Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Baseinas Klaipėdoje ir jo pagrindinė darbuotoja
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Gydymo įstaigos ir gydytojai
Pages: 1, 2
Abo
Atsiprašau už ilgą postą, stengiuosi išsamiai.

mes su dukrele lankome baseiną Klaipėdoje. Ten dirba dvi darbuotojos,- kineziterapeutė ir jos padėjėja. Dėl pastarosios nusiskundimų neturiu. Tačiau kineziterapeutė mane nuolat įžeidinėja, žemina, šūkauja, neatsakingai dirba. Per pirmą vizitą buvau apšaukta, kad trijų mėnesių kūdikį maitinu tik mamos pienu ir neduodu arbatos, sakė "pati gerk tik pieną, ar tu jos klausei ko ji nori?". Nemandagi, grubi... Po to per dar vieną vizitą pripylė per karštą vandenį, neįsiklausė, jog mano vaikas nemėgsta gulėt ant pilvo, vis vien ir zirziančią ją "masažavo", o po to įkišo į per karštą vandenį. Kai pažiūrėjau į termometrą, padalos jau buvo virš, jau pati įkišus rankas supratau, kad per karšta. Vaikas, aišku užsiverkė, sustresavo... Per dar vieną vizitą mums visiškai neskyrė dėmesio, nelabai aš dėl to ir išgyvenau, tačiau reikėjo kažką daryti, tai ir dariau tuos pratimukus, kuriuos iki tada darėm. Toji moteris pusę akim stebėdama, vis pamatydavo, kad kažką ne taip padarau, puldavo rėkti, "kaip tu čia darai???? ar mes tau taip rodėm? ar mes tau nesakėm, kad taip negalima???". Aiškinu, kad būtų aiškiau. Buvo trys pratimai, juos rodė kaip daryt, tačiau nesakė, kad negalima tarkime nuo pilvo ant nugaros iškart, kad reikia vaiką nors kiek pastatyti ir pan. Aš ir pasakiau, kad "nesakėt". Na tada ji ir pasiuto, pradėjo šaukti, kad ji čia dirba labai daug, o aš esu "labai mandra ir t.t." Vaikas susijaudino, pradėjo jau virpint lūpą, sakau nešaukit prie vaiko. Na, tada ji užsivedė, vėlgi "esu labai mandra, viską žinau", kad ji nešaukia, o aš tiesiog nežinau ko noriu"... Man įsiterpt būtų buvę be šansų... Na, vėliau ji uždėjo vaikui tokią plaukiojimo kepurę, sako plaukiokit penkias minutes ir išėjo. Paplaukiojom penkias minutes, kaip nėra tos moters taip nėra, vaikas jau pradėjo zirsti. Na ir išlipom (vanduo keičiamas kiekvienam vaikui, todėl išleidau). Šluostydama savo dukrą, pamačiau, jog atėjo kineziterapeutė. Aš jau taip mandagiai, kaip tik įmanoma, sakau, "o ar mes ne be reikalo dar išlipom?". Toji, kad užsiuto, tai "lėėėk jei jau taip skubi, viską išmanai, kas tau leido??????" Na, ir prasidėjo. "Aš su tavim nedirbsiu, labai mandra esi, aš su tavim atsisakau dirbt" ir šūkauja šūkauja šūkauja. Na, jau nuotaika, neklauskit ir taip įtampoj aš į tą baseiną einu. Aprengiau vaiką, einu užrašyt kitam vizitui, laukiau kaži kiek (ji mėgsta pašnekėt mobiliu apie vitaminą C, kažkokius patarimus savo klientams ir pan., be to yra daug vaikų). O ji pamačius pradėjo rėkt, kad su manim nedirbs. Sakau, na, nedirbkit, užrašykit mane pas Terezę (jos padėjėją). O ji, ne, ne aš nerašysiu, aš su tavim atsisakau. Ir rėkia rėkia visokias nesąmones, kokia aš "mandra", kaip aš viską suprantu ir t.t. Po to pasakė, kad bus jos padėjėja (kaip ji vadina "sesutė") 22d. tai tada ir ateik užsirašyt. Dukros pavardę ir vardą pasižymėjo kažkur savo užrašuose. Aš jai pasakiau, kad labai džiaugiuosi, nes su jos kolegę nebuvo jokių problemų nė karto, tuo dar labiau ją užsiutindama.
Na, aišku streso į valias, pažeminta per visus galus, laukiau tos gegužės 22d. (tuomet buvo gegužės 10d.)
Dariau visus pratimus kas dieną namuose.
Šiandien, t.y. 29d. nuvažiavo vyras užregistruoti (anksčiau negalėjo, aš sakiau nevažiuosiu, na kiek galima žemintis). Na ir papasakojo gėrybių.
Nuėjęs ilgai laukė, sulaukęs kineziterapeutės (pamanė, kad čia geroji), pasakė pavardę dukros. Na ir toji pasitikslinus iš kur mes, pradėjo rėkt, kad "jos motina labai mandra, aš su ja nedirbsiu". Vyras pasakė, kad užrašytų Terezei, o toji pasakė, kad nerašys, va yra Terezė ir prašyk. Na kineziterapeutės padėjėja užrašė šiam antradieniui. Toji išgirdusi, kad taip gret pradėjo ant jos rėkt "ar antradieniui? Tikrai antradieniui?". Terezė pasakė, kad taip, yra laisva vieta. Tada kineziterapeutė išsitraukė dukros kortelę, pamatė, kad buvom gegužės dešimtą pradėjo rėkt, kad dukra jau nieko nebemoka "nes ta mandra motina su ja nedirba". Vyras pasakė, kad dirbam kasdien. Tačiau toji moteris pradėjo tyčiotis, kad labai jai įdomu kaip ji ten dirba ir t.t., buvo taip seniai ir pan. Nesvarbu, kad anksčiau ji pati mūsų neužrašė. Vyras su ja nediskutavo, tačiau ji visvien rėkavo, o kai paprašė sumokėjimo dviem kartams, pasakė, kad Terezė dviem kartams mūsų nerašytų, nes "gal mes atsisakysim su ja dirbt". Na, gerai, pasakė vyras, gerai vienas kartas, paėmė lapelį ir išėjo. Tai sakė toji moteris iš paskos dar atidarius duris šūkavo tą patį "mandra, aš su ja nedirbsiu" ir pan. Jau net prie lauko durų būdamas girdėjo kaip ji rėkė.

