Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pilvo presas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Viktorijag
aga maxe cia del manes pasistenge tongue.gif
o mano svoris linkes svyruoti nuo1 iki 4kg doh.gif jei nesportuociau tai jauciu sakiu rajonas butu smile.gif
visa laime kad galiu begioti ir sportuoti thumbup.gif o pas mus Trakuose tuos suolelius kurie ir buvau tai si pavasary kaip tai isvandalinti, sulauzyti, i ezera ismesti doh.gif na vienu zodziu jaunimelis neturi ka veikti doh.gif yra dar vienas turnykas bet jis man perplatus ir nepatogus doh.gif na nieko tuoj zeme susils ir galima bus gryname ore presiuka varyti smile.gif
solo
QUOTE(Bébé @ 2009 04 10, 09:57)
Sygyta, pamėgink kada suvalgyti 150gr, pamatysi, kad čia tikrai nemažas kiekis. Pvz 100gr vištienos turi 20gr baltymų, tai per dieną reikėtų suvalgyti 750gr vištienos. Aš gerdavau papildomai baltymus, kitaip matyt nebučiau susirinkus. Va, Vredna, jau parašė kaip skaičiavau.
*

Tai nėra visavertė mityba. O šiuo atveju tai yra baltymų perteklius (rekomenduojama iki 100g), kuris naudos neduoda.

Mano pilvo bėda - esu plokščia, bet plati, tai jau nebežinau ką daryt, kad plotį sumažinčiau, ar vien ant šonų dirbėt ar ką doh.gif
vredna
QUOTE(solo @ 2009 04 10, 13:00)
Mano pilvo bėda  - esu plokščia, bet plati, tai jau nebežinau ką daryt, kad plotį sumažinčiau, ar vien ant šonų dirbėt ar ką  doh.gif
*

O jooo... prieš gamtą čia labai nepašokinėsi. Čia kaip ir iš serijos, vienom riebalai ant pilvo sėda, kitom ant užpakalio dugiau...
Viktorijag
man tai tas riebalas visur vienodai seda doh.gif labiausiai noreciau kad krutines sestu lotuliukas.gif vienu dydziu bent kad mirksiukas.gif
Bébé
Solo, skaityk Vrednos posta aukščiau, kaip ir kada ir kodėl valgomi tokie baltymų kiekiai. Be to 100gr negali būti taikoma visiems, priklauso nuo fizinio krūvio, tikslų ir galų gale žmogaus masės.

Viktorijag, o kas nenorėtų? biggrin.gif

Prisiminiau, ar kas nors iš jūsų daro, kur kažkas buvo nuoroda imetęs, kur mergina, pasikabinusi ant skersinio, kelia tiesias kojas aukštyn. Pabandžiau tą pratimą, bet vos ne vos du pakėlimus išstenėjau blush2.gif Gal yra kažkoks tarpinis variantas tarp tokių skersinio ir gulimų kojų pakėlimų? Nes darant ant žemės tai gali kad ir 20 padaryti, o vat pasikabinus sunku.
Viktorijag
as padarau bet tik ne tiesiom kojom o siek tiek sulenktom - 10 isstenu ir kas koki 3 bandau tiesiai smile.gif
sportininkes gal kas pasufleruos sostineje kur mazos eiles kad butu ir su siuntimu tiktu ta prasme nakaliavu miniska reikia paziureti kaip ten tas vadinasi elektromagnetinis rezonansas g.gif
Bébé
o siek tiek sulenktom

doh.gif Rytas matai čia. Net į galvą nešovė. Darysim drinks_cheers.gif
Bezdžionė
QUOTE(Viktorijag @ 2009 04 10, 13:57)
as padarau bet tik ne tiesiom kojom o siek tiek sulenktom - 10 isstenu ir kas koki 3 bandau tiesiai  smile.gif
sportininkes gal kas pasufleruos sostineje kur mazos eiles kad butu ir su siuntimu tiktu ta prasme nakaliavu miniska reikia paziureti kaip ten tas vadinasi elektromagnetinis rezonansas  g.gif
*

Pasvajok smile.gif Gal bandyk Ozo g. sporto dispansery? Jei su siuntimu - gal Santariškėse, bet ten paprastai eilės be proto g.gif Nežinau blush2.gif

solo
QUOTE(Bébé @ 2009 04 10, 12:54)
Solo, skaityk Vrednos posta aukščiau, kaip ir kada ir kodėl valgomi tokie baltymų kiekiai. Be to 100gr negali būti taikoma visiems, priklauso nuo fizinio krūvio, tikslų ir galų gale žmogaus masės.

