Waidilute
2008 09 19, 19:23
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 09 19, 17:49) pasigirsiu ir aš, jog 2008-09-06 pasaulį išvydo ir mūsų mergytė 3690g ir 54cm  Sveikinu Na turbut jau visos pasigimde.... Dabar jau visos mamos
ambergangel
2008 09 20, 10:55
nors pasireiksiu cia pirma karta, bet kaip smagu toms kurios supa jau savo leliu ant ranku, o as dar laukiu kad greiciau issipereciau  ir kup daugiau laukiu tuo ilgiau laikas eina... sveikinu visas jau esamas mamytes
Mamyte :)
2008 09 23, 11:07
QUOTE(joRytė @ 2008 08 27, 12:42) Saunuole mamyte!!!! kuo dideliausi sveikinimai jums!  Kaip jusu sveikateles? kaip nuotaikeles? ar sunkiai gimdei? QUOTE(Waidilute @ 2008 08 27, 13:33) Nerealiai dziaugiuosi uz tave  saunuole mamyte!!!  Sveikinu su seimos pagausejimu aciu visoms uz sveikinimus gimdymas buvo komplikuotas, vandenys nubego 1val nakties, 5val buvau gn, taciau atsiverimas buvo tik 1cm, tad ragavau skatinamuju, oi kokie saldus jie...  kad ir su skatinamaisiais bet per 6val atsivere tik iki 5cm, o saremiai jau buvo ohoho... tad suleido epidura, kad pailseciau ir kaklelis atsipalaiduotu, tuomet pailsejau truputi ir 14 val pagimdziau pati su pilnu atsiverimu, taciau nenorejo leisti gimdyti paciai, norejo daryti cp, nes vaiko galvute per aukstai buvo, nes dviem savaitem anksciau gimdziau... taciau as nesutikau po tokiu kanciu dar cezari kenteti, sakiau pagimdysiu pati ir pagimdziau, per 10 min... gn labai stebejosi...  buvo ir juokingu situaciju is kuriu dabar pasijuokiam su mb... viena is ju tai:man paskutines akimirkos saremiu, o visas personalas su mv sedejo ir ziurejo kasi oliminese, vis ateina kas 5 min ir tikrina ar dar negimdau, ateina gn, po to akusere, po to anesteziologas, po to mv ir taip is naujo kas 5-10min... kasio paskutines min, o as jau apsikabinusi laseline ir laukiu kol kas ateis, nes jauciu, kad viskas tuoj tuoj pagimdysiu, uz 10 min baigesi kasis su pergale visas personalas ir mb laimingi ateina ir sako nu dabar gimdom, nubegau jau pati begom iki kedes ir po 10 min glaudziau prie krutines savo suneli...  buvo dar visko, tiesiog, labai daug tektu rasyti... QUOTE(Donata87 @ 2008 08 31, 16:21) lygiai ta diena kai buvo terminas pagimdziau mazuti suneli  52cm ir 3350gr nors gimdziau penkiolika valandu QUOTE(ambergangel @ 2008 08 31, 17:25) jau ir as issilukstenus 08.28 pagimdziau suneli.svere 3476 ir ugis 52cm QUOTE(DdoviliuxX @ 2008 09 05, 13:44) rugpjucio 31d. gime mano dukryte Enrika, 3660kg ir 53 cm, gimdziau daugiau nei para, QUOTE(Waidilute @ 2008 09 19, 18:46) ilgai lauktas mano stebuklas isvydo pasauli 2008 09 08 Gime nuostabi princese 53Cm ir net 4100g ! QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 09 19, 18:49) pasigirsiu ir aš, jog 2008-09-06 pasaulį išvydo ir mūsų mergytė 3690g ir 54cm  sveikinimai visoms naujai iskeptoms mamytems
Sveikos noreciau ir as i jusu tarpa Tik, kad matau nepagimdziusiu beveik neliko. Sveikinimai visoms mamoms
LaVitaea
2008 09 29, 18:39
as ir dar laukiu savo leliaus
LaVitaea
2008 09 30, 18:05
o man kuo maziau laiko laukti, tuo daugiau nerimo...
o as jau po termino 9diena, rytoj jau guldo mane i ligonine, o dar ir mano panele neapsivertus sedi sau ir tiek, tai ryt jei per stebukla apsivers tai bus gerai, o jei ne tai cezario pjuvis laukia...  niu bet svarbu kad jau viskas rytoj bus baigta ir aisku
QUOTE(LaVitaea @ 2008 09 30, 20:05) o man kuo maziau laiko laukti, tuo daugiau nerimo...  Ir man tas pats  , dabar jau viskas atrodo daug baisiau, kas bus kai jau mažylis pradės belstis į šį pasaulį.