Dabar vyras negali eiti su dukra antradienį, reikia man. Bet aš žinau, kad kineziterapeutė mane visaip žemins ir rėkaus, ką man daryti? Tai vienintelis baseinas Klaipėdoje, aš skriausčiau savo vaiką, jei nustotume tobulėti, mes į baseiną vaikštom, nes buvo sunkus gimdymas, po to cezario operacija, vaikas pridusęs, su infekcija, raumenų tonusai buvo netvarkingi... tonusus jau sutvarkėm, tačiau norisi, kad dukrelė atsipalaiduotų, bent namuose, į baseiną einam tik kartą per savaitę, tačiau kaip į jį eit, kai su vaikais dirba tokia moteris.
Daviau internete užklausą SM kažkada, atsiliepė daug mamų, kurios žino šią kineziterapeutę, dėl jos nelanko baseino, sakė jog ji dažnai šūkauja ne tik ant motinų, bet ir ant vaikų, kad ji pati kaip valdžia, ir nieko ji nebijo. Ką man daryti? Aš bijau eiti į baseiną šį antradienį sad.gif
Bijau, kad jei ji jau taip ilgai dirba, o nepatenkintų nėra, nieko nepavyks su skundais. Į teismą? Filmuoti? patarkite prašau, nebeįmanoma, juk tai ne parduotuvė, kurią galima apsirinkti...
Ieva-Pieva
o kam į teismą? rašyk skundą ir nešk baseino administracijai, tegu sekretorė užregistruoja ir tau kopiją padaro. gali būti, kad valdžia nieko nežino apie tokį darbuotojų elgesį verysad.gif
Papildyta:
arba ryt nuneškit skundą, antradienį gal ramesnė bus g.gif
Abo
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 05 29, 17:20)
o kam į teismą? rašyk skundą ir nešk baseino administracijai, tegu sekretorė užregistruoja ir tau kopiją padaro. gali būti, kad valdžia nieko nežino apie tokį darbuotojų elgesį  verysad.gif
Papildyta:
arba ryt nuneškit skundą, antradienį gal ramesnė bus  g.gif
*

Vat SM forume sakė, kad žino, ir ji pati kaip valdžia... Bijau užsikraut dar didesnį jos šešėlį mastau.gif
Ieva-Pieva
QUOTE(Abo @ 2008 05 29, 16:22)
Vat SM forume sakė, kad žino, ir ji pati kaip valdžia... Bijau užsikraut dar didesnį jos šešėlį mastau.gif
*

aš tavo vietoj vis tiek rašyčiau. nu blogiau jau nebus, o kad mandra esi, tai pateisink jos lūkesčius mirksiukas.gif
Olmeca
QUOTE(Abo @ 2008 05 29, 16:22)
*

Tai jei ji ir yra valdzia (savininke ? ) nieko nepasieksi , juk ji pati atsirenka su kuo dirbti, jei baseinas valstybine (viesoji) istaiga tada padetu kazkokios priemones ( skundai, peticijos galbut filmukas)
Abo
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 05 29, 17:29)
aš tavo vietoj vis tiek rašyčiau. nu blogiau jau nebus, o kad mandra esi, tai pateisink jos lūkesčius  mirksiukas.gif
*

gal taip ir reiks padaryt, nors jau lankyt nebenoriu...

QUOTE(Olmeca @ 2008 05 29, 17:35)
Tai jei ji ir yra valdzia (savininke ? ) nieko nepasieksi , juk ji pati atsirenka su kuo dirbti, jei baseinas valstybine (viesoji) istaiga tada padetu kazkokios priemones ( skundai, peticijos galbut filmukas)
*

Valstybinė, čia vaikų poliklinikoj
Song
Vaiku poliklinikos turi vyr. gydytojus, pavaduotojus gydymo reikalams ir t.t. Labai lengva visa tai sutvarkyti skundo forma, uzregistravus ji pas sekretore. Ir nemanau, kad reikia bijoti "kitokio poziurio" is ponios kineziterapeutes puses-argi gali buti blogiau nei dabar? biggrin.gif
Abo
QUOTE(Song @ 2008 05 29, 17:38)
Kur tas baseinas yra? Gydymo įstaigoje, sporto klube ar privatus? ax.gif
*

poliklinikoj, čia kas žino klaipėdą, tai 3-ia poliklinika
Song
QUOTE(Abo @ 2008 05 29, 17:41)
poliklinikoj, čia kas žino klaipėdą, tai 3-ia poliklinika
*

Jau pakeiciau ana zinute, paziurek biggrin.gif
Ir dar. Klaipeda juk turi dar ir sveikatos prieziuros skyriu savivaldybeje. O sveikatos skyriai iprastai buna polikliniku steigejai, taigi gali tiesiogiai uzvaziuoti ir ant poliklinikos direktoriaus, ir ant daktares. Manau, vertetu sukelti koki maza skandaliuka bigsmile.gif Zinoma, jei pati esi tikra, kad ji nesiardo be pagrindo mirksiukas.gif
Abo
QUOTE(Song @ 2008 05 29, 17:38)
Vaiku poliklinikos turi vyr. gydytojus, pavaduotojus gydymo reikalams ir t.t. Labai lengva visa tai sutvarkyti skundo forma, uzregistravus ji pas sekretore. Ir nemanau, kad reikia bijoti "kitokio poziurio" is ponios kineziterapeutes puses-argi gali buti blogiau nei dabar? biggrin.gif
*

nu jo biggrin.gif
ok, ryt reiks su skundu užeit, internete radau kaip rasyt.
Noa
O jos klyksmų į diktofoną įrašyt negalima? Kad tas vyr.gydytojas pklausytų? Dar spauda pagąsdint? Nu blyn, čia gi šantažas - gydymo reikalaujančiam vaikui vinintelėj vietoj, kur gali tą gydymą suteikt, išsipisinėja negyvai g.gif
Abo
QUOTE(Song @ 2008 05 29, 17:42)
Jau pakeiciau ana zinute, paziurek biggrin.gif
Ir dar. Klaipeda juk turi dar ir sveikatos prieziuros skyriu savivaldybeje. O sveikatos skyriai iprastai buna polikliniku steigejai, taigi gali tiesiogiai uzvaziuoti ir ant poliklinikos direktoriaus, ir ant daktares. Manau, vertetu sukelti koki maza skandaliuka bigsmile.gif Zinoma, jei pati esi tikra, kad ji nesiardo be pagrindo mirksiukas.gif
*

dar aš čia gražiai parašiau, neįmanoma tos turginės nupasakot doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2008 05 29, 18:00)
O jos klyksmų į diktofoną įrašyt negalima? Kad tas vyr.gydytojas pklausytų? Dar spauda pagąsdint? Nu blyn, čia gi šantažas - gydymo reikalaujančiam vaikui vinintelėj vietoj, kur gali tą gydymą suteikt, išsipisinėja negyvai g.gif
*

manau kad galima, turiu su kuo g.gif
Vailingo
Klausyk, o tas baseinas tikrai vienintelis Klaipėdoj? Jokio jokio daugiau nėra? Tiesiog manau, kad jei ta isterikė yra savininkė, tai nieko nepakeisi. Jei ir ne: nu vis tiek tu jos neišvengsi - kenks per tą Teresę. Mano patarimas vienas: nuo isterikių reikia bėk kuo toliau. Juk į baseiną einat atsipalaiduot, o ne įtampos prisipompuot.
Olmeca
Na siaip pritariu, baseinas atsipaladavimui o ne stresui, juk jei pati rasei kad vakas stresuoja nuo jos, tai kam ta stresa jai pastoviai sukelti ??? Ieskok privaciam sektoriuje, manau rasi : buna sporto klubuose ir sveikatingumo centruose.
rebelle
I.
skundas.
skundas.
skundas.