*

čia skaičiau, rašiau iki 100 maždaug, o čia rekomenduojama 1kg svoriui - iki 0,8 g. Moterims vid. apie 45g, vyrams - 60g. Bet, aišku, kiekvieno reikalas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vredna @ 2009 04 10, 12:36)
O jooo... prieš gamtą čia labai nepašokinėsi. Čia kaip ir iš serijos, vienom riebalai ant pilvo sėda, kitom ant užpakalio dugiau...
*

Nu man ant pilvo niekada, ir lieknėju pirma nuo pilvo. Gal ir gerai, bent proporcija išlieka.. biggrin.gif
sygyta
QUOTE(Bébé @ 2009 04 10, 10:57)
Sygyta, pamėgink kada suvalgyti 150gr, pamatysi, kad čia tikrai nemažas kiekis. Pvz 100gr vištienos turi 20gr baltymų, tai per dieną reikėtų suvalgyti 750gr vištienos. Aš gerdavau papildomai baltymus, kitaip matyt nebučiau susirinkus. Va, Vredna, jau parašė kaip skaičiavau.
*

jooo atsiprasau, vakar pervargus buvau,neisiskaiciau,jog gryno baltymo tiek.
vredna
QUOTE(Viktorijag @ 2009 04 10, 13:42)
labiausiai noreciau kad krutines sestu  lotuliukas.gif  vienu dydziu bent kad  mirksiukas.gif
*

man ir du dydžiai nepamaišytų biggrin.gif

QUOTE(solo @ 2009 04 10, 14:16)
čia skaičiau, rašiau iki 100 maždaug, o čia rekomenduojama 1kg svoriui - iki 0,8 g. Moterims vid. apie 45g, vyrams - 60g. Bet, aišku, kiekvieno reikalas  mirksiukas.gif
*

nu taigi blyn skiriasi tie baltymų normos sportuojantiem ir ne...
Ai tyngiu aš čia ginčytis, bet faktas kad su 45g. baltymo raumenų nelabai pasidarysi. Tuo labiau kai iš tų 45g. pasisavina max 70%...
Kita
No foto sad.gif
Bébé
Vredna, kokie simetriški good.gif ! Matyt nemaža pastangų idėjai, kiek laiko užtruko visas ryškinimo procesas? Jaučiu teko "ant dietos" pasėdėti kokį mėnesiuką kitą?

Gerai, foto yra, dabar visoms ir motyvacijos turėtų atsirasti. Du mėnesius aš tam skiriu, žiūrėsim, kokį rezultatą gausim smile.gif
Kita
Vaje, koks grozis wub.gif
Na papasakok placiau, po kiek laiko intencyvaus sporto pradejo kazkas matytis ax.gif
Kitokia82
QUOTE(vredna @ 2009 04 13, 12:31)

As irgi intensyviai sportuoju,kad butu grazus pilvukas biggrin.gif ,tik nepyk uz nuomone,bet man tavo pilvas labai jau vyriskas blush2.gif ,trupuit per daug jau,bet cia tik mano nuomone 4u.gif
vredna
Nu jo vyriškas, būkit geriau su lašiniuotais bet moteriškais.
W*S:*
O gal galetum trumpai papsakok ka dariai, kad toki pilvuka igijai? Nes visiskai nezinau nuo ko pradet..
vredna
QUOTE(Kita @ 2009 04 13, 14:28)
Vaje, koks grozis  wub.gif
Na papasakok placiau, po kiek laiko intencyvaus sporto pradejo kazkas matytis  ax.gif
*

nežinau po kiek, sportuoju senokai, ne metai ir ne du smile.gif
Papildyta:
QUOTE(W*S:* @ 2009 04 13, 19:59)
O gal galetum trumpai papsakok ka dariai, kad toki pilvuka igijai? Nes visiskai nezinau nuo ko pradet..
*

Pradėt šiaip reikėtų nuo subalansuotos mitybos ir kardio smile.gif aišku pastovios treniruotės 4u.gif Aš į savaitę darau du kartus presą, kiti vieną kartą. Pereitais metais dariau ir aš vieną kartą - man per mažai buvo.
Bébé
po kiek laiko intencyvaus sporto ...

