o mano svoris linkes svyruoti nuo1 iki 4kg
visa laime kad galiu begioti ir sportuoti
aga maxe cia del manes pasistenge
o mano svoris linkes svyruoti nuo1 iki 4kg visa laime kad galiu begioti ir sportuoti QUOTE(Bébé @ 2009 04 10, 09:57) Sygyta, pamėgink kada suvalgyti 150gr, pamatysi, kad čia tikrai nemažas kiekis. Pvz 100gr vištienos turi 20gr baltymų, tai per dieną reikėtų suvalgyti 750gr vištienos. Aš gerdavau papildomai baltymus, kitaip matyt nebučiau susirinkus. Va, Vredna, jau parašė kaip skaičiavau. Tai nėra visavertė mityba. O šiuo atveju tai yra baltymų perteklius (rekomenduojama iki 100g), kuris naudos neduoda. Mano pilvo bėda - esu plokščia, bet plati, tai jau nebežinau ką daryt, kad plotį sumažinčiau, ar vien ant šonų dirbėt ar ką
man tai tas riebalas visur vienodai seda
Solo, skaityk Vrednos posta aukščiau, kaip ir kada ir kodėl valgomi tokie baltymų kiekiai. Be to 100gr negali būti taikoma visiems, priklauso nuo fizinio krūvio, tikslų ir galų gale žmogaus masės.
Viktorijag, o kas nenorėtų? Prisiminiau, ar kas nors iš jūsų daro, kur kažkas buvo nuoroda imetęs, kur mergina, pasikabinusi ant skersinio, kelia tiesias kojas aukštyn. Pabandžiau tą pratimą, bet vos ne vos du pakėlimus išstenėjau
as padarau bet tik ne tiesiom kojom o siek tiek sulenktom - 10 isstenu ir kas koki 3 bandau tiesiai
sportininkes gal kas pasufleruos sostineje kur mazos eiles kad butu ir su siuntimu tiktu ta prasme nakaliavu miniska reikia paziureti kaip ten tas vadinasi elektromagnetinis rezonansas QUOTE o siek tiek sulenktom QUOTE(Viktorijag @ 2009 04 10, 13:57) as padarau bet tik ne tiesiom kojom o siek tiek sulenktom - 10 isstenu ir kas koki 3 bandau tiesiai sportininkes gal kas pasufleruos sostineje kur mazos eiles kad butu ir su siuntimu tiktu ta prasme nakaliavu miniska reikia paziureti kaip ten tas vadinasi elektromagnetinis rezonansas Pasvajok QUOTE(Bébé @ 2009 04 10, 12:54) Solo, skaityk Vrednos posta aukščiau, kaip ir kada ir kodėl valgomi tokie baltymų kiekiai. Be to 100gr negali būti taikoma visiems, priklauso nuo fizinio krūvio, tikslų ir galų gale žmogaus masės. Aš čia skaičiau, rašiau iki 100 maždaug, o čia rekomenduojama 1kg svoriui - iki 0,8 g. Moterims vid. apie 45g, vyrams - 60g. Bet, aišku, kiekvieno reikalas Papildyta: QUOTE(vredna @ 2009 04 10, 12:36) O jooo... prieš gamtą čia labai nepašokinėsi. Čia kaip ir iš serijos, vienom riebalai ant pilvo sėda, kitom ant užpakalio dugiau... Nu man ant pilvo niekada, ir lieknėju pirma nuo pilvo. Gal ir gerai, bent proporcija išlieka.. QUOTE(Bébé @ 2009 04 10, 10:57) Sygyta, pamėgink kada suvalgyti 150gr, pamatysi, kad čia tikrai nemažas kiekis. Pvz 100gr vištienos turi 20gr baltymų, tai per dieną reikėtų suvalgyti 750gr vištienos. Aš gerdavau papildomai baltymus, kitaip matyt nebučiau susirinkus. Va, Vredna, jau parašė kaip skaičiavau. jooo atsiprasau, vakar pervargus buvau,neisiskaiciau,jog gryno baltymo tiek. QUOTE(Viktorijag @ 2009 04 10, 13:42) man ir du dydžiai nepamaišytų QUOTE(solo @ 2009 04 10, 14:16) Aš čia skaičiau, rašiau iki 100 maždaug, o čia rekomenduojama 1kg svoriui - iki 0,8 g. Moterims vid. apie 45g, vyrams - 60g. Bet, aišku, kiekvieno reikalas nu taigi blyn skiriasi tie baltymų normos sportuojantiem ir ne... Ai tyngiu aš čia ginčytis, bet faktas kad su 45g. baltymo raumenų nelabai pasidarysi. Tuo labiau kai iš tų 45g. pasisavina max 70%...
No foto
Vredna, kokie simetriški
Gerai, foto yra, dabar visoms ir motyvacijos turėtų atsirasti. Du mėnesius aš tam skiriu, žiūrėsim, kokį rezultatą gausim
Vaje, koks grozis
Na papasakok placiau, po kiek laiko intencyvaus sporto pradejo kazkas matytis QUOTE(vredna @ 2009 04 13, 12:31) As irgi intensyviai sportuoju,kad butu grazus pilvukas
Nu jo vyriškas, būkit geriau su lašiniuotais bet moteriškais.