II.
eina tik su tevu

III.
susisaudai mamuka, lankanti ta baseina, kuri parodytu pratimus (pati suprantu kad ne tas, juk niekas negali ivertinti mazosios gebejimu, tas kas tinka visiems nebutinai yra gerai)

IV.
kazkaip ijungti pochui stiliu, kaip pvz ragana.

V.
ieskoti daugiau nepatenkintu mamu. surengti grupine peticija, skunda. krepitis pirmiausiai i poliklinikos valdzia. sakyti, kad eisim toliau iki mero ar kazka panasaus. galbut ir eiti toliau. vargas vargas vargas tai.

VI.
pasitelkti ziniasklaida

VII.
bandyti tartis su Terese asmeniskai. cia kaina kaina kaina.

ziauriai gaila, kad tokie zmones papuole tavo mazosios kelyje sad.gif cry.gif cray.gif
---
Aš Tau iš profesinės pusės parašysiu.

Skundas tokiu atveju būtinas. Rašyk oficialiu stiliumi, neemocingai. Surašyk tikslias kineziterapeutės citatas. Per daug neišsiplėsk, kad adresatas susikoncenruotų į esmę.

Pirma rašai skundą to baseinėlio administracijai (turėk su savimi dvi kopijas, kad ant abiejų uždėtų registracijos spaudą ir viena kopija liktų Tau). Skunde paprašyk, kad Tau būtų atsakyta raštu per 5 darbo dienas.

Negavusi atsakymo (arba gavusi atsakymą, kuris Tavęs netenkina) - su to skundo kopija (visas kopijas pasilik ir sau), rašyk skundą aukštesnei instancijai, t.y. kam pavaldus tas baseinėlis (savivaldybei?). Toliau - Sveikatos ministerija.

Situacija rimta ir numoti ranka negalima.
Abo
NĖRA kito baseino, merginos. Tik su chloruotu vandeniu yra. O kūdikių baseinas vienas sad.gif Sakė kažkas girdėjo, kad lyg priima kažkur, kažkokiam sporo klube, bet be pamokėlių, ir šiaip tik pletkų lygy. O šiaip jau rimtai galvoju nusispjaut. Bet jau kažkoks man kaip įžeidimas, tai truputį norėtųsi ją papurtyt
Papildyta:
QUOTE(rebelle @ 2008 05 29, 19:24)
I.
skundas.
skundas.
skundas.

II.
eina tik su tevu

III.
susisaudai mamuka, lankanti ta baseina, kuri parodytu pratimus (pati suprantu kad ne tas, juk niekas negali ivertinti mazosios gebejimu, tas kas tinka visiems nebutinai yra gerai)

IV.
kazkaip ijungti pochui stiliu, kaip pvz ragana.

V.
ieskoti daugiau nepatenkintu mamu. surengti grupine peticija, skunda. krepitis pirmiausiai i poliklinikos valdzia. sakyti, kad eisim toliau iki mero ar kazka panasaus. galbut ir eiti toliau. vargas vargas vargas tai.

VI.
pasitelkti ziniasklaida

VII.
bandyti tartis su Terese asmeniskai. cia kaina kaina kaina.
ziauriai gaila, kad tokie zmones papuole tavo mazosios kelyje sad.gif cry.gif cray.gif
*

Kiek išsiaiškinau, tai nedaug tų vonių liko, keturi kažkur kartai, po to į didelę vonią kažkur du kartus ir po to į bendrą baseiną su mamom. Nedaug, bet su tokia žiežula unsure.gif Va dėl mamuko tai super, aš pažįstu vieną neblogai. Viskas ten paprasta beliko, tik nardyt sunku, nors vakar netyčia daugiau vandens užpyliau, net nesureagavo, tai gal mokėčiau ir išmokyt nardyt mastau.gif
Ir dėl Teresės (zės nė nežinau) gera idėja 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Benitta @ 2008 05 29, 19:41)
Aš Tau iš profesinės pusės parašysiu.

Skundas tokiu atveju būtinas. Rašyk oficialiu stiliumi, neemocingai. Surašyk tikslias kineziterapeutės citatas. Per daug neišsiplėsk, kad adresatas susikoncenruotų į esmę.

Pirma rašai skundą to baseinėlio administracijai (turėk su savimi dvi kopijas, kad ant abiejų uždėtų registracijos spaudą ir viena kopija liktų Tau). Skunde paprašyk, kad Tau būtų atsakyta raštu per 5 darbo dienas.

Negavusi atsakymo (arba gavusi atsakymą, kuris Tavęs netenkina) - su to skundo kopija (visas kopijas pasilik ir sau), rašyk skundą aukštesnei instancijai, t.y. kam pavaldus tas baseinėlis (savivaldybei?). Toliau - Sveikatos ministerija.

Situacija rimta ir numoti ranka negalima.
*

Manau, kad reikia šį antradienį nueiti, jei stūgaus, nebelankyti, tačiau skundą parašyti reikia. Ačiū labai labai.
astor
Reik tą raganą apskūsti būtinai.Pas mus Lietuvoj daug kur bjauriai elgiasi ,net su gyvuliais taip nieks nesielgia kaip su žmonėm,o ypač valstybinėse įstaigose,kurių išlaikimui nuskaičiuoja nuo mūsų atlyginimų.Jai ji ir savininkė,jai už tokį elgesį turėtų atimt licenziją dirbt su žmonėm,o tuolabiau su vaikais.Net batų parduotuvėj nieks neturi teisės taip elgtis su klientais,yra vartotojų teisės ar panašiai. doh.gif
Abo
QUOTE(astor @ 2008 05 29, 22:06)
Reik tą raganą apskūsti būtinai.Pas mus Lietuvoj daug kur bjauriai elgiasi ,net su gyvuliais taip nieks nesielgia kaip su žmonėm,o ypač valstybinėse įstaigose,kurių išlaikimui nuskaičiuoja nuo mūsų atlyginimų.Jai ji ir savininkė,jai už tokį elgesį turėtų atimt licenziją dirbt su žmonėm,o tuolabiau su vaikais.Net batų parduotuvėj nieks neturi teisės taip elgtis su klientais,yra vartotojų teisės ar panašiai. doh.gif
*

