skaitau skaitau aš jūsų temas, o vat vis tiek nerandu vieno dalyko: ką reikia valgyt/nevalgyt, kad pilvas neaugtų? Jei jau kuri atradot, tai pasidalinkit...
Sveikos,
skaitau skaitau aš jūsų temas, o vat vis tiek nerandu vieno dalyko: ką reikia valgyt/nevalgyt, kad pilvas neaugtų? Jei jau kuri atradot, tai pasidalinkit...
Valgymai 5-6 per dieną mažesnėm porcijom labai geras dalykas ir greitina medžiagų apykaitą.
Šiaip pilvui gražiam turėt pirma reikia riebalą numest, o riebalui numest būtina kardio ir suderinta mityba ( į kurią neturėtų kas rytą įeit šokoladas) QUOTE(vredna @ 2008 06 26, 10:22) Bet kas kelintą - gali Tiesa, labas, sveika sugrįžus, pasiilgau Tavo post'ų Mano pilvas paplokštėjo padidinus kardio treniruočių kiekį ir pakeitus jų pobūdį (kardio treniruokliai - į aukšto intensyvumo aerobikos treniruotes) bei lankant laikyseną koreguojančias treniruotes (joga, pilates). Tiesa, labai plokština stresas (asmeninės problemos, artimųjų ligos ir pan.), bet šito sporto jokiu būdu nerekomenduoju. QUOTE(Bezdžionė @ 2008 06 26, 11:22) Bet kas kelintą - gali Tiesa, labas, sveika sugrįžus, pasiilgau Tavo post'ų Mano pilvas paplokštėjo padidinus kardio treniruočių kiekį ir pakeitus jų pobūdį (kardio treniruokliai - į aukšto intensyvumo aerobikos treniruotes) bei lankant laikyseną koreguojančias treniruotes (joga, pilates). Tiesa, labai plokština stresas (asmeninės problemos, artimųjų ligos ir pan.), bet šito sporto jokiu būdu nerekomenduoju. Nu sveikutė Aš tai vat lygiai mėnesį laikiausi griežtos mitybos + traniruotės + kardio - jokių nuklydimų į šalį ir vat galiu įmest foto kas gavosi rezultate. Papildyta: ![]() dar reikia likušį lašinį numest ir bus čiki QUOTE(vredna @ 2008 06 26, 11:44) Nu sveikutė Aš tai vat lygiai mėnesį laikiausi griežtos mitybos + traniruotės + kardio - jokių nuklydimų į šalį ir vat galiu įmest foto kas gavosi rezultate. Papildyta: ![]() dar reikia likušį lašinį numest ir bus čiki kad jau raumenin apaugai, as noriu plokcio be jokiu kvadratuku QUOTE(vredna @ 2008 06 26, 11:44) Nu sveikutė Aš tai vat lygiai mėnesį laikiausi griežtos mitybos + traniruotės + kardio - jokių nuklydimų į šalį ir vat galiu įmest foto kas gavosi rezultate. Papildyta: dar reikia likušį lašinį numest ir bus čiki Įdėtas darbas, aišku, matosi Tiesa, kad mamkos iš temos neišsibėgiotų - greitai visas paguodi, kad tų kvadračiukų per mėnesį tikrai negaus, jei dar nebus įdėta kelių mėnesių ar metų darbo iki to Papildyta: QUOTE(vredna @ 2008 06 26, 11:51) Taip. Kada daugiau, kada mažiau, kada tik judesy, bet matosi. Nepatinka - dings per kelias savaites - anokia čia bėda. QUOTE(Bezdžionė @ 2008 06 26, 13:49) Įdėtas darbas, aišku, matosi Tiesa, kad mamkos iš temos neišsibėgiotų - greitai visas paguodi, kad tų kvadračiukų per mėnesį tikrai negaus, jei dar nebus įdėta kelių mėnėsių ar metų darbo iki to tai apatinio lašinio nuimt niekaip iki galo neina nors tu ką O darbo tai tikrai ne mėnesiuj čia ir ne dviem Tik pradžioj gal labiau kojas akcentavau, o paskutinį pusmetį labiau viršų akcentuoju