Na, čia sportuok nesportavęs, kad pilvo raumenys išryškėtų reikia turėti mažą riebalų sluoksnį, o tam, kad to sluoksnio nebūtų, didelę įtaką daro mityba. Ir čia kalba eina daugiau ne apie maisto/energijos kiekį, o jo maistingumą.

Vrednai didelis pagyrimas, ar vis dar tebėra jie?

Tai bus pasekėjų ? bigsmile.gif
vredna
Nu jo tebėra, bet po vėlykinių apsiryjimų kažkas ne taip pasidarė biggrin.gif ištaisoma... smile.gif
solo
QUOTE(vredna @ 2009 04 13, 18:58)
*

Toks jausmas, kad tarpinio varianto nera huh.gif Man irgi negražu. Sveikintina už tokį triūsą, aišku, skonio reikalas.
vredna
nu jo... kitokio įvertinimo ir neverta tikėtis...
Tema - presas, o kai jį parodai jau negražu...
Sekmės būt gražiom.
Kita
Man tai grazu ir as noreciau, taigi pasiekeju bus, stengsiuos ax.gif
O kam negrazu tai neziurekit ir dar tokie komentarai nesuprantu, pasilaikykit gal sau
sygyta
nebematau vrednos presooooo verysad.gif jei vyriskas moterims atrodo, mano galva jis bus tobulas biggrin.gif vredna, kad paparinti mane, atsiusk presiuka i emaila, prasau blush2.gif

Bezdžionė
Musėt, tik šventėms buvo g.gif Kas spėjo, tas pamatė, kas knapso prie komp'o darbe (pvz., aš) - nėr čia ko, dirbti reikia unsure.gif
Kiek prisimenu ankstesnį variantą prieš n savaičių, buvo puikus - sportuojančios, ne dietinis ir ne šokėjos thumbup.gif O vyriškas, moteriškas g.gif Nebūna tokių - arba prižiūrėtas, arba apleistas (arba šiek tiek apleistas ax.gif - va jums ir tarpinis variantas biggrin.gif )
Ne, merginos, negerai - žmogus pasiekė puikų rezultatą, vredna, aūūū... bis.gif bis.gif bis.gif Čia - Tau smile.gif
Kitokia82
QUOTE(vredna @ 2009 04 13, 19:58)
*

O jeigu jau ne toks kaip pas tave,tai reiskias lasiniuotas doh.gif pas mane jeigu ka plokscias,grazus pilvukas ir truputi isryskeja raumenukai,noriu juos dar labiau parysinti,bet nepadaryti vyrisko pilvo,man tai negrazu,bet tik man,tarp kitko parodziau ir vyrui,nes salia buvo,tai pirmas klausimas buvo cia vyro biggrin.gif ,nenorejau taves izeisti,bet pasakiau savo nuomone doh.gif ,ar dabar visos tave girti tik turejo,as vienam grazu,nereisia,kad ir kitam mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2009 04 13, 20:29)
Toks jausmas, kad tarpinio varianto nera huh.gif Man irgi negražu. Sveikintina už tokį triūsą, aišku, skonio reikalas.
*

Butent drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Kita @ 2009 04 13, 20:37)
Man tai grazu ir as noreciau, taigi pasiekeju bus, stengsiuos ax.gif
O kam negrazu tai neziurekit ir dar tokie komentarai nesuprantu, pasilaikykit gal sau
*