Ne savininkė, tikrai ne, tai poliklinikos baseinas, negi kur nors aš paminėjau, kad savininkė unsure.gif Nes ne tu pirma pagalvoji tai 4u.gif
astor
Jai ji nesavininkė,tai ji jokia valdžia,kiekvienas dirbantis kokioj įstaigoj yra kažkam pavaldus,o įstaigos dar kažkam pavaldžios.Reik kovot už savo gerove,nieks neturi teisės mūsų žeminti ir rėkti,tuolabiau prie mažo vaiko.Jai visos tylės ta moteris ir toliasu ten viešpataus.Jai jai negerai su nervais,tai tegu gydosi arba eina karvių melšt.Tai labai rimta situacija,nes tavo vaikas vietoj gydimo gavo stresą,kas vaikiukui po sunkaus gimimo tikrai ne į naudsą.Man net kraujas užvirė beskaitant tavo istoriją,nes nekart ir aš susidūriau su bjauriu elgesiu,o ypač gydimo įstaigose. :ohVienai nemandagiai moteriškei iš registratūros pasakiau,kad katik yrašiau ir nufilmavau jos bjaurų elgesį,tai nuo tos dienos su šypsena sutinka ir su šypsena palydi mirksiukas.gif
Abo
QUOTE(astor @ 2008 05 29, 23:41)
Jai ji nesavininkė,tai ji jokia valdžia,kiekvienas dirbantis kokioj įstaigoj yra kažkam pavaldus,o įstaigos dar kažkam pavaldžios.Reik kovot už savo gerove,nieks neturi teisės mūsų žeminti ir rėkti,tuolabiau prie mažo vaiko.Jai visos tylės ta moteris ir toliasu ten viešpataus.Jai jai negerai su nervais,tai tegu gydosi arba eina karvių melšt.Tai labai rimta situacija,nes tavo vaikas vietoj gydimo gavo stresą,kas vaikiukui po sunkaus gimimo tikrai ne į naudsą.Man net kraujas užvirė beskaitant tavo istoriją,nes nekart ir aš susidūriau su bjauriu elgesiu,o ypač gydimo įstaigose. :ohVienai nemandagiai moteriškei iš registratūros pasakiau,kad katik yrašiau ir nufilmavau jos bjaurų elgesį,tai nuo tos dienos su šypsena sutinka ir su šypsena palydi mirksiukas.gif
*

Aš pirmą kart susidūriau su tokia boba, nes jei man kas nepatinka, aš tiesiog nesilankau. O dabar pasirinkimo nėr doh.gif Nors galvoju naciart nei čia labai reikia nei ką, juk grūdinu, o ne plaukikę auginu.
Šiaip nelabai vaiką mano gasdino, nes rėkavo, kai ji ant mano rankų miegojo, kartą tik vonioj išsigando, tada ir nesusivaldziau, pasakiau "nešaukit ant vaiko" (norėjau pasakyt prie vaiko, alia nespėjau sureaguot kaip išsprūdo biggrin.gif ) Tai va tai ciocei baisiai nepatiko, mačiau kad kitos mamos nereaguoja, kitos pačios pažvengia, arba linksi galva (na ji tą "gandro žymę" pamačius ant vaiko pasakė, kad būtinai reik nufotografuot ir siust kažkur operuot, o aš pasakiau, kad su pediatre stebim, tada ji pasakė, kad bus per vėlu, bla bla, nors pediatrė super, ir mes matom, kad tas "apgamėlis" ar kaip ten jį pavadint tikrai nyksta. Tada dar sakė, kad mano vaikui rachitas, o buvau po pediatrės, pasakiau, kad ji apžiūrėta, tada pasakė, vos ne kad jo jo, taip jos ten apžiūri ir pan. Tai mačiau tokia jauna jauna mamytė, žiūri į tą moterį tokiom susžavėjusiom akim, ir kad linksi galva, o į mane kaip į dūrą, nes aš nepuolu stebėtis ir bijot blink.gif doh.gif ). Tiesiog gal jai nepatiko, kad aš ateidavau tiesiog paplaukiot, o ne pasiklausyt kokia ji faina (pasakojo kažkokiai mamai, kuri kaip supratau yra jos pažįstama, kad ji labai daug klientų turi į namus, kad masažuoja vaikus, kaip jos ten visi nori ir pageidauja).
Žodžiu tikrai ne visi ja nepatenkinti, tačiau yra ir nepatenkintų, pasakojo ir šiam forume kelios mamos. O kai kurie nutyli, nekreipia dėmesio.
Na, nežinau, man tai žiauru kaip ji su manim elgėsi, sunku suvokt, dar kad aš tikrai būčiau kokia tai mandruolė, kaip tik mažai veldavaus į diskusijas, tiesiog turiu nuomonę ir nepuolu kažko daryt ką sako (nu atsiprašau, vaikas verkia, o ji tikrai to žodžio prasme "minko" ir nekreipdama dėmesio ir verksmus, kad ir tylius, toliau man rodo kažką, o man tai nė galvoj, ką ji ten sako, žiūriu kad tik tą vaiką paliktų ramybėj). O po to kišt į per karštą vandenį doh.gif Vaiks klykia, o ji mat pratimus rodo, po minutės "kas jai darosi?" Išėjo, atseit va, pirmas kartas, pavargo turbūt doh.gif nu žodžiu.
Abo
Pasirodo bobelka mėgst aimti kyšius. Negaliu daugiau apie tai rašyti, nes sužinojau per a.ž.

Nu dabar tai tikrai aš ją spirginsiu doh.gif Jei ji dėl babkių šitaip elgias, nu taigi užsitraukė mano nemalonę, ot dabar tai užsiutau doh.gif
peppi
Abo, nepalik šito reikalo mirksiukas.gif padaryk ką gali padaryti, laikas naikinti šitokias šlykštynes nuo Lietuvėlės veido kaip inkštirus mad.gif
Lai namuose su savo privačiais (beje ar legaliais dar klausimas) masažais būna karalienė, o viešumoje reikėtų dirbti darbą o ne išsipisinėti, susinervinau... mad.gif
astor
tegu netik daktarai,chirurgai ir visokios slaugės,nes aš tai bobai aukštesnio laipsnio ir neduočiau supranta,kad kiyšis,tai nėra jos pridėtinė algos dalis.Tu gali duot jai kyšį ir tai kažkaip nufilmuot ar įrašyt.Va tada jai padai sviltų,nes dabar Lietuvoj už tokius nusižengimus labai baudžia.
---
Davėjas irgi yra baudžiamas. Nebent tai būtų nusikaltimo imitacija.
G-M
4u.gif Įtariu kalbi apie Violetą g.gif Sūnų ji išmokė plaukt ir viso kito aišku motera ji su charakteriu doh.gif Sūnus lankė 5 metus pas ją dukrytės nebevedžiau schmoll.gif O metera ji tikrai su charakteriu ir problematiška 4u.gif Sėkmės kovojant 4u.gif
astor
QUOTE(Benitta @ 2008 05 30, 22:36)
Davėjas irgi yra baudžiamas. Nebent tai būtų nusikaltimo imitacija.
*

Man atrodo,jai filmuoji ar kažkaip kitaip fiksuoji tą davimo faktą naudojan sučiupt nusikaltėlį ir pristatai į policiją tai kažin ar nubaustų.Gal reiktų su teisininku pasitart?

