Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Traškučiai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
**Amore Dea**
ne ne ne schmoll.gif ,pati nemegstu ir vaikam neduodu,per sventes taip.
lialia12
as taip pat ju nemegstu schmoll.gif o vyras tai doh.gif labai....
tai mazutis iskaulija kartais keleta is jo verysad.gif o man pyktis eina g.gif

Ajms
musu namie traskuciu tikrai pasitaiko....na kartais po viena duodam ir mazajam.nes negaliu ziureti kai as valgau o jis ziuri i mane....na ir kaip gali neduoti vaiku,bent viena... ax.gif 4u.gif
arsuad
Stengiuosi neduoti. Bet jei kur pamato - tai net dreba kaip nori - zino, kas tai yra smile.gif
aidaa
Neduodam, nes patys nevalgom, geriau duoniukus duodam grauzt.
gedrule
traskuciai pas mus namie tikrai retai buna nebent draugai atsinesa ar vyras prie alaus nusiperka, tai viena kieta yra ragaves, bet siaip pakaitalu jam duotu kukuruzu nei saldziu nei suriu naturalus produktas ir jam patinka biggrin.gif o saldumynu dar nera ragaves schmoll.gif ir neperku ir kitu kategoriskai prasau ju vaikui nepirkti, geriau koki jogurta at vaisiu. ax.gif
lelka
Na mes pora karturagavom,bet as nulaiziau prieskonius
Lauruciuk
Niekada neduodu traskuciu, o kai patys valgom, paduodu ka kita. Pvz duoniuka, vafli, taleri ar sausu pusryciu ir nepraso mirksiukas.gif
*Madmozela*
Namie ju pas mus nebuna,bet yra ragavus pora kart.
lunde
Ne,ne,ne!!!kol galiu kontroliuoti ka vaikas valgo,sito brudo ji nevalgys!!
*Sweetness*
Visų pirma nemanau, jog nuo 5 traškučių į tris mėnesius,kažkas tokio negrį-tamo ir siaubingai žalojančio vaikučio skrandukui tikrai neatsitiks,mūsų namuose šio užkandžio būna labai retai,bet esam davę paragauti ir mažąjam,žinoma jam labai patiko,bet paragavo ir gana, buvo paslėpta. Mums mamoms telieka susitaikyti su tuo,kad paaugę jie vistiek valgys visą šitą nesveiką maistą ir nieko čia nepadarysi,slapta valgys..juk mes visos taip pat tą praėję.. mirksiukas.gif
kristule666
neduodu, ir nezadu duoti... smile.gif
"Bond Girl 007"
Ir as griestai pries schmoll.gif nes tokio brudo dar spes prisivalgyti!!! kol mes galim kontroliuoti maista as manau nereiketu vaikui duoti tokiu nesamoniu...
Smilga222
Maniskis kartais valgo
*Capri*
labai retai duodu...kai labai prašo...tas būna kartą per du mėn, ir tai mažą pakutį
iinnggaa
manau ,kad dar per mazas mano mazius tokiam tipo skanestui schmoll.gif ,dukra nors jau didele bet stengiuosi ir ja kontroliuot ,kad nevalgytu traskuciu nes tai tikrai nesveika
jurginux
labai retai,bet yra jau ragaves
tvini
QUOTE(ausriukas1978 @ 2008 05 28, 14:52)
Kaip jus mielosios mamytes,ar duodat savo vaikuciams traskuciu?Mano mazyle juos labai megsta,jei pamato kad juos valgom,tuoj pat prisistato smile.gif ,tai stengiames kokius nesurius pirkti,ir aisku nedaznai.Nes manau kad nera sveika juos valgyt schmoll.gif .O ka manote jus? ax.gif
*

g.gif manau vaiko mitybos iprociai pilnai priklauso nuo tevu,kadangi zinau kad tai nesveika,stengiames prie vaiko traskuciu nevalgyti,bet kartais,labai retai,vyras prie alaus ju nusiperka,tai ir vaikutis keleta ju suvalgo,bet cia retai...
ega999
QUOTE(ausriukas1978 @ 2008 05 28, 14:52)
Kaip jus mielosios mamytes,ar duodat savo vaikuciams traskuciu?Mano mazyle juos labai megsta,jei pamato kad juos valgom,tuoj pat prisistato smile.gif ,tai stengiames kokius nesurius pirkti,ir aisku nedaznai.Nes manau kad nera sveika juos valgyt schmoll.gif .O ka manote jus? ax.gif
*

nevalgom ir nevalgysim.Tuo atzvilgiu as kategoriska,neleidziu nei MB valgyt ir nest i namus colas,cipsus ir panasiai.Na o akys nemato ir sirdis neskauda smile.gif Spes dar meslo atsivalgyt
TutėFrutė
Maniškis yra ragavęs.
zyd
Mazajam neduodam, nors kazkada viena ragavo....
atura
nea, neduodam schmoll.gif spės dar visko prisivalgyt ir skranduką susigadint blink.gif
Zlata
Pati nevalgau ir mazajai neduodu schmoll.gif Šlamštas ne maistas....
Ateik
Žinoma negauna. Spės paragauti, kai jau mokykliniai bus...
Ashji
As taip pat neduodu ir pati nevalgau.Argi tai maistas? blink.gif Be to girdejau,kad nuo traskuciu vaikuciams labai dantukai genda unsure.gif
doviliuke
Ne ne ne jau traskuciu tai tikrai neduodu, nors dar maziuke, bet esu grieztai nusistacius pries traskucius ir kokakola mad.gif
Renataly
Pas mus seimoje taip pat grieztas NE traskuciams schmoll.gif
*Liepa18*
Jokiais būdais neduodame... protest.gif
miilunela
nemanau,kad tai maistas biggrin.gif
Emili..
Labai nori, bet stengiames neduoti mirksiukas.gif
DijaD

