Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: tetis - kompiuterio auka
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2
rosenka
wub.gif labai myliu savo zmoguti, galeciau prirasyti tiek geru zodziu.... Taciau tiesiog uzmusa viena smulkmena - sedejimas prie kompiuterio. Gristu is darbo, viskas padaryta namie, vaikutis priziuretas, namai sutvarkyti, maistas pagamintas, mano zmogus sedi prie kompiuterio - vienoj rankoj mazius, kitoj pelyte ir , kad zaidzia....... Galetu nenueiti iki ryto biggrin.gif nuo tos dezes. Suprantu, kad zmogui reikia pailseti, bet ar tai poilsis? Pasiurpinu, kad ismesiu per balkona monitoriu jei nenueis nuo jo, tai siaip taip, siaip taip nuslenka... bigsmile.gif
Ar kas nors susiduria su tokia problema, kaip sprendziat ta klausima?
GalBut
QUOTE(rosenka @ 2008 05 29, 15:56)
Gristu is darbo, viskas padaryta namie, vaikutis priziuretas, namai sutvarkyti, maistas pagamintas, mano zmogus sedi prie kompiuterio  - vienoj rankoj mazius, kitoj pelyte

Kame problema?...kompas jam įdomiau negu tu?...čia ne jo problema...tu neįdomi...nuvarysi nuo kompo,ras kitų įdomybių...nes tu nuobodi,pavargusi,zyzla,burbeklė ar pan....
marlen
QUOTE(GalBut @ 2008 05 29, 17:11)
Kame problema?...kompas jam įdomiau negu tu?...čia ne jo problema...tu neįdomi...nuvarysi nuo kompo,ras kitų įdomybių...nes tu nuobodi,pavargusi,zyzla,burbeklė ar pan....
*

na kam taip griežtai mirksiukas.gif tiesiog tai pas pats,kaip ir alkoholizmas,narkomanija ir pan.bet nemanau,kad autorės vyras tikras ligonis,nes,kaip rašė,ir namai prižiūrėti,ir vaiku pasirūpinta 4u.gif Tiesiog gal reikėtų kokių pramogų daugiau,išeiti pasižmonėti kur....
joviliukste
lotuliukas.gif oi, tas pats butu jei leisciau lotuliukas.gif bet as greit, brangusis i parka, brangusis i parda, gal filma paziurim, gal einam pasivaiksciot, jei tai nepadeda - pasiulau kai ka intymesnio ax.gif visada pasiraso thumbup.gif lotuliukas.gif siaip vakare stengiames filma paziuret, ka paveikt kartu, bet daugiausia mano iniciatyva ax.gif bet kartais savaitgali pabega anksti is lovos pazaist su playstation, bet nieko nesakau, nes kai tik ateinu isjungia, ir veikiam ka nors kartu....bet buna vakaru kai as nieko nenoriu, tada jis gali pasedeti, autobanginius paskaityt ar siaip ka, leidziu ir jam....juk nesazininga kad tik as 000164.gif lotuliukas.gif
nusiramink, pasiulyk ka veikt idomaus mirksiukas.gif
rosenka
GalBut biggrin.gif aciu uz komentara tongue.gif Matai, as labiau pripazystu bendravima su gyvais zmonemis, nei zaidimus dezeje. Zmogus turi ir ten pasisedeti, as nieko pries. Beda ta, kad as jo niekaip neisveju pasibuti su draugais lotuliukas.gif Noretusi, kad zmogus be namu turetu dar ir kitu uzsiemimu. Tiesiog bijau, kad uzsisedes su vaiku ir kompe. Nors zaidziam ir kartu, bet noretusi, kad ir su draugais pabutu, drinks_cheers.gif kartais pasiurbtu , tiesiog gyventu realiame pasaulyje
Papildyta:
QUOTE(joviliukste @ 2008 05 30, 00:00)
lotuliukas.gif oi, tas pats butu jei leisciau  lotuliukas.gif bet as greit, brangusis i parka, brangusis i parda, gal filma paziurim,  gal einam pasivaiksciot, jei tai nepadeda - pasiulau kai ka intymesnio  ax.gif visada pasiraso  thumbup.gif  lotuliukas.gif siaip vakare stengiames filma paziuret, ka paveikt kartu, bet daugiausia mano iniciatyva  ax.gif bet kartais savaitgali pabega anksti is lovos pazaist su playstation, bet nieko nesakau, nes kai tik ateinu isjungia, ir veikiam ka nors kartu....bet buna vakaru kai as nieko nenoriu, tada jis gali pasedeti, autobanginius paskaityt ar siaip ka, leidziu ir jam....juk nesazininga kad tik as  000164.gif  lotuliukas.gif
nusiramink, pasiulyk ka veikt idomaus  mirksiukas.gif
*

