Kaip jus mielosios mamytes,ar duodat savo vaikuciams traskuciu?Mano mazyle juos labai megsta,jei pamato kad juos valgom,tuoj pat prisistato
Manau kad ir mazas kiekis traskuciu labai kenkia mazam skrandukui. Nei as pati ju nevalgau nei savo mazyliui neduodu ir niekada neduosiu ( bent jau stegsiuos kad kuo veliau paragautu) sito nesveiko maisto
Tai labai nesveika maziesiems skrandukams
Traškučių mūsų namuose laaaaaaaabai retai būna, o mažasis mūsų šeimos narys dar nėra jų ragavęs, ir stengsimės kad paragautų kuo vėliau
Ir patys nevalgom ir vaikams neleiddziam. Didzioji kai buvo maza noredavo, mes nedavem, o dabar ir pati suvokia, o ir nelabai jai ju ir reikia, nebent pamato sveciuose. Mazoji nera ragavus ir greit neragaus
Neduodu ir pati stengiuos nevalgyti
Ir as neduodu,nesveika
QUOTE(ausriukas1978 @ 2008 05 28, 11:52) Kaip jus mielosios mamytes,ar duodat savo vaikuciams traskuciu?Mano mazyle juos labai megsta,jei pamato kad juos valgom,tuoj pat prisistato siandien radau traskucius, pagamintus is kukuruzu, avizu, kvieciu ir ryziu, truputy pasudyti .... manau tokiu galima duoti, nors maniskei nelabai patiko, nes zinoma skonis visai ne toks kaip traskuciu
traškučiai yra visiškas šlamštas, jokiu būdu netinkantis vaikams. Aš visom keturiom prieš
neduodam sito s..
nepiknaudžiaujam nei mes, valgom tik labai retai gamtoje ar šiaip prie aliuko kokio, o tuo labiau vaikui neduodam
neduodu sitos blogybes vaikui ir sau neperku.
QUOTE(rikutis @ 2008 05 30, 13:12) traškučiai yra visiškas šlamštas, jokiu būdu netinkantis vaikams. Aš visom keturiom prieš
Netycia pagavo mano mazius traskuti ir suvalge,tai poto pabere,tai nuo tada nenene,juose gausu visokiu E
inforamacija apmastymui- turejau viena pazystama, kuris dirbo traskuciu imoneje-ten visi darbuotojai KATEGORISKAI nevalgo savo produkcijos !!!!!
QUOTE(joviliukste @ 2008 05 29, 23:33) siandien radau traskucius, pagamintus is kukuruzu, avizu, kvieciu ir ryziu, truputy pasudyti .... manau tokiu galima duoti, nors maniskei nelabai patiko, nes zinoma skonis visai ne toks kaip traskuciu Mes nevalgom traškučių, o juos puikiai galėtų pakeisti pvz. vafliukai "Taleriai", duoniukai arba ryžių, kviečių trapučiai
Neduodam maziui traskuciui, nes inkstukam labai nesveika
Dar per silpnas skrandukas tokiam mažyliui, o be to kaip ir visos pritariat - labai kenksimga. Kartais juos pakramsnojam, bet jau labai retai
QUOTE(ausriukas1978 @ 2008 05 28, 14:52) Kaip jus mielosios mamytes,ar duodat savo vaikuciams traskuciu?Mano mazyle juos labai megsta,jei pamato kad juos valgom,tuoj pat prisistato Manau, kad nesveika valgyt tiek vaikams, tiek tėvams QUOTE(ausriukas1978 @ 2008 05 28, 14:52) Kaip jus mielosios mamytes,ar duodat savo vaikuciams traskuciu?Mano mazyle juos labai megsta,jei pamato kad juos valgom,tuoj pat prisistato Mano mazylei tuoj trys metukai ir jokiu budu neduodu tu brudu QUOTE(laukinukė @ 2008 06 09, 15:47) Mes nevalgom traškučių, o juos puikiai galėtų pakeisti pvz. vafliukai "Taleriai", duoniukai arba ryžių, kviečių trapučiai Yra aibe sveiku skanestu, tik velnias zino ko tuos vaikus taip tie cipsai traukia
pas mus traškučiai labai retas dalykas, kažkada iki 2 metuku net skonio nežinojo , paskui per kažkokį pasisėdėjima gamtoj paragavo .....ir prašydavo . aišku niekas specialiai nepirkdavo , bet jei namuose budavo valgomi traškučiai tai kelis gaudavo ir mažoji. man iš tikrųjų nieko nera baisiau , kai patys tėvai valgo traškučius ar šokolada, o vaikui aiškina kad tai labai nesveika. jei nesveika tai ir patys nevalgykit, bent jau prie vaikų.čia tik aš taip manau
Labukas
As taip pat labai grieztai nusistacius pries traskuciu davima. Ne, ne ir dar karta ne QUOTE(rikutis @ 2008 05 30, 13:12) traškučiai yra visiškas šlamštas, jokiu būdu netinkantis vaikams. Aš visom keturiom prieš Pritariu Tik mano vyresnioji jau ismoko pati nusipirkti, mazasis paragavo - jam irgi labai patiko. Tai dabar vyrenelei grieztai uzdrausta juos pirkti
kai valgau pati duodu ir savo mažajam, ir kolkas tiktai nieko nenutinka,nei beria nei ka..
