Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikų sanatorijos
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Gydymo įstaigos ir gydytojai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
cenzura
Tęsiam toliau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zuika12 @ 2008 05 29, 10:32)
Labas rytas,
o kiek laiko trunka reabilitacija? nes mes kelialapy pasiimsime tik kita savaite.
*

manau tai priklauso nuo diagnozes g.gif mums buvo 22 dienos ax.gif
zuika12
QUOTE(cenzura @ 2008 05 29, 12:51)
Tęsiam toliau  4u.gif
Papildyta:
manau tai priklauso nuo diagnozes  g.gif  mums buvo 22 dienos  ax.gif
*

Tesiam mirksiukas.gif tik gal reikejo prisegti apklausa g.gif
Mano mazylei bronchine asma ir neseniai persirgo plauciu uzdegimu doh.gif
cenzura
QUOTE(zuika12 @ 2008 05 29, 11:27)
Tesiam  mirksiukas.gif  tik gal reikejo prisegti apklausa  g.gif
Mano mazylei bronchine asma ir neseniai persirgo plauciu uzdegimu  doh.gif
*

tai manau, panasiai ir jums duos 4u.gif
zuika12
QUOTE(cenzura @ 2008 05 29, 13:31)
tai manau, panasiai ir jums duos  4u.gif
*

tikiuosi blush2.gif
zuika12
Merginos turiu dar viena klausima o tai maitinimas vaikui nemokamas o mamai ?
klausiu todel kad buvau siandiena drauges aplankyti ligonineja tai mamos nemaitina, gerai kad maisto nuveziau, nes sedejo alkana.
cenzura
QUOTE(zuika12 @ 2008 05 31, 22:41)
Merginos turiu dar viena klausima o tai maitinimas vaikui nemokamas o mamai ?
klausiu todel kad buvau siandiena drauges aplankyti ligonineja tai mamos nemaitina, gerai kad maisto nuveziau, nes sedejo alkana.
*

mamos irgi nikas nemaitins. papildomai 8 Lt i diena ax.gif
zuika12
QUOTE(cenzura @ 2008 06 01, 16:05)
mamos irgi nikas nemaitins. papildomai 8 Lt i diena ax.gif
*

aisku, aciu mirksiukas.gif
cenzura
QUOTE(zuika12 @ 2008 06 02, 06:51)
aisku, aciu  mirksiukas.gif
*

bet tikrai neskubek issipirkinet 4u.gif pirmas dienas pasiziurek. mano mamai pilnai uzteko. ax.gif

grizo mano zuikis. labai jam ten patiko. buvau ilekus i kambari ju-renovuota iassipirkinejo-nu labai-labai. vonia svarutele, kambaris sviesus wub.gif
zuika12
QUOTE(cenzura @ 2008 06 02, 10:24)
bet tikrai neskubek issipirkinet 4u.gif  pirmas dienas pasiziurek. mano mamai pilnai uzteko.  ax.gif

grizo mano zuikis. labai jam ten patiko. buvau ilekus i kambari ju-renovuota iassipirkinejo-nu labai-labai. vonia svarutele, kambaris sviesus  wub.gif
*

Papasakok placiau, kiek kainavo, kiek lovu ir tt.
As taip pergyvenu kad mano didesniam nebus vietos doh.gif o ir ikyriai klausineju visu cia blush2.gif
cenzura
QUOTE(zuika12 @ 2008 06 02, 08:29)
Papasakok placiau, kiek kainavo, kiek lovu ir tt.
As taip pergyvenu kad mano didesniam nebus vietos  doh.gif  o ir ikyriai klausineju visu cia  blush2.gif
*

kambaryje dvi lovos. jei vaziuosi su maziuku vaikiuku geriau pasiimk kelionini maniez-lovyte. vietos tikrai bus kur pastatyti. kiekvienas kambariukas su balkonu.
kadangi mano mama su nieko ten daug nebendravo-visur buvo pagrinde tik dviese, tai maniskis nesusirgo. bet buvo susirgusiu ir su auksta tempa...
zuika12
O kiek mokejo uz renovuota kambari g.gif
cenzura
QUOTE(zuika12 @ 2008 06 02, 12:48)
O kiek mokejo uz  renovuota kambari g.gif
*

po 20 Lt i para, i kasa 4u.gif bet ten tikrai jauku, svaru...
zuika12
QUOTE(cenzura @ 2008 06 02, 14:55)
po 20 Lt i para, i kasa  4u.gif  bet ten tikrai jauku, svaru...
*