Tai ir nebeziuriu,paziurejau ir gana biggrin.gif ,o jei rimtai tai normalus komentarai,nei izeidziantis nei ka,kiekvienas zmogus turi teise i savo nuomone,ar ji turi buti vienoda blink.gif ?
Man pvz.negrazu ir kulturistes,ten vyrai,o ne moterys doh.gif ,bet jei kam grazu,tai valio thumbup.gif ,vat ir man pasirode jos pilvas kaip kulturistes schmoll.gif ,isryskeja raumenukai labai grazu,bet ne tiek ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Bezdžionė @ 2009 04 14, 10:35)
Musėt, tik šventėms buvo  g.gif Kas spėjo, tas pamatė, kas knapso prie komp'o darbe (pvz., aš) - nėr čia ko, dirbti reikia  unsure.gif
Kiek prisimenu ankstesnį variantą prieš n savaičių, buvo puikus - sportuojančios, ne dietinis ir ne šokėjos thumbup.gif O vyriškas, moteriškas g.gif Nebūna tokių - arba prižiūrėtas, arba apleistas (arba šiek tiek apleistas  ax.gif - va jums ir tarpinis variantas  biggrin.gif )
Ne, merginos, negerai - žmogus pasiekė puikų rezultatą, vredna, aūūū... bis.gif  bis.gif  bis.gif Čia - Tau smile.gif
*

Tai nori pasakyti nera ir moteru su vyrisom figurom doh.gif ,aisku,kad yra ir net labai daug mirksiukas.gif ,man grazu kai moteris yra moterisu formu,bet tai nereisia,kad stora ir lasiniuota doh.gif
addicted
vriednos presas nerealus thumbup.gif kaip profesonalios sportininkes.
Kitokia82
QUOTE(addicted @ 2009 04 14, 11:07)
kaip profesonalios sportininkes.
*

Ape tai ir kalbejau drinks_cheers.gif
Bezdžionė
QUOTE(B.F. @ 2009 04 14, 10:50)
Papildyta:

Tai nori pasakyti nera ir moteru su vyrisom figurom doh.gif ,aisku,kad yra ir net labai daug mirksiukas.gif ,man grazu kai moteris yra moterisu formu,bet tai nereisia,kad stora ir lasiniuota doh.gif
*

Yra endomorfinis, ektomorfinis ir mezomorfinis kūno sudėjimo tipai, bet gal nereikia terminais? O moteriškų formų moteris - tikrai nežinau, kas tai yra g.gif Bent jau amžių primesk - Rubenso laikų moters etalonas ar XXI a. "pakabos" stiliaus? Šiaip tai tema kaip ir pilvo presui skirta g.gif Berods, sportuojant g.gif Nebent galėtume lyginti, kaip formuoja raumenyną skirtingos sporto šakos, bet čia aš pasuoju smile.gif
Kitokia82
QUOTE(Bezdžionė @ 2009 04 14, 11:10)
Yra endomorfinis, ektomorfinis ir mezomorfinis kūno sudėjimo tipai, bet gal nereikia terminais? O moteriškų formų moteris - tikrai nežinau, kas tai yra g.gif Bent jau amžių primesk - Rubenso laikų moters etalonas ar XXI a. "pakabos" stiliaus? Šiaip tai tema kaip ir pilvo presui skirta  g.gif Berods, sportuojant  g.gif Nebent galėtume lyginti, kaip formuoja raumenyną skirtingos sporto šakos, bet čia aš pasuoju smile.gif
*

As puikiai zinau,kam skirta sia tema,todel nemanau,kad nukrypau nuo temos,yra pas mane tas presas biggrin.gif ,as sportuoju,taigi atejau kur reikia mirksiukas.gif ,kazkas parode savo presa,as pasakiau savo nuomone,kad man toks presas per stiprus kaip moteriai ir negrazus ir viskas,nedarykim bobu turgaus ir nedramatizuokim.
vredna
QUOTE(B.F. @ 2009 04 14, 11:21)
As puikiai zinau,kam skirta sia tema,todel nemanau,kad nukrypau nuo temos,yra pas mane tas presas biggrin.gif ,as sportuoju,taigi atejau kur reikia mirksiukas.gif ,kazkas parode savo presa,as pasakiau savo nuomone,kad man toks presas per stiprus kaip moteriai ir negrazus ir viskas,nedarykim bobu turgaus ir nedramatizuokim.
*