joviliukste , as ir taip mirksiukas.gif primastau kaip ji uzimti, kad atplesti nuo tos dezes bigsmile.gif Tik neramina tai, kad zmogus is ties labai veiklus, amziais pats primastydavo visokiu uzsiemimu, visada judejime budavom, o su vaiko gimimu pasidare kambarinis biggrin.gif , nesinori, kad uzsidarytu zmogus ir sunyktu.As vis sakau, kad vietoj to, kad kompe sachmatais zaidzia, tai eitu su draugais pazaisti tais paciais sachmatais, taciau is namu nei krypt... uz tai ir erzina. Norisi zmogui kaip geriau padaryti, o gaunasi... O geriausi budai nuvilioti nuo kompo, tai "pasiniurkyti" ir einam masina plauti, poliruoti. Tada as pirma, o jis is paskos su dziaugsmu thumbup.gif
parazitas
labai pažįstama problema. aš pats labai mėgstu sėdėti prie kompiuterio ir turiu pora žaidimų, kuriuos su malonumu žaisčiau, bet... žmona tiesiog iš proto eidavo kai tik užsimindavau apie tokią galimybę, nes tai atimtų paskutinę galimybę bendrauti (dirbu per du darbus, tai matomės kiek per mažai). dabar ji galvoja taip pat, bet supranta jog tai tėra būdas atsipalaiduoti ir retkarčiais pavyksta susitarti.
kitas dalykas yra tas, kad man pačiam vis mažiau to norisi, atsiranda vis įdomesnių ir naudingesnių dalykų.
šiaip tai siūlyčiau nedaryti iš to problemos. vat jeigu neitų "pasiniurkyti" ar prie auto, tai tada gal ir būtų problema.

"Nors zaidziam ir kartu, bet noretusi, kad ir su draugais pabutu, drinks_cheers.gif kartais pasiurbtu , tiesiog gyventu realiame pasaulyje"

o gal jam kažkuo tas realus pasaulis mažiau pradėjo patikti? kartais PC žaidimai suteikia iliuzinį kontrolės jausmą, kad nuo tavęs kažkas priklauso. taip žmogus sprendžia savo vidinius nerimus.
rosenka
aš pats labai mėgstu sėdėti prie kompiuterio ir turiu pora žaidimų, kuriuos su malonumu žaisčiau, bet... žmona tiesiog iš proto eidavo kai tik užsimindavau apie tokią galimybę

As tai kazkaip susivaldau, nebambu... suprantu , kad galima ir taip praleisti kazkokia dali laiko, tad nunesu kavos, brendzio ipilu, saldainiu. Taciau buna, kad uzsisedi prie kompo ir tada jau biesina, tada tenka gudrumu nuvilioti nuo tos prakeiktos dezes biggrin.gif Kartais rimtai svarstau galimybe ismesti per langa ax.gif
Mertišė
Manau,kad visdėlto tai idelus vyras. Kad taip manasis taip daug nelakstytu savaitgaliais su chebra į barą, į futbolą, namuose dažniau pabūtų su manimi,galų gale tegul ir prie to kompo pasėdi,kad tik nors kiek pabūtų šalia.O pramogų tai aš rasčiau, bet kai matau žmonės daro problemą,kai vyras namus sutvarkes vakare prie kompo pasėdi,problemos.kurios mano manymu nėra,tai tyliu,nebežinau ką pridurti.
rosenka
QUOTE(Mertišė @ 2008 05 30, 12:28)
Manau,kad visdėlto tai idelus vyras. Kad taip manasis taip daug nelakstytu savaitgaliais su chebra į barą, į futbolą, namuose dažniau pabūtų su manimi,galų gale tegul ir prie to kompo pasėdi,kad tik nors kiek pabūtų šalia.O pramogų tai aš rasčiau, bet kai matau žmonės daro problemą,kai vyras namus sutvarkes vakare prie kompo pasėdi,problemos.kurios mano manymu nėra,tai tyliu,nebežinau ką pridurti.
*

