Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Traškučiai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
kvaksiux
Kaip jus mielosios mamytes,ar duodat savo vaikuciams traskuciu?Mano mazyle juos labai megsta,jei pamato kad juos valgom,tuoj pat prisistato smile.gif ,tai stengiames kokius nesurius pirkti,ir aisku nedaznai.Nes manau kad nera sveika juos valgyt schmoll.gif .O ka manote jus? ax.gif
JarasieneO
Manau kad ir mazas kiekis traskuciu labai kenkia mazam skrandukui. Nei as pati ju nevalgau nei savo mazyliui neduodu ir niekada neduosiu ( bent jau stegsiuos kad kuo veliau paragautu) sito nesveiko maisto schmoll.gif
joviliukste
Tai labai nesveika maziesiems skrandukams schmoll.gif mes nevalgom specialiai kad ji nematytu, galim valgyti tik tada kai ji jau miega mirksiukas.gif nors buna visko - draugai atsinesa, tada nuskyla mazajai viena kita suvalgyti blush2.gif bet stengiames kuo maziau, o vaisiu kasdien ant stalo pilna, gali valgyt kiek tik nori, o traskucius tenka slepti ax.gif tiesa pasakius ne tik traskucius, bet viska - saldainius, cola, net margarina doh.gif musu teveliu pareiga rupintis mazuju skrandukais - o kai teveliai patys taj valgo, vaikui juk sirdele plysti gali kaip jis nori unsure.gif geriau vagykit vynuoges, tada ramia sirdim galesite ir kleckiuka pavaisinti 4u.gif
Gabred
Traškučių mūsų namuose laaaaaaaabai retai būna, o mažasis mūsų šeimos narys dar nėra jų ragavęs, ir stengsimės kad paragautų kuo vėliau rolleyes.gif , bet vat saldainių skonį žino jau laaaaaaaaabai gerai ax.gif , jei valgom mes, tai būtinai turim dalintis biggrin.gif
aretat
Ir patys nevalgom ir vaikams neleiddziam. Didzioji kai buvo maza noredavo, mes nedavem, o dabar ir pati suvokia, o ir nelabai jai ju ir reikia, nebent pamato sveciuose. Mazoji nera ragavus ir greit neragaus thumbup.gif
zzuzza
Neduodu ir pati stengiuos nevalgyti smile.gif
*ssuzzi*
Ir as neduodu,nesveika blink.gif
joviliukste
QUOTE(ausriukas1978 @ 2008 05 28, 11:52)
Kaip jus mielosios mamytes,ar duodat savo vaikuciams traskuciu?Mano mazyle juos labai megsta,jei pamato kad juos valgom,tuoj pat prisistato smile.gif ,tai stengiames kokius nesurius pirkti,ir aisku nedaznai.Nes manau kad nera sveika juos valgyt schmoll.gif .O ka manote jus? ax.gif
*