Jei kažką nusimaytum apie sportą tai suprastum kad fotografuojant presas yra įtempiamas kad labiau išryškėtų. O kai vaikštai atsipalaidavęs toli gražu presas toks nebūna kaip foto. Tai kad tiek to "stipraus" preso ir telieka smile.gif
Nu bet aš čia į diskusijas dėl savo praso nesileisiu smile.gif Pasilieku jį sau smile.gif
Kitokia82
QUOTE(vredna @ 2009 04 14, 11:28)
Jei kažką nusimaytum apie sportą tai suprastum kad fotografuojant presas yra įtempiamas kad labiau išryškėtų. O kai vaikštai atsipalaidavęs toli gražu presas toks nebūna kaip foto. Tai kad tiek to "stipraus" preso ir telieka smile.gif
Nu bet aš čia į diskusijas dėl savo praso nesileisiu smile.gif Pasilieku jį sau smile.gif
*

As juk ir nieko nesakau,kad tu nebesportuok ar dar kazka panasaus,tai yra tavo asmeninis reikalas mirksiukas.gif ,as puikiai suprantu,kada ir kaip itempiami raumenys,pati daznai tai darau pries veidrodi ir zinau ta skirtuma smile.gif
jovka
vredna, o pireš pradėdama sportuot kokį pilvo presą turėjai.
Nes man tai kokį pasiekt jaučiu be šansų, nes dabar pasižiūrėjau į veidrodį, tai kai įtempiau pilvą, tik duobė beliko. Tai neįsivaizduoju iš kur tie kvadratukai galėtų atsirast. blush2.gif
Na nebent sportuot kokius 5m ax.gif
Kitokia82
QUOTE(jovka @ 2009 04 14, 11:57)
Nes man tai kokį pasiekt jaučiu be šansų, nes dabar pasižiūrėjau į veidrodį, tai kai įtempiau pilvą, tik duobė beliko. Tai neįsivaizduoju iš kur tie kvadratukai galėtų atsirast.  blush2.gif
Na nebent sportuot kokius 5m  ax.gif
*

O kam tureti butent toki presa,juk grazu ,kai ir mazesnis yra smile.gif ,as namie sportavau puse metu,bet saziningai taip biggrin.gif ,nes nemaza pilva turejau po gimdymo doh.gif ,tai per tiek laiko is pilvo nieko nebeliko ir jau matosi presiukas,todel manau 5m.sportuoti neprireikes,kad matytum gerus rezultatus smile.gif
sygyta
QUOTE(addicted @ 2009 04 14, 11:07)
vriednos presas nerealus  thumbup.gif kaip profesonalios sportininkes.
*

kodel as nematau verysad.gif

vredna
QUOTE(jovka @ 2009 04 14, 11:57)
Nes man tai kokį pasiekt jaučiu be šansų
*

Normalų kaip ir visų normalių žmonių biggrin.gif O dėl šansų tai klysti, čia greičiau noro ir užsispyrimo klausimas biggrin.gif

QUOTE(sygyta @ 2009 04 14, 12:31)
kodel as nematau verysad.gif
*

sorry bet aplamai gailiuosi kad ją įmečiau... norėjau kaip geriau... čia kažkam sakė įkvėpimo priduoda tokios foto biggrin.gif bet va piktos mamytės padarė savo... smile.gif
Kitokia82
QUOTE(vredna @ 2009 04 14, 12:51)
bet va piktos mamytės padarė savo...  smile.gif
*

