Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pilvo presas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
evellyn
QUOTE(dezma @ 2009 05 07, 20:26)
aciu uz naudingus patarimus thumbup.gif
*

laba, esu naujoke , noreciau prisijungti prie jusu mergaiciu, domiuosi viskuo kad reikalinga ir duota moteriai smile.gif
mezgimas.virbalais
Ačiū už pasiūlymus.
Noriu turėti gražų pilvuką, bet norų nepakanka.
Giagute
Sveikos 4u.gif
sportuku pilvukui užsiimu kokį mėnesį, geriu daug vandenuko, stengiuosi su kalorijom irgi nepersistengt - bet yra bėda nors užsimušk doh.gif man padidėjo pilvukas verysad.gif tikrai jaučiu, kad po lašinuku yra kietas raumenukas, bet ar gali būti taip, kad dėl to ir riebaliukai visi labiau išsikėlė?

Kažkoks siaubas - tėvus aplankiau sekmadienį tai tėvas net paklausė ar nesilaukiu blink.gif - O AŠ SPORTUOJU! Ir tikrai nesilaukiu.

Gal dar kuriai nors panašiai buvo?..
*tiute*
QUOTE(Giagute @ 2009 05 11, 17:04)
Sveikos  4u.gif
sportuku pilvukui užsiimu kokį mėnesį, geriu daug vandenuko, stengiuosi su kalorijom irgi nepersistengt - bet yra bėda nors užsimušk  doh.gif man padidėjo pilvukas  verysad.gif tikrai jaučiu, kad po lašinuku yra kietas raumenukas, bet ar gali būti taip, kad dėl to ir riebaliukai visi labiau išsikėlė?

Papasakok konkreciau, ka darai pilvukui, kokiu kruviu? Ar darai tempimo pratimus?

Giagute
Na nieko ypatingo - naminis variantas kiekvieną darbo dieną: apšilimas apie 10 min, tada 20-25 min pilvo presui beigi "šoninei" skirti pratimukai, susirinkti iš žurnalų ir asmeninės patirties (pradedant atsilenkimais baigiant "laiveliais" ir kojyčių kilnojimais), pasisukiojimas 10 min ant disko ir pabaigai tempimas...

ir nuo praeitos savaitės mano namudinį sporto klubą bėgiojimas po pusvalandį po parką papildė - iš tikrųjų tai pradėjus ir išlindo "nėštumas" doh.gif siaubas.

Rezultatus tai matau - lieknėt nuo kaklo pradėjau blush2.gif pagal apimtį po krūtine matau, bet kas ant pilvo daros - tai kaip kokia sporto ir užgyvento turto kova išlindus į paviršių kad būtų lotuliukas.gif
*tiute*
QUOTE(Giagute @ 2009 05 11, 21:17)
Na nieko ypatingo - naminis variantas kiekvieną darbo dieną: apšilimas apie 10 min, tada 20-25 min pilvo presui beigi "šoninei" skirti pratimukai, susirinkti iš žurnalų ir asmeninės patirties (pradedant atsilenkimais baigiant "laiveliais" ir kojyčių kilnojimais), pasisukiojimas 10 min ant disko ir pabaigai tempimas...

ir nuo praeitos savaitės mano namudinį sporto klubą bėgiojimas po pusvalandį po parką papildė - iš tikrųjų tai pradėjus ir išlindo "nėštumas"  doh.gif siaubas.

Neskaitant apsilimo, nuo to nuo ko pradedam treniruote, ta vieta ir labiausiai stiprinam. Tad norint deginti lasinukus nuo pilvo, reikia daryti pratimus pilvukui galiausiai.

Po apsilimo arba po cardio daryk tempima pilvukui - efektyvesnis, nes raumuo pailsejes, nesusitraukes. Taip pat statinis tempimas yra geriau uz spirokliavima.

Darant atsilenkimus, nedaryk didelem amplitudem, pakelk tik pecius.

Man asmeniskai patinka "minti dvirati" - kruvis nera didelis, nes po viena koja nuleidziame, pats tas ne auginti raumenukus, o deginti riebaliukus.
Giagute
Tempimą darau tiek po pratimų, tiek po bėgiojimo, su atsilenkimais irgi viskas matau ok.
Dviratis irgi įeina, ir lyg ir netausoju savęs labai su visa mankšta, paprakaituoju kaip reikalas.

bet kodėl tas lašinys išsikėlė, po galais? g.gif

QUOTE(*tiute* @ 2009 05 11, 21:31)
Po apsilimo arba po cardio daryk tempima pilvukui - efektyvesnis, nes raumuo pailsejes, nesusitraukes. Taip pat statinis tempimas yra geriau uz spirokliavima.
Darant atsilenkimus, nedaryk didelem amplitudem, pakelk tik pecius.

