QUOTE(dezma @ 2009 05 07, 20:26)
laba, esu naujoke , noreciau prisijungti prie jusu mergaiciu, domiuosi viskuo kad reikalinga ir duota moteriai
Ačiū už pasiūlymus.
Noriu turėti gražų pilvuką, bet norų nepakanka.
Sveikos
sportuku pilvukui užsiimu kokį mėnesį, geriu daug vandenuko, stengiuosi su kalorijom irgi nepersistengt - bet yra bėda nors užsimušk Kažkoks siaubas - tėvus aplankiau sekmadienį tai tėvas net paklausė ar nesilaukiu Gal dar kuriai nors panašiai buvo?.. QUOTE(Giagute @ 2009 05 11, 17:04) Sveikos sportuku pilvukui užsiimu kokį mėnesį, geriu daug vandenuko, stengiuosi su kalorijom irgi nepersistengt - bet yra bėda nors užsimušk Papasakok konkreciau, ka darai pilvukui, kokiu kruviu? Ar darai tempimo pratimus?
Na nieko ypatingo - naminis variantas kiekvieną darbo dieną: apšilimas apie 10 min, tada 20-25 min pilvo presui beigi "šoninei" skirti pratimukai, susirinkti iš žurnalų ir asmeninės patirties (pradedant atsilenkimais baigiant "laiveliais" ir kojyčių kilnojimais), pasisukiojimas 10 min ant disko ir pabaigai tempimas...
ir nuo praeitos savaitės mano namudinį sporto klubą bėgiojimas po pusvalandį po parką papildė - iš tikrųjų tai pradėjus ir išlindo "nėštumas" Rezultatus tai matau - lieknėt nuo kaklo pradėjau QUOTE(Giagute @ 2009 05 11, 21:17) Na nieko ypatingo - naminis variantas kiekvieną darbo dieną: apšilimas apie 10 min, tada 20-25 min pilvo presui beigi "šoninei" skirti pratimukai, susirinkti iš žurnalų ir asmeninės patirties (pradedant atsilenkimais baigiant "laiveliais" ir kojyčių kilnojimais), pasisukiojimas 10 min ant disko ir pabaigai tempimas... ir nuo praeitos savaitės mano namudinį sporto klubą bėgiojimas po pusvalandį po parką papildė - iš tikrųjų tai pradėjus ir išlindo "nėštumas" Neskaitant apsilimo, nuo to nuo ko pradedam treniruote, ta vieta ir labiausiai stiprinam. Tad norint deginti lasinukus nuo pilvo, reikia daryti pratimus pilvukui galiausiai. Po apsilimo arba po cardio daryk tempima pilvukui - efektyvesnis, nes raumuo pailsejes, nesusitraukes. Taip pat statinis tempimas yra geriau uz spirokliavima. Darant atsilenkimus, nedaryk didelem amplitudem, pakelk tik pecius. Man asmeniskai patinka "minti dvirati" - kruvis nera didelis, nes po viena koja nuleidziame, pats tas ne auginti raumenukus, o deginti riebaliukus.
Tempimą darau tiek po pratimų, tiek po bėgiojimo, su atsilenkimais irgi viskas matau ok.
Dviratis irgi įeina, ir lyg ir netausoju savęs labai su visa mankšta, paprakaituoju kaip reikalas. bet kodėl tas lašinys išsikėlė, po galais? QUOTE(*tiute* @ 2009 05 11, 21:31) Po apsilimo arba po cardio daryk tempima pilvukui - efektyvesnis, nes raumuo pailsejes, nesusitraukes. Taip pat statinis tempimas yra geriau uz spirokliavima. Darant atsilenkimus, nedaryk didelem amplitudem, pakelk tik pecius. QUOTE(Giagute @ 2009 05 11, 21:35) na nzn nzn... dar cia neblogas straipsnis: http://www.tvirtas-kunas.lt/treniruotes/pr...menu-treniruote
Oho, gal per stipriai pasakiau - į atletes tai netaikau..