Mertise, prie gero greit priprantam biggrin.gif ir norisi dar geriau - tiesiog norisi, kad jam gera butu.
Mimuke
wub.gif labai myliu savo zmoguti, galeciau prirasyti  tiek geru zodziu.... Taciau tiesiog uzmusa viena smulkmena - sedejimas prie kompiuterio. Gristu is darbo, viskas padaryta namie, vaikutis priziuretas, namai sutvarkyti, maistas pagamintas, mano zmogus sedi prie kompiuterio  - vienoj rankoj mazius, kitoj pelyte ir , kad zaidzia....... Galetu nenueiti iki ryto biggrin.gif nuo tos dezes. Suprantu, kad zmogui reikia pailseti, bet ar tai poilsis? Pasiurpinu, kad ismesiu per balkona monitoriu jei nenueis nuo jo, tai siaip taip, siaip taip nuslenka... bigsmile.gif 
*

kad tik tokios problemos irnesakyk.gif
o kai grizti ir jei nenori, kad sedetu prie pc uzsiimkit/uzimk kokia idomesne veikla smile.gif
katuksss
QUOTE(Mertišė @ 2008 05 30, 12:28)
*

tai kai tiek sedi tik tai idealu. o ka daryt kai vyras tik grizes, isideda vakariene ir prie kompo ir iki nakties ten sedi nei vaiko nei zmonos nemato
doh.gif
Mertišė
Na kas belieka, tik sugadinta tą kompiuteri, kuriam laikui, kad atsikvošėtų. Žinoma kiekvienoje šeimoje viskas vis kitaip ir nėra ko lyginti g.gif
rosenka
QUOTE(Mertišė @ 2008 06 03, 11:36)
Na kas belieka, tik sugadinta tą kompiuteri, kuriam laikui, kad atsikvošėtų. Žinoma kiekvienoje šeimoje viskas vis kitaip ir nėra ko lyginti g.gif
*

biggrin.gif maniskis skiria mums laiko, pliurpia ka veike per diena, kaip sauskelnes keite, kaip valge, ka lauke mate, bet randa laiko ir prie kompo pasedeti. Tai as profilaktiskai, pagasdinu, kad ismesiu per langa kompa, kad neuzsimirstu jog gyvena realiame pasaulyje. Kol kas dar neteko ivykdyti "gasinimu" ....o ir nelabai padetu, nes viena ismetus, liktu antras... g.gif
Ilgakase
Cia tai moteriskei kuri vyru skundziasi:
Ne, nu bet tu ir pavarai. Vyras vaika priziuri, veda ji i lauka, namus tvarko, valgyt padaro ir net PASAKOJA ka veike per diena, kaip sauskelnes keite. Cia ne vyras, cia stebuklas!!!!! Cia praktiskai visu moteru svajone butu toki vyra turet! Tai sazines turek neleisti jam pailseti, pasedeti prie kompo. Juk ir pati sedi prie to kompo, jei forume zinutes rasai.
Gal nori pasimainyt su manim. pas mane situacija truputi kita - vyras dirba, o as auginu namie vaikus. Bet kaip ir pas katuksss, mano vyras tik grizes pasiima valgyt ir tiesiai prie kompo. ir praziuri i ta dezute iki pat nakties. jei galetu tai ir i tualeta su kompu keliautu. Neimanoma nei pasisneket, o apie namu tvarkyma ar vaiku isvedima i lauka nera net kalbos! Nu nebent istempiu i kokia maksima ar kas nors pakviecia i svecius - tai dar pabunam kartu.... sad.gif As tai as (esu katinas, kuris megsta vaikscioti vienas), bet vaiku gaila, kad auga kaip ir be tevo....
rosenka
QUOTE(Ilgakase @ 2008 06 06, 13:42)
Cia tai moteriskei kuri vyru skundziasi:
Ne, nu bet tu ir pavarai. Vyras vaika priziuri, veda ji i lauka, namus tvarko, valgyt padaro ir net PASAKOJA ka veike per diena, kaip sauskelnes keite. Cia ne vyras, cia stebuklas!!!!! Cia praktiskai visu moteru svajone butu toki vyra turet! Tai sazines turek neleisti jam pailseti, pasedeti prie kompo. Juk ir pati sedi prie to kompo, jei forume zinutes rasai.
Gal nori pasimainyt su manim. pas mane situacija truputi kita - vyras dirba, o as auginu namie vaikus. Bet kaip ir pas katuksss, mano vyras tik grizes pasiima valgyt ir tiesiai prie kompo. ir praziuri i ta dezute iki pat nakties. jei galetu tai ir i tualeta su kompu keliautu. Neimanoma nei pasisneket, o apie namu tvarkyma ar vaiku isvedima i lauka nera net kalbos! Nu nebent istempiu i kokia maksima ar kas nors pakviecia i svecius - tai dar pabunam kartu.... sad.gif As tai as (esu katinas, kuris megsta vaikscioti vienas), bet vaiku gaila, kad auga kaip ir be tevo....
*