ir žiauriai mitybą žiūriu Biški pagal proporcijas pečių trūkumas pas mane tai 3 treniruotės viršui - 1 kojom. Kardio po kiekvienos viršaus treniruotės, o presą darau 2 k. savaitėn Papildyta: QUOTE(Bezdžionė @ 2008 06 26, 13:51) dings žyyyyyyyymiai greičiau nei atsiras QUOTE(vredna @ 2008 06 26, 10:22) Šiaip pilvui gražiam turėt pirma reikia riebalą numest, o riebalui numest būtina kardio ir suderinta mityba ( į kurią neturėtų kas rytą įeit šokoladas) Na, šokolado aš neatsisakysiu, bo tai viens iš nedaugelio malonumų - o ir ar tikrai daug reiškia tie 25 gr (4 langučiai) juodo kartaus šokolado kas rytą darbo dienomis? Riebalo neturiu beveik niekur, sveriu 50-52 kg su 168 cm ūgiu, tėra tik tas bjaurus pilvinis lašinys. Valgau maždaug 5 kartus per dieną po mažai - tiek, kad nesijausčiau alkana, vakarais dažnai visai nebevalgau. QUOTE(Bezdžionė @ 2008 06 26, 11:22) Tiesa, labai plokština stresas (asmeninės problemos, artimųjų ligos ir pan.), bet šito sporto jokiu būdu nerekomenduoju. Ir šitą sportą propaguoju pastaruosius keletą metų, bet nuo jo tiesiog krenta svoris, įdumba skruostai, beria spuogais, o pilvas - puikuojasi vietoj. Nepadeda QUOTE(vredna @ 2008 06 26, 13:56) O darbo tai tikrai ne mėnesiuj čia ir ne dviem Nu, aš sportuoju be pertraukų jau virš 3 metų. Pastaruoju metu tep: step - anticeliulitinė - kūno modeliavimas - kūno modeliavimas. Geležų tampyti nevaikštau, nemėgstu, einu į aerobikas. Ar reikėtų ką nors iškeisti į dar vieną step'ą? Pasiryžau galų gale lemtingam karui su pilvu, bo netinka jis prie mano gražios figūros QUOTE(Miaška @ 2008 06 26, 15:07) Na, šokolado aš neatsisakysiu, bo tai viens iš nedaugelio malonumų - o ir ar tikrai daug reiškia tie 25 gr (4 langučiai) juodo kartaus šokolado kas rytą darbo dienomis? Riebalo neturiu beveik niekur, sveriu 50-52 kg su 168 cm ūgiu, tėra tik tas bjaurus pilvinis lašinys. Valgau maždaug 5 kartus per dieną po mažai - tiek, kad nesijausčiau alkana, vakarais dažnai visai nebevalgau. Ir šitą sportą propaguoju pastaruosius keletą metų, bet nuo jo tiesiog krenta svoris, įdumba skruostai, beria spuogais, o pilvas - puikuojasi vietoj. Nepadeda Nu, aš sportuoju be pertraukų jau virš 3 metų. Pastaruoju metu tep: step - anticeliulitinė - kūno modeliavimas - kūno modeliavimas. Geležų tampyti nevaikštau, nemėgstu, einu į aerobikas. Ar reikėtų ką nors iškeisti į dar vieną step'ą? Pasiryžau galų gale lemtingam karui su pilvu, bo netinka jis prie mano gražios figūros Kyla visokių minčių, kurios gali būti kvailos - atsiprašau - sunku ką nors pasakyti, kai bendrauji tik virtualiai - gal labai nepataikysiu ar nusišnekėsiu - nematau 1. Problema - įsivaizduojama - na, mums, moteriškėms, vis norisi geriau ir geriau - bet - neįsižeisk - gal labai nepataikiau - virtualaus bendravimo trūkumas. 