Pati retai valgau sita slamsta ir vaikui savo dar nedaviau ragauti nei traskuciu nei limonadu nei saldainiu...prisiragaus kai i darzeli prades eiti nes ten tai neivengiama...
patys nevalgom ir vaikui neduodam
Gauna....... kartais tai būna veiksminga nuraminimo priemonė.....
Ir patys labai retai valgom ir mažajam neduodam traškučių. Juose juk pilna visokių E, kancerogeninių medžiagų, sukeliančių vėžinius susirgimus.
Manau, kuo vėliau vaikas apie juos sužinos, tuo geriau
o as duodu kartais kaip pati valgau
Kartais duodu,bet pastaruoju metu stengiuosi vietoj cipsu pirkti kukuruzus,jie manu nera kenksmingi
Mes patys nevalgom, tai mazoji nemato ir nereikia, bent jau iki treju metu stengsimes neduoti
Paragauti jau gavo čipsų,bet nepatiko,perkam kukurūzus-patinka desertui
nei cipsu nei kokakolos,aplamai stengiuosi vaikus pratinti prie sveiko maisto.sunui nuo mazens aiskinom ,kad tai nesveiki produktai.niekada ju ir nepraso.ma baisu ziuret kai metu mazylis jau valgo traskuciu
Musu mazoji jau ragavo - tu cipsu. Nelabai suzavejo skonis, bet jei kas valgo salia,tai reikalauja
neduodu tokiu dalyku. geriau jau vaisiai ir darzoves
Net negalvojam duoti traškučių
duodu,bet tik labai mazai
viene beda su tais cipsais
vaikui duodam ta pati ka valgom patys, bet traskuciai ir sokoladas pas mus didziausias tabu. noreciau kad vaikas kuo veliau paragautu situ blogybiu
Kam tie traskuciai, jei yra duoniuku, vafliuku ir kukuruzu
QUOTE(ausra101 @ 2008 09 19, 01:26) vaikui duodam ta pati ka valgom patys, bet traskuciai ir sokoladas pas mus didziausias tabu. noreciau kad vaikas kuo veliau paragautu situ blogybiu o sokoladas tai tikrai neturetu buti tabu apie jo nauda mazam vaikui jau senai yra kalbama,jis puikus smegenu vystymuisi net apetitui bet aisku su protu tik
kartais duodu po kelis traskucius, jei kas valgo salia tai ir vaikas nori, juk nevirgdysiu, nuo poros manau nieko blogo neatsitiks, bet daug ir daznai maziukams tikrai negalima manau
Neduodu ir labai nemėgstu "gerų" tetų ir dėdžių, kurie vis klausinėja kodėl mes vaikui pavydim
QUOTE(linxmute @ 2008 09 22, 14:31) Neduodu ir labai nemėgstu "gerų" tetų ir dėdžių, kurie vis klausinėja kodėl mes vaikui pavydim pritariu jau kaip negaliu pakest kai man sako ar galima duot cipsa, paziuriu taip bet kas liecia cipsus tai is vis kraupuma. neisivaizduoju kaip i t maza skranduka sita bruda galima kist. manoji nuo mazens pratinama prie naturaliu produktu, net jogurta duodu be jokiu skoniu ir jai skaniausiai. uogytes , kuo rugsciau tuo geriau QUOTE(ausriukas1978 @ 2008 05 28, 13:52) Kaip jus mielosios mamytes,ar duodat savo vaikuciams traskuciu?Mano mazyle juos labai megsta,jei pamato kad juos valgom,tuoj pat prisistato ne ne ir dar karta ne. Esu prieš traškučius kategoriškai.
Duodu, bet labai retai. Mėgsta, tai ir nėra tabu.
Bet gi nemanau, kad mažas pakelis kartą per 2-3 mėnesius pakenks. O kai gauna, tai ir vėl ilgai neprašo.
neduodu
Patys nevalgom, tai ir vaikui nėr kaip prašyt, neragavęs dar
|