Labute,
Gink Dieve, nesiskundziu as savo vyru, as tik noriu jam ko geriausia, kad su draugais pabutu, na, gyventu...neuzsidarytu, nenoriu, kad sunyktu...
Jurada
QUOTE(rosenka @ 2008 06 03, 17:00)
biggrin.gif  maniskis skiria mums laiko, pliurpia ka veike per diena, kaip sauskelnes keite, kaip valge, ka lauke mate, bet randa laiko ir prie kompo pasedeti. Tai as profilaktiskai, pagasdinu, kad ismesiu per langa kompa, kad neuzsimirstu jog gyvena realiame pasaulyje. Kol kas dar neteko ivykdyti  "gasinimu"  ....o ir nelabai padetu, nes viena ismetus, liktu antras... g.gif
*

Ieškome problemų kur jų nėra.. Įdomu, kaip manasis sureaguotų, jei pagrąsinčiau kad išmesiu kompą pro langą g.gif Jam kompas iš dalies pragyvenimo šaltinis ,ir pažaidimams randa laiko, ir namai apversti - kūrybinis kompiuteristo chaosas bigsmile.gif , pas draugus neprašomas kartais traukia, ypač per kašio čempionatus biggrin.gif .
Būna ir valgymo prie kompo, ir alučio. Ir ką - nervus gadinti,nepakeisi. Kodėl aš turėčiau jį nutraukti nuo kompo, tegu jis kartais iš rutinos mane ištraukia ir sako: Brangute, eik pasilinksminti - aš vaikus pažiūrėsiu lotuliukas.gif
smalsutis
Jei norite susipykti su savo partneriu - butinai uzdrauskite jam daryti tai, kas jam patinka ar yra jo hobby. Ir jus gana greitai pajusite, kaip jis jusu nekencia
Ilgakase
Šiaip ar taip, kiekvienas mes žinome, kas mums geriausia. Kodėl žmona manosi turinti teisę apspręsti vyro laisvalaikį? Jei jis nenori niekur eiti, tegu ir neina. Jam to nereikia, jam gerai ir namie. Ir tai, mano manymu, labai šaunu. O kas bus, jei jam taip pradės patikti "išėjimai iš namų" ir nebetrauks atgal, kur gyvena nuolat jo gyvenimą reguliuojanti žmona?
Mes taip dažnai reguliuojam (arba bandom tai daryti) vyrų gyvenimus, laisvalaikį, pomėgius (čia nekalbu apie netinkamą gyvenimo būdą, žalingus įpročius ar pavojingus užsiėmimus), jaučiamės tarsi viršesnės, "žinančios" kaip jam geriau, o nepagalvojame kaip tuo metu jaučiasi vyrai. Aš tai pavyzdžiui bjauriai jausčiausi, jei vyras nuolat eitų iš paskos ir zystų : "gal tu geriau neskaityk knygos, o eik ten ir ten", arba "kam tu taip dažnai kalbi su draugėmis, gal geriau tuo metu patvarkyk kambarius"(nors jie ir taip blizga) ir pan. Juk būtų galima išprotėt. Ir tikrai norėtųsi grįžti namo nebent permiegoti. Ar ne tiesą sakau, ką...pamąstykime....

JVana
QUOTE(rosenka @ 2008 06 06, 12:06)
Labute,
Gink Dieve, nesiskundziu as savo vyru, as tik noriu jam ko geriausia, kad su draugais pabutu, na, gyventu...neuzsidarytu, nenoriu, kad sunyktu...
*

Pradek spresti ir ieskoti problemu savyje.. Regis, jam taip tinka, bet.. tau ne. Galbut tau atrodo, kad jis nyksta, nes tau nebe taip idomu buti su juo kaip pries tai?.. Jausmai nyksta? Stai grizti namo ir zinai, kas ten taves laukia.. Rutina? Nori, kad jis iseitu, prasiblaskytu, "lyg begtu nuo taves"? Hmmmmmm.. kas bega, ta idomu vytis smile.gif
Kad butu nenuspejamas ir idomus.. Ir kad galbut daugiau nebesijaustum kiek kalta, kad jis kaip vyras sedi buitinej erdvej.. juk ne taip tetis ar mama mokino.
Juk tas, kas taip arti nuobodu, nors ir patogu..