doh.gif lotuliukas.gif galima uzduosiu klausima,ar visoms turejo patikti tavo presas smile.gif ?Vien del to,kad man nepatiko,nereikia ant manes sakyti,kad as pikta doh.gif biggrin.gif .Idek ta foto,as jau nebeziuresiu mirksiukas.gif
sygyta
vat man priduoda, viena ziureti foto profesionaliu sportininkiu,issidziovinusiu pries varzybas,o kita tiesiog megejo zmogaus biggrin.gif
bet aisku,nenori, nereikia, neprievartauju as zmoniu biggrin.gif tureciau rysku presa ir as imesciau,dabar tik bica galiu imest lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jei kas pasako ,kad kazkas kaip vyro, tai man cia kaip komplimentas biggrin.gif vadinasi raumenynas matosi biggrin.gif biggrin.gif o juolab visiems neitiksi gi
Kitokia82
QUOTE(sygyta @ 2009 04 14, 13:11)
vat man priduoda, viena ziureti foto profesionaliu sportininkiu,issidziovinusiu pries varzybas,o kita tiesiog megejo zmogaus biggrin.gif
bet aisku,nenori, nereikia, neprievartauju as zmoniu biggrin.gif  tureciau rysku presa ir as imesciau,dabar tik bica galiu imest lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o jei kas pasako ,kad kazkas kaip vyro, tai man cia kaip komplimentas biggrin.gif  vadinasi raumenynas matosi biggrin.gif  biggrin.gif o juolab visiems neitiksi gi
*

Tai gal tau patiktu tada komplimentas tavo figura kaip vyro,nei kokia tavo moteriska figura biggrin.gif ?
vredna
QUOTE(sygyta @ 2009 04 14, 13:11)
dabar tik bica galiu imest lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

nemesk, bo išprotės beburnojant... biggrin.gif
sygyta
QUOTE(B.F. @ 2009 04 14, 13:15)
Tai gal tau patiktu tada komplimentas tavo figura kaip vyro,nei kokia tavo moteriska figura  biggrin.gif ?
*

as esu nekompleksuotas zmogus ir man maziausiai rupi ka apie mane galvoja kiti biggrin.gif sakyti,kad presas vyriskas, rankos vyriskos itr tt. cia viena. o zmones sakydami vyriskas sudejimas jau turi omeny ka kita manau, visai ne raumenu isvystima biggrin.gif tiesiog yra is prigimties tokiu moteru,kurios yra gan vyriskos, bet cia zmogaus isvaizda, grubus veido bruozai, galbut kupra ar siaip jokio moteriskumo. yra teke matyti tokiu liesbieciu,kuriu ne taip lengvai ir atskirsi, ten vyras ar boba biggrin.gif biggrin.gif
o zavi moteriska panele, su atletisku kunu man visai neatrodo vyriska biggrin.gif biggrin.gif
Kitokia82
QUOTE(sygyta @ 2009 04 14, 13:23)
o zavi moteriska panele, su atletisku kunu man visai neatrodo vyriska biggrin.gif  biggrin.gif
*

Del sito tai pritariu drinks_cheers.gif ,bet pasakysiu,taip,kas per daug jau,tas man negrazu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vredna @ 2009 04 14, 13:18)
nemesk, bo išprotės beburnojant...  biggrin.gif
*

Kas tau cia burnojo lotuliukas.gif ,nebuk juokinga mirksiukas.gif ,ar labai jau nervas ima,kad kazkam tavo figura nepatiko biggrin.gif ?Niekas cia neburnojo ir nieko net neizeidinejo,tik matau negali susitaikyti su tuom,kad ne vien liaupsu sulaukei lotuliukas.gif ,o siaip tai pagirtina,kad taip sportuoji,tik zinok grozio savoka kai kuriu zmoniu skiriasi biggrin.gif
vredna
QUOTE(sygyta @ 2009 04 14, 13:23)
o zavi moteriska panele, su atletisku kunu man visai neatrodo vyriska biggrin.gif  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif

Tai kaip bickas treniruoji papasakok geriau biggrin.gif
Bezdžionė
QUOTE(B.F. @ 2009 04 14, 11:21)
*

Tai gal tikrai - nedarom bobų turgaus - gražus, negražus. Presas - ne vyras tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(B.F. @ 2009 04 14, 12:21)
,as namie sportavau puse metu,bet saziningai taip biggrin.gif ,nes nemaza pilva turejau po gimdymo doh.gif ,tai per tiek laiko is pilvo nieko nebeliko ir jau matosi presiukas,todel manau 5m.sportuoti neprireikes,kad matytum gerus rezultatus smile.gif
*