QUOTE(*tiute* @ 2009 05 11, 21:40) na nzn nzn... dar cia neblogas straipsnis: http://www.tvirtas-kunas.lt/treniruotes/pr...menu-treniruote
o gal tavo laikysena netaisiklinga, ty dubens padetis ? tada pilvas atsikisa...
tada jau nuo pat senovės turėčiau vaikščiot atsikišus
QUOTE(vabalas @ 2009 05 12, 09:45) QUOTE(Giagute @ 2009 05 11, 16:04) man padidėjo pilvukas Gal dar kuriai nors panašiai buvo?.. Man tas pats, o aš maniau, kad man taip vienai, pats presas tvirtėja, bet kartu tie riebalai stumiasi į priekį QUOTE(*tiute* @ 2009 05 11, 20:40) Tikrai daug neblogų patarimų, daug ko nežinojau QUOTE(*tiute* @ 2009 05 11, 20:34) laba diena marginos as sportuoju jau 11m ir profesonaliai ir kasdieniskai, tikrai per si laikotarpi daug ka supratau ir suzinojau:) taip kad noriu pasidalinti tuo, ka zinau ir ka pati darau: norint pilvuka isryskinti ir pabrezti presiuko faormas, reikia daryti atsilenkimus ir tiek koju kilnojimus atsigulus, labai letai (pabreziu kam blogai su nugara koju nekilnokite) jei norite tiesiog sauso pilvuko, darykite pratimu kuo greitesniame tempe, bet teisingai kvepuojan t.y. pries sutraukiant raumeni ikvepti nosimi ir lenktis ar kelti kojas, o iskvepti pro burna kartu su judesiu gryztant atgal. NEPAMIRSKIT TEMPIMO PRATIMU, TAI PRIVALUMAS!!! KUNO LINOJOMS
Valio!!
O kiek laiko jau sportuoji? QUOTE(ernesin @ 2009 05 12, 13:37) Man tas pats, o aš maniau, kad man taip vienai, pats presas tvirtėja, bet kartu tie riebalai stumiasi į priekį QUOTE(Giagute @ 2009 05 12, 16:01) Valio!! O kiek laiko jau sportuoji? Šiaip nuo paauglystės Taigi vėl noriu sugryžti prie intensyvaus sporto, nes praeityje jis man buvo veiksmingas, tik šiuo metu neturiu galimybės vaikščioti į sporto klubus, tai ieškausi veiksmingiausių pratimų namų sąlygomis QUOTE(ernesin @ 2009 05 12, 17:27) Šiaip nuo paauglystės Taigi vėl noriu sugryžti prie intensyvaus sporto, nes praeityje jis man buvo veiksmingas, tik šiuo metu neturiu galimybės vaikščioti į sporto klubus, tai ieškausi veiksmingiausių pratimų namų sąlygomis tai nesi naujoke sportuose visi pratimai veiksmingi, tik reikia nuolat juos daryti
Tai taip taip. Dabar svarbiausia toliau sportuot, kad neužsigulėtų tie išlindę grožiai
Kantrybės linkiu - ir sau, ir kitoms
sveikutes,o as nezinau ka daryti su savo pilvu,pas mane jis nera didelis,bet po gimdymo liko kabeti ant pilvo oda o striju tai kosmaras,geda net i pliaza nueit,ar kuriai po nestumo liko oda kabanti ir kaip ja pasalinot?