Pradek nuo saves.
Maironis
Turiu genialią išeitį. Pripratink jį prie butelio. Tada gers ir nesėdės prie kompo. Vuoliaaaa!!!
Papildyta:
QUOTE(JVana @ 2008 06 10, 19:13)
Pradek spresti ir ieskoti problemu savyje.. Regis, jam taip tinka, bet.. tau ne. Galbut tau atrodo, kad jis nyksta, nes tau nebe taip idomu buti su juo kaip pries tai?.. Jausmai nyksta? Stai grizti namo ir zinai, kas ten taves laukia.. Rutina? Nori, kad jis iseitu, prasiblaskytu, "lyg begtu nuo taves"? Hmmmmmm.. kas bega, ta idomu vytis smile.gif
Kad butu nenuspejamas ir idomus.. Ir kad galbut daugiau nebesijaustum kiek kalta, kad jis kaip vyras sedi buitinej erdvej.. juk ne taip tetis ar mama mokino.
Juk tas, kas taip arti nuobodu, nors ir patogu..
Pradek nuo saves.
*

Geras patarimas. Dar geriau, jei jam surastum meilužę. Tada galėtum vaikytis jį, būtų tikrai labai nenuobodu ir gyvenimas būtų toks pasakiškai įdomus.
Gabe
QUOTE(Jurada @ 2008 06 06, 23:35)
Ieškome problemų kur jų nėra.. Įdomu, kaip manasis sureaguotų, jei pagrąsinčiau kad išmesiu kompą pro langą g.gif  Jam kompas iš dalies pragyvenimo šaltinis ,ir pažaidimams randa laiko, ir namai apversti - kūrybinis kompiuteristo chaosas bigsmile.gif , pas draugus neprašomas kartais traukia, ypač per kašio čempionatus biggrin.gif .
Būna ir valgymo prie kompo, ir alučio. Ir ką - nervus gadinti,nepakeisi. Kodėl aš turėčiau jį nutraukti nuo kompo, tegu jis kartais iš rutinos mane ištraukia ir sako: Brangute, eik pasilinksminti - aš vaikus pažiūrėsiu lotuliukas.gif
*

pas mane panasiai, seniau isterikuodavau, bet padariau isvadas, kad jei klyksiu ir spektaklius kelsiu - nepasikeis niekas schmoll.gif tik sau ir jam nervus gadinsiu, gaisiu laika tokiems reikalams. Graziai susitariam kai man tikrai reikia pagalbos - be jokiu nesamoniu padeda, o jei jam patinka zaist ir taip atsipalaiduot - tegul zaidzia, geriau nei kazkur bastytusi ar nusigertu ax.gif
Gyvenime nepamirsiu kai dar buvau nesusipratele ir nusprendziau atkersyt uz nakvojimus darbe - are dienom naktim, o as su 2 maziukais viena namie fronta laikiau.. istraukiau kieta diska ir paslepiau.. lotuliukas.gif vai kaip maniskis lakste ir ieskojo.. blush2.gif tai buvo vienintelis kartas kai buvau blogiete rolleyes.gif nemokanciai atjunginet - nerekomenduoju tuom uzsiimt, geriau jau net nebandyt ax.gif
GalBut
QUOTE(Gabe @ 2008 06 11, 16:29)
seniau isterikuodavau, bet padariau isvadas, kad jei klyksiu ir spektaklius kelsiu - nepasikeis niekas  schmoll.gif tik sau ir jam nervus gadinsiu

Dar yra protingų moterų,katros sugeba išvadas padaryt...ir tai liečia visus gyvenimo posūkius,įskaitant paklydimus,meilužes...bet nuo kompiuterio pradėt pratintis lengviau..
rosenka
QUOTE(GalBut @ 2008 06 11, 18:12)
Dar yra protingų moterų,katros sugeba išvadas padaryt...ir tai liečia visus gyvenimo posūkius,įskaitant paklydimus,meilužes...bet nuo kompiuterio pradėt pratintis lengviau..
*

lotuliukas.gif
Verslas11
QUOTE(rosenka @ 2008 05 29, 04:56)
wub.gif labai myliu savo zmoguti, galeciau prirasyti  tiek geru zodziu.... Taciau tiesiog uzmusa viena smulkmena - sedejimas prie kompiuterio. Gristu is darbo, viskas padaryta namie, vaikutis priziuretas, namai sutvarkyti, maistas pagamintas, mano zmogus sedi prie kompiuterio  - vienoj rankoj mazius, kitoj pelyte ir , kad zaidzia....... Galetu nenueiti iki ryto biggrin.gif nuo tos dezes. Suprantu, kad zmogui reikia pailseti, bet ar tai poilsis? Pasiurpinu, kad ismesiu per balkona monitoriu jei nenueis nuo jo, tai siaip taip, siaip taip nuslenka... bigsmile.gif 
*