*tiute*
QUOTE(Giagute @ 2009 05 11, 21:35)
bet kodėl tas lašinys išsikėlė, po galais?  g.gif
*

na nzn nzn... smile.gif is to kiek supratau galiu pasakyti tiek, kad per intesyviai raumuo sustiprintas. daugiau ne mano ziniom ax.gif

dar cia neblogas straipsnis: http://www.tvirtas-kunas.lt/treniruotes/pr...menu-treniruote
Giagute
Oho, gal per stipriai pasakiau - į atletes tai netaikau.. lotuliukas.gif ir tas raumuo kolei kas tai po geru gelbėjimo ratu apsaugotas šildosi - kaipgi įmanoma jį per daug sustiprinti? lotuliukas.gif

QUOTE(*tiute* @ 2009 05 11, 21:40)
na nzn nzn... smile.gif is to kiek supratau galiu pasakyti tiek, kad per intesyviai raumuo sustiprintas. daugiau ne mano ziniom  ax.gif

dar cia neblogas straipsnis: http://www.tvirtas-kunas.lt/treniruotes/pr...menu-treniruote
*

vabalas
o gal tavo laikysena netaisiklinga, ty dubens padetis ? tada pilvas atsikisa...
Giagute
tada jau nuo pat senovės turėčiau vaikščiot atsikišus smile.gif bet ne, viskas ten ok su manim smile.gif tik va riebaliukas, iki sportų vienodai tolygiai gyvavęs aplink visą liemenį, subėgo pilvo sritin pasirodyt niekšas doh.gif

QUOTE(vabalas @ 2009 05 12, 09:45)
o gal tavo laikysena netaisiklinga, ty dubens padetis ? tada pilvas atsikisa...
*

ernesin
QUOTE(Giagute @ 2009 05 11, 16:04)
man padidėjo pilvukas  verysad.gif tikrai jaučiu, kad po lašinuku yra kietas raumenukas, bet ar gali būti taip, kad dėl to ir riebaliukai visi labiau išsikėlė?

Gal dar kuriai nors panašiai buvo?..
*

Man tas pats, o aš maniau, kad man taip vienai, pats presas tvirtėja, bet kartu tie riebalai stumiasi į priekį doh.gif. Šiaip tokie "suskystėję", tai kaip ir ženklas kad tirpsta, bet vaizdelis tai dar žiauresnis nei prieš tai doh.gif

QUOTE(*tiute* @ 2009 05 11, 20:40)

Tikrai daug neblogų patarimų, daug ko nežinojau drinks_cheers.gif
evellyn
QUOTE(*tiute* @ 2009 05 11, 20:34)
Papasakok konkreciau, ka darai pilvukui, kokiu kruviu? Ar darai tempimo pratimus?
*

laba diena marginos smile.gif
as sportuoju jau 11m ir profesonaliai ir kasdieniskai, tikrai per si laikotarpi daug ka supratau ir suzinojau:)
taip kad noriu pasidalinti tuo, ka zinau ir ka pati darau: norint pilvuka isryskinti ir pabrezti presiuko faormas, reikia daryti atsilenkimus ir tiek koju kilnojimus atsigulus, labai letai (pabreziu kam blogai su nugara koju nekilnokite)
jei norite tiesiog sauso pilvuko, darykite pratimu kuo greitesniame tempe, bet teisingai kvepuojan t.y. pries sutraukiant raumeni ikvepti nosimi ir lenktis ar kelti kojas, o iskvepti pro burna kartu su judesiu gryztant atgal.smile.gif
NEPAMIRSKIT TEMPIMO PRATIMU, TAI PRIVALUMAS!!! KUNO LINOJOMS smile.gif
Giagute
Valio!! drinks_cheers.gif aišku, čia džiaugsmas pro ašaras lotuliukas.gif , bet smagu sutikt bent vieną kuriai ta pati bėda gyvenimą gadina ax.gif

O kiek laiko jau sportuoji?