Man jau 35 savaites, bet ir lygtai neapsivertes leliukas. As taip jauciu. O kada turetu apsiversti? Bet manes lygtai jau ir neziures echoskopu. Nejaugi pjaus?
siandien buvau pas gine vel, nes turejo daryti cezari nes jau esu 10 diena po termino  , nuvaziavau su daiktais viska, pasodino ant kedes pasukinejo "ten" kazka, sakau ka man cia darote (gavojau vaika suka ar ka  )pasirodo atkabino vandenu pusle nuo gimdos kaklelio, kad prasidetu savaiminis gimdymas, nes mano panele isitaise labai gerai zemyn(uz tai ja dar labiau myliu  ) galva ir pasiruosi lysti lauk  paleido namo, ir jei nieko nenutiks per siand, jau rytoj ryte tiesiai i gimdykla, pagaliauuuuuuuuuu  nes tas laukimas varo is proto... nebijokit pasirodo ir paskutine diena pries gimdyma buna stebuklu, kad leliukai apsivercia ir viskas vyskta naturaliai sekmes visoms besilaukianciom savo mazuliuku
QUOTE(Naira @ 2008 10 02, 14:09) Man jau 35 savaites, bet ir lygtai neapsivertes leliukas. As taip jauciu. O kada turetu apsiversti? Bet manes lygtai jau ir neziures echoskopu. Nejaugi pjaus?  Leliukas apsiverst turi 28 - 32 sav. Bet visko būna, gal jam dar ne laikas. Svarbiausia nesijaudink
Sveikos, o jei nubega vandenys, per kiek laiko reikia suspet i ligonine, kad leliukas neuzdustu?  Nes man iki ligonines galetu but virs valandos kelio. Taip jau as pasirinkau.
Aš savo pirmąjį pagimdžiau po dvylikos valandų kai nubėgo vandenys  taigi manau nieko tavo leliui neatsitiks per valandą ar dvi
O kaip jus pas gydytoja lankotes siuos pakutinius menesius? Man kazkaip keista, man tik po menesio uzrase ateiti. Tai bus spalio 10 d. Kiek teko skaityti knygose, kad paskutinius menesius gydytojas turi apziurineti vos ne kas savaite. O man net tyrimu jokiu per ta menesi nereikia priduoti.
*Ciau ciau*
2008 10 08, 12:27
Sveikutes, ir mes jungiames prie jusu jei priimsite Naira, mes jau kazkur menuo kaip vaikstome kas savaitele i konsultacijas, gal nuo kiekvieno gydytojo priklauso kas kiek laiko, bet ir as esu skaiciusi, kad paskutini menesi reikia eiti kas savaite, mes taip ir einame. Mums pgl gydytojo grafika numatyta spalio 13-14d. gimdymas. Vakar vakare buvome su vyru maximoj apsipirkti, dar abejojau ar vaziuoti i parduotuve, nuvaziavom ir prasidejo stiprus strenu skausmai, tokie nudurimai stiprus ir dazni, labai issigandau, paskambinau savo gydytojui pas kuri gimdysime, tai liepe vaziuoti namo, atsigulti, paglostyti pilveli  nusiraminti ir jei skausmai nepraeis vaziuoti pas ji  mes jau taip su MB apsidziaugem, laukiam labai, bet grizom namo, pagulejom ir viskas praejo  Siaip musu galvyte jau daugiau nei menuo kaip isistaciusi i dubeni, tai kaip ir viskas jau finiso tiesiojoj. O mes taip pat gimdysime Kaune, gyvename Vilniuje, tai taip pat apie 40min kelio, taip, kad ne viena tu Naira taip issirinkai, nepergyvenk! Mums gydytojas sake taip: jei nubegs vandenys, sedam i masina, zinoma ne uz vairo  istiesiam sedyne, atsigulam ir ramiai i ligonine. Kadangi pirmas gimdymas tai neturetu gimti per ta valanda, kuria vaziuosime. Dazniausiai pirmas gimdymas kaip jis sake trunka apie 12val. Stiprybes visoms!