O gal galetum trumpai papsakok ka dariai, kad toki pilvuka igijai? Nes visiskai nezinau nuo ko pradet..
QUOTE(Kita @ 2009 04 13, 14:28) nežinau po kiek, sportuoju senokai, ne metai ir ne du Papildyta: QUOTE(W*S:* @ 2009 04 13, 19:59) O gal galetum trumpai papsakok ka dariai, kad toki pilvuka igijai? Nes visiskai nezinau nuo ko pradet.. Pradėt šiaip reikėtų nuo subalansuotos mitybos ir kardio QUOTE po kiek laiko intencyvaus sporto ... Na, čia sportuok nesportavęs, kad pilvo raumenys išryškėtų reikia turėti mažą riebalų sluoksnį, o tam, kad to sluoksnio nebūtų, didelę įtaką daro mityba. Ir čia kalba eina daugiau ne apie maisto/energijos kiekį, o jo maistingumą. Vrednai didelis pagyrimas, ar vis dar tebėra jie? Tai bus pasekėjų ?
Nu jo tebėra, bet po vėlykinių apsiryjimų kažkas ne taip pasidarė
nu jo... kitokio įvertinimo ir neverta tikėtis...
Tema - presas, o kai jį parodai jau negražu... Sekmės būt gražiom.
Man tai grazu ir as noreciau, taigi pasiekeju bus, stengsiuos
O kam negrazu tai neziurekit ir dar tokie komentarai nesuprantu, pasilaikykit gal sau
nebematau vrednos presooooo
Musėt, tik šventėms buvo
Kiek prisimenu ankstesnį variantą prieš n savaičių, buvo puikus - sportuojančios, ne dietinis ir ne šokėjos Ne, merginos, negerai - žmogus pasiekė puikų rezultatą, vredna, aūūū... QUOTE(vredna @ 2009 04 13, 19:58) O jeigu jau ne toks kaip pas tave,tai reiskias lasiniuotas Papildyta: QUOTE(solo @ 2009 04 13, 20:29) Toks jausmas, kad tarpinio varianto nera Butent Papildyta: QUOTE(Kita @ 2009 04 13, 20:37) Man tai grazu ir as noreciau, taigi pasiekeju bus, stengsiuos O kam negrazu tai neziurekit ir dar tokie komentarai nesuprantu, pasilaikykit gal sau Tai ir nebeziuriu,paziurejau ir gana Man pvz.negrazu ir kulturistes,ten vyrai,o ne moterys Papildyta: QUOTE(Bezdžionė @ 2009 04 14, 10:35) Musėt, tik šventėms buvo Kiek prisimenu ankstesnį variantą prieš n savaičių, buvo puikus - sportuojančios, ne dietinis ir ne šokėjos Ne, merginos, negerai - žmogus pasiekė puikų rezultatą, vredna, aūūū... Tai nori pasakyti nera ir moteru su vyrisom figurom
vriednos presas nerealus
QUOTE(B.F. @ 2009 04 14, 10:50) Papildyta: Tai nori pasakyti nera ir moteru su vyrisom figurom Yra endomorfinis, ektomorfinis ir mezomorfinis kūno sudėjimo tipai, bet gal nereikia terminais? O moteriškų formų moteris - tikrai nežinau, kas tai yra QUOTE(Bezdžionė @ 2009 04 14, 11:10) Yra endomorfinis, ektomorfinis ir mezomorfinis kūno sudėjimo tipai, bet gal nereikia terminais? O moteriškų formų moteris - tikrai nežinau, kas tai yra As puikiai zinau,kam skirta sia tema,todel nemanau,kad nukrypau nuo temos,yra pas mane tas presas QUOTE(B.F. @ 2009 04 14, 11:21) As puikiai zinau,kam skirta sia tema,todel nemanau,kad nukrypau nuo temos,yra pas mane tas presas Jei kažką nusimaytum apie sportą tai suprastum kad fotografuojant presas yra įtempiamas kad labiau išryškėtų. O kai vaikštai atsipalaidavęs toli gražu presas toks nebūna kaip foto. Tai kad tiek to "stipraus" preso ir telieka Nu bet aš čia į diskusijas dėl savo praso nesileisiu QUOTE(vredna @ 2009 04 14, 11:28) Jei kažką nusimaytum apie sportą tai suprastum kad fotografuojant presas yra įtempiamas kad labiau išryškėtų. O kai vaikštai atsipalaidavęs toli gražu presas toks nebūna kaip foto. Tai kad tiek to "stipraus" preso ir telieka Nu bet aš čia į diskusijas dėl savo praso nesileisiu As juk ir nieko nesakau,kad tu nebesportuok ar dar kazka panasaus,tai yra tavo asmeninis reikalas
vredna, o pireš pradėdama sportuot kokį pilvo presą turėjai.
