei jauciates neivertintas ir atrodo, kad laikas jus nupilt biggrin.gif geriau nusaukit zmona mirksiukas.gif jei si buka ir nereaguoja i jus.
O jei rimtai... tai labai daug priklauso nuo musu paciu... gyvenam toki gyvenima, koki susikuriam

Kazkas minejot, jog zmona isvare vyra kai sis materialine gerove sukure.Man kyla klausimas, o ka zmogus aklas buvo nemate su kuo gyvena? Paprastai del skyrybu kaltinami vyrai, o as linkusi solidarizuotis butent su jais : dazniausiai moterys velniu daugiau prisveitusios!
GalBut
QUOTE(rosenka @ 2008 05 29, 14:22)
dazniausiai moterys velniu daugiau prisveitusios!

O...kokia netikėta,švelni muzika mano ausiai...iš moteriškų lūpų...
rosenka
QUOTE(GalBut @ 2008 05 29, 17:22)
O...kokia netikėta,švelni muzika mano ausiai...iš moteriškų lūpų...
*

biggrin.gif Tokia tiesa....
parazitas
*

o tu padaryk, kad ji be tavęs negalėtų gyventi. pradėk uždirbti dvigubai, įtikink nebedirbti, pradėk valdyti šeimos finansus, padaryk dar pora vaikų, ir pamatysi, kad po poros metų, net norėdama nekeis, nes pinigų neturės, o jaunesniems greičiausiai jau bus ne prekinės išvaizdos.

nu sorry, tiesiog negaliu rimtai atsakyti. lotuliukas.gif
taibent1
QUOTE(parazitas @ 2008 05 30, 10:50)
o tu padaryk, kad ji be tavęs negalėtų gyventi. pradėk uždirbti dvigubai, įtikink nebedirbti, pradėk valdyti šeimos finansus, padaryk dar pora vaikų, ir pamatysi, kad po poros metų, net norėdama nekeis, nes pinigų neturės, o jaunesniems greičiausiai jau bus ne prekinės išvaizdos.

nu sorry, tiesiog negaliu rimtai atsakyti.  lotuliukas.gif
*

biggrin.gif
O Diedui uzuojauta. Beje, nuvarytus arklius istiesu nusauna ir pakeicia naujais. Gili mintis g.gif Verta susimastyti...
Mili
o Diedas tikriausiai aria.... net nepasirodo.
Jurada
QUOTE(Mili @ 2008 05 30, 18:00)
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kleofas
QUOTE(Diedas @ 2008 05 28, 15:37)
*

Tai kaip ir problemos nera, nes viska supratai, atsakei i savo kelta klausima. Kitiems supratimas ateina veliau, arba visai neateina. Man skyrybos padovanojo ta supratima, anksciau niekaip nedaejo doh.gif gerai kad liko laiko dar gyvenimui, tai kompensacija bus biggrin.gif
egesichora
QUOTE(Mili @ 2008 05 30, 16:00)
*

Parodykit man ta DIEDA lotuliukas.gif
Kleofas
QUOTE(egesichora @ 2010 04 21, 18:59)
Parodykit man ta DIEDA lotuliukas.gif
*

Gerai turet toki arianti dieda lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.