2. Gal laikysena - na, aš čia pagal save - kuo daugiau sėdžiu, tuo daugiau "smengu", formuojasi susikūprinusi laikysena ir dar bando atsikišti pilvas, bet kvadratėliai čia ne prie ko. 3. Pripratai prie krūvio - va todėl ir nekenčiu vien aerobikos, ir man ten patinka - viską rodo treneris, nieko nereikia galvoti, bet masinis variantas visada yra masinis, ne individuali programa, kur koreguojamas intensyvumas, raumenyno proporcijos. Gal pabandyk pakeisti dar intensyvesne kardio - tae bo, kick box ar pan. Anticeliulitinė ir kūno mod. paprastai būna žemesnio intensyvumo, bet čia priklauso ir nuo klubo, trenerio, bendro grupės pasiruošimo - gali būti visaip. Pasisunkink jėgos tren., jei išeina - pabandyk pumpt, intervalinę. Aš pati pabėgau iš aerobikos vasarai vien dėl to, kad žemas intensyvumas. Dar gal pabandyk kokią jogą ar pilates - man kažkaip ten labiau dirba apatinis presas ir daugiau tempimo, kūno kontroliavimo, bet čia individualu. 4. Daugiau jėgos tren. - augs raumenynas, nes svoris ne toks ir didelis - tada maskuosis pilvas (gal ten raumuo) - bet čia jau labai iš kavos tirščių nematant. Dėl maisto - gal vakare kokios liesos varškės ar vištos krūtinėlės, žuvies - jei norisi. Aš praalkčiau, bet čia individualiai. Šokoladas - na, gal ir nedaug, bet pavalgyk gi ryte - man tik apetitas sukiltų po tokių pusryčių, bet - skirtingos gi mes Gal nusišnekėjau - nematau Tavęs, nesupyk QUOTE(Bezdžionė @ 2008 06 26, 15:38) Kyla visokių minčių, kurios gali būti kvailos - atsiprašau - sunku ką nors pasakyti, kai bendrauji tik virtualiai - gal labai nepataikysiu ar nusišnekėsiu - nematau 1. Problema - įsivaizduojama - na, mums, moteriškėms, vis norisi geriau ir geriau - bet - neįsižeisk - gal labai nepataikiau - virtualaus bendravimo trūkumas. 2. Gal laikysena - na, aš čia pagal save - kuo daugiau sėdžiu, tuo daugiau "smengu", formuojasi susikūprinusi laikysena ir dar bando atsikišti pilvas, bet kvadratėliai čia ne prie ko. 3. Pripratai prie krūvio - va todėl ir nekenčiu vien aerobikos, ir man ten patinka - viską rodo treneris, nieko nereikia galvoti, bet masinis variantas visada yra masinis, ne individuali programa, kur koreguojamas intensyvumas, raumenyno proporcijos. Gal pabandyk pakeisti dar intensyvesne kardio - tae bo, kick box ar pan. Anticeliulitinė ir kūno mod. paprastai būna žemesnio intensyvumo, bet čia priklauso ir nuo klubo, trenerio, bendro grupės pasiruošimo - gali būti visaip. Pasisunkink jėgos tren., jei išeina - pabandyk pumpt, intervalinę. Aš pati pabėgau iš aerobikos vasarai vien dėl to, kad žemas intensyvumas. Dar gal pabandyk kokią jogą ar pilates - man kažkaip ten labiau dirba apatinis presas ir daugiau tempimo, kūno kontroliavimo, bet čia individualu. 4. Daugiau jėgos tren. - augs raumenynas, nes svoris ne toks ir didelis - tada maskuosis pilvas (gal ten raumuo) - bet čia jau labai iš kavos tirščių nematant. Dėl maisto - gal vakare kokios liesos varškės ar vištos krūtinėlės, žuvies - jei norisi. Aš praalkčiau, bet čia individualiai. Šokoladas - na, gal ir nedaug, bet pavalgyk gi ryte - man tik apetitas sukiltų po tokių pusryčių, bet - skirtingos gi mes Gal nusišnekėjau - nematau Tavęs, nesupyk as tai nieko nesupratau QUOTE(Miaška @ 2008 06 26, 15:07) pritariu Beždžionei kad vakare baltymų reikia ( liesa varškė