Nes man tai kokį pasiekt jaučiu be šansų, nes dabar pasižiūrėjau į veidrodį, tai kai įtempiau pilvą, tik duobė beliko. Tai neįsivaizduoju iš kur tie kvadratukai galėtų atsirast. Na nebent sportuot kokius 5m QUOTE(jovka @ 2009 04 14, 11:57) vredna, o pireš pradėdama sportuot kokį pilvo presą turėjai. Nes man tai kokį pasiekt jaučiu be šansų, nes dabar pasižiūrėjau į veidrodį, tai kai įtempiau pilvą, tik duobė beliko. Tai neįsivaizduoju iš kur tie kvadratukai galėtų atsirast. Na nebent sportuot kokius 5m O kam tureti butent toki presa,juk grazu ,kai ir mazesnis yra QUOTE(jovka @ 2009 04 14, 11:57) vredna, o pireš pradėdama sportuot kokį pilvo presą turėjai. Nes man tai kokį pasiekt jaučiu be šansų Normalų kaip ir visų normalių žmonių QUOTE(sygyta @ 2009 04 14, 12:31) sorry bet aplamai gailiuosi kad ją įmečiau... norėjau kaip geriau... čia kažkam sakė įkvėpimo priduoda tokios foto
vat man priduoda, viena ziureti foto profesionaliu sportininkiu,issidziovinusiu pries varzybas,o kita tiesiog megejo zmogaus
bet aisku,nenori, nereikia, neprievartauju as zmoniu QUOTE(sygyta @ 2009 04 14, 13:11) vat man priduoda, viena ziureti foto profesionaliu sportininkiu,issidziovinusiu pries varzybas,o kita tiesiog megejo zmogaus bet aisku,nenori, nereikia, neprievartauju as zmoniu Tai gal tau patiktu tada komplimentas tavo figura kaip vyro,nei kokia tavo moteriska figura QUOTE(B.F. @ 2009 04 14, 13:15) as esu nekompleksuotas zmogus ir man maziausiai rupi ka apie mane galvoja kiti o zavi moteriska panele, su atletisku kunu man visai neatrodo vyriska QUOTE(sygyta @ 2009 04 14, 13:23) Del sito tai pritariu Papildyta: QUOTE(vredna @ 2009 04 14, 13:18) Kas tau cia burnojo QUOTE(B.F. @ 2009 04 14, 11:21) As puikiai zinau,kam skirta sia tema,todel nemanau,kad nukrypau nuo temos,yra pas mane tas presas Tai gal tikrai - nedarom bobų turgaus - gražus, negražus. Presas - ne vyras Papildyta: QUOTE(B.F. @ 2009 04 14, 12:21) ,as namie sportavau puse metu,bet saziningai taip Dievaž, daaaugggg sportavai Papildyta: QUOTE(B.F. @ 2009 04 14, 13:30) Kas tau cia burnojo Ne, tikrai neburnojo, tik pademonstravo savo profaniškumą. Nors tiek, kad tai atgaivino temą QUOTE(vredna @ 2009 04 14, 14:29) nugi kilnoju alaus bokala ir bicas auga treniruoju ir tiek, tiesiog manau kiekvienas turim kazkokias raumenu grupes,kurios issitreniruoja lengviau ir t.t pvz mano blauzda tirkiausiai gyvenime neuzaugs tokia,kokios noriu na mergaites baikit rietis. tema pilvo presas, o ne kaip tureti grazu plokscia pilvuka, jauskim skirtuma QUOTE(sygyta @ 2009 04 14, 16:13) treniruoju ir tiek, tiesiog manau kiekvienas turim kazkokias raumenu grupes,kurios issitreniruoja lengviau ir t.t pvz mano blauzda tirkiausiai gyvenime neuzaugs tokia,kokios noriu tai rankos turbūt lengviausia visiem einasi, palyginus su kokia pvz nugara QUOTE(vredna @ 2009 04 14, 16:25) tai rankos turbūt lengviausia visiem einasi, palyginus su kokia pvz nugara na bet tiesiog guodziu save,jog mano ciurna labai labai plona, tai dideles blauzdos pas mane kvailai atrodytu QUOTE(sygyta @ 2009 04 14, 16:13) nugi kilnoju alaus bokala ir bicas auga treniruoju ir tiek, tiesiog manau kiekvienas turim kazkokias raumenu grupes,kurios issitreniruoja lengviau ir t.t pvz mano blauzda tirkiausiai gyvenime neuzaugs tokia,kokios noriu na mergaites baikit rietis. tema pilvo presas, o ne kaip tureti grazu plokscia pilvuka, jauskim skirtuma Gerai, baigiau Gal Tau kiek blauzdos paskolinti - turiu nuo lengvos atletikos užsilikusią, šiek tiek į futbolisto neša, plius link čiurnos - degtukinė
bezdzione, jei turi atliekanciu papuku ir blauzdos,priimsiu
reikes bandyti vrednos patarimu naudotis |