Papildyta:
QUOTE(astor @ 2008 06 02, 14:28)
Man atrodo,jai filmuoji ar kažkaip kitaip fiksuoji tą davimo faktą naudojan sučiupt nusikaltėlį ir pristatai į policiją tai kažin ar nubaustų.Gal reiktų su teisininku pasitart?
*

pamenu jog minėjai,kad ryt eisit,tai parašyk kaip sekėsi?
evuxiene
temos autorei pasiulyciau, netyleti o atsikirsti, jei snekesi su ja drebanciu balsu,tipo neeesaket...tai ir vaziuos ant taves, reikia uz savo vaika pastoveti.Antras dalykas, pati su vaiku lankiau ta baseina, veliau pasidarem ta kepure ir maudemes namie.Vaikas mano taip pat turejo neurologiniu susirgimu, aisku vanduo padeda, bet jei turit vonia namie, tai kame problemos g.gif Be vandens prie neurologiniu susirgimu padeda masaziste, tiksliau gera masaziste, pamenu kaip jos ten tipo pasazuodavo tai ka as zinau,glosyo ir tiek...
Yra tokia masaziste Ada, pasiskaityk forume, siaip mamos tikrai ja zino, ji tikrai sauni ir pastatys vaika ant koju, pamatysi. 4u.gif
O jei visgi norisi tau eiti i ta baseina, ir teks rietis su ta moterim, tai kreipkis i poliklinikos vedeja, jei tai nepades, rasyk rasta i Savivaldybes sveikatos skyriu.
Tokiam nachaliskumui manau turi buti padetas taskas 4u.gif
sekmes kovojant 4u.gif
Gėlėta
Teko ir man su ja susidurti, kaip specialistė tai tikrai thumbup.gif , maniesiems labai padėjo, galiu didelį AČIŪ jai sakyti, bet kaip žmogus g.gif stengiusi tolėliau nuo tokių laikytis, chamavota, o paskutiniu metu išmandrėjusi, o jei užsisėda tai tragedija
Jos viršininkas poliklinikos reabilitacinio skyriaus vedėjas, Teresė yra tik jos pagalbininkė, o prieš metus gal daugiau ji, pati kineziterapeutė, išreikalavo, kad savivaldybė skirtų baseino remonui didelius pinigėlius, jei neklystu apie 60 000 Lt, gal dėl to ir leidžia dabar sau mandravoti g.gif

Kilo idėja - atsivesk vyrą, kad jis pafilmuotų vaiką, kaip sportuoja vandenį, manau tikrai bijos kelti triukšmą ax.gif o jei ne, tai turėsi tinkamos medžiagos, kaip įrodymo
Abo
Nusprendžiau nebelankyti, ir net palengvėjo 4u.gif ramybės tai chamei. Buvau į sesiją išvažiavus, tai nebuvo kada skundo rašyt. O dabar perskaičius pataruosius komentarus, supratau, kad ir tikslo nėr...
astor
Taip ir bujoja tokios piktžolės kaip ta moteris.Geras specelistas yra netik išmanantis savo darbą,bet ir mokantis jį pateikti.Toks elgesys rodo nepakankamą išprusimą dirbti su žmonėm.Gaila,kad žmonės tokiose situacijose nuleidžia rankas ir blogis dar labiau šaknis įleidžia. doh.gif
Abo
QUOTE(astor @ 2008 06 13, 02:06)
Taip ir bujoja tokios piktžolės kaip ta moteris.Geras specelistas yra netik išmanantis savo darbą,bet ir mokantis jį pateikti.Toks elgesys rodo nepakankamą išprusimą dirbti su žmonėm.Gaila,kad žmonės tokiose situacijose nuleidžia rankas ir blogis dar labiau šaknis įleidžia. doh.gif
*

Matyt dėl to, kad niekas neapkarpo... Skundai lieka skundais ir nieks į juos nereaguoja. Skaičiau apie vieną gydytoją, kurį skundžia ir skundžia, bet jis dirba ir dirba
Gėlėta
Karpyk ne karpęs tokiai, bet kai jaučiasi tikrai esąs specialistas savo srity, dėl to ir bujoja, bet lazda turi du galus

Tikrai gaila, kad abo nusprendėt nebelankyti, pilnai Tave suprantu

Tomblibukas
QUOTE(Gėlėta @ 2008 06 14, 23:50)
Karpyk ne karpęs tokiai, bet kai jaučiasi tikrai esąs specialistas savo srity, dėl to ir bujoja, bet lazda turi du galus

Tikrai gaila, kad abo nusprendėt nebelankyti, pilnai Tave suprantu
*

Ačiū.
drinks_cheers.gif Tikrai kažkas jai negerai, negali laimingas žmogus būti toks piktas... Užkliuvau aš jai ir viskas. Šiaip aš drąsus žmogus, bet ne naglas, nu negalėjau aš jai nieko atkirst rimčiau, net kvapą užimdavo, kai rėkt pradėdavo (turiu tokią fobiją, kai ant manęs rėkia man pasidaro labai baisu doh.gif ). Jau daug laiko praėjo, visai nepasigendu, džiaugiuosi, kad to košmaro nebepatiriu...

Šiaip vyras prisiminė, tik čia nepaminėjau, kad kai toji moteris kvietė padėjėją šūkaudama, kad su manim nedirbs, padėjėja leptelėjo tokią repliką "Nu kas, ir vėl?" Bet ji rami, nesišakoja, matosi, kad neturi balso visiškai. O gal tik taip atrodo, nežinau net...

Tai pati blogiausia mano patirtis su medikais. Visokių teko matyti, bet tiesiog visada gali rinktis.