manau ant nakties geriausia) O vat kad aerobika presui nepadeda pati senai tą pastebėjau. Lankiau aerobiką kelis metus, lašiniam mest gerai, bet vat pilvo man ten niekaip nėjo susitvarkyt normaliai. Siūlau po aerobkos eit į salę ir pasidaryt normaliai pilvo presą. Šokoladas kas dieną man vistiek kliūna nors tu ką Beje - maistas kuriame daug anglių+riebalų labai greit į lašinį metasi. Papildyta: mano treniruotė apie 45 min trunka + 20 min kardio po jos QUOTE(malvea @ 2008 06 26, 15:48) Na, čia gal daugiau tam, kas pasportavęs Paprastai, jei nesimuliuoju dėl tingėjimo ar laiko neturėjimo, sportuoju 5 dienas per savaitę po gerą valandą. Arba bent taip norėčiau, bet - tvarkaraštis, salės užimtumas ir t.t. - išeina kaip išeina. Bet taip pradėti tikrai nerekomenduoju - per daug.
gerai gana čia litanijas skaityt
pas ką noras domėtis yra atsirinks naudingą info QUOTE(vredna @ 2008 06 26, 15:56) O vat kad aerobika presui nepadeda pati senai tą pastebėjau. Lankiau aerobiką kelis metus, lašiniam mest gerai, bet vat pilvo man ten niekaip nėjo susitvarkyt normaliai. Siūlau po aerobkos eit į salę ir pasidaryt normaliai pilvo presą. Aš atvirkščiai pradėjau - negaliu palyginti Jei aerobika - jėgos, presui supersesija, dar su svoriais - ne taip ir blogai, bet paprastai presas aerobikoj būna supaprastintas, nes jo daug kas nemėgsta , "nepaveža", ilgainiui raumuo pripranta prie krūvio, o grupiniam užsiėmime nelabai ką kada gali pasisunkinti. Aišku, jei kokie susirietimai su svoriais, gali pasiimti sunkesnį, bet jei tik su savo kūno svoriu - nelabai ką prifantazuosi. Papildyta: QUOTE(vredna @ 2008 06 26, 16:03) Būtų gana, bet niekas interneto neatjungia, o pati išeiti nesugebu QUOTE(Bezdžionė @ 2008 06 26, 15:38) Kyla visokių minčių, kurios gali būti kvailos - atsiprašau - sunku ką nors pasakyti, kai bendrauji tik virtualiai - gal labai nepataikysiu ar nusišnekėsiu - nematau Ačiū už išsamų pasisakymą Dėl to pilvo įsivaizdavimo mane jau kaltino, bo pati esu kūda ir lengva, o ir įpratau pilvą įtraukusi vaikščioti, nu bet cm juostelė negali būti įsivaizduojama, kai pasimatuoju, tai ooo... Nepykstu dėl komentarų - nelįsčiau klausinėt, jei bijočiau atsakymų Iš viso to mąstau taip: 1. prašysiu trenerio papildomų pratimų kompleksiuko, kad po aerobikos dar galėčiau su presu padirbėti. 2. vakarais valgysiu varškę - nebus sunku, nes kartais ir taip užsikabliuoju su varške. 3. rytinį šokoladą sumažinsiu perpus. aaaa.... 4. vieną kūno modeliavimo treniruotę pakeisiu į step - interval, kaip tik šiandien einu, pažiūrėsiu kaip patiks. 5. jėgos treniruotes neseniai jau apsisunkinau - pradėjau jamt sunkesnę štangą ir svarelius, bet dar tik porą savaičių taip. Nu kaip planas? QUOTE(malvea @ 2008 06 26, 15:48) Kažkada atėjau katindama sportuoti 2 k./sav., bet taip patiko, kad pradėjau vaikščioti po 5-6, gavau barti nuo trenerės, ir sumažinau iki 4 kartų. Taip ir tebevaikštau, bet vasarą keičiasi tvarkaraštis, tai dabar jau 5 kartais man gaunasi, toliau - neaišku, kaip vėl pasikeis. Treniruotė paprastai trunka apie valandą. QUOTE(vredna @ 2008 06 26, 15:56) Šokoladas kas dieną man vistiek kliūna nors tu ką Žiauri tu motera... QUOTE(vredna @ 2008 06 26, 16:03) o geriausia vieta domėtis - SM forumas. Mane darbe jau pravardžiuoja SM adminu, nes vis lendu čia tai to, tai ano, ir viską randu. Nu tai jau sorry, bet skaitysiu toliau...