QUOTE(ernesin @ 2009 05 12, 13:37)
Man tas pats, o aš maniau, kad man taip vienai, pats presas tvirtėja, bet kartu tie riebalai stumiasi į priekį doh.gif. Šiaip tokie "suskystėję", tai kaip ir ženklas kad tirpsta, bet vaizdelis tai dar žiauresnis nei prieš tai doh.gif

ernesin
QUOTE(Giagute @ 2009 05 12, 16:01)
Valio!!  drinks_cheers.gif  aišku, čia džiaugsmas pro ašaras  lotuliukas.gif , bet smagu sutikt bent vieną kuriai ta pati bėda gyvenimą gadina  ax.gif

O kiek laiko jau sportuoji?
*

Šiaip nuo paauglystės biggrin.gif , bet visos žinom, kad pritrūkus valios karts nuo karto viską apleidžiam, dabar vėl sąžiningai sportinuosi 1,5mėn., bet pagrinde užsiiminėjau BF, nes prisiskaičiusi buvau, kad efektuviausiai mažėja apimtys, bet man tai netiko schmoll.gif, po apačia lyg ir visur sutvirtėjo, bet iš išorės tiek ant pilvo, tiek ant kojų viskas išlipo doh.gif.
Taigi vėl noriu sugryžti prie intensyvaus sporto, nes praeityje jis man buvo veiksmingas, tik šiuo metu neturiu galimybės vaikščioti į sporto klubus, tai ieškausi veiksmingiausių pratimų namų sąlygomis ax.gif .
*tiute*
QUOTE(ernesin @ 2009 05 12, 17:27)
Šiaip nuo paauglystės biggrin.gif ,

Taigi vėl noriu sugryžti prie intensyvaus sporto, nes praeityje jis man buvo veiksmingas, tik šiuo metu neturiu galimybės vaikščioti į sporto klubus, tai ieškausi veiksmingiausių pratimų namų sąlygomis ax.gif .
*

tai nesi naujoke sportuose bigsmile.gif
visi pratimai veiksmingi, tik reikia nuolat juos daryti mirksiukas.gif
Giagute
Tai taip taip. Dabar svarbiausia toliau sportuot, kad neužsigulėtų tie išlindę grožiai lotuliukas.gif

Kantrybės linkiu - ir sau, ir kitoms 4u.gif
pandutė
sveikutes,o as nezinau ka daryti su savo pilvu,pas mane jis nera didelis,bet po gimdymo liko kabeti ant pilvo oda o striju tai kosmaras,geda net i pliaza nueit,ar kuriai po nestumo liko oda kabanti ir kaip ja pasalinot?
Papildyta:
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 06 19, 14:53)
Atsilenkimų negalima daryti tada, kai turi problemų su stuburu ar šiaip - esi spec. grupės sportininkas (kitos sveikatos problemos). Visos kitos negalėjimo priežastys paprastai įvardijamos vienu žodžiu - tingėjimas cool.gif
Beje, geriau keli techniškai teisingi atsilenkimai, negu keliasdešimt neteisingų.
*

o kaip skaitosi teisingas sportas?as nelabai moku kvepuot,nezinau kada ikvept kada iskvept
*tiute*
QUOTE(pandutė @ 2009 05 13, 09:07)
sveikutes,o as nezinau ka daryti su savo pilvu,pas mane jis nera didelis,bet po gimdymo liko kabeti ant pilvo oda o striju tai kosmaras,geda net i pliaza nueit,ar kuriai po nestumo liko oda kabanti ir kaip ja pasalinot?
Papildyta:

o kaip skaitosi teisingas sportas?as nelabai moku kvepuot,nezinau kada ikvept kada iskvept
*

itempiant (ar kitaips sutraukiant) raumenukus iskeviam
istempiant - ikvepiam
ernesin
QUOTE(*tiute* @ 2009 05 17, 09:45)
itempiant (ar kitaips sutraukiant) raumenukus iskeviam
istempiant - ikvepiam
*

Kitaip tariant, darant pratimą - iškvepiam, gryžtant į pradinę padėtį - įkvepiam? unsure.gif
*tiute*
QUOTE(ernesin @ 2009 05 17, 11:29)
Kitaip tariant, darant pratimą - iškvepiam, gryžtant į pradinę padėtį - įkvepiam?  unsure.gif
*

tikriausiai kad taip, na kad uzsitikrinti:

tarkim darant atsilekimus - keliantis iskvepiam, o griztant - ikvepiam. Apatinei pilvo daliai, kai keliame kojas iskvepiam, leidziant - ikvepiam.

