Neperkam, nevalgom, nesinuodijam
labai retai
Nėra ragavus, jei vyras nusiperka, tai valgo tik tada, kai mažė miega. Griežta tvarka namie
Musu tvarka lygiai tokia pati kaip pas *pulcherija*
retai,bet duodam vyresneliui pora paragaut...
Mes patys ju nevalgom, retais atvejais, kelioneje nusiperkam ar taip kai norisi valgyti ir nera kur pasigaminti. Vaikas is vis ju nevalgo, pora kartu pabande ir tiek. Nemegsta
kiek įmonoma bandom vengti šios blogybės
grieztai ne, namuose ju isvis nera, sveciuose neduodam, tiesiog pasiulom ka nors kita
Neduodam, o gal jam poreikio nėra... Kažkada nuskilo paimt trupinėlį, gal centimetro dydžio, tai išspjovė
niekad neperku,nes ir patys tokiu nesamoniu nemegstam,bet visko pasitaiko...pvz sveciuose paragauja,jei buna ant stalo
Mano nevalgiukas nelabai prie ju puola. Kartai suvalgo kokius 2 ir viskas. Nematau dideles tragedijos, bet stengiames vengti
Na mūsų dar kaip ir per mažas jiems, bet ateity irgi planuojam neduoti. Mes daug ko patys atsisakėm ir namie nevalgom, kad neerzint vaiko, nes jam dabar viskas įdomu ir viską nori paragaut ką ir mes valgom
QUOTE(Pamaiviuke @ 2011 08 02, 08:36) Na mūsų dar kaip ir per mažas jiems, bet ateity irgi planuojam neduoti. Mes daug ko patys atsisakėm ir namie nevalgom, kad neerzint vaiko, nes jam dabar viskas įdomu ir viską nori paragaut ką ir mes valgom Pas mus tas pats, nors musu mergytei metu nera. Tai kai norisi "kazko nesveiko" duodu dukrytei kazka sveikesnio, kol kas nesupranta kad pas mama skaniau Traskuciu duot neplanuoju specialiai, bet paragaut nedrausiu manau kai pati nores ir bus proga.
patys vaikams matant nevalgom , tai ir jiems nereikia.
jokiu budu neduodam, ir neduosim. Yra sveikesniu dalyku
neduoda,su mb kartais megstam pasinuodyt,tai valgom kai ji jau miega
Gauna kokiu tris kartus per metus ir tai tik kai vaziuojame i svecius ir perku tik OHO, jie man atrodo ''nekalciausi''
patys juos valgom tik pora kart per metus. na tada ir sunus pasiima pasivaisinti. negi bus taip kad tevai valgo o vaikui neduoda?
stengiames kad nematytu, patys nevalgom ir vaikam neduodam. aisku ateis laikas, kai nugvelbs kur sveciuose. bet cia jau neapsaugosi
Patys nevalgom, todel neduodam
tafel home arba estrella naturally - lb retai, bet ragavo jau. ten be tu ziauriu maisto priedu jie.
O kam juos duoti, spes dar prisivalgyti
maniske visokio maisto paragavus, traskuciu irgi, nezinau, neperki- nereikia, nuperki- gerai, kazkaip be problemu...stengiames vengti tokiu dalyku, bet visko neuzsdrausi, o ir man tie "cipsai" skanu
Kartais gauna, bet labai retai, kadangi namuose traškučių beveik nebūna, tai ir pagundos nekyla
Du kartus ragavo- kartą pats nugriebė maišelį, atplėšė ir paragavo
O va dėl Colos visai galvą pametęs
Vienareikšmiškai ne.
Tikrai ne, ir kitiem siulyciau pasidomet apie sudeti pries duodant vaikams
Na labai labai retai patys juos vartojame, tai ir dukrytės nelepinam. Nors ji ir pati nelabai jų pageidauja:)
Nei patys valgom, nei vaikui duodam
Pati pasislepus nuo mazges valgau,o jai niekada nesu davusi ir neduosiu,todel lb supykau ant savo mamos kai isejus kalbai apie cipsus ji pasake kad mano mergiate ju yra ragavus
Kartais gauna paragaut,bet namie jų nebūna
Šiaip mes traškučių ir patys nevalgome. Bet vaikai yra paragavę svečiuojantis pas draugus.
Šito nuodo labai vengiame.
Oi tie traškučiai
Mazoji nera dar valgusi ir tikrai dar greitai negaus
o mano vaikui jie visai nepatiko, aciu dievui
stengiuosi tu dalykeliu neduoti... nes juose nieko gero.. geriau duonytes iskepu su cesnakiuku...
nei vienam vaikui neduodu, nebent koks vaiku susiburimas ar gimtadienis, tai sventes proga, o siaip net nepraso, nes zino, kad negaus>>
Mes dar neragavom ir stengiames kaip galima ilgiau neduot atai nieko juose naudingo:( Na bet jei ir suvalgytu kkur nors tai nematau dideles problemos atai kad ir kaip stengtumemes sveikai auginti savo mazuliukus bet vistiek be chemijos neapseisim:(((
Mano zuikiui 1.4 m; traskuciu dar neragavo
Bulviu traskuciu maniskis tai tikrai dar negavo ir greit jam nenusimato. Nors patys buna, kad suvalgom kai mazasis jau miega
|