siandien radau traskucius, pagamintus is kukuruzu, avizu, kvieciu ir ryziu, truputy pasudyti .... manau tokiu galima duoti, nors maniskei nelabai patiko, nes zinoma skonis visai ne toks kaip traskuciu ax.gif daugiau primena sausus pusrycius bigsmile.gif bet apgauti galima, nes ipakuoti visai kaip traskuciai mirksiukas.gif
rikutis
traškučiai yra visiškas šlamštas, jokiu būdu netinkantis vaikams. Aš visom keturiom prieš protest.gif savo pupsiui nedaviau, ir neduosiu, kol neišmoks pats nusipirkti lotuliukas.gif
Zuikis-Puikiss
neduodam sito s..
SON19
nepiknaudžiaujam nei mes, valgom tik labai retai gamtoje ar šiaip prie aliuko kokio, o tuo labiau vaikui neduodam schmoll.gif
Cadus
neduodu sitos blogybes vaikui ir sau neperku.
ziede5
QUOTE(rikutis @ 2008 05 30, 13:12)
traškučiai yra visiškas šlamštas, jokiu būdu netinkantis vaikams. Aš visom keturiom prieš  protest.gif  savo pupsiui nedaviau, ir neduosiu, kol neišmoks pats nusipirkti  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif 100%. Prekybos centre teko karta stebeti toki vaizdeli. Apsipirkineja mociute su anukele. Mociute klausia ko noretu mazoji valgyti, o si atsauna, kad tik traskuciu ir kolos pageidauja doh.gif. Beje mazoji jau buvo bebaigianti sunaikinti viena traskuciu pakuote verysad.gif .
sigutee
Netycia pagavo mano mazius traskuti ir suvalge,tai poto pabere,tai nuo tada nenene,juose gausu visokiu E
astra123
inforamacija apmastymui- turejau viena pazystama, kuris dirbo traskuciu imoneje-ten visi darbuotojai KATEGORISKAI nevalgo savo produkcijos !!!!! smile.gif
laukinukė
QUOTE(joviliukste @ 2008 05 29, 23:33)
siandien radau traskucius, pagamintus is kukuruzu, avizu, kvieciu ir ryziu, truputy pasudyti .... manau tokiu galima duoti, nors maniskei nelabai patiko, nes zinoma skonis visai ne toks kaip traskuciu  ax.gif daugiau primena sausus pusrycius  bigsmile.gif bet apgauti galima, nes ipakuoti visai kaip traskuciai  mirksiukas.gif
*

Mes nevalgom traškučių, o juos puikiai galėtų pakeisti pvz. vafliukai "Taleriai", duoniukai arba ryžių, kviečių trapučiai mirksiukas.gif
Adamo mamyte
Neduodam maziui traskuciui, nes inkstukam labai nesveika ax.gif Kai uzaugs, spes prisivalgyti visko 4u.gif
_zuwedra_
Dar per silpnas skrandukas tokiam mažyliui, o be to kaip ir visos pritariat - labai kenksimga. Kartais juos pakramsnojam, bet jau labai retai smile.gif o dukrytė tai jų nemato smile.gif
mylimuke
QUOTE(ausriukas1978 @ 2008 05 28, 14:52)
*

Manau, kad nesveika valgyt tiek vaikams, tiek tėvams mirksiukas.gif Jiems atrodo nesąžininga, jeigu jūs valgote, o jai neduodate. Vaikai mitybos įpročius perima iš tėvų.
Vasaraitė
QUOTE(ausriukas1978 @ 2008 05 28, 14:52)
*

Mano mazylei tuoj trys metukai ir jokiu budu neduodu tu brudu blink.gif ir aplamai net saldumynu, nu labai labai retai suciulpia koki saldaini, o stengiuos duoti tik hematogena mirksiukas.gif

QUOTE(laukinukė @ 2008 06 09, 15:47)
Mes nevalgom traškučių, o juos puikiai galėtų pakeisti pvz. vafliukai "Taleriai", duoniukai arba ryžių, kviečių trapučiai  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif
Yra aibe sveiku skanestu, tik velnias zino ko tuos vaikus taip tie cipsai traukia doh.gif
zaiza66
pas mus traškučiai labai retas dalykas, kažkada iki 2 metuku net skonio nežinojo , paskui per kažkokį pasisėdėjima gamtoj paragavo .....ir prašydavo . aišku niekas specialiai nepirkdavo , bet jei namuose budavo valgomi traškučiai tai kelis gaudavo ir mažoji. man iš tikrųjų nieko nera baisiau , kai patys tėvai valgo traškučius ar šokolada, o vaikui aiškina kad tai labai nesveika. jei nesveika tai ir patys nevalgykit, bent jau prie vaikų.čia tik aš taip manau ax.gif
Vigita
Labukas 4u.gif