Palik vyra ramybeje... Juk jis viska atlieka, visus namu ruosos darbos... Na nebent pamirsta dar lovoj pareiga blush2.gif
Mr.D & Mrs.J
QUOTE(Verslas11 @ 2008 07 06, 00:31)
Palik vyra ramybeje... Juk jis viska atlieka, visus namu ruosos darbos... Na nebent pamirsta dar lovoj pareiga  blush2.gif
*

manau statistiskai, atsiradus vaikui seimoje, moteris pamirsta savo pareigas lovoje, o ne vyras. visoje sitoje diskusijoje nei viena moteris nepasiule vyra sudominti seksu, o is tiesu tai ir yra didziausia problema seimoje, apie kuria moterys net nenutuokia nes joms tai neaktualu, o vyrui sekso nebuvimas arba per retas seksas vesrcia susirasti kitos veiklos (baras, alus, krepsinis, kompiuteris...)
Jurada
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2008 07 07, 03:07)
manau statistiskai, atsiradus vaikui seimoje, moteris pamirsta savo pareigas lovoje, o ne vyras. visoje sitoje diskusijoje nei viena moteris nepasiule vyra sudominti seksu, o is tiesu tai ir yra didziausia problema seimoje, apie kuria moterys net nenutuokia nes joms tai neaktualu, o vyrui sekso nebuvimas arba per retas seksas vesrcia susirasti kitos veiklos (baras, alus, krepsinis, kompiuteris...)
*

Tai kad mamytės nusikala po vaiko gimimo, bemiegės naktys, naujos pareigos, gyveni tik vaiku, ypač pirmais mėnesiais. Tai kaipgi norėsi taip jau ščyriai g.gif
Tėvelių pagalba ir parama labai reikalinga, ojei ne - kam tada aš turiu naktį atrodyti kaip kokia Emanuelė, kai jėgų nėra. Gal ir man po naktinius klubus lakstyt, kai vaikai paaugs tongue.gif
Mr.D & Mrs.J
QUOTE(Jurada @ 2008 07 07, 21:26)
Tai kad mamytės nusikala po vaiko gimimo, bemiegės naktys, naujos pareigos, gyveni tik vaiku, ypač pirmais mėnesiais. Tai kaipgi norėsi taip jau ščyriai g.gif
Tėvelių pagalba ir parama labai reikalinga, ojei ne - kam tada aš turiu naktį atrodyti kaip kokia Emanuelė, kai jėgų nėra. Gal ir man po naktinius klubus lakstyt, kai vaikai paaugs tongue.gif
*

vadinasi tiems teveliams kurie mamytems padeda be atlygio (sekso), reiketu kojas buciuoti, o ne smerkti kad jis netaip elgiasi jai prie kompo priseda.
Jurada
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2008 07 08, 00:11)
vadinasi tiems teveliams kurie mamytems padeda be atlygio (sekso), reiketu kojas buciuoti, o ne smerkti kad jis netaip elgiasi jai prie kompo priseda.
*

Na taip bent jau pas mus nebūna ax.gif Tik sakau apie tokias situacijas, kai tėveliai be jokio pagrindo trokšta savo moters seksualios be jokių išlygų , nesvarbu, kad tau pienas švirkščia bigsmile.gif , kad kas dvi val keltis, buitis, namai, buitis, namai, ir trumpi išėjimai iš namų(čia aišku žiemos metu). Dabar aišku lakstom po lauką, džiaugiamės vasarėle, ir tegu tėtis džiaugiasi kompu - jis užsidirba papildomai su kompais, gyvenimo džiaugsmas jam smile.gif Tik kartais nervija, kad geriau su šeima paklajotume po gamtą, kol vasara neištirpo.
rosenka
QUOTE(Verslas11 @ 2008 07 06, 00:31)
Palik vyra ramybeje... Juk jis viska atlieka, visus namu ruosos darbos... Na nebent pamirsta dar lovoj pareiga  blush2.gif
*