O tai rezervaote telefonu ar ten viskas vyksta vietoje?
cenzura
QUOTE(zuika12 @ 2008 06 02, 12:58)
O tai rezervaote telefonu ar ten viskas vyksta vietoje?
*

pries pora dienu rezervavau ax.gif ten labai viskas keiciasi, nes daug kas neisbuna iki pabaigos. bet as siulyciau paskambint ir pasiteiraut 4u.gif
kačiux
as atsiprasau, kad nebeieskojau senu temu, bet klausinesiu. apie kuria sanatorija cia diskutuojat? mes irgi liepos 1 vaziuojam i pusyno kelia del bronchines astmos, kai registravausi is karto ispejo, kad kazkoks 2 korpusas ir salygos epergeriausios, tai sakau gal cia apie ta pacia sanatorija, tada issipirkciau normalesnes palatas
zuika12
QUOTE(kačiux @ 2008 06 03, 00:23)
as atsiprasau, kad nebeieskojau senu temu, bet klausinesiu. apie kuria sanatorija cia diskutuojat? mes irgi liepos 1 vaziuojam i pusyno kelia del bronchines astmos, kai registravausi is karto ispejo, kad kazkoks 2 korpusas ir salygos epergeriausios, tai sakau gal cia apie ta pacia sanatorija, tada issipirkciau normalesnes palatas
*

Mes cis diskutavom apie Gintara, Palangos mirksiukas.gif
zuika12
QUOTE(kačiux @ 2008 06 03, 00:23)

*

Bet paskaityk senesne tema ten tikrai buvo kalbeta apie sia sanatorija mirksiukas.gif
kačiux
aciu 4u.gif
Papildyta:
Laba vel visoms;

na priskaiciau as senoje temoje ir geru ir blogu dalyku apie "Pusyno kelia" bet dar idomu, gal kuri buvot ten nesenai? gal situacija gyvenimo salygu kiek pakitusi?
Bekasė
sutvarkiau vakar galutinai visus popierius ir pirmadieni isvezu mama su mazaja i Saulute. Tikiuosi del vaiku skaiciaus proceduru kokybe labai nenukentes.
shimmer
QUOTE(Silvute @ 2008 06 06, 08:01)
sutvarkiau vakar galutinai visus popierius ir pirmadieni isvezu mama su mazaja i Saulute. Tikiuosi del vaiku skaiciaus proceduru kokybe labai nenukentes.
*

sekmes jums 4u.gif
labai lauksim atsiliepimu is ten mirksiukas.gif
kaip proceduros, kaip gyvenamos patalpos. ax.gif
zuika12
Sveikos
o as negaliu prisiskambinti iki Palangos Gintaro pastoviai rodo uzemima pas vyr gyd. o registratura neteikia info doh.gif
zuika12
Pagaliau prisiskambinau, kategoriskai pasake jei skirta vaikui su mama kelialapis tai papildomai vaiku negalima veztis, nes vasara ir vietu nra, tai dabarnet nezinau ka man daryti, gal veztis ir ten vietoje spesti si klausima ?
cenzura
QUOTE(zuika12 @ 2008 06 09, 07:30)
Pagaliau prisiskambinau, kategoriskai pasake jei skirta vaikui su mama kelialapis tai papildomai vaiku negalima veztis, nes vasara ir vietu nra, tai dabarnet nezinau ka man daryti, gal veztis ir ten vietoje spesti si klausima ?
*

pabandyk vietoj $ biggrin.gif
Ašne
Labutes,
pasiskambinau ką tik į Gintaro sanatoriją ir kai išgirdo, kad mano mergaitei 3.5 metų, tai sakė mažiems vaikams vietų yra labai mažai, taip, kad galima būtų tik nuo rugsėjo 20 dienos unsure.gif
zuika12
QUOTE(cenzura @ 2008 06 09, 10:07)
pabandyk vietoj $  biggrin.gif
*

Taip ir darysiu blush2.gif
QUOTE(Acne @ 2008 06 09, 10:11)
Labutes,
pasiskambinau ką tik į Gintaro sanatoriją ir kai išgirdo, kad mano mergaitei 3.5 metų, tai sakė mažiems vaikams vietų yra labai mažai, taip, kad galima būtų tik nuo rugsėjo 20 dienos  unsure.gif
*

nesupratau, tai tu kelialapi turi?
Ašne
QUOTE(zuika12 @ 2008 06 09, 08:27)
nesupratau, tai tu kelialapi turi?