QUOTE(Invincible @ 2008 10 08, 13:27) Sveikutes, ir mes jungiames prie jusu jei priimsite Naira, mes jau kazkur menuo kaip vaikstome kas savaitele i konsultacijas, gal nuo kiekvieno gydytojo priklauso kas kiek laiko, bet ir as esu skaiciusi, kad paskutini menesi reikia eiti kas savaite, mes taip ir einame. Mums pgl gydytojo grafika numatyta spalio 13-14d. gimdymas. Vakar vakare buvome su vyru maximoj apsipirkti, dar abejojau ar vaziuoti i parduotuve, nuvaziavom ir prasidejo stiprus strenu skausmai, tokie nudurimai stiprus ir dazni, labai issigandau, paskambinau savo gydytojui pas kuri gimdysime, tai liepe vaziuoti namo, atsigulti, paglostyti pilveli  nusiraminti ir jei skausmai nepraeis vaziuoti pas ji  mes jau taip su MB apsidziaugem, laukiam labai, bet grizom namo, pagulejom ir viskas praejo  Siaip musu galvyte jau daugiau nei menuo kaip isistaciusi i dubeni, tai kaip ir viskas jau finiso tiesiojoj. O mes taip pat gimdysime Kaune, gyvename Vilniuje, tai taip pat apie 40min kelio, taip, kad ne viena tu Naira taip issirinkai, nepergyvenk! Mums gydytojas sake taip: jei nubegs vandenys, sedam i masina, zinoma ne uz vairo  istiesiam sedyne, atsigulam ir ramiai i ligonine. Kadangi pirmas gimdymas tai neturetu gimti per ta valanda, kuria vaziuosime. Dazniausiai pirmas gimdymas kaip jis sake trunka apie 12val. Stiprybes visoms! Dekui uz atsakyma o jus tarsites su kokiu gydytoju kad butu gimdyme ar ne? As galvoju nesitart, nes nei tas gydytojas, pas kuri vaikstau mane atsimena.
*Ciau ciau*
2008 10 09, 10:49
Mes jau esame susitare, gimdysime Kauno klinikose pas Eimanta Sveda.
<emigrante>
2008 10 10, 10:42
QUOTE(Naira @ 2008 10 02, 12:09) Man jau 35 savaites, bet ir lygtai neapsivertes leliukas. As taip jauciu. O kada turetu apsiversti? Bet manes lygtai jau ir neziures echoskopu. Nejaugi pjaus?  Mano irgi tik sia savaite (34) apsiverte. Nieko baisaus, nesijaudink. Daug mamyciu pazystu, kuriu leliukai paskutinem savaitelem apsiverte. QUOTE(mamuse @ 2008 10 03, 16:50) Leliukas apsiverst turi 28 - 32 sav. Bet visko būna, gal jam dar ne laikas. Svarbiausia nesijaudink  nesutinku. leliukas gali apsiverst ir pries pat gimdyma
Would you?
2008 10 10, 11:25
o kada mazdaug taretes su gydytoju? nes mane priziurinti gydytoja ir ta kuri noreciau,kad priimtu gimdyma bus visai skirtingi zmones...
Sveikos mamytes, vis ateinu cia paskaitineti kaip jums sekasi ir apima tokia nostalgija  juk visai nesenai as cia lankiausi i kartu laukiau kol mano leliukas isvys si pasauli, o kartu ir vyliausi, kad viskas parais sklandziai ir laimingai  na o dabar berasydama supuoju savo dziaugsmeli, kuris jau yra didelis ir storuliukas  mielos mamytes linkiu jums visoms kuo dideliausios stiprybes, kantrybes o kartu ir dziaugsmo  nespesit pastebeti kaip prabegs laikas ir galesit dziaugtis savo nuostabiu mazyliu sypsenomis  sekmes visoms belaukianciioms
<emigrante>
2008 10 10, 17:20
QUOTE(joRytė @ 2008 10 10, 14:52) Sveikos mamytes, vis ateinu cia paskaitineti kaip jums sekasi ir apima tokia nostalgija  juk visai nesenai as cia lankiausi i kartu laukiau kol mano leliukas isvys si pasauli, o kartu ir vyliausi, kad viskas parais sklandziai ir laimingai  na o dabar berasydama supuoju savo dziaugsmeli, kuris jau yra didelis ir storuliukas  mielos mamytes linkiu jums visoms kuo dideliausios stiprybes, kantrybes o kartu ir dziaugsmo  nespesit pastebeti kaip prabegs laikas ir galesit dziaugtis savo nuostabiu mazyliu sypsenomis  sekmes visoms belaukianciioms  aciu tau