As taip pat labai grieztai nusistacius pries traskuciu davima. Ne, ne ir dar karta ne mad.gif protest.gif
Abai
QUOTE(rikutis @ 2008 05 30, 13:12)
traškučiai yra visiškas šlamštas, jokiu būdu netinkantis vaikams. Aš visom keturiom prieš  protest.gif  savo pupsiui nedaviau, ir neduosiu, kol neišmoks pats nusipirkti  lotuliukas.gif
*

Pritariu drinks_cheers.gif
Tik mano vyresnioji jau ismoko pati nusipirkti, mazasis paragavo - jam irgi labai patiko. Tai dabar vyrenelei grieztai uzdrausta juos pirkti nono.gif
grazinutee
kai valgau pati duodu ir savo mažajam, ir kolkas tiktai nieko nenutinka,nei beria nei ka.. g.gif
Stellute
Pati retai valgau sita slamsta ir vaikui savo dar nedaviau ragauti nei traskuciu nei limonadu nei saldainiu...prisiragaus kai i darzeli prades eiti nes ten tai neivengiama...
T.A.K.
patys nevalgom ir vaikui neduodam
vaivos juosta
Gauna....... kartais tai būna veiksminga nuraminimo priemonė.....
Fidi
Ir patys labai retai valgom ir mažajam neduodam traškučių. Juose juk pilna visokių E, kancerogeninių medžiagų, sukeliančių vėžinius susirgimus.
Manau, kuo vėliau vaikas apie juos sužinos, tuo geriau ax.gif
ERNESTUTIK
o as duodu kartais kaip pati valgau
Rubyna
Kartais duodu,bet pastaruoju metu stengiuosi vietoj cipsu pirkti kukuruzus,jie manu nera kenksmingi blush2.gif
*Lyra*
Mes patys nevalgom, tai mazoji nemato ir nereikia, bent jau iki treju metu stengsimes neduoti schmoll.gif
Anzela0626
Paragauti jau gavo čipsų,bet nepatiko,perkam kukurūzus-patinka desertui smile.gif
JOLKA999
nei cipsu nei kokakolos,aplamai stengiuosi vaikus pratinti prie sveiko maisto.sunui nuo mazens aiskinom ,kad tai nesveiki produktai.niekada ju ir nepraso.ma baisu ziuret kai metu mazylis jau valgo traskuciu g.gif .mano maziukas puikiausiai valgo darzoves is musu sodo.o jau pomidorus... juo tenka slepti,nes vienas po kito eina i burnyte. smile.gif
Ramune_lt
Musu mazoji jau ragavo - tu cipsu. Nelabai suzavejo skonis, bet jei kas valgo salia,tai reikalauja doh.gif . Tai stengiames namie tokiu dalyku neturet ir svecius perspejam ,kad nesivestu. Tik nevisiems daeina gun_bandana.gif .
audjura
neduodu tokiu dalyku. geriau jau vaisiai ir darzoves
Aronija
doh.gif truksta zodziu... NET MINTIES NEKILO DUOTI blink.gif
dardin
Net negalvojam duoti traškučių schmoll.gif , na nebent kartais duodam arbatinių Talerių, mielai sukramsnoja smile.gif
Ivonadaniel
QUOTE(Aronija @ 2008 08 24, 09:46)
doh.gif truksta zodziu... NET MINTIES NEKILO DUOTI blink.gif
*