Jei, kuris mamukas patirtų tą patį, ir sugalvotų skųstis, ar ką, aš visada pasirašau. Pati nei jėgų, nei noro neturėjau, leidausi pažeminama, buvo gėda, kad ant manęs prie visų rėkia, visi žiūri, o ji kaip ant kokios nusikaltėlės doh.gif Neslėpsiu ir pablioviau išeidama. Durnė.
Kažkiek nesuprantu iki šiol savęs, kad leidausi klausytis tokių nesąmonių. Pirmą dieną galėjau maut iš ten.

Tai tiek. Džiaugiuosi, kad ten nebesilankau.
Gėlėta
Pamačiau Abo rašytą žinutę - pagalvojau, gal nusispovei ir pasiaukojai dėl vaiko, lankote toliau baesinėlį, bet ne schmoll.gif

Aš manau, kad dauguma mamų ten lankosi ir kenčia tuos nemalonius susidūrimus su TA moterimi vien dėl savo vaiko, yra tekę ir man pastebėti, kaip ji tik atėjusiam naujam žmogui iš karto chamavotai atsako, kalba tarsi parodydama ,,čia mano valdos, aš karalienė", tavo atvejis tai jau tikrai buvo perpildyta stiklinė doh.gif ir žiauriai
Teko bendrauti, bet dalykiškai, nesigilindama į jos gyvenimą, o ji mėgsta šiek tiek apie save ,,gražiai papiešti", jau geriau su Terese turėdavau reikalų, ji ramesnė, švelnesnė
Sėkmės jums augti 4u.gif

mazyte
ir mes praejom ta virtuve thumbup.gif bet nieko, tiesiog viska dariau pati, kantriai ir ilgai, man tik vandenuka prileisdavo ax.gif o kiek ja pazystu, tai manau jau toks tos moterytes budas parekauti doh.gif
O baseina lankem ilgai, namie vistiek taip neiseina, stiprybes jums ir viskas bus gerai, svarbu kad mamytei butu gerai, tada ir kudikelis jusu bus ramus drinks_cheers.gif
guziukas
QUOTE(Abo @ 2008 08 05, 23:52)
Ačiū.
drinks_cheers.gif  Tikrai kažkas jai negerai, negali laimingas žmogus būti toks piktas... Užkliuvau aš jai ir viskas. Šiaip aš drąsus žmogus, bet ne naglas, nu negalėjau aš jai nieko atkirst rimčiau, net kvapą užimdavo, kai rėkt pradėdavo (turiu tokią fobiją, kai ant manęs rėkia man pasidaro labai baisu doh.gif ). Jau daug laiko praėjo, visai nepasigendu, džiaugiuosi, kad to košmaro nebepatiriu...

Šiaip vyras prisiminė, tik čia nepaminėjau, kad kai toji moteris kvietė padėjėją šūkaudama, kad su manim nedirbs, padėjėja leptelėjo tokią repliką "Nu kas, ir vėl?" Bet ji rami, nesišakoja, matosi, kad neturi balso visiškai. O gal tik taip atrodo, nežinau net...

Tai pati blogiausia mano patirtis su medikais. Visokių teko matyti, bet tiesiog visada gali rinktis.

Jei, kuris mamukas patirtų tą patį, ir sugalvotų skųstis, ar ką, aš visada pasirašau. Pati nei jėgų, nei noro neturėjau, leidausi pažeminama, buvo gėda, kad ant manęs prie visų rėkia, visi žiūri, o ji kaip ant kokios nusikaltėlės  doh.gif  Neslėpsiu ir pablioviau išeidama. Durnė.
Kažkiek nesuprantu iki šiol savęs, kad leidausi klausytis tokių nesąmonių. Pirmą dieną galėjau maut iš ten.

Tai tiek. Džiaugiuosi, kad ten nebesilankau.
*

Neimk taip i sirdi labai mirksiukas.gif nuo to geriau tau tikrai nebus,na nebent kitoj panasioj situacijoj mokesi atkirsti jau netyledama ,ko ir linkiu mirksiukas.gif as su visais trejais ejau pas Violeta ir asmeniskai man nieko tokio nenutiko su ja,todel priekaistu kaip ir netureciau jai schmoll.gif nors maciau ir girdejau kaip ji bendrauja su kitom,skykim tylesnem mamytem verysad.gif na tokio budo ji,as ir netylene,bet mano tris vaikus ji ismoke visko thumbup.gif aisku mes ejom nuo 1 men,kaip ir daugelis rekomenduoja ir zinau kad ji pyksta kai ateina jau dideli 3-4 men vaikai,nes su jais ne taip lengva jau laviruot,bet ji gali padaryt viska smile.gif mano sunus jos deka jau ir plaukia ir perneria po vandeniu per visa dideli baseina thumbup.gif na bet ir einam taip 5 metai jau mirksiukas.gif mergytes dabar padare pertrauka,bet vistiek eisim,nes zinau kad vaikam gerai,o visa kita lieka man uz nugaros,nelabai kreipiu demesio,nors dabar kai pamenu ,ir teko nutyleti,paklausyti,nes buvo noras kad tik ji dirbtu su mano vaikais,nes patikekit,Terese labai svelnus zmogus,geras wub.gif bet kitos mamos atejusios prie Violetos rodo kaip joms tipo rode Terese paciai buvo taip blink.gif blink.gif blink.gif ir Violeta aisku pakelus balsa sakydavo kaip daryt unsure.gif
Zodziu specialiste ji tikrai thumbup.gif tik va to bendravimo unsure.gif
Abi
Gal čia ne į temą bus, bet gal kas turit numerį kur prisiregistruot pas tą Violetą į baseiną? Kiek maždaug laiko trunka tos maudynės? 4u.gif
redaliux
niu jooo... Turi tas baseinas savaja laume doh.gif Mes jau daugiau nei puse metu ten vaikstom, nuo 2 men., tik pas mus uz vaiko "fizini lavinima" atsakingas tevelis, jis ir uzsiima. Tai, zinoma, uzsirove ir jis ant Violetos, kad daro ne taip, kaip ji rode. Gal specialiste kineziterapijos srity ji ir didele, bet mes nusprendem, kad geriau praleisim kai kurias jos "pamokas" per ausis ir neversim daryti savojo vaikiaus to, kas ji vonioj varo i isterija, bet uztat ishvengsim prieslaikinio apsilankymo pas vaiku psichiatra schmoll.gif
Tiesiog po kivirco su ja einam tokiu laiku, kad dirbtu Terese, ir plaukiojam sau taikoje ir ramybeje biggrin.gif Ir lialiaus asaros ir klyksmai, lydeje jo pasiplaukiojimus pirmaisiais menesiais, yra seniai uzmarsty- bludyja dabar kaip Ichtiandras, skersai viso baseino perneria lotuliukas.gif
Beje, baseino telefonas 496757, bet labai mazai shansu kad pavyks prisiskambyt, geriau iskart ateit i vieta. Ir tai tenka palaukt, kol jos ten atranda laisva minuciuke pabendravimui
g00te
Sveikos, skaitau ir stebiuosi, kaip cia taip viskas blogai doh.gif o pilnas baseinas laimingu mamyciu su vaikuciais ir net eile ilga norinciu... doh.gif
klp mamukai, patikekit, geros ten darbuotojos, geros specialistes ir normalios moterys, tiesiog reikia truputi isigilint i situacija, viena ar dvi moterys turi priziuret 3 baseinu patalpas + 2 persirengimo patalpas, + registruoti naujus lankytojus, + suziuret apmokejimus, +atlikti savo tiesiogini darba, o vanduo teka, nelankiusios pabandykit isivaizduoti, kaip imanoma palaikyti tvarka baseine tyliai kalbant? o tvarka palaikyti reikia, patikekit, kokia nesocialiu mamu teko ten matyt, pvz. vaikas apsikakojo, mamka nuvale su dregnom servetelem uzpakali ir kisa savo turta i bendra baseina (TEN NECHLORUOTAS VANDUO!), arba pabosta kokiai mamai pasilenkus savo vaika plukdyti ir ji atsitupia , kartu imerkdama 2x infekciju saltini - uzpakali ir "ezi", tada atbega darbuotojos ir koki tukstantaji karta "pasako" nusikaltusiajai, "pasako" aishku labai garsiai lotuliukas.gif doh.gif , pastaroji isizeidzia, stai jums konfliktas...
lankiau as ta baseina, pradzioj tikrai stebejausi del rekimo, saukimo, ne visad demesio sulaukdavau, esu tikrai ne is tu zmoniu, kurie nutyli, bet... palankiau ilgiau, isigilinau i situacija, visad stengiausi suprasti ten dirbancias moteris, kysiu tikrai nedaviau, jei nuomone nesutapdavo, isklausydavau ju nuomones, bet dariau, kaip man atrode geriau(pvz. nedaviau savo vaikui ciulptuko, darbuotojos mane ilgai "moke", "pamokslavo", gi reikia suprast ir jas, buciau davusi sunui ciulptuka, butu vaikas nerekes maudomas, visoms mamoms aplinkui butu buve geriau, tyliau, bet as nedaviau ir gana, aishkinausi su jomis mandagiai - tikrai jokiu konfliktu, uzsisedimu nebuvo).
Gal nereikia taip susireiksminti, vaiku daug, kiekvienai mamai jos vaikas svarbiausias, o darbuotojoms visi vaikai lygus,ju daug, laiko mazai, darbo daug, sukasi kaip gali, finansavimo mazai, norinciu ten dirbti nera...
+ vesdamos vaikus i baseina gal pacios siek tiek po interneta panarsykit, pasiaishkinkit kokie pratimai voniose bus daromi, kokios mankstos, jei ateisite siek tiek pasiruosusios ir darbuotojoms bus maziau darbo ir vaikams didesne nauda.