Papildyta: QUOTE(Bezdžionė @ 2008 06 19, 14:53) Atsilenkimų negalima daryti tada, kai turi problemų su stuburu ar šiaip - esi spec. grupės sportininkas (kitos sveikatos problemos). Visos kitos negalėjimo priežastys paprastai įvardijamos vienu žodžiu - tingėjimas Beje, geriau keli techniškai teisingi atsilenkimai, negu keliasdešimt neteisingų. o kaip skaitosi teisingas sportas?as nelabai moku kvepuot,nezinau kada ikvept kada iskvept QUOTE(pandutė @ 2009 05 13, 09:07) sveikutes,o as nezinau ka daryti su savo pilvu,pas mane jis nera didelis,bet po gimdymo liko kabeti ant pilvo oda o striju tai kosmaras,geda net i pliaza nueit,ar kuriai po nestumo liko oda kabanti ir kaip ja pasalinot? Papildyta: o kaip skaitosi teisingas sportas?as nelabai moku kvepuot,nezinau kada ikvept kada iskvept itempiant (ar kitaips sutraukiant) raumenukus iskeviam istempiant - ikvepiam QUOTE(ernesin @ 2009 05 17, 11:29) tikriausiai kad taip, na kad uzsitikrinti: tarkim darant atsilekimus - keliantis iskvepiam, o griztant - ikvepiam. Apatinei pilvo daliai, kai keliame kojas iskvepiam, leidziant - ikvepiam. Si ta jau pridariau pilvukui: http://vitossportas.blogspot.com/2009/05/pilvukas.html QUOTE(*tiute* @ 2009 05 17, 10:36) tikriausiai kad taip, na kad uzsitikrinti: tarkim darant atsilekimus - keliantis iskvepiam, o griztant - ikvepiam. Apatinei pilvo daliai, kai keliame kojas iskvepiam, leidziant - ikvepiam. Si ta jau pridariau pilvukui: http://vitossportas.blogspot.com/2009/05/pilvukas.html Ai, tai vadinasi atvirkščiai aš darau, kai lenkiuosi(sunkiau) - iškvepiu, kai gryžtu(lengviau) - įkvepiu. Kažkada net dviejuose sporto klubuose treneriai taip rekomendavo, bet jie gal žiūti kaip vyrams "kūbikus" auginti, o mums moterims norint sudeginti riebalus turbūt reikia daryti kaip mokini tu Ačiū už pratimukus QUOTE(ernesin @ 2009 05 17, 11:55) Ai, tai vadinasi atvirkščiai aš darau, kai lenkiuosi(sunkiau) - iškvepiu, kai gryžtu(lengviau) - įkvepiu. Ačiū už pratimukus Tu teisingai darai jogoje buna daro atvirksciai - atliekant tempima ikvepiama ir pilvas irtaukiamas - bet cia statinis pratimas i sveikata QUOTE(*tiute* @ 2009 05 17, 10:59) Tu teisingai darai jogoje buna daro atvirksciai - atliekant tempima ikvepiama ir pilvas irtaukiamas - bet cia statinis pratimas i sveikata Na pagaliau išsiaiškinome Gero sekmadienio visoms
*tiute* noriu paklausti, dviratį kai darai, kojas suki lanku, ar tiesiog išstuminėji po vieną koją į priekį ir kaip būtų geriau iš šių dviejų variantų?
Ačiū
Nei tai suku lanku, nei tai ne... Tiek tiesiant koja, tiek lenkiant ir traukiant prie saves daugiau kojas keliu per virsu. Auksciausias taskas, iki 30- 40 laipnsiu kampo, buna, kai koja tiesi ir tada tiesia ja leidziu zemyn. Traukiant koja prie saves, taip pat keldama i virsu. Net buna taip, kad jos abi susitinka budamos tiesios.
Kaip bedarytum, esme islieka tokia, kad pilvukui pagrindinis kruvis tenka, kai koja buna tiesi, tada leidi zemyn ir ja keli nuo zemes. Kai koja jau sulenkta ir ja trauki prie saves, cia praktiskai pilvukas nedirba, jis dirbtu tada, kai kartu su kojomis kiltu dubuo, ta padaryti galima kai kilnoji abi kojas.