Ačiū už komentarą. Tik va, kad lovoje ir ne tik, vyras tikrai nepamirštas ir mažius mums nemaišo. Intymumas niekada nebuvo problema mūsų šeimoje.
Papildyta:
QUOTE(Jurada @ 2008 07 10, 10:01)
Na taip bent jau pas mus nebūna ax.gif Tik sakau apie tokias situacijas, kai tėveliai be jokio pagrindo trokšta savo moters seksualios be jokių išlygų , nesvarbu, kad tau pienas švirkščia bigsmile.gif , kad kas dvi val keltis, buitis, namai, buitis, namai, ir trumpi išėjimai iš namų(čia aišku žiemos metu). Dabar aišku lakstom po lauką, džiaugiamės vasarėle, ir tegu tėtis džiaugiasi kompu - jis užsidirba papildomai su kompais, gyvenimo džiaugsmas jam smile.gif Tik kartais nervija, kad geriau su šeima paklajotume po gamtą, kol vasara neištirpo.
*

thumbup.gif aš ir apie tai, kad lai žmogus pasėdi ir prie kompo, nieko prieš, bet kartais taip norisi lauke paslampinėti kartu. Mano žmogutis lyg ir suprato apie ką aš mirksiukas.gif ir dabar viskas tvarkoje thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2008 07 07, 01:07)
*

Pritariu Jums visu 100%. Nebent sveikatos sutrikimai po gimdymo gali trukdyti "atlikti šeimyninę pareigą" -bet argi tai pareiga, malonumas suteikti mylimam žmogui malonumą . O tam yra įvairiausių būdų kaip tai padaryti mirksiukas.gif
S_J_A
Juk nemaza dalis cia rasinejanciu mamu pacios valandu valanda sedit prie kompiuterio ir virtualiai bendraujat, tai panasiai ir kaikurie vyrai renkasi zadimus. Drausti nederetu, verciau jau jau ieskoti kompromiso drinks_cheers.gif
rosenka
thumbup.gif
Nepastovus
nematau cia problemos jei nueina nuo kompo kai bunat kartu, beda butu jei sakytu "eik is cia, as zaidziu dabar" biggrin.gif
MŽP
QUOTE(rosenka @ 2008 05 29, 12:56)
*

Oi, cia neisgydoma liga biggrin.gif Jeigu jau vaikiuka turit, o anam vistiek norisi prie kompo sedet....nu reiskia jam reikia. Maniskis irgi sedi/sededavo, bet juk ne pastoviai gi. Randam laiko ir i kina nueit, ir i teatra, ir siaip. O jeigu karts nuo karto mirksta prie tos dezes, tegu. wink.gif
murzinyte
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2008 07 07, 01:07)
*

o jei atvirksciai ? zmona isvadinama nimfomane ir kad jai upi tik seksas ? Tai ka jam kompiuteris pakeicia seksa ?
_Remigijus_
QUOTE(murzinyte @ 2009 01 14, 22:51)
o jei atvirksciai ? zmona isvadinama nimfomane ir kad jai upi tik seksas ? Tai ka jam kompiuteris pakeicia seksa ?
*

Kazin ar kompiuteris gali pakeisti mylima zmogu. Siaip tikrai megstu prie pc pasedeti, ir zaidimu pazaisti, bet tikrai ne tada kai mylimoji salia. Yra isskirtiniu atveju, kai mylimoji taip pat yra kazkuom uzimta, tada ji ir pykti negali, nes laisvalaikis mano, ji daro savo as savo.

O tie kurie siuncia zmonas i sona, cia jau beda....
**Superblondine**
Pabandytumet jus maniskiui kompa suksnist lotuliukas.gif iseitumet si visom stakom lotuliukas.gif As jau baigiu apsiprast blush2.gif
Paradoksualė
QUOTE(**Superblondine** @ 2009 04 05, 19:01)
As jau baigiu apsiprast  blush2.gif
*

a jau sakot pripratot su staktom kartu iseiti biggrin.gif
nu faina lotuliukas.gif

kazys_dabar
Suprantu, kad zmogui reikia pailseti, bet ar tai poilsis? Pasiurpinu, kad ismesiu

ar geriau būtų, jei su alaus buteliu prie teliko sėdėtų, nieko namie nepadaręs? Vis smegenys mažiau plaunasi ir atbunka, nei prie TV

aišku, geriau lauke futboliuką pažaisti smile.gif
pilkas
daug uz ir daug pries...taciau reikia pripazinti, kad tai jau priklausomybe
kolkas gal neatrodo, kad zmogus ligonis smile.gif, bet ...patarciau surasti buda maloniam savo laiko leidimui, o jeigu norisi pabuti kartu, kai vyras prie kompo, tai ir pasakyk jam, kad noretum kartu pavakarot..
idomu kaip baigsis..
tetukas1982
QUOTE(rosenka @ 2008 06 06, 14:06)
Labute,
*

O iš kur jūs žinote kas jūsų vyrui geriausia? Skaitote jo mintis?