QUOTE(Gėlėta @ 2008 06 02, 22:02)
Teko ir man su ja susidurti, kaip specialistė tai tikrai  thumbup.gif , maniesiems labai padėjo, galiu didelį AČIŪ jai sakyti, bet kaip žmogus  g.gif stengiusi tolėliau nuo tokių laikytis, chamavota, o paskutiniu metu išmandrėjusi, o jei užsisėda tai tragedija
Jos viršininkas poliklinikos reabilitacinio skyriaus vedėjas, Teresė yra tik jos pagalbininkė, o prieš metus gal daugiau ji, pati kineziterapeutė,  išreikalavo, kad savivaldybė skirtų baseino remonui didelius pinigėlius, jei neklystu apie 60 000 Lt, gal dėl to ir leidžia dabar sau mandravoti  g.gif

Kilo idėja - atsivesk vyrą, kad jis pafilmuotų vaiką, kaip sportuoja vandenį, manau tikrai bijos kelti triukšmą  ax.gif o jei ne, tai turėsi tinkamos medžiagos, kaip įrodymo
*

Na gerai, atsivesit vyra, pafilmuos, paskusit ja, neduok dieve is darbo ismes ir kas tada? is kur kita tokia gera specialiste rasit? Darbuotoju nebus, uzdarys baseina, isnuomos patalpas eilinei kirpyklai ir galest dziaugtis per savo ambicijas vienintele gera ir vaikams palankia istaiga Klaipedoje suzlugdziusios.
p.s. ir ji tikrai idejo nemaza pastangu, kad baseina renovuotu, patikekit, kokios ten buvo pragarishkos salygos 2006 m. vasara, kokie 35 laipsniai karscio + baisi dregme, o dabar malonu lankyt, kondicionieriai ir pan.
Papildyta:
QUOTE(redaliux @ 2008 08 25, 18:48)

Gal specialiste kineziterapijos srity ji ir didele, bet mes nusprendem, kad geriau praleisim kai kurias jos "pamokas" per ausis ir neversim daryti savojo vaikiaus to, kas ji vonioj varo i isterija, bet uztat ishvengsim prieslaikinio apsilankymo pas vaiku psichiatra

Beje, baseino telefonas 496757, bet labai mazai shansu kad pavyks prisiskambyt, geriau iskart ateit i vieta. Ir tai tenka palaukt, kol jos ten atranda laisva minuciuke pabendravimui
*

Vaikas, savaime supranta, vengs daryti pratimus, kuriuos atlikti reikia jegu, ar jauciamas diskomfortas, bet jei tamsta nedarysite situ pratimu tai ir naudos vaikui nebus. Negi suaugusiuju manksta maloni, negi labai malonu svorius kilnot arba ilgas distancijas begt... zinoma, galima ir nesportuot, tai kiekvieno individualus pasirinkimas.

o jums teko matyt, kad ji be darbo stovetu, nosi rakinetu ir neatsiliepinetu tel. arba nebendrautu?
Viskas priklauso nuo poziurio, jei nusilaksciusio ir pavargusio zmogaus is auksto paklausi " gal jau rasit laiko su mumis pabendraut?" tai ir atsakymo tonas bus aishkus...
Sededavau ir kantriai laukdavau savo eiles, laukti kartais tekdavo ilgiau, kartais trumpiau, o ka daryt, kad musu valstybe biedna ir negali kiekvienai po "baseino sesutes" nusamdyti.
Ametistė
QUOTE(astor @ 2008 06 13, 01:06)
*

Pritariu siai nuomonei - geras specialistas turi buti tinkamas tam darbui, o jei ji tik savo kaip specialistes darba ismano (kaip pamasazuoti, kaip plaukti ismokinti), bet negali dirbti su zmonemis, tai jokia ji negera specialiste schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Svarbus priejimas prie zmoniu, o ypac vaiku, saugios atmosferos sukurimas...O ne isteriski rekavimai....