nea ax.gif aš pamaniau, kad pradžioj paklausiu ar jie turi vietos, o tada kreipsiuos į gydytoja rolleyes.gif Ar ne taip daroma? g.gif
Galų gale, galiu susimoketi gal, kad tik vaikas gautų procedūras, nes labai esam pavargę nuo ligų verysad.gif
Niekas nesiūlė, o aš tik dabar aptikusi reklamėlę praregėjau doh.gif Bet jaučiu, kad labai pavėlavom g.gif
kačiux
pas mus tai irgi jokiu kelalapiu nedalina gydytoja, pati skambinkis ir registruokis, ji tik popierius sutvarko, nezinau nuo ko cia priklauso. kazka esu girdejus, kad kelalpiai tik ipatingis atvejais duodami, iskart po ligonines rebilitacijai ar dar kaip ten, nezinau. bet irgi pavargau nuo to nezinojimo, siuncia visur, o zmogus nesupranti kur cia kelio pradia kur bus pabaiga. Nei tos sanatorijos nebesinori. Ir i planga siule nvaziuot tipo proceduros prastesnes, bet taip ir nezinau ar cia tikrai del to agitvo i kita, ar turi savu kitu sumetimu, i tikriausiai kol visu neisbandysiu ir nesuzinosiu
cenzura
QUOTE(kačiux @ 2008 06 09, 11:38)
pas mus tai irgi jokiu kelalapiu nedalina gydytoja, pati skambinkis ir registruokis, ji tik popierius sutvarko, nezinau nuo ko cia priklauso. kazka esu girdejus, kad kelalpiai tik ipatingis atvejais duodami, iskart po ligonines rebilitacijai ar dar kaip ten, nezinau. bet irgi pavargau nuo to nezinojimo, siuncia visur, o zmogus nesupranti kur cia kelio pradia kur bus pabaiga. Nei tos sanatorijos nebesinori. Ir i planga siule nvaziuot tipo proceduros prastesnes, bet taip ir nezinau ar cia tikrai del to agitvo i kita, ar turi savu kitu sumetimu, i tikriausiai kol visu neisbandysiu ir nesuzinosiu
*

siaip mane irgi kazkodel bande atkalbinet nuo palangos g.gif nes, ten "kambariai su pelesiais" blink.gif o apie renovuotus net neminejo blink.gif
bet kambariuke, kr gyveno maniskiai pelesiu nei kvapo... visai salia botanikos sodas, vietu, kur galima pasivaiksciuot kruva, nekalbant apie jura wub.gif
proceduros tikrai nera prastesnes... schmoll.gif
zuika12
QUOTE(Acne @ 2008 06 09, 12:18)
nea  ax.gif  aš pamaniau, kad pradžioj paklausiu ar jie turi vietos, o tada kreipsiuos į gydytoja  rolleyes.gif  Ar ne taip daroma?  g.gif
Galų gale, galiu susimoketi gal, kad tik vaikas gautų procedūras, nes labai esam pavargę nuo ligų  verysad.gif
Niekas nesiūlė, o aš tik dabar aptikusi reklamėlę praregėjau  doh.gif Bet jaučiu, kad labai pavėlavom  g.gif
*

O tai Jums pagal liga priklauso sanatorija?
Seip kiek zinau tai gali jau registruotis kitiems metams pradeti nes vietos ten is anksti registruotis reikia, kiek zinau mirksiukas.gif
QUOTE(kačiux @ 2008 06 09, 13:38)
*

Taip mes po ligonines plauciu uzdegimo, o dabar baiginejam bronhita gydytis, tai kelialapi mums ligonineja duoda.
reiketu su savo gydytoja sneketi ji mano nuomone turetu isaiskinti smile.gif
QUOTE(cenzura @ 2008 06 09, 13:42)
siaip mane irgi kazkodel bande atkalbinet nuo palangos  g.gif  nes, ten "kambariai su pelesiais"  blink.gif  o apie renovuotus net neminejo  blink.gif 
bet kambariuke, kr gyveno maniskiai pelesiu nei kvapo... visai salia botanikos sodas, vietu, kur galima pasivaiksciuot kruva, nekalbant apie jura  wub.gif
proceduros tikrai nera prastesnes...  schmoll.gif
*