Kartą buvo vaikutis apsinuodijęs nuo traškučių, tai dabar jau nei patys beperkam, nei vaikui nebeduočiau. Dar paugsim, o paskui matysim mirksiukas.gif
kastone
Pas mus namuose nėra traškučių, tai ir dukrytė jų negauna. Kartą atėję draugai atsinešė, mažoji netyčia paragavo, tai nebuvo galima atitraukt-prilipo kaip musė prie medaus doh.gif stengsiuosi kuo ilgiau apsaugoti jos skranduką nuo šito šlamšto.
Lineja 29
Nera ragaves,mes patys juos labai retai valgom
Elenchik
Mes neperkam,namie nalaikom,nebent kur sveciuose pasiciumpa,bet stengiuosi to irgi isvengti
loruto
Neduodam ir patys nevalgom, tai ne maistas schmoll.gif 4u.gif
^Braškytė^
mano vaikinukas ju labai nori ,bet labai retai ju gauna schmoll.gif

aisku kad cia nemaistas !

o tie traskuciai nieko gero ir nieko sveiko mastau.gif
inni
na mes ir ju jam specialiai neperkam,ir patys retai juos valgom,na bet jei ateina kokie sveciai ir atsinesa prie alucio,niekur nedingsi,tada ir paciumpa viena kita ax.gif
Mrs Freken Bok
ne, dar nėra ragavus, ir ilgai dar neragaus biggrin.gif
Jurada
Tie traškučiai yra grynas nuodas. Pridėta skoninių medžiagų, net kancerogeninių, galinčių vėžį sukelti - buvau šokiruota. doh.gif O skoniai įvairiausi, kad norėtusi dar ir dar..
Pati nemėgstu, vyras kartais nusiperka, bet mažilkai neleidžiu kad duotų, tai gal porą gabaliukų yra paragavus, o taip slepiam, neduodam, jei kada turim. Ir didžiąjai laabai retai, ir tai dažns MB nuperka. Aš jų, tų traškučių, nuo abiejų nėštumų pradžios taip ir nebemėgstu. biggrin.gif
ciuke
Net neketinu duoti
Festa
Ir mes specialiai neduodam, schmoll.gif
CAT DELUXE
specialiai neperku ir neduodu,jeigu jau vyras nusiperka tai ir mazyle pasigriebia kelis ir nieks neatsitinka.beje dazniausiai tai tuos lietuviskus oho perkam jei perkam mirksiukas.gif nors gal ten ir nemaziau chemijos doh.gif
virguliuke
QUOTE(santa252 @ 2009 01 20, 20:57)
specialiai neperku ir neduodu,jeigu jau vyras nusiperka tai ir mazyle pasigriebia kelis ir nieks neatsitinka.beje dazniausiai tai tuos lietuviskus oho perkam jei perkam mirksiukas.gif nors gal ten ir nemaziau chemijos doh.gif
*

ir pas mus ta pati situacija..
kai pats valgai ir vaikas mato-nori, kaip neduosi? doh.gif
agnytyte
mano mazyliui atiko, taciau kadangi nera sveika tai patys stengiames nepirkt kad ir jam pagundos nekiltu
gajane
Nevalgom patys ir dukrytei neduodam. kaip minėjo, jei kur svečiuose nespėju sugaudyti, tai pagriebia kokį vieną lotuliukas.gif .
Ajara
Stengiames neduoti, bet jei pagauna koki viena, tai neatimsi... Pamaciusi ir negavusi tokia isterija pakelia, kad laikykis. Tai stengiames prie jos nevalgyti.
kirbe
Jokiu budu sito ssssss naduosiu..... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
jau gana vyresnioji mergaite kai buvo kazkur 5-6 metuku,prisivalgius traskuciu pora kartu vos ligoninej neatsidure.......tai nuo to laiko nei pati ju nenori....o as irgi negaliu y juos net ziuret.....smirda is tolo..... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
bimkutele
aš pati jų nemėgstu,tai vaikui tuo labiau neduodu schmoll.gif
TOCAMI
duodu vaikui obuolių traškučius. sveika ir skanu. o estrelų ar kitų š... nei pati valgau nei kitam duodu.
ka ka du
Mes patys nevalgom, tai kažkaip tų traškučių ir nebūna namie. O jei kur svečiuose, tai irgi neima. Nelabai jinai mėgėja eksperimentuot su nepažįstamu maistu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.