*Ciau ciau*
2008 10 15, 10:19
Sveikutes, mes buvome uzvakar pas savo gydytoja pas kuri gimdysime, jis apziurejo su ultragarsu, viskas kaip ir gerai, tik virkstele (bjaurybe) viena karta leliukui aplink kakla apsisukusi, bet kas baisiausiai, kad ziurint ant kedes (gydytojas norejo paziureti kokia kaklelio padetis-kiek atsiveres, ar minkstas) gydytojas po apziuros istrauke pirstus, o ten kraujas  kaip as issigandau, zinoma stengiausi tvardyt emocijas, gydytojas nuramino, kad pries pat gidmyma gimdos kaklelis esti jautrus, todel per apziura galejo pasizeisti ir todel kraujuoja... Taigi kraujas sviezias, nenustojo begti, liepe pusvalandi pasedeti, palaukti, tuomet bus matyti, jei nustos kraujuoti tai tikrai pazeistas kaklelis, o tai nieko blogo, bet jei vis kraujuos - tuomet kaip supratau nelabai gerai  zinoma is karto apziurejo su ultragarsu, viskas gerai, placenta neatsidalijusi, nepazeista... gana aukstai isitvirtinusi, na ka, liko laukti. Palaukem ir nustojo kraujuoti, viskas susitvarke, kaklelis atsiveres tik 2cm, minkstas, taigi dar galima laukti. Issiunte mus namo, o mes jau galvojom, kad jau greitai supuosim kudiki ant ranku  jau po tos apziuros praejo 2dienos, viskas gerai ten, leliukui taip pat, liepe vel atvaziuot sestadieni, manau jau skatins. Siaip kiekviena vakara uzeina tokie stiprus strenu skausmai, nudurimai, bet tokie skaudus, kad net norisi atsigulti, tai pagulim ir praeina... Arba taip pat uzeina gimdos skausmai, bet 2-3 per diena, taigi tai kaip gydytojas sake-paruosiamieji saremiai. Parasykite jus daugiau kaip jauciates jau paskutinemis savaitemis ir parasykite ar buvo dar kam nors po tokios apziuros pasirode kraujo? Visoms stiprybes
<emigrante>
2008 10 15, 14:27
QUOTE(Invincible @ 2008 10 15, 09:19) . ..Issiunte mus namo, o mes jau galvojom, kad jau greitai supuosim kudiki ant ranku jau po tos apziuros praejo 2dienos, viskas gerai ten, leliukui taip pat, liepe vel atvaziuot sestadieni, manau jau skatins... anksti tau dar skatintis. Skatina juk tik tada, kai jau pernesioji daugiau nei 10 dienu
*Ciau ciau*
2008 10 15, 19:09
Cia pas mus lyniuote neteisingai rodo, mums jau si pirmadieni buvo 40savaiciu
QUOTE(Invincible @ 2008 10 15, 12:19) Sveikutes, mes buvome uzvakar pas savo gydytoja pas kuri gimdysime, jis apziurejo su ultragarsu, viskas kaip ir gerai, tik virkstele (bjaurybe) viena karta leliukui aplink kakla apsisukusi, bet kas baisiausiai, kad ziurint ant kedes (gydytojas norejo paziureti kokia kaklelio padetis-kiek atsiveres, ar minkstas) gydytojas po apziuros istrauke pirstus, o ten kraujas  kaip as issigandau, zinoma stengiausi tvardyt emocijas, gydytojas nuramino, kad pries pat gidmyma gimdos kaklelis esti jautrus, todel per apziura galejo pasizeisti ir todel kraujuoja... Taigi kraujas sviezias, nenustojo begti, liepe pusvalandi pasedeti, palaukti, tuomet bus matyti, jei nustos kraujuoti tai tikrai pazeistas kaklelis, o tai nieko blogo, bet jei vis kraujuos - tuomet kaip supratau nelabai gerai  zinoma is karto apziurejo su ultragarsu, viskas gerai, placenta neatsidalijusi, nepazeista... gana aukstai isitvirtinusi, na ka, liko laukti. Palaukem ir nustojo kraujuoti, viskas susitvarke, kaklelis atsiveres tik 