Papildyta:
Ir mane atkalbinejo, bet kaip issiaiskinom kad priklauso o dar ir ligonine duoda tai ir proga naudojiuosi
Bekasė
QUOTE(cenzura @ 2008 06 09, 12:42)
proceduros tikrai nera prastesnes...  schmoll.gif
*

is asmenines patirties galiu pasakyti, kad palangoje proceduros tikrai prastesnes ( buvau su vaiku tiek ten, tiek Druskininkuose), bet gyvenimo salygos, jei nepapuoli i vasarinius korpusus geresnes.
Galu gale palangos kokybes nenaudai tikrai byloje tai, kad sunkiu ligoniu palangoje tikrai nepamatysi, ko, deja, nepasakysi apie druskininkus.
O siaip galiu pagyvrimo zodi Saulutei pasakyti - palatos jau suremontuotos, yra irengta virtuvele su mikrobangine, kad butu galima pasisildyti maista.

P.S buvo keista matyti, kad vaiko sanatorines ligos korteles yra saugomos. Siemet vel gulemes pas ta pati gydytoja kaip pernai, tai maciau, kad varte vaiko pernykste kortele ir lygino kas kaip yra siemet.
Papildyta:
QUOTE(zuika12 @ 2008 06 09, 19:08)
reiketu su savo gydytoja sneketi ji mano nuomone turetu isaiskinti  smile.gif
*

o as dabar galvoju, kaip man reikes musu gydytojai atsidekoti. Kai ligoniu kasose tvarkiausi dokumentus, siek tiek su darbuotoja snektelejau. Seimos gydytojas gauna maximum 5 kelialapius sanatorijai ( vaikai ir suauge skaiciuojasi bendrai), o man nekyla problemu vaikui ji gauti, tik metu pradzioje turiu perspeti, kad noresiu pasinaudoti.
zuika12
QUOTE(Silvute @ 2008 06 09, 21:28)
is asmenines patirties galiu pasakyti, kad palangoje proceduros tikrai prastesnes ( buvau su vaiku tiek ten, tiek Druskininkuose), bet gyvenimo salygos, jei nepapuoli i vasarinius korpusus geresnes.
Galu gale palangos kokybes nenaudai tikrai byloje tai, kad sunkiu ligoniu palangoje tikrai nepamatysi, ko, deja, nepasakysi apie druskininkus.
O siaip galiu pagyvrimo zodi Saulutei pasakyti - palatos jau suremontuotos, yra irengta virtuvele su mikrobangine, kad butu galima pasisildyti maista.

P.S buvo keista matyti, kad vaiko sanatorines ligos korteles yra saugomos. Siemet vel gulemes pas ta pati gydytoja kaip pernai, tai maciau, kad varte vaiko pernykste kortele ir lygino kas kaip yra siemet.
Papildyta:

o as dabar galvoju, kaip man reikes musu gydytojai atsidekoti. Kai ligoniu kasose tvarkiausi dokumentus, siek tiek su darbuotoja snektelejau. Seimos gydytojas gauna maximum 5 kelialapius sanatorijai ( vaikai ir suauge skaiciuojasi bendrai), o man nekyla problemu vaikui ji gauti, tik metu pradzioje turiu perspeti, kad noresiu pasinaudoti.
*

Tai [paga tavo parasyma suprantu, kad sveiki zmones sanatorijose?

o tai pvz. vaikas nenori valgyti, tai maista nera kur pasisildyti? as klausiu apie Gintara.

Ašne
QUOTE(zuika12 @ 2008 06 09, 18:08)
O tai Jums pagal liga priklauso sanatorija?

mano mergaitė serga lengva astmos forma ir tankiai bronchitu, nekalbant apie ištisus peršalimus verysad.gif Juodai pavargom per paskutinius du metus nuo ištisinio sirgimo schmoll.gif
Pakalbėjau su vaiko gydytoja, tai sakė nebėra tokio dalyko, kuomet duoda kelalapus tiems, kas dažnai serga, o duoda tik po astmos paūmėjimo ir plaučių uždegimo reabilitacijai, t.y. kai yra eksta atvejis. Taigi tokiu atveju čia prieš pusmetį neužsisakysi. Na nebent gal galima be kelalapio, pačiam viską mokant... jei taip priima, ir berods kainuoja ~1000 Lt dviem savaitėm. Taip bent jau man gydytoja minėjo, nes su Gintaru apie tai nekalbėjau g.gif
Ir dar gydytoja sakė, kad ji labai griežtai atsiskaito už kiekvieną išduotą kelalapį ir labai ten kamantinėja, nors būna akivaizdu, kad vaikui reikia, bet vis tiek tampo doh.gif
Bekasė
QUOTE(zuika12 @ 2008 06 10, 07:51)
Tai [paga tavo parasyma suprantu, kad sveiki zmones sanatorijose?
*