ką atidirbt? presą?
QUOTE(Miaška @ 2008 06 26, 16:24) Nu kaip planas? Also Englisch - cool Pabandyk, jei netiks - vėl kažką keisi
Tai gerai. Vadinas, link rudens jau turėčiau išdidžiai savo plokščio pilvo fotkę įmest, ania?
atsiprašau, ne čia parašiau žinutę
labukas vredna
snd dar sampes atsisveikinimui su alkoholiu ikaliau ir vsio nuo rytdienos pameciau savo citatas tai kur te rase kad 168 ugis ir svoris 50-52kg tai as manu kad ten ne riebalas o oda paprasciausiai o sportuoju tai as db taip stepas - kuno dizainas - step+kuno dizainas opo kiekvienos trenkes i sale dar pilvui pavarau ir vsio jei padariau klaidu tai persiprasau lekiu mazaji maitint QUOTE(Miaška @ 2008 06 26, 16:53) gali ir pvz riesto užpakaliuko įmest jei ką QUOTE(Viktorijag @ 2008 06 26, 23:28) dėkui QUOTE(Viktorijag @ 2008 06 26, 23:28) pameciau savo citatas tai kur te rase kad 168 ugis ir svoris 50-52kg tai as manu kad ten ne riebalas o oda paprasciausiai Na, jei ir oda - tai laaabai riebi! Šiaip su oda bėdos neturiu, po dviejų nėštumų, ir po to, kai vaiką krūtimi maitinau 2 metus, beigi svoris kilo iki 68 kg, o po to krito iki 52 kg, nesigavo jokių strijų, odytė tampėsi ir traukėsi kiek reikėjo. Taigi - ne oda ten QUOTE(vredna @ 2008 06 27, 08:56) Šitą gėrį jau kaip ir turiu, nors dar kažkiek iš apačios kilstelėti reikėtų ir celiuliozės likučius nuimti nepakenktų... Ale nemesiu, tema ane apie tai Beje, vakar labai patiko step-interval treniruotė, ir presiuką gerai spustelėjom, ir šokiai pokiai prakaitiniai tokie gavosi. QUOTE(Miaška @ 2008 06 27, 11:34) Na, jei ir oda - tai laaabai riebi! Šiaip su oda bėdos neturiu, po dviejų nėštumų, ir po to, kai vaiką krūtimi maitinau 2 metus, beigi svoris kilo iki 68 kg, o po to krito iki 52 kg, nesigavo jokių strijų, odytė tampėsi ir traukėsi kiek reikėjo. Taigi - ne oda ten sekasi gi kai kuriom as tai savo priesvaikini svori net nesitikiu atgauti as db labai dziaugiuosi situo o as saldumynus iskeiciau i ananasus bet 999zaliom uzkasti tai visai nieko o ir kai norisi ko nors toookio tai visai jie nieko ir perskaiciau kur tai kad jie mazai koloringi tai ir turiu db visad saldytuve saldytu iki pardes nenueinu reiks ir paprastu ant palanges pasistatyti kaip jus moteros i tuos ananasus ziurit
aš tai jų nemėgstu, nes nesuprantu kaip atskirt prinokusį nuo nelabai
QUOTE(Viktorijag @ 2008 06 27, 11:44) Anot "moteriškų" žurnalų, ananasas padeda deginti kalorijas kažkokiu stebuklingu būdu, ar tai organizmas daugiau energijos eikvoja, anuos virškindamas, ar kažkaip panašiai. Man tai avokadų kablys - žinau, kad kaloringi, bet 1-2 avokadai vakarienei gal nieko? Eisiu šiandien į kūno dizainą
sulyginimui šimte gramų- ananasas apie 0.5 g riebalų; avokadas - apie 25 gr.