2cm, minkstas, taigi dar galima laukti. Issiunte mus namo, o mes jau galvojom, kad jau greitai supuosim kudiki ant ranku  jau po tos apziuros praejo 2dienos, viskas gerai ten, leliukui taip pat, liepe vel atvaziuot sestadieni, manau jau skatins. Siaip kiekviena vakara uzeina tokie stiprus strenu skausmai, nudurimai, bet tokie skaudus, kad net norisi atsigulti, tai pagulim ir praeina... Arba taip pat uzeina gimdos skausmai, bet 2-3 per diena, taigi tai kaip gydytojas sake-paruosiamieji saremiai. Parasykite jus daugiau kaip jauciates jau paskutinemis savaitemis ir parasykite ar buvo dar kam nors po tokios apziuros pasirode kraujo? Visoms stiprybes  Visiskai normalu, kad tokiu metu po apziuros pasirodo kraujo. Man lygiai taip pat buvo, o po 3 dieneliu ir pasigimdziau
*Ciau ciau*
2008 10 15, 19:50
Tikiuosi, kad ir mums jau neilgai liko laukti
<emigrante>
2008 10 16, 10:56
*Ciau ciau*
2008 10 16, 16:36
Siandien skambinau savo gydytojui, sake jei gimdymas neprasides naturaliai si sestadieni skatins  zinome, kad geriau naturaliai pagimdyti, bet mes nenorime rizikuoti, be to pats gydytojas taip nusprende, reiskia zino ka sako  turejome jau gimdyti si pirmadieni. Tikiuosi viskas bus gerai, laikykimes busimos ir esamos mamytes
Man rodos dar tik 34 sav.  , bet jau nuojauta apemusi, kad lelius ruosiasi ateiti anksciau nei turetu. Vakarais tai sunku net vaikscioti, jauciu gimdos skausmus, greit pavargstu, sunkiai miegu... Gimdyti numatyta gruodzio 31 d. Sakau reikia istempti iki gruodzio 20 d., nes ta diena man du egzaminai, o po to, kad ir per Kaledas ar per Naujus  - dviguba svente  ... Bet jau kaip bus - taip - gal lelius isigudrins ir gims po Nauju...  (kaip as jo laukiu  ...)
geguzevasaris
2008 11 20, 20:21
QUOTE(eirian @ 2008 11 20, 11:34) Man rodos dar tik 34 sav.  , bet jau nuojauta apemusi, kad lelius ruosiasi ateiti anksciau nei turetu. Vakarais tai sunku net vaikscioti, jauciu gimdos skausmus, greit pavargstu, sunkiai miegu... Ir man taip buvo  Bet va, sėdžiu ir nervuojuos, kad niekaip tas mano džiaugsmas pas mane neateina
Wiltene
2008 11 25, 18:52
QUOTE(eirian @ 2008 11 20, 11:34) Man rodos dar tik 34 sav.  , bet jau nuojauta apemusi, kad lelius ruosiasi ateiti anksciau nei turetu. Vakarais tai sunku net vaikscioti, jauciu gimdos skausmus, greit pavargstu, sunkiai miegu... Gimdyti numatyta gruodzio 31 d. Sakau reikia istempti iki gruodzio 20 d., nes ta diena man du egzaminai, o po to, kad ir per Kaledas ar per Naujus  - dviguba svente  ... Bet jau kaip bus - taip - gal lelius isigudrins ir gims po Nauju...  (kaip as jo laukiu  ...) vienai pazystamai likus dviem menesiam iki gimdymo jau skausma nerealus buvo ir kaklelis trumpejo bet isnesiojo iki termino, ad tik nereik nusiteikt kad pagimdysi anksciau
mamytė28
2008 12 12, 16:54
sveikos, jau nuo 27 sav. man vis liepdavo gydytoja pasisaugot, nes pradėjo atsiverdinėt kaklelis, o kai buvo 34,gavau lovos rėžimą, nugąsdino, kad nors tik iki 37 išvaikščiočiau, nes galiu pagimdyt bet kada. Dabar mums prasidėjo 39 savaitė, laukiam tos svarbios dienos. Manau, kad reikia pasisaugot, įvertint savo galimybes kuo nors užsiimant, bet kaip bus skirta taip, svarbu, kad tik sveiki lialiai gimtų.O įvairius skausmus aš jaučiau jau seniai, bet man vis paaiškindavo, kad tai antras nėštumas, jau viskas ir taip išsitampę, tai ir lelius spaudžia ir t.t.