gintare pasivaiksciojus, tai atrodo, kad i kurorta atvaziavai - nu neteko matyti "sunkiu" vaiku ( psicines ir fizines negalios komplektas). O i Druskininkus silpnu nervu ar besilaukiant tikrai geriau nevaziuoti.
O apie sveikuma tai atskira kalba - mano vaikas is isores atrodo sveikas, bet problemu turime
QUOTE(zuika12 @ 2008 06 10, 07:51)
  o tai pvz. vaikas nenori valgyti, tai maista nera kur pasisildyti? as klausiu apie Gintara.
*

kai as buvau mikrobange stovejo sesuciu poilsio kambari ir jos kartais leisdavo pasisildyti. Bet tas kabinetas budavo rakinamas
cenzura
QUOTE(Acne @ 2008 06 10, 07:21)
mano mergaitė serga lengva astmos forma ir tankiai bronchitu, nekalbant apie ištisus peršalimus  verysad.gif  Juodai pavargom per paskutinius du metus nuo ištisinio sirgimo  schmoll.gif
Pakalbėjau su vaiko gydytoja, tai sakė nebėra tokio dalyko, kuomet duoda kelalapus tiems, kas dažnai serga, o duoda tik po astmos paūmėjimo ir plaučių uždegimo reabilitacijai, t.y. kai yra eksta atvejis. Taigi tokiu atveju čia prieš pusmetį neužsisakysi. Na nebent gal galima be kelalapio, pačiam viską mokant...  jei taip priima, ir berods kainuoja ~1000 Lt dviem savaitėm. Taip bent jau man gydytoja minėjo, nes su Gintaru apie tai nekalbėjau  g.gif
Ir dar gydytoja sakė, kad ji labai griežtai atsiskaito už kiekvieną išduotą kelalapį ir labai ten kamantinėja, nors būna akivaizdu, kad vaikui reikia, bet vis tiek tampo doh.gif
*

ju puslapyje parasyta kiek kainuoja mokamai viena para. pasiskambink vyr. gydytojai. manau, mokamai priims be problemu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Silvute @ 2008 06 10, 07:23)
gintare pasivaiksciojus, tai atrodo, kad i kurorta atvaziavai - nu neteko matyti "sunkiu" vaiku ( psicines ir fizines negalios komplektas). O i Druskininkus silpnu nervu ar besilaukiant tikrai geriau nevaziuoti.
O apie sveikuma tai atskira kalba - mano vaikas is isores atrodo sveikas, bet problemu turime

*

o as ten buvau vos 2 kartus trumpam uzbegus. ir pamaciau nemazai sunkiu ligoniu unsure.gif . ir su psichikos ir su fizine negalia. be to, kiek supratau, plauciu ligoniai bei ligoniai su psichine ir fizine negalia gyvena visai atsikai.
o jau kosulys, einant koridoriu, is visu pusiu blink.gif svarbiausiai net vaiku nematai, tik kosuli girdi unsure.gif man i kurorta buvo visai nepanasu blink.gif schmoll.gif
Papildyta:
dar prisiminiau ax.gif
cia gi kazkas rase, kad jei problemos su judejimo aparatu, geriau i druskininkus vaziuot. ten proceduros tokiems ligoniams geresnes. o mums po plauciu uzdegimo, net druskininku ir nesiule rolleyes.gif
Ašne
QUOTE(cenzura @ 2008 06 10, 07:42)
ju puslapyje parasyta kiek kainuoja mokamai viena para.

ale aš blondinė nerandu įkainių doh.gif
cenzura
QUOTE(Acne @ 2008 06 10, 08:25)
ale aš blondinė nerandu įkainių  doh.gif
*