Si ta jau pridariau pilvukui: http://vitossportas.blogspot.com/2009/05/pilvukas.html ax.gif
ernesin
QUOTE(*tiute* @ 2009 05 17, 10:36)
tikriausiai kad taip, na kad uzsitikrinti:

tarkim darant atsilekimus - keliantis iskvepiam, o griztant - ikvepiam. Apatinei pilvo daliai, kai keliame kojas iskvepiam, leidziant - ikvepiam.

Si ta jau pridariau pilvukui: http://vitossportas.blogspot.com/2009/05/pilvukas.html  ax.gif
*

Ai, tai vadinasi atvirkščiai aš darau, kai lenkiuosi(sunkiau) - iškvepiu, kai gryžtu(lengviau) - įkvepiu. Kažkada net dviejuose sporto klubuose treneriai taip rekomendavo, bet jie gal žiūti kaip vyrams "kūbikus" auginti, o mums moterims norint sudeginti riebalus turbūt reikia daryti kaip mokini tu blush2.gif Na bent jau sprendžiant iš tavo figūtos tongue.gif

Ačiū už pratimukus 4u.gif
*tiute*
QUOTE(ernesin @ 2009 05 17, 11:55)
Ai, tai vadinasi atvirkščiai aš darau, kai lenkiuosi(sunkiau) - iškvepiu, kai gryžtu(lengviau) - įkvepiu.

Ačiū už pratimukus 4u.gif
*

Tu teisingai darai smile.gif lyg taip ir rasiau... g.gif

jogoje buna daro atvirksciai - atliekant tempima ikvepiama ir pilvas irtaukiamas - bet cia statinis pratimas

i sveikata mirksiukas.gif
ernesin
QUOTE(*tiute* @ 2009 05 17, 10:59)
Tu teisingai darai smile.gif lyg taip ir rasiau...  g.gif

jogoje buna daro atvirksciai - atliekant tempima ikvepiama ir pilvas irtaukiamas - bet cia statinis pratimas

i sveikata  mirksiukas.gif
*

Na pagaliau išsiaiškinome biggrin.gif , o tai kai pastoviai darau ir manau, kad gal neteisingai, tai stimulas mažesnis stengtis tongue.gif
Gero sekmadienio visoms 4u.gif
ernesin
*tiute* noriu paklausti, dviratį kai darai, kojas suki lanku, ar tiesiog išstuminėji po vieną koją į priekį ir kaip būtų geriau iš šių dviejų variantų? mirksiukas.gif
Ačiū 4u.gif
*tiute*
Nei tai suku lanku, nei tai ne... Tiek tiesiant koja, tiek lenkiant ir traukiant prie saves daugiau kojas keliu per virsu. Auksciausias taskas, iki 30- 40 laipnsiu kampo, buna, kai koja tiesi ir tada tiesia ja leidziu zemyn. Traukiant koja prie saves, taip pat keldama i virsu. Net buna taip, kad jos abi susitinka budamos tiesios.

Kaip bedarytum, esme islieka tokia, kad pilvukui pagrindinis kruvis tenka, kai koja buna tiesi, tada leidi zemyn ir ja keli nuo zemes. Kai koja jau sulenkta ir ja trauki prie saves, cia praktiskai pilvukas nedirba, jis dirbtu tada, kai kartu su kojomis kiltu dubuo, ta padaryti galima kai kilnoji abi kojas.
FoxLady
Nors darau atsilenkimus kiekviena diena bet dar tik menesi laiko o taip jau norisi tu rezultatu.. biggrin.gif Tada ir upas labiau atsirastu, jei dar po men niekas nepasikeis tai kazin ar beturesiu valios blush2.gif Siaip esu labai kudute, nu bet kur ta pilva det doh.gif Is mamos turbut paveldejau biggrin.gif
uogyteG
atsilenkimus darai?dar pabandyk ir kojas kelt i virs, pilnai nenuleit. gulint ant nugaros. dirbs kiti pilvo raumenys
Lamelaa
Sveikos. Jau pora menesiu kas vakara darau atsilenkimus, minu dviratuka ore ir dar pora pratimuku..tai pirvukas apmazejo ir aiskiai matosi presas patreniruotas..bet..aplink bamba niekaip nekrinta riebaliukai..apmazejo, bet visai sunaikinti neina..kokiu pratimu galit patarti, kad juos panaikinciau? ax.gif aciu.
ROMA'ntike
QUOTE(Lamelaa @ 2009 05 28, 21:16)
Sveikos. Jau pora menesiu kas vakara darau atsilenkimus, minu dviratuka ore ir dar pora pratimuku..tai pirvukas apmazejo ir aiskiai matosi presas patreniruotas..bet..aplink bamba niekaip nekrinta riebaliukai..apmazejo, bet visai sunaikinti neina..kokiu pratimu galit patarti, kad juos panaikinciau? ax.gif aciu.
*