Dievaž, daaaugggg sportavai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(B.F. @ 2009 04 14, 13:30)
Kas tau cia burnojo lotuliukas.gif ,nebuk juokinga mirksiukas.gif ,ar labai jau nervas ima,kad kazkam tavo figura nepatiko biggrin.gif ?Niekas cia neburnojo ir nieko net neizeidinejo,tik matau negali susitaikyti su tuom,kad ne vien liaupsu sulaukei lotuliukas.gif ,o siaip tai pagirtina,kad taip sportuoji,tik zinok grozio savoka kai kuriu zmoniu skiriasi biggrin.gif
*

Ne, tikrai neburnojo, tik pademonstravo savo profaniškumą. Nors tiek, kad tai atgaivino temą smile.gif
sygyta
QUOTE(vredna @ 2009 04 14, 14:29)
drinks_cheers.gif

Tai kaip bickas treniruoji papasakok geriau  biggrin.gif
*

nugi kilnoju alaus bokala ir bicas auga biggrin.gif juokauju biggrin.gif
treniruoju ir tiek, tiesiog manau kiekvienas turim kazkokias raumenu grupes,kurios issitreniruoja lengviau ir t.t pvz mano blauzda tirkiausiai gyvenime neuzaugs tokia,kokios noriu biggrin.gif
na mergaites baikit rietis. tema pilvo presas, o ne kaip tureti grazu plokscia pilvuka, jauskim skirtuma biggrin.gif
vredna
QUOTE(sygyta @ 2009 04 14, 16:13)
treniruoju ir tiek, tiesiog manau kiekvienas turim kazkokias raumenu grupes,kurios issitreniruoja  lengviau ir t.t pvz mano blauzda tirkiausiai gyvenime neuzaugs tokia,kokios noriu biggrin.gif
*

tai rankos turbūt lengviausia visiem einasi, palyginus su kokia pvz nugara smile.gif O su blauzda tai ne tau vienai alyvos, diorgina mane ji stabiliai. Pradėjau daryt kas kokią trečią kojų treniruotę iki max su nedideliu svoriu - sako būna pramuša. Kaip stovėjo vietoj taip ir stovi smile.gif
sygyta
QUOTE(vredna @ 2009 04 14, 16:25)
tai rankos turbūt lengviausia visiem einasi, palyginus su kokia pvz nugara  smile.gif  O su blauzda tai ne tau vienai alyvos, diorgina mane ji stabiliai. Pradėjau daryt kas kokią trečią kojų treniruotę iki max su nedideliu svoriu - sako būna pramuša. Kaip stovėjo vietoj taip ir stovi smile.gif
*

na bet tiesiog guodziu save,jog mano ciurna labai labai plona, tai dideles blauzdos pas mane kvailai atrodytu doh.gif bet siektiek paauginti visai norec cool.gif
Bezdžionė
QUOTE(sygyta @ 2009 04 14, 16:13)
nugi kilnoju alaus bokala ir bicas auga biggrin.gif  juokauju biggrin.gif
treniruoju ir tiek, tiesiog manau kiekvienas turim kazkokias raumenu grupes,kurios issitreniruoja  lengviau ir t.t pvz mano blauzda tirkiausiai gyvenime neuzaugs tokia,kokios noriu biggrin.gif
na mergaites baikit rietis. tema pilvo presas, o ne kaip tureti grazu plokscia pilvuka, jauskim skirtuma biggrin.gif
*

Gerai, baigiau smile.gif Tiesiog smagi tema buvo, kol rinkosi tikrai sportuojantys - šiek tiek gaila.
Gal Tau kiek blauzdos paskolinti - turiu nuo lengvos atletikos užsilikusią, šiek tiek į futbolisto neša, plius link čiurnos - degtukinė ax.gif Ar nereikia? Arba padaryk už mane tempimus - tada šiek tiek apačia gražesnė būtų, ir sau pasilikčiau biggrin.gif
sygyta
bezdzione, jei turi atliekanciu papuku ir blauzdos,priimsiu biggrin.gif biggrin.gif
reikes bandyti vrednos patarimu naudotis biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.