Jeigu norite atvykti ir neturite TLK pažymos, siūlome už gydymą susimokėti patiems (esant laisvų vietų). Vienos dienos gydymo kaina : reabilitacija - 122 Lt., palaikomoji reabilitacija 92,4 Lt., sveikatą grąžinamasis gydymas 72,7 Lt

http://palangosgintaras.sveikas.lt/atvykimo_tvarka.html

paskutine pastraipa 4u.gif
kačiux
Oj, sunku cia manau ka ir pasakyti yra labai individualu kiekvienam. Aisku vienareiksmiskai, Palangoje pasivaiksciojimams vietu daugiau, ir gal patrauklesniu, oras su jodu irgi tik i nauda ypac kvepavimo taku ligomis sergantiems, bet ten patekti tikrai sudetingiau. o del salygu ir proceduru, kol pats asmeniskai nepabandei visur negali ir lyginti, nes visi mes skirtingi ir skirtingai vertiname. mums kadangi alergine bronchine astma, tai aktualu buvo alergologo konsultacijos ir stebejimai, pulmonologo, tai gal del to labiau Pusyno kelia siule, kitamet jei tik priklausys (o geriau nebereiketu ir pasveike butume)tai tikrai bandysim brautis i palanga, kad palygint galetume.
zuika12
Sveikos
Merginos gal palangoje yra skalbykle mokama kokia?
Kaciux visiskai su tavimi sutinku, reikia pabuti visose ,kad galetum palyginti, nes kiekvienas zmogaus poreikiai yra skirtingi.
O mums siule Abromiskes,Palanga ir Vilniu del kvepavimo taku mirksiukas.gif
Bekasė
QUOTE(zuika12 @ 2008 06 11, 08:12)
Kaciux visiskai su tavimi sutinku, reikia pabuti visose ,kad galetum palyginti, nes kiekvienas zmogaus poreikiai yra skirtingi.
O mums siule Abromiskes,Palanga ir Vilniu del kvepavimo taku  mirksiukas.gif
*

mes galim lyginti palanga ir druskininkus.
palangoje buvome karta, o i druskininkus dabar isvezta jau trecia.
Vilniaus nesirinkome del aplinkos

P.S druskininkai taip pat specializuojasi ir kvepavimo takuose.
cenzura
QUOTE(zuika12 @ 2008 06 11, 07:12)
Sveikos
Merginos gal palangoje yra skalbykle mokama kokia?
O mums siule Abromiskes,Palanga ir Vilniu del kvepavimo taku  mirksiukas.gif
*

mums irgi tik sitas siule g.gif ax.gif

del skalbykles nezinau, bet renovuotose kambariuose vonioje visada karstas gyvatukas. mano mama kai ka skalbe rankomis ir ten dziovindavo. be to ir balkonas yra...
saviskiui drabuziu prikroviau laaaabai daug. visu istepliot nespejo biggrin.gif
zuika12
QUOTE(Silvute @ 2008 06 11, 09:23)
mes galim lyginti palanga ir druskininkus.
palangoje buvome karta, o i druskininkus dabar isvezta jau trecia.
Vilniaus nesirinkome del aplinkos

P.S druskininkai taip pat specializuojasi ir kvepavimo takuose.
*

Gali buti kad ir Druskininkai, nes nebuvusi tai negaliu ka ir sakyti blush2.gif
ir as Vilniaus nenoreciau blush2.gif

QUOTE(cenzura @ 2008 06 11, 09:33)
mums irgi tik sitas siule  g.gif  ax.gif

del skalbykles nezinau, bet renovuotose kambariuose vonioje visada karstas gyvatukas. mano mama kai ka skalbe rankomis ir ten dziovindavo. be to ir balkonas yra...
saviskiui drabuziu prikroviau laaaabai daug. visu istepliot nespejo  biggrin.gif
*

Nu ziuresim kaip nuvaziuosim, kraunuosi po truputi tases, bet neisivaizduoju kaip sutalpinti reiks i automobili vezimas tiek vietos uzima doh.gif
O mano panele tai tokia megeja smeli pasikapstyti biggrin.gif namie perrengineju po penkis kartus ,tai net nenutuokiu kiek ko reikes, dar ir orai neaiskus blush2.gif
zuika12
Nu va as jau visus popierius susitvarkiau thumbup.gif dave 18d. kelialapi smile.gif
Depresyja
Katik gryžom iš Gintaro,turėjom gryžt tik rytoj,bet procedūrų nebebuvo ir nebemiegojom,viskas ten neblogai,mes kol kas dar nesusirgom,nors sergančių ten doh.gif skalbyklos ten nėra ir tai man didelis minusas,skalbiaus beveik kasdien,galiu pasakyt kad pavargau taip,kad net nemoku žmogui apsakyt doh.gif gal kieno vaikai ramūs gal ir nieko,nu mano...ištisą dieną bėgom,lauke ir lauke,kurios su didesniais tai džiaugiasi,kad atsigauna ten ,bet man buvo laaabai sunku,tikiuos kad kitais metais bus didesnė ir gudresnė,jei kam kas įdomu,klauskit,atsakysiu,dabar jau nebeturiu jėgų,labanakt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Acne @ 2008 06 09, 10:11)
Labutes,
pasiskambinau ką tik į Gintaro sanatoriją ir kai išgirdo, kad mano mergaitei 3.5 metų, tai sakė mažiems vaikams vietų yra labai mažai, taip, kad galima būtų tik nuo rugsėjo 20 dienos  unsure.gif
*