Išvadas darykit pačios ką vakare geriau valgyt QUOTE(Viktorijag @ 2008 06 27, 11:44) o as saldumynus iskeiciau i ananasus Keisk žalias į raudonas - mačiau, naujiena Ananasai - jėga. Teoriškai Papildyta: QUOTE(Miaška @ 2008 06 27, 12:21) Anot "moteriškų" žurnalų, ananasas padeda deginti kalorijas kažkokiu stebuklingu būdu, ar tai organizmas daugiau energijos eikvoja, anuos virškindamas, ar kažkaip panašiai. Man tai avokadų kablys - žinau, kad kaloringi, bet 1-2 avokadai vakarienei gal nieko? Eisiu šiandien į kūno dizainą Riebūs ir neskanūs - kaip sviestas, ale dėl skonio nesiginčijama. Tik gal geriau pusryčiams vietoj šokolado Papildyta: QUOTE(Miaška @ 2008 06 27, 11:34) Beje, vakar labai patiko step-interval treniruotė, ir presiuką gerai spustelėjom, ir šokiai pokiai prakaitiniai tokie gavosi. Yeeees QUOTE(Bezdžionė @ 2008 06 27, 13:32) Riebūs ir neskanūs - kaip sviestas, ale dėl skonio nesiginčijama. Tik gal geriau pusryčiams vietoj šokolado Yeeees Aš juos vienus valgau, citrinpipiriais pabarstydama Jo, jau vakar visai užsimaniau karate-bo išbandyt... QUOTE(Miaška @ 2008 06 27, 14:28) Jo, jau vakar visai užsimaniau karate-bo išbandyt... Pasiruošimo -aukšto aerobinio, bet, kaip visada grupinėse tren., priklauso nuo bendro grupės pasiruošimo - kartais vidutinio perdaug. "Šlapia" treniruotė QUOTE(vredna @ 2008 06 27, 11:49) o imk koki geltonesni perpjausi pamatysi kad neprinokes ir palik ant palanges kita diena skanaus o as po step+kuno dizainas ir pabaigai kaip visad i treniruoklius presui pavariau o kokia ant bangos buvau kai ant svarstykliu atsistojau -1.400 kg QUOTE(Bezdžionė @ 2008 06 27, 15:01) Pasiruošimo -aukšto aerobinio, bet, kaip visada grupinėse tren., priklauso nuo bendro grupės pasiruošimo - kartais vidutinio perdaug. "Šlapia" treniruotė Na, tą tai turiu, o gerai išprakaituoti irgi mėgstu - tarsi visi nervai, stresai, rūpesčiai su prakaitu nubėga - o šito gero, deja, šiuo metu turiu sočiai... Šiandien kūno dizaine buvau, tai ten treneris toks įdomių pratimų mėgėjas, gerai išsitampom, išsilaužom, bet presas nuskriaustas neliko. Rytoj - pertrauka, tik namie presiuką pakamuosiu.