thumbup.gif
Tokiems lėliukams tikrai schmoll.gif
Labai kenkia skrandžiui o jai dar + cocacola doh.gif
Aš savo dydžkiui ir tai stengiuosi neduoti, nebent kas pavaišina doh.gif
Ir tik ne ant tuščio skrandžio 4u.gif
nesekme
duodu,bet tik labai mazai
Mama liala
viene beda su tais cipsais doh.gif dave musu maziams ju vyresnelis pusbrolis 12 metu paragaut tai i parduotuve 2 men vestis negalejau griudavo prie cipsu lentynu doh.gif ir db abu kartu kad prisimins tai nors sok doh.gif bet su vyru griezta ne pasakom tokiem igeidziam ir pajutau kad lyg ir maziau jau atsimena,bet lyg koks narkotikas uzteko tik paragauti
ausra101
vaikui duodam ta pati ka valgom patys, bet traskuciai ir sokoladas pas mus didziausias tabu. noreciau kad vaikas kuo veliau paragautu situ blogybiu blush2.gif
LinaJ.
Kam tie traskuciai, jei yra duoniuku, vafliuku ir kukuruzu smile.gif Manau, kad sitie uzkandziai tikrai sveikiau, nei traskuciai rolleyes.gif
Mama liala
QUOTE(ausra101 @ 2008 09 19, 01:26)
vaikui duodam ta pati ka valgom patys, bet traskuciai ir sokoladas pas mus didziausias tabu. noreciau kad vaikas kuo veliau paragautu situ blogybiu blush2.gif
*

o sokoladas tai tikrai neturetu buti tabu apie jo nauda mazam vaikui jau senai yra kalbama,jis puikus smegenu vystymuisi net apetitui bet aisku su protu tik ax.gif tongue.gif duodam maziukui po 2 gabaliukus juodo sokoladfo per savaite o as dar sugalvojau kad jis ji gauna kai buna geras tai greit jis tai ikirto ir pastebiu kad savim patenkintas pasidaro kai gauna biggrin.gif
ruteliux
kartais duodu po kelis traskucius, jei kas valgo salia tai ir vaikas nori, juk nevirgdysiu, nuo poros manau nieko blogo neatsitiks, bet daug ir daznai maziukams tikrai negalima manau
linxmute
Neduodu ir labai nemėgstu "gerų" tetų ir dėdžių, kurie vis klausinėja kodėl mes vaikui pavydim blink.gif Patys nevalgom ir vaikui neduodam. blink.gif Ateidami į svečius žmonės turėtų pagalvoti, kad einant ten, kur gyvena ir mažylis, tokių dalykų neštis nereikėtų schmoll.gif
zyliukas
QUOTE(linxmute @ 2008 09 22, 14:31)
Neduodu ir labai nemėgstu "gerų" tetų ir dėdžių, kurie vis klausinėja kodėl mes vaikui pavydim  blink.gif  Patys nevalgom ir vaikui neduodam.  blink.gif Ateidami į svečius žmonės turėtų pagalvoti, kad einant ten, kur gyvena ir mažylis, tokių dalykų neštis nereikėtų  schmoll.gif
*

pritariu drinks_cheers.gif
jau kaip negaliu pakest kai man sako ar galima duot cipsa, paziuriu taip blink.gif , sakau nu sito sh... tai jau tikrai kad ne, arba ledus drauge mano vaikui kisa, sako gi skanu tegu valgo, o paskui eme kita diena ir isbere nes karves pienui alergiska doh.gif , gerosios drauges shkias.
bet kas liecia cipsus tai is vis kraupuma. neisivaizduoju kaip i t maza skranduka sita bruda galima kist.
manoji nuo mazens pratinama prie naturaliu produktu, net jogurta duodu be jokiu skoniu ir jai skaniausiai. uogytes , kuo rugsciau tuo geriau lotuliukas.gif jokio cukraus stengiuosi dar nedeti. ir ji nemegsta saldziai.
Basic
QUOTE(ausriukas1978 @ 2008 05 28, 13:52)
*

ne ne ir dar karta ne. Esu prieš traškučius kategoriškai.
Dykuma5
Duodu, bet labai retai. Mėgsta, tai ir nėra tabu.
Bet gi nemanau, kad mažas pakelis kartą per 2-3 mėnesius pakenks. O kai gauna, tai ir vėl ilgai neprašo.
Breira
neduodu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Saulužė
Patys nevalgom, tai ir vaikui nėr kaip prašyt, neragavęs dar smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.