Vietų tikrai yra,pusė kambarių stovi tuščių netgi tokiu laiku,nesuprantu kodėl sako kad nėra,čia turėtų šeimos gydytoja skambint ir rezervuot jei ji turi kelialapį,kaip kad padarė mano gydytoja,mes kai nuvažiavom,jau kambarys buvo paruoštas(nerenovuotas),bet švarus ir tvarkingas,patalynė balta,o ko dar reikia...? g.gif thumbup.gif
cenzura
QUOTE(zuika12 @ 2008 06 13, 14:10)
Nu va  as jau visus popierius susitvarkiau  thumbup.gif  dave 18d. kelialapi  smile.gif
*

dabar kraukite tases 4u.gif sekmes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Depresyja @ 2008 06 13, 22:01)
Katik gryžom iš Gintaro,turėjom gryžt tik rytoj,bet procedūrų nebebuvo ir nebemiegojom,viskas ten neblogai,mes kol kas dar nesusirgom,nors sergančių ten doh.gif skalbyklos ten nėra ir tai man didelis minusas,skalbiaus beveik kasdien,galiu pasakyt kad pavargau taip,kad net nemoku žmogui apsakyt doh.gif gal kieno vaikai ramūs gal ir nieko,nu mano...ištisą dieną bėgom,lauke ir lauke,kurios su didesniais tai džiaugiasi,kad atsigauna ten ,bet man buvo laaabai sunku,tikiuos kad kitais metais bus didesnė ir gudresnė,jei kam kas įdomu,klauskit,atsakysiu,dabar jau nebeturiu jėgų,labanakt 4u.gif
Papildyta:

*

taip, serganciuju is tikruju daug doh.gif todel geriausiai su kitais maziau bendraut... bet uztad oras wub.gif nors ir sunkoka, jauciu, mazaja po pusynus ganyt rolleyes.gif
zuika12
QUOTE(Depresyja @ 2008 06 14, 00:01)
Katik gryžom iš Gintaro

Vietų tikrai yra,pusė kambarių stovi tuščių netgi tokiu laiku,nesuprantu kodėl sako kad nėra,čia turėtų šeimos gydytoja skambint ir rezervuot jei ji turi kelialapį,kaip kad padarė mano gydytoja,mes kai nuvažiavom,jau kambarys buvo paruoštas(nerenovuotas),bet švarus ir tvarkingas,patalynė balta,o ko dar reikia...? g.gif  thumbup.gif
*

O as skambinausi pasiteirauti del vyresnio ar galima pajimti, tai atsakymas buvo toks Jus ka juk vasara viskas uzimta pufai, islankstomos loveles, bet dave suprasti kad gal ir atsiras bigsmile.gif

QUOTE(cenzura @ 2008 06 14, 08:40)
dabar kraukite tases  4u.gif  sekmes  4u.gif
Papildyta:
taip, serganciuju is tikruju daug  doh.gif  todel geriausiai su kitais maziau bendraut... bet uztad oras  wub.gif  nors ir sunkoka, jauciu, mazaja po pusynus ganyt  rolleyes.gif
*

kraunu,
Jo apie sergancius vaikus man gydytoja sake maziau bendrauti, kad neparsivezti ligu.
O lygintuvo ir to tikriausiai nera g.gif zodziu skalbsim rankom unsure.gif nes mano panele labai akltyvi
Depresyja
QUOTE(zuika12 @ 2008 06 14, 10:22)
O as skambinausi pasiteirauti del vyresnio ar galima pajimti, tai atsakymas buvo toks Jus ka juk vasara viskas uzimta  pufai, islankstomos loveles, bet dave suprasti kad gal ir atsiras  bigsmile.gif 
kraunu,
Jo apie sergancius vaikus man gydytoja sake maziau bendrauti, kad neparsivezti ligu.
O lygintuvo ir to tikriausiai nera  g.gif  zodziu skalbsim rankom  unsure.gif  nes mano panele labai akltyvi
*