Visų rūšių box (aero, kick, taebo)- antistresinė treniruotė
Papildyta: QUOTE(Paauglė. @ 2008 06 27, 17:23) Lengva QUOTE(Paauglė. @ 2008 06 27, 16:23) Pilates'o mankšta super jau gerus pusę metų ją praktikuoju. Visas kūnas tikrai žymiai stangresnis tapo. Atrodo nieko stipriai neveiki, bet po mankštos jaučiasi nuovargis na va as po 999zaliu injekcijos einu sportuoti QUOTE(renoska @ 2008 06 30, 21:50) Pilates'o mankšta super jau gerus pusę metų ją praktikuoju. Visas kūnas tikrai žymiai stangresnis tapo. Atrodo nieko stipriai neveiki, bet po mankštos jaučiasi nuovargis Aš bandau antrus, bet sunkiai sekasi - tai susirenka nauja pradedančiųjų grupė, senbuviai išsibėgioja ir vėl tuos pačius pratimus sukam, tai išvis nėra, tai dar bala žino kokios bėdos, o klubą, kurį paskutiniu metu lankiau, rinkausi tik dėl pilateso. O kai pradėjau - ir su žiedais, ir su kamuoliais, ir su bosu ir be papildomo inventoriaus buvo - tik spėk lankyti Lįsiu po atostogų į kokią padvalinio lygio "kačialkę" ir niekas manęs iš ten neiškrapštys Beje, kas seniau lanko pilates ir domisi - gal verta pasižvalgyti rugsėjo 13d. Impuls konvencijoje Papildyta: QUOTE(Viktorijag @ 2008 06 30, 22:58) na va as po 999zaliu injekcijos einu sportuoti Joooo....
Noriu padekoti Mijos mamai uz pratimukus einu atsispausdinsiu ir darysiu
QUOTE(Paauglė. @ 2008 06 27, 16:23) man tai neatrodo lengva ananasai...niami man tai juokinga is saves. as i sita skyreli uzeinu dviem atvejais: 1. kai valgau ledus ir man sazine grauzia. tada ateinu pasiskaityt ir nusiteikt kaip as sportuosiu ir kur as uzsirasysiu 2. kai po ilgojo aktyvaus (visom prasmem anyway, idomu jus paskaityt
merginos, o ka parekomenduotumet paciai pradejimo sportuoti pradziai? ta prasme kokius pratimukus, nes ten kur turetu but pilvo presas pas mane kazkoks lasinys ir darydama cia parodytus pratimukus jauciu, jog jie man per sunkus
QUOTE(Bonbonke... @ 2008 07 08, 23:22) merginos, o ka parekomenduotumet paciai pradejimo sportuoti pradziai? ta prasme kokius pratimukus, nes ten kur turetu but pilvo presas pas mane kazkoks lasinys ir darydama cia parodytus pratimukus jauciu, jog jie man per sunkus visu pirma reikia atsisakyti bonbonkiu QUOTE(Viktorijag @ 2008 07 08, 18:47) prasom neskaityti o daryti tai kas priklauso Aha... daryti... Tiesa, kas rado mano prieš gerą mėnesį pamestą presą - prašom grąžinti - atsilyginsiu. Savaitgaliui reikėtų QUOTE(Bezdžionė @ 2008 07 09, 11:57) Tiesa, kas rado mano prieš gerą mėnesį pamestą presą - prašom grąžinti - atsilyginsiu. Savaitgaliui reikėtų Atrodo, aš prigriebiau Po vakarykščios treniruotės jaučiu kažką bambos srityje ir žemiau - mažu, tas ir bus. Šiaip duoda naudos treniruočių pakeitimas, tikiuosi, kad greitai ne tik pajusiu, bet ir pamatysiu. |