QUOTE(Jurada @ 2008 07 07, 21:26)
*

O kas dabar kaltas, kad mamyte viena vaika augina ir naktimis nemiega?
pilkas
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 04 07, 07:04)
...O iš kur jūs žinote kas jūsų vyrui geriausia? Skaitote jo mintis?...
*

gal tiesiog paklause? rolleyes.gif
5imute
Uzuojauta,auginantiems vaikus ir "vaikus"sedincius prie PC
ssiimmaa
ale kad taip man tokios bedos. namai sutvarkyti, vakariene pataisyta, vaikas tvarkingas. paprasytas ir nuo kompiuterio pasitraukia, o cia problema rado. kad neiseina. o jei iseis su draugais pasibuti ir patiks? pamirs ir namu ruosa ir visa kita? vel beda. ot tom bobom neitiksi doh.gif
tetukas1982
QUOTE(lsimute @ 2009 04 08, 15:30)
Uzuojauta,auginantiems vaikus ir "vaikus"sedincius prie PC
*

aciu, bet uzuojuota manau cia nereikalinga bent jau nors, nors dar ir neauginu vaioko prie kompo.

QUOTE(ssiimmaa @ 2009 04 09, 21:42)
ale kad taip man tokios bedos. namai sutvarkyti, vakariene pataisyta, vaikas tvarkingas. paprasytas ir nuo kompiuterio pasitraukia, o cia problema rado. kad neiseina. o jei iseis su draugais pasibuti ir patiks? pamirs ir namu ruosa ir visa kita? vel beda. ot tom bobom neitiksi doh.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
milky_way
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 04 10, 09:12)
aciu, bet uzuojuota manau cia nereikalinga bent jau nors, nors dar ir neauginu vaioko prie kompo.
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
*

drinks_cheers.gif
kristeza
kompas gali buti ir "draugas"(kai reikia info) ir priesas
mano vyras 3men zaide karius atsikelia anksciausio ryto ir sedi , gryzta pietu atnesu valgyt prie kompo , vakaras irgi jo iki isnaktu.ateina draugai pabendrauti -jis prie kompo ir taip kasdien.visas namu ukis ant mano peciu, gali rekt saukt atsakymas vienas tuoj
tetukas1982
QUOTE(kristeza @ 2009 04 15, 22:03)
kompas gali buti ir "draugas"(kai reikia info) ir priesas
mano vyras 3men zaide karius atsikelia anksciausio ryto ir sedi , gryzta pietu atnesu valgyt prie kompo , vakaras irgi jo iki isnaktu.ateina draugai pabendrauti -jis prie kompo ir taip kasdien.visas namu ukis ant mano peciu, gali rekt saukt atsakymas vienas tuoj
*

o kuo blogas zodis tuoj?
as visada sakau tuoj?
Paradoksualė
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 04 16, 19:10)
o kuo blogas zodis tuoj?
as visada sakau tuoj?
*

zodis "tuoj" neblogas...tiesiog juo kartais dengiamasi biggrin.gif ..nu sakoma "tuoj" einu,o ateinama po valandos,dvieju..paros...dvieju unsure.gif biggrin.gif ..
bet jis turi raminama poveiki..pradzioje tik..po keletos "tuoj" jau pradedama rizikuoti gyvybe biggrin.gif
tetukas1982
QUOTE(Afroditte @ 2009 04 16, 20:55)
zodis "tuoj" neblogas...tiesiog juo kartais dengiamasi  biggrin.gif ..nu sakoma "tuoj" einu,o ateinama po valandos,dvieju..paros...dvieju  unsure.gif  biggrin.gif ..
bet jis turi raminama poveiki..pradzioje tik..po keletos "tuoj" jau pradedama rizikuoti gyvybe  biggrin.gif
*

o rezultata vis teik gaunate smile.gif
Paradoksualė
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 04 16, 20:15)
o rezultata vis teik gaunate smile.gif
*

gauna nail.gif
as is tu kur "tuoj..tuoj" biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.