Kam jūs išvis klausiat? doh.gif Niekas ten netikrina,suvažiuoja ir gyvena šeimom lotuliukas.gif mano mažės praeitą šęšt.buvo gimtadienis,atvažiavo tėtis ir dar mano geriausia draugė,tai mes jau išanksto buvom pasėmę dvigulį čiužinį ir patalynės,tas čiužinys aišku vos tilpo,nes kambariukai nedideli,bet gyvenom visą savaitgalį,diena čiužinį išnešam į balkoną pastatom i vsio thumbup.gif net juokas ėmė,taip tai beveik vien mamytės sanatorijoj(na yra ir tų super tėvelių),o savaitgalį kad prigužėjo tėtukų doh.gif gražu žiūrėt lotuliukas.gif
lygintuvą pasimkit,nes ne visos sesutės duoda,man davė,nes nusivežiau ir sugedo,net nešiau taisyt,bet pasakė kad nebepataisomas ir išmečiau doh.gif
aš su niekuo nebendravau,gal dėl to ir nesusirgom,o be to kitos mamos vedžioja mažus koridoriais be kepurių,pusplikius,opaskui nori kad nesirgtų doh.gif aš saviškės net iš kambario neišleisdavau be kepurės ar skarelės ir megztuko,nes visur skersvėjai,ypač pirmam aukšte,dar kai eini į 3 korpusą doh.gif mes gyvenom trečiam,6 aukšte,užkniso su tuo liftu važinėt,paaugliai siunta ir sunku pagaut doh.gif
dar čia kažkas rašė kad ten nėra neįgaliųjų,prieštarauju,gal kas dažnai važiuoja,tai jų jau nebepastebi,oaš kai pirmą kartą,tai buvau šoke,pirmą dieną net verkiau,gaila tų mamų be proto,ir lyg tyčia visos mažutės smulkutės,o vaikai vežimėliuose didžiausi,nešioja,tampo ant rankų į tuos kabinetus,kokių tik neprisižiūrėjau,bet gal ir sveika toks sukrėtimas,supranti kad nėr čia ko dejuot dėl savo bėdelių... 4u.gif
zuika12
Depresyja aciu uz info 4u.gif
O nereiks ten gimimo liudijimo ?
Depresyja
QUOTE(zuika12 @ 2008 06 14, 16:07)
Depresyja aciu uz info  4u.gif
O nereiks ten gimimo liudijimo ?
*

Žinoma kad reiks,į ligoninę kai guldo juk irgi reikia,ir savo pasą būtinai turėkit doh.gif ir prie registratūros nesisakykit kad atsivežėt dar vieną vaiką,ir nieks ten netikrins,būkit ramūs,valytoja ateina kasdien valyt,bet tik ant greičio prabraukia,šiukšles paima ir nieks jai neįdomu,aš savaitgaly kai išgirsdavau kad jau baladojasi(anksti ateina valyt)iškišu galvą iš kambario ir pasakau kad mano dar miega ir kad gali nevalyt,tik šiukšles atiduodu ir vsio ax.gif galit kas kelios dienos paprašyt kad rankšluosčius pakeistų,nors prisivežiau ir savo,bet jų irgi naudojau prie dušo pasitiest kai išlipi(o kam savo purvint jei duoda ax.gif )dulkių nuo baldų jos nevalo,reikia patiem apsivalyt verysad.gif
O jūs jau žinot kokiam korpuse gyvensit?ar kambarys užsakytas?pas kokią gydytoją? g.gif
Atlantida
Sveikos, mamos, mane domina, ar kur gydo vaiku nutukima? Ir idomu, ar sunku gauti gydytoja nukreipima i ja? Jei gydytojo siuntimo nera, ar galima gydyma apmoket patiems?

zuika12
Nieko nezinau, man tokios info neteike doh.gif nei kambario nesake sake jei su kelialapiu tai viskas bus nera ko pergyventi ax.gif
jau susikroviau tris tases blink.gif ir dar avalynes.
Depresija o tu emiai vezimuka ?
Papildyta:
o apie baldus sakai nevalo blink.gif o ka ten ju daug yra ?
O kaip maistas? ar eidavote i valgykla valgyti ar atnesdavo? o galimybe pasisildyti budavo?
O kiek klausimu blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.