Nors darau atsilenkimus kiekviena diena bet dar tik menesi laiko o taip jau norisi tu rezultatu..
atsilenkimus darai?dar pabandyk ir kojas kelt i virs, pilnai nenuleit. gulint ant nugaros. dirbs kiti pilvo raumenys
Sveikos. Jau pora menesiu kas vakara darau atsilenkimus, minu dviratuka ore ir dar pora pratimuku..tai pirvukas apmazejo ir aiskiai matosi presas patreniruotas..bet..aplink bamba niekaip nekrinta riebaliukai..apmazejo, bet visai sunaikinti neina..kokiu pratimu galit patarti, kad juos panaikinciau?
QUOTE(Lamelaa @ 2009 05 28, 21:16) Sveikos. Jau pora menesiu kas vakara darau atsilenkimus, minu dviratuka ore ir dar pora pratimuku..tai pirvukas apmazejo ir aiskiai matosi presas patreniruotas..bet..aplink bamba niekaip nekrinta riebaliukai..apmazejo, bet visai sunaikinti neina..kokiu pratimu galit patarti, kad juos panaikinciau? Na čia patarčiau jau iš bodyflexo pratimukus pilvui daryti,tikrai veiksminga ir gerai padeda.Atsimenu kai svėriau 70kg dariau kiekvieną ryta bodyflexą,tai pilvukas pirmoje eilėje sumažėjo, sunkiau nuo šlaunų krito svoris,tai liemuo pas mane dabar gal kokių 60 cm Nes bodyflexas būtent ir degina riebaliukus,o paderinusi su atsilenkimais manau įgautum gražų pilvuko presą.Ir kad oda nekabotų (čia įpatingai kas po gimdymo),reikia problematišką vietą grudinti šalto karšto vandens srovelėmis QUOTE(ROMA'ntike @ 2009 05 31, 14:49) Na čia patarčiau jau iš bodyflexo pratimukus pilvui daryti,tikrai veiksminga ir gerai padeda.Atsimenu kai svėriau 70kg dariau kiekvieną ryta bodyflexą,tai pilvukas pirmoje eilėje sumažėjo, sunkiau nuo šlaunų krito svoris,tai liemuo pas mane dabar gal kokių 60 cm oj, labai domina pratimukai bodyflexo, gal turi kokiu paveiksliuku, kaip daryt ir pan.? Ypac presui, nes nepasiduoda mano pratimams sporto saleje.
Sveikos jungiuosi prie jusu
po gimdymo liko pilvukas kaip ta bjaure skura,rinke panaikinti nuo pilvo? Papildyta: QUOTE(pandutė @ 2009 05 13, 09:07) sveikutes,o as nezinau ka daryti su savo pilvu,pas mane jis nera didelis,bet po gimdymo liko kabeti ant pilvo oda o striju tai kosmaras,geda net i pliaza nueit,ar kuriai po nestumo liko oda kabanti ir kaip ja pasalinot? pas mane irgi tas pats
GAL KAS ZINOT GERU PRATIMU VIRSUTINIAM PILVO PRESUI?
QUOTE(rasiuxxx @ 2009 06 08, 12:08) pasižiūrėk čia tiute's nuorodėlę, turėtum rasti savo presiukui naudos QUOTE(*tiute* @ 2009 05 17, 11:36)
Na mergytes kaip jum sekasi dailinti pilvukus? Ar matote rezultatus, ar nors vienai akivaizdziai sumazejo apimtys?
QUOTE(FoxLady @ 2009 06 14, 10:55) Na mergytes kaip jum sekasi dailinti pilvukus? Ar matote rezultatus, ar nors vienai akivaizdziai sumazejo apimtys? o teisinga mityba + kardio nepamiršti?
na ka mergaites, as taip pat grazinu savo pilvuka pratimukais ivairiais
na tuomet reiks emailo man
na ikelsiu nuoroda kur ikeliau si video, tik ten tik 10 asmenu ji bus galima atsisiusti, na tai kas spesit tai
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|