Na čia patarčiau jau iš bodyflexo pratimukus pilvui daryti,tikrai veiksminga ir gerai padeda.Atsimenu kai svėriau 70kg dariau kiekvieną ryta bodyflexą,tai pilvukas pirmoje eilėje sumažėjo, sunkiau nuo šlaunų krito svoris,tai liemuo pas mane dabar gal kokių 60 cm blush2.gif mintyse galvoju vėl gryžti prie šių pratimų.
Nes bodyflexas būtent ir degina riebaliukus,o paderinusi su atsilenkimais manau įgautum gražų pilvuko presą.Ir kad oda nekabotų (čia įpatingai kas po gimdymo),reikia problematišką vietą grudinti šalto karšto vandens srovelėmis ax.gif
be*starlet
QUOTE(ROMA'ntike @ 2009 05 31, 14:49)
Na čia patarčiau jau iš bodyflexo pratimukus pilvui daryti,tikrai veiksminga ir gerai padeda.Atsimenu kai svėriau 70kg dariau kiekvieną ryta bodyflexą,tai pilvukas pirmoje eilėje sumažėjo, sunkiau nuo šlaunų krito svoris,tai liemuo pas mane dabar gal kokių 60 cm blush2.gif
*

oj, labai domina pratimukai bodyflexo, gal turi kokiu paveiksliuku, kaip daryt ir pan.? Ypac presui, nes nepasiduoda mano pratimams sporto saleje.
shlepsė
QUOTE(be*starlet @ 2009 06 01, 13:13)
oj, labai domina pratimukai bodyflexo, gal turi kokiu paveiksliuku, kaip daryt ir pan.? Ypac presui, nes nepasiduoda mano pratimams sporto saleje.
*

Aha ir mane domina kaip ten kvepuoti reikia g.gif biggrin.gif
Egloshke
QUOTE(rujo @ 2009 06 04, 11:51)
Aha ir mane domina kaip ten kvepuoti reikia  g.gif  biggrin.gif
*

Siūlau iš zuikelio pasimokyt biggrin.gif Labai teisingai kvėpuoja 4u.gif
shlepsė
QUOTE(Egloshke @ 2009 06 04, 15:02)
Siūlau iš zuikelio pasimokyt biggrin.gif Labai teisingai kvėpuoja 4u.gif
*

Tai kad ausu tokiu neturiu biggrin.gif
ernesin
QUOTE(rujo @ 2009 06 04, 16:27)
Tai kad ausu tokiu neturiu  biggrin.gif
*

O jei rimčiau, tai nueikite i temą "Bodyflex" ir tikrai bus aišku kaip tai daryti mirksiukas.gif Per paveiksliukus nieko nepamatysite, reikia perskaityti informaciją rolleyes.gif
shlepsė
QUOTE(ernesin @ 2009 06 04, 16:40)
O jei rimčiau, tai nueikite i temą "Bodyflex" ir tikrai bus aišku kaip tai daryti mirksiukas.gif Per paveiksliukus nieko nepamatysite, reikia perskaityti informaciją rolleyes.gif
*

Aciu, jau skaitineju 4u.gif
<Goddess>
Sveikos jungiuosi prie jusu smile.gif jau kaip pora sav. darau pilvo pratimus bigsmile.gif noriu grazaus pilvuko biggrin.gif
po gimdymo liko pilvukas doh.gif skura su daug striju,nors praejo jau 4 metai,bet pilvukas nedingo,o auga unsure.gif pasiryzau sportuoti namuose smile.gif
kaip ta bjaure skura,rinke panaikinti nuo pilvo? g.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 05 13, 09:07)
*