mazge1979
2008 12 23, 11:32
sveikutes  , jau ir mes ykopem y 39 savaite, tuoj finisas ir leliukas uzsirops ant pilvelio. mane maudzia dar tik antra savaite, bet kaip nesmagu, erzina, vargina, pilvelis visai zemai, atsisest neina normaliai.
boruzzze
2008 12 30, 20:19
ooo kokia temike niu mums jau 36 savaite... baugu daros, kai pagalvoju, jog jau arteja, jog bet kuria akimirka gali sugalvoti pasirodyti
Filomena S
2008 12 31, 00:37
As noreciau truputeli pagimdyti anksciau nei terminas. Dar tik 35 savaite prasidejus, bet nestumo minusiukai kankina, o kartais net labai. KIta savaite keliausiu pas gine, suzinosim kaip mano leliukas laikosi. Nuo 38 savaites lelliukas jau pilnai išsivystęs, tai tikrai čia jau ne anksčiau laiko gimęs. ir neišnešiotuku jo nepavadinsi. Pabaiga sunki, bet juk tiek nedaug lieka  o plius ir į darbą eiti nereikia.
Apsimetele
2009 01 07, 16:15
o mums irgi jau finisas horizonte sviecia  linksma mano mergytei pilvelyje: tai ant slapimo pusles pasokineja, tai ispustus vidurius pamaigo... megsta ir skrandi paspardyt, karta berods ir i sirdi ispyre  nu zodziu veiklos netruksta
Man jau 37 savaitė prasidėjo, atrodo kad jau jau tuoj mažiukas ateis  , vargina tos paskutinės savaitėlės  nežinai ka darosi. O kai jūsų leliukai paskutinėm savaitėlem pilvuke labiau juda ar kaip tik ramesni?
Apsimetele
2009 01 08, 11:32
QUOTE(Cika @ 2009 01 07, 18:40) Man jau 37 savaitė prasidėjo, atrodo kad jau jau tuoj mažiukas ateis  , vargina tos paskutinės savaitėlės  nežinai ka darosi. O kai jūsų leliukai paskutinėm savaitėlem pilvuke labiau juda ar kaip tik ramesni? man atrodo, kad mano maze judesiu atzvilgiu nepasikeite, tik jos spyriai tapo labiau pastebimi
Maniškė kolkas neapsiramina, 36 savaitė, bet duodasi kaip reikalas, o dar smūgiai stipresni pasidarė, tai kartais labai nekas
mes irgi jau ant slenkscio, kai tik suduria, mintis, gal jau...  laukiu, pradejo varginti, kad uzpakalio nebepanesu
Alingintaute
2009 01 21, 08:15
mes jau isbyrejom
mums 38-ta savaite ir irgi viskas puikiai
makrial
2009 02 20, 20:13
QUOTE(Dunja @ 2009 01 30, 13:15) mes jau isbyrejom  sveikutes, mums irgi 38-ios savaites, jauciames puikiai. Tik vis pergivenu kaip suprast kad prasideji gimdymas?? Gal galit kas patarti?
DeilijoSa
2009 02 21, 11:52
QUOTE(makrial @ 2009 02 20, 21:13) sveikutes, mums irgi 38-ios savaites, jauciames puikiai. Tik vis pergivenu kaip suprast kad prasideji gimdymas?? Gal galit kas patarti?  kai prasides tikrai suprasi
Irina 1984
2009 03 08, 17:00
sveiki,na mums jau irgi finisas svecia  tik vat lialiukas mano niekaip neaprimsta,taip stipriai duodasi,kad net verkt noriu ant tiek skauda,nezinau gal jam kas negerai  jau kaip ir turetu aprimti,bet jis dar labiau spardosi ir jai nustoja tai kokiam pusvalandziui
Elemire
2009 03 12, 10:35
Mano irgi būna kad spardosi gana skaudžiai, bet ko gero čia dėl to kad viskas ten pilve jau ištempta ir taip, o jei dar papildomai gauni spyrį, tai ir nelabai smagu. Man tai ko gero bjauriausia dabar riešų skausmai.  Pradėjo maust prieš pora savaičių, o dabar jau miegot negaliu nesusibintavus elastiniu bintu, nes tik jeigu pabūna ranka ramiai tai ir skauda.
Panelee
2009 03 14, 19:03
Na,mums dabar 31 savaitele, tai va oro visada truksta  dar nakti sunkiau apsiversti, o siaip viskas ok
|
|