O eile kaip nebus didele, jei Klaipedoje tik viena vieta vaikuciams baseina lankyti tera.
Darbas su vaikais yra labai specifinis, jautrus...Jei negali dirbti su jais, tai nesirink tokio darbo...Jei turi problemu su nervais, nedaryk ju kitiems...

Mano nuomone tokia 4u.gif
puokste
Visiškai netyči radau šią diskusiją, ir prisiminiau, kad pati buvau patekus į šią situaciją. Ir nors ir kaip skaudejo širdį, bet atsisakiau šitos antžmogės paslaugų. Baisu, elgesys su žmonėmis neišpasakytai šlykštus. Tačiau mamoms nėra alternatyvos, visame mieste nėra daugiau kur eiti su mažiukais.
Dieve, net dabar siurpas nupurto prisiminus ta giltinę.
Jei kas nors rinktų peticiją prieš ją - tikrai pasirašyčiau.
astor
Lai būna paskutinė vieta žemėja,bet niekada nevesčiau savo vaiko ten kur tokia atmosfera ir tokios darbuotojos.Svarbu netik elgesys su vaikais,bet ir su jų mamom,nes mamytės nuotaikos ir jausmai paveikia ir vaiką.
Nepajėgia suvaldyt tiek žmonių,lai samdo daugiau darbuotojų,bet mat pačios tada mažiau uždirbs.O dėl gerų salygų tai nedėl vaikų jas iškovojo,o iškovojo,nes pačiom ten visą dieną reik dirbt.Žmonės kurie tikrai atsidavę savo pacientam ir kurie kovoja dėl jų gerovės šitaip ant jų nerėkauja ir stengias sudaryt normalią atmosfera.
Esu givenime susidūrus su tokiom "super specelistėm",darbo išmanymas nesuteikia teisės taip elgtis.Iškur mamytės žino,kad ji gera specelistė,jai pačios sako,kad tai vienintelė vieta kur galėjo vesti savo vaiką.Klaipėda nėra toks mažas miestas ir manau išvijus aną atsirastų ir kita specelistė.
Drum
QUOTE(astor @ 2008 09 01, 16:49)
Klaipėda nėra toks mažas miestas ir manau išvijus aną atsirastų ir kita specelistė.
*

Buvo. Ale TA ir ją suėdė.
astor
QUOTE(Drum @ 2008 09 01, 16:59)
Buvo. Ale TA ir ją suėdė.
*

Tai vat TĄ kuri visus ėda ir reik iš ten iškrapštyt ir gal ateis nauji specelistai dirbt.
g00te
g.gif
1. lankiau baseina gana ilgai, niekam jokiu kysiu nedaviau, pazystamu mediku 3 poliklinikoje neturiu.
2. Su darbuotojomis jokiu konfliktu neturejau, per visa lankymo laika teko matyt tik viena rimtesni darbuotoju konflikta su lankytoja ir tai, velnias zino, kieno ten teisybe ... Demesio kartais man skirdavo daugiau, kartais maziau, pilnai suprantama, kai 3 voniose 3 maziukai sportuoja, gretimoj patalpoj dar 2 pliuskenasi, o baseine visa grupe vaiku.
3. maciau daug patenkintu mamu ir sveiku vaiku.
4. Kaip baseine nekeliant balso susikalbeti?
5. baseina ankciau ir dabar lanke ne viena mano pazystama, nei viena niekuom nesiskunde, juolabiau personalu.
KAME SAKNYS?

p.s. o zaislus ta blogoji darbuotoja irgi tempia savo patogumui, kaip kad darbo salygas ne vaikams, o sau gerinosi? g.gif

6. Jei kas rasys skunda,pasakykit,rinksiu lankiusiu ir patenkintu mamu grupe apginti baseino darbuotojoms, geroms specialistems. smile.gif
puokste
Nežmogiškas elgesys neturi jokių pateisinimų.
astor
QUOTE(puokste @ 2008 09 03, 10:18)
Nežmogiškas elgesys neturi jokių pateisinimų.
*

drinks_cheers.gif Kartais blogo elgesio šaknys būna tame,kad kokiai klimaksinei moteriškiai mamytė per graži pasirodo,per protinga,per turtinga ir t.t.Kartais užtenka tik į akis pažiūrėt ir nemalonę kokios bobšės gali užsitraukt.Aš pilnai suprantu čia besiskundžiančias mamas,nors su ta speceliste nebuvau susidūrus,bet teko panašių sutikt.
g00te
QUOTE(astor @ 2008 09 01, 16:04)
Tai vat TĄ kuri visus ėda ir reik iš ten iškrapštyt ir gal ateis nauji specelistai dirbt.
*

QUOTE(astor @ 2008 09 03, 16:01)
drinks_cheers.gif Kartais blogo elgesio šaknys būna tame,kad kokiai klimaksinei moteriškiai mamytė per graži pasirodo,per protinga,per turtinga ir t.t.Kartais užtenka tik į akis pažiūrėt ir nemalonę kokios bobšės gali užsitraukt.Aš pilnai suprantu čia besiskundžiančias mamas,nors su ta speceliste nebuvau susidūrus,bet teko panašių sutikt.
*

Astor, tai tamsta ruosiesi krapstyt is darbo gera specialiste, nors su ja net susidurusi nebuvai...
Aha, dabar supratau, kodel su manimi baseine taip gerai darbuotojos elgiasi, matyt esu negrazi, nedemonstruoju turto ir proto bei akis bobsem (?)neziuriu...
Juokas juokais, bet "nekrapstykit" zmogaus is darbo vien tik pagal nuogirdas, mano vaikams (ir ne tik) jos labai reikalingos.
Gėlėta
Kad ir kokia GERA specialistė, bet ji neturi teisės žeminti žmonių schmoll.gif sutinku yra visokių mamų, bet ji kažkodėl (kiek teko pastebėti) užsipuola ramesnes mamas, tarsi išliedama savo klimaksinį pyktį

Vienas dalykas yra pasakyti garsiau, kai aplink yra triukšmas, o kitas - šaukti, išlieti neapykantą
Kaip specialistei, aš jai labai DĖKINGA, o visais kitais aspektais aš TYLIU ax.gif

Ir aš mačiau daug laimingų mamų ir pati tokia buvau ten, bet ta aplinka, kai ji kartais užrėkia ant kokios mamos, tarsi ši savo vaiką skandintų, tai ATSIPRAŠAU schmoll.gif

Turim nufilmavę dukrą voniose, pažiūrėjus gali pagalvoti, kad angelas, o ne darbuotoja ax.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.