pas mane irgi tas pats doh.gif liko ta skura doh.gif jau keturi metai doh.gif verysad.gif ,pilvukas pradejo augi tai nutariau,kad reikia susimti fitness4.gif
rasiuxxx
GAL KAS ZINOT GERU PRATIMU VIRSUTINIAM PILVO PRESUI? g.gif PAS MANE PO GIMDYMO NELIKO NEI STRIJU, NEI PILVAS NUKARO, NETGI TRENERE SAKE KAD IR PRESAS YRA NEBLOGAS, BET JEI GERAI PAVALGAU AR PILVE PRISIKAUPIA DUJU, TAI PILVAS ISSOKA KAIP PAS NESCIA... YPATINGAI VIRSUTINEJE DALYJE blink.gif O SIAIP ATRODO LYG IR NERA JOKIO PILVO KOL NEISPUCIA PAVALGIUS... JAU GAL NIEKAD ATGAL NESUSOKS TIE MANO RAUMENYS unsure.gif GAL KAS TURIT PANASIA PROBLEMA?
ernesin
QUOTE(rasiuxxx @ 2009 06 08, 12:08)
GAL KAS ZINOT GERU PRATIMU VIRSUTINIAM PILVO PRESUI? ...
*

pasižiūrėk čia tiute's nuorodėlę, turėtum rasti savo presiukui naudos mirksiukas.gif
QUOTE(*tiute* @ 2009 05 17, 11:36)
FoxLady
Na mergytes kaip jum sekasi dailinti pilvukus? Ar matote rezultatus, ar nors vienai akivaizdziai sumazejo apimtys? blush2.gif Na as nors ir neseniai dar sportinuos, beveik du menesius, bet pratimus pilvui darau kiekviena diena ryte ir vakare, nu bet rezultatai tai nuliniai doh.gif
vredna
QUOTE(FoxLady @ 2009 06 14, 10:55)
Na mergytes kaip jum sekasi dailinti pilvukus? Ar matote rezultatus, ar nors vienai akivaizdziai sumazejo apimtys? blush2.gif Na as nors ir neseniai dar sportinuos, beveik du menesius, bet pratimus pilvui darau kiekviena diena ryte ir vakare, nu bet rezultatai tai nuliniai doh.gif
*

o teisinga mityba + kardio nepamiršti? smile.gif vien pilvo pratimais preso nepasidarysi mirksiukas.gif
migliux
QUOTE(vredna @ 2009 06 14, 11:00)
o teisinga mityba + kardio nepamiršti? smile.gif  vien pilvo pratimais preso nepasidarysi  mirksiukas.gif
*

Aš sportuoju jau beveik metus, presas stiprus bet atsikratyti sluoksniuko ant pilvo nepavyksta g.gif Nežinau kaip jo atsikratyt g.gif
vredna
QUOTE(migliux @ 2009 06 14, 19:17)
Aš sportuoju jau beveik metus, presas stiprus bet atsikratyti sluoksniuko ant pilvo nepavyksta  g.gif  Nežinau kaip jo atsikratyt  g.gif
*

va čia ir yra "linksmoji dalis" smile.gif reikia mažint riebalinį sluoksnį tada išryškės presiukas smile.gif
migliux
QUOTE(vredna @ 2009 06 14, 22:09)
va čia ir yra "linksmoji dalis"  smile.gif  reikia mažint riebalinį sluoksnį tada išryškės presiukas smile.gif
*

Kaip sumažint? unsure.gif g.gif Aš ir taip plona 178 cm, 60 kg doh.gif
ella*
na ka mergaites, as taip pat grazinu savo pilvuka pratimukais ivairiais tongue.gif turiu filmuka toki gan nebloga, nors ir matosi kad senovinis jis toks biski biggrin.gif 8 min manksta su pratimais skirtais vien pilvo presui, na nezinau ar jie veiksmingi, bet lyg man ir padeda, neilgai dar darau, tai ziuresim kaip bus toliau thumbup.gif
koritsaki
QUOTE(ella* @ 2009 06 19, 19:43)
  turiu filmuka toki gan nebloga, 8 min manksta su pratimais skirtais vien pilvo presui,
*

o gal gali tuo filmuku pasidalint? 4u.gif
ella*
na tuomet reiks emailo man mirksiukas.gif
ella*
na ikelsiu nuoroda kur ikeliau si video, tik ten tik 10 asmenu ji bus galima atsisiusti, na tai kas spesit tai thumbup.gif http://rapidshare.com/files/246349003/pres..._minut.AVI.html
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.